PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برنامه قفل گذار



nazanin20
13-05-2007, 15:20
این یه برنامه ی قفل گذاره خیلی عالیه
البته با moto midman و روی حافظه ی تلفن نصب کنید
:28: :28: :twisted:

sapra
13-05-2007, 15:24
این یه برنامه ی قفل گذاره خیلی عالیه
البته با moto midman و روی حافظه ی تلفن نصب کنید
:28: :28: :twisted:
قفل کردن چی یا کدوم قسمت ؟؟؟؟:169: :huh: :169: آخه با L7هر جا رو که دلت بخواد می تونی قفل منی؟؟؟؟

nazanin20
13-05-2007, 15:28
هر فایلی رو بخوای: عکس ....موزیک....ویدو......
فقط یکم کنده

majidtoop
17-05-2007, 02:31
هر فایلی رو بخوای: عکس ....موزیک....ویدو......
فقط یکم کنده

تمامی گوشیهای موتورولا این امکانو دارن که روی هر قسمت قفل برای ورود بگزارید پس فکر نکنم یه همچین برنامه

ایی لازم باشه.

SAM FISHER
17-05-2007, 22:44
چرا اتفاقا لازمه
مثلا روی یه سری فایل خاص...مثلا عکس...فیلم..و..

soheil_a62
03-06-2007, 12:33
با سلام....
من گوشیم موتورولا a 1200 اصلا این برنامه رو گوشیم نصب نمیشه در ضمن حالا ما moto mid man رو از کجا گیر بیاریم

AnsarolMahdi
03-06-2007, 13:17
با سلام....
من گوشیم موتورولا a 1200 اصلا این برنامه رو گوشیم نصب نمیشه در ضمن حالا ما moto mid man رو از کجا گیر بیاریم



سلام، برنامه مورد نظر رو می تونید از اینجا (http://www.modmymoto.com/forums/downloads.php?do=file&id=3579) بگیرید.

soheil_a62
03-06-2007, 13:42
عزیز دست شما بابت رانمایی درد نکنه ولی این اپلودی که بالا گذاشتی acunt داره و قفله

soheil_a62
03-06-2007, 13:53
یه سوال دیگه هم بی زحمت از شما داشتم........
گوشی های قبلیه من nokia...sony ericsson بودن من الان 1 هفته هست گوشیه motorola a1200 گرفتم میخوام بدونم ایا طرز ریختن برنامه تو موتورولا با گوشی های دیگه فرق می کنه؟
چون قبلا گوشیایه دیگم یه قسمت به نام otheres داشتن ما تو اون قسمت برنامه رو میریختیم نصب میکردیم.حالا نمیدونم تو موتورولا باید یه پوشه به این نام درست کنیم یا یه قسمت به این نام هست ؟؟؟
بعدش می خواستم بدونم فرمت موتورولا jar هست؟برایه اینکه من چند تا برنامه نصب کردم گوشیک قبول نکرد....ممنون میشم

AnsarolMahdi
03-06-2007, 17:18
عزیز دست شما بابت رانمایی درد نکنه ولی این اپلودی که بالا گذاشتی acunt داره و قفله
باید در سایت عضو شید!

ضمناً من یادم نبود بگم، به احتمال زیاد این برنامه به درد گوشی شما نمی خوره!

imported_amin____sa
03-06-2007, 18:38
سلام من یه cd نرم افزار موتورولا خریدم می خواستم نحوه وزمان دریافت رو بدونم.ممنون

masoudjamalzadeh
04-06-2007, 02:35
با سلام من از دوستان خواهش دارم که برنامه ای معرفی کنند که بتوانم اس ام اس های خود را
قفل کنم ممنون

AnsarolMahdi
04-06-2007, 11:17
با سلام من از دوستان خواهش دارم که برنامه ای معرفی کنند که بتوانم اس ام اس های خود را
قفل کنم ممنون
سلام دوست عزیز،

شما به قسمت Security گوشی رفته و در قسمت Lock Application، گزیه Messages را در حالت Locked قرار دهید.