PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اضافه شدن اسامی شهر های ايران به نوکيا مپ از طريق فايل Landmark



sadegh98
07-09-2010, 12:22
تمام شهرهاي ايران بر روي نوكيا مپ

اگر با نوكيا مپ كار كرده باشيد ميدانيد كه نوكيا مپ قادر به ذخيره نقاط و ارسال آن مي باشد.

فايلهايي كه نوكيا مپ مي سازد با پسوند lmx مي باشد.

اين فايلها توسط مكانياب خود گوشي ذخيره مي‌شود و قابليت انتقال نيز دارد.

فايلي كه در زير مشاهده مي‌كنيد از همان نوع فايلها است.

اين فايل شامل بيش از 1000 شهر و روستاي ايران به زبان فارسي براي نوكيا مپ است.


كافيست فايل را به گوشي خود منتقل كرده و باز كنيد . و همه مكانها را ذخيره كنيد.


اين فايل بر روي چند گوشي جواب داده شده است.

لطفا در مورد اين فايل نظر بديد :dh:

Ali helali
07-09-2010, 16:28
دوستان اگه تست کردن با ذکر گوشیشون بگن تا ما هم بدونیم.
اگه جواب داده نقشه هاش چه جوریاست؟ همون نقشه ی شهر های بزرگ هست یا... ؟

F A R D ! N
07-09-2010, 16:53
ميشه بگى دقيقا كار اين چيه؟؟؟
آخه حجمش خيلى خيلى كم هست!!!

diar
07-09-2010, 16:57
به نظر میاد این مقدار توضیح کامل نباشه.

naginajafi
07-09-2010, 17:25
سرکاری

sadegh98
07-09-2010, 19:47
دوستان ببخشيد از اينكه توضيح كامل نبود

اگر روي نوكيا مپ سرچ كرده باشيد شما يكسري نقاط مثل رستورانها پاركينگها و..... وجود دارد كه در واقع اين نقاط داراي يك طول و عرض جغرافيايي مي باشد.

اين فايل موجود در ضميمه نيز از همين نوع است
يعني نام محل و موقعيت جغرافيايي نقاط مي‌باشد، كه نوكيا مپ فقط اين نقاط را نشان مي‌دهد.

پس نبايد حجم زيادي را اشغال كند.

همانطور كه گفتم اين فايل توسط موقعيت ياب گوشي تشخيص داده مي شود و كافيست شما ذخيره كنيد و نشان دادن روي نقشه را انتخاب كنيد.


در مورد تست
روي اكثر گوشيهايي كه نوكيا مپ دارد جواب داده است.


و در مورد سركاري

به هيج وجه اين فايل سركاري نمي باشد :123:

مگر شما تست كرده ايد كه ميگوييد سر كاري است..

اين فايل ساعتها وقت من را گرفته

تا به تكنولوژي ساخت اينجور فايلها دست يافتم.

بازم اگر توضيحات كامل نبود در خدمتم..............:dh:

renjer2008
07-09-2010, 19:53
مرسی دوست عزیز اگه زحمتی نیست موقعیت نقاط دیدنی کشور وهمین طور موقعیت مراکز درمانی شهرتون وهر جای بدرد بخوردیگه که تو یزد وجود داره داره رو با کمی توضیحات تهیه کن چون همونطور که میدونیبه هر نقطه مرز نما میشه توضیحات کاملی اضافه کرد.

sadegh98
07-09-2010, 21:17
براي تبديل نقاط دیدنی کشور به فايل نوكيا مپ نياز به همت شما دوستان مي باشد.

به زودي آموزش تبديل فايلهاي kml گوگل ارث و ديگر فايلهاي gps را به lmx را در سايت قرار :bi:ميدهم

spoook1990
07-09-2010, 23:13
سلام
آقا دستت درد نکنه
خیلی مردی
کارت درسته
روی n82 جواب داد
این تبدیل کردن نقشه ها رو سریعتر بذار که من دارم میمیرم

spoook1990
07-09-2010, 23:32
با عرض سلام دوباره
صادق جان شرمنده من تو کارت فوضولی کرم رفتم اون برنامه تبدیلو پیدا کردم
این لینک فایل که خودم الان دارم دانلود میکنم
http://www.gpsbabel.org/download.html
و اینم منبع
http://www.symbiantalk.net/showthread.php?5678-Converting-Garmin-Waypiont-To-Nokia-Landmark-Google-Maps
بازم شرمنده که تو کارت فوضولی کردم
آموزش تو لینک دوم هست
اگه مشکلی بود بگید

sadegh98
07-09-2010, 23:43
با عرض سلام دوباره
صادق جان شرمنده من تو کارت فوضولی کرم رفتم اون برنامه تبدیلو پیدا کردم
این لینک فایل که خودم الان دارم دانلود میکنم
http://www.gpsbabel.org/download.html
و اینم منبع
http://www.symbiantalk.net/showthread.php?5678-Converting-Garmin-Waypiont-To-Nokia-Landmark-Google-Maps
بازم شرمنده که تو کارت فوضولی کردم
آموزش تو لینک دوم هست
اگه مشکلی بود بگید


احسنت
درسته
ولي علاوه بر نرم افزاري كه گفتيد نرم افزار هاي ديگري هم وجود دارد
كه همان
gps babel هم مجاني و هم از همه بهترين است.

:by:

sara.m4271
08-09-2010, 09:01
گوشي 5800 نوكيا ورژن 51 تست شد به خوبي تمام نقاط بروي نقشه اضافه شد ممنون

bluexp
08-09-2010, 12:45
احسنت
درسته
ولي علاوه بر نرم افزاري كه گفتيد نرم افزار هاي ديگري هم وجود دارد
كه همان
gps babel هم مجاني و هم از همه بهترين است.

:by:

یک سوال. من زمانی به دنبال چنین نرم افزارهایی بودم و نرم افزارهای مناسبی هم پیدا کردم.
تا اونجایی که یادمه این نرم افزار با جاوا اجرا میشه.
میخواستم بدونم آیا این نرم افزار قابلیت unicode (utf8) را داره؟ یعنی میشه اسم مکان ها را به فارسی ذخیره کرد و به گوشی ارسال کرد؟
باتشکر

spoook1990
08-09-2010, 14:41
یک سوال. من زمانی به دنبال چنین نرم افزارهایی بودم و نرم افزارهای مناسبی هم پیدا کردم.
تا اونجایی که یادمه این نرم افزار با جاوا اجرا میشه.
میخواستم بدونم آیا این نرم افزار قابلیت unicode (utf8) را داره؟ یعنی میشه اسم مکان ها را به فارسی ذخیره کرد و به گوشی ارسال کرد؟
باتشکر
فکر کنم شما درست متوجه نشدید
این نرم افزار یک مبدله که مکانهای ذخیره شده در نرم افزارهای دیگه رو به فایلی تبدیل میکنه که ovi map‏ اونارو بشناسه.


پست ارسال شده توسط موبايل

ighs
08-09-2010, 22:30
کجا باید قرار گیرد فایل شما؟؟ رو مپ 3.04 کار میکنه ؟ توضیح بیشتر plzzzzzzzzzz

sadegh98
08-09-2010, 22:50
کجا باید قرار گیرد فایل شما؟؟ رو مپ 3.04 کار میکنه ؟ توضیح بیشتر plzzzzzzzzzz


اين فايل را به گوشي منتقل كنيد.
و بعد باز كنيد.
خودش همه كار ميكنه.
روي مپ 3.04 هم كار ميكنه.

F A R I D
08-09-2010, 23:08
سلام آقای sadegh98
اول بگم که من همشهری شما هستم و گوشیم هم ساتیو ست .
دوم من با توجه به اطلاعاتی که از دوستان گرفتم می دونم که در حال حاضر بهترین برنامه gps نوکیا مپ هست ولی چون متاسفانه فقط شهر های محدودی رو ساپورت می کنه و مهم تر این که یزد رو هم ساپورت نمیکنه من اصلا دنبال این برنامه و نصب و ... نرفتم حالا سوالی که من دارم اینه که آیا فایلی که گذاشتین نقشه یزد و سایر شهر ها هست ؟( که با توجه به حجمش قطعا نیست )
منظورم اینه که شما نقشه ای برای نوکیا مپ واسه یزد دارین که جدید باشه و قابل استفاده ؟
ببخشید چون من زیاد وارد نیسم این سوالا رو پرسیدم ...
خوشحال میشم جواب بنده رو بدین

bluexp
09-09-2010, 08:46
فکر کنم شما درست متوجه نشدید
این نرم افزار یک مبدله که مکانهای ذخیره شده در نرم افزارهای دیگه رو به فایلی تبدیل میکنه که ovi map‏ اونارو بشناسه.


پست ارسال شده توسط موبايل

دوست عزیز من کاملا درست متوجه شدم. من یک زمانی با این نرم افزار ها کار می کردم. شما پیام مرا متوجه نشدی. چند نکته و یک مثال می زنم تا مساله روشن بشه.
اول اینکه نرم افزار نه تنها قابلیت تبدیل poi ها را داره بلکه می تونید مستقیما از روی نقشه یا با دادن مشخصات POI ایجاد کنید. سوالی که اینجا مطرح میشه اینه که اگه شما یک اسم فارسی برای اون نقطه ثبت کنید آیا این poi پس از ارسال در گوشی شما به درستی نشون داده میشه (اسمش) یا اینکه حروفش به هم ریختس؟
حالت بر عکس اینه که شما یک مکان را با نام فارسی در گوشی ذخیره کرده اید و به کامپیوتر ارسال می کنید. آیا اسم فارسی این نقطه در نرم افزار درست نشون داده می شود یا خیر.

لطفا به متن پیام دقت کنید و در صورتیکه متوجه شدید پاسخ بدهید.

vahidnajafi
09-09-2010, 10:30
اين فايل قشنگه تورو كجا بايد منتقل كنيم ؟ باتشكر

amir7313
09-09-2010, 10:53
این فایل رو باید کجا ذخیره کرد

sadegh98
09-09-2010, 12:19
اين فايل قشنگه تورو كجا بايد منتقل كنيم ؟ باتشكر



دوست عزيز

فايل را پس از دانلود
به گوشيت منتقل كن ( هر درايوي خواستي مثلا E , ميتوني با پي سي استاديو يا بريز روي رم گوشيت يا .....)

بعد با فايل منيجر خود گوشي باز كن

اگر هم با فايل منيجر x plore كار ميكني
باز كردن توسط سيستم را انتخاب من

arckilis
09-09-2010, 21:26
رو ويواز هم جواب ميده؟

xcontact84
10-09-2010, 15:54
رو ويواز هم جواب ميده؟

آره من امتحان کردم جواب داد ممنون

jeco
10-09-2010, 16:14
باسلام!
رو n900 که جواب نداد ولی با اینحال ممنون

Reza 7
10-09-2010, 23:43
نقشه شهر های شمال هست توش؟ يا اصلاً اومده؟

TiTaN‎_‎88
11-09-2010, 01:59
من انتقال دادم. و بعد بازش کردم ولی فقط یه صفحه txt باز شد که توش فقط چندخط نوشته شده بود.

گوشیم:

n82 - v35

sadegh98
11-09-2010, 11:54
من انتقال دادم. و بعد بازش کردم ولی فقط یه صفحه txt باز شد که توش فقط چندخط نوشته شده بود.

گوشیم:

n82 - v35

در پستهاي قبلي گفتم و بازم ميگم
اين فايل نقشه نيست و فقط مكان شهرهاي ايران را نشان ميده

دوست عزيز اين فايل را با فايل منيجر خود گوشيت باز كن تا به صورت txt نشان نده

e-seyedi
11-09-2010, 14:26
سلام آقا دمت گرم
من روی 5730 XpressMusic امتحان کردم خیلی خوب کار کرد
http://gsm.ir/media/phones/1827/nokia-5730-xpressmusic35751_s.jpg

مهدي.س
15-09-2010, 10:35
فقط متاسفانه دقت موقعيت ها پايينه.
شايد براي زوم کم مشکلي نباشه اما حدود 100 کيلومتري با محل اصلي فاصله داره.

اما در کل ممنون.

alik1981
22-10-2010, 00:39
آقا دستت درد نکنه
فقط اگه بخواهیم این نقاط رو دوباره حذف کنیم کیو باید ببینیم؟؟؟؟

atila720
24-10-2010, 16:13
من که همه رو ادد کردم حالا...!! اما بفرمایید اگر خواستم همه رو حذه هم بکنم راهی هست؟! یا باید دونه دونه...!!!!!

sadegh98
25-10-2010, 22:03
براي حذف كلي:bz:

در منو فارسي

انتخاب مرز نما
گزينه ها
علامتدار/بي علامت
علامتدار كردن همه
حذف:ao:

alik1981
26-10-2010, 19:40
براي حذف كلي:bz:

در منو فارسي

انتخاب مرز نما
گزينه ها
علامتدار/بي علامت
علامتدار كردن همه
حذف:ao:

ورژن مپ شما چنده
چون 3.04 که اینارو نداره

ممنون در قسمت Location پیداش کردم

mostafa3884
30-10-2010, 10:19
سلام,کدوم قسمت کپیش کنم؟

Varshabi
31-10-2010, 18:36
سلام
تلاش شما براي ساختن اين فايل قابل تقدير است
ولي يه مورد اين كه شما هم اشتباه نوكيا را تكرار كرديد. يعني نوكيا كه در نوشتن نام اماكن و معابر دقت نكرده كه ي و ك عربي با ی و ک فارسي فرق ميكنه و كاربر در سرچ كردن دچار مشكل ميشه. (چون مجبوره براي حروف ي و ك از كيبورد عربي و براي حروف پچژگ از كيبورد فارسي براي جستجو استفاده كنه)

alik1981
01-11-2010, 22:59
سلام,کدوم قسمت کپیش کنم؟

عزیز لازم نیست کپیش کنی
فقط تو گوشی اجراش کن
همین:df:

arckilis
02-11-2010, 14:10
دوستان منکه n۹۰۰ دارم می‌تونم از این نرم‌افزار استفاده کنم؟

goldesi
02-11-2010, 18:51
سلام : خواهش مي‌كنم لطف بفرمائيد فايل مورد نظر را در چه مسير از گوشي قرار دهيم ؟ متشكرم

rahgoshakar
06-11-2010, 22:28
پست ارسال شده توسط موبايل

rara32
11-11-2010, 09:07
این چیزی که شما دادید بعنوان تمام شهرهای ایران در مپ نوکیا
خودش در نقشه وجود داشته هر کسی میتونه این نقاط را ذخیره کنه وحتی نقاطی که وجود نداره هم را به هر اسمی ذخیره کنه

rara32
11-11-2010, 09:15
من که همه رو ادد کردم حالا...!! اما بفرمایید اگر خواستم همه رو حذه هم بکنم راهی هست؟! یا باید دونه دونه...!!!!!

چیز خاصی اتفاق نیفتاده این نقاط جزی از نقشه است فایل را حذف کنید

saeed511
20-11-2010, 15:16
(http://www.mobilestan.net/member.php?u=78066)سلام sadegh98 (http://www.mobilestan.net/member.php?u=78066) عزیز

مکانهایی رو که روی نقشه سیو می کنیم ( ستاره دار ) کجا ذخیره می شوند تا بتوانیم آنها را به کامپیوتر منتقل کنیم و در صورتیکه مثلا گوشی و رم را فرمت کردیم دوباره به گوشی برگردانیم ؟

mousavi33
08-12-2010, 09:47
سلام

روی n86 کار میده فایل رو داخل مموری ریخته با xplore file openbysestem باز همه را انتخاب وذخیره می کنیم

mb.gharavi
08-12-2010, 20:33
(http://www.mobilestan.net/member.php?u=78066)سلام sadegh98 (http://www.mobilestan.net/member.php?u=78066) عزیز

مکانهایی رو که روی نقشه سیو می کنیم ( ستاره دار ) کجا ذخیره می شوند تا بتوانیم آنها را به کامپیوتر منتقل کنیم و در صورتیکه مثلا گوشی و رم را فرمت کردیم دوباره به گوشی برگردانیم ؟

سلام
بهترین کار اینه که تو سایت نوکیا یه اکانت درست کنید و مکانهائی رو که save کردید از طریق ovi maps با اکانتتون به اشتراک بگذارید.
بعد هر دفعه که خواستید از هر جای دنیا که باشید میتونید اطلاعاتتون رو مجددا رو هر گوشی که خواستید بریزید.

mrmostafa
20-03-2011, 14:57
اسم تاپیک تمام شهرهای ایران روی نوکیا مپ هست این فایل کارش چی هست کلا؟؟؟ مگه نقشه ایران رو نباید نصب کرد که حجمشم بالاست این فایل چه کاری انجام میده؟؟؟؟؟؟

Reza 7
20-03-2011, 17:27
اسم تاپیک تمام شهرهای ایران روی نوکیا مپ هست این فایل کارش چی هست کلا؟؟؟ مگه نقشه ایران رو نباید نصب کرد که حجمشم بالاست این فایل چه کاری انجام میده؟؟؟؟؟؟

اين فايل لندمارک هست که دوستان زحمتش رو کشيدن و جدا از نقشه ها است
کلاً هر محلی رو که در نقشه save کنين و يک نام براش انتخاب کنين با پسوند lmx
ذخيره ميشه که دوستان زحمت کشيدن نقاطی رو که روی نقشه نبود save کردن
که اين فايل قابليت انتقال رو به گوشی های مختلف داره

reza.nobarian
23-03-2011, 14:10
سلام
ضمن عرض تبریک سال نو خدمت همه دوستان
لطفا نحوه دانلود و نصب Gps رو بر روی گوشی نوکیا 6220 کلاسیک رو بفرمایین

saeedfm
23-03-2011, 14:53
گوشیم بعد ذخیره این فایل هنگ میکنه
علتش چـــــــــــــــیه؟؟؟؟؟؟؟ ؟

Reza 7
24-03-2011, 00:32
سلام
ضمن عرض تبریک سال نو خدمت همه دوستان
لطفا نحوه دانلود و نصب Gps رو بر روی گوشی نوکیا 6220 کلاسیک رو بفرمایین



به نظرم يک بار با دقت به طور کامل جامع نوکيا مپ رو مطالعه کنين جواب بيشتر سؤالاتتون
رو ميگيرين

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=101571


در ضمن بهتره که اگر سؤالی داشتين اون رو در تاپيک زير بپرسين که برای همين منظور ايجاد شده

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=128157

موفق باشيد

ehsanbikas
03-04-2011, 03:08
ضمن عرض تشکر از دوست گلمون که زحمت کشیدن و نشستن این نقاط رو ذخیره کردن باید عرض کنم که که این فایل در حقیقت حدود 1021 نقطه رو در علاقه مندی های دیتای جی پی اس گوشی اضافه میکنه و صرفا ربطی به نرم افزار نوکیا مپ نداره یعنی اگه از گوگل مپ هم استفاده کنید این نقاط روش نشون داده میشه.... پس بهتره که استفاده نکنید چون نقشه های نوکیا مپ و گوگل مپ اکثر این نقاط رو در خودشون دارن و استفاده از این فایل ممکنه به هنگ گوشی شما کمک شایانی بکنه (همون طور که از سرعت گوشی من کم کرد -ساتیو- ) :lol:

matrix10
03-04-2011, 08:45
ضمن عرض تشکر از دوست گلمون که زحمت کشیدن و نشستن این نقاط رو ذخیره کردن باید عرض کنم که که این فایل در حقیقت حدود 1021 نقطه رو در علاقه مندی های دیتای جی پی اس گوشی اضافه میکنه و صرفا ربطی به نرم افزار نوکیا مپ نداره یعنی اگه از گوگل مپ هم استفاده کنید این نقاط روش نشون داده میشه.... پس بهتره که استفاده نکنید چون نقشه های نوکیا مپ و گوگل مپ اکثر این نقاط رو در خودشون دارن و استفاده از این فایل ممکنه به هنگ گوشی شما کمک شایانی بکنه (همون طور که از سرعت گوشی من کم کرد -ساتیو- ) :lol:

دوست عزیز اتفاقا من هم نصب کرده بودم و خیلی هم جالب بود و هیچ کاهش سرعت هم احساس نکردم و نیز کار دوستمون را که زحمتش را کشیدند هم قابل تقدیر هستش.
در ضمن من تمامی این نقاطی که فرمودید توی نوکیا مپ هست را ندیدم و شاید تمایل به استفاده از گوگل مپ نداشته باشم . در نتیجه به درد خیلی از بچه های موبایلستان می خورده و کار دوستمون هم واقعا زحمتش را کشیدند قابل ستایش هستش.

ماتریک
07-04-2011, 13:11
با سلام من یک برنامه جی پی اس برای نوکیا c5میخواستم میتونین بهم یک برنامه معرفی کنید با تشکر

Reza 7
07-04-2011, 13:32
با سلام من یک برنامه جی پی اس برای نوکیا c5میخواستم میتونین بهم یک برنامه معرفی کنید با تشکر


با سلام خدمت شما دوست عزيز
تو همون تاپيک قبلی که پرسيدين پاسخ دادم خدمتتون

http://www.mobilestan.net/showpost.php?p=1931237&postcount=122

موفق و پيروز باشيد

mohsenkn
19-04-2011, 13:58
نقشه ماهواره اي تهران 90 براي مپ 3.07 بگذاريد لطفا

Reza 7
19-04-2011, 18:28
نقشه ماهواره اي تهران 90 براي مپ 3.07 بگذاريد لطفا


با سلام خدمت شما دوست عزيز
لطفاً سؤالتون رو فقط يک جا بپرسيد و ترجيها در تاپيک کليه مشکلات gps
ممنونم ازتون

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=128157


موفق و پيروز باشيد

amfar
27-04-2011, 09:21
توی n8 چطوری پاک کنم

Reza 7
27-04-2011, 21:01
توی n8 چطوری پاک کنم


با سلام خدمت شما دوست گلم
فايلی رو که کپی کردين روی گوشيتون پاک کنين


موفق و پيروز باشيد

mahdi7922
09-05-2011, 13:40
پست ارسال شده توسط موبايل

arvin393
12-05-2011, 01:45
واسه گوشی های ساده که اوی مپ روشون نصب هست و جی پی اس هم دارن نقشه ای پیدا میشه؟
من نقشه بندرعباس رو میخوام اگه نقشه ماهواره ایش باشه خیلی خوبه

Reza 7
12-05-2011, 08:15
واسه گوشی های ساده که اوی مپ روشون نصب هست و جی پی اس هم دارن نقشه ای پیدا میشه؟
من نقشه بندرعباس رو میخوام اگه نقشه ماهواره ایش باشه خیلی خوبه


دقيقاً منظورتون چه گوشی هست؟ اگر اوی مپ 3.01 به بالا روی گوشيتون نصب هست
که ميتونيد از نقشه ها استفاده کنيد اما اگر ورژن های قديمی تر مثل 2 نصب هست
روی گوشيتون که نميتونيد از اين نقشه ها استفاده کنيد
در برنامه با زدن about ورژن اون رو ببينيد
همچنين ميتونيد از گوگل مپ استفاده کنيد



موفق و پيروز باشيد

mam12520
12-05-2011, 08:19
دوست عزيز ممنون رو n95 جواب داد دستت درد نكنه

arvin393
12-05-2011, 23:14
فکر کنم گوشیهای سری 40 هستن
گوشی 2710 که فقط برنامه های جاوا روش نصب میشه و خودش روش اوی مپ داره،تو خود برنامه توضیحی درباره ورژن برنامه نداره ولی تاریخ ورژن خود گوشی 9.8.2009 هست

Reza 7
13-05-2011, 09:46
فکر کنم گوشیهای سری 40 هستن
گوشی 2710 که فقط برنامه های جاوا روش نصب میشه و خودش روش اوی مپ داره،تو خود برنامه توضیحی درباره ورژن برنامه نداره ولی تاریخ ورژن خود گوشی 9.8.2009 هست


با سلام خدمت شما دوست گلم
نقشه ایران برای نسخه های قبل از 3 موجود نیست
شما میتونید از برنامه های جاوا مثل تهرانیاب و ... استفاده کنید



موفق و پیروز باشید

msad820
06-06-2011, 19:10
روی 5800 کار نمیکنه مطمئن هستین این کار میکنه اگه کار کنه کلی شهر توشه ولی بازش میکنی هیچ کاری نمیکنه

Reza 7
06-06-2011, 22:25
روی 5800 کار نمیکنه مطمئن هستین این کار میکنه اگه کار کنه کلی شهر توشه ولی بازش میکنی هیچ کاری نمیکنه


با سلام خدمت شما دوست گلم
اين فقط فايل لندمارک هست و نقاطی که دوست عزيزمون save کردند
بعد از کپی کردن روی گوشی فقط کافيه اجرا کنيد
اگر دنبال نقشه برای شهر هايی که در اوی مپ وجود نداره هستيد
از گارمين يا ناويتل استفاده کنيد



موفق و پيروز باشيد

humanity
08-06-2011, 14:48
سلام روی n78 جواب داد فقط اسم شهرها وروستاها اضافه شده نه نقشه داخلی آنها
بازهم تشکر

Reza 7
09-06-2011, 08:45
سلام روی n78 جواب داد فقط اسم شهرها وروستاها اضافه شده نه نقشه داخلی آنها
بازهم تشکر


با سلام خدمت شما دوست گلم
اين فقط فايل لندمارک هست که دوستمون زحمت کشيدن و نقاطی رو که روی نقشه save کرده بودن
بک آپ گرفتن و به اشتراک گذاشتن پس شامل نقشه نميشه و محتوا به نقشه اضافه نميکنه
عنوان تاپيک گول زننده است عنوان تاپيک رو عوض ميکنم تا دوستان دچار اشتباه نشند



موفق و پيروز باشيد

mehdizadeh62
10-06-2011, 10:48
سلام
بهترین کار اینه که تو سایت نوکیا یه اکانت درست کنید و مکانهائی رو که save کردید از طریق ovi maps با اکانتتون به اشتراک بگذارید.
بعد هر دفعه که خواستید از هر جای دنیا که باشید میتونید اطلاعاتتون رو مجددا رو هر گوشی که خواستید بریزید.

سلام
چند وقته نوکیا ایران رو ..... کرده و دیگه از این روش نمیشه در ایران استفاده کرد v..p..n هم که روی گوشی جواب نمیده!

kazimov
10-06-2011, 19:05
سلام آقا دستت درد نکنه روی nokia n97 black هم جواب داد واقعا عالیه.

svb93
01-07-2011, 11:44
سلام
من بعضی از شهرستان های ایرانو از این راه به ovi map اضافه کردم ولی وقتی می خوام منو راهنمایی کنه نمی تونه و ارور میده :
rout not found
اگه اینجوری باشه که به درد نمی خوره

Reza 7
01-07-2011, 14:22
سلام
من بعضی از شهرستان های ایرانو از این راه به ovi map اضافه کردم ولی وقتی می خوام منو راهنمایی کنه نمی تونه و ارور میده : Rout not found اگه اینجوری باشه که به درد نمی خوره


با سلام خدمت شما دوست گلم
سؤالتون رو در تاپيک زير جواب دادم لطفاً سؤالتون رو فقط در يک تاپيک و ترجيها
همون تاپيک کليه سؤالات مطرح کنيد ممنون و مرسی

http://www.mobilestan.net/showpost.php?p=2132347&postcount=957



موفق و پيروز باشيد

omid man
10-07-2011, 20:23
سلام عالی بود. روی ان8 کار داد.چطور میتوان حذف کرد.

Reza 7
10-07-2011, 22:08
سلام عالی بود. روی ان8 کار داد.چطور میتوان حذف کرد.


با سلام خدمت شما دوست گلم
فايلی که انتقال داديد به گوشی رو پاک کنيد




موفق و پيروز باشيد

mohamad....
14-07-2011, 16:59
دوستان کسی میدونه این مکانها چطور حذف میشه آخه نقشه رو خیلی شلوغ میکنه دوستان این مسیری که میگن تو n8 وجود ندارد.دوستان کسی که میدونه جواب بده

Reza 7
14-07-2011, 22:41
دوستان کسی میدونه این مکانها چطور حذف میشه آخه نقشه رو خیلی شلوغ میکنه دوستان این مسیری که میگن تو n8 وجود ندارد.دوستان کسی که میدونه جواب بده


با سلام خدمت شما دوست گلم
ضمن تبريک به مناسبت ورود شما به خانواده بزرگ موبايلستان
:ax:
منظورتون از مسيری که وجود نداره کجاست؟
فايلی رو که انتقال داديد روی گوشيتون پاک کنيد



موفق و پيروز باشيد

mohamad....
17-07-2011, 19:24
وقتی فایل حامل اون اماکن رو باز میکنی باید سیوش کنی منظور من محل قرار گرفتن اون فایلهاست ودرچه مسیری باید اونا رو پاک کنیم تو نقشه هم باید یکی یکی حذفش کنی مارک ندارد.اگه برنامه وپوشه نقشه روهم خذف کنیم دوباره رو نقشه اون اماکن خودشو نشون میده وهم نقشه رو شلوغ میکنه وهم در ورژن جدید 3.8 باعث هنگ گوشی میشه.باتشکر از دوستان گرامی.گوشیn8

Reza 7
19-07-2011, 11:38
وقتی فایل حامل اون اماکن رو باز میکنی باید سیوش کنی منظور من محل قرار گرفتن اون فایلهاست ودرچه مسیری باید اونا رو پاک کنیم تو نقشه هم باید یکی یکی حذفش کنی مارک ندارد.اگه برنامه وپوشه نقشه روهم خذف کنیم دوباره رو نقشه اون اماکن خودشو نشون میده وهم نقشه رو شلوغ میکنه وهم در ورژن جدید 3.8 باعث هنگ گوشی میشه.باتشکر از دوستان گرامی.گوشیn8


با سلام خدمت شما دوست گلم
وارد بخش landmark بشيد از اونجا ميتونيد همه رو انتخاب و حذف کنيد



موفق و پيروز باشيد

mohamad....
19-07-2011, 19:06
آقا رضا لطفا بفرمایید از چه مسیری وچه درایوی به این لندمارک رسید.تشکر میکنم که مسیرشو واضحتر بفرمایید

Reza 7
20-07-2011, 17:21
آقا رضا لطفا بفرمایید از چه مسیری وچه درایوی به این لندمارک رسید.تشکر میکنم که مسیرشو واضحتر بفرمایید


با سلام خدمت شما دوست گلم
در گوشی های مثل گوشی من که آيکون مجزا وجود داره برای لندمارک
در گوشی های تاچ نوکيا غير از سيمبين ^3 بايد وارد location بشويد و سپس لندمارک
در مورد گوشی های سيمبين ^3 دقيقاً نميدونم کجاست اما با اندکی جستجو ميتونيد پيدا کنيد




موفق و پيروز باشيد

mohamad....
22-07-2011, 11:23
دوستان گرامی توجه داشته باشند این نقاط رو اگه رو گوشی سیو کنند باعث میشه که نقشه شلوغ شود وهم باعث هنگ گوشی میشود ویه مشکل دیگه که داره باید اون نقاط رو یکی یکی حذف کنی که من خودم همه رویکی یکی حذف کردم حساب کنید1000 نقاط رو یکی یکی حذف کنی.دوستانی که n8 دارند مخصوصا با این مشکل مواجه خواهند شد.من همه راهها رو امتحان کردم حتی برنامه رو وپوشه نقشه رو هم پاک کردم باز هم نشد.البته در ورژن3.8 این مشکل بوجود اومد.با تشکر از همه دوستان گل:am:

tmax771
23-07-2011, 11:32
ديگه ovi اجرا نميشه

Reza 7
23-07-2011, 18:19
ديگه ovi اجرا نميشه


با سلام خدمت شما دوست گلم
تمام نقاطی که ذخيره کرديد رو پاک کنيد
وارد landmark بشيد از اونجا ميتونيد همه رو انتخاب و سپس حذف کنيد



موفق و پيروز باشيد