PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رام رسمی فارسی jpjpa 2.2 (سه فایل)



TASNIM
21-03-2011, 17:04
رام JPJPA

تو دو پارت لینک میدم دانلود کن ویه جا اکسترکت کن:

پارت اول (http://www.4shared.com/file/hSwUYOQg/I9000_Model_Froyo_versionpart1.html)

پارت دوم (http://www.4shared.com/file/ouUHIFNY/I9000_Model_Froyo_versionpart2.html)

نحوه فلش هم تو لینک زیر:

*********اینجا******** (http://www.mobilestan.net/showpost.php?p=1887321&postcount=85)

sas_boy
07-04-2011, 15:43
اقا میشه اینو از یه سرور دیگه بدید مثل رپید شیر؟؟؟

*ReZa*
07-04-2011, 22:46
سلام به دوستان. ریست فکتوری با کد #3855*2767* که میگید با ریست فکتوری از خود settings گوشی چه فرقی داره؟

TASNIM
08-04-2011, 17:17
سلام به دوستان. ریست فکتوری با کد #3855*2767* که میگید با ریست فکتوری از خود settings گوشی چه فرقی داره؟

سلام

فرقش اینه که اولا" دسترسی بهش سریعه ، دوم اینکه ریشه ای تر عمل میکنه و مطمئن تره.

Kourosh1348
09-04-2011, 11:34
آقا این رام بر پایه همون فرویو 2.2 هست دیگه؟

xAghilx
09-04-2011, 13:05
آقا این رام بر پایه همون فرویو 2.2 هست دیگه؟

بله کوروش جان
این میشه گفت اولین رام فرویو(2.2) هست که واسه خاورمیانه اومد

shm_shm18
14-04-2011, 02:35
رام JPJPA

تو دو پارت لینک میدم دانلود کن ویه جا اکسترکت کن:

پارت اول (http://www.4shared.com/file/hSwUYOQg/I9000_Model_Froyo_versionpart1.html)

پارت دوم (http://www.4shared.com/file/ouUHIFNY/I9000_Model_Froyo_versionpart2.html)

نحوه فلش هم تو لینک زیر:

*********اینجا******** (http://www.mobilestan.net/showpost.php?p=1887321&postcount=85)
آقا تشکر بسیار بابت رفع مشکل ما درود بی کران بر شما:ax:

Benyaminj
16-04-2011, 13:28
آيا اين لينکی که داديد در 2 پارت هست
4shared منظورم هست..

همين لينکی هست که اينجاست

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=140848

http://hotfile.com/dl/113881486/83d6b01/I9000JPJPM.rar.html

4shared برای من سرعتش پايينه

میخوام ببينم اگه همينه از hotfile دانلود کنم.

surpriser
16-04-2011, 15:26
سلام دوستان.راستش یکی از دوستام گوشیشو داده واسش 2.2 بریزم منم تازه با این گوشی آشنا شدم(خودم x10 دارم و با هاش کلی کار کردم) و میخوام بدونم گوشی این آقا که تا حالا هیچ دستی بهش نزده و نه روت کرده نه آپدیت
1- اگه من الان بخوام این رامو روش بریزم آیا اول باید روت بشه؟
2-بعد پیش نیازه دیگه ای نمیخواد؟مثلا کرنل خواصی روش نصب باشه یا ...؟
3-مهمه که گوشی e3 باشه یا e2 ؟ اگر بله از کجا باید ورژنشو بدونم؟

Beatles
16-04-2011, 15:54
سلام دوستان.راستش یکی از دوستام گوشیشو داده واسش 2.2 بریزم منم تازه با این گوشی آشنا شدم(خودم x10 دارم و با هاش کلی کار کردم) و میخوام بدونم گوشی این آقا که تا حالا هیچ دستی بهش نزده و نه روت کرده نه آپدیت اگه من الان بخوام اینو روش بریزم آیا اول باید روت بشه؟ بعد پیش نیازه دیگه ای نمیخواد؟مثلا کرنل خواصی روش نصب باشه یا ...؟
پیش نیازش درایور گوشی هست که باید روی ویندوز نصب کنید
اگر هم برنامه kies نصب هست روی ویندوز باید کملا ببندیش بعد هم میتونی از لینک زیر که دوست خوبمون آقا مجتبی (TASNIM) زحمتش رو کیشده و مرحله به مرحله توضیح داده چجوری آپدیت کنی

http://www.mobilestan.net/showpost.php?p=1887321&postcount=85
* نه روت لازمه نه تعویض کرنل و ... فقط گوشیت با دکمه های "ولوم پایین + کلید هوم گوشی + دکمه پاور ) باید به حالت دانلودیگ بره اول گوشی رو خاموش کن بعد این 3 دکمه رو نگه دار

surpriser
16-04-2011, 16:41
خیلی ممنون از جوابتون.جالبه که چند دقیقه قبل از جواب شما من پستم رو ویرایش کردم اما مثل اینکه دیر بود!!!
1-حالا مهمه که گوشی e2 باشه یا e3 ؟
2-بعد درایور رو گوشی اتوماتیک نصب میکنه یا باید دانلود کنم؟اگر باید دانلود کنم آیا با ورژن 64 بیتی ویندوز 7 سازگاری داره؟من درایور زیر رو پیدا کردم آیا درسته؟

http://drivers.softpedia.com/progDownload/Samsung-Galaxy-S-USB-Driver-for-Windows-x64-Download-96693.html
3-بعد من کلی تو این بخش گشتم و دیدم خیلی ها گوشیشون به فنا رفته بود.آیا این احتمال وجود داره که با این رام هم این مشکل پیش بیاد؟
4-بعد یه سوال دیگه این تیک Phone Boot loader update باید غیر فعال باشه دیگه نه؟
اگر بحث تاپیک رو کمی منحرف کردم ببخشید. خیلی هم ببخشید سوالام اینقدر زیاد شد ممنون از شما
با تشکر

Beatles
16-04-2011, 20:46
1-حالا مهمه که گوشی e2 باشه یا e3 ؟
نه دوست عزیز برای فلش با برنامه odin اصلا مهم نیست چی باشه


2-بعد درایور رو گوشی اتوماتیک نصب میکنه یا باید دانلود کنم؟اگر باید دانلود کنم آیا با ورژن 64 بیتی ویندوز 7 سازگاری داره؟من درایور زیر رو پیدا کردم آیا درسته؟
اگه برنامه kies نصب شده داری که درایویرت هم نصب شده , بله این درایوری که گزاشتی درسته
" مطمئنا نیستم خودش نصب کنه یا نه "

3-بعد من کلی تو این بخش گشتم و دیدم خیلی ها گوشیشون به فنا رفته بود.آیا این احتمال وجود داره که با این رام هم این مشکل پیش بیاد؟
اگه گوشیت با سه دکمه به دانلودینگ میره هیچ مشکلی پیش نمیاد اون صفحه کذایی قطع ارتباط بین Pc و موبایل هم بیاد بازم گوشیت درست میشه " همه اینها بستگی به این داره که گوشیت رو دانلودینگ میره با سه دکمه یا نه "

4-بعد یه سوال دیگه این تیک Phone Boot loader update باید غیر فعال باشه دیگه نه؟
اگه فایل ورژنت 3 تایی هست همراه با پیت باید تیک Re partition هم فعال باشه " تیک dump همیشه باید غیر فعال باشه "
تیک های phone boot loader update و phone efs clear هم من بعضی وقتا فعال میکنم یعضی وقت ها هم نه کلا معلوم نیست چی کار میکنه در هر دوحالتش زیاد فرقی نمیکنه

Mr.hoseyni
25-05-2012, 20:27
به نام خدا

با سلام و عرض ادب

گوشیم پس از فلش خوردن آنتنش از کار افتاد و سریالش هم پاک شده.

لطفا راهنماییم کنید.

Model: GT-I9000
Firmware version: 2.2.1
Baseband version: Unknow
kernal version: 2.6.32.9
root@SE-S606#30
Build number: FROYO.JPJPM

با تشکر