PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : 2.2.1 Froyo ساخت CyanogenMod آپلود شده در سایت(لینک مستقیم)



topnumber7
27-12-2010, 15:06
بسمه تعالی


سلام
این رام که از اسمش هم پیداست آخرین آپدیت ساخته شده رام Froyo 2.2.1 توسط CyanogenMod هست و میشه گفت بی اشکال ترین رام Froyo به صورت Custom برای لجند میباشد.
لینک دانلود این رام به علت اینکه توی ..... هستیم بسته شده به همین خاطر مجبور شدم توی خود سایت آپلودش کنم.
این رام با سرعت و عملکردی عالی توانسته به صورت تقریبی تمام نیازهای کاربرهای خودش رو براورده کنه.
این رام توسط خودم تست شده و از هر لحاظ عالی عمل کرده.
لینک دانلود به صورت یکجا برای کسایی که مشکل پ=ر=و=ک=س=ی ندارند در آخر همین پست قرار میدم.



Description:



CyanogenMod has nightly builds (http://www.cyanogenmod.com/nightly) for Legend since Sept. 30 2010 as it's become an officially supported device. I will provide experimental builds (for public beta testing) here from time to time.




Please adhere to a few rules when discussing builds in here.



Read and search before you post.


Do not request help. This is the development board.
Requests for builds, features, fixes or apps to include will be ignored.
Do not report broken or not installable apps from the Market (we can't fix them).
Do not expect bugs to be fixed.

Credits:







Thanks go out to the whole CM team for their great work!



موفق باشید.




http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=478426&stc=1&d=1293451468




http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=478428&stc=1&d=1293451468



برای دانلود به صورت یکجا اینجا کلیک کنید (http://mirror.teamdouche.net/get/legend/cm_legend_full-95.zip)

matador5550
28-12-2010, 23:18
سلام دوست من أيا اين رام فارسي رو سابورت ميكنه؟ و app2sd داره؟ مرسي

aminsh2005
11-01-2011, 16:12
با سلام
به نظر میرسه این رام فقط انگلیسی و تایلندی رو ساپورت میکنه.
درسته؟

kachlol
12-01-2011, 20:00
دوستان معمولا رام های این تیم Cyanogen فارسی رو ساپورت میکنه و بهترین app2sd هارو هم داره.

porn
15-01-2011, 22:05
سلام.بدون هیچ مشکلی دارم باش کار میکنم
تاچ یه مقدار ضعیف شده ولی محسوس نسیت
app2sd هم به راحتی نصب و اجرا میشه
فقط میمونه مارکت!!!!!

eyeswideshut
24-01-2011, 13:44
سلام
کسی دیگه این رام رو تست نکرده نظری بده؟
من 3 روزه گوشیم رو خریدم و فقط روتش کردم و هنوز رام مناسب پیدا نکردم که هم فارسی رو ساپورت کنه هم با مارکت مشکل نداشته باشه. مشخصات نرم افزاری من اینه :
firmware v. :2.1
baseban v :47.26.35.04u_7.05.35.26l
kernel : 2.6.29-9a3026a7 htc-kernel@and 18-2#1
build nu : 1.31.405.4 cl150458
software nu : 1.31.405.4
browser ver : webkit 3.1

kachlol
24-01-2011, 20:12
سلام
کسی دیگه این رام رو تست نکرده نظری بده؟
من 3 روزه گوشیم رو خریدم و فقط روتش کردم و هنوز رام مناسب پیدا نکردم که هم فارسی رو ساپورت کنه هم با مارکت مشکل نداشته باشه. مشخصات نرم افزاری من اینه :
firmware v. :2.1
baseban v :47.26.35.04u_7.05.35.26l
kernel : 2.6.29-9a3026a7 htc-kernel@and 18-2#1
build nu : 1.31.405.4 cl150458
software nu : 1.31.405.4
browser ver : webkit 3.1

سلام و تبریک بابت خرید گوشی این رام فارسی رو توی sms به خوبی ساپورت میکنه و برای اینترنت هم میتونید از برنامه uc browser که تو انجمن هست استفاده کنی و فکر نمیکنم مشکلی با مارکت داشته باشه.:az:

eyeswideshut
24-01-2011, 20:55
سلام و تبریک بابت خرید گوشی این رام فارسی رو توی sms به خوبی ساپورت میکنه و برای اینترنت هم میتونید از برنامه uc browser که تو انجمن هست استفاده کنی و فکر نمیکنم مشکلی با مارکت داشته باشه.:az:

مرسی از جوابتون.
فقط یه چیز دیگه من از اپرا واسه اینترنت استفاده میکنم که احتمالا دلیلش رو هم می دونید واسه همین میخواستم یه رامی باشه که بتونم از هر مورورگری استفاده کنم چون هر کاری کردم نتونستم چیز پی ان (به قول بچه های فروم)رو رو ی این کانکت کنم. رو پی سی کار میکنه ولی رو این نه هم پی پی تی داشتم هم ال تو تی. یه سوال این دی ان اس سرچ دومین باید ست بشه ؟ اصلا چی هست ؟
باز هم ممنون

tgbenyamin
27-01-2011, 20:22
یکی کمکم کنه
گوشیو روت کردم
اما می خوام وارد منوی ریکاوری بشم تا رامو نصب کنمم
نمی دونم چطوری باید وارد منوی ریکاوری بشم
راهنمائیم کنید لطفا

kachlol
28-01-2011, 18:58
مرسی از جوابتون.
فقط یه چیز دیگه من از اپرا واسه اینترنت استفاده میکنم که احتمالا دلیلش رو هم می دونید واسه همین میخواستم یه رامی باشه که بتونم از هر مورورگری استفاده کنم چون هر کاری کردم نتونستم چیز پی ان (به قول بچه های فروم)رو رو ی این کانکت کنم. رو پی سی کار میکنه ولی رو این نه هم پی پی تی داشتم هم ال تو تی. یه سوال این دی ان اس سرچ دومین باید ست بشه ؟ اصلا چی هست ؟
باز هم ممنون

من به این خاطر گفتم که از uc browser استفاده کنید چون فارسیرو به خوبی نشون میده وگر نه شما میتونید تو هر رامی از هر browser که دوست دارید استفاده کنید.
برای ست کردن چی پی ان هم میری تو گزینه add v?n اولین گزینه رو انتخاب میکنی add pptp ... بعد name و server رو وارد میکنی و تیک سومی رو بر میداری و گزینه بک رو میزنی و save میکنی و تموم حالا یوزر نام و پسورد و وارد میکنی و کانکت میشی.

kachlol
28-01-2011, 19:02
یکی کمکم کنه
گوشیو روت کردم
اما می خوام وارد منوی ریکاوری بشم تا رامو نصب کنمم
نمی دونم چطوری باید وارد منوی ریکاوری بشم
راهنمائیم کنید لطفا

دوست عزیز شما این لینک رو نگاه کن هم میتونی بک آپ بگیری و هم میتونی به ساده ترین روش بری تو منوی ریکاوری.
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=110967

thedead_unit
29-01-2011, 20:43
اگه گوشی بالا نیاد پشت هم رست بشه چه کار می شه کرد؟

kachlol
29-01-2011, 21:14
اگه گوشی بالا نیاد پشت هم رست بشه چه کار می شه کرد؟

خوب شما بگو دقیقا تو کدوم قسمت مشکل داری و چه کارایی انجام دادی که گوشیت ریست میشه اگه بتونم حتما کمکت میکنم.

thedead_unit
29-01-2011, 21:54
دستت درد نکنه
یه رام نصب کرده بودم بعد می خواستم رستور کنم روی رام قبلی اونی که نصب کرده بودم
restore system رو زدم و وقتی دوباره خواست گوشی بالا بیاد هی رست می شه
فکر کنم اشتباه کردم رست فکتوری نکردم قبلش

josef444
27-06-2011, 00:53
دستت درد نکنه
یه رام نصب کرده بودم بعد می خواستم رستور کنم روی رام قبلی اونی که نصب کرده بودم
restore system رو زدم و وقتی دوباره خواست گوشی بالا بیاد هی رست می شه
فکر کنم اشتباه کردم رست فکتوری نکردم قبلش

دوستان تو این رام چطوری میتونم به اینترنت همراه اول وصل شم ............:au:
یکی لطفا کمک کنه ........................:hello:

rasis20
07-07-2011, 14:19
سلام به همه اساتید
میخواستم این رام رو نصب کن همه بخش رو هم تقریبا مطالعه کردم ولی چیزی دستگیرم نشد
اگه ممکنه چگونگی نصب این رام رو برای بنده که مبتدی هستم توضیح بدید یا لینک مربوطه رو قرار بدید
گوشی در حال حاضر فارسی نداره و واقعا داره اذیت میکنه با تشکر

rasis20
08-07-2011, 00:50
اقا یه جونمرد پیدا نمیشه ما رو راهنمایی کنه؟؟؟:please: