PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فیرم ور پورت شده C6 ورژن 11.0.029 برای Nokia 5530 (دانلود از لینک مستقیم)



tolooei
31-08-2010, 12:27
بسم الله الرحمن الرحیم


فریمور پورت شده C6 ورژن 11.0.029 برای Nokia 5530
C6 V11.0.029 Firmware For Nokia 5530 RM-504


تغییرات نسخه قبلی:
- هوم اسکرین با قابلیت افزودن ویدجت به سبک C6 وN97
- آنلاک کردن گوشی به سبک C6(به اصطلاح Slide unlock of c6 )
-قابلیت منو بندی به صورت 5x4 4x4
-نرم افزار جدید E-mail
-نرم افزار quickoffice برای مشاهده ی فایل های آفیس در گوشی با قابلیت آپدیت
- نرم افزار adobe PDF برای مشاهده فایل های PDF در گوشی با قابلیت آپدیت
- رم 50-55 مگابایت در استارت آپ و 45-50 مگابایت در زمان استفاده و افزایش چشم گیر سرعت
- نرم افزار Zip manager برای بازگشایی فایل های فشرده در گوشی با قابلیت آپدیت
- قابلیت مشاهده ی ویدئو های WMV در ویدئو پلیر گوشی
- آپدیت موزیک پلی و سبک جدیدی از آن
- آپدیت کانتکت ها با قابلیت جست و جوی الفبایی
- قابل هک (بدون پچ همخه ی برنامه ها نصب میشوند)
- وب بروزر به N97/C6 تغییر کرده است.
- فلش پلیر هم به N97/C6 تغییر کرده است.
- جست و جوی اینترنتی نیز به N97/C6 تغییر کرده است.
- نرم افزار photos آپدیت شده است.
- منو بندی زیبا
و ...

در این نسخه باگ هایی از قبیل سرعتی تر شدن گوشی و ساپورت زبان های دیگر از از جمله عربی به writing language و ... (برای 5800 تست شده برای 5530 خودتون تست کنید)برطرف شده اند.



دانلود مستقیم فایل (http://blacksina.dl.rapidbaz.com/jd5V/RM-504.7z)


http://premium1.rapidpars.com/get/1058702/5676/1/RM-504.7zیا

http://blacksina.dl.rapidbaz.com/jd5V/RM-504.7z

لینک های کمکی

http://rapidshare.com/files/416186864/RM-504.7z

http://www.megaupload.com/?d=C220O6RD

ALIRESA
31-08-2010, 15:14
ممنون محمد جان
فقط هنوز که هنوزه نمیشه عربی نوشت
من ppm که میگفتند میشه باهاش عربی نوشت را هم دانلود کردم نشد(ظاهرا خود PNHT برای 5800 آماده کرده بود که روی 5800 تست کردم و جواب نداد)
حتی بعضی میگفتند که اگر بذاری زبان گوشی را روی عربی میشه عربی نوشت که اونم من تست کردم نشد(هر چند اونم کاربرد نداره چون ما عرب نیستیم که زبان عربی بذاریم روی گوشیمون)

mja3
01-09-2010, 00:20
میتونم تو علائدین آپدیت کنم؟

AhmadRa
01-09-2010, 00:30
پس با اين حساب كه زبان فارسي هنوزساپورت نميشه مشكل زبان پا برجاست!‌:(

tolooei
01-09-2010, 01:09
میتونم تو علائدین آپدیت کنم؟
فکر نکنم این ادیت رو داشته باشن

tolooei
01-09-2010, 01:12
پس با اين حساب كه زبان فارسي هنوزساپورت نميشه مشكل زبان پا برجاست!‌:(
بله فعلا فارسی رو ندارن

mohsenaliyaser
16-09-2010, 11:16
کسی نیست !!!
نمیدونم چیکار کنم تماس ورودی و خروجی، موقعی که زنگ بخوره یا بگیرم گوشی خاموش میشه دوباره باید روشن کنم .. رسیت کردم نشد .. فریمور عوض کردم نشد بازم همونه نمیدونم چیکار کنم .. ورژن من 31 هستش
راستی هارد ریست 5530 چطوریه؟؟؟؟؟؟؟
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
آغاز فروش خودروهای 2011

http://iran_baghery.mihanblog.com/
http://iran_baghery.mihanblog.com/
http://iran_baghery.mihanblog.com/
http://iran_baghery.mihanblog.com/

tolooei
16-09-2010, 13:09
کسی نیست !!!
نمیدونم چیکار کنم تماس ورودی و خروجی، موقعی که زنگ بخوره یا بگیرم گوشی خاموش میشه دوباره باید روشن کنم .. رسیت کردم نشد .. فریمور عوض کردم نشد بازم همونه نمیدونم چیکار کنم .. ورژن من 31 هستش
راستی هارد ریست 5530 چطوریه؟؟؟؟؟؟؟
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
آغاز فروش خودروهای 2011

http://iran_baghery.mihanblog.com/
http://iran_baghery.mihanblog.com/
http://iran_baghery.mihanblog.com/
http://iran_baghery.mihanblog.com/
شما گوشیتون رو یکبار با فایل های اصلی فلش بزنید و پس از فلش مستر ریست کنید#7370#*

mohsenaliyaser
18-09-2010, 15:26
من با فایلهای اصلی فلش زدم جواب نداده
پیشنهاد دیگه ای ندارید واقعاً سر در گم شدم :be:

Sina_b
25-09-2010, 12:10
من دانلود کردم.ولی نمیدونم باید چیکار کنم ؟

اگه امکان داره راهنمای کنید.

tolooei
25-09-2010, 14:03
من دانلود کردم.ولی نمیدونم باید چیکار کنم ؟

اگه امکان داره راهنمای کنید.
1-تمامی آموزش ها و نکات مربوط به فلش همراه با تصویر (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=91140)
3-آموزش جامع و کاربردی باکس قدرتمند جف (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=60798)

8-تاپیک راهنما: مرجع تمامی پیغام های نرم افزارقدرتمند جف و راه حل های آن
(http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=101943)

AhmadRa
01-12-2010, 19:11
اين فرمور زبان فارسي رو هم مثل فرمور اصلي ساپورت ميكنه يا نه ؟

tolooei
02-12-2010, 13:14
اين فرمور زبان فارسي رو هم مثل فرمور اصلي ساپورت ميكنه يا نه ؟
بله میتونید به این فریمور هم زبان فارسی اضافی کنید

AhmadRa
02-12-2010, 23:53
بايد اضافه كرد ؟ يعني چطوري ؟؟ مرسي

rezaaghili
03-12-2010, 00:07
سلام دوستان دوست من یه گوشی 5530 امروز گرفته-یه اشکال اساسی داره

ولی زبان فارسی ساپورت میکنه

احتمالا فلش اصلیش نباشه؟

چون اساتید مثل اینکه گفتن هنوز زبان فارسی نیومده واسش

وقتی کسی زنگ میزنه نه با خود دکمه ها و نه با لمس اسکرین -نمیشه رد داد یا جواب داد.

میخاستم منو راهنمای کنید..

tolooei
03-12-2010, 12:10
سلام دوستان دوست من یه گوشی 5530 امروز گرفته-یه اشکال اساسی داره

ولی زبان فارسی ساپورت میکنه

احتمالا فلش اصلیش نباشه؟

چون اساتید مثل اینکه گفتن هنوز زبان فارسی نیومده واسش

وقتی کسی زنگ میزنه نه با خود دکمه ها و نه با لمس اسکرین -نمیشه رد داد یا جواب داد.

میخاستم منو راهنمای کنید..
سلام
بهترین راه همون اپدیت به ورژن 32 هستش


دانلود فیرم ور جدید 5530XpressMusic ورژن (32.0.007)(RM-504)_*فارسی*_(دانلود از سرور مستقیم) (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=121923)

AhmadRa
03-12-2010, 12:26
tolooei عزيز، جواب سوال منم ميدي ؟

majid3354
04-12-2010, 01:40
tolooei عزيز، جواب سوال منم ميدي ؟

اول باید فایل زبان رو یه جوری پیدا کنی بعد منتقلش کن به این آدرس NFEstd\LANG بعد نوکیا ادیتور رو باز کن از منوی Tools گزینه Manager Language رو انتخاب کن در پنجره باز شده روی گزینه Import\Export Language کلیک کن Import را زده فایل زبان فارسی رو انتخاب کن پنجره رو ببند فریمور رو ریپک کن و با فریمور جدید گوشیتو فلش بزن

AhmadRa
04-12-2010, 22:06
اينايي كه گفتي خب سخت شد! اخه با چه برنامه اي اديت كنم و ريپ كنم!؟ فايل زبان رو از كجا بيارم؟ تازه كارم من!

majid3354
04-12-2010, 23:52
اينايي كه گفتي خب سخت شد! اخه با چه برنامه اي اديت كنم و ريپ كنم!؟ فايل زبان رو از كجا بيارم؟ تازه كارم من!

ببین واسه اینکه فریمور رو کوک کنی و هر تغییری که میخوایی روش اعمال کنی باید از نرم افزار NFEstd استفاده کنی.واسه زبان هم از این http://www.mobilestan.net/showpost.php?p=1516282&postcount=42 استفاده کن ببین مشکلت حل میشه

AhmadRa
05-12-2010, 12:20
اينجا ظاهرا فقط نرم افزار معرفي شده و خود زبان فارسي موجود نيست

tolooei
05-12-2010, 12:29
اينجا ظاهرا فقط نرم افزار معرفي شده و خود زبان فارسي موجود نيست
خیر دوست عزیز باید زبان فارسی رو خودتون بهش اضافه کنید

AhmadRa
06-12-2010, 14:44
خوب من چطوري اين فايل زبان فارسي رو گير بيارم كه اضافه كنم؟

majid3354
07-12-2010, 01:17
خوب من چطوري اين فايل زبان فارسي رو گير بيارم كه اضافه كنم؟

شرمنده فکر کردم تو پست قبلی لینک دادم . اینو استفاده کن ولی مطمئن نیستم درست جواب بده یا نه
http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=448370&stc=1&d=1286655384

yaghob68
15-12-2010, 11:48
راستش من خیلی گیج شدم نمیدونم چیکار کنم یه راهنمایی بکنید .
میخوام بدونم این فریمور بهتره یا فریمور لینک زیر ؟ کلا هوم اسکرین سامسونگ بهتره یا c6
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=114066
دوستان یعنی هیچ راهی برای اضافه شدن زبان فارسی نیست؟

این فریمور برای ورژن چنده؟31 یا 30

tolooei
15-12-2010, 15:18
راستش من خیلی گیج شدم نمیدونم چیکار کنم یه راهنمایی بکنید .
میخوام بدونم این فریمور بهتره یا فریمور لینک زیر ؟ کلا هوم اسکرین سامسونگ بهتره یا c6
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=114066
دوستان یعنی هیچ راهی برای اضافه شدن زبان فارسی نیست؟

این فریمور برای ورژن چنده؟31 یا 30
سلام
هر کی سلیقه ای داره ولی به نطر بنده هوم اسکرین c6 حرف نداره
و برای فارسی کردن

http://www.mobilestan.net/showpost.php?p=1516282&postcount=42

porya@tnt 021
12-04-2011, 18:04
دوست عزیز من نمی تونم دانلودش کنم یه راهنمایی نمیکنی