PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : روش فعال سازي Gprs ايرانسل بدون دريافت Sms از ايرانسل



SolY.Gh
04-03-2007, 16:27
سلام به همه اين روشي كه مي خوام براتون بگم براي فعال سازي Gprs نه Mms ,فعلآ براي گوشي هاي سوني اريكسون!
روش كار:
1=ابتدا وارد منو شده سپس وارد تنظيمات و گزينه اتصال رو بزنيد و بعد گزينه ارتباط هاي ديتا(ِData comm.) زده واشتراكهاي ديتا(ِData accounts) را انتخاب ميكنيد بعد اشتراك جديد(New account)
و GPRS data رو انتخاب ميكنيد حالا از شما يه اسم مي خواد اين رو وارد كنيد به همين صورتي كه نوشتم.(irancell-GPRS) زماني كه اين مرحله رو رفتيد 3 تا گزينه مي بينيد APN , User name ,password ,شما فقط APN رو انتخاب كنيد و (mtnirancell) رو بنويسيد.و Save كنيد .
2=به همين صورت وارد اتصال شده و حال گزينه تنظيم هاي اينترنت (internet settings) را زده وضعيت اينترنت را انتخاب كنيد(internet profiles) سپس وضعيت جديد رو زده و درون گزينه نام mtnirancell رو بنويسيد ودر گزينه اتصال با استفاده از (Mtnirancell)
irancell-GPRS رو كه از قبل ساختيد انتخاب و Sve كنيد.
3=باز هم وارد اتصال شده و مر حله اخر تنظيم پخش از وب(Streaming settings) رو زده و گزينه اتطال با استفاده از(Connect using) رو زده و
irancell-GPRS رو انتحاب مي كنيد ودر پايان Save .
حالا بريد حالشو ببريد تشكرم يادتون نره.:smilie:

SolY.Gh
04-03-2007, 20:50
مشترك ايرانسل نبود؟

TheMohammad
04-03-2007, 20:57
فکر کنم قبلش تاپیک هایی در این مورد بوده ! در ضمن اینی که شما نوشتید فقط روی سونی اریکسون کار میکنه !!!!
بخش 3 هم اضافی بود !!!!!

SolY.Gh
04-03-2007, 21:01
فکر کنم قبلش تاپیک هایی در این مورد بوده ! در ضمن اینی که شما نوشتید فقط روی سونی اریکسون کار میکنه !!!!
بخش 3 هم اضافی بود !!!!!
فكر كنم خواب ديدي
اتفاقآ با گوشي خودمم كانكت شدم 7710
بعدآ روش رو مي گم

ali_power42
04-03-2007, 21:26
سلام
مشابه همین روش برای راه اندازی mms هم هست که توی سایت www.irancell.ir (http://www.irancell.ir) توی 2تا جدول مجزا توضیح داده شده
اونجا در مورد ...... هم نوشته که مثلا فلان رقم رو وارد کنید ولی من بدون ...... هم امتحان کردم میشد

البته توصیه نمیکنم پروکسیو بردارید نکنه یه وقت پول بیشتر براتون بیاد یا اینکه گوشیتون ویروس بگیره اما احتمالا سرعت باز کردن صفحات بیشتر شد حالا نمیدونم من دچار توهم شدم یا واقعا اینطوری بود!!!!

majid_em
04-03-2007, 21:55
سلام اگه کسی میدانه outlook موبایل را چه جوری میشه فعال کرد به من هم یاد بده من نوکیا 6630 دارم.
ممنونم

ebi173
04-03-2007, 22:13
اموزش برای gprs خیلی خوب بود گوشی من w800 کار میکنه اما mms رو هرکاری کردم نشد
اگر ممکنه آموزش کاملتری برای داشتن جفتش روی گوشیهای سونی بدید
ممنون

TheMohammad
04-03-2007, 22:18
توی 7710 فکر کنم باید به قسمت Control Panel رفته و سپس Connections رو باز کنید ، درسته ؟
اگه میشه ادامش رو بذارید چون مال یکی از دوستام رو ور رفتم آخرش هم نشد !

Arash66
05-03-2007, 00:25
دوست عزيز اين موضوعات براي خودش تاپيك داره ...
لطفا در تاپيك هاي مربوطه بحث كنيد ....
مگر نه .... پستها حذف مي شود ....

مسعود
05-03-2007, 01:06
سلام دوستان . . . واسه خط دولتي اينارو نميخوان فعال كنن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

amin_radon
05-03-2007, 01:16
بچه ها gprs شما هم قطع شده؟امروز؟

SolY.Gh
05-03-2007, 13:48
بچه ها gprs شما هم قطع شده؟امروز؟
اره از ديروز قطع شده
فكر كنم mms رو دارن فعال ميكنند اين طوري شده.

SolY.Gh
05-03-2007, 14:01
توی 7710 فکر کنم باید به قسمت Control Panel رفته و سپس Connections رو باز کنید ، درسته ؟
اگه میشه ادامش رو بذارید چون مال یکی از دوستام رو ور رفتم آخرش هم نشد !
اين روش براي 7710 خودم دارم و كانكت شدم
اول به كنترل پنل بريد بعد Setup Internet رو باز كنيد Next رو بزنيد درو Data bearer جي پي ار اس(Gprs) رو انتخاب كنيد بعد درون ‍Connection name اين رو بنويسيد(Irancel-Gprs) بعد Next درون Networktype اي پي (IPV4 ) رو انتحاب كنيد درون Access point name هم اينو بنويسيد (mtnirancell) بعد Next ّFInish OK و ديگه حالشو ببريد .
تشكر يادتون نره

kuroosh_2500
05-03-2007, 22:24
برای من که از جمعه قطع شده
و ایرانسل هم که زنگ میزنی میگن تا 2-3 ساعت دیگه درست میشه
اگر کسی بلده برای پاکت پی سی درستش کنه به من یه sms بزنه و یادم بده ممنونم از همگی .
09355225282

ht9797
05-03-2007, 22:32
اره از ديروز قطع شده
فكر كنم mms رو دارن فعال ميكنند اين طوري شده.
mms كه فعاله الان
من اينترنت رو هم دارم

amin_radon
05-03-2007, 23:06
من ...... نوشته شده تو سایت ایرانسل رو تو موبایل دادم وصل شد. ولی تو کامپیوتر سرعتش خیلی کم شده(20 بایت در ثانیه)

amin_radon
05-03-2007, 23:08
mms كه فعاله الان
من اينترنت رو هم دارم
محل سکونت شما در ارومیه کجاست؟ من هم ارومیه ای هستم!:15:

Arash66
06-03-2007, 00:20
براي جلوگيري از پراكندگي مطالب ، دوستان سوالات خود را در تاپيك مربوطه مطرح كنيد !
تاپيك قفل شد !