PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رام RUU اصلی عربی با ساپورت فارسی برای HTC Incredible S



?!...sia
02-05-2011, 07:38
دوستانی که مشکل نمایش و تایپ فارسی دارن میتونن این رام رو که رام رسمی هست رو گوشیشون نصب کنن
برا نصب این رام باید HTC Sync رو سیستمتون نصب باشه و گوشی رو در حالت Charge Only به سیستم وصل کنید و فایل RUU رو اجرا کنید
فراموش نکنید که USB Debugging باید فعال باشه
بعد از نصب این رام هم باید گوشی از طریق اینترنت آپدیت بشه

http://www.filefactory.com/file/ca317d4/n/RUU_Vivo_HTC_ARA_1.43.415.3_R_Radio_20.27.30.0802U _38.03.01.08_M_release_176683_signed.exe

sareeh
02-05-2011, 08:34
دوستانی که مشکل نمایش و تایپ فارسی دارن میتونن این رام رو که رام رسمی هست رو گوشیشون نصب کنن
برا نصب این رام باید htc sync رو سیستمتون نصب باشه و گوشی رو در حالت charge only به سیستم وصل کنید و فایل ruu رو اجرا کنید
فراموش نکنید که usb debugging باید فعال باشه
بعد از نصب این رام هم باید گوشی از طریق اینترنت آپدیت بشه

http://www.filefactory.com/file/ca317d4/n/ruu_vivo_htc_ara_1.43.415.3_r_radio_20.27.30.0802u _38.03.01.08_m_release_176683_signed.exe

سلام
دوست عزیز به این لینک رفتم اما موفق نشدم دانلود کنم. چگونه از این لینک دانلود میشه ؟

?!...sia
02-05-2011, 08:50
صفحه که باز شد نوشته Click Here to skip directly to the download link رو بزنید بعد پایین صفحه Download Now رو بزنید و اون جای خالی رو با کلمه ای که میده پر کنید
بعدم 60 ثانیه صبر کنید اون پایین مینویسه Download with FileFactory Basic
روش کلیک کنید داونلود شروع میشه

mohammadhazer
02-05-2011, 12:15
سلام داداش گلم/

ممنون بابت لینک رام

ولی داداش سرعت دانلود لینک خیلی کم است من 5و6 باربرای دانلود زدم ولی تا به 40و50 درصد می رسد قعط می شود

اگر خودت دانلود کردی داخل یک مسیر دیگر که سرعتش هم خوب باشد اب کن ممنون

از دوستان دیگر هم کسی دانلود کرد اگر امکانش هست این کار را انجام بدهند ممنون



این هم تصویر واقعا لینک سرعت پاینی استhttp://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=553909&stc=1&d=1304325867

mohammadhazer
02-05-2011, 22:31
سلام دوستان من نصب کردم ولی هنوز مشکل اساسی یعنی به طور کامل از فونت فارسی ساپورت خوبی ندارد

جمله های فارسی از هم فاصله دارند مثلا سلام به این طور س ل ا م است

بعد از نصب هم هر کاری کردم اپدیت هم نشد

حلا مشکل کجاست ؟ نمی دانم

باز هم ممنون و سپاسگزارم دوست گلمان اقای ?!...siaبابت رام که لینک گذاشتی

m21428
04-05-2011, 18:04
سلام من تازه گوشی incredable s گرفتم گوشی رو ریست کردم حالا که میخوام برم داخل کارت حافظه SD card برنامش وجود نداره از چه برنامه ای باید استفاده کنم لطفا راهنمایی کنید.

jumper 2008
04-05-2011, 19:34
سلام من تازه گوشی incredable s گرفتم گوشی رو ریست کردم حالا که میخوام برم داخل کارت حافظه SD card برنامش وجود نداره از چه برنامه ای باید استفاده کنم لطفا راهنمایی کنید.

عزیز از اول هم برنامش نیست,شما باید root xplore نصب کنید,

موفق باشید

davoodc
07-05-2011, 11:19
سلام
دوستان عزیزم من تازه این گوشیرو خریدم و از اندرویید اصلا سر در نمی یارم چندتا سوال دارم اگه لطف کنید و جواب بدید لطف بزرگی به من و کسانی که اشنایی ندارن کردید.
برای اینکه بتونم از امکانات گوشیم کاملا استفاده کنم باید روت بشه یا بدون روت کردن هم به مشکلی نمی خورم (منظورم بازی و نرم افزارهای جانبی مثل gps)؟
روت کردن از چند مرحله تشکیل می شه و مراحل انجام کارشون به تر تیب چیه؟
اگه الان گوشیرو اپدیت کنم به ورژن بالاتر ایا دیگه روت نمی شه؟
اگه الان روت کنم دیگه اپدیت اصلی نمی شه؟
اگه روت کنم و دوباره اپدیت اصلی بکنمش روتش می پره؟
ایا لازمه رمه گوشیمو پارتیشن بندی کنم؟
اگه روتش بکنم و برنامه بریزم روش و اپدیت اصلی بریزم همه چی پاک میشه؟
رامهای کوک شده بریزم دیگه اپدیت اصلی نمی شه بکنم و اگه بشه و بکنم همه بنامه ها پاک میشه؟
برای بکاپ گرفتن گوشی چیکار کنم و اگه بعد از گرفتن بکاپ و اعمال نرم افزاری گوشی خراب شد میشه بکاپو برگردونی روش و گوشی برگرده به حالت اول؟

سوالات زیاده و لی خواهش می کنم با اره و یا نه جواب بدید و به لیکهای دیگه ارجاع ندید چون کل سایتو گشتم و گیج شدم
بازم ممنون

omeg
08-05-2011, 12:31
سلام
دوستان عزیزم من تازه این گوشیرو خریدم و از اندرویید اصلا سر در نمی یارم چندتا سوال دارم اگه لطف کنید و جواب بدید لطف بزرگی به من و کسانی که اشنایی ندارن کردید.
برای اینکه بتونم از امکانات گوشیم کاملا استفاده کنم باید روت بشه یا بدون روت کردن هم به مشکلی نمی خورم (منظورم بازی و نرم افزارهای جانبی مثل gps)؟
روت کردن از چند مرحله تشکیل می شه و مراحل انجام کارشون به تر تیب چیه؟
اگه الان گوشیرو اپدیت کنم به ورژن بالاتر ایا دیگه روت نمی شه؟
اگه الان روت کنم دیگه اپدیت اصلی نمی شه؟
اگه روت کنم و دوباره اپدیت اصلی بکنمش روتش می پره؟
ایا لازمه رمه گوشیمو پارتیشن بندی کنم؟
اگه روتش بکنم و برنامه بریزم روش و اپدیت اصلی بریزم همه چی پاک میشه؟
رامهای کوک شده بریزم دیگه اپدیت اصلی نمی شه بکنم و اگه بشه و بکنم همه بنامه ها پاک میشه؟
برای بکاپ گرفتن گوشی چیکار کنم و اگه بعد از گرفتن بکاپ و اعمال نرم افزاری گوشی خراب شد میشه بکاپو برگردونی روش و گوشی برگرده به حالت اول؟

سوالات زیاده و لی خواهش می کنم با اره و یا نه جواب بدید و به لیکهای دیگه ارجاع ندید چون کل سایتو گشتم و گیج شدم
بازم ممنون
-در این گوشی روت برای ساپورت فارسی و نصب رام های مختلفه
-در این انجمن آموزش روت وجود ندارد ولی در اند-روید.ای ار آموزشش هست
و این رو هم بگم که از این مدل دو نو هست s-off و s-on
s-off هارو میشه بصورت دائم روت کرد
-خیر بازم میشه روت کرد
-بله روتش میپره
-اگر رام کاستوم بریزید بازم میتونید انروت کنید و رام اصلی استفاده کنید
-بله میشه

davoodc
12-05-2011, 12:42
دوست عزیز ممنون از راهنمایی هاتون و اینکه زحمت کشیدید و جواب دادید

inferno86
12-05-2011, 15:01
چرا واسه من وسط update ايرور ميده؟؟؟
choose the correct ROM update

matador5550
15-05-2011, 00:16
دوستان سلام من گوشیم ورژن 2.2 هستش ولی بعد از چند روز استفاده دیگه آنتن نمیده و اصلا سیم کارتو نمیشناسه ،یکی از دوستام گفتش که باید ورژن جدید 2.3 بریزی مشکلت حل میشه حالا :
1. آیا این ورژنی که اینجا گزاشتین 2.3 هستش؟
2. آیا مشکلمو حل میکنه؟
3. آیا باید گوشیرو روت بکنم؟ و گلد کارت بسازمو این حرفا؟

mohammadhazer
15-05-2011, 00:37
دوستان سلام من گوشیم ورژن 2.2 هستش ولی بعد از چند روز استفاده دیگه آنتن نمیده و اصلا سیم کارتو نمیشناسه ،یکی از دوستام گفتش که باید ورژن جدید 2.3 بریزی مشکلت حل میشه حالا :
1. آیا این ورژنی که اینجا گزاشتین 2.3 هستش؟
2. آیا مشکلمو حل میکنه؟
3. آیا باید گوشیرو روت بکنم؟ و گلد کارت بسازمو این حرفا؟

سلام دوست گلم/

شما با خود گوشی اپدیت کن بهتر است/ با wifi

اگر هم خواستی از این رام استفاده کنی نیاز به روت نیست طریقه نسب هم در پست زیر توضیح داده شدن

http://www.mobilestan.net/showpost.php?p=1991508&postcount=1

در مورد سوال 1 هم خیر ورژن اولی این گوشی است

?!...sia
15-05-2011, 13:20
دوستانی که میگفتن فارسی با این رام کار نمیکنه و ...!
رام من مربوط به کشور سنگاپور بود من امروز بالاخره بعد از ست کردن Gold Card این رام رو نصب کردم و حتی بدون وصل شدن به اینترنت و آپدیت فارسی رو بدون هیچ مشکلی دارم
آپدیت 2.3.3 عربی مربوط به همین رام رو هم پیدا کردم که اول خودم نصب میکنم اگه مشکلی نداشت تاپیک جدا میزنم براش...

?!...sia
15-05-2011, 13:22
چرا واسه من وسط update ايرور ميده؟؟؟
choose the correct rom update

کد اروری که میده چنده؟
error 130؟!

matador5550
16-05-2011, 00:39
دوستان من گوشیمو آپدیت کردم از طریق خود گوشی، ورژنش 2.3.3 شده ولی بازم سیم کارت رو نمیشناسه ،به نظرتون مشکل چیه؟ چند روز اول خوب بود و بعد یهو سیم کارتمو نمیشناسه و رفته تو حالت emergency call .
منم ورژنش رو از طریق گوشی از 2.2.1 به 2.3.3 آپدیت کردم ولی بازم مشکلم پابرجاست، به نظرتون سخت افزاری نیستش؟
مرسی

matador5550
16-05-2011, 02:40
دوستان خواهشا کمکم بکنین چون گوشیم گارانتی نداره و اصلا نمیتونم پس بدم

chitangooli
16-05-2011, 02:59
دوستان خواهشا کمکم بکنین چون گوشیم گارانتی نداره و اصلا نمیتونم پس بدم

سیم کارت دیگه گذاشتی تست کنی؟؟

matador5550
16-05-2011, 21:08
آره هم ایرانسل و هم همراه اول گزاشتم

navid.max
19-05-2011, 13:38
اگه این رام نصب بشه همه اطلاعات گوشی پاک میشه؟
این جریان lock شدن گوشی چیه؟

chitangooli
19-05-2011, 14:06
اگه این رام نصب بشه همه اطلاعات گوشی پاک میشه؟
این جریان lock شدن گوشی چیه؟

این رام ها برای کسانی هست که گوشی هایشان s-off هستش.
شما میتونی یه backup بگیری از برنامه ها و اطلاعاتش.
احتمال اینکه گوشی لاک بشه در رام های رسمی خیلی خیلی کمه معمولآ در رام هایی که رسمی نیست احتمال لاک شدن و بریک شدن گوشی وجود داره

navid.max
19-05-2011, 15:05
منظور از s-off چیه؟
چطور می شه فهمیذ که گوشی s-off یا s-on هست؟

chitangooli
19-05-2011, 15:31
منظور از s-off چیه؟
چطور می شه فهمیذ که گوشی s-off یا s-on هست؟

s-off یا s-on یک نوع سیستم امنیتی برای گوشی های htc است که برای جلوگیری از ریختن رام های غیر رسمی و روت کردن گوشی ها است. اگر اشتباه میگم دوستان اصلاح بفرمایند
شما برو داخل setting سپس به power رفته و تیک fast boot را بردارید. سپس گوشی رو خاموشی کرده و دکمه vol down را نگه داشته و دکمه power را 2 ثانیه نگه داشته و هر دو دکمه را رها کرده.
در منوی جدید سفید رنگ در بالای صفحه نوشته شده s-off یا s-on
پس از مشاهده برای رفتن به منوی گوشی . با دکمه vol down یا vol up به روی گزینه reboot رفته و دکمه power را بزنید تا به منوی گوشی برگردید.
در setting مجددآ تیک fast boot را بذارید

B*3*N*A
19-05-2011, 16:01
دوستان ورژن گوشيه من 1.43.415.3 هس روش ساپورت عربي فارسي هست امروز با واي فاي چك كردم نوشت اپديت 2.3 اومده با حجم 82.1 ميخواستم بدونم اين گوشيه من مال كجاس و اينكه اپديت كنم فارس اينا نميپره كسي امتحان كرده

chitangooli
19-05-2011, 16:03
دوستان ورژن گوشيه من 1.43.415.3 هس روش ساپورت عربي فارسي هست امروز با واي فاي چك كردم نوشت اپديت 2.3 اومده با حجم 82.1 ميخواستم بدونم اين گوشيه من مال كجاس و اينكه اپديت كنم فارس اينا نميپره كسي امتحان كرده

گوشی شما هم مثل گوشی من مربوط به خاورمیانه است و با آپدیت به آندرویید 2.3.3 فارسی از بین نخواهد رفت. حتمآ آپدیت کن دوست عزیزم

B*3*N*A
19-05-2011, 17:00
خيلي ممنون اپديت كردم سرعت و كيفيت دوربينم خيلي زياد شده هورررررررااا

navid.max
19-05-2011, 23:53
گوشی من s-on هست.
برای software number این رو نوشته 1.36.720.1

chitangooli
20-05-2011, 01:23
گوشی من s-on هست.
برای software number این رو نوشته 1.36.720.1

رام گوشی شما مربوط به کشور هندوستان است
چک کن ببین آپدیت اومده یا نه. اگر نیومده تا آخر ماه می صبر کنی میاد

inferno86
20-05-2011, 20:48
کد اروری که میده چنده؟
error 130؟!

error 131 چي كار كنم؟؟؟

m.punisher
03-06-2011, 12:20
سلام گوشی من s-on هستش و اندروید 2.3.3 و software number 2.12.707.5 هستش که فارسی را درست نشان نمیده می خواستم بدونم چیکار باید بکنم تا فارسی درست بشه
ممنون

Patrick
06-06-2011, 22:02
سلام گوشی من s-on هستش و با خود گوشي به اندروید 2.3.3 آپديتش کردم و software number 2.12.720.5 هستش که فارسی را درست نشان نمیده می خواستم بدونم چیکار باید بکنم تا فارسی درست بشه
ممنون
_____

?!...sia
07-06-2011, 07:32
سلام گوشی من s-on هستش و با خود گوشي به اندروید 2.3.3 آپديتش کردم و software number 2.12.720.5 هستش که فارسی را درست نشان نمیده می خواستم بدونم چیکار باید بکنم تا فارسی درست بشه
ممنون
_____

رام شما عربی نیست...
باید اول گلدکارت بسازید(تو یخش عمومی تاپیکش رو زدم) بعدم به 2.3.3 عربی آپدیت کنید
تو همین بخش تاپیکش هست

mostafa1948
17-06-2011, 02:54
با سلام

اول از همه ممنون از بابت مطالب خوبتون

من تازه یه گوشی wild fire s گرفتم و هیچ اشنایی با اندروید ندارم البته با مطالبی که تو سایت هست یه چیزایی فهمیدم

مشکل من این هست که فارسی رو ساپورت نمیکنه و در منو گوشی تمام زبان هایی که داره انگلیس امارات انگیس قطر و کلیه کشور های عربی که اصل زبان هم انگلیسی میمونه از طریق گوشی هم اپدیت نمیشه میگه گوشی شما به روز هست

android version 2.3.3

htc sense version 2.1

software number 1.33.401.2

گوشی هم چک کردم s on هست چی کار کنم راهنمایی بفرمایید لطفا

?!...sia
17-06-2011, 06:53
با سلام

اول از همه ممنون از بابت مطالب خوبتون

من تازه یه گوشی wild fire s گرفتم و هیچ اشنایی با اندروید ندارم البته با مطالبی که تو سایت هست یه چیزایی فهمیدم

مشکل من این هست که فارسی رو ساپورت نمیکنه و در منو گوشی تمام زبان هایی که داره انگلیس امارات انگیس قطر و کلیه کشور های عربی که اصل زبان هم انگلیسی میمونه از طریق گوشی هم اپدیت نمیشه میگه گوشی شما به روز هست

android version 2.3.3

htc sense version 2.1

software number 1.33.401.2

گوشی هم چک کردم s on هست چی کار کنم راهنمایی بفرمایید لطفا

دوست من اینجا تاپیک Incredible S هست و رامهای این گوشی به مال شما نمیخوره...

mehdi_743
23-06-2011, 23:45
ممنون از شما بنده نصب كردم بدون هيچ مشكلي ازش استفاده ميكنم
با اجازه مديران عزيز
براي دوستاني كه نتونستن بگم اول gold card انجام بدهند بعد رام 2.3.3 عربي رو دانلود كنند بعد گوشي رو 50% شارژ و حالت charge only , usb debugging باشه و رام رو اجرا كنن تمام
اگه رام 2.3.3 عربي خواسيد بگيد لينك بزارم
در مورد gold card هم بگم اگه در انجام copy , paste مشكل داشتيد مموري گوشي رو از حالت read only خارج كنيد
تمام اين كارهارو اگه درست انجام بديد 100% گوشي شما عربي ميشه
گوشي من اندرويد 2.3.3 ( 715) هند بود الان اندرويد 2.3.3 (415) با ساپورت عربي فارسي هم بدون فاصله نشون ميده

gh_k_1980
02-07-2011, 07:56
سلام گوشی من s-on هستش و با خود گوشي به اندروید 2.3.3 آپديتش کردم و software number 2.12.405.7 هستش
1- آيا رام رسمي عربي رو ميشه روش نصب كرد؟
2- از كجا رام رسمي عربي رو دانلود كنم؟
3- اگه رام عربي روش نصب كنم بعداً كه آپديت 2.4 بياد آيا به صورت رسمي ميشه آپديت كرد؟
4- آموزش كامل روش گلد كارت رو كجا ببينم؟
با تشكر

?!...sia
03-07-2011, 06:52
سلام گوشی من s-on هستش و با خود گوشي به اندروید 2.3.3 آپديتش کردم و software number 2.12.405.7 هستش
1- آيا رام رسمي عربي رو ميشه روش نصب كرد؟
2- از كجا رام رسمي عربي رو دانلود كنم؟
3- اگه رام عربي روش نصب كنم بعداً كه آپديت 2.4 بياد آيا به صورت رسمي ميشه آپديت كرد؟
4- آموزش كامل روش گلد كارت رو كجا ببينم؟
با تشكر


رامی که تو تاپیک رام 2.3.3 رسمی هست که میتونید نصب کنید
آموزش گلد کارت رو هم تو تاپیک عمومی گذاشتم
اگرم 2.4 اومد همینجوری که این رو نصب کردین اون 2.4 رو هم میتونین نصب کنید

amma2222
05-07-2011, 13:07
سلام
وسطه نصب ارور 131 میده.
چیکارش کنم؟

DEVELOP
07-07-2011, 21:49
سلام دوستان عزیز
امروز با وای فای آپدیت رو چک کردم دیدم نسخه جدید گذاشته برای آپگرید : ( حجم حدود 30.21 مگابایت )
2.3.415 : ورژن
دوستان کسی به این نسخه آپدیت کرده ؟
من 15 دقیقه پیش زدم واسه آپدیت حدود 40 درصدش پر شده ...
بهرحال من دارم آپدیت میکنم اگر بعد از بروز رسانی تغییراتی دیدم همینجا اعلام میکنم ، از دوستانی هم که به این نسخه آپ کردن خواهش میکنم که تغییرات رو بگن همینجا لطفا
با سپاس فراوان

DEVELOP
08-07-2011, 00:14
این هم تغییرات :

مختصرا عرض میکنم :
در توضیحات امده که
1.ویدئو چت در گوگل تاک فعال شده
2.یکسری از باگ ها حذف شده مثلا خاموش شدن خود بخودی ( که البته در اینکردیبل من ندیدم ) توی نکسوس
3. عمر باطری خیلی بهبود یافته که این مورد آخر بنظر من خیلی بدرد بخور و مهم هستش
همچنین در تعدادی از فروم ها خوندم که سرعت گوشی با این نسخه بهبود یافته و عملکرد بهتری پیدا میکنه البته من خودمم یکی دو بار گوشی رو که روشن خاموش کردم و توی برنامه ها احساس میکنم که عملکرد بهتر و سریع تر شده

بهرحال اگر موردی هم شما دوستان بهش برخورد کردین بفرمایید تا استفاده کنیم


New feature: video chat in Google Talk


Previously only available to tablet users on Android 3.0, Google Talk with video and voice chat is now available on Android phones running 2.3.4 that have front-facing cameras, starting with Nexus S. For more information please see our blog post:
Video Chat on Your Android Phone - Official Google Mobile Blog

Bug fixes for Nexus S & Nexus One

- Phone shuts down or reboots: a very small percentage of users reported this problem, which is fixed with the latest release. (Nexus S)
Nexus S goes into some sort of fault state - Google Mobile Help

- Wi-fi & 3G icons both indicate active: for anyone who saw this strange behavior in your phone’s status bar, it should now be fixed. (Nexus S)
Nexus S, WiFi/3G issue after updating to Android 2.3.3 / I9020XXKB1 / GRI40 - Google Mobile Help

- Battery life: some users let us know that their batteries didn’t seem to be lasting as long; battery life should be improved for these folks. (Nexus One)
Nexus One battery life shortened with Android 2.3.3 update - Google Mobile Help

- GPS location/navigation: some Nexus One users who noticed location and navigation problems after updating to 2.3.3 should notice improved location accuracy. (Nexus One)
GPS Navigation problems after Gingerbread update - Google Mobile Help

fhtc
10-08-2011, 08:12
يكي به داد من برسه هر چي داشتم پاك شد
htc Incredibe S
چه كنم
:cm:

Shamiana
10-08-2011, 10:08
يكي به داد من برسه هر چي داشتم پاك شد
htc incredibe s
چه كنم
:cm:

شما رام گوشیت رو اپ کردی ؟ یا چیز دیگه ی هم انجام دادی ؟؟

evilhint2000
11-08-2011, 14:29
با سلام خدمت دوستان
من گلد کارت رو ساختم و بعد رام عربی رو نصب کردم
الان مشکل بهم ریختگی حروف فارسی در مسیج هائی که برای من می یاد و همچنین تو اینترنت , حل شده .اما هنوز نمی تونم به کیبورد عربی و یا فارسی ( تیک رو فعال کردم ) دسترسی داشته باشم
لظفا راهنمائی کنید

hajyaser
12-08-2011, 09:32
سلام من رام عربی رو نصب کردم ارور 131 داد و ریستارت شد وقتی اومد بالا مستقیم میره بوتلودر . گوشیم s-on هم هست . چکار باید بکنم .

tanhaaatarin
31-08-2011, 18:02
اقا
بعد از s off کردن گوشی
فایل زیپ PG32IMG.zip را ریختم روی مموری گلد شدخ
رفتم بوت لودر
خودش نصب شد
بعد از نصب هی ریست میشه
چه کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

tanhaaatarin
31-08-2011, 18:17
کمک ککککککککککککککککککککککککک ککککککک

black.mob
06-10-2011, 21:07
کسی ورژن جدید این رام رسمی رو نداره لینکشو بذاره؟
ممنون

Wolfomid
26-10-2011, 20:29
دوستانی که مشکل نمایش و تایپ فارسی دارن میتونن این رام رو که رام رسمی هست رو گوشیشون نصب کنن
برا نصب این رام باید HTC Sync رو سیستمتون نصب باشه و گوشی رو در حالت Charge Only به سیستم وصل کنید و فایل RUU رو اجرا کنید
فراموش نکنید که USB Debugging باید فعال باشه
بعد از نصب این رام هم باید گوشی از طریق اینترنت آپدیت بشه

http://www.filefactory.com/file/ca317d4/n/RUU_Vivo_HTC_ARA_1.43.415.3_R_Radio_20.27.30.0802U _38.03.01.08_M_release_176683_signed.exe

اين هم لينک مستقيم خدمت دوستان
http://dreamone.s103.rapidbaz.com/premium/b03abd707a15e712d8173a44f7d8b33d/4ea837a6/s103.eu./13150516?RUU_Vivo_HTC_ARA_1.43.415.3_R_Radio_20.27 .30.0802U_38.03.01.08_M_release_176683_signed.exe

http://www.filegir.com/files/sharax/RUU_Vivo_HTC_ARA_1.43.415.3_R_Radio_20.27.30.0802U _38.03.01.08_M_release_176683_signed.exe

parasite.noise
13-06-2012, 02:15
دوستانم من گوشیم 2.3.5 با سنس 3 هست میخواستم ببینم میشه Ruu عربی روش بریزم.وچطور لطفا راهنمای کنید ضمنا روت نیستم وS-on isjl

kral24
13-06-2012, 08:49
دوستانم من گوشیم 2.3.5 با سنس 3 هست میخواستم ببینم میشه Ruu عربی روش بریزم.وچطور لطفا راهنمای کنید ضمنا روت نیستم وS-on isjl

گلد کارد بساز و ruu رو نصب کن {البته بهترین راه اینه که روت کنی و کاستوم بنصبی}