PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اموزش پارتیشن بندی مموری کارت توسط برنامه rom manager



nasima60
05-08-2010, 15:23
اموزش قبلی چند مرحله ای بود.ولی این اموزش فقط به برنامه rom manager احتیاج داره و خود برنامه این کار رو انجام میده.
بسیاری از رامهای جدید 2.2 قابلیت app2sd دارند ولی این قابلیت منوط به پارتیشن بندی مموری داره.در ضمن بعد از نصب رامهای کوک شده فضای داخلی گوشی به شدت کاهش پیدا میکنه که به این ترتیب همون فضای 140 مگ در اختیار شما قرار می گیرد.
گوشی باید روت باشه!
بریم سراغ اموزش:
1.نصب فایل ضمیمه
2.اجرای برنامه rom manager و دکمه install rom from sd card
در این مرحله باید به اینترنت وصل باشید.برنامه از شما می خواد که اخرین ورژن clockworkmod recovery رو نصب کنه.با تایید شما و نوع گوشیتون حدود 1 دقیقه دانلود میکنه و بعد پیغام نصب موفق ریکاوری جدید رو به شما میده.
3.به قسمت reboot into recovery برید(از داخل برنامه و تائئد کنید)
4.از قسمت ریکاوری reboot now رو انتخاب کنید.(صبر کنید تا گوشی بالا بیاد)
5.دوباره برنامه رام منیجر رو اجرا کنید .اینبار به قسمت partition sd card رو بزنید.
6.به ترتیب انتخاب کنید: Ext size=512mb Swap size=0
(لازم به ذکره تمام برنامه های روی مموری پاک میشه)
7.تمام شد.فقط این مرحله اخر یعنی ریبوت شدن زمان میبره و بعد خاموش شدن گوشی باید عملیات partitioning sd رو ببینید.حدود 2 دقیقه طول میکشه تا گوشی بالا بیاد.پس نترسید و صبور باشین.
حالا به قسمت setting>sd&phone storage برین.باید مموری داخلیتون 140 مگ در دسترس ومموری کارت حدود 500 مگ کاهش فضا داشته باشه.
توجه داشته باشین که توسط ویندوز نمی تونین پارتیشن بندی مموری رو ببینید و باید از سیستم عامل لینوکس استفاده کنید.

mahmoodfadaei
10-08-2010, 14:00
تو قسمت انتخاب مدل گوشی x10 نداره چکار کنم؟

app_app24
29-10-2010, 18:02
با سلام خدمت شما بنده تمام مراحل بالا انجام دادم اما :1) فضایی از مموری کارت کم نشد 2) وقتی گوشی ریبوت شد علامت اخطار زرد رنگ داد و گوشی اومد بالا 3) وقتی وارد برنامه میشم و پارتیشن رو انتخاب میکنم این مقدارو به من نشون میده.:
Ext size=256mb Swap size=32 4) در ضمن مطمئن هستم که گوشی روت شده چون با روت اکسپلورر فونت فارسی رو به گوشی اضافه کردم

راهنمایی کنید

ehsan2004
29-10-2010, 19:05
با سلام خدمت شما بنده تمام مراحل بالا انجام دادم اما :1) فضایی از مموری کارت کم نشد 2) وقتی گوشی ریبوت شد علامت اخطار زرد رنگ داد و گوشی اومد بالا 3) وقتی وارد برنامه میشم و پارتیشن رو انتخاب میکنم این مقدارو به من نشون میده.:
Ext size=256mb Swap size=32 4) در ضمن مطمئن هستم که گوشی روت شده چون با روت اکسپلورر فونت فارسی رو به گوشی اضافه کردم

راهنمایی کنید

شما اگه طبق موارد بالا رفته باشین باید Swap size=0 داشته باشین نه Swap size=32 4 این یعنی درست پارتیشن بندی نشده بهتره دوباره مراحل بالا را انجام بدین ...

البته من خودم مراحل بالا را انجام ندادم و از طریق روش های قبلی تر استفاده میکنم ولی نباید مشکلی باشه...

Z E U S
31-10-2010, 07:42
من تابحال رم sd را پارتیشن بندی نکردم از رام سیانوژن rc3 استفاده میکنم که قابلیت نصب برتامه روی sd را داره .حالا یک سوال دارم با پارتیشن بندی به هیچ وحه از حافظه گوشی در موقع نصب برنامه نباید کم بشه /
چون در حالت عادی با اینکه برنامه ها را داخل sd نصب مبکنم مقداری از حافظه گوشی را اشغال میکنه.

ehsan2004
31-10-2010, 15:10
من تابحال رم sd را پارتیشن بندی نکردم از رام سیانوژن rc3 استفاده میکنم که قابلیت نصب برتامه روی sd را داره .حالا یک سوال دارم با پارتیشن بندی به هیچ وحه از حافظه گوشی در موقع نصب برنامه نباید کم بشه /
چون در حالت عادی با اینکه برنامه ها را داخل sd نصب مبکنم مقداری از حافظه گوشی را اشغال میکنه.

چرا دوست عزیز یه مقدار گرفته میشه چون یه سری فایلها منتقل میشه به حافظه گوشی ولی این مقدار خیلی کمه به طوری که شما اگه 100تا برنامه و بازی نصب کنین در مموری کارت فقط 30 مگ از فضای داخلی را میگیره ...

بله کاملا همین طوری هست که میگین...

dkjicsow
17-12-2010, 22:19
من این کارو کردم اما بعد از ریبوت نه pc نه گوشی دیگه مموری رو نمیشناسه

ehsan2004
18-12-2010, 11:17
من این کارو کردم اما بعد از ریبوت نه pc نه گوشی دیگه مموری رو نمیشناسه


مموریتون پارتیشن بندی نشده چون این ارور موقعی بوجود میات که وسط پارتیشن بندی مموریتون دچار مشکل بشه دوباره مموریتون را فرمت کنین و پارتیشن بندی کنین ...

dkjicsow
18-12-2010, 17:22
ممنون اما چطور این کارو بکنم وقتی نه با pc میشه نه با گوشی

lovelyreza
19-12-2010, 02:00
ما که همه مراحل رو رفتیم size و swap رو هم انتخاب کردیم
گفت همه اطلاعاتت پاک میشه ریبوت کنم واسه ادامه؟
منم ریبوت رو زدم ولی ریکاوری بالا اومد
نمیدونم چرا گوشی ما اینقده بی بخاره
هیچ برنامه ای پاک نشد و پارتیشن بندی هم نشد که نشد

ehsan2004
19-12-2010, 11:46
ما که همه مراحل رو رفتیم size و swap رو هم انتخاب کردیم
گفت همه اطلاعاتت پاک میشه ریبوت کنم واسه ادامه؟
منم ریبوت رو زدم ولی ریکاوری بالا اومد
نمیدونم چرا گوشی ما اینقده بی بخاره
هیچ برنامه ای پاک نشد و پارتیشن بندی هم نشد که نشد


ممنون اما چطور این کارو بکنم وقتی نه با pc میشه نه با گوشی

ببینین شما وقتی وارد ریکاوری میشه شروع میکنه به پاک کردن بخش های مختلف مموری بعد که ریست کنین از طریق ریکاوری شروع میکنه توی اول بالا اومدن گوشی به پارتیشن بندی مموری این روال کارش هست و اگه جواب نمیده از ورژن های دیگه این برنامه که توی بخش نرم افزار هست استفاده کنین...

dkjicsow
19-12-2010, 15:41
مشکل اینه که اصلا دیگه این مموری رو نمیشناسه

ehsan2004
21-12-2010, 12:38
مشکل اینه که اصلا دیگه این مموری رو نمیشناسه

مموری را با یه گوشی دیگه فرمت کنین و دوباره از نو کار کنین اگه کلا نشناخت سوخته و به فکر مموری دیگه باشین

dkjicsow
21-12-2010, 15:38
متاسفانه سوختــــــــــــــ
ممنون

smallfrank
23-12-2010, 14:40
سلام من x8 دارم اون قسمتی که باید clockworkmod رو install کنه هیچی بعدش نمیاد اتصال اینترنت رو هم چک کردم مشکلش چیه ؟ ممنون

ehsan2004
24-12-2010, 12:14
سلام من x8 دارم اون قسمتی که باید clockworkmod رو install کنه هیچی بعدش نمیاد اتصال اینترنت رو هم چک کردم مشکلش چیه ؟ ممنون

شما بهتره که از روش دیگه که توی تاپیک دیگه هست و از طریق کامپیوتر پارتیشن بندی میکنه استفاده کنین با اون روش باید جواب بگیرین ...

smallfrank
24-12-2010, 14:13
ممنون دوست عزیز

امروز اومدم دوباره اینو زدم گفت که error while downloading.make sure you have stable internet and your SD card is inserted and has free space
ولی اینترنت درسته با مارکت وصل میشه..
مموری هم کلا فرمت کردم با FAT 32

میشه راهنمایی کنید

pourya.nassiri
25-12-2010, 16:07
سلام
مشكل من اينه كه اصلا اين برنامه clockworkmod recovery دانلود و نصب نميشه
چكار بايد كرد ؟

ehsan2004
26-12-2010, 12:25
ممنون دوست عزیز

امروز اومدم دوباره اینو زدم گفت که error while downloading.make sure you have stable internet and your sd card is inserted and has free space
ولی اینترنت درسته با مارکت وصل میشه..
مموری هم کلا فرمت کردم با fat 32

میشه راهنمایی کنید

مموری را با خوده گوشی فرمت کنین با کامپیوتر فایده این داره این پیغام هم به این خاطر هست که مموری را فرمت نشده میدونه و باید با گوشی فرمتش کنین...

gboy
27-12-2010, 11:36
سلام .. دوستان یه سوال داشتم . من ورژن رامم 2.2 اصلی هست و گوشیمم روت کردم .... برنامه کامل نصب شده ... موقع پارتیشن کردن وقتی ریست میشه بوتلودر میاد و پارتیشن نمیکنه ... در ضمن وقتی میخوام رام و نصب کنم تو بوتلودر که میره و مموری رو چک میکنه وقتی ریکاوری رو میزنی میپره بیرون و داخل ریکاوری نمیره ... قبلا اینجوری نبود و راحت رام هارو نصب میکردم . در ضمن من با ota خود گوشی آخرین بار آپدیت کردم و بعد روت کردم ... آنروت کنم مشکل حل میشه یا ربطی نداره؟ .. دو تا مموری مختلفم امتحان کردم همین جوریه .به نظر شما مشکل از کجاست؟

amin572341
03-01-2011, 19:52
سلام.آقا من تا آخرش میرم وقتی میزنم پارتیشن بندی بوت میشه بعد علامت مثلث با اندروید میاد مجبور می شم reboot کنم مشکل کجاست؟ بار اولم که clockworkmod recovery دانلود شد بوت کردم همین علامت اومد

amin572341
03-01-2011, 20:18
آقا من با برنامه rom manager بکاپ گرفتم کامل انجام شد بعد که بوت شد دیگه بالا نمیاد گوشی پشت سر هم boot می شه چکار کنم؟ گوشیم root هست.

ehsan2004
04-01-2011, 13:23
سلام.آقا من تا آخرش میرم وقتی میزنم پارتیشن بندی بوت میشه بعد علامت مثلث با اندروید میاد مجبور می شم reboot کنم مشکل کجاست؟ بار اولم که clockworkmod recovery دانلود شد بوت کردم همین علامت اومد

اگه توی اون بخش گیر کرد مشکل از مموری کارتوتن هست و باید یه بار توسط گوشی فرمت بشه بهتره یه بار فرمت کنین و بعد دوباره رام بریزین و تست کنین..

یا با کامپیوتر ارور های اونو بگیرین...

mohsen4290
06-01-2011, 07:27
سلام.براي منم علامت آندرويد با علامت خطر زرد مياد. مموريمو فرمت كردم و دوباره رام ريختم بازم تغييري نكرد براي همين قيدشو زدم .اگه اين روش نكات خاصي داره لطفا بگيد ممنونم.

ehsan2004
08-01-2011, 13:36
سلام.براي منم علامت آندرويد با علامت خطر زرد مياد. مموريمو فرمت كردم و دوباره رام ريختم بازم تغييري نكرد براي همين قيدشو زدم .اگه اين روش نكات خاصي داره لطفا بگيد ممنونم.

ببینین این برنامه مشکلات زیادی درست میکنه بهتره که شما از روش دیگری که توسط کامپیوتر هست استفاده کنین در ضمن خیلی از منوهای ریکاوری این کزینه در خودشون هست partion sd card اگه نداشت از اون روش دیگه استفاده کنین مشکلتون حل میشه

mohsen4290
10-01-2011, 07:23
با سلام خدمت دوستان .من بالاخره موفق به پارتيشن بندي با اين نرم افزار شدم .علت اومدن اون مثلث خطر به خاطر عدم دانلود كامل آخرين ورژن clockworkmod recovery هستش .

urum
11-01-2011, 19:28
ببینین این برنامه مشکلات زیادی درست میکنه بهتره که شما از روش دیگری که توسط کامپیوتر هست استفاده کنین در ضمن خیلی از منوهای ریکاوری این کزینه در خودشون هست partion sd card اگه نداشت از اون روش دیگه استفاده کنین مشکلتون حل میشه

آقا میشه لینک اون روشی که با کامپیوتر این کارو انجام میشه رو بذارین؟

neo_666_lp
11-01-2011, 20:45
سلام
دوستان من با این روش پارتیشن بندی کردم . 1 گیگ از رمو که گرفت هیچ!! رم کلاس 4 منو تبدیل کرده به کلاس 1 !!! :an:
روشی هست که بتونم رمو برگردونم به حالت اولیه ؟ ( پارتیشن نخواستیم :دی )

omid2800
21-01-2011, 14:32
من پارتيشن كردم ولي باز رو مموري خود گوشي نصب ميشه چكار كنم

ehsan2004
21-01-2011, 18:35
آقا میشه لینک اون روشی که با کامپیوتر این کارو انجام میشه رو بذارین؟

خدمت شما:

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=105739


من پارتيشن كردم ولي باز رو مموري خود گوشي نصب ميشه چكار كنم

از برنامه set instalaation location استفاده کنین


سلام
دوستان من با این روش پارتیشن بندی کردم . 1 گیگ از رمو که گرفت هیچ!! رم کلاس 4 منو تبدیل کرده به کلاس 1 !!! :an:
روشی هست که بتونم رمو برگردونم به حالت اولیه ؟ ( پارتیشن نخواستیم :دی )


کلاس 4 را کرد کلاس 1!!!

یعنی چی میشه توضیح بدی؟
چه ربطی داره به کلاس مموری....

مموریتون را بزارین توی به گوشی غیر لینوکسی و فرمتش کنین برمیگرده به حال اولیه...

neo_666_lp
25-01-2011, 23:41
رمو تونستم از حالت پارتیشن در بیارم ( مرسی آقا احسان )
ولی نمی دونم چرا سرعت رم اینقدر اومده پایین !
رم قبلیم 4گیگ کلاس 4 پتریوت بود . فکر کردم مشکل از رم . بردم نمایندگیش با خواهش رمو عوض کردم یه 4 گیگ کلاس 4 توشیبا گرفتم ولی اینم الان سرعتش بعد یه مدت کوتاه اومده پایین !!! سرعت انتقال داده به رم کمتر از 2 مگابایت در ثانیه !!!!!
مشکل کار از کجاست ؟ :ac:

LorD MysteriouS
26-01-2011, 00:09
محمد ارتعاشات منو پیچوندی این بلا سرت نازل شد:ca:
مموری رو بزار توی رم ریدر ببین سرعتش چقدره؟
بعد هم سرعت read و write هر دو رو تست کن خبرش رو بده

GGBUFON
06-02-2011, 10:35
رمو تونستم از حالت پارتیشن در بیارم ( مرسی آقا احسان )
ولی نمی دونم چرا سرعت رم اینقدر اومده پایین !
رم قبلیم 4گیگ کلاس 4 پتریوت بود . فکر کردم مشکل از رم . بردم نمایندگیش با خواهش رمو عوض کردم یه 4 گیگ کلاس 4 توشیبا گرفتم ولی اینم الان سرعتش بعد یه مدت کوتاه اومده پایین !!! سرعت انتقال داده به رم کمتر از 2 مگابایت در ثانیه !!!!!
مشکل کار از کجاست ؟ :ac:
جطوری از پارتیشن بندی در اوردین؟منم همین مشکل رو دارم 16 گیگ بوده الان 13 گیگ شده وقتی با رم ریدر وصل میکنم به کامپیوتر فقط همون 13 گیگ رو نشون میده...فرمت هم فایده نداره

hosseing
18-02-2011, 19:24
سلام
برنامه های روی مموری کارت پاک میشه روی مموری گوشی؟
فایلهایی که روی مموری کارت هستن به جز برنامه ها اونا هم پاک میشن؟

hosseing
24-03-2011, 19:16
سلام
اگه اینکارو بکنم تمام فایلهایی که توی مموری کارتم هست پاک میشه یا فقط برنامه ها پاک میشه؟

ساناز
24-03-2011, 22:17
بله دوست عزیز پاک میشن.قبلش باید یه بک آپ بگیرید.

zacree1360
29-03-2011, 10:44
چرا بايد اين مقدار(6.به ترتیب انتخاب کنید: Ext size=512mb Swap size=0)
انتخاب كنيم نميشه كمتر يا بيشتر باشه دليلش چيه
هر كدوم معنيش چيه swap و ext size
دو مورد اخري

ساناز
29-03-2011, 16:41
چرا بايد اين مقدار(6.به ترتیب انتخاب کنید: Ext size=512mb swap size=0)
انتخاب كنيم نميشه كمتر يا بيشتر باشه دليلش چيه
هر كدوم معنيش چيه swap و ext size
دو مورد اخري


این آموزش ها اکثرا برگرفته از فروم های معتبر خارجی هستن و این سوال رو باید از کسانی پرسید که این موارد رو کشف میکنن.

zacree1360
29-03-2011, 17:56
این آموزش ها اکثرا برگرفته از فروم های معتبر خارجی هستن و این سوال رو باید از کسانی پرسید که این موارد رو کشف میکنن.

یعنی شما فقط مطالب رو کپی می کنین بدون اینکه بدونین و
یا د بگیرن
اینکه جالب نیست :dr:
پس شما های که زبان خوبی دارین لطفا بیپورسین و ما رو نیز آگاه کنین

extream_boy
30-03-2011, 17:03
چرا بايد اين مقدار(6.به ترتیب انتخاب کنید: Ext size=512mb Swap size=0)
انتخاب كنيم نميشه كمتر يا بيشتر باشه دليلش چيه
هر كدوم معنيش چيه swap و ext size
دو مورد اخري

بهترین حالت برای پارتیشن بندی برای رام هایی که از a2sd , data2sd ,data2whatever استفاده میکنند این هست که گفته شد. شما میتونید پارتیشن ext رو تا 2gig هم زیاد کنید ولی بیشتر نباید بشه. رام های data2ext از پارتیشن fat+ext+ext+swap استفاده میکنن .و در غیر این صورت اگر شما به پارتیشن swap مقداری رو اختصاص بدید عملا بی کاربرد هست.

دوست من تمام کسانی که در این سایت کار میکنند مطمئن باشید چیزی بیشتر از ترجمه کردن بلد هستند که یا مدیر شدن یا همکار یا ...

lsaman3al
04-04-2011, 11:32
سلام

این روش رو x10 که با خوده سایت به 435 رسیده هم جواب میده..!!؟

اگر نمیشه لطف کنید یه راه حل پیشنهاد بدید

با تشکر

bagher
30-05-2011, 15:20
این چه روشی بود...؟ :dx:
من روی گوشی گالکسی ایس انجام دادم... گوشی هم روت بود.... بعد از استفاده از این برنامه اونجایی که باید ریست کنم بعد پارتیشن بندی کنم گوشی خاموش شد و دیگه بالا نیومد... الانم هرکاری میکنم روشن نمیشه... بردم تعمیرگاه گفت 50هزار تومن خرجشه...همه چیزش پریده... بوت و موت و همه چیش داغون شد... :dx:

Sandroid
30-05-2011, 18:12
خب دوست خوبم اشتباه شما اینجاست که از بخش تخصصی این گوشی استفاده نمیکنید.
من بارها در کلوپ گفتم که این گوشی فعلا cm recovery نداره.پس برنامه rom manager از این گوشی فعلا ساپرت نمیکنه.
من برای ریختن برنامه روی ace روش خاصی گفتم که تو امضام موجوده.از اون استفاده کنید

درضمن...ببینید این روشی که میگم براتون جواب میده؟اگه درست شد که هیچ.
اگه نه باید بدید براتون jtag کنن.
باتری گوشیتون رو 1ساعت از گوشی خارج کنید و در همون حالت که باتری تو گوشی نیس...3دکمه مخصوص دانلودینگ رو فشار بدید و باتری رو جا بندازید تو گوشی.
امیدوارم درست بشه

bagher
30-05-2011, 23:17
خب دوست خوبم اشتباه شما اینجاست که از بخش تخصصی این گوشی استفاده نمیکنید.
من بارها در کلوپ گفتم که این گوشی فعلا cm recovery نداره.پس برنامه rom manager از این گوشی فعلا ساپرت نمیکنه.
من برای ریختن برنامه روی ace روش خاصی گفتم که تو امضام موجوده.از اون استفاده کنید

درضمن...ببینید این روشی که میگم براتون جواب میده؟اگه درست شد که هیچ.
اگه نه باید بدید براتون jtag کنن.
باتری گوشیتون رو 1ساعت از گوشی خارج کنید و در همون حالت که باتری تو گوشی نیس...3دکمه مخصوص دانلودینگ رو فشار بدید و باتری رو جا بندازید تو گوشی.
امیدوارم درست بشه


بهرحال من به بخشهای دیگه توجه نکردم...

به نظرم بهتره برای هر آموزشی این رو هم بنویسید که با چه گوشیهایی سازگاره و ممکنه با چه گوشیهایی سازگار نباشه....؟

ببخشید 3 دکمه دانلودینگ کدوماست...؟

mmohsenm
27-06-2011, 02:06
دیزایر از همون اول 140 مگ بیشتر فضای خالی نداره. بعد اکه این کارو کنم تمام نرم افزار تو اس دی میره ب=یا بخشی از اون توی فون میمونه؟

saeedmovie
21-09-2011, 14:37
خوب یه سوال دارم من الان کلی برنامه روی SD کارت گوشی Wildfire ام نصبه ( البته اون ها رو با نرم افزار app2SD فرستادم رو مموری کارت )

و شرایط کلی دستگاه ام هم به این صورت هسش
1- گوشی رو دیروز روت کردم و آخرین ورژن رام CM 7.0.3 رو ریختم روش
2- RomMannager رو از اپلیکیشن بازار آپدیت کردم و به وسیله خودش آخرین ورژن RecoveryMode را دانلود و روش نصب کردم

حالا سوال این جاست که من با چه اپلیکیشنی از مموری کارتم بکاپ بگیرم که بعد از پارتیشن بندی به راحتی بتونم تمام فایل های مموری کارتم را برگردونم ؟
و آیا با توجه به شرایط من به بهترین گزینه برای پارتیشن بندی ام کدام است ( من احتیاج به فضای swap دارم اصلا ؟ )

با تشکر از شما

saeedmovie
22-09-2011, 00:22
یکی از دوستان لطفا سوالات ما رو جواب بده منتظریم

saeedmovie
23-09-2011, 01:29
کسی به این جا سر نمیزنه ؟

a.sharif
02-10-2011, 14:34
یک نفر به من بگه این روش رو x10iجواب میده.؟من قبلا از خود ویندوز پارتیشن بندی کردم ولی ویندوز گوشی را نمیشناسه.

mahdiedesire
20-01-2012, 12:37
ما که همه مراحل رو رفتیم size و swap رو هم انتخاب کردیم
گفت همه اطلاعاتت پاک میشه ریبوت کنم واسه ادامه؟
منم ریبوت رو زدم ولی ریکاوری بالا اومد
نمیدونم چرا گوشی ما اینقده بی بخاره
هیچ برنامه ای پاک نشد و پارتیشن بندی هم نشد که نشد

باسلام
منم به همين مشكل برخوردم و در ريكاوري موقع پارتيشن بندي ارور داد براي حل اين مشكل از همون ريكاوري كزينه advanced و سپس partition sd card رو انتخاب كنيد.بعد ازتون ميخواد كه ext size رو انتخاب كنيد كه اين بار كزينه هاي 1024Mb و 2048 Mb و 4096Mb رو داره كه بهتره ext size يك هشتم حجم رمتون باشه.بعد از انتخاب swap size رو هم 0 انتخاب كنيد و تمام.

parsa 772012
04-07-2012, 12:16
لطفا کمممممممممممممممممممممممم ممک.
آقا من وقتی reboot into recovery رو زدم گوشی خاموش شددیگه هم روشن نمیشه.
چی کارش کنم؟ لطفا سریعا جواب بدید.http://forum.mobilestan.net/images/smilies/Animated/please.gif

zerone01
08-12-2012, 23:17
سلام من همه مراحلو انجام میدم ولی حافظه گوشی 140 نمیده 116 ولی مموری 500 کم میکنه

mk_kh110
14-01-2013, 01:20
سلام و خسته نباشید من رم رو پارتیشن کردم و هیچ مشکلی نداشتم ولی باز برنامه ها تو حافظه داخلی نصب میشه و باید با app2sd یا Link to SD انتقالشون بدیم و بعضی از برنامه هارو هم که انتقال میدی مقداری از برنامه تو حافظه داخلی میمونه و مطلب بعدی اینه اگه بخواهیم رم رو از این حالت پارتیشن خارج کنیم و به حالت اول برگردونیم چطوریه با تشکر از همکاریتون

hellboy_h47
07-03-2013, 14:33
من میخوام یک مموری 8 واسش بگیرم با چه کلاس بگیرم خوبه که هیچ مشکلی برای گوشی پیش نیاد؟ منظورم سرعت گوسی نیاد پایین یا باعث هنگ گوشی شه و از این قبیل مشکلات!!!؟
پیشا پیش ممنون از راهنماییتون

hellboy_h47
08-03-2013, 11:20
داداش هرموقع که مموری رو عوض کنیم باید کل مراحل و از اول بریم؟

mmk136459
30-01-2014, 11:10
دوستان عزیز برای پارتیشن بندی آسون و بی دردسر از برنامه minitools ورژن غیر trial استفاده کنین راحت جواب میده
تست شده 100%:dn: