PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فعال کردن هارد 2 ترا بایتی روی n8



haddad1102000
25-04-2011, 21:31
سلام
خیلی ها مثل خود بنده با فعال کردن هارد اکسترنال روی n8 مشکل داشتند هر کاری میکردم انجام نمیشد تا اینکه با راهنمایی یکی از دوستان تونستم هارد رو فعال کنم
نکته اساسی قضیه این بود که باید فرمت هارد تغییر میکرد به FAT32 ظاهرا فقط این فرمت ساپورت میشه مدل هارد هم مارک سیگیت 2 ترا با آداپتور هست این هم اسکرین شات:


http://up.iranblog.com/images/ii3yn6193tmbkoau.jpg

haddad1102000
25-04-2011, 21:35
یه هارد سیگیت بدون آداپتور هم دارم ولی هنوز روی اون امتحان نکردم اگه اون هم فعال شد پست میزارم:by:

* MEMCO *
26-04-2011, 15:36
مرسی از اطلاع رسانی عجیبت !! راسی چرا تم آیفون ریختی رو گوشیت؟؟ سیمبین خریدی ios استافاده میکنی؟:aa:

Mobile
27-04-2011, 18:07
مشکلی نداره منم خودم سیگیت دارم 500 گیگی الان راحت میشناسه

ASSO
01-05-2011, 18:04
فرمت هارد رو چه جوری میشه تغییر داد ؟

Mobile
01-05-2011, 19:08
فرمت هارد رو چه جوری میشه تغییر داد ؟


با کامپیوتر همون طور که فلش رو فرمت میکنی

EmmaWLove
01-05-2011, 19:21
اوووووووف :bp:
هارد 2 ترابایت :cl:
من هارد 500 رو به گوشیم وصل کردم و راحت شناختش. ولی هارد 2 ترابایت رو تا حالا تست نکرده بودم

mohammad_it
03-01-2012, 23:13
هارد من وسترن 500 گیگه ولی گوشی نمیشناسش
بیخیاله این قابلیت گوشیم شده بودم تا اتفاقی اینجا رو دیدم
تغییر فرمت یه هارد 500 پر یه ذره سخته بعید هم میدونم با این روش من جواب بگیرم چون احساس میکنم گوشی برق هارد رو نمیتونه تامین کنه یه جورایی بد میچرخه هارد
چه کنیم فرمت عوض کنیم!!!

Angry Bird
03-01-2012, 23:36
میشه بیشتر راهنمایی کنید؟

EmmaWLove
03-01-2012, 23:47
عوض کردن فرمت هارد که کاری نداره:loveit:
فقط کافیه کلیک راست کنین و گزینه فرمت رو انتخاب کنین و fat32 رو بزنین. مثل فرمت کردن فلش میمونه.

E.R.M.I.A
04-01-2012, 00:00
عوض کردن فرمت هارد که کاری نداره:loveit:
فقط کافیه کلیک راست کنین و گزینه فرمت رو انتخاب کنین و fat32 رو بزنین. مثل فرمت کردن فلش میمونه.

عزیز دلم وقتی هارد پر باشه اطلاعات هم میپره!!مشکل برخی دوستان اینه که هارد پر هست!! :loveit:

HAMED
04-01-2012, 09:31
این مشکل برای بعضی از dvd پلیرها هم صادق هست / یعنی هارد اکسترنال رو وقتی وصل میکنی به dvd پلیر

دستگاه هاردو نمیشناسه / تنها راهش همین تغییر فرمت هارد به FAT32

%

Angry Bird
04-01-2012, 09:55
خوب چکار بکنیم تا اطلاعت حذف نشه؟:please:

mohammad_it
07-01-2012, 17:35
امروز من با نرم افزار Paragon Partition Manager تست کردم فرمت یکی از درایوام رو عوض کردم اطلاعاتش رو هم پاک نکرد

Mobile
07-01-2012, 23:41
امروز من با نرم افزار paragon partition manager تست کردم فرمت یکی از درایوام رو عوض کردم اطلاعاتش رو هم پاک نکرد

با تشکر دوستان عزیز دیگه هم تست کنید و نتیجه رو اعلام بفرمایید مرسی

rasolc7
08-01-2012, 12:23
با سلام
یک سوال داشتم ایا روی گوشی c7 هم جواب میده یانه؟؟؟

mohammad_it
08-01-2012, 17:50
با سلام
یک سوال داشتم ایا روی گوشی c7 هم جواب میده یانه؟؟؟

خوب شما اگر گوشیت هاردت رو نمیخونه میتونی با نرم افزار paragon فرمت هارد رو بکنی fat32 بعدش تست کنی احتمال زیاد مشکل حل بشه(حداقل به تستش می ارزه)
البته من هنوز جرات نکردم نرم افزار رو روی هارد اکسترنالم تست کنم (تمام زندگیم تو هارده) روی یکی از درایو های کامپیوتر تست کردم بدون پاک شدن اطلاعات فرمتش رو عوض کرد

SEDANEH
21-01-2012, 17:13
سلام
خیلی ها مثل خود بنده با فعال کردن هارد اکسترنال روی n8 مشکل داشتند هر کاری میکردم انجام نمیشد تا اینکه با راهنمایی یکی از دوستان تونستم هارد رو فعال کنم
نکته اساسی قضیه این بود که باید فرمت هارد تغییر میکرد به FAT32 ظاهرا فقط این فرمت ساپورت میشه مدل هارد هم مارک سیگیت 2 ترا با آداپتور هست این هم اسکرین شات:


http://up.iranblog.com/images/ii3yn6193tmbkoau.jpg
سلام وخسته نباشید.
شما چطور هارد دو ترابایتی را با fat32 فرمت کردید؟من 1.5 سیگیت دارم نمی تونم با fat32 فرمتش کنم:please:
خب fat32 برای دستگاهایی غیر از کامپیوتر کاربرد دارد.یکی از نقاط ضعف fat32 این است که شما نمی توانید یک فایل یک تکه ای که حجم آن از 3.8 گیگ بیشتر است را روی درایو با fat32 بریزید. حالا که با fat 32 فرمت کردید سعی کنید یک فایل با حجم بیشتر 4 گیگ را روش بریزید.مطمئنا نمی توانید زیرا fat 32 بیشتر از 3 گیگ را نمی تواند پردازش کند در حالی که ntfs تا 16 ترابایت را پردازش می کند

gholamrezaarjan
21-01-2012, 17:16
سلام وخسته نباشید.
شما چطور هارد دو ترابایتی را با fat32 فرمت کردید؟من 1.5 سیگیت دارم نمی تونم با fat32 فرمتش کنم:please:

شما مي توني اين كار رو براحتي با برنامه paragon انجام بدي.

Hosein_824
13-05-2012, 17:30
خاک بر سر sony xperia s.میمیره تا یه هارد 1TB رو اماده کنه.یاد E7 خودم بخیر.

Mobile
13-05-2012, 20:44
خاک بر سر sony xperia s.میمیره تا یه هارد 1tb رو اماده کنه.یاد e7 خودم بخیر.



با سلام بر شما دوست عزیز یه خورده مهربون تر تشکر

8765432
28-06-2012, 13:47
باید گوشی در حال شارژ باشه تا برق تامین بشه

majid83
28-06-2012, 14:07
باید گوشی در حال شارژ باشه تا برق تامین بشه

يعني اگر هارد بدون آداپتور هم باشه مشكلي نخواهد داشت ؟

8765432
28-06-2012, 15:08
آقا ما تست کردیم یکم شد اما بعد از در اوردن از شارژ یکم کار میکنه قطع میشه
مشکل تامین برقه
اول باید گوشی به شارژ باشه باتری هم ترجیحا پر باشه
طبق عکس راستی فرمت هارد هم حتما fat32 باشه شما تست کن جواب بده

Mobile
29-06-2012, 22:25
يعني اگر هارد بدون آداپتور هم باشه مشكلي نخواهد داشت ؟


بهتره با آداپتور باشه کهبرقش تامین بشه و نوسان کمتر داشته باشه

majid83
01-07-2012, 12:24
آقا ما تست کردیم یکم شد اما بعد از در اوردن از شارژ یکم کار میکنه قطع میشه
مشکل تامین برقه
اول باید گوشی به شارژ باشه باتری هم ترجیحا پر باشه
طبق عکس راستی فرمت هارد هم حتما fat32 باشه شما تست کن جواب بده

من با 2 تا هارد بدون آداپتور تست كردم نشد