PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : وصل نشدن به ...



reza MD
31-12-2010, 10:52
سلام بر دوستان تشكر به خاطر اين بخش تازه واردها:ab: راستش يه مشكلي برام پيش اومده وقتي كه به اينترنت ... توي بيمارستانمون وصل مي شم، ارتباط برقرار مي شه ولي به محض باز كردن مرور گر يا آپ ديت كردن هوا يا هر كار اينترنتي ديگه، ارتباطم قطع مي ه در حالي كه HD2 بقيه دوستام اينطوري نيست به نظر شما مشكل از كجاست؟
خيلي سپاسگزار مي شم از راهنماييتون :loveit:

el padrino
31-12-2010, 17:41
من کلا به هیچ ... ی وصل نمی تونم بشم خیلی هم لازم دارم . کانکشن رو که می سازم روی می زنم کانکت ارر می ده !!!
لطفا راهنمایی کنید

reza MD
31-12-2010, 19:06
براي اتصال به ... وارد Settings بشيد، بعد وارد قسمت Wireless controls بشيد. روي Menu كليك كنيد. وارد Connections بشين. توي بخش My work network گزينه Edit my ... servers رو انتخاب كنيد و بعد تنظيمات ارائه دهنده سرويس ... خودتونو وارد كنيد. اينطوري اكانت ... براتون ساخته مي شه.

reza MD
31-12-2010, 19:11
من کلا به هیچ ... ی وصل نمی تونم بشم خیلی هم لازم دارم . کانکشن رو که می سازم روی می زنم کانکت ارر می ده !!!
لطفا راهنمایی کنید

براي اتصال به ... وارد Settings بشيد، بعد وارد قسمت Wireless controls بشيد. روي Menu كليك كنيد. وارد Connections بشين. توي بخش My work network گزينه Edit my ... servers رو انتخاب كنيد و بعد گزينه New رو انتخاب كنيد و تنظيمات ارائه دهنده سرويس ... خودتونو وارد كنيد. اينطوري اكانت ... براتون ساخته مي شه.



كاش يك تاپيك بزرگ راجع به انواع اتصالات به اينترنت از طريق HD2 ايجاد بشه:please:

el padrino
03-01-2011, 21:07
عزیزم اول باید کانکشن رو ساخت تا بعدش بشه اونو ادیت کرد
من کانکشن رو می سازم ولی بهش کانکت نمیشه ! مشکلم اینه !

el padrino
05-01-2011, 11:49
بالا خره ... رو ساختم و تونستم کانکت شم ولی هر بار که کانکت می شم فقط یک صفحه رو باز می کنه و دیگه هیچ سایتی رو نمیاره ! وقتی که ... رو قطع می کنم درست میشه ! اشکال مال مودم هست ؟

Austin
06-01-2011, 11:00
منکانکشن رو میسازم یوزر پسورد و سرور این چیزا رو هم میدم ولی اصلا کانکت نمیشه
کسی میتونه کمک کنه بابا خیلی لازمه

safamanesh
06-01-2011, 17:37
سلام
آیا برای رفتن به فیس بوک میشه از وس پی ان استفاده کرد؟
و کلا اگه یکی از اساتید زحمت بکشه طریقه نصب ... رو بر روی ویندوز موبایل بگه خیلی عالی میشه:dn:

el padrino
07-01-2011, 17:07
منکانکشن رو میسازم یوزر پسورد و سرور این چیزا رو هم میدم ولی اصلا کانکت نمیشه
کسی میتونه کمک کنه بابا خیلی لازمه

فکر کنم شما هم مشکل من رو دارید چون این گوشی روی خودش تنظیمات gprs رو داره این مشکل به وجود میاد توی پست بعدی توضیح می دم قسمتی رو که قرمز می کنم رو انجام بدید

el padrino
07-01-2011, 17:08
بله برای پس بوک میشه

1- برید به صفحه ی Setting
بعدش پوشه Connections رو باز کنید
برید به قسمت Connections
حالا روی تب Advanced کلیک کنید
بعد Select Network رو بزنید
در هر 2 مستطیل گزینه ی My Work Network رو انتخاب کنید
بعد Ok رو بزیند و بیرون بیایید (با این کار دیگه به GPRS نمی تونید وصل بشید برای وصل شدن به GPRS باید به همین قسمت بیایید و مستطیل اول رو MCI-GPRS رو انتخاب کنید )
حالا به تب Task برگردید و روی گزینه ی Add ... Server کلیک کنید و بر حسب ... که تهیه کردید تنظیمات رو انجام بدید
حال برای کانکت شدن باید در صفحه ی Connections روی گزینه ی Edit my ... Server کلیک کنید بعد کانکشنی رو که ساختید مشاهده می کنید چند ثانیه دستتون رو روش نگه دارید و سپس کانکت رو بزنید . چند لحظه آنتن گوشی می ره و بعدش کانکت می شه
برای اطمینان از کانکت شدن برید توی Notification Manager یعنی روی آنتن گوشی کلیک کنید وقتی که صفحهی سیاه باز شد ... رو آورده که با کلیک کردن روش می تونید قعطش کنید

hansoll
07-01-2011, 17:42
سلام
دوستان عزیز میشه خواهش کنم یک بار کامل تنضیمات و نحوه ساخت کانکشن رو هم توضیح فرمایید و همینطور بفرمایید منظور از دامین چیست؟

mohammadn73
08-01-2011, 18:39
بله برای پس بوک میشه

1- برید به صفحه ی setting
بعدش پوشه connections رو باز کنید
برید به قسمت connections
حالا روی تب advanced کلیک کنید
بعد select network رو بزنید
در هر 2 مستطیل گزینه ی my work network رو انتخاب کنید
بعد ok رو بزیند و بیرون بیایید (با این کار دیگه به gprs نمی تونید وصل بشید برای وصل شدن به gprs باید به همین قسمت بیایید و مستطیل اول رو mci-gprs رو انتخاب کنید )
حالا به تب task برگردید و روی گزینه ی add ... server کلیک کنید و بر حسب ... که تهیه کردید تنظیمات رو انجام بدید
حال برای کانکت شدن باید در صفحه ی connections روی گزینه ی edit my ... server کلیک کنید بعد کانکشنی رو که ساختید مشاهده می کنید چند ثانیه دستتون رو روش نگه دارید و سپس کانکت رو بزنید . چند لحظه آنتن گوشی می ره و بعدش کانکت می شه
برای اطمینان از کانکت شدن برید توی notification manager یعنی روی آنتن گوشی کلیک کنید وقتی که صفحهی سیاه باز شد ... رو آورده که با کلیک کردن روش می تونید قعطش کنید



[يعني با جي پي ار اس گوشي نميشه استفاوه كرد براي عبور از ف ي ل ت ر ينگ ؟
بايد سبكه وايرلس باشه ؟

el padrino
09-01-2011, 19:12
[يعني با جي پي ار اس گوشي نميشه استفاوه كرد براي عبور از ف ي ل ت ر ينگ ؟
بايد سبكه وايرلس باشه ؟

راستش من gprs امتحان نکردم ولی اگه هم تنیمات gprs باشه و هم ... موقع کار کردن وی پی ان قطع میشه شاید وی پی انی که من اگرفتم این جوری باشه
شما قسمت زیر رو انجام ندید ببینید می شه یا نه نتیجه رو لطفت بگید

حالا روی تب Advanced کلیک کنید
بعد Select Network رو بزنید
در هر 2 مستطیل گزینه ی My Work Network رو انتخاب کنید



سلام
دوستان عزیز میشه خواهش کنم یک بار کامل تنضیمات و نحوه ساخت کانکشن رو هم توضیح فرمایید و همینطور بفرمایید منظور از دامین چیست؟


من فکر می کنم تنظیمات کامل رو داده باشم
به دامین نیازی نیست همونظور که میبینید ستاره داره و نیازی نیست
اگه نوع وی پی انتون رو نمی دومنید و نمی تونید تنظیماتش رو وارد کنید بفرمایید تا کمکتون کنم ای پی و ... رو پیدا کنید

komaki
11-01-2011, 20:06
با سلام،
من طبق توضیحات کامل شما سعی کردم وصل بشم، اکانت و ... رو همونطوری که گفتین درست کردم فقط وقتی کانکت رو میزنم، چند لحظه آنتنم میره و این پیغام میاد:
The Remote Party has ended this connection.
میشه لطفا راهنماییم کنین، مرسی...

nima_lp
12-01-2011, 07:59
با سلام،
من طبق توضیحات کامل شما سعی کردم وصل بشم، اکانت و ... رو همونطوری که گفتین درست کردم فقط وقتی کانکت رو میزنم، چند لحظه آنتنم میره و این پیغام میاد:
The Remote Party has ended this connection.
میشه لطفا راهنماییم کنین، مرسی...

من هم دقیقا همین مشکل رو دارم .
یکی کمک کنه .....:please::sign_help:

hoomantab
12-01-2011, 16:36
با سلام،
من طبق توضیحات کامل شما سعی کردم وصل بشم، اکانت و ... رو همونطوری که گفتین درست کردم فقط وقتی کانکت رو میزنم، چند لحظه آنتنم میره و این پیغام میاد:
The Remote Party has ended this connection.
میشه لطفا راهنماییم کنین، مرسی...

من هم همین طور
البته با بعضیv.. ها

el padrino
12-01-2011, 21:28
من هم همین طور
البته با بعضیv.. ها


من هم دقیقا همین مشکل رو دارم .
یکی کمک کنه .....:please::sign_help:


با سلام،
من طبق توضیحات کامل شما سعی کردم وصل بشم، اکانت و ... رو همونطوری که گفتین درست کردم فقط وقتی کانکت رو میزنم، چند لحظه آنتنم میره و این پیغام میاد:
The Remote Party has ended this connection.
میشه لطفا راهنماییم کنین، مرسی...



مشکل ممکنه از 2 جا باشه
1- تنظیمات ... رو درست انجام ندادید ( ای پی سرور رو درست وارد کردید ؟)
2- همون قسمت قرمز رنگ که عرض کردم توی پست های بالا حتما توی قسمتselect result هر 2 گزینه رو my network انتخاب کنید

komaki
13-01-2011, 00:34
خوب من همه این کارهایی که گفبین رو انجام دادم و ای پی رو هم درست وارد کردم،
ممکنه بخاطر خود وی پی ان باشه؟اگه هست چه سروری از وی پی ان این مشکل رو نداره؟

el padrino
13-01-2011, 18:27
ممکنه مال خود وی پی ان باشه ولی اگه با کامپیوتر می تونید بهش وصل بشید قاعدتا اشکال از گوشی نیست !
بستگی داره شما از کجا ... رو تهیه کنید تا بتونید از سرور هاش استفاده کنید