PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش تصویری نصب Nokia OVI Map بر روی ویواز و ساتیو بدون نیاز به هک



payam202
09-08-2010, 22:05
با سلام


یه راس میرم سره اصل مطلب:


1) این فایل (http://www.4shared.com/file/s2d-uKab/siscontents157.html) رو دانلود و از حالت فشرده خارج کنین.

2) این فایل (http://www.4shared.com/file/3dst7716/OviMaps_303_54__m0h1t_MOD.html) رو هم دانلود و از حالت فشرده خارج کنین.

3) در داخل پوشه ای که در مرحله اول دانلود کردین، یه فایل هست به اسم extsis.exe. اونو باز کنین. و طبق تصاویر پایین ادامه بدین:

4) open file رو بزنین:


http://up.iranblog.com/Files/b336a3daee2b4355a8bf.jpg

5) فایل sis که در مرحله دوم دانلود کرده و غیر فشرده کردین رو انتخاب کنین


http://up.iranblog.com/Files/92c0b346590b492d9277.jpg

6) گزینه delet signature را انتخاب کنین.


http://up.iranblog.com/Files/738e8fee4f0445f98bc8.jpg

7) گزینه Sign Package را زده و مراحل رو طی کنین.


http://up.iranblog.com/Files/05ebee5437da4ed38cae.jpg

8) پنجره جدیدی برای sign کردن فایل sis باز می شه. در این مرحله شما به فایل های cer & key که از سایت OPDA یا جاهای دیگر دریافت کردین نیاز دارین. طبق چیزی که در شکل میبینید مراحل رو ادامه بدین.


http://up.iranblog.com/Files/7bffeba4fb5c4c02acbd.jpg

http://up.iranblog.com/Files/1ec633cadfc742af8ada.jpg

http://up.iranblog.com/Files/58f942a2779c4b62b71f.jpg



9) بعد از انجام کارهای بالا و بستن پنجره قبل باید فایل sis رو ذخیره کنین. پیشنهاد میشه اونو با نام جدیدی متفاوت از فایل اصلی ذخیره کنین تا در صورت نیاز به فایل اصلی دسترسی داشته باشین.


http://up.iranblog.com/Files/4b4ff160cddd4d4eacb9.jpg

http://up.iranblog.com/Files/5b42ee7192cf470da206.jpg




حالا فایل sisx ساین شده شما آماده است. اونو به گوشی خودتون منتقل کرده و از OVI Map خود لذت ببرین.
برای نصب نقشه ها هم می تونین اونها رو بصورت دستی دانلود کرده و به مموری کارت خود منتقل کنین.

موفق باشین


.

omidvista
10-08-2010, 19:17
دوست عزيز پس لينك دانلود برنامش كو من كه نميبينم چيزي!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:af:

omidkh007
10-08-2010, 19:20
اقا خدا خیرت بده 3 روزه vivaz خریدم هر کاری کردم نصب نشد.خدا کنه بدونه مشکل نصب بشه.

omidvista
10-08-2010, 19:53
اقا خدا خیرت بده 3 روزه vivaz خریدم هر کاری کردم نصب نشد.خدا کنه بدونه مشکل نصب بشه.
دوست عزيز اين روش فقط براي گوشي هاي نوكيا بيشتر كاراي داره وبراي ساتيو و ويواز نميشه بهترين وراحت ترين برنامه اينه دانلود كنيد

http://www.4shared.com/file/xtT4D5js/amozesh__sign.html

:by:

omidkh007
10-08-2010, 19:57
(No acces could not install) نصب نشد این پیغامو داد.حتی بعد از ریست گوشی.بازم ممنون.
:dy::dy::dy::dy::dy::dy:

behzad_68
11-08-2010, 01:58
خیلی ممنون ورژن 3.03 نصب شد اما وقتی تو برنامه رو آیکونها میزنم میپره بیرون
ورژن 3.04 ارور میده no access could not install
کمک کنید
گوشیم ویوازه

payam202
11-08-2010, 15:33
دوست عزيز پس لينك دانلود برنامش كو من كه نميبينم چيزي!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:af:

لینک رو روی کلمه های "این فایل" تو اول پست اول گذاشته بودم....

payam202
11-08-2010, 15:40
دوست عزيز اين روش فقط براي گوشي هاي نوكيا بيشتر كاراي داره وبراي ساتيو و ويواز نميشه بهترين وراحت ترين برنامه اينه دانلود كنيد

http://www.4shared.com/file/xtt4d5js/amozesh__sign.html

:by:

این روش ارتباطی به برند گوشی نداره
اساسیترین روش ساین هر برنامه سیمبیان همینه. روشهای دیگه همه اینکارا رو بصورت اتو و با کم و زیاد کردن مراحل انجام میدن که در مورد آفیس یا ovi جواب نمیدن... اما با این روش من و خیلی از دوستان دیگه روی ساتیو و ویواز نتیجه گرفتیم.



(no acces could not install) نصب نشد این پیغامو داد.حتی بعد از ریست گوشی.بازم ممنون.
:dy::dy::dy::dy::dy::dy:

مشکل خیلی از دوستان اینه که یا مراحل ساین رو درست طی نمیکنن. یا ورژن دیگه ای روی گوشیشون نصب بوده که باید هم مموری و هم گوشی رو واسه پاک کردنش ریست کنن، و یا اینکه نقشه ها رو درست نمیریزن که باعث بیرون پریدن برنامه میشه.



خیلی ممنون ورژن 3.03 نصب شد اما وقتی تو برنامه رو آیکونها میزنم میپره بیرون
ورژن 3.04 ارور میده no access could not install
کمک کنید
گوشیم ویوازه

شما برنامه لینک شده تو همین تاپیک رو نصب کردین؟ ورژن این 3.03 هست...
اگه ورژن دیگه ای نصب کرده باشین باید هم مموری و هم گوشی فرمت بشه تا بتونین دوباره نصبش کنین و کار کنه


دوستان زیادی با این روش نتیجه گرفتن
خود منم همینطور

behzad_68
11-08-2010, 16:51
پبام جان اول همینو نصب کردم نشد بعد اونو امتحان کردم ارور داد(روی 5800 داداشم درست نصب شد) ساین هم با همین روش کردم مپ هم که کامل فوادر cities رئ با cities گوشی خودم جایگزین کردم.مموری کارت رو فرمت کردم اما حافظه تلفن رو بلد نیستم ضمنا اگه فرمت کنم چیرایی که از اول رو حافظه گوشی بوده پاک میشه؟مثل والپیپر ها؟

aamiramir
12-08-2010, 12:15
Perfect, 100% works,
thanks a lot

payam202
12-08-2010, 13:39
پبام جان اول همینو نصب کردم نشد بعد اونو امتحان کردم ارور داد(روی 5800 داداشم درست نصب شد) ساین هم با همین روش کردم مپ هم که کامل فوادر cities رئ با cities گوشی خودم جایگزین کردم.مموری کارت رو فرمت کردم اما حافظه تلفن رو بلد نیستم ضمنا اگه فرمت کنم چیرایی که از اول رو حافظه گوشی بوده پاک میشه؟مثل والپیپر ها؟

سلام

ظاهرا کسانی که قبلا ورژن دیگه ای رو نصب کرده بودن، اعم از موفق یا ناموفق با این مشکل مواجه میشن...
تنها چیزی که به نظر من میرسه همون فرمت کامل گوشی و مموریه... البته منطقیش اینه، چون اون موقع دیگه ربطی به گذشته پیدا نمیکنه. ولی در مورد اینکه جواب بده یا نه مطمئن نیستم. تنها چیزیه که اگه خودم بودم انجام میدادم.

برای فرمت حافظه خود گوشی هم میشه از کد ستاره - مربع - 7370 - ستاره استفاده کرد.
با فرمت گوشی همه چی کلا پاک میشه. از جمله شماره تلفن ها و sms ها و ... تمام چیزهایی که غیر از متعلقات کارخونه ای گوشی هستن... قبلش میتونین با pc suite یه بک آپ بگیرین... البته اینم بگم که sms ها واسه من بعد از برگردوندن بک آپ درست بر نمیگردن. فقط شماره ها هستن که درست ریکاور میشن. پس اگه چیزه مهمی تو sms ها دارین یادداشت کنین. در ضمن موقع بک آپ گیری از کل c پشتیبان نگیرین. چون اون موقع تمام چیزایی رو که احتمال میره مانع از نصب درست OVI بشن هم بک آپ گیری میشن.

کیوان
12-08-2010, 19:49
سلام
نصب کردم اجرا هم میشه اما برنامه بعد از 5 ثانیه میپره بیرون :bq:
گوشیم ویوازه قبلا هیچ برنامه ای روش نصب نکردم گوشی نو هست

behzad_68
13-08-2010, 22:46
پیام من 7370 هم زدم دزست بشو نیست


ضمنا گرچه بی ربطه اما اگه تو مسیج ستینگ مموری رو عوض کنی و رو مموری کارت بذاری اس ام اس ها منتقل میشن و با ریست پاک نمیشن

osameh64
14-08-2010, 15:05
ممنون من که جواب گرفتم . به دوستان هم نصیحت میکنم عجله نکنن به ترتیب مراحل رو انجام بدن مشکلشون حل میشه

osameh64
14-08-2010, 15:34
اونهایی که بعد از نصب برنامه از برنامه خارج میشه میتونن این ورژن رو ساین کنن و نصب کنن


http://www.4shared.com/file/HJ4J8a9k/NokiaMapsv318S60v3SymbianOS9xU.html?err=no-sess

behzad_68
15-08-2010, 12:18
اونهایی که بعد از نصب برنامه از برنامه خارج میشه میتونن این ورژن رو ساین کنن و نصب کنن


http://www.4shared.com/file/hj4j8a9k/nokiamapsv318s60v3symbianos9xu.html?err=no-sess

روی ویواز امتحان کردم کار میده دیگه مشکل نداره یه خوبی داره اینکه نقشه فارسی میشه یه بدی هم داره اینکه منوش به راحتی ورژن جدیده نیست

omidvista
15-08-2010, 12:34
دوستان چرا اينقدر خودشونو اذيت ميكنن بهترين وراحت ترين روش زير

http://www.4shared.com/file/xtT4D5js/amozesh__sign.html

:dl:

behzad_68
16-08-2010, 02:10
دوستان چرا اينقدر خودشونو اذيت ميكنن بهترين وراحت ترين روش زير

http://www.4shared.com/file/xtt4d5js/amozesh__sign.html

:dl:

عزیز من چه ربطی به ساین داره؟همینجور یه لینک بدون هیچ توضیح گذاشتی!!!

behzad_68
16-08-2010, 02:17
اونهایی که بعد از نصب برنامه از برنامه خارج میشه میتونن این ورژن رو ساین کنن و نصب کنن


http://www.4shared.com/file/hj4j8a9k/nokiamapsv318s60v3symbianos9xu.html?err=no-sess

ضمن تشکر مجدد من یه مشکل دارم ،حدود هر 30ثانیه نویگیشن غیر فعال میشه میگه در این منطقه نمیشه دوباره باید فعال کرد اینو چجوری حل کنم؟

کیوان
16-08-2010, 09:39
راستی شما نقشه ها رو از کجا آوردین؟
من از نقشه هایی که اینجا بود
((همه چیز در باره نوکیا مپ (تاپیک جامع)
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=101571))
و قبلا واسه گوشی نوکیا نصب کرده بودم استفاده کردم درسته؟

payam202
22-08-2010, 02:08
منم فعلا از همونا استفاده میکنم.

Arman.bala
22-08-2010, 18:51
اونهایی که بعد از نصب برنامه از برنامه خارج میشه میتونن این ورژن رو ساین کنن و نصب کنن


http://www.4shared.com/file/hj4j8a9k/nokiamapsv318s60v3symbianos9xu.html?err=no-sess

این لینک سوخته لطفا یه لینک دیگه بدید

با تشکر

mmz63s
23-08-2010, 11:32
سلام
واسه من موقع نصب ovi map 3.1 این پیغامو میده : install base package first

گوشی من ویواز و آپدیت شده و تا حالا هم ovi map روش نصب نشده !

ممنون میشم کمک کنین


باتشکر

abazari
04-09-2010, 11:22
با سلام خدمت اساتيد
بعد از گرفتن سرتيفيكت vivaz با كلي خوشحالي رفتم براي نصب نوكيا مپ حتي با روشي كه در سايت به آدرس
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=110970
براي گوشي vivaz نوشته بود با انجام تمامي مراحل و ساين مجدد برنامه با سرتيفيكت مخصوص اين گوشي برنامه نصب نشد.
در مرحله بعد رفتم خود فايل نوكيا مپ مخصوص وروژن 5 رو هم گرفتم ساين هم كردم باز هم نشد.
اصلا كسي روي ويواز نوكيا مپ نصب كرده تا حالا؟

masoud_ac
22-09-2010, 17:44
منم همین مشکل نصب که ارور cer key میده رو دارم مدل گوشی satio.
ریست و مموری هم فرمت کردم.

sejil
02-10-2010, 23:26
سلام . من با همین روش نرم افزار را نصب کردم و موفقیت آمیز بود ولی موقع اجرا بعد از چند ثانیه خود به خود نرم افزار کاملا بسته می شود .لطفا راهنمایی کنید.به آدرس زیر راهنماییتان را ارسال کنید. با تشکر

sejil22moje@yahoo.com

peyman1055
10-10-2010, 16:26
ضمن تشکر مجدد من یه مشکل دارم ،حدود هر 30ثانیه نویگیشن غیر فعال میشه میگه در این منطقه نمیشه دوباره باید فعال کرد اینو چجوری حل کنم؟

دوست عزیز این ورژن چون repack شده این مشکلو داره
ورژن 3.01 رو نصب کن حله! ورژن 3.03 هم هر کاریش کردم می پره بیرون!(فرمت هم جواب نداد!)
رو ویواز بهترینیه که من تا الان امتحان کردم.

peyman1055
10-10-2010, 16:31
"منم همین مشکل نصب که ارور cer key میده رو دارم مدل گوشی satio.
ریست و مموری هم فرمت کردم."

دوست عزیز دقت کن فایل های cer رو درست گرفته باشی و هر دو تا گزینه رو (nokia map & license manager) رو ساین کنی!

vahid.ker
10-10-2010, 23:57
بچه ها یه مشکل.من ورژن 3.01 رو نصب کردم.نصب شد و اجرا میشه ولی با gps گوشی وصل نمیشه.یعنی انگار اصلا gps گوشی رو این برنامه تعریف نشده.میرم تو برنامه همین جوری وامیسه.اصلا gps در کار نیست که بخواد به ماهواره وصل بشه.

20026
14-10-2010, 05:03
سلام

آقا ما هم همه ی ورژن ها رو تست کردیم نصب نشد

مدل ساتیو ورژن r....k006

راه حلی نیست؟

ايرانا
17-10-2010, 02:57
پست ارسال شده توسط موبايل

naginajafi
21-10-2010, 20:02
بعد از چند ثانیه می پره بیرون چکار کنم

bh_hellboy
21-10-2010, 20:27
مراحل رو انجام دادم و نصب کردم نرم افزر به خوبی کار میکنه.
گوشی هم ویواز پرو هستش, خیلی ممنون

behnam6996
24-10-2010, 20:45
mer30.kar kard

naginajafi
25-10-2010, 19:36
من نسخه 3.1 را روی گوشی دارم
نسخه جدی برنامه نوکیا مپ 3.6 هم امکان دارد روی ویواز نصب و اجرا کرد

yashm1365
29-10-2010, 05:49
الان ساعت 4و 47 صبح هست و من دارم می میرم ! فهمیدم مشکلش چیه . لااقل گوشی من مشکلش چیه . نصب شد به جی پی اس هم وصل می شه فقط وقتی می یارم روی ایران و شهرهایی که با فونت فارسی تایپ شده می پره بیرون . البته وقتی زوم نزدیک می کنم . روی شهرهای انگلیسی اینطوری نیست . یعنی سونی اریکسون یک سیستم مستقل از نوکیا نداره؟
آیا نمی شه همین نقشه های ایران رو با فونت انگلیسی دانلود کرد؟
من از اینجا دانلود کردم
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=119238
لطفا یکی که وارده پیگری کنه

naserrrr
04-11-2010, 20:24
روی ساتیو جواب داد

behnam.sys
06-11-2010, 16:13
این داستان کار کرد ، کار نکرد چیه که شما راه انداختین ؟؟؟!
اول باید ببینین گوشیه نازتون چه FP رو ساپورت میکنه
به عبارت ساده تر گوشیتون چه ورژنی داره و بسته به اون ورژن ,برنامه ی nokia OviMaps رو دانلود کنین
در ضمن این برنامه مخصوص گوشی های نوکیا هست

اگر برخی از دوستان میبینن که روی گوشیشون که نوکیا نیست ,کار میکنه به خاطره این هست که اون ورژن از برنامه با گوشیتون به صورت شانسی مچ در اومده و اون ورژن از nokia OviMaps مشکلی با کد نویسیه گوشی نداشته
ok ??

AmirOmidvar
06-11-2010, 20:53
این داستان کار کرد ، کار نکرد چیه که شما راه انداختین ؟؟؟!
اول باید ببینین گوشیه نازتون چه FP رو ساپورت میکنه
به عبارت ساده تر گوشیتون چه ورژنی داره و بسته به اون ورژن ,برنامه ی nokia OviMaps رو دانلود کنین
در ضمن این برنامه مخصوص گوشی های نوکیا هست

اگر برخی از دوستان میبینن که روی گوشیشون که نوکیا نیست ,کار میکنه به خاطره این هست که اون ورژن از برنامه با گوشیتون به صورت شانسی مچ در اومده و اون ورژن از nokia OviMaps مشکلی با کد نویسیه گوشی نداشته
ok ??

بسم الله الرحمن الرحیم.

سلام دوست عزیز.

مسئله fp که شما میفرمایید مربوط میشه به سیستم عامل s60v3

اما موضوع این تاپیک نصب نوکیا مپ نسخه s60v5 روی گوشی ساتیو و ویواز است که آنها نیز سیستم عامل symbian 9.4 دارند که در واقع جزو گوشی های s60v5 محسوب میشوند.

مسئله شانس هم در میان نیست، این برنامه براحتی روی گوشی های s60v5 جواب خواهد داد، به غیر گوشی های نوکیا سه گوشی زیر که دارای برند دیگری هستند نیز این سیستم عامل را دارند و جزو گوشی های s60v5 محسوب میشوند.
1- سامسونگ i8910 اومنیا اچ دی
2- سونی اریکسون ویواز و ویواز پرو
3- سونی اریکسون ساتیو

اما مشکل اینجا بود که بخاطر مخلوط بودن پکیج نوکیا مپ s60v5 که از دو پکیج license manager و nokia mapتشکیل میشد، ساین کردن اینها برای سه گوشی یاد شده، قلق خاصی داره ...
قبلا میگفتیم که این سه گوشی حتما باید هک باشند تا این برنامه روشون نصب بشه، تا اینکه دوست خوبمون این تاپیک رو زد و راهش رو پیشنهاد داد و این راه جواب میده و دیگه نیازی به هک هم نیست.

البته راه دیگری هم هست که بعدا بیان خواهد شد.

موفق باشید.

k.hz60
08-11-2010, 16:27
با عرض سلام و خسته نباشید ولی من با این روش بالا رو satio امتحان کردم و مثل گل کار میکنه.

yashm1365
11-11-2010, 17:28
والا من که فکر نمی کنم ناشی باشم ، به غیر از آیفون و گوشی های اندروید با همه ی گوشی ها کار کردم ، تو دوستان و اقوام هم هر وقت به ساین و نرم افزار و کرک نیاز باشه می یان سراغ من . تمام مراحل رو با دقت بالایی انجام دادم (هفته پیش) وارد نرم افزار می شد کار می کرد ولی وقتی می رفتم روی ایران زوم می کردم و اسم های فارسی رو نشون می داد می پرید بیرون . فکر می کنم باید ربطی به زبان گوشی داشته باشه . هرچند زبان گوشی رو فارسی هم کردم ولی نشد . و باز روی ایران می پرید بیرون . همون نقشه ها رو کپی کردم روی 5800 و به راحتی کار کرد . گوشی به چموشی ویواز من ندیده بودم . خودم هرگز سراغش نمی رم . یعنی الان با p990 داغون خودم خیلی بیشتر حال می کنم .

خلاصه من که نتونستم روی ویواز نصب کنم . شاید اگر سیستم عامل رو آپدیت کنیم بشه

nanjoon
14-11-2010, 11:13
با سلام این برنامه موقع نصب برای من ارور زیر رو میده میخواستم ببینم مشکل از کجاست ممنون
online certificate check faild :be:

bagher_1368
14-11-2010, 19:12
سلام خسته نباشید اون برنامه ای که اول آموزش تصویری گذاشتین برنامه ساین کردن نیست برنامه برای کاری دیگس.
نمیشه برنامه رو ساینش کنید آماده بزارید برای دانلود.

poetry
15-11-2010, 20:19
من ویواز دارم. نصب نشد. certificate error میده! چکار کنم؟

poetry
15-11-2010, 21:21
تو رو خدا کمک کنید. هرکاری که گفته بودین کردم! حالا پیغام expired میده! از کجا باید زمانشو تنظیم کنم؟

AmirOmidvar
16-11-2010, 00:17
http://www.maktabolmahdi.com/besm.png


من ویواز دارم. نصب نشد. certificate error میده! چکار کنم؟


تو رو خدا کمک کنید. هرکاری که گفته بودین کردم! حالا پیغام expired میده! از کجا باید زمانشو تنظیم کنم؟

سلام.
باید سرتیفیکیت مخصوص گوشیتون رو داشته باشید... دارید؟

اگر دارید به تاپیک زیر برید:
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=120681
برنامه رو از پست اولش دانلود کنید، سپس با یه نرم افزار و با سرتیفیکیت گوشیتون اون رو ساین کنید و روی گوشیتون نصب کنید!
تاریخ گوشیتون هم به روز باشه، امروز 12 نوامبر 2010 هستش...

موفق باشید.

poetry
16-11-2010, 09:29
امروز 16 نوامبره!!!!
تمام کارهایی که گفتین رو عینا انجام دادم. ولی نشد

AmirOmidvar
16-11-2010, 12:30
http://www.maktabolmahdi.com/besm.png


امروز 16 نوامبره!!!!
تمام کارهایی که گفتین رو عینا انجام دادم. ولی نشد

سلام. بله حق با شماست، اشتباه از من بود که عذر میخوام.
امروز 16 نوامبر هستش...

اگر مطمئنید که سرتیفیکیت مخصوص گوشی خودتون هست (یعنی imei اشتباه برای دریافت سرتیفیکیت ندادید) و مطمئن هم هستید که درست برنامه را ساین میکنید و برنامه را هم از پست اول این تاپیک: http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=120681 گرفتید:

دقیقا اروری که موقع نصب میگیرید را بنویسید..

به احتمال زیاد ارور expire میگیرید؟ درسته؟ اگر اینطور است باید یکبار گوشی خود را مستر ریست کنید به سبک زیر:
1- مموری و سیم کارت را از گوشی خارج کنید
2- گوشی را روشن کنید و ستاره مرقع 7370 مربع را شماره گیری کنید.
3- سکیوریتی کد گوشی خود را وارد کنید و منتظر باشید تا گوشی مجدد راه اندازی شود..
4- موقع بالا آمدن گوشی برای اولین بار تاریخ و ساعت را بدرستی تنظیم کنید..
5- سیمکارت و مموری کارت را سرجای خودش بگذارید.

فقط دقت کنید که با مستر ریست کردن، اطلاعاتی مثل دفترچه تلفن، پیغامها و ... از بین میرود، پس قبل از اینکار حتما بک آپ تهیه کنید...

در آوردن سیمکارت و مموری کارت، ممکنه همیشه برای رفع این مشکل لازم نباشه، ولی در برخی از موارد (خیلی کم) حتما لازمه، پس جهت اطمینان خاطر اینکار رو حتما انجام بدید.

موفق باشید.

poetry
16-11-2010, 16:48
می خوام برای اخرین بار دوباره تلاش کنم. فقط یک سوال دارم.. فایل crt و key که در سایت OPDA گرفتم باید با چه فرمتی سیو کنم؟ آخه وقتی روی هر کدوم کلیک می کنم و سیو می کنم هر دو رو با یک اسم سیو می کنه. بنابراین من مجبورم خودم به هر کدومشون اسم بدم! این درسته یا من دارم اشتباه می کنم؟

poetry
16-11-2010, 18:17
نمی دونم مشکل از کجاست. تو سیو کردن فایلهای cer و key مشکل دارم. پسوندهاش چطوریه؟

AmirOmidvar
16-11-2010, 23:01
http://www.maktabolmahdi.com/besm.png


نمی دونم مشکل از کجاست. تو سیو کردن فایلهای cer و key مشکل دارم. پسوندهاش چطوریه؟


می خوام برای اخرین بار دوباره تلاش کنم. فقط یک سوال دارم.. فایل crt و key که در سایت OPDA گرفتم باید با چه فرمتی سیو کنم؟ آخه وقتی روی هر کدوم کلیک می کنم و سیو می کنم هر دو رو با یک اسم سیو می کنه. بنابراین من مجبورم خودم به هر کدومشون اسم بدم! این درسته یا من دارم اشتباه می کنم؟

سلام.
اسم فایلها که یکیه...
پسوندهاشون هم یکیش .cer هستش و دیگری .key ..

شما میخوای آی ام ای آیت رو بده، یا یوزر و پسی که توی Opda داری و درخواست سرتیفیکیت کردی، من سرتیفیکیتتتون رو میگیرم و براتون ساین میکنم میذارم.


موفق باشید.

naserfadaei
17-11-2010, 21:46
اونهایی که بعد از نصب برنامه از برنامه خارج میشه میتونن این ورژن رو ساین کنن و نصب کنن


http://www.4shared.com/file/HJ4J8a9k/NokiaMapsv318S60v3SymbianOS9xU.html?err=no-sess

روي ويواز جواب ميده. مرسي

poetry
19-11-2010, 23:19
ممنون. بالاخره نصب شد!!!!!!!!!!!!

your-roz
28-11-2010, 23:41
من اصلا نتونستم نصب كنم هنوز ميگه مجوز هنوز منقضي است تمامه مراحل رو چندبار بدون هيچ مشكلي رفتم ولي جواب نمي ده راستي تو سايت نوكيا براي دانلود نوكيا مپ نوشته ورژن سيمبين بايد 40 بالاتر باشه ( براي 5800 ) شايد مربوط به ورژن سيمبين البته من گوشيم آپديت شده 2 روزه پيش . من گوشيم ويوازه

your-roz
29-11-2010, 00:54
تو رو خدا کمک کنید. هرکاری که گفته بودین کردم! حالا پیغام expired میده! از کجا باید زمانشو تنظیم کنم؟


امروز 16 نوامبره!!!!
تمام کارهایی که گفتین رو عینا انجام دادم. ولی نشد

دوست عزيز شما تارخه گوشيتو بايد با تاريخه كامپيوترت كه نرم افزار رو در اون روز ساين كردي ميزون كني دوست من . احتياجي به مستر رست و اينجور كارا نيست اگر شما نرم افزار رو در تاريخ 28/12/2008 ساين كردي بايد تارخه گوشيت رو هم روي همون بزاري مطمئن باش درست ميشه من قول ميدم بهت . :123:

a_kh_110
02-12-2010, 08:53
دم شما گرم رو ويواز كامل جواب داد بازم ممنون

poetry
07-12-2010, 20:22
من ovi رو روی ویواز نصب کردم و خیلی هم راضیم. حالا سوالم اینه که من هم می تونم با استفاده از ovi suit نرم افزارم رو آپدیت کنم؟

s_na3r
13-12-2010, 15:20
برای ورژن3.06 هم جواب میده یا نه ؟؟

lord hamed
01-01-2011, 19:07
با سلام خدمت دوستان
من روی ساتیو ورژن r2ak006 نصب کردم ولی وقتی میری روی نقشه ایران از برنامه میپره
چیکار کنم؟
در ضمن علامتی که نشون میده به ماهواره وصل شده هم خاموشه و هیچی رو پر نمیکنه
لطفا کمک کنید

lord hamed
08-01-2011, 12:46
با سلام خدمت دوستان
من روی ساتیو ورژن r2ak006 نصب کردم ولی وقتی میری روی نقشه ایران از برنامه میپره
چیکار کنم؟
در ضمن علامتی که نشون میده به ماهواره وصل شده هم خاموشه و هیچی رو پر نمیکنه
لطفا کمک کنید

کسی نیست کمک کنه؟
من حتی با smartcom gps هم میخوام وصل بشم نمیشه
نقشه رو میاره ولی به ماهواره وصل نمیشه
حتی علامت وصل شدن به ماهواره کنار باتری رو هم نمیاره
ایراد کجاست؟

ME_Mehrzad
15-01-2011, 23:35
سلام
خیلی ممنون از زحمتت دوست عزیز
اما فایل اول رو من چندبار دانلود کردم اما فایل زیپ باز نمیشه و ارور میده
لطف میکنی دوباره آپلود کنی ؟!!!

ME_Mehrzad
16-01-2011, 02:36
حتما باید با همون ساین بشه ؟
آخه با ساینرهای دیگه که تست کردم certificate error میده
فایل cer & key مشکلی نداره چون نرم افزارهای دیگه رو باهاش ساین میکنم.