PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل بروزرها در Gprs ایرانسل



soheilsh
04-03-2007, 14:07
با سلام خدمت دوستان عزیز
همانطور که می دانید سرویس Gprs ایرانسل به طور کامل راه اندازی شده است و الان مشترکین می توانند از این سرویس استفاده کنند
حال مشکل اصلی بروزر موبایل است که دارای مشکلات زیادی است
بروزر خود سونی اریکسون به خوبی کار نمی کند و صفحات بزرگ را نشان نمی دهد و فقط یک گوشه از اون صفحه اینترنتی را به نمایش می گذارد
ولی بروزر اپرا این مشکلات رو نداره و همه صفحه رو به خوبی نمایش می دهد ولی تنها مشکلش قات زدن فونت فارسیه می خواستم بدونم ایا راه حلی وجود داره که این مشکل برطرف بشه یا اصلا بروز های دیگر وجود دارند که بشه باهاش در موبایل اینترنت کار کرد؟؟؟؟
ممنون می شوم جواب را بدهید

mahyarSAMSUNG
05-03-2007, 02:52
خوب بروز سامسونگ هم فقط قسمتی از سایت رو نشون میده من فکر کردم اشکال از گوشیه ولی انگار سونی اریکسون هم همینطوریه

soheilsh
05-03-2007, 14:18
خوب بروز سامسونگ هم فقط قسمتی از سایت رو نشون میده من فکر کردم اشکال از گوشیه ولی انگار سونی اریکسون هم همینطوریه
تمام گوشی ها نشان نمی دهند
ولی با اپرا می نی همه چی درست است و فقط و فقط مشکل فارسیه

mahyarSAMSUNG
06-03-2007, 02:48
شما با پرا مینی وصل میشی ؟؟؟ حالا فارسی رو ول کن ! وصل میشی ؟؟ شما در قسمت network setup که اول برنامه میاد مشکلی براتون پیش نمیاد ؟؟ برای من هی پر میشه تا 100 درصد و بعد fail میده !

soheilsh
06-03-2007, 09:58
شما با پرا مینی وصل میشی ؟؟؟ حالا فارسی رو ول کن ! وصل میشی ؟؟ شما در قسمت network setup که اول برنامه میاد مشکلی براتون پیش نمیاد ؟؟ برای من هی پر میشه تا 100 درصد و بعد fail میده !
سلام من با اپرا می نی وصل شدم همه چی هم درست بود
راستی برای وصل شدن حتما باید اینترنتون وصل باشه
برای من تا 40 میره دیگه می گه اینترنت وصل است

mahyarSAMSUNG
07-03-2007, 02:44
یعنی چی باید اینترنت وصل باشه آخه اون نرم افزاز خودش اتوماتیک اینترنت رو وصل میکنه !!