PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فيرم ور پورت شده c6 ورژن 20.0.041 براي 5230,5228,5232,5233 (آپلود شده در سایت)



aassww
06-12-2010, 19:12
C6 V20.0.41 Ported To 5230 RM-588 V21.6.5
در 24 قسمت در سایت آپلود شد.





1-قابلیت استفاده از هوم اسکرین به همراه ویجت و استفاده از جدیدترین ویجت های موجود در Nokia Ovi
2-مرورگر جدید داخل گوشی ، و مرورگر جدید تصاویر
3-برنامه ایمیل جدید
4-کاملا شبیه فیرم ور اصلی C6 ، برنامه های Quick Office و Adobe Reader حذف شده اند
5-برنامه های Ovi Store و Ovi Sync کامل و بخوبی کار میکنند
6-برنامه Maps V3.04 اصلی
7-پک های زبان جدید که به خوبی کار میکنند ، از جمله پک زبان فارسی
8-قابلیت از پیش هک شده ، توسط فایل Install Server



ویدیوی کاکرد گوشی به همراه این فیرم ور پورت شده رو براتون ضمیمه کردم.
2 پارت آخر.



برای افزودن زبان فارسی از تاپیک زیر استفاده کنید:


http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=123381




با تشکر از HyperX, 008Rohit, Dan-av, Mexlamri, ashwinparakas, shadowninty, LPHS
و گروه PNHT

MaKenZi
06-12-2010, 19:50
C6 V20.0.41 Ported To 5228,5232,5233
RM-625 V21.1.110
فایل PPM در 16 قسمت 4 مگابایتی در سایت آپلود شد.
فایل MCU در 7 قسمت 4 مگابایتی در سایت آپلود شد.
مابقی فایلها هم در یک پارت در سایت آپلود شدند(UDA,Signature,DCP,SPR)




1-قابلیت استفاده از هوم اسکرین به همراه ویجت و استفاده از جدیدترین ویجت های موجود در Nokia Ovi
2-مرورگر جدید داخل گوشی ، و مرورگر جدید تصاویر
3-برنامه ایمیل جدید
4-کاملا شبیه فیرم ور اصلی C6 ، برنامه های Quick Office و Adobe Reader حذف شده اند
5-برنامه های Ovi Store و Ovi Sync کامل و بخوبی کار میکنند
6-برنامه Maps V3.04 اصلی
7-پک های زبان جدید که به خوبی کار میکنند ، از جمله پک زبان فارسی
8-قابلیت از پیش هک شده ، توسط فایل Install Server



ویدیوی کاکرد گوشی به همراه این فیرم ور پورت شده رو میتونید از پست اول ، 2 پارت آخر فایلهای ضمیمه ، دانلود کنید و ببینید.



برای افزودن زبان فارسی از تاپیک زیر استفاده کنید:


http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=123381




با تشکر از HyperX, 008Rohit, Dan-av, Mexlamri, ashwinparakas, shadowninty, LPHS
و گروه PNHT

mohammad khan
06-12-2010, 19:53
فقط RM-588_21.6.005 5230


دوستان گلم این فریم ور پورت شده ورژن C6 v20 که خیلی هم باحاله رو تقدیم به شما 5230دارها میکنم .

تغییراتی که من دادم .
1. اضافه کردن زبان فارسی به زبان گوشی
2.اضافه کردن زبان نوشتاری فارسی به کیبورد که توسط دوست خوبمون " سال " و دیگر بچه ها ساخته شده

توجه:
این ورژن کوک شده است و نرم افزار rompatcher نیز بر روی آن نصب شده .
این فریم ور نیاز به فایل CNT ندارد وهرگز این فایل را همرا فلش زدن استفاده نکنید . بهتر است قبل از نصب این فریم ور(اگه گوشی شما ورژن اون پایینتره )
یک بار فریم ور اورجینال 21.6.005 همراه با هر چهار فایل mcu,cnt.ppm,ape را فلش کنید و بعد از این فریم ور استفاده کنید

توجه کنید این فریم ور از لحاظ حجمی با فریم ور های معمولی تفاوتهایی داره به اینصورت که در فریم ورهای قبلی یا معمولی فایل ppm کم حجم و در حدود 28 تا 35 مگابایت بود و فایل MCU حجیم و در حدود 98 تا105 مگا بایت بوده که در این فریم ور دقیقا برعکس شده یعنی فایل حجیم ppm و فایل کم حجم MCU میباشد . این رو گفتم تا یه موقع کسی اشتباه نگیره فایلها رو .


دانلود فایلها


1.دانلود فایل PPM با حجم 62 مگابایت
http://www.mediafire.com/?awynrsid9jl3h41

2. دانلود فایلهای MCU ,APE با حجم 25 مگابایت

http://www.mediafire.com/?hvuixzfbf1toh3u



اینم اسکرین شات گوشی خودم ::bg::bg::bg::bg::bg:

E.R.M.I.A
07-12-2010, 19:58
اقا این فریمور همون نسخه خارجیه است از سایت pnht ؟؟؟ یا خودتون دست بردید توش؟؟
چون توی سایت pnht نوشته زبان فارسی داره ولی من که باهاش فلش کردم زبان فارسی اصلا نداشت!!
میخوام بدونم اینم همونه یا اینکه خودتون فارسی هم بهش اضافه کردید؟؟ چون واقعا دیگه حجمم نمی رسه بخوام دوباره دانلود کنم و اخر ببینم این همونه!!

ممنون میشم پاسخ بدید

MaKenZi
07-12-2010, 20:09
اقا این فریمور همون نسخه خارجیه است از سایت pnht ؟؟؟ یا خودتون دست بردید توش؟؟
چون توی سایت pnht نوشته زبان فارسی داره ولی من که باهاش فلش کردم زبان فارسی اصلا نداشت!!
میخوام بدونم اینم همونه یا اینکه خودتون فارسی هم بهش اضافه کردید؟؟ چون واقعا دیگه حجمم نمی رسه بخوام دوباره دانلود کنم و اخر ببینم این همونه!!

ممنون میشم پاسخ بدید
سلام

آره ارمیا جان همون هست.

پک زبان فارسی داره ،که باید توسط nfe v0.2 پک رو به فایل ppm تزریق کنید و بعد باهاش فلش بزنید تا زبان فارسی هم داشته باشید ، ولی فایلهای اصلی خودشون زبان فارسی ندارن.

متاسفانه ، فروم pnht مشکل پیدا کرده و دسترسی به اون فایل پک زبان فارسی ندارم.
روی سایت هم فراموش کردن که لینک پک هارو قرار بدن ، به محض اینکه تونستم لینک رو پیدا کنم ، تو همین تاپیک قرار میدم.

نیازی به دانلود مجدد نیست ، فقط باید یه فایل چند مگی دیگه دانلود کنی ، که همون زبان فارسی هست.

E.R.M.I.A
07-12-2010, 20:18
ممنون ولی من بلد نیستم اونو اضافه کنم!! اموزشش در سایت هست که لینک بدید تا بخونم و انجام بدم؟؟

MaKenZi
07-12-2010, 20:32
ممنون ولی من بلد نیستم اونو اضافه کنم!! اموزشش در سایت هست که لینک بدید تا بخونم و انجام بدم؟؟
آره ارمیا جان هست.


پست زیر ، خود برنامه ای که برای این کار لازم هست به همراه آموزشش هست:
http://www.mobilestan.net/showpost.php?p=1516282&postcount=42

وقتی لینکش رو پیدا کردم قرار میدم.

E.R.M.I.A
07-12-2010, 21:56
محسن جان ممنون!!
برنامه رو گرفتم آموزش هم خوندم بسیار عالی بود!! فقط یه سوالی!! این فایل زبان فارسی و نمی تونم از فریمور اصلی 5230 آخرین ورژنش که نوکیا ریلیز کرده استخراج کنم و توی این فریمور پورت شده وارد کنم؟؟

MaKenZi
07-12-2010, 22:08
محسن جان ممنون!!
برنامه رو گرفتم آموزش هم خوندم بسیار عالی بود!! فقط یه سوالی!! این فایل زبان فارسی و نمی تونم از فریمور اصلی 5230 آخرین ورژنش که نوکیا ریلیز کرده استخراج کنم و توی این فریمور پورت شده وارد کنم؟؟
نه ، با این کار نمیشه زبان فارسی اضافه کرد.
با این کار منوی فارسی به گوشی اضافه میشه.
ولی کیبور مجازی فارسی نه ، چون این کیبور روی گوشی 5230 کلا وجود نداره و این کیبورد رو خود گروه pnht به فایل پک زبان فارسی اضافه کرده.به خاطر همین باید حتما همون پک زبان باشه.

E.R.M.I.A
07-12-2010, 23:14
مرسی و چشم عزیز دل برادر!!

پس من صبر میکنم تا شما خودت زحمت قرار دادنشو بکشی!! اخه مموریمو پاک کردم الان گوشی بدون مموری مونده منتظر فلشم!! وگرنه اینقدر تعجیل نداشتم تو فلش!!
بازم ممنون

tolooei
08-12-2010, 14:06
اقا خیلی ممنون از پستتون
حالا این فریمور زبان فارسی رو داره یا نه ؟؟
ممنون میشم

E.R.M.I.A
08-12-2010, 15:37
اقا خیلی ممنون از پستتون
حالا این فریمور زبان فارسی رو داره یا نه ؟؟
ممنون میشم


طبق گفته ی محسن عزیز این فریمور زبان فارسی نداره و باید خودمون پک زبان و بهش اضافه کنیم!!
هنوزم انجمن سایت pnht درست نشده تا بتونم فایل زبان و بگیرم!! حتی کل اینترنتو سرچ زدم بلکه کسی باشه لینکشو از سایت pnht گذاشته باشه تو سایتش ولی متاسفانه نبود و فقط باید صبر کنیم انجمنش درست بشه!

البته راهی پیدا کردم از طریق کش قدیمی سایت وارد انجمنش بشم ولی چون یوزر پسورد نداشتم نتونستم لینک هارو ببینم!! اگر کسی به صورت معمول با یوزر پسوردش داخل انجمن pnht لوگین هست بگه تا من آدرس کش انجمن و بدم بلکه بشه فقط لینکو از توش دراورد و بتونیم دانلود کنیم

E.R.M.I.A
08-12-2010, 17:40
این فریمور برای 5230 جدای از امکانات عالی و سرعت بسیار بالا و صدای بلند ، دو سه تا باگ داره که امیدوارم رفع بشه!!

1- دکمه ی مدیا در بالای گوشی رو به روی آرم نوکیا کار نمی کنه

2- تم افکت کار نمی کنه ( حتی تم افکت و on کردم )

3- نمی دونم این باگ حساب میشه یا خاصیت فریمور c6 هستش ولی وقتی گوشی و قفل نمی کنم و صفحه نمایش خاموش میشه چراغ های دکمه های سبز و قرمز همینطوری روشن می مونه! ولی وقتی گوشی و قفل میکنم و صفحه نمایش خاموش میشه همه چراغ ها خاموش می مونند!!

E.R.M.I.A
08-12-2010, 23:45
با اضافه کردن زبان فارسی از این آدرس :
http://mobilestan.net/showthread.php?p=1676644#post1676644

و اضافه کردن CameraFix به فایل PPM در مسیر ROFS2\resource\apps باگ دکمه ی مدیا روی 5230 برطرف شد و الان مثل آینه داره کار میکنه!!
CameraFix ضیمه شد

saharamir
11-12-2010, 22:09
با سلام وتشکر از زحمت شما من فایلها را گرفتم برای فلش با جف چهار فایل را باید انتخاب کنیم لطف کنید وفایلها را برایم مشخص کنید 5230

sadeghsadegh
11-12-2010, 22:14
دوربین برا من کار نمیکنه شما هم این مشکل دارید؟؟

MaKenZi
11-12-2010, 22:32
دوربین برا من کار نمیکنه شما هم این مشکل دارید؟؟
کلا کار نمیکنه؟

sadeghsadegh
11-12-2010, 22:52
کلا کار نمیکنه؟

دوربین سالم اما این کوک مشکل داره

majid3354
12-12-2010, 00:46
دوربین سالم اما این کوک مشکل داره

از کجا میدونی دوربینت سالمه ؟؟

E.R.M.I.A
12-12-2010, 16:42
با سلام وتشکر از زحمت شما من فایلها را گرفتم برای فلش با جف چهار فایل را باید انتخاب کنیم لطف کنید وفایلها را برایم مشخص کنید 5230

شما نیازی نیست فایل هارو دستی به جاف بشناسونی!! صرفا کلیه فایل های فلش و توی مسیر
C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-588
کپی کن سپس جاف و باز کن و گزینه های Manual Flash , Dead Usb , Factory set , Norma Mode بزنید.
بعدش تیک CRT 308 برداید و بجاش گزینه ی USE INI تیک بزنید! بعد از تیک زدن اون صبر کنید یک پنجره براتون باز میشه از لیستش مدل گوشی و RM گوشیتونو انتخاب کنید اوکی کنید! خودش اتوماتیک فایل هارو شناسایی میکنه و آماده فلش میشه:df:

E.R.M.I.A
12-12-2010, 16:50
دوربین برا من کار نمیکنه شما هم این مشکل دارید؟؟

از پست شماره ی 13 همین تاپیک فایل CameraFix که ضمیمه کردم بگیر

از این تاپیک هم برنامه ی Nokia Firware Editor Standard V0.2 دانلود کن
http://www.mobilestan.net/showpost.php?p=1516282&postcount=42

حالا نرم افزار Nokia Firware Editor Standard V0 رو اجرا کن فایل PPM یا همون Rofs2 و باهاش باز کن. بعد دکمه ی Extract بزن تا توی برنامه لیست پوشه ها و فایل هاش بیاد.
حالا CameraFix و که دانلود کردی از زیپ خارجش کن برو توش محتوی توشو کپی کن و بوسیله ی نرم افزار Nokia Firware Editor Standard V0 برو داخل این پوشه resource\apps\ و توش پیست کن!!

حالا دکمه ی RePack/ReBuild بزن تا فایل PPM بازسازی بشه و اونو جایگزین فایل فلشت کن و باهاش فلش بزن مشکل حل میشه!!

E.R.M.I.A
13-12-2010, 17:45
بروبکس حرفه ای یه موردی!!!
نمی دونم واسه خود فریموره یا اینکه مودی داره تا بشه درستش کرد . حالا چی؟؟ این :

* وقتی توی منو روی فولدرها یا برنامه ها کلیک میکنم به سرعت خود 5230 یا 5800 برنامه رو باز نمی کنه و با یه تاخیر دو ثانیه ای باز میکنه! میخوام بدونم مودی یا فایلی هست که به فریمور اضافه کنم تا این سرعت بالاتر بره!!

* قبلا هم ذکر کردم تم افکت برای من کار نمی کنه!! یعنی عملا وقتی هم که On هست باز کار نمی کنه و خیلی خشک منوها باز میشه!! اینم راهی داره؟

aassww
13-12-2010, 20:48
بروبکس حرفه ای یه موردی!!!
نمی دونم واسه خود فریموره یا اینکه مودی داره تا بشه درستش کرد . حالا چی؟؟ این :

* وقتی توی منو روی فولدرها یا برنامه ها کلیک میکنم به سرعت خود 5230 یا 5800 برنامه رو باز نمی کنه و با یه تاخیر دو ثانیه ای باز میکنه! میخوام بدونم مودی یا فایلی هست که به فریمور اضافه کنم تا این سرعت بالاتر بره!!

* قبلا هم ذکر کردم تم افکت برای من کار نمی کنه!! یعنی عملا وقتی هم که On هست باز کار نمی کنه و خیلی خشک منوها باز میشه!! اینم راهی داره؟
ارميا جان احتمالا تم افكت داخل فيرمور نيست كه اجرابشود
وبراي باز شدن برنامه ها هم از مدfast ui modاستفاده كنيد
توپست خصوصي كامل توضيح ميدهم
باتشكر

lvlahdi
14-12-2010, 11:08
سلام
با تشکر از کار بزرگی که انجام دادین
این فریم ور را چگونه روی گوشی نصب کنم ؟

mohammad khan
14-12-2010, 11:50
یا باید فایل ها رو دانلود کنی و ببری بدی بیرون برات با باکس فلش کنن (که البته این کار 10 هزار تومن واست خرج بر میداره!!!)

یه راه دیگی هم هست که هیچ خرجی واست نداره:
استفاده از نرم افزار قدرتمند jaf

برای دانلود و آموزش کار با این برنامه به تاپیک زیر مراجعه کن
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=60798
پست اولش دانلود نصب و کرک رو توضیح داده و پست دوم آموزش قدم به قدم و تصویری کار با برنامه برای مبتدیها

البته این نکته یادت نره که اول باید یک بار فریم ور اورجینال 21.6.005 همراه با هر چهار فایل mcu,cnt.ppm,ape را فلش کنید و بعد از این فریم ور استفاده کنید.(بدون فایل CNT)
راستی نگران نباش اگه با اصطلاحاتی مثل mcu,cnt.ppm,ape آشنا نیستی.با مراجه با تاپیکی که گفتم همه این فایل ها و نحوه استفاده بصورت تصویری آموزش داده شده.

H@BIB
14-12-2010, 14:35
با اضافه کردن زبان فارسی از این آدرس :
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?p=1676644#post1676644

و اضافه کردن CameraFix به فایل PPM در مسیر ROFS2\resource\apps باگ دکمه ی مدیا روی 5230 برطرف شد و الان مثل آینه داره کار میکنه!!
CameraFix ضیمه شد

با سلام
فقط در یک کلام میتونم بگم این کوک واقعا محشره ، فقط تنها مشکلی که دارم دوربین گوشیه البته مشکل که نه ! چون دوربین کار میکنه فقط اول کار ، که دوربین رو اجرا میکنم ارور میده ، ارورش هم مربوط به فلش گوشی ، که 5230 اصلا فلش نداره باید فلش رو خاموش کرد تا این مشکل حل بشه فقط ای کاش میشد گزینه فلش حذف بشه (مثل فریمور اصلی 5230 ) چون اضافه است . من فایل CameraFix رو ریختم ولی فرقی نکرد شایدم من اشتباه ریختم از دوستانی که این فایلو امتحان کردنن لطف کنید بگید ایا این گزینه از بین رفت و اموزش دقیق واسه ریختن این فایل چون من نمیدونم باید پوشه CameraFix رو در اون قسمت تعیین شده بریزم یا محتویات درون پوشه CameraFix . دوستان لطفا راهنمایی کنید
با کمال تشکر.

E.R.M.I.A
14-12-2010, 16:38
با سلام
فقط در یک کلام میتونم بگم این کوک واقعا محشره ، فقط تنها مشکلی که دارم دوربین گوشیه البته مشکل که نه ! چون دوربین کار میکنه فقط اول کار ، که دوربین رو اجرا میکنم ارور میده ، ارورش هم مربوط به فلش گوشی ، که 5230 اصلا فلش نداره باید فلش رو خاموش کرد تا این مشکل حل بشه فقط ای کاش میشد گزینه فلش حذف بشه (مثل فریمور اصلی 5230 ) چون اضافه است . من فایل CameraFix رو ریختم ولی فرقی نکرد شایدم من اشتباه ریختم از دوستانی که این فایلو امتحان کردنن لطف کنید بگید ایا این گزینه از بین رفت و اموزش دقیق واسه ریختن این فایل چون من نمیدونم باید پوشه CameraFix رو در اون قسمت تعیین شده بریزم یا محتویات درون پوشه CameraFix . دوستان لطفا راهنمایی کنید
با کمال تشکر.

درود
بله محشره!! تنها فریمور کوکی است که بعد از فلش هنوز روی گوشی من ثابت دوام آورده!!:bp:

در مورد فلش ، والا دوربین من وقتی برای اولین بارم رفتم توش فلش خاموش بود!!

من عرض کردم باید محتویات درون پوشه CamreFix و به اون مسیر تعیین شده بریزید نه خود پوشه را!!:bf:

H@BIB
14-12-2010, 18:22
درود
بله محشره!! تنها فریمور کوکی است که بعد از فلش هنوز روی گوشی من ثابت دوام آورده!!:bp:

در مورد فلش ، والا دوربین من وقتی برای اولین بارم رفتم توش فلش خاموش بود!!

من عرض کردم باید محتویات درون پوشه CamreFix و به اون مسیر تعیین شده بریزید نه خود پوشه را!!:bf:

اره داداش مال منم برای بار اول ، تا چند ساعتی خاموش بود ولی روز بعد وقتی دوربین رو اجرا کردم فلشش روشنه که دوربین ارور میده و باید خاموش کنم . حالا خدا کنه با ریختن CamreFix درست بشه ، باید تو مسیر ppm\resource\apps بریزم . ولی از بچه هایی که فریمور کوک میکنن اگه میتونستن اصلا قسمت فلشش رو بردارن خیلی خوب میشد .

H@BIB
14-12-2010, 23:01
دوستان به نظر من از فریمور فارسی شده c6 استفاده کنید و بیخیال این فریمور شید:

داغ: فریم ور کوک شده شده c6 برای 5230 ورژن 21.6 توسط pnht (فارسی شده) (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?p=1683718)

دوست من این فریمور طبق اموزش من فارسی بهش اضافه کردم فقط مشکل فلش دوربین داره که باید خاموش کرد تا دوربین کار بکنه . این فریموری که شما پیشنهاد دادی مشکل دوربین و فلش دوربین نداره؟

H@BIB
14-12-2010, 23:14
در این فریمور مشکل فلش دوربین رفع شده ؟ و ارور نمیده که باید فلش رو خاموش کنید.

mohammad khan
15-12-2010, 12:14
قابلیت های کلیدی این فریمور:

1- موزیک پلیر مثل موزیک پلیر N97 شده
2- کیفیت صدا بیشتر از قبل شده
3- اضافه شدن هوم اسکرین N97
4- مشکل مارک شدن حل شده می توانید با زدن روی عکس انها را مارک کنید
5- انلاک به سبک Nokia C6
6- گالری جدید وبسیار زیبا
7- پخش فیلم با فرمت Wmv
8- برخی از برنامه هایی که قبلا موقع نصب ارور میداد الان بدون مشکل میتونین نصب کنین
9- کیبورد های مجازی موجود
HandWriting
Mini Qwerty Keyboard
Alphanumeric Keypad
ّFull Screen Qwerty
10- اضافه شدن نرم افزار Email برای مشاهده ایمیلتان
11- چرخش هوم اسکرین
12- قابلیت نصب نرم افزار ها بدون استفاده از رام پچر . البته نرم افزار rompatcher از پیش روی آن نصب شده است .
13- وب و جستو جو به N97 و C6 تغییر کرده
14- فلش پلیر اپدیت شده
15- بلندی صدا هم کمی بیشتر شده
16- نرم افزار Zip برای باز کردن فایل های Zip
17- نرم افزار RealPlayer اپدیت شده . اخرین اپدیت
18- افزایش سرعت گوشی
19- اضافه شدن نرم افزار Drawing برای نقاشی در گوشی
20- بهبود کیفیت دوربین مقدار کم
21- تم های موجود
Dark
Light
Nokia Theme White
Sound Waves

E.R.M.I.A
15-12-2010, 18:25
من امشب می ریزم ببینم چطوره نتیجه رو اعلام میکنم!!

E.R.M.I.A
15-12-2010, 23:40
تغییر که نکرده!! فقط کار بچه هارو آسون کرده camerafix اضافه شده + زبان فارسی
مابقی همونی بوده که باید باشه!! سرعت همونه ، تم ها همونه ، همونطوری rompatcher باز نمیشه!! حتی اجازه نصب ورژن جدید هم نمی ده!! در کل همونه فقط زبان فارسی و فیکس بهش اصافه شده!

aassww
15-12-2010, 23:51
تغییر که نکرده!! فقط کار بچه هارو آسون کرده camerafix اضافه شده + زبان فارسی
مابقی همونی بوده که باید باشه!! سرعت همونه ، تم ها همونه ، همونطوری rompatcher باز نمیشه!! حتی اجازه نصب ورژن جدید هم نمی ده!! در کل همونه فقط زبان فارسی و فیکس بهش اصافه شده!
سلام ارميا جان پوشه patches را داخل درايوEبريزيد تا رامپجرباز بشه
اين لينك پوشه پچ
http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=469055&d=1291482203
بعد از اكسترا پوشه را در درايوٍ بريزيد باتشكر

E.R.M.I.A
16-12-2010, 00:21
سلام ارميا جان پوشه patches را داخل درايوEبريزيد تا رامپجرباز بشه
اين لينك پوشه پچ
http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=469055&d=1291482203
بعد از اكسترا پوشه را در درايوٍ بريزيد باتشكر

:dn: سلام عنایت جان!! مرسی خیلی گلی! تا من بیام کوک کردن یاد بگیرم....:ci:

H@BIB
16-12-2010, 01:13
با سلام
دوست من این هم یه مقداری پچ برای رامپچر شاید به دردت بخوره فقط از زیپ درش بیار و پوشه patchs رو بریز تو درایو e . راستی مشکل فلش دوربین شما حل شد ارور نمیده ؟

E.R.M.I.A
16-12-2010, 10:17
با سلام
دوست من این هم یه مقداری پچ برای رامپچر شاید به دردت بخوره فقط از زیپ درش بیار و پوشه patchs رو بریز تو درایو e . راستی مشکل فلش دوربین شما حل شد ارور نمیده ؟

درود
با سپاس از شما دوست عزیزم!!:ax:
قبلا هم عرض کردم من که از همون اول چه پچ اصلی ( بدون زبان فارسی ) چه با زبان فارسی این دوست خوبمون ریختم از اولشم مشکل دوربین و فلش نداشتم و همیشه برام خاموش بوده!! حتی یه بارم ارور نداده!!

MaKenZi
17-12-2010, 23:51
تاپیک با تاپیک مشابه ، ترکیب شد و فیرم ور پورت شده مختص 5230 ورژن 21.6.5 که زبان فارسی و پچ دوربین از پیش به اون اضافه شده ، توسط دوست خوبمون ، "mohammad khan" به پست سوم تاپیک منتقل شد.

.
.
.

mt17770
19-12-2010, 00:27
دوستان من فریمورو برای 5233 گرفتم. ولی یه مشکل بزرگ واسه من داره. اونم اینه که وقتی گوشی رو میچرخونم منو ها افقی نمیشه. همه جا تست کردم. چه تو منوی اصلی. وقت نوشتن. تو گالری. مشکل از چیه ؟ کسی واسه 5233 تست کرده؟ درست بوده.
یکی کمک کنه. ممنون میشم.

mt17770
19-12-2010, 06:28
تم افکت هم کار نمیکنه.

tolooei
19-12-2010, 10:47
دوستان من فریمورو برای 5233 گرفتم. ولی یه مشکل بزرگ واسه من داره. اونم اینه که وقتی گوشی رو میچرخونم منو ها افقی نمیشه. همه جا تست کردم. چه تو منوی اصلی. وقت نوشتن. تو گالری. مشکل از چیه ؟ کسی واسه 5233 تست کرده؟ درست بوده.
یکی کمک کنه. ممنون میشم.
سلام
دوست عزیز اول ببنید که فایل های فلش رو درست انتخاب کردید و سپس پس از پایان فلش گوشیتون رو مستر ریست کنید

mt17770
19-12-2010, 12:11
سلام
دوست عزیز اول ببنید که فایل های فلش رو درست انتخاب کردید و سپس پس از پایان فلش گوشیتون رو مستر ریست کنید


ممنون دوست عزیز. ولی بازم نشد.
شما خودت این فریمورو برای 5233 تست کردی ؟ درست بوده ؟

_MoHaMaD_
19-12-2010, 21:28
ممنون دوست عزیز. ولی بازم نشد.
شما خودت این فریمورو برای 5233 تست کردی ؟ درست بوده ؟

بله دوست عزیز...من تست کردم مشکلی که شما میگی رو نداشت...:ci:



راستی اگر conversation و تم افکت رو بهش اضاف میکردن خیلی بهتر میشد:bp:

E.R.M.I.A
20-12-2010, 13:48
دوستان من فریمورو برای 5233 گرفتم. ولی یه مشکل بزرگ واسه من داره. اونم اینه که وقتی گوشی رو میچرخونم منو ها افقی نمیشه. همه جا تست کردم. چه تو منوی اصلی. وقت نوشتن. تو گالری. مشکل از چیه ؟ کسی واسه 5233 تست کرده؟ درست بوده.
یکی کمک کنه. ممنون میشم.

به صورت پیشفرض auto rotate غیرفعاله!! باید برید توی setting >> phone >> sensor setting >>tuning control و از اونجا این گزینه رو فعال کنید

E.R.M.I.A
20-12-2010, 13:52
تم افکت هم کار نمیکنه.

برای اضافه کردن و فعال کردن تم افکت از این تاپیک استفاده کنید ( آموزشش هم داره )
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=113124
من خودم تم افکت Starscream-updatedbydscobsct ریختم خیلی گوشی زیبا و باحال شده!!:bo:

murizaki_2000
27-01-2011, 10:40
برای راه انداختن تم افکت فقط کافیه یه تم روی گوشی نصب کنید !!!
یه نکته من گوشیم رو فلش کردم .... الان موزیک پلیرم کار نمی کنه .... ایراد از کجاست ؟؟!!

online_on
27-01-2011, 20:06
با سلام

دوستان فریم ور پورت شده c6 برای ورژن 40 گوشی 5230 نیامده؟ اگه امده لینک بدید. آخه ورژن گوشی بنده 40 است و نمیشه به این ورژن زد (البته 40 کوک شده)

mb3
17-02-2011, 22:01
من این فریم ویر رو تست کردم .مشکلی نداشت.دوربینم خوب کار میکرد.البته گوشیم 5233 است.

online_on
17-02-2011, 23:07
سلام

چرا پورت شده جدید را کوک نمیکنید c6 20.0.0.43 برای 5800 و برای 523x ها و ...

markar
30-04-2011, 10:33
سلام

اگه ممکنه راهنمایی کنید

من یه 5233 دارم که به آخرین ورژن از داخل گوشی آپدیت کردم همین دیروز

من میتونم از این فریمور استفاده کنم

با کدوم برنامه کار راحت تره من ورژن دو سال پیش جف و فونیکس که با اون مرحوم 6220 رو فلش کردم رو هنوز دارم

ایا لازمه که ورژن جدید اینا رو دانلود کنم

پیشنهاد شما کدومه

®.TiTAN
30-04-2011, 15:36
سلام

اگه ممکنه راهنمایی کنید

من یه 5233 دارم که به آخرین ورژن از داخل گوشی آپدیت کردم همین دیروز

من میتونم از این فریمور استفاده کنم

با کدوم برنامه کار راحت تره من ورژن دو سال پیش جف و فونیکس که با اون مرحوم 6220 رو فلش کردم رو هنوز دارم

ایا لازمه که ورژن جدید اینا رو دانلود کنم

پیشنهاد شما کدومه
سلام
ورژن جدید جف و درایور ها رو دانلود کنید و با جف و یا sfi گوشیتون رو به این ورژن فلش بزنید

markar
30-04-2011, 16:01
سلام
ورژن جدید جف و درایور ها رو دانلود کنید و با جف و یا sfi گوشیتون رو به این ورژن فلش بزنید
اینکه من به ورژن 40.1.003 آپدیت کردم مشکلی در روند کار به وجود نمی اره

aassww
30-04-2011, 16:24
اینکه من به ورژن 40.1.003 آپدیت کردم مشکلی در روند کار به وجود نمی اره
سلام دوست عزيز
اگر گوشيت را ابديت كردي ديگر نميتوني با اين فريمور پورت شده فلش كنيد چون براي ورژن 21.1.110ميباشد شما در گو گل سرچ كنيد ببينيد براي اين ورژن هم پورت شده است

markar
30-04-2011, 16:48
سلام دوست عزيز
اگر گوشيت را ابديت كردي ديگر نميتوني با اين فريمور پورت شده فلش كنيد چون براي ورژن 21.1.110ميباشد شما در گو گل سرچ كنيد ببينيد براي اين ورژن هم پورت شده است

تو گوگل سرچ کردم چیزی پیدا نکردم

میتونم به این ورژن دانگرید کنم خطری داره یا نه

اگه میشه انجمن یا سایت خارجی که بشه این چیزها رو توش پیدا کرد بهم معرفی کنید

ممنون

®.TiTAN
30-04-2011, 16:54
تو گوگل سرچ کردم چیزی پیدا نکردم

میتونم به این ورژن دانگرید کنم خطری داره یا نه

اگه میشه انجمن یا سایت خارجی که بشه این چیزها رو توش پیدا کرد بهم معرفی کنید

ممنون
سلام مجدد
دوست خوبم موبایلستان یکی از کاملترین و جامع ترین سایت های پارسی زبان برای این کارا هستش
دانگرید بدون باکس سرتاپاش خطره گوشی دیدد میشه و میره و نمیاد

RASSOOL
30-04-2011, 17:07
استادعنايت عزيز
براي نوكيا 5250 برنامه اي نداري؟
كوكي...پورتي...؟

:ax:

aassww
30-04-2011, 17:32
تو گوگل سرچ کردم چیزی پیدا نکردم

میتونم به این ورژن دانگرید کنم خطری داره یا نه

اگه میشه انجمن یا سایت خارجی که بشه این چیزها رو توش پیدا کرد بهم معرفی کنید

ممنون
دانگريد خطر داره بهتره اينكار را نكنيددرضمن فريمورپورت شده از نظر شارژ خيلي مصرف بالايي داره
بحرحال اگر خواستي با اين ميتوني فلش كني در ضمن زبان فارسي نداره كه با از طريق كوك كردن فريمور اضافه كنيد


FOR 5528/5232/5233 RM-625 40.1.003

RM-625_40.1.003 New Core by binh24 (http://adf.ly/OP8n)
RM-625_40.1.003_rofs2.C6 V20 by binh24 (http://adf.ly/OP9J)
Password: binh24

Camera Fix for 523x users Download (http://www.multiupload.com/OIMFBIUXLO)
Password: pnht4ever


اموزش فارسي كردن فريمور ونحوه كوك كردن هم در بخش اموزشهاي مربوط به كوك هست موفق باشيد

aassww
30-04-2011, 17:43
استادعنايت عزيز
براي نوكيا 5250 برنامه اي نداري؟
كوكي...پورتي...؟

:ax:
سلام دوست عزيز
پورت شده كه فكر نكنم باشه
وبراي كوك كردن هم بايد اين گوشي را براي تست داشته باشم من با اين گوشي تا الان كار نكردم اگر بدستم برسه حتما كوك ميكنم
ودرضمن كوك كردن كار سختي نيست كافيه يكي از برنامه هاي كوك را دانلود كنيد اموزش كوك كردن را مطالعه كنيد جمعا تو نيم ساعت كوك كردن فريمور را اگر بلد نباشي ياد ميگيريد
نرم افزار كوكر و اموزش هم در اين بخش موجوده
http://www.mobilestan.net/imagize/misc/navbits_finallink_rtl.gif (http://forum.mobilestan.net/forumdisplay.php?f=516) آموزش‌ها و برنامه‌های لازم برای کوک کردن

markar
30-04-2011, 18:08
دانگريد خطر داره بهتره اينكار را نكنيددرضمن فريمورپورت شده از نظر شارژ خيلي مصرف بالايي داره
بحرحال اگر خواستي با اين ميتوني فلش كني در ضمن زبان فارسي نداره كه با از طريق كوك كردن فريمور اضافه كنيد


FOR 5528/5232/5233 RM-625 40.1.003

RM-625_40.1.003 New Core by binh24 (http://adf.ly/OP8n)
RM-625_40.1.003_rofs2.C6 V20 by binh24 (http://adf.ly/OP9J)
Password: binh24

Camera Fix for 523x users Download (http://www.multiupload.com/OIMFBIUXLO)
Password: pnht4ever


اموزش فارسي كردن فريمور ونحوه كوك كردن هم در بخش اموزشهاي مربوط به كوك هست موفق باشيد

دستت درد نکنه داداش

این دو تا فایلی که زحمت کشیدی و لینک دادی چی هست

فرمور کوک شده 5233 است یا همون فرمور پورت شده c6

اگه کوک شده است عکسی از تغییرات به وجود آمده یا توضیحی از امکانات اضافه شده داری

ببخش

®.TiTAN
30-04-2011, 18:45
دستت درد نکنه داداش

این دو تا فایلی که زحمت کشیدی و لینک دادی چی هست

فرمور کوک شده 5233 است یا همون فرمور پورت شده c6

اگه کوک شده است عکسی از تغییرات به وجود آمده یا توضیحی از امکانات اضافه شده داری

ببخش
دوست عزیز
این فریمور فارسی نداره
تغییرات هم توش هوم اسکرین C6 هستش
و....


Features/News

- Widgets HomeScreen with access to latest widgets from Nokia/Ovi

- New browser/PhotoViewer

- New email app

- Full like C6 original with QuickOffice and Adobe Reader removed

- TTS fully working

- Ovi Store and Ovi Sync Fully working

- Maps 3.04 Original

- New Fully Working Language Packs (Arabic, Farsi, Thai ...)

- Prehacked using patched installserver

- ...

ketab
08-05-2011, 05:55
سلام
اگه میشه واسه ورژن 40 گوشی 5230 هم فریمور پورت شده بذارید نه مثل پست بالا
یه چیزی بذارید فارسی داشته باشه و ..
دمتون گرم تاحالا پورت شده نریختم ورژن گوشیم 40 و نمیتونم واسه فریموری که تو پست 1گذاشتید رو بریزم.
خواهشا نیم نگاهی داشته باشید

saeed5230
13-09-2011, 15:41
سلام اگه کسی میتونه آخرین ورژن این کوک رو که زبان فارسی و کیبورد فارسی داشته باشی و مشکل دوربین یا هر چیز دیگه ای نداشته باشه رو بزاره تو سایت واسه گوشی 5230 در ضمن می خواستم ببینم میشه با فونیکس فلش زد یا نه؟باتشکر

saeed5230
20-09-2011, 07:52
کمک فوری:من یه فریمور پورت شده c6از یه سایت خارجی دانلود کردم که واسه 5230 ورژن50.6.001 ولی فارسی نداشت بعد طبق راهنمایی هایی که تو این سایت بود خودم فایل فارسی اضافه کردم و فلش زدم حالا دیگه گوشیم بالا نمیاد درضمن موقع اضافه کردن فایل فارسی حجم فایل از فایل اصلی خیلی کمتر شد از 110 رسید به 12 مگابایت لطفا کمک کنه:please::please::please::please::please::ple ase::please::please::please::please:

vahid0070
24-09-2011, 10:51
چرا افکت کار نمی کنه من رو گوشیم 5230 نصب کردم افکتو اگه onکنی هم کار نمیکنه میشه راهنما ییم کنید:cm:

aassww
24-09-2011, 18:36
کمک فوری:من یه فریمور پورت شده c6از یه سایت خارجی دانلود کردم که واسه 5230 ورژن50.6.001 ولی فارسی نداشت بعد طبق راهنمایی هایی که تو این سایت بود خودم فایل فارسی اضافه کردم و فلش زدم حالا دیگه گوشیم بالا نمیاد درضمن موقع اضافه کردن فایل فارسی حجم فایل از فایل اصلی خیلی کمتر شد از 110 رسید به 12 مگابایت لطفا کمک کنه:please::please::please::please::please::ple ase::please::please::please::please:[/
QUOTE]

سلام دوست عزيز
من فكر ميكنم شما از نرم افزار كوكر مناسبي استفاده نميكني
نرم افزار كوكرو فارسي سازي را از اين لينك دانلود كنيد
داغ : زبان فارسی برای فیرم ور های پورت شده (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=123381)
2
فايل فارسي براي 5230 (RM-588)ورژن [50.6.001]پورت شدهC6-40 (http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=627631&stc=1&d=1315064447)

[QUOTE=vahid0070;2335580]چرا افکت کار نمی کنه من رو گوشیم 5230 نصب کردم افکتو اگه onکنی هم کار نمیکنه میشه راهنما ییم کنید:cm:سلام
اين فريمور پورت شه تم افكت نداره بايد از طريق كوك اضافه كنيد
س

Eldorado_PKN
28-09-2011, 16:46
با سلام و ارادت
امروز گوشی 5233 (rm-625) خودمو به ورژن 50.1.001 و با استفاده از نرم افزار فونیکس فلش زدم
میشه بگین چطور میتونم با این ورژن فیرم ور پورت شده c6 رو با استفاده از نرم افزار جف فلش کنم؟
اگه فایل فلش فیرم ور پورت شده c6 برای این ورژن وجود داره لطفا لینکش رو به من بدین
با تشکر...

leningerad2
06-10-2011, 11:04
سلام دوستان من هیچی از فلش و کوک نمیفهمم
گوشیم 5230 فارسی نداره و این منو عذاب میده میخوام روش فارسی بریزم اما هیچی بلد نیستم
میشه یه مردی کمکم کنه

aassww
07-10-2011, 22:08
ﺑﺎ ﺳﻼﻡ ﻭ ﺍﺭﺍﺩﺕ
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﮔﻮﺷﯽ 5233 (rm-625) ﺧﻮﺩﻣﻮ ﺑﻪ ﻭﺭﮊﻥ 50.1.001 ﻭ ﺑﺎ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﺯ ﻧﺮﻡ ﺍﻓﺰﺍﺭ ﻓﻮﻧﯿﮑﺲ ﻓﻠﺶ ﺯﺩﻡ
ﻣﯿﺸﻪ ﺑﮕﯿﻦ ﭼﻄﻮﺭ ﻣﯿﺘﻮﻧﻢ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﻭﺭﮊﻥ ﻓﯿﺮﻡ ﻭﺭ ~ﻭﺭﺕ ﺷﺪﻩ c6 ﺭﻭ ﺑﺎ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﺯ ﻧﺮﻡ ﺍﻓﺰﺍﺭ ﺟﻒ ﻓﻠﺶ ﮐﻨﻢ؟
ﺍﮔﻪ ﻓﺎﯾﻞ ﻓﻠﺶ ﻓﯿﺮﻡ ﻭﺭ ~ﻭﺭﺕ ﺷﺪﻩ c6 ﺑﺮﺍﯼ ﺍﯾﻦ ﻭﺭﮊﻥ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺭﻩ ﻟﻄﻔﺎ ﻟﯿﻨﮑﺶ ﺭﻭ ﺑﻪ ﻣﻦ ﺑﺪﯾﻦ
ﺑﺎ ﺗﺸﮑﺮ...
ﺳﻼﻡ[ ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﻳﺰ
ﺑﺮﺍﻱ ﺍﻳﻦ ﻭﺭﺯﻥ ﻓﻜﺮ ﻧﻤﻲ ﻛﻨﻢ ﻓﺎﺭﺳﻲ ﺑﺎﺷﻪ ﺍﻣﺎ ﻓﻠﺶ ﺯﺩﻥ ﻓﺮﻳﻤﻮﺭ ﺑﻮﺭﺕ ﺷﺪﻩ ﺑﺎ ﺟﺎﻑ ﻫﺴﺖ ﻭ ﻓﻴﻠﻢ ﻃﺮﻳﻘﻪ ﻓﻠﺶ ﺯﺩﻥ ﻫﻢ ﺩﺭ ﺍﻣﻀﺎﻱ ﻣﻦ ﻫﺴﺖ ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺑﻬﺘﺮﻩ ﺍﻣﻮﺯﺵ ﻓﻠﺶ ﺩﺭﺣﺎﻟﺖ ﺧﺎﻣﻮﺷﻲ ﺭﺍ ﻫﻢ ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﻛﻨﻴﺪQUOTE=leningerad2;2364690]ﺳﻼﻡ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻣﻦ ﻫﯿﭽﯽ ﺍﺯ ﻓﻠﺶ ﻭ ﮐﻮﮎ ﻧﻤﯿﻔﻬﻤﻢ
ﮔﻮﺷﯿﻢ 5230 ﻓﺎﺭﺳﯽ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﻭ ﺍﯾﻦ ﻣﻨﻮ ﻋﺬﺍﺏ ﻣﯿﺪﻩ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ﺭﻭﺵ ﻓﺎﺭﺳﯽ ﺑﺮﯾﺰﻡ ﺍﻣﺎ ﻫﯿﭽﯽ ﺑﻠﺪ ﻧﯿﺴﺘﻢ
ﻣﯿﺸﻪ ﯾﻪ ﻣﺮﺩﯼ ﮐﻤﮑﻢ ﮐﻨﻪ[/QUOTE]

ﺟﻮﺍﺏ ﺷﻤﺎ ﺩﺭﺑﻴﺎﻡ ﺧﺼﻮﺻﻲ ﺩﺍﺩﻩ ﺷﺪﻩ ﻋﺰﻳﺰﻡ. ﺑﺮﺍﻱ ﺳﻮﺍﻝ ﻳﻚ ﺑﺴﺖ ﻛﺎﻓﻴﺖ ﻣﻴﻜﻨﻪ

ahora50002000
11-10-2011, 00:06
دوستای گلم
گوشی 5230 من ورژن 50.6.0.1 هستش
تورو خدا یه کوک شده c6 بذارید
فارسی یا انگیلیسی بودنش مهم نیست
واقعا ممنون می شم اگر لطف کنید
دمتون گرم

ahora50002000
11-10-2011, 20:01
دوستای گلم
گوشی 5230 من ورژن 50.6.0.1 هستش
تورو خدا یه کوک شده c6 بذارید
فارسی یا انگیلیسی بودنش مهم نیست
واقعا ممنون می شم اگر لطف کنید
دمتون گرم

کسی نیست تو رو خدا؟؟:bc::bc::bc::bc::bc::bc::bc::bc::bc::bc:

5448113589
26-12-2011, 21:57
سلام بچه ها دوربین 5230من از کار افتاده!!
درضمن فایلهای ویدیویی رو هم نشون نمیده!
اگه فیلم با اندازه تصویر پایین باشه نشون میده اما وقتی فیلم با دوربین بالاتر از3؛1 مگا پیکسلی باشه می نویسه(پخش امکانپذیر نمیباشد دستگاه در تلاش برای پخش ناقص میباشد)
چندبار هم با جف فلش زدم هم پورت شده و هم اورجینال ولی بازم درست نشده؛
تورو خدا کمکم کنید
:bh:

nimakazemi91
22-01-2012, 23:01
پست ارسال شده توسط موبايل