PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مهم:کمک حل خطای PPP link Control Protocol was Terminated دراتصال گوشیN73 به اینترنت!



saragol
10-03-2007, 22:27
:atten: :atten: :atten: :atten: :atten: :atten: :atten:

با سلام

من یه گوشی N73 دارم که بوسیله اون میخوام به اینترنت ایرانسل از طریق کامپیوتر متصل بشم.

بعد از شناخت درایورها و نصب مودم و ساخت کانکشن، که عکس device manager رو در شکلهای زیر گذاشتم:


http://i17.tinypic.com/2nu6hd0.jpg


http://i18.tinypic.com/33bmkpe.jpg


(( در عکس بالا usb root hob یعنی چی؟ یعنی درست نشناخته ؟ ))


بعد از مراحل فوق در هنگام اتصال وقتی به چک کردن user و pass میرسه با پیغام خطای زیر مواجه میشم:


http://i19.tinypic.com/470io3r.jpg


هر کاری کردم و help خود ویندوز و سایتهای خارجی رو زیر و رو کردم نشد که نشد !!!

بعضی اوقات این پیغام هم میده:

http://i16.tinypic.com/43zed8x.jpg


یه گوشی K750i هم داریم که با اون تست کردم و تونستم کانکت بشم،
اما نمیدونم با نوکیا چرا نمیشه

از دوستانی که تونستن این مشکل رو برطرف کنن و یا اطلاعی در این زمینه دارن

میخوام که به من کمک کنن که این مشکل زودتر حل بشه


ممنونم

farzad48
10-03-2007, 22:37
مرسی ساراگل عزیز از پست مفیدت :flower:

من هم همین مشکل رو دارم و نمیتونم از طریق گوشیم به اینترنت وصل بشم.

لطفاً دوستان کمک کنند تا مشکل ما حل بشه.

با تشکر :flower:

Arash66
11-03-2007, 09:58
سار گل جان و آقا فرزاد عزيز ....
ببينيد وقتي كه با اين ارور مواجه شديد ...
بايد حوصله كنيد و دوباره كانكت بشويد يا چند لحظه صبر كنيد و دوباره امتحان كنيد ...
سار گل عزيز هم فرمودند كه با گوشي ديگري كانكت شدن پس تنظيمات اصلي درسته ...
شما امتحان كنيد جوابشو بگيد !
------------------------------------------
راستي طبق اين عكس در قسمت properties كانكشن ساخته شده مقايسه كنيد ..

http://i17.tinypic.com/33w644l.gif

در قسمت tcp هيچي نباشه هيچ ip نباشه ...
در قسمت اول هم ppp windows باشه !

Arash66
11-03-2007, 10:09
راستي حتما گوشي ان 73 شما به غير از كانكت شده به ايترنت بايد خودش كاملا صحيح و سالم به كامپيوتر براي انتقال فايل وصل بشه !!

saragol
11-03-2007, 13:07
سار گل جان و آقا فرزاد عزيز ....
ببينيد وقتي كه با اين ارور مواجه شديد ...
بايد حوصله كنيد و دوباره كانكت بشويد يا چند لحظه صبر كنيد و دوباره امتحان كنيد ...
سار گل عزيز هم فرمودند كه با گوشي ديگري كانكت شدن پس تنظيمات اصلي درسته ...
شما امتحان كنيد جوابشو بگيد !
------------------------------------------
راستي طبق اين عكس در قسمت properties كانكشن ساخته شده مقايسه كنيد ..

http://i17.tinypic.com/33w644l.gif

در قسمت tcp هيچي نباشه هيچ ip نباشه ...
در قسمت اول هم ppp windows باشه !


ممنون آقا آرش

این تنظمیاتی که شما گفتین من همه رو انجام دادم و کامله

مشکل پروتکل PPP---> Point to Ptoin Protocol هستش که جواب نمیده

با توجه به Help windows تمام تغییراتی گه گفته شده بود انجام دادم

حتی تمام برنامه های موبایل رو Uninstall کردم و دوباره نصب کردم

همه چیز مثل قبل هستش ولی ارتباط برقرار نمیشه !!!

حالا اگه ممکنه ببینید چیکار باید انجام بدم ؟

راستی من میتونم اطلاعات رو جابجا کنم ، یعنی Pc Suit بدون مشکل هست !!!

مرسی :flower:

vahid_invisible
11-03-2007, 13:14
ما که ایرانسمون کد 2 هست و هنوز راه نیافتاده.. ولی چند تا راه بگم شاید کمک کنه.. اول اینکه با گوشیتون بنویسین S phon به شماره 2225 اس ام اس کنین تا پیغامی براتون بیاد اول از اینکه گوشیتون با ایرانسل مقایرت میکنه یا نه.. به بنوسیسن
S imei و به همون شماره 2225 اس ام اس کنید..یه مورد دیگه که فکر میکنم :ایرانسل فعلا یه مقدار شلوغله.. یه برنامه ای که آی پی شما رو عوض میکنه مثل Ultra Surf.exe رو پیدا کنین.. نصب کنین.. هر وقت ارور داد ببندین.. دوباره باز کنیین تا با یکی از آی پی های که اون برنامه میسازه بتونین راه پیدا کنین تو اتصال سایت.. باید یکم باهاش سرو کله زد.. یکم مشکل رو داره.. این که سونی اریکسون رو میشناسه و نوکیا رو نه.. فکر میکنم از انتخابه شبکه هم باشه!!! درضمن باید آنتن فول باشه..
اینم برنامه Ultra Surf.exe
یه سری تنظیمات داره تو option.. اگه نتونستین تنظیمات رو هم میگم بهتون..

vahid_invisible
11-03-2007, 13:21
شرمنده من اصلا عکس هارو ندیدم.. فکر کنم مشکل شما اتصال گوشی به کامپیوتر باشه.. !!!!
یه بار چک کنین ببینین منیجر خوده Nokia PC Suite کار میکنه!!!!

farzad48
11-03-2007, 13:33
شرمنده من اصلا عکس هارو ندیدم.. فکر کنم مشکل شما اتصال گوشی به کامپیوتر باشه.. !!!!
یه بار چک کنین ببینین منیجر خوده Nokia PC Suite کار میکنه!!!!

من از دوستان خوبم آقا آرش و آقا وحید تشکر میکنم.آقا آرش دیگه شرمنده مزاحمتون شدیم. ممنون از راهنمایی هر دو بزرگوار . من مجدداکنترل میکنم. بهتون اطلاع میدم.

وحید جان منیجر هم کار میکنه درسته .در ضمن باهات تماس گرفته بودم . ظا هرا نبودی جواب بدی. بازم تشکر .

saragol
11-03-2007, 16:10
ما که ایرانسمون کد 2 هست و هنوز راه نیافتاده.. ولی چند تا راه بگم شاید کمک کنه.. اول اینکه با گوشیتون بنویسین S phon به شماره 2225 اس ام اس کنین تا پیغامی براتون بیاد اول از اینکه گوشیتون با ایرانسل مقایرت میکنه یا نه.. به بنوسیسن
S imei و به همون شماره 2225 اس ام اس کنید..یه مورد دیگه که فکر میکنم :ایرانسل فعلا یه مقدار شلوغله.. یه برنامه ای که آی پی شما رو عوض میکنه مثل Ultra Surf.exe رو پیدا کنین.. نصب کنین.. هر وقت ارور داد ببندین.. دوباره باز کنیین تا با یکی از آی پی های که اون برنامه میسازه بتونین راه پیدا کنین تو اتصال سایت.. باید یکم باهاش سرو کله زد.. یکم مشکل رو داره.. این که سونی اریکسون رو میشناسه و نوکیا رو نه.. فکر میکنم از انتخابه شبکه هم باشه!!! درضمن باید آنتن فول باشه..
اینم برنامه Ultra Surf.exe
یه سری تنظیمات داره تو option.. اگه نتونستین تنظیمات رو هم میگم بهتون..


ممنون آقا وحید

من حتماً این کارارو انجام میدم. اما من در اتصال به کامپیوتر مشکلی ندارم، همه چی مرتبه و کار میکنه
اما چرا این N73 کانکت نمیشه من موندم .... آخه مگه امکان داره که نشه ؟؟؟
انتخاب شبکه همون ویندوز PPP هست، تنظمیات option در کانکشن رو هزار بار با توجه به Help تغییر دادم
اما نمیشه که نمیشه !!!
دیگه واقعاً نمیدونم باید چیکار کنم ؟

برنامه رو دانلود میکنم خبر میدم

مرسی

بازم اگه کسی نظری داشت لطفاً بگه ...

saragol
11-03-2007, 16:29
اول اینکه با گوشیتون بنویسین S phon به شماره 2225 اس ام اس کنین تا پیغامی براتون بیاد اول از اینکه گوشیتون با ایرانسل مقایرت میکنه یا نه.. به بنوسیسن
S imei و به همون شماره 2225 اس ام اس کنید...

این کار رو انجام دادم یعنی اول اشتباهاً همون S phone رو نوشتم :118: بعدش نوشتم S n73 که در هر دو صورت برام این پیغام اومد :

مدل گوشی ارسال شده قابل قبول نیست !!!!!!


یعنی ایرانسل N73 رو قبول نمیکنه ؟ پس چطور به اینترنت وصل میشم و mms میفرستم ؟؟

برای IMEI هم همینکارو کردم اما جواب نداد و فقط یه sms اومد که نوع فون و imei رو به همین شماره ارسال کن !!

کمک ...

اگه قبول نداره؟ پس چطور کانکت میشم ؟؟؟؟ :113:

farzad48
11-03-2007, 20:44
من که مجددا این مراحل راانجام دادم موفق نشدم. من اکثر تنظیمات را درست انجام دادم . ولی نمیدونم چرا پیغام

میده. اصلا شاید با گوشی n73 نشه . آیا کسی با این گوشی تونست از کامپیوتر به اینترنت ایرانسل کانکت بشه؟

REZA_JOON
11-03-2007, 20:49
فرزاد جان من این تاپیک رو مرور کردم راهنماییهای دوستان کامل بود و شما باید مشکلت حل شه

اگه نشد
یه کم صبر کن قراره تو سری 60 و بخش 9.1 یه قسمت فقط مخصوص کانکشتن ایجاد بشه

مسلما اونجا حرفه ای تر خواهد بود

یا حق

farzad48
11-03-2007, 20:59
فرزاد جان من این تاپیک رو مرور کردم راهنماییهای دوستان کامل بود و شما باید مشکلت حل شه

اگه نشد
یه کم صبر کن قراره تو سری 60 و بخش 9.1 یه قسمت فقط مخصوص کانکشتن ایجاد بشه

مسلما اونجا حرفه ای تر خواهد بود

یا حق


آقا رضا یه دنیا ممنونتم. مرسی . انشاالله که همیشه موفق باشید. :flower: :flower: :flower:

vahid_invisible
12-03-2007, 09:35
من که تا حالا وصل نکردم.. یعنی همونطور که گفتم اصلا راه نیافتاده!!!ولی فکر کنم فقط ان73 نباشه.. سری 9.1 رو کسی ببینه تونسته وصل بشه؟!!!

Arash66
12-03-2007, 09:53
دوستان دوباره سلام !
من بايد اينو ديروز ميگفتم نتونستم !!

آقا كلا GPRS ايرانسل مشكل داره اينو من مظمئنم !!
ولي براي اين كار هر وقت اين ارور زده شد جاي گوشي رو كلا عوض كنيد !
و بزار آنتن در برنامه مخصوص شبكه تقريبا 4 به بالا باشه يعني از فول يكي كمتر ...
بعدشم من ديروز تست كسدم اصلا gprs ريسيو نداره نه از خود گوشي نه از سيستم !

saragol
12-03-2007, 15:28
دوستان دوباره سلام !
من بايد اينو ديروز ميگفتم نتونستم !!

آقا كلا GPRS ايرانسل مشكل داره اينو من مظمئنم !!
ولي براي اين كار هر وقت اين ارور زده شد جاي گوشي رو كلا عوض كنيد !
و بزار آنتن در برنامه مخصوص شبكه تقريبا 4 به بالا باشه يعني از فول يكي كمتر ...
بعدشم من ديروز تست كسدم اصلا gprs ريسيو نداره نه از خود گوشي نه از سيستم !


فکر کنم حرف شما درست باشه
چون من بالاخره تونستم با موبایلم کانکت شم، البته سر فرصت تو یه تاپیک جداگونه توضیح خواهم داد که چطوری

من فقط میتونم صفحه گوگل رو باز کنم، اونم با وجود ...... که در کانکشن تنظیم میکنم !!!!

هیچ سایتی باز نمیشه و اگرم باز بشه یه پیغام دانلود فایل PHP اون صفحه رو میده، شکل زير:

http://i19.tinypic.com/2wbw3ea.jpg

نمیدونم چه معنی میده و چه ربطی داره به سایت باز کردن ؟

اگه میدونید لطفاً بگید ...

نه یاهو باز میشه، و نه MSN ...

mms هم که بگیر نگیر داره .... :102:

اینم از ایرانسل کبیر .... :115:

farzad48
12-03-2007, 22:17
از دوستان خوبم آقایان آرش و رضا و آقا وحید که همیشه کمک حال بنده هستند بسیار تشکر میکنم. خیلی زحمت

کشیدید دوستان. دست شما درد نکنه.

سارا گل جان اگر ممکنه همینجا توضیح بدی ممنون میشم. بازم تشکر میکنم از پستی که زدی.