PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیغام phone code sig error بعد از فلش کردن v3i



s111895
09-10-2010, 01:19
سلام
از اساتید محترم میخوام که منو راهنمایی کنند.
در ابتدا اینو بگم که گوشی من v3i است نه v3tیا v3r اینو ازین بابت گفتم که فیرمورهای یا فلش این سه مدل مشابه یکدیگر هستند(برای اطلاع بیشتر میتونید به تایپک مرجع فیرمورهای اورجینال گوشی های موتورولا رجوع کنید)

موضوع اینه که من در ابتدا از گوشیم یه backup کامل گرفتم و برحسب کنجکاوی با فریمور r47a_3dr rsa and un signed corlets patched.shx گوشی رو فلش کردم ولی بدبختانه گوشی رفته رو حالت boot و به این شکل در اومده:

Boot Loader
0A.42
SW Version:
R3443H3_G_0E.C4.21R
PHONE CODE SIG ERROR:

OK to Program
Connect USB
DataCable

بعد از این موضوع دئباره گوشی رو چند بار با برنامه های مختلف فلش پروگرام کردم و عملیات تا انتها بخوبی پیش میره ولی دوباره میره تو حالت بوت با همین پیام.
درضمن با چندتا ف6ایل فلشی که قبلا" هم داشتم و از اونها جواب میگرفتم فلش کردم ولی بی نتیجه بود.
لطفا" راهنمایی کنید.

Ceramic
09-10-2010, 08:42
سلام


فیرم ویر اصلی گوشی تون چی بود ؟

با چه برنامه ای فلش زدید ؟

فیرم ویر اوریجینال گوشی رو امتحان کردید ؟

قاعدتا این حالتی که الان برای گوشی شما پیش اومده ناشی از فلش با فیرم ویر های نامنطبق هست .

s111895
09-10-2010, 13:30
فیرم ویر اصلی گوشی تون چی بود ؟

R3443H3_G_0E.C4.21R


با چه برنامه ای فلش زدید ؟
flash&backup 3.0.7_rsdlite_4.8_P2K_Easy_Tool_v3.9


فیرم ویر اوریجینال گوشی رو امتحان کردید ؟
بله امتحان کردم ولی نتیجه نداد.


قاعدتا این حالتی که الان برای گوشی شما پیش اومده ناشی از فلش با فیرم ویر های نامنطبق هست
مشکل از این فریموره r47a_3dr rsa and un signed corlets که به گوشی منتقل کردم.ولی بعدش تمام فریمور یا پچهای منطبقی که قبلا" باهاشون گوشیمو فلش میکردم فلش زدم ولی بازم همون ارور و صفحه بوت میاد.

s111895
09-10-2010, 16:03
مشکلم حل شد فریمور nano رو ریختم توش گوشیم اومد بالا قابل توجه اونایی که گوشیشون هم ورژن و هم بوت لودر منه.

MOJI3180
16-10-2010, 22:49
سلام دوست عزیز

اولا خوشحالم که گوشیتون درست شد
دوما باید بگم کار شما کلا خیلی ناشیانه بوده .
معمولا فلش کردن گوشی با فیرمور های دیگه گوشی را نابود میکنه و با تست پوینت درست میشه. شما خیلی راحت میتونستید طبق اموزشی که در بخش اآموزش هست بدون دردسر گوشی را نغییر ورژن بدید و یا فلش کنید.
R3443H3_G_0E.C4.21R نشون میده که گوشی شما v3t بوده
و اگر الان چک کنید گوشی شما r4441d شده یعنی v3i شده !
پس در فلش های بعدی حواستون باشه که اشتباه نکنید .

به دوستان دیگه ای که گوشی v3t با بوت لودر 0a30 که همون 0a40 هست (تفاوتی بین این دو بوت لودر نیست. معمولا برنامه 0a40 نشون میده)دارن بگم که قبل اگر میخواید گوشی را به فیرمور های v3i فلش کنید حتما بخش مقالات آموزش و تاپیک مربوط به این کار رو بخونید . !

موفق باشید...
پست ارسال شده توسط موبايل