PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فيرم ور پورت شده c6 ورژن v20.0.041 براي 5800 ورژن 52 توسط pnht (آپلود شده در سایت)



alik1981
23-12-2010, 11:17
با تشکر و به نقل از ahurmazdaی عزیز:
C6 V20.0.041 Firmware ported to Nokia 5800 V52.0.007 Fully Working


http://pnht.org/hacked1.jpg


Greetings fellows!

A little Christmas present to everyone

Features/News
- Widgets HomeScreen with access to latest widgets from Nokia/Ovi
- New browser/PhotoViewer
- New email app
- Full like C6 original with QuickOffice and Adobe Reader removed
- TTS fully working
- Ovi Store and Ovi Sync Fully working
- Maps 3.04 Original
- New Fully Working Language Packs (Arabic, Farsi, Thai ...)
- Prehacked using patched installserver
- ...

Downloads

لینک دانلود رو براتون مستقیم کردم.

C6 V20.0.041 for 5800 RM-356 V52.0.007 (http://amir0080.dl.rapidbaz.com/zahc/RM-356.7z)
Language Packs (http://forum.pnht.pl/showthread.php?1587-Ported-C6-V20-Language-Files-for-NFE)

Password
pnht4ever

Warning! Read Carefully
- Don't Swap ROFS2 files between different phone variants. This will kill your phone!
- Don't flash using a higher version if you plan to revert back to an older version!
- Favorite contacts:Copy your old contacts to SIM, then Soft reset your phone. After that, copy from SIM to phone. It should work fine
- Before nagging about a bug, use the Search function and see if there is a solution. If not, post your bug in the forum
- There is no way to remove themes that are in CORE. Don't waste your time asking about that


Please don't mirror this entire post with the download links! If you do mirror, point the download links to our website (forum.pnht.org)


Enjoy another release from PNHT

If you like our work, thanks for supporting us by Donating (https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=PQBSBEA77WD3G)

PNHT

دوستانی که امکانشو دارند لطف کنند در سایت آپلود کنند.

Hamid_Mol
23-12-2010, 12:34
فایل های :
RM-356_52.0.007_prd.core.C00
RM356_0558982_52.0.007_002.dcp
RM356_0558982_52.0.007_002.vpl
RM356_0558982_52.0.007_002_signature.bin
را در یک فایل و فایل
RM-356_52.0.007_026_000_U01.uda.fpsx
نیز در فایل جدا آپلود کردم تا دوستان کوکر بتوانند برای تکمیل فایل های خود لینک این پست را بدهند .

توجه بسیار مهم: در رابطه با Contact ها ، اون ها رو به صورت تک فایل های vcf سیو کنید و بعد از فلش برگردونید .
برای این کار می تونید از خود گوشی و یا از Nokia PC Suite استفاده کنید .


پارت های آخر نیز فایل PPM RM-356_52.0.007_prd.rofs2.V01 می باشد.
به اضافه پارت تکی و آخر که فایل زبان : Farsi_RM-612.Lang می باشد.

Hamid_Mol
23-12-2010, 12:37
با تشکر از عنایت عزیز

ppm که فقط و فقط به آن زبان فارسی اضافه شده است . بجای فایل PPM پست دوم ، میتونید از فایل PPM این پست استفاده کنید که زبان فارسی هم داخلش قرار گرفته.
(تست شده)

Amirkhafan68
23-12-2010, 12:44
سلام
این هک هم هست یا باید فایلشو جدا بگیریم؟

LOTUS
23-12-2010, 13:17
سلام یکی زحمت بکشه یه توضیح از نحوه ی فلش با این فایل ها با اسکرین شات از این فریمور بزاره

alik1981
23-12-2010, 14:16
مرسي دوست عزيز.بجز اين فايل به فايل هاي ديگري هم نياز داريم؟
به فایل دیگه ای نیاز نداریم
شامل فایلهای core,ppm,uda و بقیه سه تا فایل دیگه هست.



اقا این فایل ppm هست یا ‏mcu؟
زبان فارسی هم داره؟
همه فایلها رو داره
زبان فارسی نداره و باید از تاپیک زیر اونرو بهش اضافه کنید
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=123381



سلام
این هک هم هست یا باید فایلشو جدا بگیریم؟
این فیرمور هک شده هست فقط باید Patch ها رو تو گوشی داشته باشین.



سلام یکی زحمت بکشه یه توضیح از نحوه ی فلش با این فایل ها با اسکرین شات از این فریمور بزاره
شرمنده اسکرین شات گیر نیاوردم براش
نحوه فلش مثل بقیه فریمورها هست (با جف در حالت خاموشی بهتره)

Nerazzurri
23-12-2010, 15:48
فايل cnt و ape رو چطوري از هم تشخيص بدم؟ به نظرم cnt نداره اصلا چون من rofs3 نميبينم داخلش

Nerazzurri
23-12-2010, 16:15
به نظرم انچنان جالب نيست! البته سرعتش فوق العاده هست اما بعضي از چيزايي كه دوست داشتم باشه رو نداره مثلا converstation تو Massage نداره. start up ساده فقط صداش تغيير كرده. هوم اسكرينش عوض نميشه برنامه هاي اضافه شده هم Massage reader , Zip ,podcasting , drawing و music player و photos اپديت شده تم افكتش ساده هست فعلا همين...

alik1981
23-12-2010, 16:15
فايل cnt و ape رو چطوري از هم تشخيص بدم؟ به نظرم cnt نداره اصلا چون من rofs3 نميبينم داخلش

این فریمورهای پورت شده نیازی به فایل cnt ندارن و باید بدون اون فلش کنید.

alik1981
23-12-2010, 16:19
به نظرم انچنان جالب نيست! البته سرعتش فوق العاده هست اما بعضي از چيزايي كه دوست داشتم باشه رو نداره مثلا converstation تو massage نداره. Start up ساده فقط صداش تغيير كرده. هوم اسكرينش عوض نميشه برنامه هاي اضافه شده هم massage reader , zip ,podcasting , drawing و music player و photos اپديت شده تم افكتش ساده هست فعلا همين...

این فریمور کوک شده نیست. تمام چیزهایی که شما میخواهید را باید بوسیله کوک روی اون ریخت.
امیدوارم دوستان بزودی کوکهای زیبای خودشون رو برای این ورژن قرار بدهند.

Nerazzurri
23-12-2010, 16:22
مرسي. فقط يه سوال داشتم اين كه اون 3 تا فايل ديگه به چه دردي ميخورن چون من تا حالا هيچوقت ازشون استفاده نكردم.

alik1981
23-12-2010, 16:26
مرسي. فقط يه سوال داشتم اين كه اون 3 تا فايل ديگه به چه دردي ميخورن چون من تا حالا هيچوقت ازشون استفاده نكردم.

البته خود من هم هیچوقت استفاده نکردم
ولی فکر کنم برای فلش با برنامه های دیگه مثل Phoenix لازم باشه.

Nerazzurri
23-12-2010, 16:45
فكر كنم يه باگ پيدا كردم. اينكه وقتي ميخواي contact ها رو روي home screen بزاري اصلا كار نميكنه و حتي اون contact هاي انتخابي از ليست contact ها حذف ميشن!!!

Hamid_Mol
23-12-2010, 17:21
مرسي. فقط يه سوال داشتم اين كه اون 3 تا فايل ديگه به چه دردي ميخورن چون من تا حالا هيچوقت ازشون استفاده نكردم.

اون فایلا برای این هست که برنامه های فلش بر اساس پرداکت کد فایل ها رو خودشون تشخیص بدن .

در حال آپلود در سایت هستم ...

alik1981
23-12-2010, 18:11
فكر كنم يه باگ پيدا كردم. اينكه وقتي ميخواي contact ها رو روي home screen بزاري اصلا كار نميكنه و حتي اون contact هاي انتخابي از ليست contact ها حذف ميشن!!!

واسه من مشکلی نداره

Hamid_Mol
23-12-2010, 18:19
واسه من مشکلی نداره

این مشکل به دلیل این هست که Contact ها رو از بکاپ برگردوندی.

به روشی که من گفتم عمل کن حلله

smnzzkhn
23-12-2010, 18:31
بهترین پورت c6 برای 5800 هستش
ساعت 6 صبح امروز از سایتش دانلود کردم و فارسی رو بهش اضافه کردم و با جف فلش کردم
حرف نداره هیچ مشکلی هم نداره
خوشبختانه فریمور مثل ورژن قبلی دست نخورده هستش و جنگولک بازی اضافی هم نداره

Nerazzurri
23-12-2010, 20:32
يه مشكل ديگه هم داره اين كه وقتي هوم اسكرين رو ميچرخوني و گوشيرو قفل ميكني و بعد دكمه ي سفيد رو ميزيني تا swipe to unlock نمايش داده بشه خودش دوباره هوم اسكرين رو ميچرخونه! به عبارت ديگه swipe to unlock رو نميتوه در حالتي افقي نشون بده!

Nerazzurri
23-12-2010, 20:45
این مشکل به دلیل این هست که contact ها رو از بکاپ برگردوندی.

به روشی که من گفتم عمل کن حلله

خيلي ممنون دوست عزيز مشكلم حل شد يك دنيا ممنون!

Hamid_Mol
23-12-2010, 22:55
یکی از دوستان کوکر لطف کنه فایل ppm رو فقط و فقط با اضافه کردن فارسی کوک کنه .

خدا خیرش بده !

majid3354
24-12-2010, 00:31
یکی از دوستان کوکر لطف کنه فایل ppm رو فقط و فقط با اضافه کردن فارسی کوک کنه .

خدا خیرش بده !

اضافه کردن زبان کاری نداره خودت اضافه کن

Hamid_Mol
24-12-2010, 06:06
اضافه کردن زبان کاری نداره خودت اضافه کن

می دونم اما من اگه برم سمت کوک دیگه نمی شه جمعم کرد و بعد از کار و زندگی می افتم!:dy: واسه همین تا حالا حتی یه کلمه هم راجعبش نخوندم و بلد نیستم .

یکی از دوستان که بلده و 5800 هم در دسترس داره زحمتش رو بکشه ، خیلی بهتره ما هم دعاش می کنیم!:lol:

abdollah007
24-12-2010, 16:22
دوستان 1 سوال؟؟آآییا واسه اینکه رام پاچرشو فعال کرد باید فایل را دستی به گوشی اضافه کرد؟؟؟؟؟من فایل pathes مربوط به هک 52 را به مموری اضافه کردم فعال شد.آیا درست انجام دادم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟1سو ل دیگه آیا مد چراغ سبز که هنگام شارژ باید روشن باشه رو گوشی دوستان فعالههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/واسه من فعال نیست.

aassww
24-12-2010, 17:57
دوستان 1 سوال؟؟آآییا واسه اینکه رام پاچرشو فعال کرد باید فایل را دستی به گوشی اضافه کرد؟؟؟؟؟من فایل pathes مربوط به هک 52 را به مموری اضافه کردم فعال شد.آیا درست انجام دادم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟1سو ل دیگه آیا مد چراغ سبز که هنگام شارژ باید روشن باشه رو گوشی دوستان فعالههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/واسه من فعال نیست.
سلام
اگه رامپچر داره وباز نميشه بايد پوشه پچ درست كني وپچها را داخلش بگذاري
وسوال دوم هم بايد از طريق كوك مد اضافه كني تا روشن بشه

abdollah007
24-12-2010, 18:21
رام پچر را درست کردم و ممنون ولی در مورد دومین سوالم.دوست عزیز در قسمت توضیحاتش گفته که این فریمور پورت شده اصلی برای 5800 هست.پس باید این مد را داشته باشد.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟

Nerazzurri
25-12-2010, 22:13
نه دوست من روي گوشي من هم اين مد فعال نيست!

Hamid_Mol
26-12-2010, 08:16
نه دوست من روي گوشي من هم اين مد فعال نيست!

سری پیش انقدر انتقاد شد نسبت به این مود که این سری به صورت دیفالت ورش داشتن . اگه می خوای باید خودت اضافه کنی .

به نظر من که چیز خوبی بود .

LOTUS
26-12-2010, 11:28
سری پیش انقدر انتقاد شد نسبت به این مود که این سری به صورت دیفالت ورش داشتن . اگه می خوای باید خودت اضافه کنی .

به نظر من که چیز خوبی بود .


ببخشید من آماتورم میشه بگید دقیقا چیکار باید کرد تا چراغ سبز حین شارژ روشن شه؟:bw:

Nerazzurri
26-12-2010, 14:45
سری پیش انقدر انتقاد شد نسبت به این مود که این سری به صورت دیفالت ورش داشتن . اگه می خوای باید خودت اضافه کنی .

به نظر من که چیز خوبی بود .

دوست عزيز اتفاقا من هم اون مد رو خيلي دوست داشتم! ميشه لينك اين مد رو بديد تا خودم اضافه كنم؟ممنون ميشم!
در ضمن من مد منوي 4x5 رو هم واسه اين ورژن ميخوام اما نميدونم از كجا گير بيارم! (از مد 5x4 ورژن 11 c6 استفاده كردم اما كار نكرد!

LOTUS
26-12-2010, 15:07
دوست عزيز اتفاقا من هم اون مد رو خيلي دوست داشتم! ميشه لينك اين مد رو بديد تا خودم اضافه كنم؟ممنون ميشم!
در ضمن من مد منوي 4x5 رو هم واسه اين ورژن ميخوام اما نميدونم از كجا گير بيارم! (از مد 5x4 ورژن 11 c6 استفاده كردم اما كار نكرد!

سلام
استاد اگه تونستی مد چراغ سبز در حین شارژ رو اضافه کنی بزارش رو سایت ماهم استفاده کنیم ممنون!:df:

Hamid_Mol
26-12-2010, 20:45
دوست عزيز اتفاقا من هم اون مد رو خيلي دوست داشتم! ميشه لينك اين مد رو بديد تا خودم اضافه كنم؟ممنون ميشم!
در ضمن من مد منوي 4x5 رو هم واسه اين ورژن ميخوام اما نميدونم از كجا گير بيارم! (از مد 5x4 ورژن 11 c6 استفاده كردم اما كار نكرد!

سلام

من از کوک کردن هیچی حالیم نیست اما تصمیم گرفتم به صورت حرفه ای برم تو کارش و تا تهش رو در نیارم ول نکنم .

اما الان نه بعد از امتحانات

LOTUS
27-12-2010, 15:54
سلام یه شیرمردی زحمت بکشه فقط و فقط مد چراغ سبز در حین شارژ و کلندر شمسی رو به این فریمور اضافه کنه!!:ac:

alik1981
29-12-2010, 00:10
... در ضمن من مد منوي 4x5 رو هم واسه اين ورژن ميخوام اما نميدونم از كجا گير بيارم! (از مد 5x4 ورژن 11 c6 استفاده كردم اما كار نكرد!

فکر کنم این کار کنه

LOTUS
29-12-2010, 12:25
سلام دوستان توی این فریمور فایلای صوتی با فرمت AMR یا شبیه اونو کدوم بخش گوشی نشون میده؟ تو Music که نبود!

alik1981
29-12-2010, 15:16
سلام دوستان توی این فریمور فایلای صوتی با فرمت AMR یا شبیه اونو کدوم بخش گوشی نشون میده؟ تو Music که نبود!

من الان این فیرمور رو نصب ندارم.
ولی فکر کنم از تو voice recorder->options->sound clips بتونی بیاریشون.

LOTUS
29-12-2010, 19:02
من الان این فیرمور رو نصب ندارم.
ولی فکر کنم از تو voice recorder->options->sound clips بتونی بیاریشون.

سلام درسته از اون جایی که شما میگی میشه از فایل منیجر گوشی هم میشه ولی اصولا توی بخش Music یا Gallery (البته Gallery نداره این فریمور) باید یه گزینه ای مثل Sound Clips برای پخش AMR باشه که نیست فکر کنم همه ی گوشی ها مثل فریمور 52 خود 5800 باید همچین گزینه ای داشته باشن! به نظر باگ میاد!:ca:

Nerazzurri
30-12-2010, 13:42
سلام دوستان توی این فریمور فایلای صوتی با فرمت AMR یا شبیه اونو کدوم بخش گوشی نشون میده؟ تو Music که نبود!
دوست عزيز برو به E/sound files/sound clips.

ostad-navid
02-01-2011, 11:28
http://forum.pnht.pl/showthread.php?1587-Ported-C6-V20-Language-Files-for-NFE
شما كه ميگين زبان فارسي نداره!!!!پس اين language pack كه براي arabic,farsi.thai....هست چيه؟

aassww
02-01-2011, 13:44
http://forum.pnht.pl/showthread.php?1587-Ported-C6-V20-Language-Files-for-NFE
شما كه ميگين زبان فارسي نداره!!!!پس اين language pack كه براي arabic,farsi.thai....هست چيه؟
سلام دوست عزيز
قبلا اين فيرمورهاي پورت شده با منو فارسي مشكل داشت كه الان اين مشكل برطرف شده
واين فيرمورفارسي نداره بايد به فيرمور اضافه كنيد
اين لينك اموزش اضافه كردن زبان فارسي

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=123381

موفق باشيد

alik1981
04-01-2011, 23:34
... در ضمن من مد منوي 4x5 رو هم واسه اين ورژن ميخوام اما نميدونم از كجا گير بيارم! (از مد 5x4 ورژن 11 c6 استفاده كردم اما كار نكرد!

به پست زیر مراجعه کنید.
http://www.mobilestan.net/showpost.php?p=1708374&postcount=33

MaKenZi
19-01-2011, 15:15
با تشکر از آقا حمید HardDisk (http://mobilestan.net/member.php?u=360799) ، فایل PPM حاوی زبان فارسی به پست سوم تاپیک منتقل شد.

.
.
.

Dr_joo sat
21-01-2011, 02:08
سلام دوستان
من یکم تازه کارم ممنون میشم راهنمایی کنید
توی پست نهم گفته شد فایل CNTنیازی نیست یعنی جای فایلش خالی میمونه؟
سوال بعدیم اینه که این فایلFarsi_RM-612.LANG کجا و چجوری استفاده میشه؟
این وزژن قابلیت نوشتن اس ام اس فارسی رو داره؟
ممنون

R.A.D.I.K.A.L
21-01-2011, 23:55
ممنون دوستان . ولی کسی نمیخواد یک اسکرین شات بزاره ببینیم چی به چیه ؟
والا من میخوام یه فریمور عوض کنم . نمیدونم چی بریزم . فریور اصلی 5800 یا کوک شده ؟
حالا کوک شده فقط برای هک یا کوک شده (پورت شده )
حالا پورد شده 52 یا 51
حالا 51-52 یا ExpressPhone 15 ????
یکی منو کمک کنه تورو خدا . چی بریزمممممممممم ؟

alik1981
22-01-2011, 17:04
سلام دوستان
من یکم تازه کارم ممنون میشم راهنمایی کنید
توی پست نهم گفته شد فایل CNTنیازی نیست یعنی جای فایلش خالی میمونه؟
سوال بعدیم اینه که این فایلFarsi_RM-612.LANG کجا و چجوری استفاده میشه؟
این وزژن قابلیت نوشتن اس ام اس فارسی رو داره؟
ممنون

1- بله جاش خالی میمونه
2- بوسیله نرم افزار Nokia Firmware Editor میتونی زبان فارسی رو به گوشی اضافه کنی(آموزشش تو سایت هست)
3- اگه زبان فارسی رو اضافه کنی بله، هم منوی فارسی و هم تایپ فارسی داری

MaKenZi
22-01-2011, 23:04
ممنون دوستان . ولی کسی نمیخواد یک اسکرین شات بزاره ببینیم چی به چیه ؟
والا من میخوام یه فریمور عوض کنم . نمیدونم چی بریزم . فریور اصلی 5800 یا کوک شده ؟
حالا کوک شده فقط برای هک یا کوک شده (پورت شده )
حالا پورد شده 52 یا 51
حالا 51-52 یا expressphone 15 ????
یکی منو کمک کنه تورو خدا . چی بریزمممممممممم ؟
دوست من اسکرین شات لازم نیست که. شما تصاویر گوشی c6 رو ببینید همین تصاویر فیرم ور پورت شده هست دیگه.

وقتی فیرم وری از یک گوشی برای گوشی دیگه پورت میشه ، اینترفیسش همون اینترفیس گوشی اصلی هست.


فیرم ور های کوک شده 3 دسته هستند.
1-کوک شده
2-پورت شده
3-پورت شده کوک شده

1-این فیرم ور همون فیرم ور اصلی گوشی هست که توسط کوکر ها ، کوک میشه و مدهای دلخواه بهش اضافه میشه و سایر تغییرات درش انجام میشه.
کوک شده برای هک هم همین کوک شده هست ، ولی تنها تغییرش این هست که برای هک کوک شده و تغییر دیگه ای نکرده.

2-این فیرم ور ، فیرم ور گوشی دیگری هست که با انجام تغییراتی روی اون ، این امکان فراهم میشه تا روی گوشی دیگری ازش استفاده کرد. به همین خاطر بهش پورت شده گفته میشه ، یعنی از یک گوشی به گوشی دیگر پورت شده.

3-این فیرم ور همون فیرم وری هست که تو گزینه 2 توضیح دادم ولی با یک تغییر.
فیرم ورهای پورت شده تا اینجا توسط گروه pnht برای گوشی های مختلف پورت شدند ، ولی این گروه دقیقا همون فیرم ور اصلی یک گوشی رو برای گوشی دیگه پورت میکنن و تغییر دیگه ای روش انجام نمیدن ، که کوکر ها میان روی این فیرم ورهای پورت شده بازهم تغییراتی انجام میدن. که در واقع میشه بهش گفت فیرم ور پورت شده ی کوک شده!

- شما یک نکته رو باید همیشه مدنظر داشته باشید ، فیرم ور کوک شده اگر میخواهید بریزید روی گوشیتون ، ورژنش باید با ورژنی که در حال حاضر روی گوشیتون هست یکی باشه یا بالاتر باشه. و برعکس این موضوع هم صادق هست ، یعنی اگر فیرم ور کوک شده یا پورت شده ای روی گوشی ریختید و خواستید برگردید به ورژن اصلی گوشیتون ، باید اون ورژن اصلی هم ورژن با فیرم ور پورت شده یا کوک شده باشه ، یا ورژنش بالاتر باشه.

انتخاب اینکه کدوم یکی رو بریزید روی گوشی با خودتون هست ، تمام تغییرات فیرم ور ها داخل تاپیک ها هست ، بخونید و نظرات کاربرانی هم که استفاده کردند بخونید ، بعد تصمیم بگیرید از کدوم یکی استفاده کنید. و خواهشا نپرسید کدوم یکی بهتر هست و کدوم یکی بدتر!

sadeghspy
02-02-2011, 15:09
سلام

1- برای این فیرم ور قبل از فلش این کار رو باید انجام داد یا نیاز نیست؟

قبل از فلش کردن فولدر های sys, system,resource, private, patches, data را حتما از memory card پاک کنید

2- چرا وقتی گوشی به استندبای میره چراغ سبز و قرمز تماس روشن میمونه (هنگتم شارژ رو منظورم نیست استندبای رو میگم)

با استفاده از مد چراغ سبر برای هنگام شارژ این مورد هم حل میشه یا نه فرق داره؟!

ممنون

aassww
02-02-2011, 15:36
سلام

1- برای این فیرم ور قبل از فلش این کار رو باید انجام داد یا نیاز نیست؟


2- چرا وقتی گوشی به استندبای میره چراغ سبز و قرمز تماس روشن میمونه (هنگتم شارژ رو منظورم نیست استندبای رو میگم)

با استفاده از مد چراغ سبر برای هنگام شارژ این مورد هم حل میشه یا نه فرق داره؟!

ممنون
سلام اگز روشن هست مد را در درايوcكپي كنيد خاموش ميشوند

sadeghspy
02-02-2011, 16:13
خیلی گشتم که نبپرسم اما پیداش نکردم (تو انجمن مد که نبود)

میشه یه آدرس بدید ممنون

sadeghspy
06-04-2011, 16:22
سلام

1- از ppm پست سوم استفاده می کنم اما وقتی می خام اس ام اس بدم و فارسی رو انتخاب می کنم گوشی ریست میشه.

2- اوی سوئیت هم گوشی رو نمیشناسه (طبیعیه برای این پورت شده یا برای بقیه دوستان این طور نیست؟)

بقیه چیزهاش خوبه

ممنون

mohsen1300
07-04-2011, 16:46
سلام من در استخراج فایل ها با این ارورمواجه میشم سریع پاسخ بدین به ایمیلم چون میخوام بقیه رو دانلود کنم ممنون میشم

sadeghspy
07-04-2011, 22:15
سلام

1- از ppm پست سوم استفاده می کنم اما وقتی می خام اس ام اس بدم و فارسی رو انتخاب می کنم گوشی ریست میشه.

2- اوی سوئیت هم گوشی رو نمیشناسه (طبیعیه برای این پورت شده یا برای بقیه دوستان این طور نیست؟)

بقیه چیزهاش خوبه

ممنون
کسی نیست جواب بده

ممنون

mohsen1300
08-04-2011, 19:29
سلام منم از پست سوم دانلود کردم ولی در موقع استخراج با این ارورو ها مواجه میشم لطفا جواب را به ایمیلم بفرستین تا شنبه شب که فردا ست ارورهاnot enage memory و دیگری در فایل های پارت بندی شده errore read fileالبته بگم با گوشی و با فری رار استخراج خواستم کنم و نکته بعد در پوشه هم گذاشتم و دیگری اینکه همشون پارت بندی هستن همه فایل ها شرمنده خواهش میکنم به دادم برسین ایمیلمrezania1339@yahoo.com

MaKenZi
08-04-2011, 19:40
سلام منم از پست سوم دانلود کردم ولی در موقع استخراج با این ارورو ها مواجه میشم لطفا جواب را به ایمیلم بفرستین تا شنبه شب که فردا ست ارورهاnot enage memory و دیگری در فایل های پارت بندی شده errore read fileالبته بگم با گوشی و با فری رار استخراج خواستم کنم و نکته بعد در پوشه هم گذاشتم و دیگری اینکه همشون پارت بندی هستن همه فایل ها شرمنده خواهش میکنم به دادم برسین ایمیلمrezania1339@yahoo.com
سلام

فایلها مشکلی ندارند دوست من/

با وین رار استخراجشون کنید. وقتی تمامی قسمت ها رو دانلود کردید ، روی یکی از اونها راست کلیک کنید و گزینه Extract tO here رو بزنید.

mohsen1300
09-04-2011, 05:50
سلام ممنون درست شد

mohsen1300
09-04-2011, 05:55
سلام یه سوال مد کم کردن مصرف باتری رو به این ایمیل بفرستین ممنون میشمmohsen.rezania@gmail.com

aassww
09-04-2011, 14:49
سلام یه سوال مد کم کردن مصرف باتری رو به این ایمیل بفرستین ممنون میشمmohsen.rezania@gmail.com
سلام دوست عزيز
از اين لينك مد شارژ گوشي را دانلود نكن

http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=136635

mohsen1300
09-04-2011, 16:42
راستی فایل های پست سوم رو استخراج کردم ولی حجمش102مگ هست درسته یا خرابه راهنمایی کنین لطفا سریع

mohsen1300
10-04-2011, 11:54
ببخشید ایا مدی هست تا مثلا برای نصب رامپچر جدید روی فریم ور نصب کنیم البته منظورم بعد از فلش هست سریع پاسخ بدین ممنون:sorry:

tofan_2050
12-04-2011, 13:06
راستی فایل های پست سوم رو استخراج کردم ولی حجمش102مگ هست درسته یا خرابه راهنمایی کنین لطفا سریع

بله دوستن عزیز درسته

artoor32
27-04-2011, 11:40
سلام.دوستان من یه سوال دارم که هیچ جا به جوابم نرسیدم.فقط خواستم بدونم فرق این mcu با mcu این تاپیک http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=123293 که یه دوست چینی پورت کرده چیه؟

®.TiTAN
27-04-2011, 14:26
سلام.دوستان من یه سوال دارم که هیچ جا به جوابم نرسیدم.فقط خواستم بدونم فرق این mcu با mcu این تاپیک http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=123293 که یه دوست چینی پورت کرده چیه؟
سلام
اصولا باید تغیراتی با هم داشته باشن ولی بنده از هر دو استفاده کردم
فرق خاصی ندارن
ولی این معتبر تره
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=123293

Kamy-R
06-08-2011, 12:39
دوستان فک کنم یه باگ پیدا کردم
توی دوربین هر وقت یه عکس میگیرم و وقتی میخوام پاکش کنم ارور general:already in use میده
لطفا اگه میشه بر طرفش کنید

vahid00x
21-08-2011, 18:51
دوستان فک کنم یه باگ پیدا کردم
توی دوربین هر وقت یه عکس میگیرم و وقتی میخوام پاکش کنم ارور general:already in use میده
لطفا اگه میشه بر طرفش کنید

سلام .فلش 5800 با جپ چند دقیقه طول میکشه؟

vahid00x
21-08-2011, 18:54
دارم فلش میکنم رسیده به اینجا
Phone Type: RM-356
FILES SET FOR FLASHING:
MCU Flash file: C:\Users\v\Desktop\5800\RM-356_52.0.007_prd.core.C00
PPM Flash file: C:\Users\v\Desktop\5800\RM-356_52.0.007_prd.rofs2.V01
CNT Flash file: NONE
APE Variant file: NONE
Backing up CRT...
Detected P-KEY: 9000AAC9
P-key nokia module version 01.02
Init usb communication...
Reading IMEI...
C:\Program Files\ODEON\JAF\ProgData\354216038205609_CRT_backu p_193218.pm
Done!
Backup CRT OK!
Detected P-KEY: 9000AAC9
P-key nokia module version 01.02
Init usb communication...
Searching for phone...Found
Reading SW version...ICPR72_10w25.3 52.0.007
Reading battery value...3726 mV
Init usb flashing...
Reading flashid...
CMT: 004000EC <=> SAMSUNG (SEC) -> KAT00F00RA
APE: 00000000 <=> Flash -> not detected
Verifing ADL communication... Status byte 7
Rebooting to flash mode...
Waiting for the phone to reboot...
Searching for phone...
Sending RAW loader...
Using 009.012.005
Elf2flash 09.11.000
CMT RAW loader...
Patching RAW boot step1...
Patching RAW boot step2...
Patching RAW boot step3...
Sending RAW Loader...
....................Loader Sent!
Stage 2 starting.................

چقدر طول میکشه

aassww
22-08-2011, 16:16
سلام .فلش 5800 با جپ چند دقیقه طول میکشه؟


دارم فلش میکنم رسیده به اینجا
phone type: Rm-356
files set for flashing:
Mcu flash file: C:\users\v\desktop\5800\rm-356_52.0.007_prd.core.c00
ppm flash file: C:\users\v\desktop\5800\rm-356_52.0.007_prd.rofs2.v01
cnt flash file: None
ape variant file: None
backing up crt...
Detected p-key: 9000aac9
p-key nokia module version 01.02
init usb communication...
Reading imei...
C:\program files\odeon\jaf\progdata\354216038205609_crt_backu p_193218.pm
done!
Backup crt ok!
Detected p-key: 9000aac9
p-key nokia module version 01.02
init usb communication...
Searching for phone...found
reading sw version...icpr72_10w25.3 52.0.007
reading battery value...3726 mv
init usb flashing...
Reading flashid...
Cmt: 004000ec <=> samsung (sec) -> kat00f00ra
ape: 00000000 <=> flash -> not detected
verifing adl communication... Status byte 7
rebooting to flash mode...
Waiting for the phone to reboot...
Searching for phone...
Sending raw loader...
Using 009.012.005
elf2flash 09.11.000
cmt raw loader...
Patching raw boot step1...
Patching raw boot step2...
Patching raw boot step3...
Sending raw loader...
....................loader sent!
Stage 2 starting.................

چقدر طول میکشه
سلام دوست عزيز
فيلم طريقه فلش با فريمور پورت شده داخل امضاي من هست وفلش كردن هم 2تا3دقيقه بيشتر طول نميكشه

Kamy-R
26-08-2011, 22:54
سلام دوست عزيز
فيلم طريقه فلش با فريمور پورت شده داخل امضاي من هست وفلش كردن هم 2تا3دقيقه بيشتر طول نميكشه

دوسه دقیقه؟!؟!؟!؟!؟! :ai:
جالبه مال من یه دقیقه هم نمیشه!
حتی این فریموره که c6 v40 binh24 هست با اون حجم 211 مگیش زیر دوسه دقیقه بود :4:
آقا من همین الان متوجه شدم گوشیم فضاییه
این از سرعت فلش کردنش و اینکه قبلا دو بار دانگریدش کردم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :4:

amin_bikalak
30-01-2012, 13:37
فایل های :
RM-356_52.0.007_prd.core.C00
RM356_0558982_52.0.007_002.dcp
RM356_0558982_52.0.007_002.vpl
RM356_0558982_52.0.007_002_signature.bin
را در یک فایل و فایل
RM-356_52.0.007_026_000_U01.uda.fpsx
نیز در فایل جدا آپلود کردم تا دوستان کوکر بتوانند برای تکمیل فایل های خود لینک این پست را بدهند .

توجه بسیار مهم: در رابطه با Contact ها ، اون ها رو به صورت تک فایل های vcf سیو کنید و بعد از فلش برگردونید .
برای این کار می تونید از خود گوشی و یا از Nokia PC Suite استفاده کنید .


پارت های آخر نیز فایل PPM RM-356_52.0.007_prd.rofs2.V01 می باشد.
به اضافه پارت تکی و آخر که فایل زبان : Farsi_RM-612.Lang می باشد.
سلام
با فونيكس بزنم يا با جف؟
در حالت خاموش يا روشن ؟
شرمنده .:sorry:

aassww
30-01-2012, 21:22
ﺳﻼﻡ
ﺑﺎ ﻓﻮﻧﻴﻜﺲ ﺑﺰﻧﻢ ﻳﺎ ﺑﺎ ﺟﻒ؟
ﺩﺭ ﺣﺎﻟﺖ ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻳﺎ ﺭﻭﺷﻦ ؟
ﺷﺮﻣﻨﺪﻩ .:sorry:

ﺳﻼﻡ
ﻓﻘﻂ ﺑﺎ ﺟﺎﻑ ﺑﺎﻳﺪ ﻓﻠﺶ ﺑﺰﻧﻴﺪ ﻭﺩﺭﺣﺎﻟﺖ ﺧﺎﻣﻮﺷﻲ ﻫﻢ ﻓﻠﺶ ﺑﺰﻧﻴﺪ

amin_bikalak
02-02-2012, 13:35
سلــــــــــام
با جف زدم خاموش شد گوشیم
گوشی داداشم بود آبروووووم رفت!!!!!!!!!!!!!
فقط ی ویبره میزنه و روشن نمیشه:((((((((((((((
چکار کنم
تورو خدا کمک کنید:cf:

gholamrezaarjan
02-02-2012, 13:45
سلــــــــــام
با جف زدم خاموش شد گوشیم
گوشی داداشم بود آبروووووم رفت!!!!!!!!!!!!!
فقط ی ویبره میزنه و روشن نمیشه:((((((((((((((
چکار کنم
تورو خدا کمک کنید:cf:

گوشيتون رو با فريمور اورجينال فلش بزنيد تا بالا بياد عزيزم.

amin_bikalak
02-02-2012, 13:47
ﺳﻼﻡ
ﻓﻘﻂ ﺑﺎ ﺟﺎﻑ ﺑﺎﻳﺪ ﻓﻠﺶ ﺑﺰﻧﻴﺪ ﻭﺩﺭﺣﺎﻟﺖ ﺧﺎﻣﻮﺷﻲ ﻫﻢ ﻓﻠﺶ ﺑﺰﻧﻴﺪ

گوشی خامووووووووووووش شد!!!!!!!!!
فقط ی ویبره میزنه.....مال داداشم بود..........:ak:

amin_bikalak
02-02-2012, 13:50
گوشيتون رو با فريمور اورجينال فلش بزنيد تا بالا بياد عزيزم.

سلام
بازم نشد
با اوجینالم زدم نشد
میگه boot error
وقتی به pooling dataکه میرسه متوقف میشه و صفحه گوشی سفید میمونه:ak:

gholamrezaarjan
02-02-2012, 13:51
گوشی خامووووووووووووش شد!!!!!!!!!
فقط ی ویبره میزنه.....مال داداشم بود..........:ak:

خدمتتون كه عرض كردم در همين حالت خاموشي با فريمور اورجينال گوشيتون رو فلش بزنيد.

amin_bikalak
02-02-2012, 13:57
خدمتتون كه عرض كردم در همين حالت خاموشي با فريمور اورجينال گوشيتون رو فلش بزنيد.

عصبانی نشید
بخدا همینطوری فلش زدم نشد
به قسمت آخر که میرسه قبل از تست همش صفحه خاموش و روشن میشه تا پیغام خطا bopting error ظاهر میشه??????????:bl::ak:

aassww
02-02-2012, 14:03
عصبانی نشید
بخدا همینطوری فلش زدم نشد
به قسمت آخر که میرسه قبل از تست همش صفحه خاموش و روشن میشه تا پیغام خطا bopting error ظاهر میشه??????????:bl::ak:
سلام دوست عزيز
ميتوني لاگ عملكرد جاف را اينجا بگذاري تاببينم كجا ار اشتباه كردي مانند پست64
در ضمن نگران نباش درست ميشود

amin_bikalak
02-02-2012, 14:08
سلام دوست عزيز
ميتوني لاگ عملكرد جاف را اينجا بگذاري تاببينم كجا ار اشتباه كردي مانند پست64
در ضمن نگران نباش درست ميشود
متشکر از راهنماییتون...........
ببخشید.باید برم خونه
تو خونه اینتر نت ندارم
باید برم منزل جزویاتشو براتون بیارم
از کافی نت وصل شدم!!!!!شرمنده!"پدر فقر بسوزه........."

aassww
02-02-2012, 14:15
اين لينك فيلم فلش كردن فريمور پورت شده باجاف را ببيند
فيلم طريقه فلش زدن بافريم ورهاي پورت شده با جاف (http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=502992&d=1296666158)
مانند همين فيلم بايد فايلها را به جاف بدهيد دقت كنيد فايلها را اشتباه به جاف ندهيدتيك هايي كه داخل فيلم زده ميشود شما هم بزنيد وتيكcrt308را برداريد
در ضمن اسم فايلهايي كه فلش كردي با حجشون را اينجا بگذاريد

amin_bikalak
02-02-2012, 23:25
اين لينك فيلم فلش كردن فريمور پورت شده باجاف را ببيند
فيلم طريقه فلش زدن بافريم ورهاي پورت شده با جاف (http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=502992&d=1296666158)
مانند همين فيلم بايد فايلها را به جاف بدهيد دقت كنيد فايلها را اشتباه به جاف ندهيدتيك هايي كه داخل فيلم زده ميشود شما هم بزنيد وتيكcrt308را برداريد
در ضمن اسم فايلهايي كه فلش كردي با حجشون را اينجا بگذاريد

سلـــــــــــــــــــام
آقا قربونت برم********** راه افتاد
طبق آموزش شما پیش رفتم و گوشی رو از usb وصل کردم
ی عالمه مرســــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـی:ag::dk::bo:

amin_bikalak
03-02-2012, 15:55
سلام
قربونتون گوشیه راه افتاد
اما الان ی جورایی قاطیه:sorry:
ی دفعه ریست میشه....صفحش سفید میشه
با pcوصل میکنی قفل میکنه.... و مسیج میاد قفل میکنه باید باطری رو بکشی
کاریش میشه کرد؟:cf:

aassww
03-02-2012, 16:12
ﺳﻼﻡ
ﻗﺮﺑﻮﻧﺘﻮﻥ ﮔﻮﺷﯿﻪ ﺭﺍﻩ ﺍﻓﺘﺎﺩ
ﺍﻣﺎ ﺍﻻﻥ ﯼ ﺟﻮﺭﺍﯾﯽ ﻗﺎﻃﯿﻪ:sorry:
ﯼ ﺩﻓﻌﻪ ﺭﯾﺴﺖ ﻣﯿﺸﻪ....ﺻﻔﺤﺶ ﺳﻔﯿﺪ ﻣﯿﺸﻪ
ﺑﺎ pcﻭﺻﻞ ﻣﯿﮑﻨﯽ ﻗﻔﻞ ﻣﯿﮑﻨﻪ.... ﻭ ﻣﺴﯿﺞ ﻣﯿﺎﺩ ﻗﻔﻞ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺎﻃﺮﯼ ﺭﻭ ﺑﮑﺸﯽ
ﮐﺎﺭﯾﺶ ﻣﯿﺸﻪ ﮐﺮﺩ؟:cf:

ﺳﻼﻡ ﯾﻪ ﻓﺮﻣﺖ7370ﯾﺎ3ﺩﮐﻤﻪ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﺑﺮﻃﺮﻑ ﻣﯿﺸﻮﺩ
ﺩﺭ ﺿﻤﻦ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﻓﺮﻣﺖ ﺍﮔﺮ ﺩﺭ ﮔﻮﺷﯽ ﺷﻤﺎﺭ ﯾﺎ ﻋﮑﺴﯽ ﺩﺍﺷﺘﯽ ﮐﺒﯽ ﺑﮕﯿﺮ ﭼﻮﻥ ﺑﺎ ﻓﺮﻣﺖ ﺣﺎﻓﻈﻪ ﮔﻮﺷﯽ ﺑﺎﮎ ﻣﯿﺸﻪ

amin_bikalak
10-02-2012, 22:52
ﺳﻼﻡ ﯾﻪ ﻓﺮﻣﺖ7370ﯾﺎ3ﺩﮐﻤﻪ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﺑﺮﻃﺮﻑ ﻣﯿﺸﻮﺩ
ﺩﺭ ﺿﻤﻦ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﻓﺮﻣﺖ ﺍﮔﺮ ﺩﺭ ﮔﻮﺷﯽ ﺷﻤﺎﺭ ﯾﺎ ﻋﮑﺴﯽ ﺩﺍﺷﺘﯽ ﮐﺒﯽ ﺑﮕﯿﺮ ﭼﻮﻥ ﺑﺎ ﻓﺮﻣﺖ ﺣﺎﻓﻈﻪ ﮔﻮﺷﯽ ﺑﺎﮎ ﻣﯿﺸﻪ

سلام
دوست عزیز:sorry:
روزی یکی دوبار خاموش میشه
کما اینکه 7370 زدم
هارد ریست کردم و . . .
گوشیه سکته ای شده:ah:
چکارش کنم واقعا؟؟؟

aassww
11-02-2012, 14:54
ﺳﻼﻡ
ﺍﺯ ﻓﺮﻳﻤﻮﺭﻫﺎﻱ ﺩﻳﮕﺮ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻛﻨﻴﺪ ﻳﺎﺍﻳﻨﻜﻪ ﻳﻜﺒﺎﺭ ﺩﻳﮕﺮ ﻓﻠﺶ ﺑﺰﻧﻴﺪ

amin_bikalak
13-02-2012, 09:52
ﺳﻼﻡ
ﺍﺯ ﻓﺮﻳﻤﻮﺭﻫﺎﻱ ﺩﻳﮕﺮ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻛﻨﻴﺪ ﻳﺎﺍﻳﻨﻜﻪ ﻳﻜﺒﺎﺭ ﺩﻳﮕﺮ ﻓﻠﺶ ﺑﺰﻧﻴﺪ

سلام دوست من:cm:
یعــــــــــــــنی چی؟
فریموری جز اورجینال؟:al:
راستش چند بار بعدش هم فلش زدم نشد؟:dy: