PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تمامی رام های کاستوم Doc's همراه با Kitchen ( کرنل/تم/نوع رام )



Vahid KianfaR
19-01-2011, 01:03
با سلام خدمت دوستان

از اونجایی که رام های کاستوم زیادی واسه Galaxy S هست سعی میکنیم بهترین رام هارو واسه دوستان معرفی کنیم

یکی از این رام ها , رام های Doc's هست
از خصوصیات جالبه این رام Customization و انعطاف پذیری بسیار بالای این رام هست


شما با ورود به این سایت:


Stefun's DOC ROM Kitchen (http://romkitchen.org/sgs/?s=generator)

میتونین رام خودتونو انتخاب کنبن با لینک مستقیم بدون قیل - تر

در قسمت Base ROm میتونین نوع رام رو انتخاب کنین (Wipe=اطلاعات میپره و No wipe=اطلاعات نمیپره)
در قسمت Kernel میتونین نوع کرنل رو انتخاب کنین (SpeedMOD Or VooDoo or etc.)
در قسمت Modem میتونین نوع modem برای Wifi رو مشخص کنین
در قسمت Apps میتونبن برنامه هایی که به طور پیش فرض میخواین داخله رام باشه رو انتخاب کنین
در قسمت Theme میتونین نوع THEME مورد نظر رو انتخاب کنین
و الی آخر

یکی از بهترین رام ها هم هست پس میتونین هر جور که میخواین رامتون رو انتخاب کنین
و در آخر روی Generate کلیک کنین و به شما لینک مستقیم پر سرعت میده


همیشه هم UPDATE هست پس هر وقت اراده کنین میتونین رام دلخواه خودتونو با آخرین کرنل ها و .... بسازین


مانند عکس های زیر:

http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=491782&stc=1&d=1295387433

http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=491783&stc=1&d=1295387433

http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=491784&stc=1&d=1295387433



طریقه ی نصب:

بعد از اینکه بر روی Generate کلیک کردین و رام رو Download کردین
فایل zip رو بریزین توی حافظه اصلی بعد برین توی Recovery و Apply Zip from sdcard رو کلیک کنین رام رو انتخاب کنین و نصب میشه

برای دوستانی که Captivate دارن هم با ورود به این لینک میتونن طبق دستورات بالا رام خودشون رو انتخاب کنن:


Stefun's DOC ROM Kitchen fot CAPTIVATE (http://romkitchen.org/capt/?s=generator)

mohammadrasaee
19-01-2011, 03:23
با سلام و تشکر فراوان به خاطره معرفی این سایت.
واقعا سایت جالبیه و خیلی راحته.
یه سوال داشتم میشه رام فارسی ساخت؟

hamkhafan
19-01-2011, 10:42
با سلام خدمت دوستان

از اونجایی که رام های کاستوم زیادی واسه Galaxy S هست سعی میکنیم بهترین رام هارو واسه دوستان معرفی کنیم

یکی از این رام ها , رام های Doc's هست
از خصوصیات جالبه این رام Customization و انعطاف پذیری بسیار بالای این رام هست


شما با ورود به این سایت:


Stefun's DOC ROM Kitchen (http://romkitchen.org/sgs/?s=generator)

میتونین رام خودتونو انتخاب کنبن با لینک مستقیم بدون قیل - تر

در قسمت Base ROm میتونین نوع رام رو انتخاب کنین (Wipe=اطلاعات میپره و No wipe=اطلاعات نمیپره)
در قسمت Kernel میتونین نوع کرنل رو انتخاب کنین (SpeedMOD Or VooDoo or etc.)
در قسمت Modem میتونین نوع modem برای Wifi رو مشخص کنین
در قسمت Apps میتونبن برنامه هایی که به طور پیش فرض میخواین داخله رام باشه رو انتخاب کنین
در قسمت Theme میتونین نوع THEME مورد نظر رو انتخاب کنین
و الی آخر

یکی از بهترین رام ها هم هست پس میتونین هر جور که میخواین رامتون رو انتخاب کنین
و در آخر روی Generate کلیک کنین و به شما لینک مستقیم پر سرعت میده


همیشه هم UPDATE هست پس هر وقت اراده کنین میتونین رام دلخواه خودتونو با آخرین کرنل ها و .... بسازین


مانند عکس های زیر:

http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=491782&stc=1&d=1295387433

http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=491783&stc=1&d=1295387433

http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=491784&stc=1&d=1295387433



طریقه ی نصب:

بعد از اینکه بر روی Generate کلیک کردین و رام رو Download کردین
فایل zip رو بریزین توی حافظه اصلی بعد برین توی Recovery و Apply Zip from sdcard رو کلیک کنین رام رو انتخاب کنین و نصب میشه

برای دوستانی که Captivate دارن هم با ورود به این لینک میتونن طبق دستورات بالا رام خودشون رو انتخاب کنن:


Stefun's DOC ROM Kitchen fot CAPTIVATE (http://romkitchen.org/capt/?s=generator)


سلام خدمت دوستان زحمتکش و پرکارم.:loveit::loveit:
واقعا عالیه.:ay:
فقط اگه زحمتی نیست یه راهنمایی فارسی هم واسه این سایت بدین که تازه کارایی مثله من بدونن دارن چیکار میکنن.:cl:
بازم ممنون از زحماتی که می کشین.:cy:

Vahid KianfaR
19-01-2011, 12:35
سوال هر 2 دوستمون و با هم جواب میدم

فارسی روساپورت نمیکنه ولی با 2 تا کار مشکلتون حل میشه:

برای SMS فارسی از Mirsal استفاده کنید

برای Browser هم از Persian Browser که واستون جفتشونو ضمیمه میکنم
الان دیگه رام فارسی میشه :4:

چون واقعا رام های DOC's حرف نداره و جزو بهترین رام های کاستوم هست مثل Darky

خوبیشم همینه میری توی سایتش هر گزینه ای رو بخوای تیک میزنی بعدم Generate و رامتو آماده میگیری واسه Download کلا 3 دقیقه میشه و همونی که میخوای رو دانلود میکنی چه از لحاظ Performance و چه از لحاظ قیافه و Theme و اینا..

hamkhafan
19-01-2011, 14:18
من یه مشکل دارم
وقتی رستارت می شه و میاد بالا ارور میده. تو همه ی کاستوم رامها اینجوریه!!!!
نمی تونم از گوشی استفاده بکنم!!!
اگه می شه کمکم کنید.

shaha66
19-01-2011, 15:06
من یه مشکل دارم
وقتی رستارت می شه و میاد بالا ارور میده. تو همه ی کاستوم رامها اینجوریه!!!!
نمی تونم از گوشی استفاده بکنم!!!
اگه می شه کمکم کنید.

دوست عزیز شما برای اینکه برنامه های رام قبلیتون پاک نشه از ورژن no-wipe استفاده کردین؟

arthas5
19-01-2011, 15:12
woot! Your rom is cooking right now. Please wait. Your link will soon be displayed.
الان یه ساعته زدم این پیغامو داده!

2-3بار هم رفرش کردم اما بازم رو این پیغام مونده!

لینک دانلود بهم نمیده : دی

Vahid KianfaR
19-01-2011, 18:21
الان یه ساعته زدم این پیغامو داده!

2-3بار هم رفرش کردم اما بازم رو این پیغام مونده!

لینک دانلود بهم نمیده : دی

متوجه نمیشم من همین الان زدم ریزه اونی که نوشته WOOT بعد نوشته Download Link HERE زیرشم یه Barcode هست مثل عکس سوم !!!!

به عکس سوم توجه کن درسته نوشته u'r link will soon be displayed ولی زیرش این رو نوشته Download Link HERE

حتما واسه اولین بار از ورژن Wipe استفاده کنید

دفعه های بعد no wipe بریزید این واسه همه رام ها صدق میکنه

factory Reset اینا هم فراموش نشه

arthas5
19-01-2011, 19:49
نه آقا خبری از هیچ لینکی نیست.

ورژن wipe رو هم زدم اتفاقن. کلن همینجوری میمونه و هیچ لینکی نمیده؟

تبلیغاتی چیزی داره؟ آخه من از اکستنشن adblock plus استفاده میکنم تبلیغاتو نشون نمیده!

اگه چیزی هست غیرفعال کنم!!؟؟

Vahid KianfaR
19-01-2011, 21:04
نه آقا خبری از هیچ لینکی نیست.

ورژن wipe رو هم زدم اتفاقن. کلن همینجوری میمونه و هیچ لینکی نمیده؟

تبلیغاتی چیزی داره؟ آخه من از اکستنشن adblock plus استفاده میکنم تبلیغاتو نشون نمیده!

اگه چیزی هست غیرفعال کنم!!؟؟

خب دارن برنامه هارو update میکنن الان

We are updating most of the apps on the server. Sorry for the inconvenience.

بهتر ببینیم چیا اضافه میشه به لیست :4:

Vahid KianfaR
19-01-2011, 21:59
من یه مشکل دارم
وقتی رستارت می شه و میاد بالا ارور میده. تو همه ی کاستوم رامها اینجوریه!!!!
نمی تونم از گوشی استفاده بکنم!!!
اگه می شه کمکم کنید.

مشکل شما launchere داداش باید موقع انتخاب رام توی APPS لانچر Touch WIZ رو انتخاب میکردین یا از WIPE استفاده میکردین یه factory reset فکر کنم درستش کنه



سایت update شد ورژن جدید رام اضافه شد
-
-
-
-

hamkhafan
20-01-2011, 02:39
مشکل شما launchere داداش باید موقع انتخاب رام توی APPS لانچر Touch WIZ رو انتخاب میکردین یا از WIPE استفاده میکردین یه factory reset فکر کنم درستش کنه



سایت update شد ورژن جدید رام اضافه شد
-
-
-
-

نمی شه دوسته من.
تا حالا نزدیک 5تا رام مختلف ساختم و امتحان کردم. ولی نمی شه!!!
واسه همه برنامه ها ارور می ده نه فقط لانچر!!!:ck::cl::lol:

Vahid KianfaR
20-01-2011, 06:31
نمی شه دوسته من.
تا حالا نزدیک 5تا رام مختلف ساختم و امتحان کردم. ولی نمی شه!!!
واسه همه برنامه ها ارور می ده نه فقط لانچر!!!:ck::cl::lol:

درسته داداش باید از wipe version استفاده کنید

کلا واسه همه رام ها اینطوریه

آخه من از اول wipe گرفتم و تست کردم ok بود

ALL USER DATA پاک بشه بهتره از برنامه هات backup بگیر بعد factory reset کن
رام از نوع wipe رو بریز دوباره hard reset کن

درست میشه

bi hess
20-01-2011, 21:55
در قسمت اول کدوم رو باید انتخاب کنیم؟
در قسمت مودم کدوم رو انتخاب کنیم؟

arthas5
20-01-2011, 22:08
مودم همون پیشفرض بزارید باشه!

قسمت اول هم با توجه به اینکه میخواید اطلاعات و برنامه هاتو بپره یا نه !

اگه wipe رو انتخاب کنید همه چیز پاک میشه. اگه no wipe رو انتخاب کنید میمونه اما وایپ بهتره!

++ این تیک re-partition رو در برنامه odin کلن در چه مواقعی باید بزنیم و در چه مواقعی نباید بزنیم؟!

Vahid KianfaR
21-01-2011, 02:23
بچه ها اگه Base ROM اتون JPY هست میتونین از no wipe استفاده کنین ولی اگه مثلا jpjpg یا jpx هست wipe رو انتخاب کنید

یعنی اونایی که رام DARKY رو دارن با خیال راحت no-Wipe رو انتخاب کنین واسه من که عالی بود

به نظر من Kernel VooDoo عالیه من الان دارم خیلی بهتر از این SPEEDMOD هست مخصوصا توی شارژ

hamkhafan
21-01-2011, 12:51
من یه مشکل دارم
وقتی رستارت می شه و میاد بالا ارور میده. تو همه ی کاستوم رامها اینجوریه!!!!
نمی تونم از گوشی استفاده بکنم!!!
اگه می شه کمکم کنید.

بالاخره یکی پیدا نشد به من بد بخت کمک بکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/!!!!!!!!!!!!!!:dp:

shaha66
21-01-2011, 14:47
بالاخره یکی پیدا نشد به من بد بخت کمک بکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/!!!!!!!!!!!!!!:dp:

داداش شما ی دفعه گوشیتون رو با رام jpu فلش کنید بعد اقدام به نصب این رام های دست ساز کنید.:ea:

Vahid KianfaR
22-01-2011, 16:54
انتخاب Boot Animation اضافه شد
-
-
-

abdol5812228
22-01-2011, 20:43
بچه ها کمک کنید
گوشیم رو با این رامها فلش کردم ریخته هم
سه دکمه گوشیم درست نیست با دستوری که تو cmd وارد میکنن به ریکاوری رفتم
حالا گوشی رو که روشن میکنم یه صدای زن یه چیزی میگه و گوشی هم تو این حالت به ریکاوری نمیره
دارم سکته میکنم لطفا کمکم کنید

abdol5812228
22-01-2011, 21:14
بچه ها کمک کنید
گوشیم رو با این رامها فلش کردم ریخته هم
سه دکمه گوشیم درست نیست با دستوری که تو cmd وارد میکنن به ریکاوری رفتم
حالا گوشی رو که روشن میکنم یه صدای زن یه چیزی میگه و گوشی هم تو این حالت به ریکاوری نمیره
دارم سکته میکنم لطفا کمکم کنید

Vahid KianfaR
22-01-2011, 22:35
بچه ها کمک کنید
گوشیم رو با این رامها فلش کردم ریخته هم
سه دکمه گوشیم درست نیست با دستوری که تو cmd وارد میکنن به ریکاوری رفتم
حالا گوشی رو که روشن میکنم یه صدای زن یه چیزی میگه و گوشی هم تو این حالت به ریکاوری نمیره
دارم سکته میکنم لطفا کمکم کنید

چی شد داداش جواب پیغامتو دادم صبر کردی که صدا تمام بشه؟
بعد restart میشه گوشی بازم یکم دیگه باید صبر کنید بعد دیگه میاد بالا

abdol5812228
22-01-2011, 22:48
دوست عزیز من تا 20 دقیقه هم صبر کردم این انگلیسیه یه چیزی در مورد پارتیشن میگه
روی galaxy s پایینشم نوشته gt-i9000 پایین صفحه هم نوشته samsung میمونه
قبلا موقعی که گوشی رو روشن میکردم در زمان لود شدن گوشی میشد با cmd به ریکاوری رفت ولی الان نمیشه
لطفا کمکم کن

abdol5812228
22-01-2011, 23:09
دوست عزیز من تا 20 دقیقه هم صبر کردم این انگلیسیه یه چیزی در مورد پارتیشن میگه
روی galaxy s پایینشم نوشته gt-i9000 پایین صفحه هم نوشته samsung میمونه
قبلا موقعی که گوشی رو روشن میکردم در زمان لود شدن گوشی میشد با cmd به ریکاوری رفت ولی الان نمیشه
لطفا کمکم کن

samsung best
23-01-2011, 09:44
دوست عزیز اون صدا میگه چند دقیقه صبر کنید؟ ممکنه تا 30 دقیقه هم طول بکشه چون من خودم تا 30 دقیقه هم نشستم چون اطلاعات و بازیهام نزدیک 350 تا بود.. اطلاع بدید و در ضمن شما مشکل سه دکمه حل نکردین و کاستوم رام زدین؟؟؟

abdol5812228
23-01-2011, 14:08
ممنون از جوابتون
گوشی رو بردم خدمات سامسونگ (مایکروتل)
شیراز - ملاصدرا - اناهیتا
بهم گفتن معلوم نیست درست بشه باید تا بعد از ظهر صبر کنم
ضمنا من نمونه wipe رو ریختم و قبلشم فکتوری ریست کردم و مموری رو از روی گوشی برداشتم
حالا پناه بر خدا

Vahid KianfaR
18-02-2011, 11:39
فارسی ساز Darky رو این رام ها به خوبی جواب داد
دوستان میتونن بعد از اینکه رام دلخواهشون رو ساختن
فارسی ساز رو هم از لینک زیر بگیرن:

http://mobilestan.net/showpost.php?p=1817569&postcount=4

arthas5
03-03-2011, 22:45
من فارسی ساز دارکی رو ریختم اما همه منوها پرت و پرت نوشته بود! مثلن بجای hnput method نوشته بود you do not have permission یا به جای settings نوشته بود edit کلن قاتی پاتی شد چیزاش!

Vahid KianfaR
03-03-2011, 23:41
من فارسی ساز دارکی رو ریختم اما همه منوها پرت و پرت نوشته بود! مثلن بجای hnput method نوشته بود you do not have permission یا به جای settings نوشته بود edit کلن قاتی پاتی شد چیزاش!

از WIPE استفاده کردی؟ من روی ورژن 9.6.6 ریختم خیلی خوب جواب داد!

یه بار واسه من با DARKY اینحوری شد قاطی کرد

دوباره فارسی ساز رو نصب کن اگه نشد
همون ورژن رو از نوع No-Wipe بگیر دوباره بریز بعد فارسی ساز رو نصب کن 100% درست میشه

arthas5
04-03-2011, 14:19
برای من این ورژن بود:
XWJS5_Wipe-v9_6_6-15-45-40-18-02-RPXAwNivuY

اما الان دیگه 9.3 دارکی ریختم و نمیتونم دوباره تست کنم فارسی ساز رو.

Vahid KianfaR
04-03-2011, 17:00
برای من این ورژن بود:
Xwjs5_wipe-v9_6_6-15-45-40-18-02-rpxawnivuy

اما الان دیگه 9.3 دارکی ریختم و نمیتونم دوباره تست کنم فارسی ساز رو.

دارکی 9.3 هم خیلی خوبه مودم zsjpe رو هم بگیر بریز دیگه مصرفتم توپ میشه
فارسی سازشم بنصب

xAghilx
04-03-2011, 17:11
دارکی 9.3 هم خیلی خوبه مودم zsjpe رو هم بگیر بریز دیگه مصرفتم توپ میشه
فارسی سازشم بنصب

وحید جون فارسی ساز رو خودت نصبیدی رو 9.3؟!
خود دارکی که گفته نمیشه نصبیدش:bl:

Vahid KianfaR
04-03-2011, 18:50
وحید جون فارسی ساز رو خودت نصبیدی رو 9.3؟!
خود دارکی که گفته نمیشه نصبیدش:bl:

مخلصه داداش عقیل گلم هستیم

روی 9.3 BETA 2 نصبیده بودم مشکلی نداشت ولی روی این Final هنوز نصب نکردم آخه کلا لازم ندارم فارسی!

eee اگه اینجوریه که خیلی ضد حاله!!