PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نسخه جدید بازی نینجا با حجم 13 مگابایت Fruit Ninja 1.6.0 Symbian^3-Signed-Retail-Kryak



RASOOL
01-03-2011, 21:55
Fruit Ninja 1.6.0 Symbian^3-Signed-Retail-Kryak




در این بازی باید با شمشیر میوه ها رو هدف قرار بدهید.

بازی به صورت ساین شده برای گوشی های Symbian^3 و S60v5 ارائه شده است.
اشاره ای به تغییرات بازی نشده.



http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=517274&stc=1&d=1298571918

http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=517275&stc=1&d=1298571918 http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=517276&stc=1&d=1298571918 http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=517277&stc=1&d=1298571918


The worldwide smash hit game Fruit Ninja is now available for Nokia C7 & N8! Fruit Ninja is a juicy action game with squishy, splatty and satisfying fruit carnage! Become the ultimate bringer of sweet, tasty destruction with every slash. Swipe up across the screen to deliciously slash fruit like a true ninja warrior. With three games modes in single player the addictive gameplay will keep you coming back for even higher scores. Fruit Ninja is the original and the best slasher on Nokia C7 & N8


لینک دانلود:



http://www.mediafire.com/?b8y94g73nkyyy2p

یا


http://fi3mbl.1fichier.com/en/index.html

RASOOL
01-03-2011, 22:05
آپلود در سه پارت.

s.mina.1369
02-03-2011, 00:19
روی n8 نصب و به خوبی جواب داد

Wolfomid
02-03-2011, 09:57
روی ساتیو نصب شد و ب راحتی اجرا شد. ممنون

mohammadaliarmi
02-03-2011, 15:18
سلام دوستان
این بازی رو i8910 نصب شد
اجرا هم شد ولی تصاویر رو خراب نشون میده
نمی دونید مشکل از چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟

EmO StylE
03-03-2011, 12:04
رو Vivaz هم من همین مشکلو دارم.

maz1141
03-03-2011, 16:50
سلام ، دوستان لطفا" تغییرات را اشاره کنید

MILAD-KH
03-03-2011, 17:39
روی c7 هم براحتی نصب و اجرا شد . ممنون

mraramesh
03-03-2011, 19:52
فکر کنم کم کم بازی های iphone و ipad هم داره برای symbian^3 میاد.

sherko59
06-03-2011, 03:38
روی n97 نصب شد ایکونش هم اومد اما اجرا نمیشه

kaboos.2
06-03-2011, 05:03
رو 5530 نصب شد
ولی وارد بازی که می شی صفحه سفید نشون می ده

mohseni136
07-03-2011, 15:14
روی C7 به خوبی کار میکنه :ah:

adelarak21
09-03-2011, 20:53
روی x6 جواب نداد.

Safavy2002
09-03-2011, 21:06
روی x6 16 گیگ تست شد به خوبی جواب داد
با تشکر از دوست عزیزمون

mraramesh
09-03-2011, 21:38
دوستان عزیز این بازی کلا برای Symbian^3 ساخته شده. یعنی روی هیچ کدوم از گوشی های s60v5 جواب نمیده.:ah:

007ilia
09-03-2011, 22:14
روی نوکیا x6 16 گیگ تست شد و نصب شد اما صفحه سپید باقی موند.

mraramesh
09-03-2011, 22:54
روی نوکیا x6 16 گیگ تست شد و نصب شد اما صفحه سپید باقی موند.
منم گفتم که. این بازی کلاً برای گوشی های Symbian 3 تولید شده. یعنی n8,c7,c6-01,e7

SHERLOCK
15-03-2011, 15:47
رو 5800 اجرا نشد... فکر کنم رو ورژن 5 اجرا نمیشه

babi_rich
08-07-2011, 14:58
رکورد ها رو آپ کنید:

خودم

classic: 474
zen: 228
Arcade: 561

ArAg27
13-07-2011, 15:47
اقا چرا الکی میگی رو x6 جواب داد؟!!!اگه رو x6 جواب بده رو 5800 هم جواب میده! رو ساتیو چجوری جواب داده؟!! الان واسه من یه صفحه سفید فقط میاد! یه لطفی کنن مدیران که اگه این بازی واسه s60v5 هست بگن چجوری اجرا کنیم اگه نه که اون s60v5 رو از اسم تاپیک حذف کنن 13 مگ ملت دانلود نکنن با دایال اپ!مرسی!

XPress7
11-08-2011, 13:21
بازی زیبا و جذابیه.

صرفا مخصوص S^3 هست و روی گوشیهای S60v5 کار نمیکنه.
قبلا 5800 داشتم تست کرده بودم.

حتی ممکنه فقط روی گوشیهایی کار کنه که چیپ گرافیکی دارن
چون گرافیک سریع و روونی داره.
البته اینو مطمئن نیستم و باید تست کنم بعدا بهتون بگم.

navid6545
17-08-2011, 09:51
سلام بچه ها
من C6-01 دارم و نصب کردم ولی نمیره تو بازی
صفحه loading رو میاره بعد از تو بازی میپره بیرون
خیلی دوس دارم این بازی رو
لطفا یکی کمک کنه

nasserm
17-08-2011, 11:58
سلام بچه ها
من C6-01 دارم و نصب کردم ولی نمیره تو بازی
صفحه loading رو میاره بعد از تو بازی میپره بیرون
خیلی دوس دارم این بازی رو
لطفا یکی کمک کنه

سلام دوست عزیز گوشی منم c6-01 هست براحتی و خیلی روان داره اجرا میکنه!!!!

moslem2007
18-08-2011, 03:33
آقا رو ويواز پرو نصب شد . توي صفحه لودينگ اول گير ميكنه و ديگه نميره! چيكار كنم؟ كسي ميتونه راهنمايي و كمك بكنه؟

KRH
18-08-2011, 12:15
آقا رو ويواز پرو نصب شد . توي صفحه لودينگ اول گير ميكنه و ديگه نميره! چيكار كنم؟ كسي ميتونه راهنمايي و كمك بكنه؟

سلام
ویواز پرو S60V5 هستش ولی این بازی مخصوص گوشی های S^3 هستش که به گوشی شما نمی خوره...

موفق باشید:bm:

donya bi donya
19-08-2011, 00:10
روی c7 به خوبی نصب و اجرا شد. البته من از سایت دیگه ای دانلود کردم.حجمش هم 32 مگابایته.:bu:

kiarashparsa
19-08-2011, 19:11
روی c6 جواب داد
مرسی از لطفتون

ArAg27
20-08-2011, 09:58
روی c7 به خوبی نصب و اجرا شد. البته من از سایت دیگه ای دانلود کردم.حجمش هم 32 مگابایته.:bu:

دوست عزیز اگه میشه لینک دانلود رو میدین؟!! مرسی!

822087559
22-08-2011, 23:59
رسول جان بابت بازی واقعا دمت گرم :ai:
رسول جان اگر پیاممو دیدی ازت خواهش میکنم که برای سیمبین3 یه بازی فکری عالی مثل
همین بذار تو سایت ممنون:dd:

omid*
23-08-2011, 12:09
سلام.اپدیت بازی اومد البته یه کم تغییر کرده.حجمشم تقریبا همینه.رکورد هاتونو چرا اپلود نمی کنین.مال من کلاسیک 550 ارکید470زن232

maximous7000
23-08-2011, 14:53
سلام دوستان .
لینک مدیا فایر بازی رو گذاشتم ، نوشته Fruit Ninja S60V5 Signed.sisx ولی راسته یا دوروغ نمیدونم .
حجمش 13.49 مگابایت هست .


http://download338.mediafire.com/zef4r7dlafmg/k2qv1r6pv77dm05/Fruit+Ninja+S60V5+Signed.sisx


http://www.mediafire.com/?k2qv1r6pv77dm05


________________________
متشکریم از تشکرتان ، باتشکر .

Usher Raymond
27-08-2011, 19:22
روی 5233 اجرا میشه؟

KRH
27-08-2011, 19:30
روی 5233 اجرا میشه؟

خیر ، فقط روی سیمبیان 3 اجرا میشه...

S@NDMAN
11-09-2011, 14:18
روی ویواز ما بدون مشکل نصب و اجرا شد.فقط اول نصب یک ارور ناسازگاری داد که مهم نبود و ادامه نصب رو انجام دادیم:cb:

davood1365
29-01-2012, 00:13
سلام
پس چرا روی nokia500 نصب میشه اما وارد بازی نمیشه؟
(angry bird هم نصب میشه اما نمیاره)
مشکل از کجاست؟

KRH
21-05-2012, 21:50
روی c5-03 نصب نشد

فقط روی گوشی های سیمبیان 3 و بعضی از گوشی های s60v5 که چیپ گرافیکی دارن اجرا میشه ...


سلام
پس چرا روی nokia500 نصب میشه اما وارد بازی نمیشه؟
(angry bird هم نصب میشه اما نمیاره)
مشکل از کجاست؟

چون گوشیتون چیپ (قطعه) گرافیکی برای اجرای بازی ها نداره ...


نصب نمیشه، سرتیفیکیت ارور میده، ساین هم نمیشه :(

سلام

گوشیتون رو از یکی از راه های زیر هک کنید :

http://forum.mobilestan.net/announcement.php?f=1816&a=134


دوستان رکورداتونو بزارید دیگه
arcade :790

:39:


موفق باشید :ax:

Kamy-R
31-05-2012, 15:27
مولتی تاچ قبول میکنه؟

KRH
01-06-2012, 22:23
مولتی تاچ قبول میکنه؟

سلام
روی اندروید بله ... ولی سیمبیان رو نمی دونم ، فکر کنم قبول کنه ...
کامیار جان یعنی اگه مولتی تاچ رو ساپورت نکنه شما نصب نمی کنی ؟!