PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استفاده از برنامه tor در opera و firefox و mail و در کل گوشی



hamed_repoblic
20-11-2010, 22:53
سلام دوستان :df:
حتما شما هم دیده بودید که با برنامه tor فقط میشد با برنامه web خود گوشی از اینترنت بدون ف ی ل ت ر استفاده کرد و برنامه های دیگه از کانکشن خود گوشی استفاده میکردند و این یه مشکل خیلی بزرگ بود:cm:
بلخره بعد یک ماه ور رفتن من تونستم روشی برای حل این مشکل رو پیدا کنم :dn::bo:
با این روشی که خدمتتون عرض میکنم کلیه برنامه ها مثل opera .firefox. mail و......که نیاز به اینترنت دارن از برنامه tor استفاده میکنند
و این ینی اینترنت بدون ف ی ل ت ر در کل گوشی :ad:
امیدوارم از این روش در جنبه های مثبت استفاده شود
و اما آموزش
ابتدا وارد منو گوشی بشید و بعد گزینه setting رو انتخاب کنید
سپس وارد گزینه internet conaction بشید و کانکشنی که ازش برای اتصال به اینترنت استفاده میکنید رفته و گزیینه edit رو انتخاب کنید مانند شکل زیر

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=463762&stc=1&d=1290282336

سپس گزینه next رو انتخاب کنید مانند شکل

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=463763&stc=1&d=1290282336
باز هم گزینه next رو انتخاب کنید
http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=463764&stc=1&d=1290282336

حالا گزینه advanced رو انتخاب کنید

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=463765&stc=1&d=1290282336

حالا باد ..... و port وارد کنید کادر هارو مانند شکل پر کنید توجه داشته باشید گزینهuse ..... رو تیک بزنید حالا save رو بزنید

HTTP .....:127.0.0.1
port:8118

HTTPS .....:127.0.0.1
port:8118

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=463802&stc=1&d=1290290989

تمام شد حالا برنامه tor رو فعال کنید و حالشو ببرید:do:
با تشکر از سهیل جان بابت همکاری در ایجاد پست
چند نکته رو هم بگم
من با این روش تونستم با برنامه mail خود گوشی وارد اکانت gmail خودم بشم و میل بزنم چون دیگه محدودیت و تحریمی در کار نیست و نمیتونن ip واقعی مارو تشخیس بدن:do:
http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=463803&stc=1&d=1290291346
یادتون باشه همیشه قبل از استفاده از اینترنت باید برنامه تور فعال باشه
دوستانی که برای اتصال به اینترنت از وایرلس استفاده میکنند هم به همین صورت در قسمت ..... مانند شکل پرکسی وارد کنن
و اگر خواستید که به دوباره از کانکشن خود گوشی استفاده کنید کافیه تیک use ..... رو بردارید
به زودی هم آموزش دریافت و استفاده از امضای دیجیتال در برنامه tor رو در یه پست دیگه آموزش میدم منتظر باشید:dn:


تشکر و نظر فراموش نشود

kavekavir
21-11-2010, 09:38
سلام
میشه بگی tor چی هست و کجاست؟ لطفا!

hamed_repoblic
21-11-2010, 11:57
سلام
میشه بگی tor چی هست و کجاست؟ لطفا!

سلام برنامه tor که اسم کاملش onion router هست برنامه ای هست برای عبور از ف ی ل ت ر
این برنامه در مخازن با نام onion router موجوده
فقط توجه داشته باشید که برای فعال شدن برنامه tor باید تاریخ ساعت دقیق تنظیم باشه و بار اول هم کمی طول میکشه تا برنامه فعال باشه

afshinmehrdad
21-11-2010, 11:57
سلام
میشه بگی tor چی هست و کجاست؟ لطفا!

برنامه the onion router یا همون tor status area applet یه ف ی ل ت ر ش ک ن هست که شما میتونی از تو مخازن دانلود کنی و حالشو ببری............هم میتونی با faster هم با app manager(قسمت network) خود گوشی دانلود کنی...میاد تو قسمت status bar که اگه enable کنی یه علامت پیاز میادبغل علامت باطری گوشی وقتی پر رنگ شد تو هر سایتی خواستی برو

sh_narcissus
21-11-2010, 12:04
salam dadash sorry babate fonte figilesh
mishe chanta ip adres bazari
bebin kodom ha balatarin sorato daran hamonaro bezar
mere30 dadasham

hamed_repoblic
21-11-2010, 14:20
salam dadash sorry babate fonte figilesh
mishe chanta ip adres bazari
bebin kodom ha balatarin sorato daran hamonaro bezar
mere30 dadasham

دوست عزیز نوشتن به صورت فینگلیش در انجمن ممنوعه لطفا رعایت کنید با تشکر
بغدش هم من منظور شما رو متوجه نشدم ای پی برای کجا؟

vahidnajafi
22-11-2010, 10:52
ميشه برنامه tor ضميمه كنيد ؟ باتشكر

hamed_repoblic
23-11-2010, 10:55
من فایل اینستال ندارم هجم ش 1 خورده ای مگا بایته شما برو تو قسمت applaction maneger بنویس tor
بعد که اومد نصبش کن

vahidnajafi
23-11-2010, 12:08
من نتونستم از درون گوشي نسبش كنم . خواهشا" يه نفر ضميه كنه ، tor بازم ممنون از همه

alma3
23-11-2010, 13:32
فایل deb برنامه tor برای دوستان
خودم نصب کردم مشکلی نداشت.
از طریق ترمینال نصب شود.

atash_jordan
26-11-2010, 18:20
سلام دوستان تشکر بابت اطلاعات مفیدی که میذارین.
من هنوز نتونستم با این فن از نرم افزارای فیس بوک مثل widget , share account , messenger استفاده کنم.
اگر کسی هست که در این زمینه هم اطلاعاتی داره قرار بده بی زحمت.
ممنون

hamed_repoblic
27-11-2010, 23:35
سلام دوستان تشکر بابت اطلاعات مفیدی که میذارین.
من هنوز نتونستم با این فن از نرم افزارای فیس بوک مثل widget , share account , messenger استفاده کنم.
اگر کسی هست که در این زمینه هم اطلاعاتی داره قرار بده بی زحمت.
ممنون

نرم افزار فیس بوک تو مرحله تست هستش و مشکل داره ولی مسنجر بدون این کارا کار میکنه کلا اگه شما مشکل داشتی بدون مشکلت از اینترنت نیست
شما اوپرا رو نصب کن tor رو با روشی که گفته شد نصب کن ...... بده از اون جا وارد فیس بوک بشو
من دارم روش کار میکنم

atash_jordan
02-12-2010, 22:24
من مشکلم الان دوتاست..
اولا من فقط با gprs میتونم به بعضی از شبکه های تلوزیونی و رادیو /فردا\ وصل شم و با وایرلس ۲۵۶ کلا وصل نمیشه.
دوما برای فیس بوک مشکلی برای کانکت ندارم چون وب طراحی شده گوشی از بقیه بروزرها خیلی بهتره ولی با بقیه برنامه های فیس بوک مشکل دارم.
ضمنا میخواستم بدونم شما الان کلا با messenger گوشیتون مشکل ندارین!؟
چون من بعد از اولین آپدیت که به صورت فلش انجام دادم برنامه مسنجر اصلی گوشیم قاطی کرد و الان هم دیگه کلا اکانت yahoo رو برام باز نمیکنه /قبلنا با عوص کردن کانکشن از وایرلس به خط حل میشد ولی الان دیگه کلا قاطی کرده
اگه میشه کمکم کنین.:please:

hamed_repoblic
02-12-2010, 23:31
با سلام دوست عزیز
اولا به شما پیشنهاد میکنم برای وصل شدن و چت کردن از برنامه
pidgin internet
استفاده کنی به چند دلیل .اولا باهاش میتونی وارد چت روم بشی( تو این ۸ سالی که گوشی داشتم دنبال همین بودم و الان تازه دیدم کسی بتونه با گوشی وارد روم بشه)
دوم استفاده ازش راحته فقط یکم زمان میبره
و اما وایرلس
بد بختانه یا خوشبختانه من تا حالا با وایرلس اینترنت رو شر نکردم رو گوشی و اطلاعات زیادی در این مورد ندارم و راهی هم که بنده ابداع کردم و تست کردم رو جی پی ار اس بوده و حتما رو وایرلس هم میشه ...... داد
و اما رادیو ف ر د ا
من در همین مورد پست زدم کافیه بری بخونی احتیاجی هم به ف ی ل ت ر شکن نداری
امیدوارم کامل باشه توضیحاتم

schadmehr
18-12-2010, 14:32
من با وایرلس 512 نتونستم با برنامه ی خود گوشی،میل یاهم مو چک کنم. میگه unable to connect server.....

schadmehr
18-12-2010, 14:52
اصلا با وایر لس کار نمیکنه!

I-HaBiB
24-12-2010, 22:05
سلام .من نرم افزار رو نصب كردم.تو ارتباطی كه با ابولفظل جان داشتم گفتن كه پروكسی اصلا لازم نییست وارد كننین.فقط برنامه رو فعال كنین و منتظر بمونین تا پیازش سفید بشه.من مشكلی گه دارم تنظیم تاریخ و ساعت گوشیه كه باید شمسی باشه یا میلادی و كشور باید ایران انتخاب شه یا كدو كشور؟ ممنون میشم اگه راهنمایی كنین.

hamed_repoblic
24-12-2010, 22:51
دوست عزیز امکان استفاده ار فیس بود به دلیل ف ی ل ت ر بودن میسر نیست
ینی کلا با GPRS نمیشه
ابولفظل جان حتما با وایرلس استفاده کردن
بعدش هم برنامه TOR فقط برای برنامه وب خود گوشی قابل استفاده هست
ولی با این اموزش برنامه های دیگه مانند اوپرا میشه استفاده کرد
تاریخ باید به میلادی تنظیم باشه
ساعت هم به وقت ایران
و location هم باید ایران باشه

kavekavir
08-01-2011, 18:28
من مدتها با tor کار میکردم ولی امروز هرکاریش میکنم وصل نمیشه. به نظر شما مشکل چیه؟

iceboy_a1
08-01-2011, 18:42
آره منم خیلی باهاش کار میکردم
تا اینکه دیشب gprs همراه اول یکم قاطی کرد اما تا ظهر ( طرفای 2 3 ) کار میکرد اما قطع شد دیگه وصل نمیشه
ارور میده
راه دیگه هست برای دور زدن فیلتر؟
من کلا این گوشی بخاطر فیس بوک گرفتم

kavekavir
08-01-2011, 23:46
من بدون ........ میمیرم، تورو خدا یه چاره ای پیدا کنین!

armin jeb
11-01-2011, 11:40
واسه منم الان ۳روزه دیگه کار نمیکنه میرسه به ۸۵% دیگه نمیره.
واسه همه نکنه اینجوری شده؟
دوستان لطفا راهنمایی کنن ممنون

m0hamad_reza
11-01-2011, 15:29
حیف !!!!
یکی از بهترین برنامه های این گوشی هست
خدا کنه update واسش بیاد مشکلش حل بشه
به هر کسی میگم گوشیم ف ی ل ت ر ش ک ن داره دهنش بااااااز میشه

multiforc
11-01-2011, 16:57
اقایون مال من هم دچار مشکل شده روی ۱۰ درصد میمونه؟
هم با ای پی امتحان کردم هم بدون اون(قبلا بدون ای پی کار میکرد)
گوشی رو ریست کردم و حتی برنامه رو دوباره نسب کردم ولی درست نشده!‌

armin jeb
11-01-2011, 17:46
هر کاریش میکنم نمیشه.
بهترین برنامه ی n900 بود

bahmann900
11-01-2011, 19:56
tor از دست رفت
واسه من هم اینطوریه
انشا الله که زود تر درست بشه

criss21
11-01-2011, 20:05
سلام دوستان لطفا از این روش استفاده کنید که خیای سریعتر از تور هم مست

اتصال گوشی نوکیا N900 به ... از نوع pptp
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=123837

iceboy_a1
11-01-2011, 21:30
مال من اولا تا 85 میرفت الآن به زوووور تا 5 یا 10 میاد
کسی ...... نداره؟با ...... فعلا سر کنیم...

RadeoN
15-01-2011, 13:10
از منم روی 10% میمونه:an:

mahdihaj
17-01-2011, 23:10
آآآآآآآآآآآه خدای من !
ان900 رو کشتند !
این حرکت روی وایرلس که جواب نمی ده !
پیاز سفیدم کجایی که یادت بخیر...

QUANTUM
25-01-2011, 21:31
تاپیک در دسترس عموم قرار گرفت

hamed_repoblic
27-01-2011, 01:55
همه ی دوستان توجه کنن!!!!!!!
برنامه tor ف ی ل ت ر شده
من هنوز تست نکردم ولی با این روش باید این مشکل حل بشه!
به این پست من مراجعه کنید و طبق اموزش عمل کنید بعد باید مشکل حل بشه
اموزش دریافت و فعال سازی امضای دیجیتال برای برنامه tor تست شده (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=121911)

vahidnajafi
27-01-2011, 08:46
ایا tor برا گوشیهای دیگه ( n85 ) هست ...

s.e.v.e.n.k.h.a.n
30-01-2011, 18:59
این لینک دانلودtorاحتمالا خرابه من هرچه سعی کردم دانلود نشد اگر ممکنه مشکلشو برطرف کنید.

alma3
31-01-2011, 14:54
این لینک دانلودtorاحتمالا خرابه من هرچه سعی کردم دانلود نشد اگر ممکنه مشکلشو برطرف کنید.
سلام
دوست عزیز، تست کردم مشکلی ندارد.
از این لینک هم میتونید استفاده کنید :
http://repository.maemo.org/extras-devel/pool/fremantle/free/t/tor/tor_0.2.1.26-1maemo1_armel.deb
موفق باشید.

Ali tornado
02-07-2011, 16:48
سلام برای من کار میکنه ولی من یه سوال داشتم اگه گوشی رو به pcوصل کنیم واز اینترنت استفاده کنیم بازم کار میکنه یا نه

m0251
20-09-2011, 23:40
سلام با tor میشه از سایت ovi دانلود کرد
من نصب کردم کار میکنه اما از سایت oviدانلود نمیشه کرد
لطفا راهنمایی کنید
ممنون

farzan_deyhim
20-09-2011, 23:51
سلام با tor میشه از سایت ovi دانلود کرد
من نصب کردم کار میکنه اما از سایت oviدانلود نمیشه کرد
لطفا راهنمایی کنید
ممنون

دوست من با تورم ميشه از او وي اي دان كرد
بايد بدين شكل كار كني

http://store.ovi.com/content/105865/download/

نه


http://store.ovi.com/content/105865?clickSource=homepage&pos=1

موفق باشيد

masoud_msi
26-09-2011, 12:51
سلام من با سرعت 256 و با opera امتحان کردم خیلی سرعته باز کردن صفحات پایینه

Farshad Pejman
10-12-2012, 11:37
با نزدیک شدن به سال نو میلادی اکثر شرکتهای نرم افزاری اقدام به بروزرسانی نرم افزارهای خود می کنند که نرم افزار tor هم از این قاعده خارج نشده.( راستش اگه اشتباه نکنم قبلا یه تایپیکی تو بخش نرم افزارها بود که این برنامه رو همراه با پیوست فایل معرفی کرده بود که الان که می خواستم این آپدیت جدید رو تو اون بخش معرفی کنم پیداش نکردم به همین خاطر تو این بخش معرفی می کنم.)


دیگه از شر اون پیام همیشگی Pleas update راحت میشین.

خوب بهتره که اول مخزن Extras-devel رو آپدیت کنید تا از طریق مخازن بتونین آپدیتش کنین.( اینطوری راحت تره).
چون یه فایل باید CONFLICT بشه و یه دونه هم پیش نیاز میخواد.(البته از طریق faster بعد اون دکمه پایینی c رو زده و گزینه all packages رو زده و برنامه tor رو واسه آپدیت انتخاب کنین.)


http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=799492&stc=1&d=1355130396

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=799493&stc=1&d=1355130396

kiani91
01-02-2013, 00:35
سلام وخسته نباشید خدمت اساتید محترم من از برنامه تور استفاده میكنم وراحت به فیس ... هم میروم ولی در از اپرا مبایل نمی توانم استفاده كنم یعنی به فیس....بروم. میشه لطف كنید واگر راهی داره كمكم كنید.

#mosiomm#
01-02-2013, 08:59
سلام وخسته نباشید خدمت اساتید محترم من از برنامه تور استفاده میكنم وراحت به فیس ... هم میروم ولی در از اپرا مبایل نمی توانم استفاده كنم یعنی به فیس....بروم. میشه لطف كنید واگر راهی داره كمكم كنید.

اين اموزش شامل اپرا هم هست
گرچه بنده خودم امتحان نكردم
شما اموزش پست 1 رو انجام داديد؟ به نتيجه نرسيديد؟
opera با opera mini و opera mobile فرق داره ها!

kiani91
01-02-2013, 22:31
سلام من انجام دادم ولی كارایی نداشت در ضمن من اپرا مبایل دارم .اپرا مینی دارم ولی اجرا نمیشه

FARZAD_B13
01-02-2013, 22:51
سلام من انجام دادم ولی كارایی نداشت در ضمن من اپرا مبایل دارم .اپرا مینی دارم ولی اجرا نمیشه

اپرا مینی چه مشکلی برای اجرا داره دوست عزیز؟
شما از چه طریقی برنامه رو نصب کردید؟

kiani91
01-02-2013, 23:39
من برنامه را توی گوشی دارم ولی وقتی میزنم باز بشه وعمل كنه میزنه فیلدi]

kiani91
01-02-2013, 23:54
این برنامه را من از این سایت مبایلستان گرفتم همین الان دوباره برنامه را خواستم اجرا كنم ولی درزیر اپرا مینی یك اسكرول داره كه اون از١/٥جلوتر نمیره وبعد ١٥دقیقه میزنه چك كنید ستینگ را ولی من نمیدانم از كجا باید انرا تنظیم كنم]

SenAtoR-rEZa
02-02-2013, 11:09
من برنامه را توی گوشی دارم ولی وقتی میزنم باز بشه وعمل كنه میزنه فیلدi]


این برنامه را من از این سایت مبایلستان گرفتم همین الان دوباره برنامه را خواستم اجرا كنم ولی درزیر اپرا مینی یك اسكرول داره كه اون از١/٥جلوتر نمیره وبعد ١٥دقیقه میزنه چك كنید ستینگ را ولی من نمیدانم از كجا باید انرا تنظیم كنم]

برای راه اندازی Opera Mini از طریق WiFi اقدام نکنید،باید تنظیمات GPRS روی Opera Mini ست بشه تا برنامه Load بشه پس برای راه اندازی باید از GPRS استفاده کنید

چه ورژنی از Opera Mini رو نصب کردید؟؟از طریق کدوم امولاتور اجرا میکنید؟

kiani91
02-02-2013, 13:46
سلام باشرمندگی تمام من خیلی اماتور هستم امولاتور نمیدانم چی هست؟ورژن اپرا مینی بغیر از عدد٥/٦چیز دیگه ای نداشت وقبل از فلش جی پی ار اس داشتم دیگه كار نمیكنه ومن اینترنتم adsl استفاده میكنم

nex
13-04-2013, 10:51
از سایت نوکیا اصلا نمیشه برنامه نصب کرد تور هم تازگی کانکت نمیشه لوگ را اسکرین شات گذاشتم

#mosiomm#
13-04-2013, 11:55
از سایت نوکیا اصلا نمیشه برنامه نصب کرد تور هم تازگی کانکت نمیشه لوگ را اسکرین شات گذاشتم

تمام مخازن بدون ... در لين زير هستن به همين سادگي
http://skeiron.org/repo/

faridreza2
13-04-2013, 13:46
تمام مخازن بدون ... در لين زير هستن به همين سادگي
http://skeiron.org/repo/

این مخازن آیا قابلیت آپدیت app ها را هم داره؟آیا نسخه تست app ها در این مخازن قرار میگیره یا stable؟

SenAtoR-rEZa
13-04-2013, 13:55
این مخازن آیا قابلیت آپدیت app ها را هم داره؟آیا نسخه تست app ها در این مخازن قرار میگیره یا stable؟

داداش کار مخازن همینه،یعنی درست کردن و ارائه برنامه در مخازن
که در دسترس عموم قرار بگیره و استفاده بشه و رفته رفته آپدیت هایی
برای برنامه میاد که سرعت و یا عملکرد رو بهبود میبخشن و یا امکانت بیشتر و بهتری افزوده میشه

albaz
21-04-2013, 17:35
تمام مخازن بدون ... در لين زير هستن به همين سادگي
http://skeiron.org/repo/
سلام.دوست عزیز این مخازنی که میگی سامل خود ب نامه های نوکیا و برنامه های ovi هم میشه؟؟خب این مخازنو که لینک دادید چطوری باید ادد کنیم با سپاس

#mosiomm#
21-04-2013, 22:21
سلام.دوست عزیز این مخازنی که میگی سامل خود ب نامه های نوکیا و برنامه های ovi هم میشه؟؟خب این مخازنو که لینک دادید چطوری باید ادد کنیم با سپاس

اره دادا شامل ميشه
فقط يكم بايد زرنگ باشي
اين لينك تمام مخازن رو داره ...نوكيا و ... فقط بايد مثلا براي نوكيا بري به همين لينك بالا بهد روي download.maemo.nokia.com بري و بعد در ادرس بارت اينو بجاي اون لينك اصلي كه در مثلا فستر داري جايگزاري كني ... همين!
يكم فكر كنم بد گفتم ... متوجه نشدي بگو تا قشنگ برات مسئله رو بازش كنم

abotorab0541
21-04-2013, 23:45
اره دادا شامل ميشه
فقط يكم بايد زرنگ باشي
اين لينك تمام مخازن رو داره ...نوكيا و ... فقط بايد مثلا براي نوكيا بري به همين لينك بالا بهد روي download.maemo.nokia.com بري و بعد در ادرس بارت اينو بجاي اون لينك اصلي كه در مثلا فستر داري جايگزاري كني ... همين!
يكم فكر كنم بد گفتم ... متوجه نشدي بگو تا قشنگ برات مسئله رو بازش كنم
مصطفی جان واقعا بابت معرفی خوبت ممنون
فقط اگه میتونستی ادرس مخازن رو تو یه فایل تکست اپلود کنی محشر بود چون من خیلی تلاش کردم اما نتونستم ادد کنم

#mosiomm#
22-04-2013, 00:01
مصطفی جان واقعا بابت معرفی خوبت ممنون
فقط اگه میتونستی ادرس مخازن رو تو یه فایل تکست اپلود کنی محشر بود چون من خیلی تلاش کردم اما نتونستم ادد کنم
نقل قول از ... يادم نيس كي بود:

آدرس جدید مخازن‎:‎

كد‎:‎
‎ # nokia
deb http://skeiron.org/repo/downloads.maemo.nokia.com/fremantle/apps/ ./‎
deb http://skeiron.org/repo/downloads.maemo.nokia.com/fremantle/ssu/apps/ ./‎
deb http://skeiron.org/repo/downloads.maemo.nokia.com/fremantle/ssu/‎‏003‏‎ ./‎
deb http://skeiron.org/repo/downloads.maemo.nokia.com/unreleased/fremantle/‎‏003‏‎/ ./‎



‎ # ovi
deb http://skeiron.org/repo/downloads.maemo.nokia.com/fremantle/ovi/ ./‎
deb http://skeiron.org/repo/downloads.maemo.nokia.com/fremantle‏1.2‏‎/ovi/ ./‎
deb http://skeiron.org/repo/downloads.maemo.nokia.com/unreleased/fremantle/ovi/ ./‎
deb http://skeiron.org/repo/downloads.maemo.nokia.com/unreleased/fremantle‏1.2‏‎/ovi/ ./‎


‎ # sdk repository
deb http://skeiron.org/repo/repository.maemo.org/ fremantle/sdk free non-free



‎ # tools repository
deb http://skeiron.org/repo/repository.maemo.org/ fremantle/tools free non-free



‎ # nokia-binaries
deb http://skeiron.org/repo/repository.maemo.org/ fremantle/‎‏4‏bc‏37‏c‏7‏c‏77‏ebe‏90177 c‏050‏b‏805‏a‏8‏dc‏79‏‎ nokia-‎binaries



‎ # extras-testing
deb http://skeiron.org/repo/repository.maemo.org/extras-testing/ fremantle free non-free



‎ # extras-devel
deb http://skeiron.org/repo/repository.maemo.org/extras-devel/ fremantle free non-free



‎ # community ssu
deb http://skeiron.org/repo/repository.maemo.org/community/ fremantle free



‎ # community ssu (testing)‎
deb http://skeiron.org/repo/repository.maemo.org/community-testing/ fremantle free



‎ # community ssu (devel)‎
deb http://maemo.merlin‏1991‏‎.at/cssu/community-devel/ fremantle free



‎ # community ssu (testing-thumb)‎
deb http://maemo.merlin‏1991‏‎.at/cssu/community-thumb/ fremantle free
برای مثال در‎ faster:

میخواهیم مخزن‎ extras-testing ‎رو‎ ad ‎کنیم. خوب با اون‎ deb ‎که کاری نداریم‎.
اون آدرس‎ http ‎رو در قسمت‎ url ‎بعد عبارت‎ fremantle ‎رو در قسمت‎ distribution ‎و عبارت‎ free non-free ‎رو در ‏قسمت‎ compaonents ‎قرار میدیم‎.
و روش سادهتر اینکه به مخزن مورد نظر رفته و در قسمت‎ url ‎عبارت‎/ skeiron.org ‎رو بعد از‎ //:http
قرار داده و سیو کنین

vexel
22-04-2013, 15:00
اره دادا شامل ميشه
فقط يكم بايد زرنگ باشي
اين لينك تمام مخازن رو داره ...نوكيا و ... فقط بايد مثلا براي نوكيا بري به همين لينك بالا بهد روي download.maemo.nokia.com بري و بعد در ادرس بارت اينو بجاي اون لينك اصلي كه در مثلا فستر داري جايگزاري كني ... همين!
يكم فكر كنم بد گفتم ... متوجه نشدي بگو تا قشنگ برات مسئله رو بازش كنم
سلام
چاکر اقا مصطفی :bt::bt:
اقا قربون دستت یه لطفی کن یه کوچوله بیشتر تشریح کن که دقیقا چیکار کنم
من خواستم با لینک هایی مخازنی که تازه گزاشتی مخازن نوکیا رو اضافه کنم ولی نشد:cf:
یعنی مثلا من این ادرس رو

http://skeiron.org/repo/downloads.maemo.nokia.com/fremantle/apps/تو قسمت url میزنم بعد میزنم اپدیت بشه. ولی اپدیت نمیشه میگه تنظیمات مخازن رو چک کن
و تو قسمت های distribution و components چیزی باید بنویسیم یا همون url کفایت میکنه؟؟
یه سوال دیگم دارم:sorry: مثلا من اگه ادرس

http://skeiron.org/repo/downloads.maemo.nokia.com
رو اد کنم همه زیر مجموعه های این ادرس هم شامل میشه؟؟؟
با نهایت تشکـــر

#mosiomm#
22-04-2013, 16:31
سلام
چاکر اقا مصطفی :bt::bt:
اقا قربون دستت یه لطفی کن یه کوچوله بیشتر تشریح کن که دقیقا چیکار کنم
من خواستم با لینک هایی مخازنی که تازه گزاشتی مخازن نوکیا رو اضافه کنم ولی نشد:cf:
یعنی مثلا من این ادرس رو

http://skeiron.org/repo/downloads.maemo.nokia.com/fremantle/apps/تو قسمت url میزنم بعد میزنم اپدیت بشه. ولی اپدیت نمیشه میگه تنظیمات مخازن رو چک کن
و تو قسمت های distribution و components چیزی باید بنویسیم یا همون url کفایت میکنه؟؟
یه سوال دیگم دارم:sorry: مثلا من اگه ادرس

http://skeiron.org/repo/downloads.maemo.nokia.com
رو اد کنم همه زیر مجموعه های این ادرس هم شامل میشه؟؟؟
با نهایت تشکـــر
تو قسمت distribution
يه بار /. روبزار و تست كن
يه بارم بنويس fremantle
اون دوميه رو هم چيزي نميخاد بنويسي
سوال دومتم فكر كنم نه!

albaz
22-04-2013, 19:23
اقا با سپاس از شما.من هرکاری میکنم ولی نمیتونم مخازنو اپدیت کنم ارور میده که تنظیمات مربوط به ادرسو چک کن حتی بعد کامل کردن ادرسا مخازنو بصورت تک تک خواستم اپدیت کنم نمیشه....باید چکار کنم؟؟تو قسمت name و url دقیقا باید چی وارد کنم؟؟

melisa queen
22-04-2013, 20:07
اقا با سپاس از شما.من هرکاری میکنم ولی نمیتونم مخازنو اپدیت کنم ارور میده که تنظیمات مربوط به ادرسو چک کن حتی بعد کامل کردن ادرسا مخازنو بصورت تک تک خواستم اپدیت کنم نمیشه....باید چکار کنم؟؟تو قسمت name و url دقیقا باید چی وارد کنم؟؟

آدرس مخازن (نوشته شده توسط mosiom) همگی اشتباه داده شده و مربوط به آرشیو Maemo هستند!

مصطفی عزیز حواسش نبوده :up:

بدیهی است به روزرسانی صورت نگیرد!

از آدرس مخازن همیشگی استفاده نمایید.

شما بکاپ من را دارید، آدرس مخازن در آن ها درست هستند دوست من:ar:

hamed_repoblic
23-04-2013, 06:54
سلام دوستان توجه کنید حدود چند ماهی هستش که وضعیت مخازن کمی تغییر کرده .و حتی با س ا ک س هم مخازن ovi. ssu .nokia updateقابل اپدیت نیست دلیلش اینه این مخازن از طریق ip شما رو شناسای و مورد برسی قرار میدند و میفهمند که شما از یک ف ی ل ت ر شکن دارید برای اپدیت استفاده میکنید و از دسترسی شما جلوگیری میکنند , با ارور 404 روبرو خواهید شد بدبختانه بسیاری از پیشنیاز های مهم در همین مخزن ssu قرار داره با توجه به تغییرات اینترنت در کشور و بسته شدن پورت ها من حدود 3 ماهه که در تلاشم راهی رو پیدا کنم که بشه از این ..... هم گزر کرد .روشی هم طراحی کردم که همین روزها اموزش داده خواهد شد

shirin.gh
18-06-2013, 21:12
slm bebakhshid figilish minevisam ama ba gushim vaslamo pc kharabe mishe lotfan port jadide oniono begin:da:

khorsandkh
30-07-2013, 19:36
خسته نباشید میشه لطفا کنید بگید چه جوری باید opera mini با اینترنتم یکی کنم توی صفحات قبل کمی توضیح دادی میشه کامل بگی من از اپرا 7 استفاده میکنم مرسی

hamed_repoblic
31-07-2013, 00:15
slm bebakhshid figilish minevisam ama ba gushim vaslamo pc kharabe mishe lotfan port jadide oniono begin:da:

پورت ها تغییری نکرده.
لطفا به صورت فارسی تایپ کنید

hamed_repoblic
31-07-2013, 00:16
خسته نباشید میشه لطفا کنید بگید چه جوری باید opera mini با اینترنتم یکی کنم توی صفحات قبل کمی توضیح دادی میشه کامل بگی من از اپرا 7 استفاده میکنم مرسی

بیشتر توضیح بدید