PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فیرم ور کو شده N97 ورژن 22 توسط parsiak72 (تاریخ 24-05-89)



parsiak72
15-08-2010, 16:11
خوب این هم اولین فرمور کوک شده برای n97 هست که امید وارم خوشتون بیاد
اگر تغییری خواستید بگید تا براتون ادیت کنم



Change log



1.هک دائمی حتی بعد از مستر ریست

2. تغییر دایره برنامه های در حال اجرا

3.تغییر بوت اسکرین به به بوت اسکرین مخصوص n97

4.تغییر صدای استارت آپ به win 7

5.تغییر cache گوشی از درایو c به درایو e برای استفاده از Phone memory

6.اضافه کردن تم افکت بسیار زیبا

7.تغییر فونت گوشی برای خارج شدن از یک نواختی

8.افزایش کیفیت عکس برداری

9. افزایش کیفیت فیلم برداری

10. حذف اخطارهای برنامه های جاوا برای راحت تر نصب شدن برنامه ها

11.غیر فعال کردن welcome

12. جلوگیری از اجرای برنامه های غیرضروری هنگام Boot مانند Contacs, log, clockو .... برای افزایش
سرعت بوت شدن

13. غیرفعال کردن اخطارهای Widget برای راحت تر نصب شدن آنها

14. قطع صدای شاتر هنگام عکس برداری در profile های که Warning Tone انها خاموش است


15. تغییر نام پیشفرض بلوتوث

16. بهبود وضعیت سنسور ها

17. تعویض سرور نوکیا مپ برای پیدا کردن هرچه سریع تر مکان

18.کاهش صدای استارت آپ

19. اضافه کردن فارسی به دیکشنری گوشی به صورت خودکار

20. ارسال همه فایل ها بویسله فایل منیجر گوشی بدون مشکل

21. افزایش سرعت گوشی در هنگام باز شدن برنامه ها (بدون دست کاری سرعت cpu )

22. فعال بودن ram mod

23. اپدیت افیس

24. سریع تر لود شدن عکس ها

25. 63mb فون مموری ازاد




برنامه های نصب شده

1.rampatcher

2. Offscreen Strobe Touch 1.0 برای استفاده فلش به عنوان چراغ قوه

3. Screen snap


کپی شدن فایل های win7 , winxp , myphone به E:\parsia و اجرای راحت بدون گرفتن حافظه گوشی:123:

ipo
15-08-2010, 20:18
تست میکنم خبرت میدم !

tolooei
15-08-2010, 20:30
خسته نباشی کارت خوبه همین جور ادامه بده و ای کاش یه اسکرین شات هم قرار می دادی

aminstedio
21-08-2010, 13:10
دستت درد نکنه من هم از فریمورهای که گوشی رو آپدیت میکنه به جای اینکه برنامه نصب کنه خوشم میاد
ولی کاش qt یا n-gage یا پایتون رو روش نصب میکردی
البته n-gage اهمیت بیشتری داره
میدونی که تا 35 مگ میتونی ppm رو افزایش حجم بدی (البته توی فروم های خارجی 37 رو هم شنیدم)
حالا چرا روی cnt کوک کردی سفیدا نمیتونن استفاده کنند
باز هم تشکر

ehsan2004
21-08-2010, 14:30
با تشکر از شما دوست عزیز لطف کنین اسکرین شات را به پست اول اضافه کنین

اسکرین شات الزامیست

آمادش کنین بعد به مدیران بخش بگین تا براتو ویرایش کنن

GoLPeSaR
25-10-2010, 08:50
ذست دردنکه عزیز جان ممنون از کو:ap:ک خوبت

GoLPeSaR
25-10-2010, 17:51
من با این کوک فلش کردم.ولی کیفیت عکس امد پایین.دوربین از 5 مگا به 3 مگا گاهش پیدا کرد.ایراد کار کجاست؟:ci:

kasra.m
26-10-2010, 10:21
سلام

بعد از فلش و استفاده از فایل بالا گوشی در زمان روشن شدن فقط ویبره زده و دیگر روشن نمی شود مشکل کار کجاست

باتشکر

MaKenZi
26-10-2010, 12:50
سلام

بعد از فلش و استفاده از فایل بالا گوشی در زمان روشن شدن فقط ویبره زده و دیگر روشن نمی شود مشکل کار کجاست

باتشکر
سلام

دوست عزیز به چه صورتی فلش زدید؟

با چه برنامه ای؟

کل کاری که انجام دادید بفرمائید تا ببینم مشکل کجاست؟

GoLPeSaR
26-10-2010, 16:57
من با این کوک فلش کردم.ولی کیفیت عکس امد پایین.دوربین از 5 مگا به 3 مگا گاهش پیدا کرد.ایراد کار کجاست؟:ci:

makenzi عزیز میشه جواب من را هم بدی؟بعد از فلش وقتی ......م تو تنظیمات ریزولوشن دوربین بیشتر از 3 مگا نست.در صورتی که باید 5 مگا را نشان بده

kasra.m
26-10-2010, 17:24
سلام

دوست عزیز به چه صورتی فلش زدید؟

با چه برنامه ای؟

کل کاری که انجام دادید بفرمائید تا ببینم مشکل کجاست؟

مرحله فلش هم به صورت تک فایل و هم به صورت کامل همراه با کابل fbus و با باکسهای mt , mxkey , ufsmicro انجام شده و در تمام موارد وضعیت به همین شکل هست که گوشی در هنگام پاور یک تک ویبره خورده و دیگر روشن نمی شود

MaKenZi
27-10-2010, 17:42
makenzi عزیز میشه جواب من را هم بدی؟بعد از فلش وقتی ......م تو تنظیمات ریزولوشن دوربین بیشتر از 3 مگا نست.در صورتی که باید 5 مگا را نشان بده
نمیدونم که مشکل از کجا هست.

ممکن هست مشکل از فایل کوک شده باشه.
شما یکبار گوشی رو کامل فرمت کن.
اگر درست نشد ، ممکن هست که از کوک باشه.


مرحله فلش هم به صورت تک فایل و هم به صورت کامل همراه با کابل fbus و با باکسهای mt , mxkey , ufsmicro انجام شده و در تمام موارد وضعیت به همین شکل هست که گوشی در هنگام پاور یک تک ویبره خورده و دیگر روشن نمی شود
عجیبه این مورد.
قاعدتا نباید اینطور باشه.
Rm گوشیتون یکی هست با rm فایل کوک شده؟

kasra.m
27-10-2010, 20:18
عجیبه این مورد.
قاعدتا نباید اینطور باشه.
Rm گوشیتون یکی هست با rm فایل کوک شده؟

بله rm یکی هست
پس مشکل کجاست

GoLPeSaR
28-10-2010, 23:51
مگه میشه با کوک ریزولوشن دوربین را عوض کرد؟بالا هم میشه بر یعنی؟با عقل جور در نمیاد:dz:

MaKenZi
29-10-2010, 11:34
بله rm یکی هست
پس مشکل کجاست
واقعا نمیدونم مشکل از کجاست.

شما در صورت امکان یک گوشی دیگه رو با همین فیرمور فلش بزنید ، ببینید مشکل پابرجاست یا نه.

مگه میشه با کوک ریزولوشن دوربین را عوض کرد؟بالا هم میشه بر یعنی؟با عقل جور در نمیاد:dz:
نه چنین امکانی نیست.
ولی ممکن هست که با دستکاری فیرمور ، گزینه مربوطه حذف شده باشه.