سلام

متاسفانه امروز گزارشی دریافت کردم مبنی بر اینکه یک کاربر پیغامی برای یکی از دوستان ارسال کرده که شامل لینکی میشه

که به ظاهر لینک پروفایل یه کاربره ولی در باطن لینک شده به یک فایل PHP هست که یک صفحه ذخیره شده از سایت رو باز میکنه

و از شما یوزر و پسورد میخواد / تاکید میکنم چون این یک صفحه ذخیره شده از سایت هست در نگاه اول هیچ فرقی با صفحه اصلی سایت نداره

به همین دلیل ممکنه خیلی از کاربران رو به اشتباه بیندازه و پسوردشون از این طریق به سرقت بره.

بنابراین از دوستان درخواست دارم در صورتی که با این صفحه روبرو شدن حتما آدرس بار مرورگر خودشون رو با دقت بررسی کنند

و مطمئین بشند که آدرس مربوطه دقیقا آدرس اصلی سایت هست و هیچ کم و کاست و یا حروف اضافه ای نداره
.

بدیهی است در صورت وجود هرگونه مشکل در این زمینه ، تمام مسئولیت این اتفاق به عهده کاربر بوده

و سایت در قبال این موضوع هیچ مسئولیتی نخواهد داشت.

با تشکــــــــــر *

%