PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : gprs in z3



m93
18-09-2010, 14:29
اسم گوشیمو (z3) برای مخابرات اس ام اس کردم تا تنظیمات gprs رو برام بفرسته ولی نوشت تنظیمات گوشی یما موجود نمیباشد. میشه یه کمکی کنید؟ممنون

Bluetooth man
18-09-2010, 15:57
سلام
ذوست عزیزم شما چرا تو این بخش سوالاتون رو مطرح میکنید . مگه بخش پرسش . پاسخ جاوا رو نمیبینید . اونجا خیلی سریعتر به جواب میرسید . قبلا هم یادمه اینجا سوال پرسیدید .

در مورد مشکلتون هم والا تو مخابرات آشنا نداریم :4: ولی شما باید تنظیمات رو دستی وارد کنید .
این مربوط به ایرانسل :

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=24389

MOJI3180
18-09-2010, 16:32
منتقل شد !

m93
20-09-2010, 11:41
ممنون ولی سیمکارتم اعتباری همراه اوله. کسی راه حلی داره؟

MOJI3180
20-09-2010, 17:54
سلام m93 عزیز

شما به سایت همراه اول مراجعه کنید . تا اونجا که یادمه قبلا یک قسمت در مورد درخواست تنظیمات و مشکلات احتمالی داشت !

موفق باشید....

m93
21-09-2010, 09:28
راستی حالا که بحث z3 هست یه سوال در مورد فونت! میشه راهنمایی کنید چجوری فونت گوشیمو عوض کنم؟ با flash&back up یا p2k tools? ممنون

MOJI3180
21-09-2010, 10:58
فونت گوشی همان کدگروپ4 فایل فلش هست . باید با برنامه flash&backup روی گوشی فلش کرد . دقیقا عین فلش یک فیرم ور . آموزش فلش با برنامه هم در بخش آموزش هست .
پک فارسی این گوشی در وزن های مختلف در بخش فیرمور ها موجوده . ولی فونت هایی که برای این گوشی معرفی شده هیچ یک زبان فارسی رو ساپورت نمیکنند . یعنی اگر فونت را روی گوشی فلش کنید دیگر فارسی ندارید .
اگر تا چند روز دیگه وقت داشته باشم یک فونت فارسی تپل هم برای این گوشی میسازم .
موفق باشید...

m93
21-09-2010, 12:06
ممنون یعنی فونتمو عوض کنم فارسیم میپره... بد شد:bi:

MOJI3180
21-09-2010, 12:35
آره چون فونتی فعلا وجود نداره که فارسی رو ساپورت کنه . شما ورزن گوشیتون رو بگید تا اگه وقت یاری کنه براتون یک فونت بسازم . اگر هم فونت خاصی مد نظر دارید نامش رو بگید .

m93
22-09-2010, 10:06
ممنون دوست عزیز. تو سایت modmymoto.com فونتای جالبی دیدم. راستی وقتی من پک فارسی رو ریختم voice command از کار افتاد. ا(چون تو لیست زبوناش english autoنداشت) اگه یه فونت انگلیسی جدید بریزم دوباره فعال میشه یا نه؟:av:

MOJI3180
22-09-2010, 10:34
فونت تا دلتون بخواد هست . اگر فونت جدید voice command داشته باشه فعال میشه ولی اگر نداشته باشه باید از فونت های اورجینال گوشی استفاده کنید تا voice command فعال بشه ! مثلا LP0039 !

m93
24-09-2010, 16:44
راستی من مدل z3 رو فرستادم برای همراه اول ولی تنظیمات v3i رو فرستاد واسم نصبم شد. با اینم کارم راه میفته دیگه؟

m93
25-09-2010, 10:32
تونستم کانکت شم. راستی غیر از اپرا مینی برنامه های به درد بخور دیگه ای واسه جاوا پیدا میشه؟ سایهتیی که ویدیوی آنلاین با فرمت 3gp یا mp4 پخش میکنن رو میشه با گوشیهای جاوا دید؟ البته اگه سرعت خوب باشه