PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تماشاي 164 كانال ماهواره اي با coreplaye‏ ‏....1000 درصد تست شده و عملي



maryamshiraz
11-10-2010, 10:06
و اينك لذت تماشاي كانالهاي ماهوره اي با كيفيت عالي با استفاده از coreplayer‏ و البته به كمك ucweb‏ ‏.

اين روش همانند نرم افزار SPB TV‏ واسه S60V3‎‏ ميباشد و با اين كار ميتونيد يه جورايي اين نرم افزارو را هم در S60V2‎‏ داشته باشيد .

خوب حالا نكات زير را به ترتيب براي ديدن كانالها انجام بديد :

1) اول هر دو برنامه را نصب كنيد

2) وارد برنامه ucweb‏ شويد ، menu‏ رو فشار دهيد و settings‏ و system settings‏ را انتخاب كنيد . از صفحه باز شده گرينه adaptive‏ رو به zoom mode‏ تغيير دهيد . و سپس options‏ رو فشار دهيد و گزينه save settings‏ رو انتخاب كنيد

3) خوب حالا آدرس لينك زير رو تو ucweb‏ وارد كنيد و وارد سايت شويد‎‏ ‏:

http://tv.spb.com/web

4) تو صفحه باز شده روي گزينه settings‏ در بالاي صفحه كليك كنيد تا وارد تنظيمات سايت شويد . حالا گزينه high‏ رو به low,h264‏ تغييردهيد و روي select all‏ كليك كنيد تا همه 164‎‏ كانال فعال شوند و در انتها روي done‏ كليك كنيد تا تنظيمات ذخيره شود .

5) خوب حالا بايد لينك كانالها رو بدست بياريد . براي اين كار روي عكس پيش نمايش كانال رفته و ‏menu‏ را فشار دهيد و tools‏ و سپس copy‏ و در آخر گزينه selected link‏ رو انتخاب كنيد
به اين ترتيب شما از لينك كانال كپي گرفتيد
همچنين براي عوض كردن كانالها و كپي گرفتن از لينك آنها بايد روي آيكن هايي كه در زير عكس پيش نمايش كانال وجود دارد كليك كنيد

6) و در پايان وارد برنامه coreplayer‏ شويد و menu‏ را فشار دهيد و گزينه open url‏ را انتخاب كنيد و در اين قسمت لينك كانالي را كه كپي كرديد را وارد كنيد يا به قول معروف پست كنيد و ok‏ را فشار دهيد .

روي n70‎‏ تست شده و با كيفيت بالا در حال پخش مي باشد .

موفق باشيد . يا علي .

maryamshiraz
11-10-2010, 13:23
راستي يادم رفت بگم .
لينك كانالها هر 2 يا 3 يا 4 ساعت در حال تغيير ميباشد .
ذخيره كردن لينكها فايده اي نداره .
فقط و فقط با روش بالا بايد لينك كانالها رو كپي كرد .

ghasem5700
12-10-2010, 09:06
یه سوال فنی.
شما با gprs کار میکنید دیگه؟!
بعد، سرعت gprs شما که از 20k بیشتر نیست؟!
با این شرایط هم اگر باشه، هر 5،6 ثانیه چند تا فریم بیشتر نشون نمیده!!!!!!!!

maryamshiraz
12-10-2010, 10:05
یه سوال فنی.
شما با gprs کار میکنید دیگه؟!
بعد، سرعت gprs شما که از 20k بیشتر نیست؟!
با این شرایط هم اگر باشه، هر 5،6 ثانیه چند تا فریم بیشتر نشون نمیده!!!!!!!!

آره من خودم از gprs‏ استفاده ميكنم . سرعتشم نزديكه 18k‏ است و تمام كانالها رو عالي ميگره .
حتما شما داريد با كيفيت high‏ نگاه ميكنيد ، اگه ميخواي مشكلت حل شه ، بايد بري تو settings‏ سايت مربوطه در بالاي همون عكس پيش نمايش كانال و كيفيت رو به low,h264 تغيير بدي .
يا شايد هم مال سرعتت باشه .
در ضمن از coreplayer‏ كه خودم گذاشتم استفاده كن .

ghasem5700
12-10-2010, 12:01
کیفیت رو روی low گذاشتم، سرعت هم حدود 15k دارم، corplayer هم از همون نسخه استفاده میکنم ولی مشکل همونه که گفتم.
اگه همون نرم افزار mobitv که قبلا گذاشتین crack میشد خیلی عالی بود، چون اون نرم افزار فقط یک بار کار میده سری بعد اگه بخوای ازش کار بگیری باید یه بار reinistal بکونی.

maryamshiraz
12-10-2010, 14:21
کیفیت رو روی low گذاشتم، سرعت هم حدود 15k دارم، corplayer هم از همون نسخه استفاده میکنم ولی مشکل همونه که گفتم.
اگه همون نرم افزار mobitv که قبلا گذاشتین crack میشد خیلی عالی بود، چون اون نرم افزار فقط یک بار کار میده سری بعد اگه بخوای ازش کار بگیری باید یه بار reinistal بکونی.

مال ما كه روي سرعت 18k‏ بدون هيچ مشكلي داره پخش ميشه . جاي تعجب كه مال شما اينجوريه .
در مورد نرم افزار mobitv‏ هم بگم كه ، اگه ديدي نرم افزار ديگه كار نميكنه اين كاري كه ميگم بكن درست ميشه و نياز به uninstal‏ يا crack‏ نداره :
اگه نرم افزارو در فون مموري نصب كردي ، درحالي كه از برنامه خارج هستيد با x-plore‏ مسير c:‎\System‎\MIDlets‏ رو دنبال كنيد و پوشه اي كه فايل‎‏ ‏MobiTV_S60V2.jad‏ توش هست رو پيدا كنيد و تو همون شاخه فايل rms.db‏ را حذف كنيد و اگه برنامه رو در مموري كارت نصب كرديد در اين مسير همون عمليات را انجام بديد : E:‎\System‎\MIDlets
اين كار مثل اين ميمونه كه تازه نرم افزارو نصب كردي

دوستاني كه ميخوان از mobitv‏ استفاده كنن برن اينجا :
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=116431

maryamshiraz
12-10-2010, 14:23
اگه سئوال ديگه داشتيد در خدمتم

maryamshiraz
13-10-2010, 13:12
با تشكر از مدير انجمن كه اين تاپيك رو به بخش مقالات اموزشي هم انتقال داد .

sina sisitem
14-10-2010, 13:05
سلام این دو تا برنامه را گرفتم ولی روی n82نصب نمی شه ارور می ده کمک کنید؟؟؟با تشکر

MoHaMaD
14-10-2010, 16:31
سلام این دو تا برنامه را گرفتم ولی روی n82نصب نمی شه ارور می ده کمک کنید؟؟؟با تشکر
دوست من گوشی شما به انجمن زیر مربوط میشه !
http://forum.mobilestan.net/forumdisplay.php?f=207