PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوپر رام 2.3.4 سیانوژنی جدید و فوق العاده Super Aosp ST 8.6



S.H.A.H.R.O.K.H
13-06-2011, 16:48
سلام
اول از همه بگم که تعجب میکنم چرا کسی این سوپر رام رو قرار نداده بود:bh:
واقعا فوق العاده ست...دیگه نه مصرف باطری بالا داره و نه لگ و این جور چیزها...:dq:
بر پایه سیانوژن هستش و ....اصلا خودتون تست کنید ببینید چیه....لطفا دستور العمل رو کامل بخونید...تمام اجزا در این رام به خوبی کار میکنند و تست شده اند...:bp:


SuperAosp ROM


دستور العمل نصب...تمامی لینکها مستقیم هستند...


Rom installation method:


This rom in installed primary steps


You must have 3 files for installation


1. Rom Stock froyo http://cdn.movilzona.es/repos/supera..._FROYO_PDA.tar (http://cdn.movilzona.es/repos/superatmel/ROMS/SuperAosp/Galaxy/GT-I9000_FROYO_PDA.tar)


2. Kernel with recovery ClockWork http://cdn.movilzona.es/repos/supera...KernelCMW2.tar (http://cdn.movilzona.es/repos/superatmel/ROMS/SuperAosp/8.6/KernelCMW2.tar)


3. Rom SuperAosp http://cdn.movilzona.es/repos/supera...y-S-AW-8.6.zip (http://cdn.movilzona.es/repos/superatmel/ROMS/SuperAosp/8.6/SuperAosp-ST@-Galaxy-S-AW-8.6.zip)


Method for installation onto the system


It is really easy, I will try to explain as easy as possible in order to avoid problems.


1st. Step
Turn off kies from the system try
Start Odin
Put the phone in download mode
Select PDA and put the first file GT-I9000_FROYO_PDA.tar
Plug the phone to the PC
It will turn yellow one of the com ports, wait several seconds and push Start
Wait to reboot
If in the boot it stops on recovery mode, make a wipe data factory reset.
If in the boot it starts as usual, it is not necessary to make anything, just wait until the launcher appears
Unplug the phone from the PC
Now on the mobile go to settings, privacy and turn on USB debug
Plug the phone to the PC
Activate the USB card to pass the SuperAosp rom to the internal SD card. BE CAREFUL to the internal not the external one. If you do it in the other way, you will not see the rom to make the installation.
With these steps we will have a original Froyo installed and the SuperAosp rom waiting in the SDCARD for the third step


2nd. Step
Close odin and unplug the phone
Turn off the phone
Reopen Odin
Select PDA
Put the kernel with recovery KernelCMW2.tar
Put the phone in download mode
Plug the phone to the PC
It will turn yellow one of the com ports
Push Start
Wait until reboot
When the Launcher is loaded, we will have a kernel with recovery ClockWork installed
Unplug the phone from the PC


3rd Step and last one
Turn off the phone and restart in recovery mode
Home+vol down+power
It will start in recovery mode
Select wipe data factory reset
Select choose zip from sdcard
Select SuperAosp
Install and wait until finish. Reboot the phone with reboot system now option.
It will reboot twice and finalle we will have the rom installed,
I hope that you find it easy. If you follow my steps to the letter you will not have any problem


General
- “LITE” mode rom
- New graphical aspect different to SuperGinger's


Added
- Wake & Unlock
- Bluetooth always visible from Settings (tolemaC)
- Clock hide
- Battery percentage
- Part of CyanogenModsettings from Cyanogen
- etc...


Apps
- More apps could be installed from extra application on SupSetup
- Google Apps
- Flash Player 10.2

S.H.A.H.R.O.K.H
13-06-2011, 16:55
برخی از نظرات کاربران XDA

I am currently running your rom and it is REALLY fast. I love it. it has some bugs, but nothing serious. Very goog job!!!http://media.xda-developers.com/images/smilies/smile.gif Thanks

very amazing and nice work.

thank you very much.


This rom is amazing. No problems at all. Titty backup all good. This is undoubtedly the fastest rom I have used.


Hi

I am happy with this super rom, good job ...

Is there any more updates coming soon ?



Wow this feels really fast! Loving it. Only request is a % battery mod http://media.xda-developers.com/images/smilies/smile.gif oh and my camera is not FC.

Just remember to wipe and factory reset and stuff like that.


I tried this ROM and found it really good!
Even better and bugless than CM7 and Stock ROM.

If the kernel and the default language is English, it's the best.
BTW, I was expecting the default theme to be AOSP but it isn't.


After several hours of testing, I can say this IS the BEST ROM till now.

Everything smooth and working, no strange crashes, no difficult installation, no battery drain, smooth wifi or 3G connection, good comptability for big games and it do not eat your external SD card.

It preserves the advantages of stock 2.3.4 and CM7.

The only problem is maybe some translation imperfection in some settings menu, but it really doesn't matter for me.

Thank you for this astonishing ROM!! Will donate if it is maintained.

MASOUD
13-06-2011, 16:55
عنوان تاپیک ویرایش شد

vassily
13-06-2011, 17:13
کسی تست نکرده؟مصرف باطریش چطوره؟
من که هر روز باید یه دور شارژ کنم !

mamalstiler
13-06-2011, 17:15
سلام دوستان
آقا مصرف باتریش چطوره؟

S.H.A.H.R.O.K.H
13-06-2011, 17:49
فعلا که من گوشی رو ندارم....یکی از دوستان تست کنه و خبر کاملش رو بده...البته میتونید نظرات کاربران سایت xda رو بخونید...گفته شده که مشکلات رام سیانوژن رو نداره...و دوام باطری خوبی داره...
ایشالله اگه یه گالاکسی افتاد دستم حتما نصب میکنم و خبرشو میدم...از اینکه رام خوبیه مطمئن باشد...
الان جای hrm اینجا خالیه...همین وقتهاست که سرو کله اش پیدا بشه:dp:(شوخی بود جدی نگیر)

i8910
13-06-2011, 18:47
دوستان فارسی ساز هم براش هست که بریم برای نصب!
ظاهرش که خیلی زیباست اما فارسی ساز برای من خیلی مهمه.
و ممنون بابت معرفی.

S.H.A.H.R.O.K.H
13-06-2011, 19:26
دوستان فارسی ساز هم براش هست که بریم برای نصب!
ظاهرش که خیلی زیباست اما فارسی ساز برای من خیلی مهمه.
و ممنون بابت معرفی.
فارسی سازش همین روزها میاد....نمیدونم چرا اینقدر طول کشیده.....
درسته که ظاهرش زیباست اما مهم سرعتشه که عالیه...

i8910
13-06-2011, 19:36
شاهرخ جان این فایل سوم{. Rom SuperAosp http://cdn.movilzona.es/repos/supera...y-SAW-8.6.zip } که گذاشتید چیه؟طریقه نصبش هم از ریکاوریه؟

arthas5
13-06-2011, 19:38
فارسی ساز سیانوژن روش کار نمیکنه؟!

همین که madmack گذاشته روی وبلاگش؟

S.H.A.H.R.O.K.H
13-06-2011, 19:40
فارسی ساز سیانوژن روش کار نمیکنه؟!

همین که madmack گذاشته روی وبلاگش؟

شاهرخ جان این فایل سومکه گذاشتید چیه؟طریقه نصبش هم از ریکاوریه؟
خوب این فایل رام اصلی هستش دیگه....توضیحات رو بخونید...

نمیدونم ...نمیتونم تست کنم وگرنه تستش میکردم...

hes_luckey
13-06-2011, 20:41
آقا من دیروز تا حالا این رام رو گوشیم بود

از نظر سرعت و اینا حق با شماست واقعا سرعت بالاست

ولی خوب کماکان مصرف باتری نسبت به رامهای سامسونگ خیلی بالاست ، اقلا واسه من که اینحوری بود

Android system کمه کمش رو 15% بود !

S.H.A.H.R.O.K.H
13-06-2011, 21:02
آقا من دیروز تا حالا این رام رو گوشیم بود

از نظر سرعت و اینا حق با شماست واقعا سرعت بالاست

ولی خوب کماکان مصرف باتری نسبت به رامهای سامسونگ خیلی بالاست ، اقلا واسه من که اینحوری بود

android system کمه کمش رو 15% بود !
خودش درست میشه.....رام دارکی واسه من android os روی 70 بود....ولی بعد از یه خاموش روشن کردن اومد روی 5...

M@HDI
13-06-2011, 21:54
پست ارسال شده توسط موبايل
سلام
دوستان فارسی سازی براش پیدا نشد???

S.H.A.H.R.O.K.H
13-06-2011, 22:12
احتمالا فارسی ساز سیانوژن به این رام بخوره....

M@HDI
13-06-2011, 22:46
احتمالا فارسی ساز سیانوژن به این رام بخوره....



پست ارسال شده توسط موبايل
از دوستان کسی فارسی ساز رو تست کرده??
------------------------------------------------------
شاهرخ جان میشه لینک فارسی ساز سیانوژن رو بدی شاید خودم تست کردم??

God_of_game_666
13-06-2011, 22:48
شرمنده چرا نوشته : Rom Stock froyo
مگه 2.3.4 نیست ؟

M@HDI
13-06-2011, 22:56
پست ارسال شده توسط موبايل
شاهرخ جان این فایل اولی چیه??
منظور از رام استوک فرویو چیه??میشه همون رام اورجینال سامسونگ مثل jpu???

S.H.A.H.R.O.K.H
13-06-2011, 23:02
پست ارسال شده توسط موبايل
شاهرخ جان این فایل اولی چیه??
منظور از رام استوک فرویو چیه??میشه همون رام اورجینال سامسونگ مثل jpu???
قبل از اینکه این رام رو بریزید باید یه رام فرویو نصب کنید...مثل سیانوژن یا miui
بعد با کرنلی که خودش گفته روتش کنید و دست آخر هم رام رو نصب کنید...

M@HDI
13-06-2011, 23:06
قبل از اینکه این رام رو بریزید باید یه رام فرویو نصب کنید...مثل سیانوژن یا miui
بعد با کرنلی که خودش گفته روتش کنید و دست آخر هم رام رو نصب کنید...



پست ارسال شده توسط موبايل
ممنون از جوابت!
آیا میشه قبل از رام اصلی بجای رام سیانوژن یا miui از رام سه فایله jpu استفاده کرد???

S.H.A.H.R.O.K.H
13-06-2011, 23:43
پست ارسال شده توسط موبايل
ممنون از جوابت!
آیا میشه قبل از رام اصلی بجای رام سیانوژن یا miui از رام سه فایله jpu استفاده کرد???
jpjpj یا jpjpm باشه بهتره....ولی هر ورژنی از 2.2 که باشه فرقی نداره...

nakazaki1000
14-06-2011, 01:01
این ورژن استیبلش هست؟

M@HDI
14-06-2011, 01:22
احتمالا فارسی ساز سیانوژن به این رام بخوره....

شاهرخ جان لينك فارسي ساز سيانوژن رو لطف ميكني؟؟؟

alex666
14-06-2011, 02:19
چرا این رام فایل منجر نداره

MASOUD
14-06-2011, 05:00
شرمنده چرا نوشته : Rom Stock froyo
مگه 2.3.4 نیست ؟

پیشنیاز نصب رام های سیانوژن , رام Froyo هست.2.2 و یا 2.2.1

S.H.A.H.R.O.K.H
14-06-2011, 05:06
چرا این رام فایل منجر نداره


این ورژن استیبلش هست؟


هنوز نه...

شاهرخ جان لينك فارسي ساز سيانوژن رو لطف ميكني؟؟؟
بزودی دارم میرم سر جلسه امتحان...

باید خودتون نصب کنید.....ولی چون hboot خودش رو داره دو بار رام رو نصب کنید....

God_of_game_666
14-06-2011, 13:52
دوستان رام من 2.3.4 با تمام لوازم جانبی ( :ca: ) هست.
ارزش دارن این رو نصب کنم یا نه ؟
(دانلود کردم ولی نمی دونم نصب کنم یا نه؟ )

-<Sal3H>-
14-06-2011, 15:27
آقا من این رو نصبیدم خییییییییلی معرکست
ایرادات:
نداشتن فایل منجر
پخش فیلم ها یکم ضعیفه
نمیشه حتی با نرم افزار مموری رو پیدا کنی
خیلی معرکست!
دوستان اگه راه حلی واسه سه مورد بالا دارن بگن داره میره رو اعصاب

-<Sal3H>-
14-06-2011, 15:30
آقا من این رو نصبیدم خییییییییلی معرکست
ایرادات:
نداشتن فایل منجر
پخش فیلم ها یکم ضعیفه
نمیشه حتی با نرم افزار مموری رو پیدا کنی
خیلی معرکست!:bp:
دوستان اگه راه حلی واسه سه مورد بالا دارن بگن داره میره رو اعصاب
راستی روش لگ فیکسم بگین زبونش تو ریکاوری ایتالیاییه

hes_luckey
14-06-2011, 17:01
اول از همه بگم که این رام به صورت پیشفرض فارسی رو هم در sms و هم در browser به طور کامل ساپورت میکنه !


نداشتن فایل منجر

شما باید نرم افزار مخصوص رام (فکر کنم اسمش superv20 بود) رو اجرا کنید ، گزینه دوم یا سوم application بود ، اونجا برید و تیک file manager رو بزنید


نمیشه حتی با نرم افزار مموری رو پیدا کنی

شما اگه root explorer داشته باشید تو صفحه اول که باز میکنید emmc برید اطلاعات مموری اونجاست


پخش فیلم ها یکم ضعیفه

کلا یکی از مشکلات رامهای بر پایه cm7 همینه

-<Sal3H>-
14-06-2011, 19:04
یعنی هیچ راهی واسه پخش روون فیلم نداره؟اگه این طوری باشه که باید عطای این رامو به لقاش بخشید دیگه :ac:

hes_luckey
14-06-2011, 19:13
یعنی هیچ راهی واسه پخش روون فیلم نداره؟اگه این طوری باشه که باید عطای این رامو به لقاش بخشید دیگه :ac:

من چون واسم مهم نبوده زیاد تا حالا تست نکردم میشه کاریش کرد یا نه

امیدوارم بقیه دوستان راهی داشته باشن

-<Sal3H>-
14-06-2011, 19:24
دوستان خواهشا اگه کسی راهی رو بلده بگه خیلی ممنون میشم :bh:پاشنه آشیل این رام فقط وفقط همینه با نرم افزار موبو پلیرم بازم تیک میزنه

spak
14-06-2011, 20:05
دوستانی که دارن بگن مصرفش چجوری تو عمل مثلا شب تا صبح چقدر میخوره ؟
اگه بگید ممنون میشم ..
من الان miui دارم که خیلی دوستش دارم ولی مصرفش رو اعصابه ...
میشه این رو هم شکل اون در آورد مثلا تمی چیزی بزنیم روش ؟

-<Sal3H>-
14-06-2011, 20:16
دوستانی که دارن بگن مصرفش چجوری تو عمل مثلا شب تا صبح چقدر میخوره ؟
اگه بگید ممنون میشم ..
من الان miui دارم که خیلی دوستش دارم ولی مصرفش رو اعصابه ...
میشه این رو هم شکل اون در آورد مثلا تمی چیزی بزنیم روش ؟


این رامو من با هیچی عوض به شرط اینکه پخش فیلمش درست و روون بشه
راستی میشه روی این رام کرنلDarkCore 2.7.1_JVP(I9000
رو ریخت واگه میشه تاثیری توحل این مشکل فیلم نشون دادنش داره یانه؟
توکدوم مرحله باید این کرنلو بریزم
دفعه قبلی گوشیم بریک شد

M@HDI
14-06-2011, 20:26
سلام به دوستان

منم اين رام رو نصب كردم

اولا بايد بگم كه اين رام خودش كلا فارسي رو ساپورت ميكنه حتي در وب و نياز به هيچ فارسي سازي نداره و حتي در كيبورد آندرويد براي نوشتن فارسي اين زبان رو داره!!

ثانيا از لحاظ سرعت و گرافيك معركست و فقط همونطور كه دوستان گفتن در پخش فيلم يه كم ضعيفه!!

فقط مصرف باطريش ميمونه كه فكر كنم تا اين موقع يه كم زياد بوده و آندرويد os مصرفش بالاست و اميدوارم كه در چندبار شارژ و خالي شدن درست بشه!!

mr.energi
14-06-2011, 20:31
Woooooo00oooow
واقعا
Berawoooo0oo

آقا واقعا دمه این کوکر گرم عجب چیزیه پسر . عجب گرافیکی عجب سرعتی وااااااو :dp:
فقط مونده باطریشو تست کنم اونم خبر میدم . راستی خیلی از فرمتهای ویدیویی رو تست زدم هیچ گونه مشکلی نداره خداییش:dz:
به همه پیشنهادشو میدم بنصبین آقایون بنصبین

*ReZa*
14-06-2011, 20:42
دوستانی که میگند کامل فارسی ساپورته ' قبلش jpm. فلش کردید?

-<Sal3H>-
14-06-2011, 20:44
Woooooo00oooow
واقعا
Berawoooo0oo

آقا واقعا دمه این کوکر گرم عجب چیزیه پسر . عجب گرافیکی عجب سرعتی وااااااو :dp:
فقط مونده باطریشو تست کنم اونم خبر میدم . راستی خیلی از فرمتهای ویدیویی رو تست زدم هیچ گونه مشکلی نداره خداییش:dz:
به همه پیشنهادشو میدم بنصبین آقایون بنصبین

حاجی خداییش واسه من یه تیک ریز موقع پخش فیلما میزنه میره روی اعصاب
شما کیفیت hdرو تست زدی ببینی چطوری نشون میده؟

S.H.A.H.R.O.K.H
14-06-2011, 20:47
دوستان برای داشتن یک باطری خوب و ماندگار هیچ وقت بیش از اندازه رم رو خالی نکنید...یعنی توی تاسک منجر گزینه clear ram رو نزنید...اگه این گزینه رو زدید یه بار ریستارتش کنید....به من اعتماد کنید....من اکثر رامها رو تست کردم و این نتیجه نهایی من از مصرف باطریه...

M@HDI
14-06-2011, 20:50
دوستانی که میگند کامل فارسی ساپورته ' قبلش jpm. فلش کردید?

من يكي قبلش jpu رو فلش زدم!!!

*ReZa*
14-06-2011, 20:56
من يكي قبلش jpu رو فلش زدم!!!

الان مشکلی تو وب و خوندن نوشتن sms ندارید?

-<Sal3H>-
14-06-2011, 20:57
حاجی خداییش واسه من یه تیک ریز موقع پخش فیلما میزنه میره روی اعصاب
شما کیفیت hdرو تست زدی ببینی چطوری نشون میده؟

چی شد پس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:cm:

S.H.A.H.R.O.K.H
14-06-2011, 21:04
چی شد پس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:cm:
خوب دوست من شما باید بیشتر از اینها صبر کنید....
این رام بر پایه سیانوژن هستش و این مشکلی که شما گفتید هنوز تو رام سیانوژن رفع نشده که تو این رام رفع بشه...
این رام یه نسخه متفاوت از رام سیانوژن هستش....البته سیانوژن هر روز آپدیت میشه و خود کمپانی سامسونگ هم فقط گروه سیانوژن رو قبول دارند...

mr.energi
14-06-2011, 21:07
حاجی خداییش واسه من یه تیک ریز موقع پخش فیلما میزنه میره روی اعصاب
شما کیفیت hdرو تست زدی ببینی چطوری نشون میده؟

اومدم عمو .. اره با کیفیت 720p
اینم فرمتها : Avi . wmv . mp4
فقط یه چیزی نوشته بود موقعی که تو ریکاوری هستین و میخایی این رامو از طریق instal sd card نصب کنین wipe rest factory بکنید که من نکردم البته یادم رفت :bp: حالا نمیدونم مال این میتونه باشه یا نه ؟ :dz:

-<Sal3H>-
14-06-2011, 21:12
میخواستم ببینم این کرنلDarkCore 2.7.1_JVP(I9000
روی این رام جواب میده واگه میشه لطفا راهنمایی کنین
باتشکر:cv:

mr.energi
14-06-2011, 21:15
آقا من اینطوری نصبیدم : :al:
من رام deodex jvp رو گوشیم بود با کرنل اسپید مود t8
اول رام 3 فایل و اصلی jpjpa رو با تیک ریپارتیشن و پیت 512 نصبیدم و وقتی بالا اومد با *2767*3855# ریست کردم .
بعد طبق پست اول نصبیدم ولی تو اون قسمت که بیان کردم یادم رفت wipe کنم وترسیدم بالا نیاد که خدارو شکر اومد .
با Quadrant Advanced 1.1.6 بنچ گرفتم و امتیازش 1915 در کل بود و فک کنم امتیاز cpu 4780 بود پون شات نگرفتم....

mr.energi
14-06-2011, 21:17
میخواستم ببینم این کرنلdarkcore 2.7.1_jvp(i9000
روی این رام جواب میده واگه میشه لطفا راهنمایی کنین
باتشکر:cv:

سرعتش که بیسته لازم نیست که بریزی البته نظر شخصی ....
واسه چی میخایی این کرنلو بریزی ؟ دلیل خاصی داره ؟.....

S.H.A.H.R.O.K.H
14-06-2011, 21:19
اومدم عمو .. اره با کیفیت 720p
اینم فرمتها : Avi . wmv . mp4
فقط یه چیزی نوشته بود موقعی که تو ریکاوری هستین و میخایی این رامو از طریق instal sd card نصب کنین wipe rest factory بکنید که من نکردم البته یادم رفت :bp: حالا نمیدونم مال این میتونه باشه یا نه ؟ :dz:
فول وایپ کنید و wip catch رو هم انجام بدید و دوباره از اول رام رو نصب کنید...

*ReZa*
14-06-2011, 21:20
میخواستم ببینم این کرنلdarkcore 2.7.1_jvp(i9000
روی این رام جواب میده واگه میشه لطفا راهنمایی کنین
باتشکر:cv:
این رام بر پایه 2.3.4 هست پس قاعدتا باید نصب بشه.

-<Sal3H>-
14-06-2011, 21:22
سرعتش که بیسته لازم نیست که بریزی البته نظر شخصی ....
واسه چی میخایی این کرنلو بریزی ؟ دلیل خاصی داره ؟.....

خوب میگم شاید این کرنل از کرنل خودش سریع ترباشه
یه بارکه فلش زدم فقط تو پخش کردن تیک میزد حالا شاید با این کرنل مشکلش حل شه
نظرشما چیه ،عملیه؟

mr.energi
14-06-2011, 21:29
فول وایپ کنید و wip catch رو هم انجام بدید و دوباره از اول رام رو نصب کنید...

چرا من که با رام مشکلی ندارم ؟

mr.energi
14-06-2011, 21:35
خوب میگم شاید این کرنل از کرنل خودش سریع ترباشه
یه بارکه فلش زدم فقط تو پخش کردن تیک میزد حالا شاید با این کرنل مشکلش حل شه
نظرشما چیه ،عملیه؟

بریز داداش کار نشد نداره البته به قول اون دوستمون چون بر پایه 2.3.4 هست احتمال مثبت بودنش زیاده ...

-<Sal3H>-
14-06-2011, 21:48
بریز داداش کار نشد نداره البته به قول اون دوستمون چون بر پایه 2.3.4 هست احتمال مثبت بودنش زیاده ...

بعدازنصب رام اصلی اینو فلش بزنم دیگه؟آخه بعدازظهری همین کرنل رو بعدازنصب کامل رام کاستوم اومدم بریزم ،کلان گوشیم بریک شد

mr.energi
14-06-2011, 22:01
بعدازنصب رام اصلی اینو فلش بزنم دیگه؟آخه بعدازظهری همین کرنل رو بعدازنصب کامل رام کاستوم اومدم بریزم ،کلان گوشیم بریک شد

اوه نه پس دست بهش نزن
میدونی چرا چون تو هر کرنلیو قبل از کاستوم بزنی با نصب کاستوم میپره چون خودش کرنل داره دیگه ....
میدونی چرا اینو میگم اگه یکم دقت کنین اون کرنلی که خودش گفته بعد رام froyo بریزی اسپید مود هستش و ... وقتی کاستوم رو میریزی کرنل به superatmel@gmail#92 تغییر کرده که مال خوده کاستوم رام هستش

-<Sal3H>-
14-06-2011, 22:05
اوه نه پس دست بهش نزن
میدونی چرا چون تو هر کرنلیو قبل از کاستوم بزنی با نصب کاستوم میپره چون خودش کرنل داره دیگه ....
میدونی چرا اینو میگم اگه یکم دقت کنین اون کرنلی که خودش گفته بعد رام froyo بریزی اسپید مود هستش و ... وقتی کاستوم رو میریزی کرنل به superatmel@gmail#92 تغییر کرده که مال خوده کاستوم رام هستش

آخه اینم که گفتم ازتوی این سایت بود حاجی اگه بتونی نگاه کنی ممنون میشم
http://..........ir/Forum/thread10808.html
به جای نقطه چین:آن-دروید {به اینگلیسی بذار}

hes_luckey
14-06-2011, 22:16
میخواستم ببینم این کرنلDarkCore 2.7.1_JVP(I9000
روی این رام جواب میده واگه میشه لطفا راهنمایی کنین
باتشکر:cv:

فلاش نزن آقا جان !!

کرنلهای cm7/miui جدان فرق دارن با اینا ! این کرنل مخصوص رامهای بر پایه رامهای سامسونگه


بریز داداش کار نشد نداره البته به قول اون دوستمون چون بر پایه 2.3.4 هست احتمال مثبت بودنش زیاده ...

دوست عزیز خواهشا اینجوری راهنمایی نکنید ممنکه گوشیه دوستمون بریک شه

S.H.A.H.R.O.K.H
14-06-2011, 22:37
فلاش نزن آقا جان !!

کرنلهای cm7/miui جدان فرق دارن با اینا ! این کرنل مخصوص رامهای بر پایه رامهای سامسونگه



دوست عزیز خواهشا اینجوری راهنمایی نکنید ممنکه گوشیه دوستمون بریک شه
دوست عزیز بریک شدن گوشی کار ساده ایی نیست که یرخی از دوستان اینقدر میترسند...
گوشی فقط در صورتی بریک میشود که رام اشتباهی ریخته بشه...که حتی در اون صورت هم احیا میشه...

M@HDI
14-06-2011, 22:40
الان مشکلی تو وب و خوندن نوشتن sms ندارید?



پست ارسال شده توسط موبايل
نه عزيز هيچ مشکلي ندارم!
همه چيز خوب و عالي کار ميکنه!

mostafa366
15-06-2011, 00:02
سلام این رام همون طور که دوستان گفتن به طور کامل از فارسی پشتیبانی میکنه در زبانهای انتخابی اگه فارسی رو انتخاب کنید 80 درصد منوها فارسی میشه
راستی این رام به صورت پیشفرض لگ فیکس هست؟ من نصبش کردم تومد بالا بنچمارک گرفتم 1969 داد.!

spak
15-06-2011, 07:19
دوستان نگفتن مصرفش چقدره ... !؟
شب تا صبح روی استند بای چقدر میخوره ؟
کلا 2 روز نیگه میداره با استفاده متوسط ؟
الان miui 2.3.4 دارم میخوام ببینم میصرفه یا نه !

ممنون میشم یکی کمکمون کنه

mostafa366
15-06-2011, 09:02
دوستان نگفتن مصرفش چقدره ... !؟
شب تا صبح روی استند بای چقدر میخوره ؟
کلا 2 روز نیگه میداره با استفاده متوسط ؟
الان miui 2.3.4 دارم میخوام ببینم میصرفه یا نه !

ممنون میشم یکی کمکمون کنه

سلام
من دیشب نصبیدمش،از 2 شب تا 8 صب که رو استندبای بوده 3 درصد باتری کم شده بود،حالا میخوای صبر کن امروز فول شارژزش میکنم ببینم چقد میره خبر میدم اگه دیدی مناسبه نصب کن

mostafa366
15-06-2011, 09:10
یه ایراد نسبتا بزرگ این رام داره پشتیبانی کمی که از فرمت های صوتی تصویری داره،رام اورجینال mkvو flv و wav رو مثل هلو پخش میکرد ولی این رام نه،من moboplayer رو نصب کردم همه چی پخش میکنه راضی هستم ولی دلم میخواست توی گالری خودش پخش کنه،در کل مالتی مدیاش ضعیفه این رام ولی خوبیاش خیلی زیاده، میشه صرف نظر کرد از ایراداتی که داره

-<Sal3H>-
15-06-2011, 10:02
یه ایراد نسبتا بزرگ این رام داره پشتیبانی کمی که از فرمت های صوتی تصویری داره،رام اورجینال mkvو flv و wav رو مثل هلو پخش میکرد ولی این رام نه،من moboplayer رو نصب کردم همه چی پخش میکنه راضی هستم ولی دلم میخواست توی گالری خودش پخش کنه،در کل مالتی مدیاش ضعیفه این رام ولی خوبیاش خیلی زیاده، میشه صرف نظر کرد از ایراداتی که داره

حاجی آخه بدبختی من اینه که با موبو پلیرم هم واسم تییک میزنه
البته نه همرو:cm::cm::cm::cm:

mostafa366
15-06-2011, 10:20
حاجی آخه بدبختی من اینه که با موبو پلیرم هم واسم تییک میزنه
البته نه همرو:cm::cm::cm::cm:

حتما HD با کیفیت 720bps میریزی توقع داری تیک نزنه.!! این رامه خوب نمیکشه.! اصلا کدک نداره که بخواد پلی کنه همچین چیزی رو، اگه حوصله داری تبدیل کن به MKV هم کیفیتش عالی میمونه هم حجمش میاد پایین،فقط بسته به کامپیوترت و تعداد فایلات از ده دقیقه تا ده روز وقت نیاز داری .!!

-<Sal3H>-
15-06-2011, 10:26
حتما HD با کیفیت 720bps میریزی توقع داری تیک نزنه.!! این رامه خوب نمیکشه.! اصلا کدک نداره که بخواد پلی کنه همچین چیزی رو، اگه حوصله داری تبدیل کن به MKV هم کیفیتش عالی میمونه هم حجمش میاد پایین،فقط بسته به کامپیوترت و تعداد فایلات از ده دقیقه تا ده روز وقت نیاز داری .!!

حالا امیدی به اومدن آپدیت و حل این مشکل هست یا این رامو با همه خوبی هاش ببوسیم بذاریم کنار:bh::bh::bh::cm::cm::cm:

mostafa366
15-06-2011, 10:26
راستی رو حافظه داخلی خودش میریزی فایلاتو یا مموری خارجی؟؟ من الان یه فیلم 720bps ریختم موبوپلیر مثل مرد پخشش کرد

mostafa366
15-06-2011, 10:29
آپدیت که حتما براش میاد،انجمنی که پشتیبانی میکنه ازش حرفه ایه

-<Sal3H>-
15-06-2011, 10:36
راستی رو حافظه داخلی خودش میریزی فایلاتو یا مموری خارجی؟؟ من الان یه فیلم 720bps ریختم موبوپلیر مثل مرد پخشش کرد

تو مموری کارتم ریختم
بابا آخه حیف این ابر رام نیست که اینطوری باشه:cm::cm::cm::cm::cm::cm::cm::cm::cm

mostafa366
15-06-2011, 11:38
تو مموری کارتم ریختم
بابا آخه حیف این ابر رام نیست که اینطوری باشه:cm::cm::cm::cm::cm::cm::cm::cm::cm

خوب داداش اشکال از مموری کارتته حتما،سرعت خوندنش با رامه سازگار نیست شما کلیپ ها رو بریز رو حافظه 8یا16 گیگ گوشی پلی کن ببین درسته

***Aria***
15-06-2011, 12:00
منم این رامو نصب کردم.با تشکر از شاهرخ عزیز که معرفیش کردن.
اطلاعات تکمیلی در مورد رام رو میزارم.......:bp:

-<Sal3H>-
15-06-2011, 12:06
منم این رامو نصب کردم.با تشکر از شاهرخ عزیز که معرفیش کردن.
اطلاعات تکمیلی در مورد رام رو میزارم.......:bp:
حاجی چه رام ها یی رو ساپورت می کنه ؟
رو سوپر رام سیانوژنی نصب میشه؟

***Aria***
15-06-2011, 12:11
حاجی چه رام ها یی رو ساپورت می کنه ؟
رو سوپر رام سیانوژنی نصب میشه؟
ببخشید....من متوجه سوالتون نشدم....منظورتون رو واضح تر بگید..

-<Sal3H>-
15-06-2011, 12:17
خوب داداش اشکال از مموری کارتته حتما،سرعت خوندنش با رامه سازگار نیست شما کلیپ ها رو بریز رو حافظه 8یا16 گیگ گوشی پلی کن ببین درسته

شرمنده این سوال رو می خواستم تو تاپیک کرنل سوپ ر مد بدم:dz:
منتظرتوضیحاتتون راجع به رام هستیم

teks2009
15-06-2011, 13:52
فایل منیجر چجوری بیارم ؟ اگه میشه دقیقتر توضیح بدین.

S.H.A.H.R.O.K.H
15-06-2011, 13:55
فایل منیجر چجوری بیارم ؟ اگه میشه دقیقتر توضیح بدین.
با استفاده از pc suite آندرویید یا اینکه از یه گوشی دیگه بلوتوث کنید واسه خودتون...

alijoon251
15-06-2011, 14:07
اقا من یه مشکل عجیب دارم با این رام
چرا تو مسیج نمیتونم تو قسمتی که باید شماره رو وارد کنم برم تو دفترچه و شماره رو از اونجا انتخاب کنم؟
بدجور رو مخمه
در ضمن نمیشه رو این رام کیبرد خود سامی رو ریخت؟

teks2009
15-06-2011, 14:07
با استفاده از pc suite آندرویید یا اینکه از یه گوشی دیگه بلوتوث کنید واسه خودتون...

فایل apk رو نمیشه بلوتوس گرفت و 91 PC Suite for Android هم هر کاری کردم گوشی نشناخت.:am:

***Aria***
15-06-2011, 14:18
تست رام:
مزایا:(از دید من)
1-این رام از لحاظ سرعت عالیه..امتیازش با quadrant دفعه اوی شد 1824 و سرس بعدی 2148 و سری سوم 2132.
امتیاز cpu شد 5629..........فوق العاده است.
2-گالری 3 بعدی جالبه....سرعتش هم خوبه (لگ نمیزنه).
3-دست کاربر تو تنظیمات بازتر شده و تغییرات از لحاظ گرافیکی جالبه(انتخاب تم و ...البته این قسمتش به خوبی رام miui نیست)
4-اضافه شدن لایو والپیپر map و همچنین چند تا برنامه جالب دیگه از جمله dspmanager که خودم خیلی دنبالش بودم.
5- حذف برخی برنامه های غیر ضروری به منظور ازاد شدن فضای رم.
6-پشتیبانی از زبان فارسی بدون نیاز به نصب فارسی ساز
معایب از دید من:
1-فایل منیجر پیش فرض رام ضعیفه و قادر به شناسایی مموری نیست(البته با فایل منیجر دیگه مثل root explorer مشکل حل میشه).
2- ویدیو پلیر ضعیف عمل میکنه و هنگام پخش لگ خفیف میزنه (این مورد هم با نصب پلیر های دیگه حله...منکه با vitalplayer pro فیلم hd هم دیدم بدون افت کیفیت و لگ زدن و...)
3-مصرف باتری خوبه(متوسطه ... احتمالا" به خاطر کرنل پیش فرض رامه..)...androids os 3% و android system 18%
4-تو مسیجها وقتی میخوای عدد فارسی تایپ کنی, اعداد رو بر عکس نشون میده .مثلا" 5000 رو میزن 0005.
5-تنظیمات شدت ویبره نداره(بر خلاف رامهای رسمی)....اگه هم داره من نتونستم پیدا کنم..
..................................................
اینها نکاتی بودن که من تو این چند ساعت که رامو نصبیدم,بهش پی بردم.دوستان اگه چیز جدیدی کشف کردید،بگید تا بقیه هم بدونن.
ضمن اینکه از لانچر پیش فرض رام اصلا" خوشم نیومد ...کاش میشد تاچ ویز 4 ریخت روش...:bh:

teks2009
15-06-2011, 14:23
تست رام:
1-فایل منیجر پیش فرض رام ضعیفه و قادر به شناسایی مموری نیست(البته با فایل منیجر دیگه مثل root explorer مشکل حل میشه).
:bh:

میشه بگی فایل منیجر پیش فرض رام کجاست ؟:bh:

oral_81
15-06-2011, 14:55
با استفاده از pc suite آندرویید یا اینکه از یه گوشی دیگه بلوتوث کنید واسه خودتون...

سلام.اولا من رامو نصبیدم.فعلا حالش خوبه.سلام میرسونه
بعدشم واسه فایل منجر برو تووsupsetupv20
توی منو.بعدش برو تو اپلیکیشن
حله

alijoon251
15-06-2011, 15:05
یکی هم مشکل مارو حل کنه اگر حل نمیشه برم سراغ sms go

mostafa366
15-06-2011, 16:42
یکی هم مشکل مارو حل کنه اگر حل نمیشه برم سراغ sms go

در کل که sms go خیلی بهتره ولی تو مسیج خود گوشی کافیه حرف اول مخاطبی که میخوای بهش پیام بدی رو تایپ کنی لیست مخاطبین با اون حرف رو برات میاره مخاطب مورد نظر رو انتخاب کن

***Aria***
15-06-2011, 20:52
میشه بگی فایل منیجر پیش فرض رام کجاست ؟:bh:
mini file manager بصورت پیشفرض نصبه.وبرای اینکه تو برنامه ها رؤیت بشه باید supsetup v20 رو باز کنید و ستینگ رو بیارید ، بعدش applications سپس تیک explorer رو بزنید.
کلا" این فایل منیجر نمیتونه مموری رو شناسایی کنه.

mostafa366
16-06-2011, 00:33
دوستان باتری برای من از ساعت ده صبح تا ده شب از 100 رسید به 18 دیگه زدم به شارژ
3-4 ساعت wifi کار کشیدم ازش، سه ساعتی هم نصب برنامه و یه مقدار بازی کردن.!
به نظرتون چجوره؟؟؟ از شما چقدر میره؟

M_Erjenany
16-06-2011, 10:52
دوستان باتری برای من از ساعت ده صبح تا ده شب از 100 رسید به 18 دیگه زدم به شارژ
3-4 ساعت wifi کار کشیدم ازش، سه ساعتی هم نصب برنامه و یه مقدار بازی کردن.!
به نظرتون چجوره؟؟؟ از شما چقدر میره؟

خوبه به نظرم منطقیه ولی یه کم بالا به نظر میرسه البته یه کم ا ا .....

خوراک باتری خالی کردن بازی و Wifi هستش پس زیاد حساس نباش این مصرف باتریت خوبه .

موفق باشید

S.H.A.H.R.O.K.H
16-06-2011, 11:38
من هم این رام رو روی گوشی دوستم تست کردم....به نظرم خیلی خیلی بهتر از سیانوژن هست....
مخصوصا اینکه لگ نداره و سرعت فوق العاده ای هم داره....امیدوارم لااقل این کوکر نسخه استیبل بزنه....
امروزه همه مشغول کوک کردن رام هستند...(شما چطور):bg:

mehtee
19-06-2011, 17:22
دوستان من هر کارى مىکنم ممورى رو نمىشناسه file manager چندتا امتحان کردم جواب نداد
ممنون ميشم کمکم کنيد

S.H.A.H.R.O.K.H
19-06-2011, 17:37
دوستان من هر کارى مىکنم ممورى رو نمىشناسه file manager چندتا امتحان کردم جواب نداد
ممنون ميشم کمکم کنيد
شما باید طبق دستوری که در پست اول گفته شده برید جلو.....