PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رام رسمی Official Gingerbread 2.3.3 XXJVO



MASOUD
18-05-2011, 17:37
امروز رام رسمی و جدید XXJVO معرفی شد
البته در samfirmware زمان ریلیز رو مثل JVH روز 4 May زده
در این ورژن فایل CSC کاملا تغییر کرده
اطلاعات بیشتری از این رام منتشر نشده


قبل از نصب لگ فیکس را غیر فعال کنید
با Odin و به صورت 3 فایل و Re-Partition نصب کنید



دانلود (http://hotfile.com/dl/118194280/1ab7271/GT_I9000_XXJVO_XXJVO_OXAJVO.rar.html)

پسورد : samfirmware.com

Mostafa.ewig
18-05-2011, 17:48
ای کاش یه فریمور 2.3.3 پیدا میشد که فقط فونت فارسی رو راحت بخونه:ac: نوشتم نخواستیم. فقط راحت بخونه.
اگه هم کاستم باشه هیچچ تغییره دیگه ایی توش نباشه. که تم عوض کرده باشه و اینا

jiiiiiiigh
18-05-2011, 18:58
CF-Root-XX_OXA_JVO-v3.2-CWM3RFS.zip

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=599904&d=1305722557



CF-Root-ext4-v1.3-Addon.apk

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=591080&d=1304947623

Mostafa.ewig
18-05-2011, 19:02
آقا لینک رپیدشر یا فور شرد یا مگا ندارید؟ رپیدشر در اولویت. ( فریمور قابلیت نصب فونت فارسی داره دیگه؟ یعنی اگه روتش کنم ضمیمه آخر پست 3 این تاپیک (http://mobilestan.net/showthread.php?t=142730) رو بگیرم و بریزم روش حله؟ یا نباید این کارو کنم؟)

hrm
18-05-2011, 19:13
آقا لینک رپیدشر یا فور شرد یا مگا ندارید؟ رپیدشر در اولویت. ( فریمور قابلیت نصب فونت فارسی داره دیگه؟ یعنی اگه روتش کنم ضمیمه آخر پست 3 این تاپیک (http://mobilestan.net/showthread.php?t=142730) رو بگیرم و بریزم روش حله؟ یا نباید این کارو کنم؟)
فارسی ساز روی رامهای اصلی نصب نمیشه

رام 3 فایل همراه با بوتلودر:

دانلود
https://rapidshare.com/#!download|607tl2|841256423|GT_I9000_XXJVO_XXJVO_O XAJVO_Sbl.exe|155685|R~C563C33FCDD05FF0068E02321DD 82113
یا
http://hotfile.com/dl/118183478/8dd1de0/GT_I9000_XXJVO_XXJVO_OXAJVO_Sbl.exe.html
یا
http://www.zshare.net/download/90288690afcf9da7/
یا
http://depositfiles.com/en/files/91oosng9s

نیوهلند
18-05-2011, 21:27
کسی تست نکرده ؟

NILOUFAR
18-05-2011, 21:31
کسی تست نکرده ؟

فارسی نداره

NILOUFAR
18-05-2011, 21:34
دوستان اگه خواستین، بگین تا لینک مستقیم بذارم

Mostafa.ewig
18-05-2011, 21:56
من ریختمش. واقعااا رازیم ازش. حداقل تا الان که عااااالیییییی بوده.. اما خوب فارسی نداره.

دوستان میگم کسی مرورگر اینترنتی سراغ نداره که فونت فارسی رو داشته باشه تو خودش؟

M@HDI
18-05-2011, 22:02
من ریختمش. واقعااا رازیم ازش. حداقل تا الان که عااااالیییییی بوده.. اما خوب فارسی نداره.

دوستان میگم کسی مرورگر اینترنتی سراغ نداره که فونت فارسی رو داشته باشه تو خودش؟

ميتوني از opera mini يا opera mobile استفاده كني كه خودش فارسي رو ساپورت ميكنه!!

M@HDI
18-05-2011, 22:13
دوستان اگه خواستین، بگین تا لینک مستقیم بذارم

نيلوفر خانم : نيكي و پرسش ؟؟؟
زحمتشو بكش!!!

*ReZa*
18-05-2011, 22:15
دوستان اگه خواستین، بگین تا لینک مستقیم بذارم
اگه لطف کنین بزارین ممنون میشم...:loveit:

MASOUD
18-05-2011, 23:06
تاپیک مهم شد

M_J_Nazari
19-05-2011, 00:27
ای کاش یه فریمور 2.3.3 پیدا میشد که فقط فونت فارسی رو راحت بخونه:ac: نوشتم نخواستیم. فقط راحت بخونه.
اگه هم کاستم باشه هیچچ تغییره دیگه ایی توش نباشه. که تم عوض کرده باشه و اینا

سعی میکنم که انجامش بدم، اگه موفق شدم و زمان اجازه بده، خبر میدم.

یکی زحمت لینک مستقیم رو نمیکشه؟

heybazigar
19-05-2011, 02:15
یه لینک دیگه
http://www.multiupload.com/E4EZ90ID7Y

AS91
19-05-2011, 02:31
یکی زحمت لینک مستقیم رو نمیکشه؟

http://hotfile.com/get/118194280/4dd45636/518b4be/GT_I9000_XXJVO_XXJVO_OXAJVO.rar

MASOUD
19-05-2011, 09:48
تست شد
تمامی قسمت های گوشی به خوبی کار میکنه
سرعت خوبی هم داره و تنها کاستی این رام عدم پشتیبانی از زبان فارسی هست
اما 2 نکته
1- امتیاز CPU نسبت به رام های قبل بالاتر رفته به طوری که این امتیاز در رام های فرویو با اورکلاک به 1100 حاصل میشد
2- به دلیل عدم سازگاری Quadrant با رام های 2.3.3 امتیاز 3D کاهش پیدا کرده اما بازی ها با سرعت خوبی اجرا شدن

(امتیاز بعد از روت و Ext4)


http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=562683&stc=1&d=1305744305

NILOUFAR
19-05-2011, 10:12
با اینکه ...
طبق قولی که داده بودم

لینک مستقیم

نیلوفر (http://electriceel.s97.rapidbaz.com/premium/132c499fef3322492e642aed7f44298c/4dd4c1ee/s97.us./16773612?GT_I9000_XXJVO_XXJVO_OXAJVO.rar)

mohammad.3221
19-05-2011, 10:50
سلام من رام 2.2 دارم و میخوام اینو نصب کنم باید تیک boot loader رو بزنم یا نه؟

قبلش باید ریست فکتوری کنم؟

فایل pit را از کجا تهیه کنم؟

Amir-inFo
19-05-2011, 11:01
با اینکه ...
طبق قولی که داده بودم

لینک مستقیم

نیلوفر (http://electriceel.s97.rapidbaz.com/premium/132c499fef3322492e642aed7f44298c/4dd4c1ee/s97.us./16773612?gt_i9000_xxjvo_xxjvo_oxajvo.rar)

تنکس ا لات.....!!! کل سایت ها رو شخم زدم تا اینکه شوما گزاشتین....

mr.energi
19-05-2011, 11:09
سلام من رام 2.2 دارم و میخوام اینو نصب کنم باید تیک boot loader رو بزنم یا نه؟

قبلش باید ریست فکتوری کنم؟

فایل pit را از کجا تهیه کنم؟

:hello: اودین خودش هر چی لازم باشه تیک میزنه شما فقط فایلهارو بذار....:bi:
چه ریست بکنی چه نه کلا اطلاعاتت پاک میشه چون از نسلی به نسل دیگه میری ...:bq:
فایل پیت رو هم از ضمیمه می ونی بگیری....:bs:

mr.energi
19-05-2011, 11:18
:hello:

ازدوستان کسی تست فرموده ببینیم مصرف باطریش چطوریه ؟....:cl:





.

MASOUD
19-05-2011, 11:31
:hello:

ازدوستان کسی تست فرموده ببینیم مصرف باطریش چطوریه ؟....:cl:





.

از jvh بهتره

Hooman_as
19-05-2011, 11:41
دوستان شفافیت تصویر بهبود پیدا کرده؟ منظورم اینه که نسبت به xwjvh بهتر شده؟ در حد xwjs8 یا xwjsd هست؟

MASOUD
19-05-2011, 12:08
دوستان شفافیت تصویر بهبود پیدا کرده؟ منظورم اینه که نسبت به xwjvh بهتر شده؟ در حد xwjs8 یا xwjsd هست؟

بله
کنتراست و شفافیت تصویر خوب هست

mohammad.3221
19-05-2011, 12:36
من الان دارم نصب میکنم ولی نیم ساعته که داره نصب میشه وو نوشته do not turn off target
چرا اینقدر طول کشیده؟

mohammad.3221
19-05-2011, 12:45
یکی کمک کنه؟

میتونه از lag fix باشه؟ غیر فعالش نکردم

حالا چی کار کنم؟:020:

S.H.A.H.R.O.K.H
19-05-2011, 12:52
نترس بابا...من وسط نصب رام کابلم قطع شد....دوباره فرستادم هیچ مشکلی هم نبود.....
بریک شدن گوشی کار محالیه که احتمالش یک درصده....

mohammad.3221
19-05-2011, 12:56
الان من چیکار کنم دوباره رامو نصب کنم؟

MASOUD
19-05-2011, 13:20
الان من چیکار کنم دوباره رامو نصب کنم؟

در همون حالت دوباره گوشی رو به دانلودینگ ببر
بعد Odin رو ببند و دوباره باز کن
مجدد گوشی رو به دانلودینگ ببر و کابل رو وصل کن

Mostafa.ewig
19-05-2011, 13:23
الان من چیکار کنم دوباره رامو نصب کنم؟

منم همین کاری رو که کردی رو انجام دادم. این کارایی رو که میگم باید بکنی.

گوشی رو ببر تو حالت ریکاوری ( فلش بالا - منو - روشن) بعد اونجا clear cache ها رو همه رو بزن. کااامل. بعد یه گزینه به اسم mass هم داره برو توی اون و هرچی فرمت میبینی رو بزن. کااامل کااامل. بعد reboot phone رو بزن. اما دیگه گوشی بالا نمیاد. روی لوگوی گلکسی میمونه.

اون موقع گوشی رو ببر تو حالت دانلودینگ ( فلش پایین - منو -روشن) وصل کن گوشی به کامپیوتر - تیک rebulding چیه . یه تیکی هست توی odin اون رو بیار و فایل pit رو بش بده. و بزن فلش. کمپلت گوشیت مثل اولش میشه.

(( من که 6 بار این کار رو کردم هیچ مشکلی پیش نیومد - اما دیگه تضمین نمیکنم )

hrm
19-05-2011, 13:29
منم همین کاری رو که کردی رو انجام دادم. این کارایی رو که میگم باید بکنی.

گوشی رو ببر تو حالت ریکاوری ( فلش بالا - منو - روشن) بعد اونجا clear cache ها رو همه رو بزن. کااامل. بعد یه گزینه به اسم mass هم داره برو توی اون و هرچی فرمت میبینی رو بزن. کااامل کااامل. بعد reboot phone رو بزن. اما دیگه گوشی بالا نمیاد. روی لوگوی گلکسی میمونه.

اون موقع گوشی رو ببر تو حالت دانلودینگ ( فلش پایین - منو -روشن) وصل کن گوشی به کامپیوتر - تیک rebulding چیه . یه تیکی هست توی odin اون رو بیار و فایل pit رو بش بده. و بزن فلش. کمپلت گوشیت مثل اولش میشه.

(( من که 6 بار این کار رو کردم هیچ مشکلی پیش نیومد - اما دیگه تضمین نمیکنم )
دیگه وقتی میخوای با odin تیک ریپارتیشن رو بزنید لازم نیست توی ریکاوری برید چیزی رو فرمت کنید!
بعد لازم نیست اونجا همه چیز رو فرمت کنید که :دی
فرمت data و system و cache و dalvik cache رو فقط باید انجام بدید

Kourosh1348
19-05-2011, 13:59
از ورژن خاور میانه این رام که فارسی هم داشته باشه،کسی خبر موثق نداره که کی میاد؟

MASOUD
19-05-2011, 14:33
از ورژن خاور میانه این رام که فارسی هم داشته باشه،کسی خبر موثق نداره که کی میاد؟

خیر آقا کوروش
فعلا خبری نیست

mr.energi
19-05-2011, 14:38
CF-Root-XX_OXA_JVO-v3.2-CWM3RFS.zip

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=599904&d=1305722557



CF-Root-ext4-v1.3-Addon.apk

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=591080&d=1304947623

:hello: دوست خوبم فک کنم این لگ فیکس واسه این فریمور نیست ............
اخه من نصب کردم و کانورت به ext4 کردم ولی الان که دوباره رفتم تو برنامه باز گزینه کانورت به ext4 فعاله
کانورت به rfs هم فعاله > قضیه چیه ؟ کسی میدونه ؟......:an:

mr.energi
19-05-2011, 14:41
داداش مسعود این فایل لگ فیکس درسته یا فایل دیگه ای هست براش ؟
ممنون............:ax:

MASOUD
19-05-2011, 14:59
داداش مسعود این فایل لگ فیکس درسته یا فایل دیگه ای هست براش ؟
ممنون............:ax:

درسته
در کنار کرنل Ultimate_Ginger_Kernel_Beta_5 نصب کنید

mr.energi
19-05-2011, 15:11
درسته
در کنار کرنل Ultimate_Ginger_Kernel_Beta_5 نصب کنید

داداش ای چی هست خداییش اصلا نمیدونم چیه میشه یه کم واضح تر و باز تر بگید چیکار کنم .
میدونی دادا من الان دوبار این گزینه کانورت به ext4 رو زدم وقتی میره تو ریکاوری که کانورت کنه تو کانورت سیستم یه اروور میده و بقیه رو کانورت میکنه اون اروورم اینه ...>
restore file...no enog space?

MASOUD
19-05-2011, 15:43
داداش ای چی هست خداییش اصلا نمیدونم چیه میشه یه کم واضح تر و باز تر بگید چیکار کنم .
میدونی دادا من الان دوبار این گزینه کانورت به ext4 رو زدم وقتی میره تو ریکاوری که کانورت کنه تو کانورت سیستم یه اروور میده و بقیه رو کانورت میکنه اون اروورم اینه ...>
restore file...no enog space?

کرنلی که معرفی کردم رو دانلود و با Odin نصب کن
مشکلت حل میشه

mr.energi
19-05-2011, 15:57
کرنلی که معرفی کردم رو دانلود و با Odin نصب کن
مشکلت حل میشه

از کجا دان کنم ؟ تو قسمت پی دی ای قرار بدم؟...:bh:

AS91
19-05-2011, 16:46
از کجا دان کنم ؟ تو قسمت پی دی ای قرار بدم؟...:bh:

سلام
از اینجا دانلود کن, بذار تو pda
http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=139021

DEXTER
20-05-2011, 08:48
سلام دوستان عزیز خواهش میکنم کمکم کنید گوشیم کلا قاطی کرده 3روزه که مدام دارم گوشیمو فلش میزنم اما هر رامی که نصب میکنم مدام گوشی ریست میشه و قاطی کرده هروقت همن که ریست میشه 5دقیقه روی لوگوی گلکسی میمونه خواهش میکنم کمکم کنید
همه کارم نجام دادم wipe کردم فرمت کردم
هم رام رسیمی نصب کردم هم کاستوم هموشون ایراد داره002:
میترسم ایرادش سخت افزاری باشه

MASOUD
20-05-2011, 08:59
سلام دوستان عزیز خواهش میکنم کمکم کنید گوشیم کلا قاطی کرده 3روزه که مدام دارم گوشیمو فلش میزنم اما هر رامی که نصب میکنم مدام گوشی ریست میشه و قاطی کرده هروقت همن که ریست میشه 5دقیقه روی لوگوی گلکسی میمونه خواهش میکنم کمکم کنید
همه کارم نجام دادم wipe کردم فرمت کردم
هم رام رسیمی نصب کردم هم کاستوم هموشون ایراد داره002:
میترسم ایرادش سخت افزاری باشه

وارد ریکاوری بشید و Format SD card رو انجام بدید
اگر این گزینه را نداشتید یکی از کرنل های سازگار با رامی که روی گوشی دارید را نصب کنید

DEXTER
20-05-2011, 09:01
وارد ریکاوری بشید و Format SD card رو انجام بدید
اگر این گزینه را نداشتید یکی از کرنل های سازگار با رامی که روی گوشی دارید را نصب کنید

سلام آقا مسعود داداش این کارو انجام دادام افاقه نکرد راستی خوب شد گفتی یه وقتایی هم ارور میده که مموری ایراد داره
شرمنده آقا مسعود چند جای دیگه تایپ:please:یک زدم

MASOUD
20-05-2011, 09:32
سلام آقا مسعود داداش این کارو انجام دادام افاقه نکرد راستی خوب شد گفتی یه وقتایی هم ارور میده که مموری ایراد داره
شرمنده آقا مسعود چند جای دیگه تایپ:please:یک زدم

از مموری کارت خارجی استفاده میکنید ؟

DEXTER
20-05-2011, 09:38
نه داداش فقط داخلیه وقتایی که رام 2.2.1 نصب میکنم ارور میده که sd card داخل دستگاه نیست یا یه چیزیز تو همین مایه ها:ax:

DEXTER
20-05-2011, 10:07
آقا مسعود این ارورو میده internal sd card unexpectedly

A.C Milan
21-05-2011, 12:09
حداقل صفحه اول یه آموزش کامل تر میذاشتین !

xAghilx
21-05-2011, 12:20
حداقل صفحه اول یه آموزش کامل تر میذاشتین !

دوست عزیز وقتی آموزش جامع فلش رو داریم دیگه چرا باید تو صفحه اول هم آموزش رو قرار داه بشه؟!
اینم آموزش تصویری نصب

http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=142492

milad3d
21-05-2011, 18:19
دوستان موقع روشن شدن ارم گلکسی خیلی کند میاد...چرا؟

jiiiiiiigh
21-05-2011, 18:23
samanshahvar عزیز من تخصص ندارم ولی شما باطری رو در بیار و هر چند وقت یه بار دکمه پاور رو بزن (بدون باطری باشه گوشی)

بعد نیم ساعت فلش بزن ببین درست میشه؟

milad3d
21-05-2011, 18:49
دوستان من کرنل DamianGTO Ultimate beta5 رو نصبیدم...چجوری لگ فیکس کنم؟تو ریکاوری چیزی نیست...

milad3d
21-05-2011, 19:48
یه سوال دیگه هم داشتم...تو این رام رم 190 مگ پر هست...اگه نرم افزار نصب کنم گوشی نمیترکه؟

mohammad.3221
22-05-2011, 09:31
با سلام

من این رامو نصب کردم ولی با برنامه quardant advance به زور بنچمارکش به 1000 میرسه

دلیلش چیه؟

Gamer
22-05-2011, 10:59
با سلام

من این رامو نصب کردم ولی با برنامه quardant advance به زور بنچمارکش به 1000 میرسه

دلیلش چیه؟

quardant advance با 2.3 سازگاری کامل نداره !

hrm
22-05-2011, 11:11
با سلام

من این رامو نصب کردم ولی با برنامه quardant advance به زور بنچمارکش به 1000 میرسه

دلیلش چیه؟

امتیازش همینقدره:dq:

m2n69
22-05-2011, 14:19
تست شد
تمامی قسمت های گوشی به خوبی کار میکنه
سرعت خوبی هم داره و تنها کاستی این رام عدم پشتیبانی از زبان فارسی هست
اما 2 نکته
1- امتیاز cpu نسبت به رام های قبل بالاتر رفته به طوری که این امتیاز در رام های فرویو با اورکلاک به 1100 حاصل میشد
2- به دلیل عدم سازگاری quadrant با رام های 2.3.3 امتیاز 3d کاهش پیدا کرده اما بازی ها با سرعت خوبی اجرا شدن

(امتیاز بعد از روت و ext4)


http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=562683&stc=1&d=1305744305


اقا این نرم افزار چیه ؟
چیکار میکنه ؟؟
از کجا باید آورد ؟
چطوری کار میکنه ؟

hadijoon_1988
22-05-2011, 14:21
الان 2.3.3 jvh نصبه رو گوشیم.این از اون بهتره؟ارزش داره عوض کنم؟

S.H.A.H.R.O.K.H
22-05-2011, 14:33
الان 2.3.3 jvh نصبه رو گوشیم.این از اون بهتره؟ارزش داره عوض کنم؟
خیلی فرق نداره ولی خوب حتما بهتره که آپدیت دادن بیرون وگرنه بیکار نیستن که!!!!!!!!
اگه زیاد نرم افزار نصب کردی نه ارزش نداره.........تا دوباره بیای از اول .......هی هی یه روز دیگه علافت میکنه....

hadijoon_1988
22-05-2011, 14:42
خیلی فرق نداره ولی خوب حتما بهتره که آپدیت دادن بیرون وگرنه بیکار نیستن که!!!!!!!!
اگه زیاد نرم افزار نصب کردی نه ارزش نداره.........تا دوباره بیای از اول .......هی هی یه روز دیگه علافت میکنه....

ممنون.مصرف باتری خیلی واسم مهمه.این مصرف باتریش چطوره؟راستی لگ فیکسو چطور میشه غیر فعال کرد؟

milad3d
22-05-2011, 18:14
ممنون.مصرف باتری خیلی واسم مهمه.این مصرف باتریش چطوره؟راستی لگ فیکسو چطور میشه غیر فعال کرد؟

سوال های مارو که نمی جوابن....پس ما بجوابیم...:ax:
مصرف باتریش خوبه....ولی به نظرم هنوز تو حالت استندبای بیشتر از رام دارکی ورژن 9.5 هست......

hadijoon_1988
23-05-2011, 12:03
وقتی فایلو اکسترکت میکردم تو اکسترکت فایل csc ارور داد.میشه یکی از دوستان این فایلو بذاره؟ممنون میشم:ax:

Amir-inFo
23-05-2011, 12:41
من باتریمو رفرش کردم و واقعا خیلی عالی شده الان 1 روز 12 ساعت هست کا شارژنکردم و الانم روی 20 درصد هست...استفاده هم سنگین و بیشتر وای فای+مسیج

hadijoon_1988
23-05-2011, 13:19
من باتریمو رفرش کردم و واقعا خیلی عالی شده الان 1 روز 12 ساعت هست کا شارژنکردم و الانم روی 20 درصد هست...استفاده هم سنگین و بیشتر وای فای+مسیج

چطور باید باتری رفرش کنی؟


کسی اون فایلو نمیذاره؟ :please:

™RAMIN
24-05-2011, 01:58
چطور باید باتری رفرش کنی؟


کسی اون فایلو نمیذاره؟ :please:
دوست من شما به ایــــن تاپــــیک (http://www.mobilestan.net/showpost.php?p=1945920&postcount=1) برید
و یادتون باشه که واسه بهترین نتیجه گیری، لازمه که گوشی
یه بار شارژ کامل شه و بعد از تموم شدن شارژ خاموش فول شه

jiiiiiiigh
27-05-2011, 10:31
اینم مودم BUJV9 برای رامهای GB هست

خیلی ازش تعریف کردن

http://hotfile.com/dl/119045107/01e9be0/JV9Modem.zip.html

asrap
27-05-2011, 12:09
سلام
این لگ فیکس رو چطوری غیرفعال کنم...؟

hadijoon_1988
27-05-2011, 17:38
سلام
این لگ فیکس رو چطوری غیرفعال کنم...؟

یعنی فرمت ext4 رو دوباره برگردونی به RSF

hadijoon_1988
27-05-2011, 17:39
هیچکی اینجا پیدا نمیشه اون فایل CSC رو بذاره؟؟؟:ak:

MASOUD
27-05-2011, 19:19
هیچکی اینجا پیدا نمیشه اون فایل CSC رو بذاره؟؟؟:ak:

ضمیمه شد

نیوهلند
27-05-2011, 20:24
سلام آفا مسعود ما دانلود کردیم ولی bootloader داخل رام نیست میشه برام بذارید .

نیوهلند
28-05-2011, 22:00
smart bench امتیاز 800 بهش داد آیا این عادی هست یا سرعتتش پایینه ؟

hrm
29-05-2011, 14:34
smart bench امتیاز 800 بهش داد آیا این عادی هست یا سرعتتش پایینه ؟
عادیه

enigmaarchitect
30-05-2011, 10:49
سلام يه سوال داشتم.
رام 2.3 رسمي با فارسي كي مياد؟ يا اصلا مياد؟

hrm
30-05-2011, 11:24
سلام يه سوال داشتم.
رام 2.3 رسمي با فارسي كي مياد؟ يا اصلا مياد؟
اومدنش میاد اما وقتش رو باید از سامسونگ بپرسید

behloonek
30-05-2011, 22:56
دستتون درد نکنه خسته باشید واقعا تلاشی که تو انجمن میکنید ستودنیه

Techno Mobile
30-05-2011, 23:36
من این رام رو 2 - 3 هفته ای هست نصب کردم اما یه مشکلی دارم از زمانی که به 2.3.3 اومدم

مشکل من اینه وقتی یه تصویر روشن مثل عکس سفید رنگی که نمایش میدم یه مشگل گرافیکی دارم و اونم اینه که به صورت کم رنگ نوار بالایی که آیکون ساعت + باطری + آنتن و .... وجود داشته در ورژن 2.2 رو میشه دید .

این مشکل رو کیا دارن ؟

تست کردید همه شماها ؟

Techno Mobile
31-05-2011, 14:13
کسی نمیدونه مشکل از چیه واقعا ؟

pooria_k2
01-06-2011, 15:59
میشه بیشتر در مورد لگ فیکس توضیح بدین
اگه میشه یه لینک دان مستقیم دیگه بزارین

Amir-inFo
01-06-2011, 16:24
من این رام رو 2 - 3 هفته ای هست نصب کردم اما یه مشکلی دارم از زمانی که به 2.3.3 اومدم

مشکل من اینه وقتی یه تصویر روشن مثل عکس سفید رنگی که نمایش میدم یه مشگل گرافیکی دارم و اونم اینه که به صورت کم رنگ نوار بالایی که آیکون ساعت + باطری + آنتن و .... وجود داشته در ورژن 2.2 رو میشه دید .

این مشکل رو کیا دارن ؟

تست کردید همه شماها ؟
الان تست شد اما مشکلی نیست حالا روی رام کاستوم هستم اما فکر نمیکنم این مشکل باشه شما وقتی توی گالری عکس سفید میبینی status bar فریو رو توی خود عکس میبینی ؟


میشه بیشتر در مورد لگ فیکس توضیح بدین
لگ فیکس هم مربوز به آندرویید 2.2 میشه....که در 2.3.3 رفع شده ورق زدن صفحات همراه با مکث بود که مربوز به پر شدن رم میشد که با لگ فیکس حل میشه و مصرف باتری بالا میره.

pooria_k2
01-06-2011, 16:49
حالا چجوری میشه غیر فعالش کرد؟

Amir-inFo
01-06-2011, 17:05
حالا چجوری میشه غیر فعالش کرد؟

بستگی داره به برنامه ای که باهاش لگ فیکس کردی...

pooria_k2
01-06-2011, 17:08
من از وقتی گوشی رو گرفتم کاری روش انجام ندادم. گوشی هم 2.1 هست
کاش یکی زحمت لینک مستقیم رو میکشید

Amir-inFo
01-06-2011, 17:16
من از وقتی گوشی رو گرفتم کاری روش انجام ندادم. گوشی هم 2.1 هست
کاش یکی زحمت لینک مستقیم رو میکشید

مثل همیشه کار خودمه !! :
http://mrdf.s97.rapidbaz.com/premium/733db2a1adf8b9c1ee499771507c348f/4de6494b/s97.us./16773612?GT_I9000_XXJVO_XXJVO_OXAJVO.rar

pooria_k2
01-06-2011, 17:52
شرمنده اصلا باز نمیشه.داره لود میشه ولی نمیاد!

Amir-inFo
01-06-2011, 17:58
شرمنده اصلا باز نمیشه.داره لود میشه ولی نمیاد!

مشکلی نداره

pooria_k2
01-06-2011, 18:42
اشکال از شانس ماس.رو دریاهم که برم میخشکه.بازم ممنون

Techno Mobile
02-06-2011, 07:45
الان تست شد اما مشکلی نیست حالا روی رام کاستوم هستم اما فکر نمیکنم این مشکل باشه شما وقتی توی گالری عکس سفید میبینی status bar فریو رو توی خود عکس میبینی ؟

بله دقیقا همین طوریه

Amir-inFo
02-06-2011, 11:03
بله دقیقا همین طوریه

مشکل عجیبیه دوستان دیگه هم تست کنن بگن....

poorya13
03-06-2011, 13:17
سلام
دوستان من این رامو خواستم فلش کنم اما توی ادین گیر کرده!!!
پایین زده: Dont turn off target!!!
چیکار باید کرد حالا؟!؟

peymantr
03-06-2011, 13:51
سلام
دوستان من این رامو خواستم فلش کنم اما توی ادین گیر کرده!!!
پایین زده: Dont turn off target!!!
چیکار باید کرد حالا؟!؟

چاره ای ندارید یه مقدار بزارید بمونه اگر راه نیفتاد مجبورید کابل رو بکشید و دوباره امتحان کنید.راه برای نجات همیشه هست.ایشالا که سه دکمت کار میکنه و اگر کار نکرد مجبوری کابل مخصوص رو درست کنی تا بری تو دانلودینگ

poorya13
03-06-2011, 13:57
چاره ای ندارید یه مقدار بزارید بمونه اگر راه نیفتاد مجبورید کابل رو بکشید و دوباره امتحان کنید.راه برای نجات همیشه هست.ایشالا که سه دکمت کار میکنه و اگر کار نکرد مجبوری کابل مخصوص رو درست کنی تا بری تو دانلودینگ

ممنون
آره شکر خدا سه دکمه گوشیم از روز اول کار میکرد!
الانم حل شد!
سیستمو ریست کردم و گوشی رو فلش کزدم مجددا!

afsongare
04-06-2011, 10:52
این رام برای گالکسی اس میباشد ؟ ورزنش چنده ؟

TASNIM
04-06-2011, 12:40
این رام برای گالکسی اس میباشد ؟ ورزنش چنده ؟

بله I9000 S

ورژن xxjvo2.3.3