PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست فایل فلش و فيرمور S8500 Wave



paradise_is4u
26-01-2011, 14:20
به نام خدا

دوستان درخواست هاي خودتون رو در مورد فايل فلش گوشي S8500 Wave در اين تاپيك مطرح بفرماييد.

با تشكر.

jetdroid
26-01-2011, 14:44
میشه فریمور فارسی s8500 بزارید
شما یه سر به تاپیک زیر بزن:
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=124071

kia s
12-02-2011, 00:01
من فريمور S8500 PRO S8500XXJL2 رو دانلود كردم فايل factory fs خرابه ميشه يكى همين فايلشو واسه دانلود بزاره كمك

kia s
17-02-2011, 13:05
آقا من فريمور اروپایی باداى 1 ميخوام تو سايت خودش همه فيلتره كسى واسه دانلود داره بزاره

paradise_is4u
17-02-2011, 14:54
آقا من فريمور اروپایی باداى 1 ميخوام تو سايت خودش همه فيلتره كسى واسه دانلود داره بزاره

كلاً سايتهاي File Sharing، به جز تعداد اندكي، فيلter هستند.
اين لينك ها رو تست كنيد.

http://depositfiles.com/files/n1l9gsujs
http://www.megaupload.com/?d=CWWND3OH
:123:

MISAGH
17-02-2011, 15:00
آقا من فريمور اروپایی باداى 1 ميخوام تو سايت خودش همه فيلتره كسى واسه دانلود داره بزاره

شما چرا دنبال بادا 1 اروپایی می گردی 1.2 روش بازی نصب میشه هم باگ هاش برطرف شده

لینک بادای 1.2 مستقیم


http://www.enterupload.com/wlqfp6mdcx47/S8500XXJID.rar.html?affil=198687

amirmyway
18-02-2011, 11:11
جدیدترین رام s8500 با فارسی ممنون مرسی

AkSamsunG
18-02-2011, 11:24
جدیدترین رام s8500 با فارسی ممنون مرسی

جدیدترین jpjk1 هست که بازیهای کرک شده روش اجرا نمیشه از بخش فریمور jpjj3 رو دانلود کنید

tornado7451
12-03-2011, 07:27
سلام.من گوشي S8500Wave دارم.وقتي از روي ويبره درش ميارم پيغام File has incorrect data ميده و زنگ نمي خوره و حتما بايد Soundشو ريست كنم تا درست بشه.چند بار گوشيمو فلش كردم ولي درست نشده.چكار بايد بكنم؟

AkSamsunG
12-03-2011, 07:52
سلام.من گوشي S8500Wave دارم.وقتي از روي ويبره درش ميارم پيغام File has incorrect data ميده و زنگ نمي خوره و حتما بايد Soundشو ريست كنم تا درست بشه.چند بار گوشيمو فلش كردم ولي درست نشده.چكار بايد بكنم؟

http://mobilestan.net/showpost.php?p=1873824&postcount=221

mohsen415
25-03-2011, 04:40
سلام رفقا میشه فریمور فارسی s8500 بزارید توی خود سایت آخه بیشتر آدرسا یا فیلترند یا خطا میدن ممنون میشم

MISAGH
25-03-2011, 06:42
سلام رفقا میشه فریمور فارسی s8500 بزارید توی خود سایت آخه بیشتر آدرسا یا فیلترند یا خطا میدن ممنون میشم


توی همین بخش به صورت پارت بندی شده هست می تونید دانلود کنید

animsprite
26-03-2011, 17:53
سلام گوشی من s8500روی قسمت رمز کارت قفل گذاشتم حالا یادم رفته باید اپدیت کنم ورژن گوشیمjpg2میباشد اولا میشه دوباره همین ورژن را رو گوشی بریزم وگرنه چه فیریم وری مناسبه فارسی باشه
اصلا میشه بدون این کارا بدونه پاک شدن ورژن گوشی قفل کارزت رو غیر فعال کنم

mdpdl
13-04-2011, 11:22
اساتید محترم اگه میشه فریمور xxjid و xxjik رو واسه s85000 بزارید.(پارت بندی نباشه)ممنون.

MehdiSAMSUNG
13-04-2011, 11:31
اساتید محترم اگه میشه فریمور xxjid و xxjik رو واسه s85000 بزارید.(پارت بندی نباشه)ممنون.

سلام دوست عزیز

بفرمایید

S85 (http://www.multiupload.com/8P155MOV1J)00XXJID (http://www.multiupload.com/8P155MOV1J)

S8500XXJK1 (http://www.multiupload.com/NZJCPKDPFM)

Vabic
01-05-2011, 19:55
s8500dvje2 این فریمور رو احتیاج دارم ! کسی هست داشته باشه ؟
فولوسم موجود !!! :bz:

hesamplus
06-05-2011, 13:53
s8500dvje2 این فریمور رو احتیاج دارم ! کسی هست داشته باشه ؟
فولوسم موجود !!! :bz:

سلام داداش.این فریمور واسه اپراتور telstar کشور Australia هست و فقط زبان انگلیسی دارهو حتی تو خوده samfirmware هم موجود نیست.

2115
25-05-2011, 07:30
سلام دوستان.من تازه wave خریدم. کدام فریمور با ساپورت فارسی رو باید نصب کنم ؟ ورژن گوشیم الان اینه
csc : s8500dbtjh3
sw:s8500xxji4

hesamplus
25-05-2011, 07:48
دوست عزیز فریمور شما در حال حاضر اروپایی هست و فارسی ساپورت نمیکنه.باید بگی از ویو خودت چی میخوای.بادا 1 میتونی بازی اسپوف کنی و برنامه های پولی که در سایت هست رو مجانی داشته باشی اما بادا1.2 این قابلیت رو نداره ولی در عوض امکانات بیشتری و سرعت بیشتری نسبت به 1 داره ولی بازی اسپوف نمیشه.حالا تو بهم بگو کدوم رو ترجیح میدی.

2115
26-05-2011, 16:19
مرسی از راهنمایی که کردی. من اهل بازی کردن نیستم. فقط میخوام اس ام اس فارسی بشه و بتانم ایمیل های فارسی رو بخوانم.با این حساب کدتم فریمور با ساپورت فارسی برا من خوبه ؟

civil.scholar
26-05-2011, 18:30
مرسی از راهنمایی که کردی. من اهل بازی کردن نیستم. فقط میخوام اس ام اس فارسی بشه و بتانم ایمیل های فارسی رو بخوانم.با این حساب کدتم فریمور با ساپورت فارسی برا من خوبه ؟

اگه فقط به فکر فارسی داشتن هستید و نرم افزار براتون مهم نیست به jpkc1 که بادا 1.2 فارسی هست فلش کنید

2115
26-05-2011, 19:21
مرسی از راهنماییت. گذاشتم تو دانلود تا نصبش کنم

2115
27-05-2011, 12:05
سلام مجدد. jpkb1 هم فارسی رو ساپورت میکنه ؟ بازیهای اسپوف شده رو چی ؟

MehdiSAMSUNG
27-05-2011, 12:10
سلام مجدد. jpkb1 هم فارسی رو ساپورت میکنه ؟ بازیهای اسپوف شده رو چی ؟

سلام دوست عزیز

بله فارسی رو ساپورت میکنه

اما بازی های اسپوفی رو نه

شما باید با فایل App فیرمور jpjj3 ترکیب کنید تا درست شه

2115
27-05-2011, 12:27
مرسی.الان اپدیت به jpkb1 تمام شد. دوربین کار نمیکنه و اپدیت مخواد.چکار کنم؟

AkSamsunG
27-05-2011, 12:29
مرسی.الان اپدیت به jpkb1 تمام شد. دوربین کار نمیکنه و اپدیت مخواد.چکار کنم؟

انتهای اموزش فلش یه کد هست واسه اپدیت دوربین اون رو بزنید اگه درست نشد به یه فریمور فول دانگرید کنید

2115
27-05-2011, 12:59
کد رو زدم و درست شد. مرسی

abbas.sedighi
27-05-2011, 13:21
jpjh2:hello: فارسی فیرم ور گوشی منه وقتی از تو خود گوشی می خوام بعضی نرم افزار ها رو دانلود کنم میگه میان افزار باید به روز بشه :dy:حالا من با چه نسخه ای باید گوشیمو اپدیت کنم:sign_help: با تشکر

AkSamsunG
27-05-2011, 13:24
jpjh2:hello: فارسی فیرم ور گوشی منه وقتی از تو خود گوشی می خوام بعضی نرم افزار ها رو دانلود کنم میگه میان افزار باید به روز بشه :dy:حالا من با چه نسخه ای باید گوشیمو اپدیت کنم:sign_help: با تشکر


بادا 1.2 فارسی jpkc هست

civil.scholar
27-05-2011, 13:25
jpjh2:hello: فارسی فیرم ور گوشی منه وقتی از تو خود گوشی می خوام بعضی نرم افزار ها رو دانلود کنم میگه میان افزار باید به روز بشه :dy:حالا من با چه نسخه ای باید گوشیمو اپدیت کنم:sign_help: با تشکر

از jpkc1 استفاده کنید اگه اسپوف لازم ندارین
اگه اسپوف میخواین ترکیب kb1 و jj3

abbas.sedighi
27-05-2011, 14:48
:bm:
از jpkc1 استفاده کنید اگه اسپوف لازم ندارین
اگه اسپوف میخواین ترکیب kb1 و jj3


اسپوف میخوام :ag:ولی ترکیب یعنی چی:bm:سردر نمیارم لطفا یه کم توضیح بدید تو همین انجمن هم گفتن که از هر نسخه ای نمیشه استفاده کرد باید یه فیرم ور رو انتخاب کنی که به قبلی بخوره حالا من اینا رو نصب کنم گوشیم مثل قبل صحیح و سالم کار میکنه با تشکر:bt:

hesamplus
27-05-2011, 15:18
:bm:


اسپوف میخوام :ag:ولی ترکیب یعنی چی:bm:سردر نمیارم لطفا یه کم توضیح بدید تو همین انجمن هم گفتن که از هر نسخه ای نمیشه استفاده کرد باید یه فیرم ور رو انتخاب کنی که به قبلی بخوره حالا من اینا رو نصب کنم گوشیم مثل قبل صحیح و سالم کار میکنه با تشکر:bt:

دوست عزیز برای اجرای بازیهای اسپوف شده شما میتونی از فریمور ترکیبی jpkb1 و jpjj3 استفاده کنی.به این شکل که ابتدا jpkb1 رو از اینجا (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=135946) دانلود و فایل app از فریمور jpjj3 رو از اینجا (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=140153) دانلود کنی و موقع فلش با برنامه مولتی لودر همه فایلهارو از jpkb1 بگیری و فقط apps_compressed.bin رو از jpjj3 انتخاب کنی.تیک full download و boot رو هم بزن.بازم مشکلی داشتی در خدمتم.

2115
27-05-2011, 15:46
سلام به همه .من گوشیم رو به jpkb1 و بعدش به jpkc1 اپدیت کردم.سرعت باز و بسته کردن منوها و برنامه ها خیلی بهتر شده. پیشنهاد میکنم حتما به 1.2 ببرین ورژن گوشی wave رو. از آموزش ها و زحماتی هم که مدیران سایت(بویژه احمد اقای گل) میکشن ممنونم.همین فلش کرد ساده رو که 10 دقیقه هم طول نکشید رو نماینده سامسونگ میگفت 20000 تومن هزینه داره. درضمن وایرلس هم که بعضی پستها میگفتن مشکل داره بخوبی کار میکنه.

AkSamsunG
27-05-2011, 15:51
:bm:


اسپوف میخوام :ag:ولی ترکیب یعنی چی:bm:سردر نمیارم لطفا یه کم توضیح بدید تو همین انجمن هم گفتن که از هر نسخه ای نمیشه استفاده کرد باید یه فیرم ور رو انتخاب کنی که به قبلی بخوره حالا من اینا رو نصب کنم گوشیم مثل قبل صحیح و سالم کار میکنه با تشکر:bt:

ترکیب یعنی اینکه به جای فایل apps.bin فریمور jpkb ، از فایل apps.bin فریمور jpjj3 استفاده کنید و بقیه رو از همون فریمور jpkb لود کنید
هیچ مشکلی پیش نمیاد

hesamplus
27-05-2011, 16:51
سلام به همه .من گوشیم رو به jpkb1 و بعدش به jpkc1 اپدیت کردم.سرعت باز و بسته کردن منوها و برنامه ها خیلی بهتر شده. پیشنهاد میکنم حتما به 1.2 ببرین ورژن گوشی wave رو. از آموزش ها و زحماتی هم که مدیران سایت(بویژه احمد اقای گل) میکشن ممنونم.همین فلش کرد ساده رو که 10 دقیقه هم طول نکشید رو نماینده سامسونگ میگفت 20000 تومن هزینه داره. درضمن وایرلس هم که بعضی پستها میگفتن مشکل داره بخوبی کار میکنه.

شما درست میگید.بادا 1.2 سرعتش خیلی بالاتر از بادا1.0.2 هست ولی عده زیادی از طرفداران ویو و ویوداران علاقه زیادی به بازی های گرافیکی3d هستند که متاسفانه در بادا1.2 امکان اجرای اونها وجود نداره.که اگه داشت همه به بادا 1.2 ارتقا میدادیم.

abbas.sedighi
29-05-2011, 22:18
دوست عزیز برای اجرای بازیهای اسپوف شده شما میتونی از فریمور ترکیبی jpkb1 و jpjj3 استفاده کنی.به این شکل که ابتدا jpkb1 رو از اینجا (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=135946) دانلود و فایل app از فریمور jpjj3 رو از اینجا (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=140153) دانلود کنی و موقع فلش با برنامه مولتی لودر همه فایلهارو از jpkb1 بگیری و فقط apps_compressed.bin رو از jpjj3 انتخاب کنی.تیک full download و boot رو هم بزن.بازم مشکلی داشتی در خدمتم.

سلام من با دقت اپدیت کردم تو قسمت نسخه گوشی بادا 1.0.2 میزنه که؟ اون تغییرات هم که باید داشته باشه نداره apps داخلی هم اصلا باز نمیشه ارور میده؟ البته من از اون ترکیبی استفاده کردم برای اسپوف. فقط کمک:cm:

jetdroid
30-05-2011, 00:03
سلام من با دقت اپدیت کردم تو قسمت نسخه گوشی بادا 1.0.2 میزنه که؟ اون تغییرات هم که باید داشته باشه نداره apps داخلی هم اصلا باز نمیشه ارور میده؟ البته من از اون ترکیبی استفاده کردم برای اسپوف. فقط کمک:cm:
دوست عزیز این فریمور ترکیبی بادا 1.0.2 هست شما اگه میخوای بادا 1.2 داشته باشی باید گوشی رو به فریمور jpkc1 فلش بزنی ولی فعلا قابلیت اسپوف رو از دست میدی.

abbas.sedighi
30-05-2011, 16:09
دوست عزیز این فریمور ترکیبی بادا 1.0.2 هست شما اگه میخوای بادا 1.2 داشته باشی باید گوشی رو به فریمور jpkc1 فلش بزنی ولی فعلا قابلیت اسپوف رو از دست میدی.

من که همون اول گفتم 1.2 می خوام:df: وارد اپز از تو گوشی که میشدم میگفت میان افزار باید اپدیت شه!:dx: ببخشید ولی باید یکم بیشتر توضیح میدادید.:ak:یعنی یه نسخه مثل همون قبلی نصبه اپزش هم کار نمیکنه!!!:ca:

MehdiSAMSUNG
30-05-2011, 16:12
من که همون اول گفتم 1.2 می خوام:df: وارد اپز از تو گوشی که میشدم میگفت میان افزار باید اپدیت شه!:dx: ببخشید ولی باید یکم بیشتر توضیح میدادید.:ak:یعنی یه نسخه مثل همون قبلی نصبه اپزش هم کار نمیکنه!!!:ca:

سلام دوست عزیز

شما روی هر فیرموری که باشید باید جدیدا اپس رو آپدیت کنید

و این اتفاق به محض ورود شما می افته

حالا هر فیرموری رو داشته باشید

بادا 1.2 فارسی هم اومده

به بخش فیرموره ای گوشیتون مراجعه کنید

abbas.sedighi
30-05-2011, 16:37
سلام دوست عزیز

شما روی هر فیرموری که باشید باید جدیدا اپس رو آپدیت کنید

و این اتفاق به محض ورود شما می افته

حالا هر فیرموری رو داشته باشید

بادا 1.2 فارسی هم اومده

به بخش فیرموره ای گوشیتون مراجعه کنید

داداش اصلا وارد نمیشه که بخوام اپدیت کنم.:be:بله دوستان هم گفتند اومده :bz:حالا شما بفرماید با این نسخه ای که نصبه کدوم نسخه بادا 1.2-1.2!به این گوشی میخوره!

MehdiSAMSUNG
30-05-2011, 16:43
داداش اصلا وارد نمیشه که بخوام اپدیت کنم.:be:بله دوستان هم گفتند اومده :bz:حالا شما بفرماید با این نسخه ای که نصبه کدوم نسخه بادا 1.2-1.2!به این گوشی میخوره!

حاجی اینجارو یه نگاه بنداز

http://forum.mobilestan.net/forumdisplay.php?f=1205

هر چی فیرمور گذاشتیم به گوشیتون میخوره

ولی شما به JPJH2 فلش بزنید

abbas.sedighi
30-05-2011, 21:51
ج

حاجی اینجارو یه نگاه بنداز

http://forum.mobilestan.net/forumdisplay.php?f=1205

هر چی فیرمور گذاشتیم به گوشیتون میخوره

ولی شما به jpjh2 فلش بزنید

دستتون درد نکنه ولی این نسخه ای که گذاشتی همون نسخه قبلی گوشیمه!!!!بادا 1.2نیست

MehdiSAMSUNG
30-05-2011, 21:57
ج


دستتون درد نکنه ولی این نسخه ای که گذاشتی همون نسخه قبلی گوشیمه!!!!بادا 1.2نیست

عزیز شما نگفتید بادا 1.2 میخوام

بفرمایید

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=145483

hamed_439
31-05-2011, 13:00
با سلام .
بعد از کلی جستجو و گذشتن از سد filتر ها بالاخره موفق شدم فریمور jpjj3 رو دانلود کنم . ولی وقتی pes2011 رو توش اسپوف کردن مثل همون فریمور قبلیم (jpkc1) هیچ اتفاقی نیفتاد . خواهشا راهنماییم کنید واقعا کلافه شدم .

hesamplus
31-05-2011, 13:56
شما اول برنامه toozla رو با سامسونگ اپس دانلود کنید بعد بازی رو روی اون اسپوف کنید یا ببینید تو پوشه bin چه اسمیه اگه toozla هست که چه بهتر اگه برنامه دیگه ای نوشته اون برنامه رو تو سامسونگ سرچ کن و روووش اسپوف کن یا اگه pes2011 نوشته رو همون toozla اسپوفش کن اجرا میشه

abbas.sedighi
31-05-2011, 20:33
عزیز شما نگفتید بادا 1.2 میخوام

بفرمایید

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=145483

اقا گرفتی ما رو !! من اولین پستی که زدم گفتم 1.2 میخوام داستانی شده ها !!:dy:
ولش کن :ca:حالا این و رو این نسخه که نصبه کار میکنه فلش نزنم بد تر شه بترکه!:bz:

abbas.sedighi
09-06-2011, 15:36
با سلام من بعد کلی دردسر به 1.2 فلش زدم:cc: اما برنامه ها و بازی اسپوف روش کار نمی کنه دیکشنری فارسی بادا هم روش کار نمیکنه سوالم اینه که می تونم به به همون نسخه قبلیه 1.0.2 فلش بزنم اگر هم راهی برای حل مشکلم دارید یه راهنمایی کنید تا دانگرید نکنم با تشکر فراوان.

MehdiSAMSUNG
09-06-2011, 15:53
اقا گرفتی ما رو !! من اولین پستی که زدم گفتم 1.2 میخوام داستانی شده ها !!:dy:
ولش کن :ca:حالا این و رو این نسخه که نصبه کار میکنه فلش نزنم بد تر شه بترکه!:bz:


با سلام من بعد کلی دردسر به 1.2 فلش زدم:cc: اما برنامه ها و بازی اسپوف روش کار نمی کنه دیکشنری فارسی بادا هم روش کار نمیکنه سوالم اینه که می تونم به به همون نسخه قبلیه 1.0.2 فلش بزنم اگر هم راهی برای حل مشکلم دارید یه راهنمایی کنید تا دانگرید نکنم با تشکر فراوان.

سلام

حاجی این فیرمور آنتی اسپوفه(نمیتونید اسپوف شده ها رو اجرا کنید)

اون برنامه دیکنری فارسی هم روی بادا 1.2 جواب نمیده

شما به JPJH2 فلش بزنید

اینم لینکش

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=145730

abbas.sedighi
09-06-2011, 18:37
سلام

حاجی این فیرمور آنتی اسپوفه(نمیتونید اسپوف شده ها رو اجرا کنید)

اون برنامه دیکنری فارسی هم روی بادا 1.2 جواب نمیده

شما به JPJH2 فلش بزنید

اینم لینکش

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=145730
ببخشید اگه به jpgj2 بزنم جدیدتر نیست؟ قابلیت فارسی و اسپوف رو داره برا این پرسیدم چون jpjh2 که گفتید پارت بندی شدس من میخوام یسره دان کنم ممنون

civil.scholar
09-06-2011, 20:19
ببخشید اگه به jpgj2 بزنم جدیدتر نیست؟ قابلیت فارسی و اسپوف رو داره برا این پرسیدم چون jpjh2 که گفتید پارت بندی شدس من میخوام یسره دان کنم ممنون

نه داداش جدیدتر نیست
با دانلود منیجر رو هموشون کلیک کن download later رو بزن بعدم تنظیم کن که یکی یکی دانلود کنه و شروع کن به دانلود

saeid 93
12-06-2011, 22:45
سلام . دوستان من این گوشی تازه خریدم . اصلا زیاد وارد نیستم . فریمور چیه دیگه . اسپوف کردن اونم چیه . میشه این روهم به ما یاد بدین . تا ما هم مثل شما با گوشیمون حال کنیم .

MehdiSAMSUNG
13-06-2011, 03:17
سلام . دوستان من این گوشی تازه خریدم . اصلا زیاد وارد نیستم . فریمور چیه دیگه . اسپوف کردن اونم چیه . میشه این روهم به ما یاد بدین . تا ما هم مثل شما با گوشیمون حال کنیم .

سلام دوست عزیز

شما این سوالتون رو در کلوپ گوشیتون مطرح میکردید بهتر بود

فیرمور یه چیزیه مثل ویندوز برای سیستم

که با ارتقا دادنش ایرادات فیرمور های قبلی بر طرف میشه

واسه نصب بازی های هک شده هم شما باید اون ها رو روی گوشیتون اسپوف کنید

تمامی آموزش ها هم در تاپیک آموزش های بخش تخصصی گوشیتون و همچنین در تاپیک آموزش های بخش عمومی هست

masnes
16-06-2011, 08:38
سلام . من ورژن s8500xxjb5 رو میخوام

jetdroid
16-06-2011, 13:53
سلام . من ورژن s8500xxjb5 رو میخوام
این فریمور قدیمی هست و در حال حاضر روی نت نیست.

masnes
16-06-2011, 14:27
این فریمور قدیمی هست و در حال حاضر روی نت نیست.
نمیشه واقعا یجوری با سامسونگ تماس گرفت و ازشون کمک خواست که این فیرمور رو آپلود کنن.

paibandeh
17-06-2011, 06:18
سلام به همه دوستان ببخشید فریمور گوشی من jpjg2-kor هستش دیروز که سامسونگ اپس خود گوشی رو اپدیت کردم یه ایکون اضافه شد که بازم نمیشد ولی به راحتی توسط خود اپس گوشی میتونستم برنامه دانلود کنم و اسپوف انجام بدم ولی من الان این ایکون رو پاک کردم و وقتی میخوام یه برنامه از اپس بگیرم روی wating میمونه حالا من به نظرتون چیکار کنم راهی داره که گوشی کلا ریست شه مثلا کدی یا به نظرتون اگه فریمور ذکر شده رو دانلود کنم و دوباره فلش بزنم مشکل حل میشه من فقط میخوام فارسی کامل داشته باشم و به راحتی بازی کنم ورژن بادا هم برام مهم نیست ولی خواهشا از هیچ لحاظ مشکل نداشته باشه:hello:

sahand26
01-10-2011, 22:35
با سلام خدمت دوستان و اساتید عزیز

من ورژن 1.2 برای wave میخواستم البته انگلیسی فول باشه ......فارسی نباشه

یا فقط sms فارسی بیاد و بنویسم کافی هستش

چون که من رو چند تا گوشی امتحان کردم تو ورژن 1.2 فارسی وقتی زبان گوشی فارسی

هستش هنگامیکه فیلم برداری می کنی همین طوری می مونه باید باطری رو دربیاری هنگ میکنه

اگه امکان داشته باشه ورژن انگلیسی (که بتونم فارسی sms کنم کافی هستش )

راستی من از نمایندگی پرسیدم گفتش هنگام فلش کردن نباید تیک boot chang رو بزنی

چون اگه در حین فلش خاموش بشه بوتش پاک میشه

آیا این درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

با تشکراز دوستان و اساتید

jetdroid
02-10-2011, 00:38
با سلام خدمت دوستان و اساتید عزیز

من ورژن 1.2 برای wave میخواستم البته انگلیسی فول باشه ......فارسی نباشه

یا فقط sms فارسی بیاد و بنویسم کافی هستش

چون که من رو چند تا گوشی امتحان کردم تو ورژن 1.2 فارسی وقتی زبان گوشی فارسی

هستش هنگامیکه فیلم برداری می کنی همین طوری می مونه باید باطری رو دربیاری هنگ میکنه

اگه امکان داشته باشه ورژن انگلیسی (که بتونم فارسی sms کنم کافی هستش )

راستی من از نمایندگی پرسیدم گفتش هنگام فلش کردن نباید تیک boot chang رو بزنی

چون اگه در حین فلش خاموش بشه بوتش پاک میشه

آیا این درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

با تشکراز دوستان و اساتید
سلام.
فریمور اروپایی که شما بتونی فارسی sms بفرستی و دریافت کنی وجود نداره البته میتونی با ترکیب 2 فریمور کاری کنی که فقط sms فارسی رو بتونی دریافت کنی ولی نمیتونی فارسی بفرستی.
تیک boot change برای فریمور های فول باید زده بشه.

sahand26
02-10-2011, 00:47
سلام.
فریمور اروپایی که شما بتونی فارسی sms بفرستی و دریافت کنی وجود نداره البته میتونی با ترکیب 2 فریمور کاری کنی که فقط sms فارسی رو بتونی دریافت کنی ولی نمیتونی فارسی بفرستی.
تیک boot change برای فریمور های فول باید زده بشه.

با سلام خدمت شما

پس یه راهنمائی کنید که کدوم نسخه به غیر از فارسی

رو من فلش بزنم بدون اینکه ترکیب بشه (باید عربی باشه درسته!)

سپاس از راهنمائی شما

civil.scholar
02-10-2011, 23:07
با سلام خدمت شما
پس یه راهنمائی کنید که کدوم نسخه به غیر از فارسی
رو من فلش بزنم بدون اینکه ترکیب بشه (باید عربی باشه درسته!)
سپاس از راهنمائی شما

شما فقط باید از فیرمورهای اروپایی استفاده کنید فارسی و عربی هم نداره
تمام فیرمورهای عربی فارسی ساپورت میکنه در حقیقت فیرمور فارسی خاص یا عربی خاص نداریم
اگه نمیخواید فارسی داشته باشه تنها راه اینه که از جدید ترین فیرمور اروپایی استفاده کنید

Wave 8500
04-10-2011, 23:03
چرا هیچ خبری از بادا 2 نمیشه ؟ اکتبر هم اومد خب ...

مردیم از انتظار :ac:

ویرایش : ببخشید که اشتباهی پست زدم ...

این سامی اعصاب واسمون نذاشته !

mobile66
18-10-2011, 16:09
من با 3 تا فیرمور اروپایی گوشیمو فلش زدم ولی با پیغام ERR : Dbl Erase مواجه میشم و در گوشی پیغام ab normal میده

ولی با فیرمور JPKC1 و JPKG1 به راحتی فلش میخوره برای حل این مشکل از چه روشی استفاده کنم لطفا راهنمایی کنید ؟

shantia_73
18-10-2011, 17:23
من با 3 تا فیرمور اروپایی گوشیمو فلش زدم ولی با پیغام ERR : Dbl Erase مواجه میشم و در گوشی پیغام ab normal میده

ولی با فیرمور JPKC1 و JPKG1 به راحتی فلش میخوره برای حل این مشکل از چه روشی استفاده کنم لطفا راهنمایی کنید ؟

شما از Multi Loader 5.65 استفاده کنید و مطمئن باشید که فایل ها رو درست انتخاب کردید.
موفق باشید

civil.scholar
18-10-2011, 17:30
چرا هیچ خبری از بادا 2 نمیشه ؟ اکتبر هم اومد خب ...

مردیم از انتظار :ac:

ویرایش : ببخشید که اشتباهی پست زدم ...

این سامی اعصاب واسمون نذاشته !

طبق خبرهایی که ما خوندیم قراره تا آخر اکتبر ریلیز بشه اما به طور قطع از ماه آینده میلادی برای آپدیت بر روی کیز قرار خواهد گرفت

hamed_korn
18-10-2011, 17:35
ادرس سایتی که آخرین نسخ فرمویر فارسیو برا دانلود داشته باشه میخواستم فکر کنم jpke2 باشه
ممنون

civil.scholar
18-10-2011, 17:39
ادرس سایتی که آخرین نسخ فرمویر فارسیو برا دانلود داشته باشه میخواستم فکر کنم jpke2 باشه
ممنون

فیرمور jpkg1

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=168013

hamed_korn
18-10-2011, 17:50
آقا حامد یعنی ترتیب اومدن آپدیتا اینجریه؟
jpke1
jpke2
jpkg1

civil.scholar
18-10-2011, 17:57
آقا حامد یعنی ترتیب اومدن آپدیتا اینجریه؟
jpke1
jpke2
jpkg1

آره عزیزم البته ke2 لینک دانلودش در نت موجود نیست

mobile66
18-10-2011, 20:19
شما از Multi Loader 5.65 استفاده کنید و مطمئن باشید که فایل ها رو درست انتخاب کردید.
موفق باشید

من با تمام ورژن های Multi Loader امتحان کردم و در انتخاب فایل ها به درستی عمل کردم ولی هنوز

همون مشکل رو دارم

anahita1362
25-10-2011, 18:10
من چند تا فیریمور برای گوشیم 8500 نصب کردم اما هیچکدام خوب نبود برخی ایتم هاش کار نمی کرد و یا خود به خود ریستارت میشد فیریموری که کامل باش و بشه بازی اسپوف شده نصب کرد و هم فارسی داشته باشه معرفی کنید لطفا

jetdroid
25-10-2011, 18:34
من چند تا فیریمور برای گوشیم 8500 نصب کردم اما هیچکدام خوب نبود برخی ایتم هاش کار نمی کرد و یا خود به خود ریستارت میشد فیریموری که کامل باش و بشه بازی اسپوف شده نصب کرد و هم فارسی داشته باشه معرفی کنید لطفا
فریمور زیر رو دانلود و روی گوشی فلش کن:
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=168013

mohandes66
14-12-2011, 08:58
آره عزیزم البته ke2 لینک دانلودش در نت موجود نیست

البت با اجازه آقا حامد لینکی که خودشون زحمت شو کشیدن :dz:

Bada 1.2 FirmWare - WAVE S8500 JPKE2
(http://forum.badaos.net/thread1907.html)
http://forum.badaos.net/thread1907.html

mhmmm
24-12-2011, 17:11
سلام اقایون یه سوال گوشیه من بادا 1 jpjg2_ko هست میخام بادا 1.2 فلش بزنم حالا با کدوم فیرمور اینکارو بکنم

jetdroid
24-12-2011, 17:43
سلام اقایون یه سوال گوشیه من بادا 1 jpjg2_ko هست میخام بادا 1.2 فلش بزنم حالا با کدوم فیرمور اینکارو بکنم
سلام.
از تاپیک زیر استفاده کنید:
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=168013

eissa68
07-01-2012, 09:16
سلام من دوتا فريمور از تو سايت دانلود كردم موقعي كه ميخوام فلش بزنم اين پيغام رو ميده مشگل از كجاست
فريمور jpkc1 و jpjh2 تو دانلود ويا اكسترنت هم هيچ مشگلي نداشتم كه بخوام بگم ناقص دانلود شده