PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فيرم ور پورت شده c6 براي 5800 ورژن 52 (آپلود شده در سایت)



VIVA
07-12-2010, 23:42
به نام خدا


فيرم ور پورت شده c6 براي 5800 ورژن 52

C6 FW Ported To 5800Xpress Music Rm356-V52


http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=431094&stc=1&d=1283129407


توضیحات به نقل از محسن عزیز :

1-این ریلیز فقط مختص RM-356 هست.

2-از فایلهای این ریلیز بصورت ترکیبی با فایلهای اورجینال فیرمور استفاده نکنید
که باعث ایجاد مشکل میشه.

3-اگر بعد از ریختن فیرمور به مشکل برخوردید ، میتونید با فایلهای فیرمور آخرین ورژن
گوشی که در حاضر که این تاپیک زده میشه ورژن 52 هست ، گوشی خودتون رو فلش
کنید تا مجدد گوشی روشن بشه.
ولی به هیچ وجه به ورژن پایین تر فلش نزنید.

4-پس از ریختن این فیرمور روی گوشیتون ، در صورتی که ورژن جدید برای فیرمور اصلی
گوشیتون اومد ، به هیچ وجه از طریق خود گوشی یا FOTA اقدام به آپدیت گوشی نکنید
که در این صورت ، گوشی خاموش میشه.

5-این ریلیز نیازی به فایل Rofs3 یا CNT نداره ، پس فکر نکنید که این فایل جامونده ، و بخواید
فایل اصلی رو به جمع این فایلها اضافه کنید.چون در صورتی که این کارو انجام بدید ، گوشی
خاموش میشه.

6-امکان کوک کردن این فیرمور وجود داره.

7-این رلیز مخصوص ورژن 52 هست .

8-کافیه فایل core رو از ضمیمه دانلود کنید و همراه فایل PPM که pnht کوک کرده برای ورژن 51 و یا دوستان در سایت کوک کردن استفاده کنین برای فلش . فقط باید اسم فایل ppm رو به ورژن 52 تغییر نام بدین .

این ورژن توسط خود من تست شده و بدون هیچ مشکلی کار میکنه .


پسورد فایل : www.mobilestan.net (http://www.mobilestan.net)



کپی برداری در سایت های دیگر با ذکر نام Vivanina و سایت تخصصی موبایلستان مانعی ندارد .

Hamid_Mol
08-12-2010, 00:17
سلام

عزیز این پرت توسط چه کسی/گروهی انجام شده ؟
توسط خود شما ؟

با تشکر

VIVA
08-12-2010, 00:19
سلام

عزیز این پرت توسط چه کسی/گروهی انجام شده ؟
توسط خود شما ؟

با تشکر

توسط یه فرد چینی انجام شده .

dada_shi
08-12-2010, 02:45
این فریمور مشکلی با زبان فارسی/کیبورد فارسی و نصب برنامه هایی مثل adobe reader رو نداره؟
بعد اینکه فرق خاصی با آخرین فریمورهای کوک شده سایت میکنه؟ارزش نصب داره؟آخه آموزش نصبی که نوشته شده ترسناکه. :ai:

MaKenZi
08-12-2010, 04:50
این فریمور مشکلی با زبان فارسی/کیبورد فارسی و نصب برنامه هایی مثل adobe reader رو نداره؟
بعد اینکه فرق خاصی با آخرین فریمورهای کوک شده سایت میکنه؟ارزش نصب داره؟آخه آموزش نصبی که نوشته شده ترسناکه. :ai:
زبان فارسی داشتن بستگی به فایل ppm داره ، فایل این تاپیک ، mcu هست.

این فایل بدرد کسانی میخوره که گوشیشون رو به ورژن 52 رسمی آپدیت کردن ، و میخوان مجدد به فیرم ور های پورت شده برگردن ، پس باید از این فایل به عنوان mcu استفاده کنن و فایل ppm رو هم از یکی از تاپیک های فیرم ور کوک شده c6 دریافت کنن و بعد گوشی رو فلش بزنن.

alis63
08-12-2010, 08:24
دوستان اگه کسی تست کرده نتیجه رو اعلام کنه.

gole.yakh
08-12-2010, 10:22
رام پچر رو نصب میکنه خودش؟

gole.yakh
08-12-2010, 10:26
اگه مشکلی با زبان فارسی نداره یه لطف کن کل فایلهاییی که برا جاف لازمه رو برا مون بزار .ممنون.راستی گوشی من با ورژن 52 اپدیت کردم ولی رام پچر رو نصب نکرد و هایلوکس هم تو این ورژن مثل اینکه کار نمیکنه.اگه میشه راهنمایی کنید.گوشی من 5800 رنگ ابی ورژن الان 52.0.007

VIVA
08-12-2010, 11:20
رام پچر رو نصب میکنه خودش؟




اگه مشکلی با زبان فارسی نداره یه لطف کن کل فایلهاییی که برا جاف لازمه رو برا مون بزار .ممنون.راستی گوشی من با ورژن 52 اپدیت کردم ولی رام پچر رو نصب نکرد و هایلوکس هم تو این ورژن مثل اینکه کار نمیکنه.اگه میشه راهنمایی کنید.گوشی من 5800 رنگ ابی ورژن الان 52.0.007

دوستان دقت کنین شما برای فلش گوشی به فریمور پورت شده احتیاج به دو فایل mcu و ppm دارین .

حالا mcu مخصوص ورژن 52 رو من در این تاپیک گزاشتم حالا میمونه ppm که این رو هم میتونین از هرکدوم از فایل های کوک شده ی سایت که دوست داشتین استفاده کنین .

این mcu هیچ چیزی داخلش اضافه نشده و فقط برای فلش ورژن 52 ساخته شده و تمام تغییرات داخل فایل ppm قرار میگیره
شما دوستان میتونین برای آگاهی بیشتر به امضای من دقت کنین لینک یک فریمور کوک شده قرار داده به عنوان مثال کافیه این mcu رو از این تاپیک دانلود کنین و ppm رو هم از تاپیکی که توی امضام هست دانلود کنین و گوشیرو فلش بزنین .

tolooei
08-12-2010, 14:07
اقا خیلی ممنون واقعا محشره یکی لینک تک پارت بده دانلود کنم
تست بزنم ببینم چطوره....

majid_lotfi
08-12-2010, 15:11
تست شد
بدون مشکل با فریمور کوک شده آقا سهیل کار کرد

mido-mido
08-12-2010, 17:13
این فریمور پورت شده تو موزیک پلیر لایریک نشون میده؟؟؟؟

MaKenZi
08-12-2010, 17:38
این فریمور پورت شده تو موزیک پلیر لایریک نشون میده؟؟؟؟
نه دوست من ، این فقط فایل mcu فیرم ور پورت شده c6 برای ورژن 52 گوشی 5800 هست.

برای فایل ppm باید از تاپیک های دیگه ای که توی بخش هست استفاده کنید.

alik1981
08-12-2010, 20:02
منظورتون اینه که باید از ppm ورژن 51 استفاده کنیم؟

aassww
08-12-2010, 20:12
منظورتون اینه که باید از ppm ورژن 51 استفاده کنیم؟
بله دوست عزيز
ازفايلppmورژن51 پورت شده استفاده كنيد

majid3354
09-12-2010, 00:59
فقط دوستان کمی محتاط باشید چون این mcu همون mcu ورژن 51 است که این آقای چینی با هگزا ادیتور تغییرش داده احتمال ایجاد مشکلاتی هست

dabiod
09-12-2010, 03:49
یه سوال...گوشیم 5800 ورژن 51 پورت شده n97 mini .آیا آپدیت هایی مثل نشون دادن لاریک،حل مشکل RDS ،بهبود پردازنده و ... تو فریمورهای پورت شده هم وجود داره یا نه؟آیا امکان اعمال این تغییرات تو فریمورهای پورت شده وجود داره؟

VIVA
09-12-2010, 04:17
یه سوال...گوشیم 5800 ورژن 51 پورت شده n97 mini .آیا آپدیت هایی مثل نشون دادن لاریک،حل مشکل rds ،بهبود پردازنده و ... تو فریمورهای پورت شده هم وجود داره یا نه؟آیا امکان اعمال این تغییرات تو فریمورهای پورت شده وجود داره؟




بله دوست عزیز همه ی این کار ها رو کوکر ها میکنن مثل بقیه فریمور ها این ها هم قابلیت کوک شدن رو دارن .

alik1981
09-12-2010, 13:22
فقط دوستان کمی محتاط باشید چون این mcu همون mcu ورژن 51 است که این آقای چینی با هگزا ادیتور تغییرش داده احتمال ایجاد مشکلاتی هست

آقایون صاحب نظر
بحثی؟ نظری؟ صحبتی؟

MaKenZi
09-12-2010, 13:30
آقایون صاحب نظر
بحثی؟ نظری؟ صحبتی؟
تست شده هست دوست من.
مشکلی نداره.

af6900
09-12-2010, 16:50
من هم تست کردم مشکلی نداره با کوک آقای kiasoheil

abdollah007
09-12-2010, 19:48
با سلام به دوستان من که همون روزی که آمد فلش کردم.فقط فایل core را بگیرید و هر نوع ppm و uda که مربوطه به ورژن 51 هست بگیرید و فلش بزنید.من که راضیم با چندتا ppm و uda مربوط به 51 فلش زدم جواب داده.زبانشم بسته به ppm و uda ی داره که شما دانلود میکنید داره.اگه توضیحات تکراری هست ببخشید.

alik1981
10-12-2010, 13:30
اگه میشه من 2تا خواهش دارم:
لینک فایلهای ppm و uda پورت شده کوک نشده C6v20 برای 5800v52 رو بزارین. (چون میخوام با سلیقه خودم کوک کنم)
لینک مدهای کوک C6v20 برای 5800v52 رو بزارین. (چون هر چی گشتم واسه v11 رو دیدم؛ گیج شدم دیگه)

ممنون از لطفتون

alireza_gsm1
10-12-2010, 18:16
فایل PPM که pnht کوک کرده برای ورژن 51 و یا دوستان در سایت کوک کردن استفاده کنین برای فلش . فقط باید اسم فایل ppm رو به ورژن 52 تغییر نام بدین

دوست عزیز میشه این فایلی رو که در بالا اشاره کردید رو برام بزارین.
alireza_gsm1@tahoo.com

Hamid_Mol
10-12-2010, 19:55
اگه میشه من 2تا خواهش دارم:
لینک فایلهای ppm و uda پورت شده کوک نشده C6v20 برای 5800v52 رو بزارین. (چون میخوام با سلیقه خودم کوک کنم)
لینک مدهای کوک C6v20 برای 5800v52 رو بزارین. (چون هر چی گشتم واسه v11 رو دیدم؛ گیج شدم دیگه)

ممنون از لطفتون

دوست عزیز چنین چیزی وجود نداره و در واقع :

گروه PNHT ورژن 11 گوشی C6 رو برای 5800v51 پرت کردند در سه فایل MCU PPM UDA

وقتی ورژن 20 گوشی C6 اومد بعضی از دوستان اومدن اونو روی فایل PPM و UDA کوک کردن .

و وقتی ورژن 52 گوشی 5800 اومد یه دوست چینی با دست کاری فایل MCU که توسط PNHT ارایه داده شده بود کرنل ورژن 52 رو روی اون قرار داده تا اونایی که می خوان از ورژن 52 به ورژن پرت شده برگردند با مشکل دانگرید و دد شدن روبرو نشن.

اگه یک هفته وایسی پرت ورژن 20 گوشی C6 برای 5800 ورژن 52 توسط PNHT ریلیز می شه و می تونی هر جور عشقته کوک کنی پس یک هفته صبر کن

alik1981
10-12-2010, 20:14
دوست عزیز چنین چیزی وجود نداره و در واقع :

گروه PNHT ورژن 11 گوشی C6 رو برای 5800v51 پرت کردند در سه فایل MCU PPM UDA

وقتی ورژن 20 گوشی C6 اومد بعضی از دوستان اومدن اونو روی فایل PPM و UDA کوک کردن .

و وقتی ورژن 52 گوشی 5800 اومد یه دوست چینی با دست کاری فایل MCU که توسط PNHT ارایه داده شده بود کرنل ورژن 52 رو روی اون قرار داده تا اونایی که می خوان از ورژن 52 به ورژن پرت شده برگردند با مشکل دانگرید و دد شدن روبرو نشن.

اگه یک هفته وایسی پرت ورژن 20 گوشی C6 برای 5800 ورژن 52 توسط PNHT ریلیز می شه و می تونی هر جور عشقته کوک کنی پس یک هفته صبر کن

منظورتون اینه که فایل ppm , uda رو باید از فرمویر اصلی c6v20 بگیریم (یعنی فایلهای فابریک C6 رو بریزیم روی 5800) و mcu رو از اونی که آقای چینی قرار داده.

MaKenZi
10-12-2010, 20:51
فایل PPM که pnht کوک کرده برای ورژن 51 و یا دوستان در سایت کوک کردن استفاده کنین برای فلش . فقط باید اسم فایل ppm رو به ورژن 52 تغییر نام بدین

دوست عزیز میشه این فایلی رو که در بالا اشاره کردید رو برام بزارین.
alireza_gsm1@tahoo.com
میتونید از تاپیک زیر فایل PPM اصلی رو دانلود کنید:
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=113373
که PNHT کوک کرده.

مابقی کوک های دوستان هم تو بخش موجود هست.


منظورتون اینه که فایل ppm , uda رو باید از فرمویر اصلی c6v20 بگیریم (یعنی فایلهای فابریک C6 رو بریزیم روی 5800) و mcu رو از اونی که آقای چینی قرار داده.
میتونید از فایل PPM تاپیک زیر استفاده کنید.
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=113373
و MCU رو هم از همین تاپیک دانلود کنید.

نه به هیچ وجه نباید فایلها از فیرم ور اصلی C6 باشه.

alireza_gsm1
11-12-2010, 08:44
سلام.
دوست عزیز اون فایلهایی رو که گفته بودید دانلود کردم و گوشیرو باهاشون فلش کردم گوشی بعد از فلش خاموش میشه و مجبور میشم برای روشن کردنش از فایل فلش اصلی 52 استفاده کنم.
دلیلش چییه یا اگه امکان داره همون فایلیرو که استفاده کردین و جواب گرفتین رو برام بزارین (mcu و ppm ) ممنون میشم اگه این کارو برام انجام بدین.

MaKenZi
11-12-2010, 08:56
سلام.
دوست عزیز اون فایلهایی رو که گفته بودید دانلود کردم و گوشیرو باهاشون فلش کردم گوشی بعد از فلش خاموش میشه و مجبور میشم برای روشن کردنش از فایل فلش اصلی 52 استفاده کنم.
دلیلش چییه یا اگه امکان داره همون فایلیرو که استفاده کردین و جواب گرفتین رو برام بزارین (mcu و ppm ) ممنون میشم اگه این کارو برام انجام بدین.
سلام

دلیل خاموشی گوشی تون فکر میکنم بخاطر این باشه که شما از mcu قبلی استفاده کردید.

شما فایل ppm رو از تاپیکی که بهتون آدرس دادم دانلود کنید، و فایل mcu رو از همین تاپیک دانلود کنید.

و برای فلش هم از جاف استفاده کنید.

alireza_gsm1
11-12-2010, 10:19
من از همون تاپیک که گفتید دانلود کردم .
نمیشه با باکس دیگه ای فلش کرد مثل mt mx یا Phoenix به صورت 2 فایله ؟؟؟

MaKenZi
11-12-2010, 10:44
من از همون تاپیک که گفتید دانلود کردم .
نمیشه با باکس دیگه ای فلش کرد مثل mt mx یا phoenix به صورت 2 فایله ؟؟؟
یه بار بگید ، با چه فایلهایی و چند تا فایل و به چه صورت و با چه برنامه ای فلش زدید تا من ببینم مشکل کار کجا بوده؟

jafareydi
12-12-2010, 20:40
لطف کنید یه تک لینک که شامل تمام فایلها باشه ( که زبان فارسی داشته باشه ) رو قرار بدهید البته خودتون هم تستش کرده باشید.
که دیگه فقط لازم باشه بعد از دانلود گوشی رو با این فایلها فلش بزنیم


ممنون

tolooei
13-12-2010, 00:20
لطف کنید یه تک لینک که شامل تمام فایلها باشه ( که زبان فارسی داشته باشه ) رو قرار بدهید البته خودتون هم تستش کرده باشید.
که دیگه فقط لازم باشه بعد از دانلود گوشی رو با این فایلها فلش بزنیم


ممنون
دوست عزیز تک لینک وجود ندارد روی سرور قدرتمند سایت ضمیمه شده ازون استفاده کنید...

mehdi90
13-12-2010, 17:29
من گوشی 5800 ورژن 52 را با فریمور پورت شده n97mini فلش کردم همه بخشهای گوشی خوب کارمیکنه اما در قسمت تنظیمات تلفن بخش مدیر دستگاه باز نمیشه وبرا تنظیمات امنیتیش نمیشه کاری کرد

MaKenZi
13-12-2010, 17:49
من گوشی 5800 ورژن 52 را با فریمور پورت شده n97mini فلش کردم همه بخشهای گوشی خوب کارمیکنه اما در قسمت تنظیمات تلفن بخش مدیر دستگاه باز نمیشه وبرا تنظیمات امنیتیش نمیشه کاری کرد
شما فکر میکنم با فیرم ور پایه ای که خود PNHT عرضه کرده ، گوشی رو فلش زدید.

از فیرم ور هایی که کوک شده هستند توسط دوستان ، استفاده کنید.
در این فیرم ورها مشکلات فیرم ور پایه ، حل شده و تغییرات بیشتری لحاظ شده:
http://forum.mobilestan.net/forumdisplay.php?f=328

mehdi90
13-12-2010, 19:36
مدیر محترم من هر چی میگردم هم برای ورژن 51 وهم بر ای ورژن 52 پستی که فایلهای پورت شده ای که با اون گوشی براحتی بالا بیاید پیدا نکردم هر کدوم دانلود کردم گوشی را خاموش کرد اما همان فایلهای پایه ی گوشی را روشن میککنند ولی فقط همون ایراد را دارداگه شما لطف کنید فایهای سالم هم برای ورژن 51 و 52 در این پست بزارید بینهایت ممنون میشم

aassww
13-12-2010, 20:40
مدیر محترم من هر چی میگردم هم برای ورژن 51 وهم بر ای ورژن 52 پستی که فایلهای پورت شده ای که با اون گوشی براحتی بالا بیاید پیدا نکردم هر کدوم دانلود کردم گوشی را خاموش کرد اما همان فایلهای پایه ی گوشی را روشن میککنند ولی فقط همون ایراد را دارداگه شما لطف کنید فایهای سالم هم برای ورژن 51 و 52 در این پست بزارید بینهایت ممنون میشم
با نرم افزار جاف بايد فلش كنيد
اگرشماگوشيتون را به ورژن52ابديت كردي ديگه نميتونيد با ورژن51 فلش كنيدچون گوشي بالا نمياد
وفايلهاي پست يك هم سالم هستند تست شده اند

mehdi90
14-12-2010, 12:12
درپست یک فقط فایل mcu هست که سالم هستند من منظورم فایل ppm هست که اگه لطف کنید برای ورژن 52 بزارید

tolooei
14-12-2010, 13:25
درپست یک فقط فایل mcu هست که سالم هستند من منظورم فایل ppm هست که اگه لطف کنید برای ورژن 52 بزارید
سلام

ازفايلppmورژن51 پورت شده استفاده كنيد....

dada_shi
15-12-2010, 03:34
آیا راهی وجود داره که بشه چرخش صفحه اول گوشی رو از کار انداخت؟چون وقتی گوشی قفل هستش و صفحه گوشی چرخیده ، برای بازکردن قفل یه مقدار زمان میبره تا صفحه برگرده به حالت قبل و بعد از بازکردن بازهم بچرخه.

tolooei
15-12-2010, 15:16
آیا راهی وجود داره که بشه چرخش صفحه اول گوشی رو از کار انداخت؟چون وقتی گوشی قفل هستش و صفحه گوشی چرخیده ، برای بازکردن قفل یه مقدار زمان میبره تا صفحه برگرده به حالت قبل و بعد از بازکردن بازهم بچرخه.
بله دوست عزیز مدی وجود داره که پیدا کنم براتون قرار میدم...

dada_shi
19-12-2010, 16:45
بله دوست عزیز مدی وجود داره که پیدا کنم براتون قرار میدم...


خبری نشد؟

imana
20-12-2010, 05:49
من يه سوال داشتم الان من فايل هاي RM-356_52.0.007_prd.rofs2.V01
RM-356_52.0.007_prd.core.C00
RM-356_52.0.007_027_000_U01.uda.fpsx
رو دارم براي فلش كردن با jaf بقيه فايلها رو بايد ماله خوده فيرموير 5800 رو بذارم يا نه

choopan
20-12-2010, 09:29
من يه سوال داشتم الان من فايل هاي rm-356_52.0.007_prd.rofs2.v01
rm-356_52.0.007_prd.core.c00
rm-356_52.0.007_027_000_u01.uda.fpsx
رو دارم براي فلش كردن با jaf بقيه فايلها رو بايد ماله خوده فيرموير 5800 رو بذارم يا نه

آره دقیقا

یه نکته فقط جهت اطلاع اینه که فایل زبانتون فارسی رو ساپورت نمیکنه . یعنی بعد از فلش فارسی ندارید.

Arfaie
21-12-2010, 12:19
سلام
پس چیکار کنیم تا بعد فلش زدن فارسی رو هم ساپورت کنه؟
اگه فایل خاصی هست ممنون میشم اگه بذارید.

VIVA
21-12-2010, 15:10
برای جف کافیه همون ۳ فایل رو بزارید .فایل cntرو نزارید.

برای فارسی شدن گوشی توی امضام لینکش هست

Arfaie
22-12-2010, 14:22
با سلام و عرض خسته نباشد خدمت همه دوستان:hello:
من به يه مشكل جدي برخوردم كه خيلي ميترسم كه ديگه گوشيم روشن نشه.
لطفا كمكم كنيد.
من ديروز بعد از اينكه گوشيم رو فلش زدم،هيچ تغيراتي توي اون ايجاد نشد.
دوباره با جاف فلش زدم؛بازهم عوض نشد.
بار سوم كه با جاف فلش زدم ديگه هر كاري ميكنم؛روشن ميشه و لي يه صفحه سفيد مياد بعد سياه ميشه و گوشي خاموش ميشه.عين اينكه هميشه توي test mode هستش!
خواهشا كمكم كنيد.
با چه فايلايي فلش بزنم درست ميشه.
ببرم بيرون فلش بزنم با Box درست ميشه؟
يا اصلا ديگه اميدي نيست:ak:
راستي گوشيم 5800 هستش.
به نظرم وقتي با دقت نگاه ميكنم؛ميبينم مثل اينكه فايل هارو اشتباهي كنار هم قرار دادم و فلش زدم.
چي ميشه؟اميدي هست يا نه؟
ممنون از همه:123:

VIVA
22-12-2010, 19:00
با فایل های اصلی ورژن ۵۲ گوشیو فلش بزن به احتمال زیاد گوشی بالا میاد .

aghajalal
23-12-2010, 18:09
:welcomeswing:ییخشید من 5800 دارم و میخام تو خونه با nsu آپدیتش کنم میخاستم بدونم میشه این فریمو را با nokia swoftware updater نصب کرد
ورژن گوشیم 52 هست
ممنونم

VIVA
23-12-2010, 18:17
ییخشید من 5800 دارم و میخام تو خونه با nsu آپدیتش کنم میخاستم بدونم میشه این فریمو را با nokia swoftware updater نصب کرد
ورژن گوشیم 52 هست
ممنونم

نه دوست عزیز باید از جف استفاده کنین .

lovermans
25-12-2010, 22:49
با عرض سلام.
من گوشيم 5800 ورژن52 و همه ي فايل هايي كه گذاشتيد (ppm/core) را دانلود كردم وقتي مي خوام فلش كنم . به جاي ape و cnt چي بذارم لطفا كمكم كنيد:al:

MaKenZi
25-12-2010, 23:52
با عرض سلام.
من گوشيم 5800 ورژن52 و همه ي فايل هايي كه گذاشتيد (ppm/core) را دانلود كردم وقتي مي خوام فلش كنم . به جاي ape و cnt چي بذارم لطفا كمكم كنيد:al:
شما میتونید ، فایل UDA که همون APE هست رو از یکی از تاپیکهای فیرم ورهای کوک شده دانلود کنید ، ویا میتونید از تاپیک زیر فایل اصلی رو دانلود کنید:
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=124805

lovermans
26-12-2010, 00:06
براي cnt چي؟؟:ci:

MaKenZi
26-12-2010, 00:13
براي cnt چي؟؟:ci:
فراموش کردم بگم ، این فیرم ور پورت شده نیازی به فایل cnt نداره.

با همون 3 فایل گوشی رو فلش کنید.

lovermans
26-12-2010, 00:17
ببخشيد اينقدر سوال مي پرسم
كدام يك از فايل هاي ppm/ape/mcu نياز به تغيير rename دارند؟؟
5800v52:dz:

MaKenZi
26-12-2010, 00:22
ببخشيد اينقدر سوال مي پرسم
كدام يك از فايل هاي ppm/ape/mcu نياز به تغيير rename دارند؟؟
5800v52:dz:
نیازی به تغییر نام نیست ، فایلها رو دستی به برنامه جاف بدید و فلش بزنید.

فایل رو بکشید و بندازید روی برنامه و نوعش رو انتخاب کنید.
برای فایل ape هم روی چراغش کلیک کنید و سپس مسیر فایل رو بهش بدید.

lovermans
26-12-2010, 00:30
خيلي خيلي ممنون!!!!!!!!!!!!!!!!
:cv:
:123:
پس چرا تو page1 حرف از rename بود؟؟
((8-کافیه فایل core رو از ضمیمه دانلود کنید و همراه فایل PPM که pnht کوک کرده برای ورژن 51 و یا دوستان در سایت کوک کردن استفاده کنین برای فلش . فقط باید اسم فایل ppm رو به ورژن 52 تغییر نام بدین .))

lovermans
26-12-2010, 00:44
داداش پس كوشي؟؟:bf:

MaKenZi
26-12-2010, 00:49
خيلي خيلي ممنون!!!!!!!!!!!!!!!!
:cv:
:123:
پس چرا تو page1 حرف از rename بود؟؟
((8-کافیه فایل core رو از ضمیمه دانلود کنید و همراه فایل ppm که pnht کوک کرده برای ورژن 51 و یا دوستان در سایت کوک کردن استفاده کنین برای فلش . فقط باید اسم فایل ppm رو به ورژن 52 تغییر نام بدین .))


داداش پس كوشي؟؟:bf:
گفتم که دوست من ، اگر به همون روش دستی فایلها رو به برنامه بدید ، نیازی به تغییر نام نیست.

majid3354
26-12-2010, 01:08
ببخشيد اينقدر سوال مي پرسم
كدام يك از فايل هاي ppm/ape/mcu نياز به تغيير rename دارند؟؟
5800v52:dz:

اگه پسوند MCU یا همون Core دودتا صفر بود (C00.) به این.c0r تغییر بده

reza_10027
26-12-2010, 18:03
سلام من کجا می تونم این دو پارت رو دانلود کنم

jalil53
02-01-2011, 15:28
رام پچر رو نصب میکنه خودش؟
سلام بیا به وبلاگم فایلشو گذاشتم با اون فلش بزن گوشیت هک میشه.جلیل از اهواز http//jalil53.blogfa.com

r_oscar2007
02-01-2011, 18:01
salam dustan chera zamani k man mikham goshimo ba jaf flash konam error cmdblock 17 mide mishe rahnemaie konid mamnon misham
sharmande k fingilish type kardam windosam farsi nadare

aassww
02-01-2011, 18:25
salam dustan chera zamani k man mikham goshimo ba jaf flash konam error cmdblock 17 mide mishe rahnemaie konid mamnon misham
sharmande k fingilish type kardam windosam farsi nadare

سلام دوست عزيز
اين لينك ارورهاي مربوط به جاف

http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=101943
اگر هم دران بخش مطرح كنيد بهتر به نتيجه ميرسيد
واين هم كيبرد فارسي سايت

http://www.mobilestan.net/farsikey.phpموفق باشيد

aimd
09-01-2011, 08:57
دستتون درد نکنه من دانلود کردم ولی پسورد رو قبول نکرد هم 7-zip و هم winrar رو امنحان کردم قبول نکردن

VIVA
09-01-2011, 09:51
دستتون درد نکنه من دانلود کردم ولی پسورد رو قبول نکرد هم 7-zip و هم winrar رو امنحان کردم قبول نکردن


دوست عزیز با حروف کوچیک کامل بنویسی و کپی نکنید کار میکنه .

terminator1373
13-01-2011, 19:27
ای بابا چی کار کنم.موقع wxtractارور میده.پسوردم میزنم ارور میده

aassww
13-01-2011, 19:58
ای بابا چی کار کنم.موقع wxtractارور میده.پسوردم میزنم ارور میده

سلام دوست عزیز
پسورد را با حروف کوچک کامل وارد کنید
احتمال داره یکی از فایلها ناقص دانلود شده باشد

VIVA
13-01-2011, 21:56
ای بابا چی کار کنم.موقع wxtractارور میده.پسوردم میزنم ارور میده

همینطور که عنایت عزیز فرمودند به احتمال زیاد یکی از فایل هایتون ناقص دانلود شده .

a21a
14-01-2011, 12:32
گوشیم خاموش شد! کمک!

VIVA
14-01-2011, 13:58
گوشیم خاموش شد! کمک!


دوست عزیز این فایل فقط MCU هست شما باید فایل ppm مخصوص رو هم دانلود کنید و با اون گوشیرو فلش بزنین گوشی خاموش شدن در فلش کردن اشتباه طبیعی است این اتفاق برای خود من زیاد افتاده قبلا فایل هاتون رو درست انتخاب کنین و دوباره گوشیرو فلش بزنین.

a21a
14-01-2011, 20:31
کدوم فایل ها؟ اون 18 تا یا اون 8 تا پایینی؟

a21a
14-01-2011, 20:36
من 18 تا رو دارم میگیرم. من با فونیکس کار میکنم! اینا رو بریزم تو یه فولدر داخل پروداکتش میشناسه؟

VIVA
14-01-2011, 20:39
کدوم فایل ها؟ اون 18 تا یا اون 8 تا پایینی؟
ببین دوست عزیز شما اون 8 تا فایل پست اول رو که دانلود کردی وقتی اکسترک کنی میشه یک فایل MCU .
حالا شما به یک فایل با حجم حدود 100mg به اسم PPM احتیاج داری که میتونی از فریمور های پورت شده که دوستان زحمت کشیدن استفاده کنی .
جدید ترینش این هست :
http://mobilestan.net/showthread.php?t=126326
شما 15 تا پارت لینک بالا رو هم دانلود کن و راحت گوشی رو با این ها فلش بزن گوشیت مثل مرد بالا میاد :4:

موفق باشی .


من 18 تا رو دارم میگیرم. من با فونیکس کار میکنم! اینا رو بریزم تو یه فولدر داخل پروداکتش میشناسه؟

نمیدونم من ولی فکر کنم فونیکس نشناسه از جف استفاده کن بدون هیچ مشکلی میتونی فلش کنی .

a21a
14-01-2011, 20:52
ok
من ورژن اورجینال رو ریختم. فقط چطوری میتونم هکش کنم که موقع نصب برنامه هی ارورر نده؟ اگه فقط بگید چطور هکش کنم دیگه خیلی خیلی ممنون میشم.:loveit:

VIVA
14-01-2011, 20:57
من ورژن اورجینال رو ریختم. فقط چطوری میتونم هکش کنم که موقع نصب برنامه هی ارورر نده؟ اگه فقط بگید چطور هکش کنم دیگه خیلی خیلی ممنون میشم.:loveit:
خود 5800 رو ریختید ؟

اگه آره :
http://mobilestan.net/showthread.php?t=122137

a21a
14-01-2011, 21:04
آره. مرسی
فقط این jaf رو دانلود کنم ،یه فولدر دانلود کردم که اسمش اینهppm..uda
این فایل های شما گذاشتید رو بریزم تو همون فولدر؟

VIVA
14-01-2011, 21:13
آره. مرسی
فقط این jaf رو دانلود کنم ،یه فولدر دانلود کردم که اسمش اینهppm..uda
این فایل های شما گذاشتید رو بریزم تو همون فولدر؟

دیگه توی فولدر ریختن که دست خودتون هست برای انتخاب به صورت دستی توی جف کاری به کجا بودن فایل نداره شما جف رو بگیر بعد فلش کن

a21a
14-01-2011, 21:22
بازم ممنون. خیلی لطف کردین اکابری توضیح دادین.:bk:

a21a
14-01-2011, 22:36
:dj:
من با jaf فلش زدم ولی نیم ساعته که اصلا حرکتی نمیکنه.
Patching RAW boot step1...
Patching RAW boot step2...
Patching RAW boot step3...
Sending RAW Loader...
....................Loader Sent!
Stage 2 starting.................

VIVA
14-01-2011, 23:19
من با jaf فلش زدم ولی نیم ساعته که اصلا حرکتی نمیکنه.
Patching raw boot step1...
Patching raw boot step2...
Patching raw boot step3...
Sending raw loader...
....................loader sent!
Stage 2 starting.........دوست عزیز شما میدونید با جف چطوری باید کار کنید ؟
اگه قبل فلش یکی از این تاپیک ها رو مطالعه کنید :
http://mobilestan.net/forumdisplay.php?f=328

M.O.E.I.N
17-01-2011, 01:53
man mcu a koja down konam

Hamid_Mol
17-01-2011, 09:54
man mcu a koja down konam

سلام

این تاپیک که فقط MCU داره ! اگه منظورتون بقیه فایل هاست باید از فریمور ورژن 11 پرت شده PNHT استفاده کنید

یا می تونید کلا همش رو یه جا از پست زیر دانلود کنید :
فيرمور پورت شده c6 ورژن v20.0.041 براي 5800 ورژن 52 توسط pnht (آپلود شده در سایت) (http://mobilestan.net/showpost.php?p=1698850&postcount=2)

ASEMARI
18-01-2011, 02:48
سلام دوستان من از سایت pnhtدانلود کردم وخودم زبان فارسی بهش اضافه کردم یعنی ورژن دوازده زبان فارسی رو به فایل ppmاضافه کردم بعدش رینیمش کردم وv01رو به v12 تغییر دادم الانم کیبورد فارسی رو دارم وزبان فارسی هم به فریمورم اضافه شده

a21a
21-01-2011, 20:36
آقا سلام. این فریمور رو ریختم. ولی سرعت گوشی کم شده. برنامه هاش جز یکیش نصب شد.چند بار خاموش و روشن کردم ولی بازم سرعت پایینه. یه بار هم هنگ کرد!
مشکل اصلی اینه که آهنگام تو موزیک پلیر نمیاد. اولین بار حدود 300 اهنگ پیدا کرد ولی هیچی نشون نداد. الان یه آهنگ بلوتوث کردم اون اومد ولی بعد که دوباره نوسازی زدم همون یه آهنگم رفت.:bk:

VIVA
21-01-2011, 20:39
آقا سلام. این فریمور رو ریختم. ولی سرعت گوشی کم شده. برنامه هاش جز یکیش نصب شد.چند بار خاموش و روشن کردم ولی بازم سرعت پایینه. یه بار هم هنگ کرد!
مشکل اصلی اینه که آهنگام تو موزیک پلیر نمیاد. اولین بار حدود 300 اهنگ پیدا کرد ولی هیچی نشون نداد. الان یه آهنگ بلوتوث کردم اون اومد ولی بعد که دوباره نوسازی زدم همون یه آهنگم رفت.

اولا این که این مشکلات مربوط میشه به مموری کارت وقتی فلش میکنید باید فایل های سیستمی مموری کارت رو پاک کنید .
دوما این فایل تنها MCU هست که به این مشکلاتی که شما گفتی مربوط نمیشه . اگه مشکلتون به مموری هم کار نداشته باشه بر میگرده به فایل ppm اتون .

a21a
22-01-2011, 00:15
vay baz bayad ppm dl konam?
ba ppm orginal bezanam khamosh mikone?:am:

VIVA
22-01-2011, 00:27
a ppm orginal bezanam khamosh mikone

بله خاموش میشه

a21a
22-01-2011, 13:20
az kodom ppm estefade konam. hatman ver 52 bashe. age lotf koni link ye ppm behtar ro baram bezari. mamnon:please:

VIVA
23-01-2011, 02:53
az kodom ppm estefade konam. hatman ver 52 bashe. age lotf koni link ye ppm behtar ro baram bezari. mamnon:please:


فارسی نوشتن جز قوانین سایته لطفا فارسی بنویسید .

جدیدترین فریمور کوک شده توسط عنایت عزیز :
http://mobilestan.net/showthread.php?t=128265

Vincente
12-02-2011, 21:41
سلام دوست عزیز
میخاستم بدونم که بعد از اجرای این تغییرات دوباره میشه گوشی رو به شکل اول برگردوند؟
آموزش رو هم برام بفرست.
realmadrid.st@gmail.com
تشکر

MaKenZi
12-02-2011, 22:26
سلام دوست عزیز
میخاستم بدونم که بعد از اجرای این تغییرات دوباره میشه گوشی رو به شکل اول برگردوند؟
آموزش رو هم برام بفرست.
realmadrid.st@gmail.com
تشکر
سلام

نمیدونم منظورتون از تغییرات چی هست!

ولی با فلش به فیرم ور پورت شده ، دوباره میتونید به فیرم ور اصلی فلش بزنید.

آموزش هم ، در تاپیک جامع جاف موجود هست.

bromideh
02-05-2011, 16:43
دوستان دقت کنین شما برای فلش گوشی به فریمور پورت شده احتیاج به دو فایل mcu و ppm دارین .

حالا mcu مخصوص ورژن 52 رو من در این تاپیک گزاشتم حالا میمونه ppm که این رو هم میتونین از هرکدوم از فایل های کوک شده ی سایت که دوست داشتین استفاده کنین .

این mcu هیچ چیزی داخلش اضافه نشده و فقط برای فلش ورژن 52 ساخته شده و تمام تغییرات داخل فایل ppm قرار میگیره
شما دوستان میتونین برای آگاهی بیشتر به امضای من دقت کنین لینک یک فریمور کوک شده قرار داده به عنوان مثال کافیه این mcu رو از این تاپیک دانلود کنین و ppm رو هم از تاپیکی که توی امضام هست دانلود کنین و گوشیرو فلش بزنین .

يعني با همين دو فايل MCU (معرفي شده در پست 1 اين تاپيك) و PPM معرفي شده در تاپيك http://www.mobilestan.net/showpost.php?p=1972775&postcount=1 كار ديگه تمومه؟ پس بقيه گزينه هاي فارسي و ... را داره؟

®.TiTAN
02-05-2011, 16:46
يعني با همين دو فايل mcu (معرفي شده در پست 1 اين تاپيك) و ppm معرفي شده در تاپيك http://www.mobilestan.net/showpost.php?p=1972775&postcount=1 كار ديگه تمومه؟ پس بقيه گزينه هاي فارسي و ... را داره؟
زبان فارسی در فایل ppm هستش و اینکه برای فلش به سه تا فایل mcu /ppm/ape نیاز هستش که ape هم در کنار فایل mcu هستش

R.A.D.I.K.A.L
01-09-2011, 23:40
فایل های ضمیمه شده دانلود نمیشن . اگه میشه در قالب یک فایل در یک سرور دیگر آپلود نمایید. با تشکر

aassww
02-09-2011, 06:55
فایل های ضمیمه شده دانلود نمیشن . اگه میشه در قالب یک فایل در یک سرور دیگر آپلود نمایید. با تشکر
سلام
فايلها تست شدند دانلود ميشوند
اين لينك دانلود فايلmcuپورت شده ورژن 52.0.007

http://www.mediafire.com/?9yotj6c8fg1xrib

P.E.Y.M.A.N
02-10-2011, 11:52
سلام.
چه ورژنی از c6 برای 5800 پورت شده؟
اگه قدیمیه لطفا ورژن 40 سی 6 رو برای 5800 بزارید.

Ho.Mysterious
03-10-2011, 00:14
این فریم‌ور رو بریز من خودم با این فلش زدم خوبه :ca: ورژن 40 هست

فیرم ور كوك شده 5800 ورژن 52.0.101 (C6 v40|Darkness v5) توسط moslem_f (تاريخ 21/06/90) (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=168203)

moghimi_mehdi
02-12-2011, 12:44
سلام مهندس
توروخدا یه فکری هم برای n97 کنید چرا برای این گوشی فریمور کوک شده خیلی کمه