PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش فارسی کردن کیبرد سخت افزاری x1



esmail69
11-09-2010, 14:08
سلام دوستان
دیگر نگران تایپ فارسی با کیبرد سخت افزاری X1 نباشید، این مشکل به راحتی قابل حل میباشد.
1) ابتدا فایل SYM AEKMap را روی فون مموری نصب کنید.
2) سپس فایل FarSi.AEK را در مسیر Device/Program File/AEKMap کپی کنید.
3) وارد برنامه SYM AEKMap شوید و تنظیمات را به شکل زیر تغییر دهید.
4) Save را بزنید و سافت ریست کنید.


http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=436531&stc=1&d=1284203223


تست شده و 100% کار میده.
موفق باشید.

vb.mohsen2
11-09-2010, 15:42
دستت درد نکنه .واقعا این کار باید انجام میشد

aidin_tiny
29-09-2010, 22:15
تکراری
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=76378

esmail69
30-09-2010, 01:07
تکراری
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=76378

دوست عزیز من الان دقت کردم دیدم مال شما هم تکراری بوده
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=67502
من از این تاپیک اطلاعی نداشتم وکاش مدیر مربوطه به قسمت کلوپ انتقال میداد.
با تشکر

aidin_tiny
30-09-2010, 22:06
توجه نکردی نبشتم آخرش که:
"در آخر هم تشکر میکنم از Sadegh_cpu عزیز که برنامه رو معرفی کردن و من برا x1 تنظیمش کردم."

تاپیک شما رو که دیدم گفتم آخ جون جدیدش اومد دیگه تاخیر توش نباید باشه دیدم همونه حالمو گرفت:be:

esmail69
30-09-2010, 22:14
توجه نکردی نبشتم آخرش که:
"در آخر هم تشکر میکنم از sadegh_cpu عزیز که برنامه رو معرفی کردن و من برا x1 تنظیمش کردم."

تاپیک شما رو که دیدم گفتم آخ جون جدیدش اومد دیگه تاخیر توش نباید باشه دیدم همونه حالمو گرفت:be:

حرف شما کاملا متین ولی خوب همون جا بطور کامل و همراه با نرم افزارهای لازم معرفی شده بود
دیگه نیازی به تاپیک جدید نبود.

تاخیر؟
مگه مشکلی داره این روش؟

aidin_tiny
01-10-2010, 20:25
آره ، شایدم مشکل از x1 باشه ، بعضی کلیدا دیر عمل میکنه یا باید محکم فشار بدی تا عمل بکنه

esmail69
01-10-2010, 21:41
آره ، شایدم مشکل از x1 باشه ، بعضی کلیدا دیر عمل میکنه یا باید محکم فشار بدی تا عمل بکنه

واسه من که مشکلی نداره.
باهاش sms میدم روون هست.
شاید مشکل از keypress delay باشه.

sazeee
04-02-2011, 22:36
سلام
لطف می کنید آموزش فارسی کردن کیبرد x2 رو بزارید.

esmail69
04-02-2011, 22:45
سلام
لطف می کنید آموزش فارسی کردن کیبرد x2 رو بزارید.

مراحل فارسی کردن کیبرد این دو گوشی مشابه هم هستند.
مراحل پست اول رو دنبال کنید.
موفق باشید.