PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تاپیک مرجع • آخرین الگوی اصلاح شده فونت برای Flipfont در اینجا •



HOSSEIN 7
27-08-2010, 01:05
سلام :ax:
من یه مدت رو الگوی اصلاح شده آقا شهاب کار کردم و با کمی وقت گذاشتن تونستم این الگو رو باز هم اصلاح کنم!!!! :af:
اگه دقت کنید میبینید که خیلی از کاراکترهای الگوی قبلی زاید و بلا استفاده بودند، در عین حال، نبود بعضی کاراکترها مثل علامت Silent و فلش رفتن به خط بعد، باعث میشد که فونت هایی که بر اساس اون الگو ساخته میشدن، ناقص باشن!! :bl:
کار دیگه ای که انجام دادم این بود که ترتیب قرار گیری حروف و کاراکترهای انگلیسی رو (تا جایی که میشد) بر اساس فونت خود گوشی مرتب کردم. بنابراین برای ترکیب دو تا فونت، کافیه فونت Default ضمیمه شده رو باز کنید و کاراکترهای انگلیسی و یا فارسی خودتون رو به آسونی جایگزین کاراکترهای اون کنید. (در حقیقت شما اگه مشکلی پیش نیاد (!) در عرض 5 دقیقه میتونید 2 تا فونت رو با هم ترکیب کنید!!!) :dw:
در مورد حروف و کاراکترهای فارسی هم باید بگم فقط دو کاراکتر اضافه کردم!!
حتما میپرسین این دو تا رو واسه چی اضافه کردم؟!!
این شکل رو ببینید:
429631
این در حالیه که فونت گوشیم تمام حروف <ی> رو هم بصورت فارسی و هم عربی داشت.
نمیدونم زبان اس ام اس چی بود، اردو، هندی یا هر چیز دیگه ای! مسئله این بود که فونت فارسی حداقل 2 تا کاراکتر کم داره، بالاخره با تلاش شبانه روزی (!!) این دو کاراکتر هم به کاراکترهای فارسی اضافه شد و اس ام اس به شکل زیر در اومد:
429632
همونطورکه میبینید 3 جفت <ی> ابتدایی و <ی> میانی داخل فونت هست!! :be:
429637
در ظاهر هیچ فرقی نمیکنه و من فقط کپیش کردم، مهم Value کاراکتره که فرق میکنه!
در آخر هم کاراکترهایی که فکر کردم برای کامل شدن فونت لازمه رو به فونت اضاف کردم، از جمله علامت Silent و کاراکترهای ق.ظ و ب.ظ !!
429638
در ضمن حروف انگلیسی این فونت رو هم تغییر دادم تا اگه خواستین داخل گوشیتون استفاده کنید. (حروف فارسیش همون فونت Shahab هست!)
429636 429635 429634
با این حال باز هم کاراکترهایی پیدا میشه که ضرورتی نداره و پاک کردنشون فونت رو به هم نمیریزه، ولی ترجیح دادم این 10، 15 کاراکتر هم داخل فونت باشند و پاکشون نکنم! (کاراکترهایی مثل π، μ، ρ و . . . که فکر نکنم داخل گوشی استفاده بشن!)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در آخر باید بگم تعداد کل کاراکترها 436 شده که از این 436 تا، 161 کاراکتر حروف فارسیه! (البته بدون لوگو)
ضمیمه دوم، همین فونت Default به همراه 545 لوگوی مختلف هست! :ab:
التماس دعا :ah:

®.Mahdi
03-09-2010, 12:37
این الگو ها رو تو گوشی چطوری استفاده کنیم:be:

سلام داوود جون این همون فونت مادر یا الگو هست که از روش بقیه فونتها ساخته میشه اگر ازش خوشت میاد که راحت توی fontrouter قابل استفاده هست اگر هم برای flip میخوای بگو فایل in2 رو برات بذارم

S.HA.HA.B
03-09-2010, 19:02
سلام

عزیز یه ایرادی تو الگو هست

کد حالت "آخر تنهای" همه ی حروف فارسی با بقیه یه فرقی داره که من حالیم نشد

برای این که راحت بشه یه فونت رو روی الگو پیاده کرد اول فونت و الگو رو با یه قاعده مشترک سرت می کنم اما مشکل این جاست که الگو رو با هر قاعده ای که سرت کنم آخر تنها ها (مانند : ض ص ث ق ف غ ع ه خ ح ج چ ... ) از بقیه جدا می شن و سر جاشون قرار نمی گیرن و این زمان ساخت رو خیلی خیلی بالا می بره و باعث می شه گاهی اوقات حتی سوتی های خفن بدم

مشکل زیاد بزرگی نبود ولی به هر حال

HOSSEIN 7
04-09-2010, 02:56
سلام

عزیز یه ایرادی تو الگو هست

کد حالت "آخر تنهای" همه ی حروف فارسی با بقیه یه فرقی داره که من حالیم نشد

برای این که راحت بشه یه فونت رو روی الگو پیاده کرد اول فونت و الگو رو با یه قاعده مشترک سرت می کنم اما مشکل این جاست که الگو رو با هر قاعده ای که سرت کنم آخر تنها ها (مانند : ض ص ث ق ف غ ع ه خ ح ج چ ... ) از بقیه جدا می شن و سر جاشون قرار نمی گیرن و این زمان ساخت رو خیلی خیلی بالا می بره و باعث می شه گاهی اوقات حتی سوتی های خفن بدم

سلام دوست عزیز
من 99 درصد منظور شما رو متوجه شدم!!!!
اول بگم محل قرارگیری حروف فرقی نمیکنه، مثلا فرقی نمیکنه که حرف A اولین کاراکتر باشه یا آخرین کاراکتر!
کد اون حروف فرقی نداره، اگه دقت کنید، حروف انتهایی فارسی، چند تا کد یا Value دارند!
433341
احتمالا شما گزینه Sort Glyphs رو میزنید که همه چیز به هم میریزه!! ضمنا شما برای ترکیب فونت هاتون باید فونت الگو و فونت موردنظرتون رو تو Font Creator باز کنید و حروفی رو که میخواید، از فونت خودتون به فونت الگو کپی کنید و نه برعکس!!!! (یعنی اصلا ترتیب فایل الگو رو تغییر ندین!)
به این ترتیب همونطور که گفتم، اگه مشکلی پیش نیاد شما در کمتر از 5 دقیقه میتونید دو تا فونت رو باهم ترکیب کنید!
منظور از مشکل هم اینه که فونت ریز باشه یا تو گوشی ناقص بیفته!
امیدوارم مشکلتون اینطوری حل بشه، باز اگه اشتباه متوجه شدم بیشتر توضیح بدین تا بگم!
در آخر اینو بگم، من روی حروف انگلیسی کار کردم و از اونجایی که حروف فارسی الگوی قبلی مشکل خاصی نداشت، همونطوری باقی مونده! ؛ به غیر از اون دو تا کاراکتر که توضیح دادم!
اگه الگوی قبلی آقا شهاب رو باز کنید متوجه منظورم میشید!
موفق باشید

®.Mahdi
04-09-2010, 16:51
با برنامه flip font چطوری از این الگو ها استفاده کنم
منظورم این هست که چطوری اینارو وقتی میخوام مسیج تایپ کنم ازشون استفاده کنم :be:

سلام داوود
فایل فونت + فایل in2 رو داخل پوشه برنامه میذاری بعد از تو برنامه فونتت رو انتخاب میکنی بعد از ریستارت میتونی از فونت استفاده کنی

Hamid_Mol
04-09-2010, 23:51
سلام

همون طور که فرمودید این رو نمی شه مشکل دونست اما :
1) برام سوال بود که چرا این طوری هست
2)حد اقل سه دقیقه بیشتر طول می کشه ساخت فونت
http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=433690&stc=1&d=1283633381
از اون جایی که منظورم رو خوب بیان نکردم یه بار دیگه می گم (بازم شرمنده ها):

من هر فونتی رو که بخوام بسازم برای این که کمترین درد سر رو داشته باشه هم فونت ورودی و هم فونت خروجی رو بر یک اساس سورت می کنم .موضوع این جاست فونت الگو رو بر هر اساسی که سورت کنیم "آخر تنها" ها جدا از بقیه می افتن در صورتی که در همه ی فونت های فارسی (که من دیدم) این ها در کنار هم هستند .

من نتونستم بفهمم چرا ! فقط موضوع همینه (بازم شرمنده )

HOSSEIN 7
08-09-2010, 02:31
سلام دوست عزیز
اول از همه اینو بگم، مثل اینکه ورژن Font Creator من با شما فرق میکنه، چون من وقتی گزینه Sort Glyphs رو میزنم اون 5 تا گزینه نمیاد و بدون انتخاب گزینه ای، Sort میشه، ولی به همین شکلی که شما گذاشتین در میاد!
من متوجه منظور شما شدم، دلیل اینکه چرا بهم میریزه هم گفتم!
حروف انتهایی فارسی چون چند تا کد یا Value دارند، وقتی شما بر اساس یکی از اون گزینه ها Sort میکنید، برنامه اون کاراکترها رو بر اساس Value اولشون میچینه و چون Value اول اون حروف انتهایی با Value بقیه فرق داره، به همین دلیل اون حروف از بقیه جدا میشن!
من اون Value ها رو پاک کردم و دوباره فونت رو Sort کردم، همونطور که تو شکل میبینید مشکل رفع شده و کاراکترهای مربوط به یک حرف پشت سر هم قرار گرفتند.
من این کار رو با سه حرف <م>، <خ> و <س> انجام دادم، میبینید بعد از sort کردن پشت سر هم قرار گرفتند.
به بقیه حروف هم دقت کنید که تغییری نکردند! (مثل دفعه قبل که Sort میکردیم، باقی موندن!)

http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=435029&stc=1&d=1283901016

من اکثر فونت های فارسی رو که دیدم کاراکترهای مربوط به یک حرف پشت سر هم بودند و وقتی Sort میشدن اون حروف انتهایی از بقیه جدا میشدن!
شما فونت های فارسی نازنین یا کامران یا . . . (که احتمالا همه تو کامپیوترتون دارید) رو هم امتحان کنید و Sort شون کنید، میبینید که اونا هم به هم میریزه!!
اگه دقت کرده باشید اکثر فونت ها با Sort کردن به هم میریزند! حتی فونت Times New Roman که واسه ویندوز هست هم با Sort کردن به هم ریخت!!
حالا شما چه اصراری داری حتما Sort شون کنی؟!!!
شما میخواید با Sort کردن کار رو راحت تر کنید ولی در حقیقت سخت ترش می کنید، یک بار بدون اینکه فونت هاتون رو Sort کنید، این کار رو انجام بدین، ببینید باز هم به مشکل بر میخورید؟!!
من در تمام فونت هایی که درست کردم (و قراره بزودی در سایت قرار بدم!)، همین کار رو کردم و بدون Sort کردن حروف رو براحتی کپی کردم!
اگه بتونم و وقت بشه، شاید دوباره روی این فایل الگو کار کنم، شاید یه تغییراتی بدم، اون کدهای اضافه رو پاک کنم (به شرطی که در داخل گوشی مشکلی پیش نیاد)، کسره، فتحه، تشدید و . . . اضافه بشه و در نهایت بصورت Sort شده در داخل سایت قرار بدم!!
امیدوارم موضوع روشن شده باشه!
موفق باشید.

®.Mahdi
25-07-2011, 20:24
لطفاً اگر می شه؛ خود برنامه فونت سازی برای Flip font رو بذارین تا خودمون برای خودمون فونت بسازیم!:dz::dh::cb:

برنامه ی خاصی برای فونت سازی فلیپ نیست .

با فونت کریتور هم میتونید برای فلیپ و هم فونت روتر فونت درست کنید :
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=129427

اینم آموزش مقدماتی کار با برنامه :
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=32173

برای استفاده در فلیپ شما به یه فایل in2 نیاز دارید که وقتی فونت رو درست کردید نام فونت رو برای من بفرستید تا من فایل in2 متناسب با فونت براتون بفرستم ...