PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فرمیور پورت شده و کوک شده ی Photon C6-02 RM-559 برای X6 ورژن 30 توسط روما



romass
15-02-2011, 21:48
سلام.خب من هر چقدر صبر کردم هیچ کسی توجهی به فریمویر پورت شده ی c6 برای x6 نکرد.واسه همین خودم دست به کار شدم و این فریمویر سرعتی و خوشکلو واستون کوک کردم.من تغییرات کمی توش دادم.اخه واقعا همه چیز تموم بود.حتی پوشه ای را که روی سیستم خودم ذخیره کردم و داخلش این پی پی ام هستشو اسمشو گذاشتم همه چیز تموم.

اما ویژگی های فوق العاده ی این فریمویر :

ویژگی هایی که خودش از قبل داشت :

1-سرعت فوق العاده زیاد و بدون هنگ.

2-هوم اسکرین فوق العاده زیبای c6

3-دلیوری ریپورت فعال

4-ذخیره ی سندیات تا 999 عدد

5-حذف تم های خود نوکیا

6-اضافه شدن تم خاکستری شبیه روکش های mdf

7-اضافه شدن دکمه ی ری استارت به دکمه ی پاور

8-برنامه ی اتو اینستالر

9-حذف نرم افزارهای زائد و هلپ و حذف ورد و ادوب ریدر

10-حذف بازی های پیشفرض

11-باز شدن قفل صفحه کلید بدون نیاز به دکمه ی جانبی و سخت افزاری سمت راست گوشی

12-نرم افزار اکتیو نوت

13-پوشه کردن زنگ ها و اهانگ ها به صورت مجزا برای لود سریع و انتخاب راحت رینگتون پروفایل

14-ایکون های جذاب

15-گالری سازگار با شتابسنج

16-handwritng در مسیج.(این یه قابلیت خیلی با مزست که شما در حین نوشتن مسیج هر حرفیو که با انگشتتون روی قسمت تخته سیاه بکشید به صورت کجو چوله ، واستون عین اون حرفو تایپ میکنه !!)

17-وجود کانورزیشن در مسیج

18-اخرین ورژن نوکیا مپ با قابلیت نصب ورژن های قدیمی

19-هک گوشی و استفاده از اینستال سرور

20-فایل بروزر نوکیا با قابلیت حذف پوشه هایی که اکسپلورر نمیتونه حذف کنه !!!


و اما ویژگی هایی که من ایجاد کردم :

1-حذف رینگتون های اضافی و خز

2-اضافه شدن 3 رینگتون باحال از بازی محبوب انگری بردز

3-حذف زبان ویتنامی از دیکشنری

4-اضافه شدن زبان فارسی به دیکشنری

5-رایتینگ لنگوئیج فارسی بدون هیچ زبان زائیدی در منوی انتخاب

6-حذف زبان های زائد از کل فرمویر

7-حذف زبان های زائد قسمت انتخاب زبان تلفن گوشی

8-حذف تمام نرم افزارهایی که قرار بود به صورت پیشفرض با اتو اینستالر نصب بشن

9-نرم افزار Emuloff برای افزایش عمر پاور گوشی

10-اضافه کردن نرم افزار mLock برای قفل کردن صفحه کلید با رفتن بر روی ایکون نرم افزار(دوستان بنده اینجا با کمک یکی از دوستان اومدیمو این نرم افزار را هک کردیم و ایکون بسیار زشتو چندش اورشو با ایکون یک قفل مشکی بزرگ خوشکل عوض کردیم تا شما عزیزان با کمال میل این نرم افزار را بر روی هوم اسکرینتون قرار بدید.قفل مشکلی فوق العاده مچ هست با تیم فابریک جدید گوشی و این مساله موجب زیبایی بدون وصف شده.)

11-حذف پچ های زائد و استفاده از پچ های ضروری از جمله : پچ بوغ نزدن کال رکوردر ، پچ خاموش کردن فلش در موقع فیلمبرداری و عکس برداری و...

اما معایب این فریمویر !!

1-عدم تغییر کیبورد به افقی بعد از چزخش با شتابسنج(اینو دوستم گفت و من زیاد پیگیرش نشدم)

2-نصب سخت ورد و ادوب ریدر

3-وجود دو ایکون از گالری و Videos &TV

4-موزیک پلیر قدیمی

5-عدم اپدیت نرم افزارهایی که توی لیست SW update میان

6-وجود نرم افزارهای کانورتر و نقاشی

7-نبود گزینه ی بک در گالری

8-رم پچر پیغام دونیت میده(همش از سهل انکاری منه چون اصلا حواسم نبود!!)

romass
15-02-2011, 21:50
دوستان در حال تکمیل پست هستم.یکم زمان میبره.حد اکثر 24 ساعت.امیدوارم مدیر ها همکاری کنن و حذف نکنن.چون من باید اروم اروم پستمو کامل کنم.

Hamid_Mol
16-02-2011, 13:15
سلام
چه ورژنی از c6 پرت شده برروی چه ورژنی از x6 و پرت توسط چه تیمی انجام شده ؟ اینا رو در نام تاپیک می نوشتید خیلی بهتر بود

لینک تاپیک Core رو هم که حتما باید اضافه کنید!

@Rez
16-02-2011, 17:16
اگر براتون مقدوره عیب ها رو برطرف کنید تا بی مشکل از کوک شما استفاده کنیم
ممنون

s4_hector
16-02-2011, 21:10
salam dost aziz lotf konid bad az kamel shodan post screen shot ham bezari mamnon misham.a:dt:

romass
16-02-2011, 21:29
وای خدا.چقدر قوانین موبایلستان سخته !!!http://www.footballfarsi.com/images/smilies/a54d65a.gif

اینم فایل های دیگه ای که نیاز بود.ادم زده میشه از پست دادم.همونطور که دوستان انتظار کشیدن منم از صبح تا حالا دارم انتظار میکشم که ادامه بدم.این یکی از سنگین ترین پست هایی بود که دادم.http://www.footballfarsi.com/images/smilies/a53ac6xqr4kh4jctzrcj.gif

دوستان این ها فقط PPM کوک شده هستند.اکسترکت کنید و کروشه را از اخر فایل کامل پاک کنید.

بعد هم با uda و کوری که عنایت جان توی این پست گذاشتن فلش یزنید.

خواستم عکس بزارم اما دیگه واقعا شرایطشو ندارم.چون این اتفاق افکارمو بهم ریخت.


اینم عکس های این فریمویر :

http://mobilestan.net/showpost.php?p=1775995&postcount=1


اینم لینک فایل کور واسه فلش.(شما نیاز به فایل CNT نخواهید داشت.

http://mobilestan.net/showpost.php?p=1713016&postcount=1


تقدیم به تمام دوستان ابی.http://www.footballfarsi.com/images/smilies/182.gifhttp://www.footballfarsi.com/images/smilies/ghalbabi.gifhttp://www.footballfarsi.com/images/smilies/190.gif

ghost_es
16-02-2011, 22:24
با عرض پوزش اگر ممکنه یک بار کامل و در سطح ابتدایی توضیح بدید من کدوم رو دانلود کنم.
با جف یا فونیکس فلش کنم.

romass
17-02-2011, 08:52
با عرض پوزش اگر ممکنه یک بار کامل و در سطح ابتدایی توضیح بدید من کدوم رو دانلود کنم.
با جف یا فونیکس فلش کنم.

دوست عزیز اسکرین شات که گذاشتم !!!

شما با جف فلش بزن.

Ppm و core و uda را دانلود کن و بعد فلش بزن.

romass
17-02-2011, 13:32
لطفا به محض اینکه فلش زدید نظرتونو بگید و مشکلاتشو مطرح کنید.اصلا یکی که فلش زده بگه همه چیز رو به راه بوده؟ایرادی توی فایل ها نبوده؟

ghost_es
17-02-2011, 14:12
من دانلود کردم اما یک سوال دارم
1-آیا میشه از فایل c0r فریمور اصلی x6 استفاده کرد(ورژن30)؟
2-فارسی هست یا نه؟ چون تو آدرسی که برای هوم اسکرین دادین گفته فارسی مشکل داره.

romass
17-02-2011, 14:20
من دانلود کردم اما یک سوال دارم
1-آیا میشه از فایل c0r فریمور اصلی x6 استفاده کرد(ورژن30)؟
2-فارسی هست یا نه؟ چون تو آدرسی که برای هوم اسکرین دادین گفته فارسی مشکل داره.

نه تحت هیچ شرایطی نمیشه با اون فلش زد چون هیچ ربطی به ایکس 6 نداره.

والا من فقط رایتینگ لنگوئیجشو فارسی کردم نه زبان اصلیشو.

ghost_es
17-02-2011, 14:31
نه تحت هیچ شرایطی نمیشه با اون فلش زد چون هیچ ربطی به ایکس 6 نداره.

یعنی چی ربطی به x6 نداره مگه مال x6 نیست.:da::da::da:
اگر خیلی پیچیدس نگو.:ag::cd::cd:

opticman
17-02-2011, 14:39
اساتید ورژن فیرمویر گوشی من 31 هست بنظرتون اگه به ورژن 30 دانگریدش کنم تا بتونم این فیرمویر رو بریزم روی گوشی، ریسکش بالاست یا نه؟

در کل ارزش ریسک داره یا نه؟

ghost_es
17-02-2011, 14:46
راستی من هم همین مشکل opticman جان رو دارم نظر شما چیه؟؟
خوب که ایشون پرسید و گرنه........

aassww
17-02-2011, 16:43
اساتید ورژن فیرمویر گوشی من 31 هست بنظرتون اگه به ورژن 30 دانگریدش کنم تا بتونم این فیرمویر رو بریزم روی گوشی، ریسکش بالاست یا نه؟

در کل ارزش ریسک داره یا نه؟


راستی من هم همین مشکل opticman جان رو دارم نظر شما چیه؟؟
خوب که ایشون پرسید و گرنه........
سلام
دانگريد با جاف نميشه بايد حتما با باكس بيرون براتون فلش بزنند اما بهتره كه اينكار را نكنيد احتمال خراب شدن گوشي خيلي زياذ هست
صبر كنيد تا چند روز ديگرفايلmcuپورت شده31توسطpnhtساخته ميشود باتشكر

romass
17-02-2011, 19:43
یعنی چی ربطی به x6 نداره مگه مال x6 نیست.:da::da::da:
اگر خیلی پیچیدس نگو.:ag::cd::cd:

ببین مثل این می مونه که بخوای موتور بنزو بندازی روی ژیان ، بعد بخوای روغن موتور بیخودی بریزی توشو با خودت بگی : این که همون ژیانه !!!

به نظرت شدنیه؟؟درسته گوشیت ایکس 6 هستش اما فریمویرت دیگه ایکس 6 نیست !باید به این نکته توجه کنی.

m1l4d
22-02-2011, 20:57
سلام با فونیکس هم میشه فلش زد؟ در ضمن روی هر ورژنی از x6 (منظورم 8 گیگ، 16 گیگ یا 32 گیگه) میشه نصب کرد؟

Hamid_Mol
22-02-2011, 21:46
سلام با فونیکس هم میشه فلش زد؟ در ضمن روی هر ورژنی از x6 (منظورم 8 گیگ، 16 گیگ یا 32 گیگه) میشه نصب کرد؟

سلام

خیر ، جف یا اس اف آی

بله می شود !

m1l4d
22-02-2011, 23:35
من یه سوال داشتم، دقیقا کدوم فیلها رو باید با جف فلش زد؟ من اولین بارم هست گوشی فلش می کنم، شرمنده هیچی حالیم نیست.

MaKenZi
18-03-2011, 20:13
من یه سوال داشتم، دقیقا کدوم فیلها رو باید با جف فلش زد؟ من اولین بارم هست گوشی فلش می کنم، شرمنده هیچی حالیم نیست.
سلام

فایل PPM رو که از همین تاپیک باید دانلود کنید.

فایل MCU و APE رو هم از پست زیر:
http://mobilestan.net/showpost.php?p=1713016&postcount=1


فایل CNT هم برای فیرم ورهای پورت شده نیاز نیست.

haeydis
13-08-2011, 06:49
سلام
حجم فاسل uda خیلی کمه 340 بایت مشکلی نداره؟

MaKenZi
13-08-2011, 06:55
سلام
حجم فاسل uda خیلی کمه 340 بایت مشکلی نداره؟
سلام

نه دوست من ، مشکلی نداره.

haeydis
13-08-2011, 07:02
بهترین کوک موجود برای x6 توی سایت چی هست
میشه لینک بدی
حتما هک داشته باشه

aassww
13-08-2011, 09:55
بهترین کوک موجود برای x6 توی سایت چی هست
میشه لینک بدی
حتما هک داشته باشه
سلام دوست عزيز
همه فريمورها مزيت واحتمالا معايبي هم داشته باشه فريمور كوك شده بيشتر دوستان به سليقه شخصي كوك ميكنند باخودتان تاپيك فريمورها راببينيد وهر كدام كه پسنديد فلش كنيد وهمه فريمورهاي كوك شده هك شده هستند
موفق باشيد

VIVA
20-08-2011, 09:29
به علت قدیمی بودن تاپیک و فایل های فریمور تاپیک قفل شد .