PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [آموزش] بهبود کیفیت صدای اسپیکر گوشی دیزایر اچ دی



amir837
20-02-2011, 13:31
افزونه 1:

فقط برای رام های 1.32
با سلام
شاید شما که Desire HD دارید با مشکل صدای کم اسپیکر ها مواجه شده باشید.با توجه داشته باشید که این مشکل تا حدود زیادی مربوط به سخت افزار گوشی می باشد و این فیکسر تنها بخشی از مشکل را رفع می کند.



1- فایل ضمیمه را دانلود کنید
2- آنرا به شاخه اصلی مموری کارت خود منتقل کنید.
3-به ریکاوری مد رفته install zip from sdcard و سپس choose zip from sdcard فایل را یافته و نصب کنید

amir837
21-02-2011, 10:21
افزونه 2:

یک برنامه بسیار مفید که صدای اسپیکرو درست می کنه. رامهای دیزایر اچ دی بجز 1.32 دچار این مشکل هستند که صدای اسپیکر افتضاح می شه، با این برنامه مشکل به کلی حل میشه.
موفق باشین

روش نصب :

فایل رو به شاخه اصلی مموری انتقال میدید و مثل رام نصب می کنید.

kia1349
21-02-2011, 11:40
بله تست شده و تا حدودي روي كيفيت و بلندي صدا تاثير داره

ehsan2004
21-02-2011, 17:58
با تشکر از امیر آقا در حقیقت این برنامه اکولایزرها را تغییر میده و به همین دلیل کیفیت را تغییر میده البته من این را روی گوشیم دارم و روی یه سری از بازی ها مشکل داره مثله hwax که یه دفعه صدا زیاد میشه و کم میشه البته گوشی من دیزایر هست و نمیدونم که چنین مشکل داره یا نه ولی دوستان تست کنن نتیجرو بگن..

modernyanni
21-02-2011, 20:13
اگر مشکل داشت(احیانا)راهی برای پاک کردن و حذفش هست؟

kia1349
22-02-2011, 06:47
بله هست.اگر به مشكلي خورديد بفرماييد تا كمكتون كنم

saleh_mechanica
22-02-2011, 10:23
سلام.این روش اگه روت نباشه جواب می ده؟

MahM00D
22-02-2011, 11:23
این روش تست شده و تایید میشه که بهبود صدای اسپیکر داره
با اجازه دوستان این هم سایت XDA که معرفی این روش رو کرده

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=851412

fahoudr
23-02-2011, 11:41
اين روش آيا صداي زنگ گوشي را هم افزايش ميده يا اينكه فقط صداي اهنگهاي پخش شده رو افزايش ميشده؟ در ضمن ايا كيفيت صدا رو هم كاهش ميده؟

ehsan2004
23-02-2011, 15:23
اين روش آيا صداي زنگ گوشي را هم افزايش ميده يا اينكه فقط صداي اهنگهاي پخش شده رو افزايش ميشده؟ در ضمن ايا كيفيت صدا رو هم كاهش ميده؟

نه عزیزم کیفیت را تغییر زیادی نمیده (منپورم اینه که کم نمیکنه)و افزایش حجم صدا هم در اسپ... دارین..

modernyanni
24-02-2011, 20:56
باز هم همون ارور instalation aborted که هنگام نصب فیکسر دوربین در رام لدریود میده رو اینجا هم داد
حتی اون چک کردن اضا رو هم دیزیبل اینیبل کردم ولی بازم نصب نشد

amir837
24-02-2011, 21:09
باز هم همون ارور instalation aborted که هنگام نصب فیکسر دوربین در رام لدریود میده رو اینجا هم داد
حتی اون چک کردن اضا رو هم دیزیبل اینیبل کردم ولی بازم نصب نشد

دوست عزیز حجم فایلی که دانلود کردین چقده؟؟

kia1349
25-02-2011, 09:26
hash md5 رو چك كرديد تا مطمئن بشيد كه فايلتون كاملا درسته؟

modernyanni
25-02-2011, 10:45
hash md5 رو چك كرديد تا مطمئن بشيد كه فايلتون كاملا درسته؟

نخندید بهم ولی اینی که گفتی رو نمیدونم چیه رضا جان

modernyanni
25-02-2011, 12:55
دوست عزیز حجم فایلی که دانلود کردین چقده؟؟


hash md5 رو چك كرديد تا مطمئن بشيد كه فايلتون كاملا درسته؟

حجمش 136kb


نخندید بهم ولی اینی که گفتی رو نمیدونم چیه رضا جان

amir837
25-02-2011, 16:57
حجمش 136kb

فایلو ناقص دانلود کردید. حجمش 302 kb است.

modernyanni
25-02-2011, 20:01
فایلو ناقص دانلود کردید. حجمش 302 kb است.

ممنون
حق با شماست دوباره با فایرفاکس دان کردم با IE که دان کرده بودم کامپلت داد موقع دانلود ولی حجمش کمتر بود با موزیلا DSPManager-DHD-update حجمش 137 کیلو بایت و camera_libs حجمش 302 کیلو بایت شد تست میکنم ایشالا این بار جواب میده
ممنون:dh:

ehsan2004
26-02-2011, 15:09
نخندید بهم ولی اینی که گفتی رو نمیدونم چیه رضا جان

مهدی جان md5 cheksum هست که با اون میتونی حجم دقیق یه فایل را چک کنی توی پست اول رام Revolution HD لینکشو گذاشتم دانلود کنین و ازش استفاده کنین..

modernyanni
27-02-2011, 07:13
مهدی جان md5 cheksum هست که با اون میتونی حجم دقیق یه فایل را چک کنی توی پست اول رام revolution hd لینکشو گذاشتم دانلود کنین و ازش استفاده کنین..

ممنون احسان جان عزیز
اقا دستت درد نکنه بابت پک آندروید واقعا عالیه حیفم اومد که فقط به زدن دکمه تشکر اکتفا کنم دوستان و مدیران این پست رو خواهشا اسپم ندونید
احسان جان ممنون

dencity
03-03-2011, 13:36
من این برنامه رو نصب کردم اما صدای اسپیکرو خیلی افتضاح کرده . حالا نمیدونم چطوری پاکش کنم . ممنون میشم کمک کنی

ehsan2004
03-03-2011, 14:56
تاپیک ها ترکیب شدن و پست دوم این تاپیک اپدیت شد دوستان توجه کنن که آموزشی که در پست دوم همین تاپیک هست متفاوت از پست اول هست و میتونن با توجه به رامشون نصبش کنن

با تشکر از امیر عزیز

dencity
03-03-2011, 15:54
من این برنامه رو نصب کردم اما صدای اسپیکرو خیلی افتضاح کرده . حالا نمیدونم چطوری پاکش کنم . ممنون میشم کمک کنی
اقا کسی نیست یه راه حل جلو پای ما بذاره این صدای اسپیکر داره خیلی اذیتم میکنه اصلا نمیشه فهمید طرف مقابل چی داره میگه

ehsan2004
03-03-2011, 16:00
اقا کسی نیست یه راه حل جلو پای ما بذاره این صدای اسپیکر داره خیلی اذیتم میکنه اصلا نمیشه فهمید طرف مقابل چی داره میگه

اگه از طریق ریکاوری نصب کردین تنها راهش اینه که یا دستی برین پاکش کنین یا اینکه رامتون را عوض کنین اگه هم برنامه هست که اول دیتاش را پاک کنین و بعد خودشو و بعد ریس کنین و درست میشه

dencity
03-03-2011, 16:06
اگه از طریق ریکاوری نصب کردین تنها راهش اینه که یا دستی برین پاکش کنین یا اینکه رامتون را عوض کنین اگه هم برنامه هست که اول دیتاش را پاک کنین و بعد خودشو و بعد ریس کنین و درست میشه
از طریق ریکاوری نصب کردم ممنون میشم بهم دقیق بگی چطوری باید پاکش کنم

ehsan2004
03-03-2011, 16:33
از طریق ریکاوری نصب کردم ممنون میشم بهم دقیق بگی چطوری باید پاکش کنم

ببین نمیتونی دستی پاکش کنی چون یه سری فایلها replace شده و باید حتما رامتون را عوض کنین ، اگه هم بکاپی دارین ریستور کنین

amir837
04-03-2011, 01:55
اقا کسی نیست یه راه حل جلو پای ما بذاره این صدای اسپیکر داره خیلی اذیتم میکنه اصلا نمیشه فهمید طرف مقابل چی داره میگه

از کدوم پست استفاده کردین؟؟ من رام 1.2.1 دارم و فیکسر پست 2 رو ریختم خیلی خوب شده

dencity
04-03-2011, 08:57
از کدوم پست استفاده کردین؟؟ من رام 1.2.1 دارم و فیکسر پست 2 رو ریختم خیلی خوب شده
سلام از پست 2 رام گوشیم هم رام عربی LeeDrOiD V1.2.0 هست

dencity
04-03-2011, 15:39
سلام از پست 2 رام گوشیم هم رام عربی leedroid v1.2.0 هست
آقا امیر هیچ راهی برای من پیدا نکردی فقط نمی خوام رام و دوباره نصب کنم

extream_boy
04-03-2011, 16:02
آقا امیر هیچ راهی برای من پیدا نکردی فقط نمی خوام رام و دوباره نصب کنم

با اجازه از آقا امیر
شما کرنل گوشیتو عوض کن احتمال زیاد مشکلت حل میشه
قبل از نصب کرنل حتما backup بگیر

dencity
04-03-2011, 16:16
با اجازه از آقا امیر
شما کرنل گوشیتو عوض کن احتمال زیاد مشکلت حل میشه
قبل از نصب کرنل حتما backup بگیر
سلام کرنل گوشیم LeeDrOiD_Ace_NuTtEr_V3_KERNEL.zip چی می تونم روش نصب کنم ؟

extream_boy
04-03-2011, 17:05
سلام کرنل گوشیم LeeDrOiD_Ace_NuTtEr_V3_KERNEL.zip چی می تونم روش نصب کنم ؟

برای مثال:
http://dl2.dropbox.com/u/15005030/Buzz_SENSE_1.3.5_OCUV.zip

dencity
05-03-2011, 08:17
برای مثال:
http://dl2.dropbox.com/u/15005030/Buzz_SENSE_1.3.5_OCUV.zip
آقا اینو که نصب کردم اصلا به کل صدای گوشی قطع شد مجبور شدم رامو عوض کنم :dl::bo:

kia1349
05-03-2011, 08:37
از چه رامي استفاده ميكنيد.آيا از هندزفري استفاده كرده ايد يا نه؟
يه باگي توي بعضي از رامها هست كه وقتي يه بار هندزفري رو به گوشي ميزنيد و آهنگي رو گوش ميديد اونوقت گوشي به حالت بي صدا يا همون mute ميره و ديگه راه برگشتي نداره.من اين باگ رو به هر دو كوكر اصلي رامهاي ديزاير اچ دي اطلاع داده ام و در حال حاضر رام revolution 2.1 و آخرين ورژن رام عربي leedroid اين مشكل رو ندارن

kohan4484
05-03-2011, 08:50
بله هست.اگر به مشكلي خورديد بفرماييد تا كمكتون كنم
سلام
صدای منم قطع شد
چرا وقتی اطلاعاتتون کافی نیست پست میزارید که میشه پاکش کرد
یعدش میگید نمیشه ؟ و باید رام عوض کنید؟

ehsan2004
06-03-2011, 14:54
سلام
صدای منم قطع شد
چرا وقتی اطلاعاتتون کافی نیست پست میزارید که میشه پاکش کرد
یعدش میگید نمیشه ؟ و باید رام عوض کنید؟

دوستان توجه کنین که نصب کرنل و هر کاری که باعثت تغییر در گوشی میشه مسئولیتش با خودتون هست وبرای اینکه هیچ وقت دچار مشکل نشین بهتره که اول از رامتون قبلش بکاپ بگیرین تا اگه مشکلی داشته دوباره ریستورش کنین درهرصورت اگه مشکلتون برطرف نشده بهتره که یه رام دیگه نصب کنین..

kia1349
06-03-2011, 16:55
سلام
صدای منم قطع شد
چرا وقتی اطلاعاتتون کافی نیست پست میزارید که میشه پاکش کرد
یعدش میگید نمیشه ؟ و باید رام عوض کنید؟

دوست عزيز موضوعي كه اشاره ميفرماييد از دو مقوله كاملا متفاوته.
شما پرسيديد ميشه پاكش كرد من گفتم بله
اينم راه حلش: (نصب و آنيستال و فايلهاي اورجينال)
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=851412
بعدش من يه باگ رو توي رامها به شما گزارش كردم كه ربطي به موضوع اون پچ نداشت و صرفا براي اينكه اطلاعاتتون بيشتر بشه اينجا عنوانش كردم تا اگر در اين مورد هم به مشكلي بر خورده ايد ذهنتون ياري بكنه كه احتمال داره مشكل از رام هم باشه نه از اون پچ

من اون پچ رو روي بيشتر از 5-6 تا گوشي نصب و امتحان كردم و هيچ مشكلي هم نداشته

a.najjariyan
09-03-2011, 12:16
سلام مخصوص به همه ی دوستان عزیز .
من گوشیمو با راهنمایی شما روت کردم و رام هم نصب کردم و رادیو هم زدم بعد خواستم صدای گوشیم خوب بشه که فایل Audio_FIX.zip رو روی گوشی نصب کردم .
الان صدای گوشیم در نمیاد و وقتی می خوام آهنگ گوش بدم صداش در نمیاد و کسی زنگ هم میزنه بهم فقط ویبره میزنه .
خواهش میکنم کمکم کنید دارم میمیرم :ai: :dy:

apolon005
22-03-2011, 00:00
من 2تا پست هارو نصب کردم
ورژن 1.32
با برنامه guitar solo که کار میکردم با برنامه DSPManager تست کردم صداشو خوب بالا برد ولی رو موزیک پلیر تاثیر چندانی نداشت فقط noise بهش اضافه کرد

ولی مشکلم تو صدای در حال مکالمه هستش وقتی طرف حرف میزنه یه صدای noise خیییلی کمی تو صداش هست نمیشه کاریش کرد؟؟؟
حالا اگه بخوام پاکش کنم باید restore کنم؟؟؟ واسه restore باید قبلش کاری انجام داد مثل wipe اینارو باید انجام بدم؟؟

بعد یه سوال فنی : من همه فایلهای zip رو دارم از تو ریکاوری >>>>install from sd card نصب میکنم مشکلی نیست؟؟؟
باید از همین طریق نصب کرد؟؟؟یا راه دیگه ای هم داره؟؟؟ مثلا گزینه Update zip تو ریکاوری چیه؟؟ اونم همین کارو انجام میده؟؟

apolon005
23-03-2011, 23:19
روی رام revolution2.1 برنامه Dsp نصب کردم صدارو کامل قطع میکنه خدارو شکر که backup داشتم

amir837
25-03-2011, 23:34
سلام مخصوص به همه ی دوستان عزیز .
من گوشیمو با راهنمایی شما روت کردم و رام هم نصب کردم و رادیو هم زدم بعد خواستم صدای گوشیم خوب بشه که فایل audio_fix.zip رو روی گوشی نصب کردم .
الان صدای گوشیم در نمیاد و وقتی می خوام آهنگ گوش بدم صداش در نمیاد و کسی زنگ هم میزنه بهم فقط ویبره میزنه .
خواهش میکنم کمکم کنید دارم میمیرم :ai: :dy:


روی رام revolution2.1 برنامه dsp نصب کردم صدارو کامل قطع میکنه خدارو شکر که backup داشتم

باید رادیو پیشنهادی رامتون رو بریزید

من 2تا پست هارو نصب کردم
ورژن 1.32
با برنامه guitar solo که کار میکردم با برنامه dspmanager تست کردم صداشو خوب بالا برد ولی رو موزیک پلیر تاثیر چندانی نداشت فقط noise بهش اضافه کرد

ولی مشکلم تو صدای در حال مکالمه هستش وقتی طرف حرف میزنه یه صدای noise خیییلی کمی تو صداش هست نمیشه کاریش کرد؟؟؟
حالا اگه بخوام پاکش کنم باید restore کنم؟؟؟ واسه restore باید قبلش کاری انجام داد مثل wipe اینارو باید انجام بدم؟؟

بعد یه سوال فنی : من همه فایلهای zip رو دارم از تو ریکاوری >>>>install from sd card نصب میکنم مشکلی نیست؟؟؟
باید از همین طریق نصب کرد؟؟؟یا راه دیگه ای هم داره؟؟؟ مثلا گزینه update zip تو ریکاوری چیه؟؟ اونم همین کارو انجام میده؟؟

باید رادیو پیشنهادی رامتون رو بریزید. وایپ کنی بهتره. کار درستی انجام می دین باید از همین طریق نصب کنید.

prince_0f_darks
30-03-2011, 15:49
دوستان من فایل هایی که تو پست اول و دوم هستش رو نصب کردم ولی دیگه گوشی هیچ صدایی نداره؟

apolon005
30-03-2011, 18:01
دوستان من فایل هایی که تو پست اول و دوم هستش رو نصب کردم ولی دیگه گوشی هیچ صدایی نداره؟

واسه منم همینجوری شد که مجبور شدم backUp که داشتم رو restore کنم
اگه backUp نداری که باید رام از اول نصب کنی

امیر جان هم تو پست قبلی که منم همین مشکل رو داشتم فرمودند باید رادیو پیشنهادی رامتون رو بریزید

kia1349
30-03-2011, 20:29
احسان جان اين پچ براي رامهاي 1.32 هست كه كه ديگه كسي از اين ورژن رام خيلي استفاده نميكنه.منطقيه كه توي پست اول به اين موضوع اشاره بشه كه چون رام 1.32 مشكل صدا داره اين پچ براي بهبود كيفيت صداي رامهاي 1.32 هست

ehsan2004
31-03-2011, 10:51
احسان جان اين پچ براي رامهاي 1.32 هست كه كه ديگه كسي از اين ورژن رام خيلي استفاده نميكنه.منطقيه كه توي پست اول به اين موضوع اشاره بشه كه چون رام 1.32 مشكل صدا داره اين پچ براي بهبود كيفيت صداي رامهاي 1.32 هست

انجام شد

ممنون

dencity
06-04-2011, 15:40
افزونه 1:

فقط برای رام های 1.32
با سلام
شاید شما که desire hd دارید با مشکل صدای کم اسپیکر ها مواجه شده باشید.با توجه داشته باشید که این مشکل تا حدود زیادی مربوط به سخت افزار گوشی می باشد و این فیکسر تنها بخشی از مشکل را رفع می کند.



1- فایل ضمیمه را دانلود کنید
2- آنرا به شاخه اصلی مموری کارت خود منتقل کنید.
3-به ریکاوری مد رفته install zip from sdcard و سپس choose zip from sdcard فایل را یافته و نصب کنید
سلام ریکاوری من ورژن جدید هست این فایل و می خوام نصب کنم پیغام میده

ehsan2004
07-04-2011, 11:32
سلام ریکاوری من ورژن جدید هست این فایل و می خوام نصب کنم پیغام میده

چه پیغامی میده؟ در ضمن این فیکسر فقط برای رام های ورژن گفته شده هست و اگه شما رامتون این ورژن نیست با این فیکسر گوشیتون بالا نمیات...

dencity
07-04-2011, 11:39
چه پیغامی میده؟ در ضمن این فیکسر فقط برای رام های ورژن گفته شده هست و اگه شما رامتون این ورژن نیست با این فیکسر گوشیتون بالا نمیات...
سلام رام منLeeDrOiD_HD_ARA_V1.2.0 هست قبلا روی همین رامم نصب بود منتهی ورژن ریکاوریم 2.5.1.2 بود اما وقتی ریکاوری جدید و نصب کردم دیگه این فایل نصب نشد پیغامشم به ریکاوری گیر میده فکر کنم باید همون ورژن پایین و نصب کنم تا فیکسر بتونم نصب کنم

ehsan2004
07-04-2011, 13:33
سلام رام منleedroid_hd_ara_v1.2.0 هست قبلا روی همین رامم نصب بود منتهی ورژن ریکاوریم 2.5.1.2 بود اما وقتی ریکاوری جدید و نصب کردم دیگه این فایل نصب نشد پیغامشم به ریکاوری گیر میده فکر کنم باید همون ورژن پایین و نصب کنم تا فیکسر بتونم نصب کنم

مشکل همون طور که گفتید از ریکاوری هست و باید ریکاوری را دانگرید کنین...

dencity
07-04-2011, 15:10
مشکل همون طور که گفتید از ریکاوری هست و باید ریکاوری را دانگرید کنین...
آخرش ریکاوری دانگرید کردم و فیکسر و نصب کردم

ehsan2004
08-04-2011, 10:11
آخرش ریکاوری دانگرید کردم و فیکسر و نصب کردم

خوب الان مشکلتون حل شده یا نه؟

dencity
08-04-2011, 10:13
خوب الان مشکلتون حل شده یا نه؟
اره حل شد

dencity
09-04-2011, 17:50
افزونه 1:

فقط برای رام های 1.32
با سلام
شاید شما که desire hd دارید با مشکل صدای کم اسپیکر ها مواجه شده باشید.با توجه داشته باشید که این مشکل تا حدود زیادی مربوط به سخت افزار گوشی می باشد و این فیکسر تنها بخشی از مشکل را رفع می کند.



1- فایل ضمیمه را دانلود کنید
2- آنرا به شاخه اصلی مموری کارت خود منتقل کنید.
3-به ریکاوری مد رفته install zip from sdcard و سپس choose zip from sdcard فایل را یافته و نصب کنید
سلام دوستان من این فیکسر و چه طوری میتونم از رو گوشیم پاک کنم البته نمی خوام رامو تعویض کنم

باران5858
09-04-2011, 20:19
با سلام
فکر کنم راه حلی نداشته باشه جز تعویض رامت

ehsan2004
10-04-2011, 10:26
سلام دوستان من این فیکسر و چه طوری میتونم از رو گوشیم پاک کنم البته نمی خوام رامو تعویض کنم

همون طور که دوست عزیز بهنام جان گفتند تنها رام عوض کردن هست چون این فیکسر جایگزین یه سری فایلها در رام میشه و نمیتونید پاکش کنین جز تعویض رام..

kia1349
10-04-2011, 12:03
سلام دوستان من این فیکسر و چه طوری میتونم از رو گوشیم پاک کنم البته نمی خوام رامو تعویض کنم

با اجازه احسان عزيز و دوستان

راه حلش اومد

بايد فايلهاي اورجينال رو توي پچ بزاري و از ريكاوري نصب كني روي سيستمت
خيلي سخته نه؟ساختن پچ رو بلد نيستي؟فايلهاي اورجينالت ديگه نيست؟ازش بك آپ نداري؟ :ag:
عيب نداره.برو به اين سايت و فايلهايي رو كه براي روز مبادا گذاشته شده دانلود كن و نصب كن
چند خط انگليسي روون نوشته كه ديگه فكر كنم بلد باشي
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=851412

انگليسي هم سخته؟شلوغ پلوغه؟ :ah:
عيب نداره . اگر رفتي توي اون سايت فايلي كه بنام DSPManager-DHD-uninstall.zip ضميمه شده رو دانلود و از محيط ريكاوري نصب كن روي گوشيت.اينطوري به حالت قبل بر ميگردي

mohammad2x
02-07-2012, 17:13
سلام
عشق من لینکـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ
:dx: