PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در ریختن فایل روی htc hd 7



هلیا 89
26-01-2011, 01:05
سلام
وقتی کابل usb رو به لب تاب وصل میکنم فقط گوشی رو شارژ میکنه میخواستم من و راهنمایی کنید که مشکل کارم کجاست چون می خوام عکس ها و اهنگ های جدید رو داخلشseve کنم

halvlid
26-01-2011, 01:14
سلام
وقتی کابل usb رو به لب تاب وصل میکنم فقط گوشی رو شارژ میکنه میخواستم من و راهنمایی کنید که مشکل کارم کجاست چون می خوام عکس ها و اهنگ های جدید رو داخلشseve کنم

شما باید این سوال تو قسمت عمومی می پرسیدی
برای ریختن فایل ها باید برنامه zune رو نصب کنی و از این طریق گوشیتو sync کنی و بعد فایلتو بریزی رو کوشیت

mojtaba afshani
10-02-2011, 21:02
راهنمای نصب کامل zune اینجاست. تو این آدرس. ماله خوده مایکروسافته. انگیلیسیه. اگه جایی گیر کردین بگین راهنماییتون میکنم.

mojtaba afshani
10-02-2011, 21:03
راهنمای نصب کامل zune اینجاست. تو این آدرس. ماله خوده مایکروسافته. انگیلیسیه. اگه جایی گیر کردین بگین راهنماییتون میکنم.
http://support.microsoft.com/kb/2410180

Persian-King
19-02-2011, 20:47
هلیا جان شما باید این نرم افزار رو دانلود و نصب کنی. موفق باشی
http://zune.net/en-US/products/software/default.htm

n9700
19-02-2011, 23:44
سلام دوستان من عکسها و آهنگ ها توسط zune توی گوشی می ریزم اما برنامه ها و بازی ها رو نمی تونم بریزم.لطفا کمکم کنید؟؟؟

Mohammad_ai69
20-02-2011, 16:09
سلام دوستان من عکسها و آهنگ ها توسط zune توی گوشی می ریزم اما برنامه ها و بازی ها رو نمی تونم بریزم.لطفا کمکم کنید؟؟؟
شما باید بازی ها و برنامه ها رو با برنامه نصب کنید روی گوشیت . با zune نمیشه برای راهنمایی بیشتر به تاپیک زیر برید

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=123146

mrv20072000
20-02-2011, 22:39
باسلام من نمیتونم شماره هامو روی دفترتلفن اچ تی سی دزییر زد بریزم ممنون میشم راهنمایی کنید

n9700
26-02-2011, 18:27
سلام دوستان می خواتستم بدونم بدونه آنلاک هم میشه فایل های جاوا رو ریخت؟؟؟؟؟؟؟

sammi_1987
02-03-2011, 00:29
سلام
من اون لینک آموزش جیلبریک رو دنبال کردم
نرم افزار ChevronWP7 رو هم دانلود کردم

باید با زون ساینک بشم که میشم!
بعد ChevronWP7.exe رو اجرا میکنم که اون 2تا تیک رو بزنم که این ارور رو میده
Sorry, I'm having trouble communicating with the phone
please make sure it's connected using USB
please start the zune application
من مطمئنم که گوشیم کانکته چون میتونم موزیک جابجا کنم!

Persian-King
02-03-2011, 13:46
سلام
من اون لینک آموزش جیلبریک رو دنبال کردم
نرم افزار ChevronWP7 رو هم دانلود کردم

باید با زون ساینک بشم که میشم!
بعد ChevronWP7.exe رو اجرا میکنم که اون 2تا تیک رو بزنم که این ارور رو میده
Sorry, I'm having trouble communicating with the phone
please make sure it's connected using USB
please start the zune application
من مطمئنم که گوشیم کانکته چون میتونم موزیک جابجا کنم!

دوست عزیز شما حتما باید قفل صفحه گوشیتون رو باز بزارین، یعنی اینکه قبل از کلیک روی unlock حتما باید تو منوی گوشی باشید. امیدوارم منظورم رو فهمیده باشین!!!

sammi_1987
02-03-2011, 21:04
من کلا فقل گوشی رو غیر فعال کردم و حتی تو حالت Standby هم نیست ولی...

در ضمن اصلا اون نرم افزار ChevronWP7 اجرا نمیشه که بخوام Unlock رو بزنم
قبل از اجرا شدن اون اروری که گفتم رو میده.

n9700
09-03-2011, 12:56
با سلام. اگه می شه چندتا برنامه و بازی با پسوند xap بیارید

mkomeily
10-03-2011, 20:41
n9700 قسمت مربوطش توی انجمن هست فقط یکمی بگرد

assistant
11-03-2011, 10:38
سلام دوستان
من تونصب zune مشکل دارم
zune رو دانلود کردم
اما وقتی میخوام نصبش کنم یه صفحه وب باز میشه که ارور میده و قطع میشه
واسه نصبش ....... میخواد؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
الان از گوشی هیچ استفاده ای نمیتونم کنم و عصبیم کرده
باتشکر

Sir.Daryanavard
11-03-2011, 11:01
سلام دوستان
من تونصب zune مشکل دارم
zune رو دانلود کردم
اما وقتی میخوام نصبش کنم یه صفحه وب باز میشه که ارور میده و قطع میشه
واسه نصبش ....... میخواد؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
الان از گوشی هیچ استفاده ای نمیتونم کنم و عصبیم کرده
باتشکر
این نرم افزار zune که دانلود کردی حجمش چقدره؟
اگه حجمش 120 مگابایت هست بعد از نصب خودش 120 مگابایت دیگه دانلود میکنه

assistant
12-03-2011, 07:25
حجمش 120 مگه
اما وقتی میخواد واسه ادامه نصب دانلود کنه یه اینترنت اکسپلورر باز میشه اما هیچ سایتی باز نمیشه و ارور میده
میشه یه لینک بهم بدید که واسه نصبش نیاز به اینترنت و دانلود نباشه؟

aliex
12-03-2011, 09:58
حجمش 120 مگه
اما وقتی میخواد واسه ادامه نصب دانلود کنه یه اینترنت اکسپلورر باز میشه اما هیچ سایتی باز نمیشه و ارور میده
میشه یه لینک بهم بدید که واسه نصبش نیاز به اینترنت و دانلود نباشه؟

سلام
اونهایی که میخوان zune رو نصب کنند این رو دانلود کنند که 246 مگابایته و نصب میشه و احتیاجی به دانلود مجدد یا ادامه نداره :df: :bz:
http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyID=ab1a80ed-e337-4346-9d5a-f00cfb467514

Sir.Daryanavard
12-03-2011, 10:54
مرسی aliex میخواستم لینکش رو بدم که شما زحمتش رو کشیدی

saeid.kazemi86
14-03-2011, 12:37
سیستم من سرویس پک 2 برنامه zune نمیتونم نصب کنم چکار کنم؟

assistant
15-03-2011, 10:03
آقا من از این لینک دانلود کردم
واسه نصبش به اینترنت هم نیاز نداره
http://learnguide.net/ZunePackage47.exe
لینک مایکروسافت نیست که اذیت کنه
پسر داییم رو سرور خودش دانلودش کرد و لینک بهم داد
: )

n9700
19-03-2011, 19:06
با سلام.من وقتی می خوام zune رو آپدیت کنم ارز جنرال تا 99 درصد می ره ولی کامل نمی شه؟؟؟؟

sepehrg
20-03-2011, 10:59
roo win xp sp 3 ham error mide.
win vista , win 7 .. ok mishe.

ghanbari64
21-03-2011, 21:14
سلام دوستان.

ممنون از راهنمایهاتون

من زیاد بلد نیستم با سایت موبایلستان کار کنم. ممنون میشم اینجا جوابم رو بدید.

من برنامه zune رو نصب کردم و می تونم روی گوشی موزیک و عکس بریزم.

اما ایا نمیشه کاری کرد که هارد اچ تی سی 7 توی کامپیوتر مثل یک درایو دیده بشه و راحت همه چی داخل ریخت؟
دوم اینکه من نمی تونم باهاش بلوتوس بفرستم یا بگیریم. بلوتوسش به لپ تابم وصل میشه اما نمیشه فایلی ارسال کرد؟
سوم اینکه من حتی نمی تونم باهاش موزیکی که می خوام برای زنگ خورم باشه رو قرار بدم؟


رفتم بازار موبایل تهران یکی گفت باید 90 بدی یکی گفت 70 و خلاصه هر کسی یه قیمتی می داد و حرف خاصی می زدن که گوشیت رو می تونیم برنامه بدیم هاردش رو توی کامپیوتر ببینی. اما من ترسیدم گوشییم رو هک کنن تا هاردش مشخص بشه؛ نمی خوام هک بشه.


حالا ممنون میشم یه راهنمایی کنین راجب سوالهام.


در ضمن من این گوشی رو به قیمت 455 هزار تومن از تهران خریدم. حدود یک هفته قبل از عید 90.

tatanka
26-03-2011, 12:26
سلام دوستان.

ممنون از راهنمایهاتون

من زیاد بلد نیستم با سایت موبایلستان کار کنم. ممنون میشم اینجا جوابم رو بدید.

من برنامه zune رو نصب کردم و می تونم روی گوشی موزیک و عکس بریزم.

اما ایا نمیشه کاری کرد که هارد اچ تی سی 7 توی کامپیوتر مثل یک درایو دیده بشه و راحت همه چی داخل ریخت؟
دوم اینکه من نمی تونم باهاش بلوتوس بفرستم یا بگیریم. بلوتوسش به لپ تابم وصل میشه اما نمیشه فایلی ارسال کرد؟
سوم اینکه من حتی نمی تونم باهاش موزیکی که می خوام برای زنگ خورم باشه رو قرار بدم؟


رفتم بازار موبایل تهران یکی گفت باید 90 بدی یکی گفت 70 و خلاصه هر کسی یه قیمتی می داد و حرف خاصی می زدن که گوشیت رو می تونیم برنامه بدیم هاردش رو توی کامپیوتر ببینی. اما من ترسیدم گوشییم رو هک کنن تا هاردش مشخص بشه؛ نمی خوام هک بشه.


حالا ممنون میشم یه راهنمایی کنین راجب سوالهام.


در ضمن من این گوشی رو به قیمت 455 هزار تومن از تهران خریدم. حدود یک هفته قبل از عید 90.

آقا منم همچین مشکلی دارم ؟
آیا ویندوز 7 قابل هک هست مثل آندرویداگر هک بشه مشکلی براش پیش نمیاد؟

با تشکر از همگی:up:

vaso
26-03-2011, 18:59
کانکشن گوشیتون(zune) باید رو guest باشه

s2h.jester
27-03-2011, 13:46
inoo ye cheki bokonid man har kari kardam natonestam shiad shoma betonid http://theunlockr.com/2010/11/29/how-to-enable-usb-storage-on-windows-phone-7/

http://theunlockr.com/2010/11/29/how-to-enable-usb-storage-on-windows-phone-7/

mg2011
27-03-2011, 14:51
با سلام
میخواستم بدونم که چطور و با چه نرم افزاری میشه بازی و نرم افزار روی این گوشی بریزی

noshineshghi
27-03-2011, 15:12
salam bache ha chetor mishe ahangaee ro ke mirizim ro goshi be onvane ringing ton estefade kard
aslan mishe ya na ?
mer30

Mr.Mobile
27-03-2011, 16:37
inoo ye cheki bokonid man har kari kardam natonestam shiad shoma betonid http://theunlockr.com/2010/11/29/how-to-enable-usb-storage-on-windows-phone-7/

http://theunlockr.com/2010/11/29/how-to-enable-usb-storage-on-windows-phone-7/
اینجاست:
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=124031

با سلام
میخواستم بدونم که چطور و با چه نرم افزاری میشه بازی و نرم افزار روی این گوشی بریزی
اینجاست:
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=136921

salam bache ha chetor mishe ahangaee ro ke mirizim ro goshi be onvane ringing ton estefade kard
aslan mishe ya na ?
mer30

شومام اینجا:
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=122757

mg2011
27-03-2011, 19:10
سلام من یک کانکشن ساختم تو live و الان یه گزینه هایی اضافه شده به نرم افزار zune مثل marketplace ولی نمیدونم چطوری باید نرم افزار و بازی روی گوشیم بریزم

s2h.jester
02-04-2011, 17:54
http://forum.xda-developers.com/archive/index.php/t-917423.html

aliex
04-04-2011, 17:11
سلام من یک کانکشن ساختم تو live و الان یه گزینه هایی اضافه شده به نرم افزار zune مثل marketplace ولی نمیدونم چطوری باید نرم افزار و بازی روی گوشیم بریزم

من خودم تا حالا از زون استفاده نکردم اما فکر کنم نرم افزار و بازی های free رو میتونی بگیری بعد که گوشی رو وصل کنی به کامپیوتر و سینک کنی به زون نصب میشه رو گوشی:ab:

shahramfire
04-04-2011, 22:03
salam vagti cabl ro vasl kardam filharo rikhtam vali 1 ruz badesh kabl ro vasl kardam tu gozineye music hichi dide nemishod che tou mobile htc hd7 che tu pc sofwer zun
alan dobare reset kardam zadam mitarsam baz cabl vasl konam

n9700
15-04-2011, 00:58
سلام.دوستان وقتی من از zune توی windos seven استفاده می کنم مارکتش میاد ولی وقتی توی xp sp3 استفاده می کنم نمیاد لطفا کمک کنید

™ A L I
15-04-2011, 08:31
ولی وقتی توی xp sp3 استفاده می کنم نمیاد لطفا کمک کنید

تا جایی که من میدونم فقط روی سون اجرا میشه..............

n9700
15-04-2011, 10:15
توی xp هم آپدیت نمی شه باید توی seven آپدیت کنم.فایل منجر جدید هم نصب نمی شه

youcanflyomid
15-04-2011, 10:20
سلام.دوستان وقتی من از zune توی windos seven استفاده می کنم مارکتش میاد ولی وقتی توی xp sp3 استفاده می کنم نمیاد لطفا کمک کنید

location پي سي احتمالا ايرانه به امريكا يا انگليس تغيير بده

youcanflyomid
15-04-2011, 10:25
تا جایی که من میدونم فقط روی سون اجرا میشه..............

رو xp sp3 اجرا ميشه دوست من

n9700
15-04-2011, 15:09
آپدیت چی اون رو چتوری نصب کنم اورر می ده

youcanflyomid
16-04-2011, 00:30
آپدیت چی اون رو چتوری نصب کنم اورر می ده

چه اروري ميده ؟ كدشو بدين تا بگم مشكل كجاست

mohsen.sh10000
22-04-2011, 23:58
سلام
ببخشید چطوری میشه از هارد کامپیوتر آهنگ یا فیلم بریزم روی گوشی hd7

زیون رو نصب دارم و به گوشی هم متصل میشم
اما نمیدونم از کجا یرم و آهنگ روی گوشی بریزم

mido-mido
23-04-2011, 08:40
سلام
ببخشید چطوری میشه از هارد کامپیوتر آهنگ یا فیلم بریزم روی گوشی hd7

زیون رو نصب دارم و به گوشی هم متصل میشم
اما نمیدونم از کجا یرم و آهنگ روی گوشی بریزم

زون رو باز کنین.....به قسمت setting>>software>>collection برید....
از اونجا برای فایل های اهنگ و فیلم و عکس خودش دسته بندی کرده....شما فقط کافیه روی دکمه ی manage هر بخش کلیک کنین....و اون فولدری که فایلهاتون داخلشه رو add کنین....موفق باشین...

mohsen.sh10000
23-04-2011, 22:33
آقا دست شما درد نکنه
من این کار رو کردم ولی توی گوشیم نمیبینمشون
فایل های صوتیم mp3 وفایلهای تصویریم flv و wmv هستن
ممنون
البته اینو بگم ک از اون راهی که شما گفتی من رفتم ولی فایلها رو ندیدم برا همین فولدر ها رو اد کردم

youcanflyomid
23-04-2011, 23:52
آقا دست شما درد نکنه
من این کار رو کردم ولی توی گوشیم نمیبینمشون
فایل های صوتیم mp3 وفایلهای تصویریم flv و wmv هستن
ممنون
البته اینو بگم ک از اون راهی که شما گفتی من رفتم ولی فایلها رو ندیدم برا همین فولدر ها رو اد کردم

دوست من بعد از اين كار به قسمت collection در منوي اصلي بريد فايل هايي كه انتخاب كرديدو اونجا مشاهده مي كنيد بعد اگه فايل موزيك يا ويدئو يا عكس هست به همون قسمت مراجعه كنيد وروي فايل مورد نظر كليك راست كنيد و گزينه sync with htc انتخاب كنيد......... يا روي فايل مورد نظر كليك كرده با موس بكشيد و روي ايكون موبايل كه پايين سمت چپ قرار داره رها كنيد در اين صورت انتقال به گوشي انجام خواهد شد....

mohsen.sh10000
24-04-2011, 15:44
دست شما درد نکنه خیلی زحمت کشیدین
ببخشید چند تا سوال دیگه هم دارم
1- اگه بخوام یه فایل مثلا موزیک از روی گوشیم بریزم روی کامپیوتر باید چیکار کنم . باید همین کار ها رو برای کامپیوتر هم انجام بدم؟
2- اگه بخوام عکس یا فیلم یا هر چیزی روی گوشیم رو هیدن کنم تا اگه کسی رفت سراغ گوشیم نبینه باید چیکار کنم؟
3- اگه بخوام از گوشیم به عنوان فلش استفاده کنم باید چیکار کنم؟
4- نرم افزار یاهو مسنجر برا wp7 رو از کجا باید دانلود کنم؟ آیا میتونم با گوشی خودم موقعی که به کامپیوتر وصلم و با اینترنت وصلم دانلود و نصب کنم؟ یا حتما باید گوشیمو جیلبرک کنم؟
5- برنامه هایی رو که روی گوشیم هست رو چجوری میتونم uninestal کنم؟
واقعا معذرت میخوام
بازم ممنون

mido-mido
24-04-2011, 15:53
دست شما درد نکنه خیلی زحمت کشیدین
ببخشید چند تا سوال دیگه هم دارم
1- اگه بخوام یه فایل مثلا موزیک از روی گوشیم بریزم روی کامپیوتر باید چیکار کنم . باید همین کار ها رو برای کامپیوتر هم انجام بدم؟
2- اگه بخوام عکس یا فیلم یا هر چیزی روی گوشیم رو هیدن کنم تا اگه کسی رفت سراغ گوشیم نبینه باید چیکار کنم؟
3- اگه بخوام از گوشیم به عنوان فلش استفاده کنم باید چیکار کنم؟
4- نرم افزار یاهو مسنجر برا wp7 رو از کجا باید دانلود کنم؟ آیا میتونم با گوشی خودم موقعی که به کامپیوتر وصلم و با اینترنت وصلم دانلود و نصب کنم؟ یا حتما باید گوشیمو جیلبرک کنم؟
5- برنامه هایی رو که روی گوشیم هست رو چجوری میتونم uninestal کنم؟
واقعا معذرت میخوام
بازم ممنون

1-شما اهنگی رو که میخواین از طریق برنامه ی زون انتخاب میکنین....drag and drop (بخونید بکشید ول کنین...:دی...)میکنین روی عکس کامپیوتر که اون پایین صفحه زده....
2-فعلا همچین چیزی میسر نیست...ولی یه راهایی هست که گمون نکنم جواب بده....
3-باید برنامه نصب کنین....تو بخش بگردین پیدا میکنین....الان دقق نمودنم هست یا نه....اگر نبود خبرم بدین تا بزارم....
4-من یه چند تا برنامه دیدم ولی هیچ کدوم جواب نداده....بهترین راه از همون طریق اینترنت هست....با بروزر گوشی منظورمه....
5-انگشتتون رو روش نگه دارین....گزینه ی uninstall میاد....

smaeil.irib
24-04-2011, 17:43
سلام خدمت کلیه دوستان و رفقا
کسی می دونه چطور می شه فایل های pdf و آفیس رو از کامپیوتر روی گوشی hd7 ریخت من که راهی پیدا نکردم .

pedramcvx
24-04-2011, 19:22
سلام...یه سر به اینجا بزن:
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=141211

mohsen.sh10000
26-04-2011, 14:11
مرسی
یه جایی توی بخش هست که نوشته بهترین نرم افزار فایل منیجر ولی درست توضیح نداده که باید دقیقا چیکار کرد.
قسمت نوشتن پیامش هم بسته هست که نمیشه پرسید؟
اگه یه لطف کنید و بزارید ممنونتون میشم
اینجا http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=141377

mido-mido
26-04-2011, 15:33
مرسی
یه جایی توی بخش هست که نوشته بهترین نرم افزار فایل منیجر ولی درست توضیح نداده که باید دقیقا چیکار کرد.
قسمت نوشتن پیامش هم بسته هست که نمیشه پرسید؟
اگه یه لطف کنید و بزارید ممنونتون میشم
اینجا http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=141377

عزیز اون بنده خدا فقط تاپیک رو زده...همین....هیچ کاری نکرده....شما به 2 تاپیک زیر برو...
ورژن 1.3....http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=142633

ورژن 1.2....http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=141455

pedramcvx
26-04-2011, 17:23
مرسی
یه جایی توی بخش هست که نوشته بهترین نرم افزار فایل منیجر ولی درست توضیح نداده که باید دقیقا چیکار کرد.
قسمت نوشتن پیامش هم بسته هست که نمیشه پرسید؟
اگه یه لطف کنید و بزارید ممنونتون میشم
اینجا http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=141377
اون نرم افزار به درد نمیخوره..تاچ اکسپرینس رو دانلود کن خیلی عالیه...touch experience

mohsen.sh10000
27-04-2011, 11:58
touch experience از کجا بیارم؟
کجا بریزم؟ (گوشی یا pc)
کجانصب کنم (گوشی یا pc)
مرسی

mido-mido
27-04-2011, 12:09
touch experience از کجا بیارم؟
کجا بریزم؟ (گوشی یا pc)
کجانصب کنم (گوشی یا pc)
مرسی

شما وقتی گوشی رو به pc وصل میکنین برنامه windows phone device manager رو باز کنین...خودش اتوماتیک میاد برنامه ی touch experience رو روی گوشی نصب میکنه....نکته:باید pc به اینترنت وصل باشه....

pedramcvx
27-04-2011, 22:05
درسته...فقط باید نسخه جدیدش باشه...راستی رو nodo کار نمیکنه...

mohsen.sh10000
05-05-2011, 00:47
ببخشید که این سوال رو اینجا میپرسم
میشه بگید چطوری میتونم آپدیت nodo بکنم
هرچی سرچ میزنم پیدا نمیکنم

mkomeily
05-05-2011, 00:55
ببخشید که این سوال رو اینجا میپرسم
میشه بگید چطوری میتونم آپدیت nodo بکنم
هرچی سرچ میزنم پیدا نمیکنم

در اینجا (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=139153) می تونی جوابتو پیدا کنی

mohsen.sh10000
05-05-2011, 11:41
مرسی از لطفتون
بچه ها من گوشیم رو دسته دوم گرفتم
که اون طرف برا خودش یه اکانت ویندوز لیو درست کرده بود
حالا منم برا خودم یه دونه درست کردم ولی هرکاری میکنم نمیتونم اکانت اون نفر قبلی رو از گوشیم پاک کنم
وقتی دستم رو روش نگه میدارم فقط گزینه سینس فعال هست و گزینه دلیت نداره ولی مال خودم که تازه درستش کردم هر دوتاش رو داره. حالا مشکل به اینجا ختم نمیشه . مشکل اینه که وقتی میخوام از مارکت پلیس یه نرم افزار رو دانلود ونصب کنم به طور پیش فرض اکانت اون طرف رو میشناسه و پسووردش رو میخوادکه من ندارم و نمیتونم هم اکانت خودم رو بهش بدم چون این قابلیتش غیر فعال هست.حتی وقتی که با زیون به گوشیم وصل میشم هم با اکانت خودم ساین این میشم ولی نمی دونم چرا اونجا اون اکانت رو از من می خواد.
در ضمن از اون زیون 254 مگابایتی که احتیاج به اینتر نت نداره هم استفاده میکنم و حتی گوشیم هم دیشب آپ دیت کردم
راستی این آپ دیت به چه دردی میخوره آخه توی گوشی من که چیزی عوض نشد ؟
بازم ممنون و معذرت که این قدر زیاد حرف زدم

mohsen.sh10000
05-05-2011, 12:02
و حالا یه مشکل دیگه پیش اومد
مارکت پلیس دیگه تو نرم افزار زیونم نیست
و ساین این هم حذف شده
یه موقع به خاطر اینکه تو سیتینگم دستکاری کردم نیست؟ یا شاید هم به خاطر اینه که در حال کار با زیون یه دفعه برق رفت؟

youcanflyomid
05-05-2011, 12:09
مرسی از لطفتون
بچه ها من گوشیم رو دسته دوم گرفتم
که اون طرف برا خودش یه اکانت ویندوز لیو درست کرده بود
حالا منم برا خودم یه دونه درست کردم ولی هرکاری میکنم نمیتونم اکانت اون نفر قبلی رو از گوشیم پاک کنم
وقتی دستم رو روش نگه میدارم فقط گزینه سینس فعال هست و گزینه دلیت نداره ولی مال خودم که تازه درستش کردم هر دوتاش رو داره. حالا مشکل به اینجا ختم نمیشه . مشکل اینه که وقتی میخوام از مارکت پلیس یه نرم افزار رو دانلود ونصب کنم به طور پیش فرض اکانت اون طرف رو میشناسه و پسووردش رو میخوادکه من ندارم و نمیتونم هم اکانت خودم رو بهش بدم چون این قابلیتش غیر فعال هست.حتی وقتی که با زیون به گوشیم وصل میشم هم با اکانت خودم ساین این میشم ولی نمی دونم چرا اونجا اون اکانت رو از من می خواد.
در ضمن از اون زیون 254 مگابایتی که احتیاج به اینتر نت نداره هم استفاده میکنم و حتی گوشیم هم دیشب آپ دیت کردم
راستی این آپ دیت به چه دردی میخوره آخه توی گوشی من که چیزی عوض نشد ؟
بازم ممنون و معذرت که این قدر زیاد حرف زدم

دوست من setting>email & account روي همون اكانت انگشتتو نگه دار گزينه دلت داره..
اين اپديت يه اپديت امنيتيه واسه IE هيچ تغيير خاصيو ايجاد نمي كنه.....

mkomeily
05-05-2011, 12:14
آپدیت جدید فقط چند تا باگ را برطرف کرده و نسبت به NoDo تغییر خاصی نکرده.

mohsen.sh10000
05-05-2011, 12:46
مرسی

mohsen.sh10000
05-05-2011, 12:52
دوست من setting>email & account روي همون اكانت انگشتتو نگه دار گزينه دلت داره..
اين اپديت يه اپديت امنيتيه واسه IE هيچ تغيير خاصيو ايجاد نمي كنه.....

عزیز من که گفتم انگشتمو روش نگه میدارم ولی فقط سینس رو داره ودلیت نداره ولی برای اکانت خودم هر دو تاش رو داره
و درضمن مشکلی که الان دارم اینه که مارکت پلیس و ساین این از توی نرم افزار زیونم رفته و وقتی با سرچ میارمش مینویسه
noresults in your colection
filter

youcanflyomid
05-05-2011, 13:05
عزیز من که گفتم انگشتمو روش نگه میدارم ولی فقط سینس رو داره ودلیت نداره ولی برای اکانت خودم هر دو تاش رو داره
و درضمن مشکلی که الان دارم اینه که مارکت پلیس و ساین این از توی نرم افزار زیونم رفته و وقتی با سرچ میارمش مینویسه
noresults in your colection
filter
لوكيشن پي سي رو به امريكا تغيير بده درست ميشه...

mohsen.sh10000
05-05-2011, 13:10
بی خیال
دستت درد نکنکنه مجبور شدم گوشیم رو ریست کارخانه کنم
ولی بازم مارکت پلیس و ساین این توی زیون درست نشد
به نظرتون ویندوز رو دوباره نصب کنم درست میشه؟

youcanflyomid
05-05-2011, 13:31
بی خیال
دستت درد نکنکنه مجبور شدم گوشیم رو ریست کارخانه کنم
ولی بازم مارکت پلیس و ساین این توی زیون درست نشد
به نظرتون ویندوز رو دوباره نصب کنم درست میشه؟

توجه نكردي چي گفتم اون اروري كه داده مربوط به لوكيشن هست نوشته لوكيشن فيلتر اگه لوكيشن پي سي رو به امريكا يا انگليس تغيير بدي مشكل ماركت حل ميشه

mohsen.sh10000
05-05-2011, 13:50
آهان معذرت می خوام
ولی چجوری این کار رو بکنم
یعنی تاریخ وساعت ویندوز رو به آمریکا تغییر بدم یا از تو زیون

youcanflyomid
05-05-2011, 13:55
آهان معذرت می خوام
ولی چجوری این کار رو بکنم
یعنی تاریخ وساعت ویندوز رو به آمریکا تغییر بدم یا از تو زیون

از داخل كنترل پنل ويندوز كامپيوتر.................

mohsen.sh10000
05-05-2011, 14:05
ای ول بابا دمت گرم
خیلی واردیا
کم کم دیگه داشتم دیوونه میشدما
دستت درد نکنه
کارت درست

n9700
05-05-2011, 14:23
سلام.آقا من وقتی zune رو می ریزم و گوشیم وصل می کنم میگه گوشیت کانکت نیست ولی کامپیوتر کوشیم رو میشناسه

mohsen.sh10000
05-05-2011, 14:47
مرسی


سلام.آقا من وقتی zune رو می ریزم و گوشیم وصل می کنم میگه گوشیت کانکت نیست ولی کامپیوتر کوشیم رو میشناسه

اول اینکه باید از ویندوز 7 استفاده کنی دوم اینکه اون زیونی هست که 248 مگابایت هست از اون استفاده کن
البته من 192 مگا بایتیش هم دارم ولی چون بقیه 248 رو توصیه کردن از اون استفاده می کنم

mohsen.sh10000
05-05-2011, 17:46
بچه ها من از مارکت پلیس چند تا نرم افزار رو دانلود کردم اما چیزی روی گوشیم نیومده
یعنی روی عکس نرم افزار کلیک میکردم و بعد روی free و بعد روی اینستال
بعد خودش مینوشت که این برنامه به زودی روی گوشی شما نصب میشه ولی با اینکه از صبح گوشیم به کامپیوتر وصله و کامپیوتر هم یه اینترنت اما چیزی روی گوشیم نیومده
باید کار خاصی انجام بدم؟
توی آموزش هم خوندم چیزی نگفته بود. یعنی تا همینجا بیشتر نگفته بود
و یه سوال دیگه
توی زیون و قسمت مارکت پلیس و توی قسمت app یه قسمتی هست به نامzune hd
من چند تا از برازیهاش رو دانلود کردم اما وقتی میره تو کالکشن و می خوام بریزمش تو گوشی قبول نمی کنه و میگه باید از zune hd استفاده کنی
حالا جریان این زیون اچ دی چی هست و باید از کجا بریزم روی گوشیم

n9700
05-05-2011, 18:32
من از همون 248 استفاده کردم یعنی مشکل از ویندوز

mohsen.sh10000
05-05-2011, 18:39
من از همون 248 استفاده کردم یعنی مشکل از ویندوز

اگه سون نباشه کارت نمیشه

youcanflyomid
05-05-2011, 18:41
اگه سون نباشه کارت نمیشه
غير از 7 روي xp sp3 نصب ميشه و ميشناسه.....

youcanflyomid
05-05-2011, 18:44
من از همون 248 استفاده کردم یعنی مشکل از ویندوز
دوست من شما موقعي كه گوشيو وصل مي كنيد به پي سي ميشناسه ؟ يعني گوشيو به عنوان يه ديوايس شناخته شده به اسم وينفون7 ميشناسه ؟

mohsen.sh10000
05-05-2011, 19:01
بچه ها من از مارکت پلیس چند تا نرم افزار رو دانلود کردم اما چیزی روی گوشیم نیومده
یعنی روی عکس نرم افزار کلیک میکردم و بعد روی free و بعد روی اینستال
بعد خودش مینوشت که این برنامه به زودی روی گوشی شما نصب میشه ولی با اینکه از صبح گوشیم به کامپیوتر وصله و کامپیوتر هم یه اینترنت اما چیزی روی گوشیم نیومده
باید کار خاصی انجام بدم؟
توی آموزش هم خوندم چیزی نگفته بود. یعنی تا همینجا بیشتر نگفته بود
و یه سوال دیگه
توی زیون و قسمت مارکت پلیس و توی قسمت app یه قسمتی هست به نامzune hd
من چند تا از برازیهاش رو دانلود کردم اما وقتی میره تو کالکشن و می خوام بریزمش تو گوشی قبول نمی کنه و میگه باید از zune hd استفاده کنی
حالا جریان این زیون اچ دی چی هست و باید از کجا بریزم روی گوشیم

برا من روی xp پک 3 هم جواب نداد
کسی جواب منو نمیده
خیلی فوریه

youcanflyomid
05-05-2011, 19:04
برا من روی xp پک 3 هم جواب نداد
کسی جواب منو نمیده
خیلی فوریه
منظور از اينكه نميشه يعني اصلا زون نصب نميشه ....
خوب مشكلت چيه زون نصب نميشه ؟

mohsen.sh10000
05-05-2011, 19:14
نه عزیز منظورم سوال بالایی بود
توی قسمت نقل قول
یه چند تا فایل از زیون دانلود کردم اما نیومده رو گوشیم
حالا میترسم گوشیم رو از pc جدا کنم و همش بپره
آخه خیلی زیاد بود یعنی همه نرم افزارها رو گشتم

(( بچه ها من از مارکت پلیس چند تا نرم افزار رو دانلود کردم اما چیزی روی گوشیم نیومده
یعنی روی عکس نرم افزار کلیک میکردم و بعد روی free و بعد روی اینستال
بعد خودش مینوشت که این برنامه به زودی روی گوشی شما نصب میشه ولی با اینکه از صبح گوشیم به کامپیوتر وصله و کامپیوتر هم یه اینترنت اما چیزی روی گوشیم نیومده
باید کار خاصی انجام بدم؟
توی آموزش هم خوندم چیزی نگفته بود. یعنی تا همینجا بیشتر نگفته بود
و یه سوال دیگه
توی زیون و قسمت مارکت پلیس و توی قسمت app یه قسمتی هست به نامzune hd
من چند تا از برازیهاش رو دانلود کردم اما وقتی میره تو کالکشن و می خوام بریزمش تو گوشی قبول نمی کنه و میگه باید از zune hd استفاده کنی
حالا جریان این زیون اچ دی چی هست و باید از کجا بریزم روی گوشیم ))

از صبح گوشی من به pc وصله و کامپیوتر هم روشن

youcanflyomid
05-05-2011, 19:38
نه عزیز منظورم سوال بالایی بود
توی قسمت نقل قول
یه چند تا فایل از زیون دانلود کردم اما نیومده رو گوشیم
حالا میترسم گوشیم رو از pc جدا کنم و همش بپره
آخه خیلی زیاد بود یعنی همه نرم افزارها رو گشتم

(( بچه ها من از مارکت پلیس چند تا نرم افزار رو دانلود کردم اما چیزی روی گوشیم نیومده
یعنی روی عکس نرم افزار کلیک میکردم و بعد روی free و بعد روی اینستال
بعد خودش مینوشت که این برنامه به زودی روی گوشی شما نصب میشه ولی با اینکه از صبح گوشیم به کامپیوتر وصله و کامپیوتر هم یه اینترنت اما چیزی روی گوشیم نیومده
باید کار خاصی انجام بدم؟
توی آموزش هم خوندم چیزی نگفته بود. یعنی تا همینجا بیشتر نگفته بود
و یه سوال دیگه
توی زیون و قسمت مارکت پلیس و توی قسمت app یه قسمتی هست به نامzune hd
من چند تا از برازیهاش رو دانلود کردم اما وقتی میره تو کالکشن و می خوام بریزمش تو گوشی قبول نمی کنه و میگه باید از zune hd استفاده کنی
حالا جریان این زیون اچ دی چی هست و باید از کجا بریزم روی گوشیم ))

از صبح گوشی من به pc وصله و کامپیوتر هم روشن
خوب دوست من گوشيتو جدا كن بعد ببين اومده يا نه؟...........

mohsen.sh10000
05-05-2011, 19:50
گفتم که نیومده
حالا هم که جدا کردم بازم نیومده

mohsen.sh10000
05-05-2011, 20:10
جدا کردم بازم نشد
هم قبل از اینکه جدا کنم نگاه کردم و حالا هم باز نصب نشده

n9700
05-05-2011, 21:04
آره می شناسه فقط توی zune مشکل داره توی manage هم میاره

youcanflyomid
05-05-2011, 21:41
آره می شناسه فقط توی zune مشکل داره توی manage هم میاره
زونو دوباره نصب كن ... تمپ ويندوزتو خالي كن اگخ نشد ويندوزت مورد داره.....

youcanflyomid
05-05-2011, 21:45
جدا کردم بازم نشد
هم قبل از اینکه جدا کنم نگاه کردم و حالا هم باز نصب نشده
موقع نصب لودينگش پر ميشه يا نه يعني كامل نصب مي كنه ....
خوب چرا از تو خود گوشي نرم افزار دانلود نمي كني راحتتري....

mohsen.sh10000
05-05-2011, 22:09
چیزی به نام لودینگ یا چیزی که نشون بده چیزی رو داره لود میکنه نمیاد فقط یه گزینه اینستال میاد که وقتی میزنم یه 30 ثانیه معطل میکنه و بعد میگه این نرم افزار به زودی روی گوشی شما نصب میشه
والا در مورد گوشی هم شارز ندارم تو این دو هفته ای که گرفتم 25 تومن شارزم رو همینجوری خورده و ما هم که توی خونه ای دی اس ال داریم واسه همین گفتم اگه اینجوری بشه مقرون به صرفه تره

shayan hacks
05-05-2011, 22:33
چیزی به نام لودینگ یا چیزی که نشون بده چیزی رو داره لود میکنه نمیاد فقط یه گزینه اینستال میاد که وقتی میزنم یه 30 ثانیه معطل میکنه و بعد میگه این نرم افزار به زودی روی گوشی شما نصب میشه
والا در مورد گوشی هم شارز ندارم تو این دو هفته ای که گرفتم 25 تومن شارزم رو همینجوری خورده و ما هم که توی خونه ای دی اس ال داریم واسه همین گفتم اگه اینجوری بشه مقرون به صرفه تره


1برنامه را دانلود میکنه ولی واسه اینکه کاربران زیادی داره یکمی طول میکشه تا برنامه را به صورت کامل برای شما ارسال کنه

2در قسمت settings -cellular-data connection را off کنید حل میشه شارژ هم نمیخوره ومیتونی راحت با کبلا گوشیت هم به اینترنت وصل بشید

youcanflyomid
05-05-2011, 22:34
چیزی به نام لودینگ یا چیزی که نشون بده چیزی رو داره لود میکنه نمیاد فقط یه گزینه اینستال میاد که وقتی میزنم یه 30 ثانیه معطل میکنه و بعد میگه این نرم افزار به زودی روی گوشی شما نصب میشه
والا در مورد گوشی هم شارز ندارم تو این دو هفته ای که گرفتم 25 تومن شارزم رو همینجوری خورده و ما هم که توی خونه ای دی اس ال داریم واسه همین گفتم اگه اینجوری بشه مقرون به صرفه تره
خوب عزيزه من شما وقتي گوشيتو به پي سي وصل ميكني اينترنت پي سي شير داده ميشه روي گوشي ميتوني راحت از اينترنت استفاده كني. البته داخل ماركت نمي تووني بري :ag:.......

mohsen.sh10000
05-05-2011, 22:52
ومیتونی راحت با کبلا گوشیت هم به اینترنت وصل بشید

با چی به این تر نت وصل بشم ؟ (( کبلا ))

در ضمن حل شد
حلا نمیدون بخاطر همون کار برهای زیادی که دوستمون گفت بود یا اینکه به خاطر اینکه زیون رو عوض کردم و اون 119 مگابایتی رو نصب کردم بود. ( همونی که به اینترنت احتیاج داره )

و خیلی تشکر میکنم از راهنمایی های دوستان
ایشالابتونیم جبران کنیم

youcanflyomid
05-05-2011, 23:12
با چی به این تر نت وصل بشم ؟ (( کبلا ))

در ضمن حل شد
حلا نمیدون بخاطر همون کار برهای زیادی که دوستمون گفت بود یا اینکه به خاطر اینکه زیون رو عوض کردم و اون 119 مگابایتی رو نصب کردم بود. ( همونی که به اینترنت احتیاج داره )

و خیلی تشکر میکنم از راهنمایی های دوستان
ایشالابتونیم جبران کنیم
منم الان تست كردم واسه منم نميشه نمي دونم چرا درستش ميكنم بد خبرت مي كنم

ehsan_dvm
06-05-2011, 00:09
سلام من هم دقیقآ مشکل سامی رو دارم
لطفآ راهنمایی کنید
با تشکر

iranianpc
11-05-2011, 18:03
سلام می خواستم بدونم اصلا این فایل zuneچطوری کار می کنه ؟کجای گوشی هست؟

iranianpc
11-05-2011, 18:04
راستی hd7اصلا از گوشی دیگه بلوتوث می گیره؟

™ A L I
11-05-2011, 22:02
نه میگیره و نه میفرسته.......................

dog days
11-05-2011, 22:11
سلام می خواستم بدونم اصلا این فایل zuneچطوری کار می کنه ؟کجای گوشی هست؟

اگه منظور شما برنامه ی zun است با کامپیوتر کار میکنه و میتوانید (فایلها - موزیک-ویدیو-نصب نرم افزار فری و ... )را بریزید و استفاده کنید

dog days
11-05-2011, 22:13
با چی به این تر نت وصل بشم ؟ (( کبلا ))

در ضمن حل شد
حلا نمیدون بخاطر همون کار برهای زیادی که دوستمون گفت بود یا اینکه به خاطر اینکه زیون رو عوض کردم و اون 119 مگابایتی رو نصب کردم بود. ( همونی که به اینترنت احتیاج داره )

و خیلی تشکر میکنم از راهنمایی های دوستان
ایشالابتونیم جبران کنیم

عزیز منظورش کابل بود نه (( کبلا ))

moein13
12-05-2011, 00:29
عزیز منظورش کابل بود نه (( کبلا ))

کیبل تلفظ درست cable میباشد!!!
:ah:

J@M@L
28-06-2011, 11:36
سلام دوستان من وقتی گوشیمو با زون وصل میکنم به کامپیوتر و وقتی وارد مارکت میشم و گیم میخوام دان کنم روی بازی مورد نظر کلیک میکنم بازیای فری رو میارم بعد یه بازی انتخاب میکنم واسه دان اما هرچی صبر میکنم گزینه inestall نمیاد ممنون میشم اگه راهنماییم کنین

Behzad WM
29-06-2011, 03:05
سلام دوستان من وقتی گوشیمو با زون وصل میکنم به کامپیوتر و وقتی وارد مارکت میشم و گیم میخوام دان کنم روی بازی مورد نظر کلیک میکنم بازیای فری رو میارم بعد یه بازی انتخاب میکنم واسه دان اما هرچی صبر میکنم گزینه inestall نمیاد ممنون میشم اگه راهنماییم کنین

چرا شما سوالاتون رو در جای مناسب خودش مطرح نمیکنید ؟ و چرا بعد از مطرح کردن کمی منتظر نمیشید تا جواب بدن دوستان ؟؟؟

همینجور پشت سر هم کسی نیست جواب یده ، یا مثل الان مطرح کردن سوال در جای نا مناسب !!

زون و مارکت چه ربطی به این تاپیک داره ؟؟؟

لطفا به قوانین احترام بگذارید ...

nusha
29-06-2011, 13:13
اصلا سوال اینجاس شما که عضو نیمه فعال هستید چرا این سوال های ساده رو الان میبرسید؟؟ واینکه جرا قوانین رو نمیدونید؟؟؟ جالبه هااااااا