PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Samsung Galaxy 551



hossein1111
22-02-2011, 12:26
چرا اینجا از این گوشی و مسائلش هیچ تاپیکی نیست !!
551 دارها بیان دیگه !
بگذریم ...

این گوشیم مثل گالاکسی های دیگه مشکل کم بودن صدا در هدفون و اتصال به اسپیکر رو داره ،
حالا تو هدفون صداش خیلی خوب و با کیفیته فقط یکم کمه ولی وقتی گوشی رو به باند وصل میکنی صداش خیلی کمه ، اصلا انتظارشو نداشتم ! :ai:

برنامه audioboost رو نصب کردم ولی جواب نداد یعنی میره تو برنامه eanable هم میکنم ولی تغییری نمیکنه ! :sign_help:
روش دیگه ایم که هست اینه که از service mode اقدام به دستکاری بزنیم . با زدن این کد*#*#197328640#*#* وارد منوی مخفی شیم و تنظیمات صدا و ...
من اینو از تو این فروم پیدا کردم که مربوط به galaxy s هست
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=735918&highlight=music

منوی گوشیه من یکم فرق میکنه و اون قسمت هایی که میگه تنظیم کن رو پیدا نمیکنم !!
میشه دوستان راهنمایی کنن ؟

ممنونم

metiscientist
22-02-2011, 14:50
سلام دوست عزیز
مشکلتون چیه؟؟منو تون میتونید از طریق دکمه سخت افزاری که هست تنطیم کنید چه در widegate و چه در بخش application
من در قسمت کیبرد سخت افزاری مشکل دارم وقتی تایپ می کنم بعضی کلمه ها رو جدا از هم میزنه مثل "ی"

hossein1111
22-02-2011, 16:17
من مشکل رو بالا مفصل توضیح دادم ، کاری به منو ندارم ، منوی مخفی منظورم بود که یه چیز دیگست !!

ی رو جدا میزنه ولی وقتی پیام ارسال شد تو اون گوشی درست نشون میده ، ولی "ه" رو نمیچسبونه !

EHSANRF
23-02-2011, 10:36
من هم دارم
هم ي و هم هـ رو چسبان نميزنه
اينتر نداره صفحه كليد داخليش
صداش زياد جالب نيست
بازيهاش خيلي كم پيداميشه يا اصلا نيست
عكس پس زمينه ش هم هيچ موقع فيكس نميشه، حتما يه گوشه از عكس نميفته
لايو والپيپر و تم نميخوره
اس ام اس هاش از چپ به راسته
و ...

hossein1111
23-02-2011, 12:02
من هم دارم
هم ي و هم هـ رو چسبان نميزنه
اينتر نداره صفحه كليد داخليش
صداش زياد جالب نيست
بازيهاش خيلي كم پيداميشه يا اصلا نيست
عكس پس زمينه ش هم هيچ موقع فيكس نميشه، حتما يه گوشه از عكس نميفته
لايو والپيپر و تم نميخوره
اس ام اس هاش از چپ به راسته
و ...

بازی هاش کم پیدا میشه ؟!! من الان نزدیک 10-15 تا بازی های جدید و معروف رو روش نصب کردم ، یعنی چی بازیاش گیر نماید ؟ بازی به سیستم عامل ربط داره که برای android froyo بازی و برنامه فراوونه !ا

این که عکس فیکس نمیشه جزوه یکی از امکاناتشه که با عوض کردن صفحه والپیپر هم حرکت کنه !! من رو چندتا گوشی دیگم دیدم همین بود

لایو پیپر و تم هم با روت کردن گوشی برطرف میشه (البته خودم روت کردم ولی هنوز دنباله لایو نرفتم ! ) ،

بقیه مشکلات رو قبول دارم :bl:

arashdn
24-02-2011, 20:44
سلام
رم و رام این گوشی چقدره؟
جی پی یو داره؟
میتونه بازی ها و برنامه های سنگین رو ران کنه؟
دولوپر ها چطور ساپرتش کردن؟

hossein1111
25-02-2011, 00:36
سلام
رم و رام این گوشی چقدره؟
جی پی یو داره؟
میتونه بازی ها و برنامه های سنگین رو ران کنه؟
دولوپر ها چطور ساپرتش کردن؟

دوستان اون انجمن جواب دادن دیگه ! :-d

pymebrahimi
25-02-2011, 00:48
دوستان اون انجمن جواب دادن دیگه ! :-d


خوب کدوم انجمن منظورتونه؟! این برای من هم سواله... تو فروم XDA هم براش رام ندیدم.:ac:

arashdn
25-02-2011, 07:53
جواب رو پیدا کردم

283 مگ رم قابل دست رسی داره که در برابر رقباش یعنی x8 با 168 مگ خیلی عالیه!
http://st.gsmarena.com/vv/reviewsimg/samsung-galaxy-551/shots/gsmarena_013.jpg

رامشم 173 مگ قابل دسترسه

احتمالاً پلتفرمش samsung s3c6410 هست که gpu هم داره
بازی در حد angry bird رو آره ... دوستم x10 mini pro داره angry bird روش اصلاً قابل بازی کردن نیست خیلی کنده ولی رو این ظاهراً خوب جواب میده

منبع : نقل قول از کاربر hassanmotori در انجمن پی سی ورلد

metiscientist
25-02-2011, 08:31
دوستان چه کار باید کرد که مموری داخلی پر نشه الان من دیگه نمیتونم برنامه دیگری نصب کنم
چرا همه نرم افزارها را نمی شه فرستاد تو مموری کارت؟؟

arashdn
25-02-2011, 09:22
دوستان چه کار باید کرد که مموری داخلی پر نشه الان من دیگه نمیتونم برنامه دیگری نصب کنم
چرا همه نرم افزارها را نمی شه فرستاد تو مموری کارت؟؟
بعضی از نرم افزار ها الزاما باید روی رام باشه و همین باعث شد که من از خرید این گوشی منصرف بشم

pymebrahimi
26-02-2011, 16:26
دوستان این گوشی رام ۲.۳ داره؟ اصلا میشه براش رام پیدا کرد؟ روش روت کردنش چطوره؟

یه سوال دیگه اینکه مولتی تاچه آیا؟

metiscientist
27-02-2011, 20:59
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=803682
به این سایت مراجعه کنید حسابی راهنمایی کرده که چه کار باید بکنید
موفق باشید

pymebrahimi
28-02-2011, 09:34
خوب ابن درباره ی روت کردن بود... برای رام ها چی؛؟

metiscientist
04-03-2011, 10:14
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=942695
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=942695&page=3

metiscientist
04-03-2011, 10:26
http://bayu.freelancer.web.id/2011/01/24/rooting-samsung-galaxy-551/

metiscientist
06-04-2011, 20:56
سلام
سال نو مبارک
دوستان من وقتی موبایلم خاموش میشه بعد روشنش می کنم یک سری نرم افزار ها که در sd card هست تو لیست منو نیست
راه حلی برای این مشکل شماها پیدا کردید؟؟؟

metiscientist
06-04-2011, 22:00
این کد های موبایل های سامسونگ هست

phoenix-86
06-04-2011, 22:19
سلام دوستان.منم با انتقال برنامه های نصب شده همین مشکل رو که دوستمون میگن دارم.اگه دوستان کسی مشکل رو میدونه چطورحل میشه لطف کنه راهنمایی کنه.. ممنـــــون.............

metiscientist
07-04-2011, 11:44
سلام
من در سایت xda متوجه شدم که این مشکل android 2.2 هست.
در این سایت میتونید frimware موبایلتون جدید کنید
http://www.samfirmware.com/

metiscientist
07-04-2011, 11:47
بخشی از این اطلاعات تو این سایت:
Firmwares. Welcome on the firmware page of the Samsung I5510.
You will find here 5 types of firmwares.
Please take care with flashing your phone. Follow our guide for 100%
If you want help with flashing your phone go to www.samfirmwareworld.com

Blue Firmwares are Europe firmwares!
Green Firmwares are Asia firmwares!
Brown Firmwares are Africa / Arabic / Turkish firmwares!
Grey Firmwares are America / Australia firmwares!
Black Firmwares are Provider firmwares!

I'm colorblind how can i find out wich box is what?

Europe Firmware .PIT Android version Date Download
Asia Firmware .PIT Android version Date Download


- First check your firmware *#1234#
- Check Simlock and Network lock is OFF *#7465625#
- If you come from America don't flash! (Ask for a firmware in the forums)
- Simlock on your mobile? Use our Unlock Service! 100% trusted!


Europe Firmware .PIT Android version Date Download
I5510 I5510XWJK3 ## CALLISTO.OPS Android 2.2 2010 November DOWNLOAD

I5510XXJK5 ## CALLISTO.OPS Android 2.2 2010 November DOWNLOAD
I5510XXJL1 ## CALLISTO.OPS Android 2.2 2010 December DOWNLOAD
I5510XWJL1 ## CALLISTO.OPS Android 2.2 2010 December DOWNLOAD
I5510XWJL4 ## CALLISTO.OPS Android 2.2 2010 December DOWNLOAD
I5510XWJL6 ## CALLISTO.OPS Android 2.2 2010 December DOWNLOAD
I5510XWKA2 ## CALLISTO.OPS Android 2.2 2011 January DOWNLOAD
I5510XWKA7 ## CALLISTO.OPS Android 2.2 2011 January
DOWNLOAD


* No full firmware
# Pass = samsung-firmwares.com
## Pass = samfirmware.com

Europe Firmware .PIT Android version Date Download
I5510 I5510JPKA1 ## CALLISTO.OPS Android 2.2 2011 January DOWNLOAD

* No full firmware
# Pass = samsung-firmwares.com
## Pass = samfirmware.com


چنتا فرم هست ولی هیچ کدومش فرم فارسی نیست

phoenix-86
08-04-2011, 00:16
دوست عزیز metiscientist چقدر میشه به این firmware ها اعتماد کرد؟این که ما گوشی روتغییربدیم و این مشکل حل بشه ولی مشکل دیگه درست نشه؟چون این فرم ها توسط سازنده تعیید نشده؟درسته؟من ترجیح میدم همچین ریسکی نکنم.:bw: نظر شما جی هست؟

metiscientist
08-04-2011, 11:01
من به شما حق میدم ولی خودم سعی میکنم این کارو انجام بدم
نا گفته نماند این سایت تحت حمایت سامسونگ هست به نسبت دیگر سایت ها تا حد زیادی میشه بهش اعتماد کرد
منم نتونستم بهترین راه این هست که فعلا صبر کنیم

phoenix-86
08-04-2011, 22:26
اگه به جایی رسیدین خوشحال میشم بگین چیشد.مرسی.........
درست میگین.سایت خوب وکاملی هست.مخصوصا اطلاعات فنی وپرباری میده.شمابامشکل حروف (ی) و (ه) که وقتی با کیبوردواقعی تایپ میشه و ننمیچسبه چیکارکردین؟شماهم این مشکل رو داشتین؟

metiscientist
09-04-2011, 11:09
هیچی فعلا نتونستم راهی پیدا کنم

metiscientist
09-04-2011, 11:26
وقتی میخواید موبایلتون روشن کنید اول باتری بردارید چند لحظه صبر کنید ( بدون این که به مموری دست بزنید )دوباره باتری بذارین روشن کنید و این راه صددرصد نیست ولی ممکنه تمام نرم افزارها تو لیست application بیان.من این روش خیلی اتفاقی امتحان کردم جواب گرفتم ممکنه شما هم جواب بگیرید
موفق و پیروز باشید

phoenix-86
20-04-2011, 19:32
دوست عزیز دستت دردنکنه.منم امتحان کردم وجواب گرفتم.اگه دوستان بازم تجربیاتشون روبیان در مورد این گوشی بگن خیلی خوب میشه.موفق باشین...:bs:

metiscientist
21-04-2011, 09:33
سلام
از یکی از بهترین دوستان در موبایلستان پرسیدم برای حل مشکل تجربه شخصی خودشون که روشی درست است برامون گفتن که :
سلام..ببینید این بدلیل سرعت 4 برابر کمتر بودن رم external نسبت به رم داخلیه خود گوشی هستش.. من الان 2 گیگ روی رم خارجی برای galaxy s i9000 برنامه و بازی دارم ..شما باید screen time out گوشیتون رو بزارین روی 2 یا 10 دقیقه چون اندروید هنوز این مشکل رو داره که وقتی صفحه قفل میشه لود کردن برنامه ها رو متوقف میکنه..نسبت به تعداد و حجم برنامه هاتون باید زمان خاموش شدن صفحه نمایش رو تغییر بدین تا 150 برنامه در galaxy s 1 دقیقه کافیه و در ضمن وقتی گوشی رو خاموش روشن میکنید نباید تا 2 یا 3 دقیقه دست به هیچی بزنین ... galaxy s الان 800 تا بازی و برنامه رو 4 تا 5 دقیقه باید صبر کنید ..شما هم باید طبق گوشیتون تجربه زمانیشو بدست بیارین[/QUOTE]

metiscientist
21-04-2011, 09:39
ایشون به ما کمک زیادی کردند
http://www.mobilestan.net/member.php?u=406998

phoenix-86
22-04-2011, 23:58
دوست عزیز این راهی رو که میگین هم از نظر تخصصی درست میشه. من امتحان نکردم ولی اگر اینجور شما میگین چه ارتباطی بین این قضیه و در آوردن باطری هست؟درآردن باطری برای چند دقیقه رو خودم امتحان کردم وجواب گرفتم ولی ارتباط این دو راه چی هست؟

phoenix-86
23-04-2011, 00:01
یک سوال دیگه اگر اینجور باشه اگه ما بیایم از مموری داخلی با کلاس سرعت بیشتر مثلا4یا6 استفاده کنیم چی؟بازم این مشکل برطرف نمیشه؟الان کلاس مموری خودم 2 هست..یعنی دوبرابر یا سه برابر بشه..

pulad
25-04-2011, 22:46
به نظر من كه سرعت مموري اكسترنال با اينترنال زياد فرقي نداره،‌ اگه از برند پدر مادر دار استفاده كنيد (sandisk, sony, lexar....)
اون مشكل كيبورد هم از مايكروتل پرسيدم گفت قراره آپديت بياد.
بيايد سيريش شيم هي زنگ بزنيم، وظيفه اشونه كه درستش كنند. فكر مي كنم خيلي ساده باشه و با يه پچ راحت مشكل حل شه.
من تو فروم هاي خارجي ديدم كه layoutش رو عوض كرده بودند.
تا اونجا كه يادمه كافيه روت اكسس داشته باشين و با يه hex editor يه چيزهايي رو عوض كنين.
راستش من دلم نمياد زياد گوشيو انگولك كنم!

phoenix-86
26-04-2011, 23:20
سرعت مموری اینترنال با اکسترنال خیلی متفاوت هست.خودمموری های اکسترنال بدون توجه به مارکشون دارای سرعت های متفاوتی هستن.که در اصل همون کلاس بندی اونها میشه.مثلا کلاس 2میکرو اس دی 2mb/sسرعت داره و کلاس 4شون 4mb/sسرعت دارن.ولی مموری های اینترنال رو نمیدونم.

phoenix-86
26-04-2011, 23:26
درمورد صفحه کیبوردش باید منتظر آپدیتش باشیم.آپدیت های جدیدش رومن دارم ولی همش مال اروپا هست و فارسی رو ساپرت نمیکنه.بایدمنتظر فارسیش باشیم بیاد.. اگه دوستان گیرشون اومد به ما هم بگن.خوشحال میشیم.. :bp:

metiscientist
02-05-2011, 09:26
سلام
دوستان گلم من ی پیشنهاد میدم برای برنامه ها از androidmate استفاده کنید.تمام برنامه ها رو تو لیتش هستن حتی بیاد از adw launcher (فکر کنم ) استفاده کنید . من فکر میکنم این مشکل از فرم ور های سامسونگ هست.چون htc این مشکل نداره
موفق باشین

metiscientist
05-05-2011, 07:09
وقتی از adw launcher استفاده کنید تمام برنامه در لیست application ظاهر میشه کمی که این launcher روی گوشی تون باشه و باهاش کار کنید بعد وارد lancher اصلی یعنی twlancher بشید نرم افزارها کاملا در لیست ظاهر شدند

maasoudkhan
12-05-2011, 13:40
سلام.میخام بدونم چجوری میتونم برنامهامو روی مموریم نصب کنم ونیازی به حافظه ی گوشی نداشته باشم؟؟؟(galaxy mini s5570(

dasmal
21-05-2011, 18:10
سلام
برای برگردوندن نرم افزار های داخل رم میتونید بعد از روشن شدن و کار کردن با گوشی در حد چند دقیقه وارد Task manager بشوید و بعد وارد RAM manager بشوید و در قشمت RAM management level 2 را انخواب کنید و بعد task را ببندید و سریع وارد منو شوید و سبر کنید تا لود شود بعد تمام نرم افزار ها بر میگردد ""
این روش خیلی راحته من خودم امتحان کردم درست میشه !!!!:bh:

jadogar1411
21-05-2011, 18:53
سلام
برای برگردوندن نرم افزار های داخل رم میتونید بعد از روشن شدن و کار کردن با گوشی در حد چند دقیقه وارد task manager بشوید و بعد وارد ram manager بشوید و در قشمت ram management level 2 را انخواب کنید و بعد task را ببندید و سریع وارد منو شوید و سبر کنید تا لود شود بعد تمام نرم افزار ها بر میگردد ""
این روش خیلی راحته من خودم امتحان کردم درست میشه !!!!
منم به همین روش رسیده بودم
درسته این جوری کار می کنه ولی بدیش اینه که ترتیب برنامه ها به هم می خوره

H-Pianist
03-06-2011, 10:34
دوستان من دیروز مایکروتل بودم . پرسیدم این مشکل حروف (ی) و (ه) چجوری حل میشه ؟ گفت باید بدی شرکت برات firmware رو آپدیت کنن درست میشه. فقط چون گوشی من گارانتی نیست ندادم.
الان سایت samfirmware رو دیدم . دیدم 2 تا firmware عربی داره. که گزینه اول شمارش I5510JPKA1 ## هستش. ورژن گوشی خودم رو با کد : ستاره - شارپ - 1234 - شارپ (#1234#*) دیدم که دقیقا همین ورژن رو نوشته. در حالی که توی این سایت عربی زده. توی زبان های گوشی به غیر از فارسی شما عربی و اردو رو هم میبینید. فکر میکنید میشه اعتماد کرد و از آپدیت جدیدی که داده استفاده کرد؟
چون مایکروتل که گفت آپدیتش اومده و این موضوع حل شده.
فقط یه موضوع دیگه .. برای استفاده از این آپدیت ، روت بودن گوشی مشکلی ایجاد نمیکنه؟

H-Pianist
04-06-2011, 21:07
از آپدیت جدید استفاده کردم ... هیچ مشکلی پیش نیاورد ... و البته مشکل ه و ی همچنان پا برجاست

jadogar1411
04-06-2011, 22:25
پس چه فرقی کرده ؟

H-Pianist
05-06-2011, 20:26
پس چه فرقی کرده ؟

باور کنید هیچی :))))))) البته تا الان که چیزی متوجه نشدم

arashhn
29-07-2011, 14:11
سلام من تازه این گوشی رو خریدم .
گوشیم به اینترنت کانکت نمیشه میگه اکانت اینترنت ندارید من apn واسش درس کردم اما بازم تو اینترنت نمیره لطفا راهنمایی کنید
در ضمن اگه ممکنه بازی های hd این گوشی رو هم آپ کنید

arashhn
31-07-2011, 10:11
الووووووووووووووووو
اگه میشه یکی کمک کنه...........

jadogar1411
31-07-2011, 10:22
سلام من تازه این گوشی رو خریدم .
گوشیم به اینترنت کانکت نمیشه میگه اکانت اینترنت ندارید من apn واسش درس کردم اما بازم تو اینترنت نمیره لطفا راهنمایی کنید
در ضمن اگه ممکنه بازی های hd این گوشی رو هم آپ کنید

با گوشی قبلیت اینترنت داشتید ؟
بازی ها باید توی تاپیک مخصوص خودش باشه
توی این تاپیک کسی آپلود نمی کنه

marrall
21-01-2012, 02:24
از کجا میتونم بخرمش؟
هرجا میرم میگن ندارن! :(

jadogar1411
21-01-2012, 07:42
دنبالش نگرد
دیگه تولید نمیشه
مشابه هاش تو راه هستند و قراره به زودی توی بازار بیان

enziro
23-01-2013, 11:02
سلام دوستان . نمیشه رام این گووشی رو آپدیت کرد ؟؟/