PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب رام ruu عربی 1.36.415.6 بوسیله گلد کارت روی دیزایر اس و ساپورت فارسی(تست شده )



masood_0121
26-06-2011, 21:02
سلام خیلی ها مثله خود من شاید دنبال این میگشتن و بلاخره بعد از یک ماه با جمع آوری اطلاعات از چند سایت و

بعضی دوستان بلاخر تونستم رام مسخره هندی (1.35.720.2) رو به این رام آپدیت کنم و این رام چون آپدیت جدیده به

احتمال 99 درصد رو همه جواب میده فقط باید دقت کنین اگه نشد هیچ ضرری نداره

قبل از ساختن گلد کارت اول این رام رو از اینجا بگیرید که بعد از ساخت گلد کارت سریع رام رو نصب کنید
رام عربی 1.36.415.6
(http://hotfile.com/dl/118641710/ee4958d/RUU_Saga_HTC_ARA_1.36.415.6_Radio_20.28d.30.0805U_ 3805.04.02.01_M_release_187871_signed.exe.html)
اگه میتونین یه رم 2 گیگ بگیرین برای گلد کارت که کارتون راحته و برنامه هاتون با یه برنامه بک آپ از رم اصلیتون میگیرین

حالا شرو به ساختن گلد کارت میکنیم فایل ها رو دریافت کنید
Gold Card Helper (http://..........ir/Forum/downloads/3696/)
برنامه HxD (http://mh-nexus.de/en/downloads.php?product=HxD) (انگلیسیش رو بگیرین)

1-اول HTC Sync و ردایورهای مربوطه رو روی کامپیوترتون نصب کنید

2-گوشیتون رو در حالت Disk Drive به وسیله کابل به PC وصل کنید.اطلاعات داخل مموری گوشیتون رو جای دیگه کپی کنید و بعدش مموریتون رو با Fat32 فول فورمت کنید

3-برنامه Gold Card Helper رو گوشیتون نصب کنید

4-برنامه رو تو گوشی باز کنید. دو تا کد بهتون میده.کد اول رو که مربوط به mmc2 میشه رو یاد داشت کنید

5-وارد این سایت (http://psas.revskills.de/?q=goldcard) بشید و در قسمت SD Card Serial CID کدی رو که در مرحله قبل نوشته بودین رو وارد کنید + آدرس ایمیل و ...یه فایل به حجم کم به نام goldcard براتون ایمیل میشه که داونلودش کنید

6-برنامه HxD رو نصب کرده و بازش کنید تو کامپوترتون و به قسمت Extra رفته بعدش Open Disk رو بزنید و در قسمت Physical Disks مموری کارتتون رو انتخاب کنید(توجه کنید که حتما فیزیکال دیسک رو انتخاب کنید نه لوجیکال!)

7-دوباره به قسمت Extras رفته و Open Disk Image رو انتخاب کنید و آدرس جایی که اون فایل goldcard که از ایمیلتون رو گرفتید رو بهش بدین و وقتی Sector Size رو پرسید512 (hard disk/floppy disk) رو انتخاب کنید و OK بزنید

8-حالا اون بالای صفحه دو تا تب میبینید که یکیش مربوط به مموری کارتتونه و دیگری هم مربوط به فایل گلدکارته. روی تبی که مربوط به گلدکارته کلیک کنید و به Edit و سپس Select All رو بزنید و دوباره Edit و این بار Copy رو بزنید

9-حالا تب Removable Disk رو انتخاب کنید حالا از خط 0000000 تا خط 00000170(خود خط 00000170 رو هم شامل میشه) رو انتخاب کنید و سپس Edit و Paste Write رو بزنید

10-روی File کلیک کرده و Save رو انتخاب و پیغام اخطار رو OK کنید


11-حالا نوبت نصب رام

گوشی رو در حالت Charge Only به کامپیوتر نصب کنید و فایل رو اجرا کنید
چندتا Next میخوره و گوشی ریست میشه و بقیه کار دنبال میشه و دوباره ریست میشه و تا آخر درصدش پر میشه
فقط تا کار تموم نشده کابل رو از گوشی جدا نکنید

تمام شما الان رام عربی با ساپورت فارسی دارید

تشکر یادت نره تشکر نکردی دعامون بکن مرسی

masood_0121
26-06-2011, 21:04
ساپورت فارسی یعنی مشکل جدا جدا بودن فارسی حل میشه

masood_0121
26-06-2011, 22:40
http://apkcenter.com/Imagehost/out.php/t12472_device.png (http://apkcenter.com/Imagehost/out.php/i12472_device.png)
http://apkcenter.com/Imagehost/out.php/t12473_2.png (http://apkcenter.com/Imagehost/out.php/i12473_2.png)
http://apkcenter.com/Imagehost/out.php/t12474_3.png (http://apkcenter.com/Imagehost/out.php/i12474_3.png)
http://apkcenter.com/Imagehost/out.php/t12475_4.png (http://apkcenter.com/Imagehost/out.php/i12475_4.png)

ali1367_f
27-06-2011, 14:27
دوست عزيز لينك goldcard helper خرابه از جاي ديگه هم نتونستم بگيرم لطف كنيد درستش كنيد.ممنون:hello:

MILAD-KH
27-06-2011, 19:58
دوست عزيز لينك goldcard helper خرابه از جاي ديگه هم نتونستم بگيرم لطف كنيد درستش كنيد.ممنون:hello:
سلام دوست عزیز .
خدمت شما :

MILAD-KH
28-06-2011, 02:51
سلام دوستان .
به هر بدبختی بود رام رو دانلود کردم و نصب کردن .
روشی که دوستمون گفته بودن رو تست کردم خیلی خوب جواب داد . هم توی وب فارسی رو کامل ساپورت میکنه هم داخل اس ام اس ها
خیلی خیلی ممنون

masood_0121
28-06-2011, 14:16
خواهش میکنم گفتم همه مثه من در گیر این جدا جدا بودن فارسی شدن برا همین گذاشتم که همه استفاده کنن

MILAD-KH
28-06-2011, 14:54
خواهش میکنم گفتم همه مثه من در گیر این جدا جدا بودن فارسی شدن برا همین گذاشتم که همه استفاده کنن

واقعا لطف كردي دوست عزيز . فقط امروز بعد از نصب اين رام روي گوشي ويجيت نصب كردم ، نصب شد ولي توي قسمت ويجيت ها نيومد ! البته چندتا امتحان كردم هيچكدوم نيومد اگه راه حلي داريد لطفا راهنمايي كنيد.

masood_0121
29-06-2011, 18:17
باید ویجت ها رو بریزی تو مموری تلفن بعد تو لیست ویجت ها میاد موفق باشید

gahchal
30-06-2011, 21:45
سلام من تو اون بخش که باید کپی پیست کنم گیر کردم
optional disk
read only
شده اجازه پیست نمیده
چی کارش کنم.

masood_0121
30-06-2011, 21:49
اونجایی که داری درایو رو انتخاب میکنی پایینش باید تیک رید انلی رو برئتری بعد بازش کنه حالا به راحتی کپی و پیست کن

Vabic
01-07-2011, 14:40
سلام !
آقا مگه با GoldCard Tool نمیشه Goldcard کرد مموریرو ؟

masood_0121
01-07-2011, 21:53
سلام !
آقا مگه با goldcard tool نمیشه goldcard کرد مموریرو ؟

میشه ولی ادامه کار برای نصب رام جواب نمیده و رام رو نمیتونین تغییر بدین

kiarashsepehri
03-07-2011, 09:16
سلام
من xpria X10 دارم، رام فارسی از کارخانه داره، امکانات فارسی زیادی داره ولی من به وب و sms قانعم، حالا می خوستم ببینم این گوشی با ان رام کاملا بدون مشکل وب و sms رو جواب میده؟ 4 حرف پ چ گ ژ رو داره؟ میشه فونت نصب کرد روش؟ با smart kebord که فارسی ساپورت میکنه کار میشه کرد ( منظورم سازگاری با کیبرد نصبی) حتما الان دارید میگید طرف چقدر پر رو هست! ببخشید خب 460 چوب باید پولشو بدم!!!!:ad::ad::ad::br:

MILAD-KH
03-07-2011, 12:43
سلام
من xpria x10 دارم، رام فارسی از کارخانه داره، امکانات فارسی زیادی داره ولی من به وب و sms قانعم، حالا می خوستم ببینم این گوشی با ان رام کاملا بدون مشکل وب و sms رو جواب میده؟ 4 حرف پ چ گ ژ رو داره؟ میشه فونت نصب کرد روش؟ با smart kebord که فارسی ساپورت میکنه کار میشه کرد ( منظورم سازگاری با کیبرد نصبی) حتما الان دارید میگید طرف چقدر پر رو هست! ببخشید خب 460 چوب باید پولشو بدم!!!!:ad::ad::ad::br:

سلام دوست عزیز .
اگر این گوشی رو بخرید و ورژن خاومیانه باشه که مشکلی نیست و فارسی رو کاملا ساپورت میکنه ، هم توی وب و هم اس ام اس
ولی اگر ورژن خاورمیانه نباشه (مثل گوشیه خودم که ورژنش خاورمیانه نبود) با نصب این رامی که دوستمون گذاشته مشکل حل میشه و همه حروف رو هم داره .
پس در هر صورت مشکلی نیست . کبیرد هم روش نصب میشه و فونت رو من امتحان نکردم نمیدونم . گوشیه خیلی خوبیه به نظر من از خریدش پشیمون نمیشید .

masood_0121
03-07-2011, 17:49
سلام دوست عزیز
اولا این رام رو اکثر رام ها جواب میده و آپدیت میشه مگر اینکه ورژن جدید تر از این رام باشه که میگه رام شما به روز تره
دوم اینکه گوشی هایی که روت بشه میتونی روش فونت بریزی و این گوشی که هنوز s-off نیومده روت نمیشه مگر اینکه خوش نقش باشی و s-off کارخونه ای باشه که بعیده
سوما این رام تمام کیبورد رو ساپورت میکنه و مشکلی هم تو وب نداره

Vabic
03-07-2011, 21:03
سلام داداشی منم به جمع اونایی که این رامو ریختن پیوستم !
فقط روش شما جواب نداد من به یه روش دیگه اینکارو کردم !
اون آخرشو که کپی باید میکردیم و رمو تبدیل به گلد میکردیمو با GoldCard Tool انجام دادم !
سوالی بود وظیفم میدونم جواب بدم ! :ad:

masood_0121
04-07-2011, 14:21
خوشحالم که کارتون حل شد مهم این بود که فارسی رو درست نشون بده
روش شما رو من نتونستم انجام بدم مرسی از اطلاع رسانی تون

gahchal
04-07-2011, 23:58
سلام
من هنوز مشکل دارم
تو همون بخش که باید کپی و پیست کنم
فیزیکال دیسک گوشی منو نمیشناسه فقط اپتیکال دیسک 1 رو نشون میده
چه کنم...
با تشکر

Vabic
05-07-2011, 10:54
سلام!
من هنوز مشکل دارم
تو همون بخش که باید کپی و پیست کنم
فیزیکال دیسک گوشی منو نمیشناسه فقط اپتیکال دیسک 1 رو نشون میده
چه کنم...
با تشکر

سلام هموطن !
1 - اگه از رم ریدر استفاده میکنی باید بگم که نمیشه و جواب نمیگیری باید با گوشی انجام بدی !
2 - وقتی گوشی رو وصل می کنی به USB باید گزینه ی Disk رو فعال کنی !

و اگه بازم جواب نگرفتی
خوب ببین این برنامه که ضمیمه کردمو دانلود کن بدش با او Goldcard.img رو روی رم پچ کن !
100% جواب میده ! :cj:

masood_0121
05-07-2011, 21:48
سلام
من هنوز مشکل دارم
تو همون بخش که باید کپی و پیست کنم
فیزیکال دیسک گوشی منو نمیشناسه فقط اپتیکال دیسک 1 رو نشون میده
چه کنم...
با تشکر

شما با حالت disk drive گوشی رو به کامپیوتر وصل کنید مطمئنا میشناسه البته اول باید تو my computer ببینید که درایو گوشی رو نشون میده و باز میشه اگه نشد usb رو بکشید گوشی رو ریست کنید و دوباره سعی کنید موفق باشید

jafar01
10-07-2011, 16:40
باسلام
درشناساندن htc desire sدرmy computerدرايو جديد مثل usb ايجاد ميشود 1) آيا همان درايو کامل htc است يانه؟ 2)درضمن HTC Sync ودرايورهاي مربوطه کجاست تا تمام نصب کنم؟3)نصب نرم افزار ساده ترين راه چيست ? htc sync روي کامپيوتر نصب ميکنم ولي گوشي رانمي شناسد؟ بدليل مبتدي بودن پرسش هايم زياد است لطفا راهنماييم کنيد؟
باتشکر jafar01

masood_0121
11-07-2011, 15:26
سوالات رو تو قسمت مشکلات بپرسین اونجا پاسخ داده میشه

jafar01
13-07-2011, 19:07
باسلام
من تاقسمت فیزیکال 1 روانتخاب کردم وادامه دادم بعد گوشی رابه حالت charg only وصل کامپیوترکنیم همین کار راکردم درادامه گفتید فایل رااجرا کنیم 1)چه فایلی 2)وارد گوشی شود یا در کامپیوتر اجراگردد؟ 3) درگوشی htc desire s 1.28.401.1 نصب میشود؟ باتشکرjafar01

masood_0121
13-07-2011, 21:32
این سوال یه بار شد وپاسخ داده شد پست ها قبل رو بخونید لطفا

roozisat
16-08-2011, 09:43
دوستان من اين رام قبلا رو گوشيم بود.خواستم روت كنم به محض اينكه فايل pg88img رو نصب كردم واي فاي گوشي ديگه روشن نشد و ارور ميده.اگه امكان داره خواستم راهنماييم كنيد.ضمنا ريست فكتوري هم كردم فايده نداشت.به نظر شما دوباره اين رام رو بريزم؟

ebishirani
17-08-2011, 08:18
دوستان من اين رام قبلا رو گوشيم بود.خواستم روت كنم به محض اينكه فايل pg88img رو نصب كردم واي فاي گوشي ديگه روشن نشد و ارور ميده.اگه امكان داره خواستم راهنماييم كنيد.ضمنا ريست فكتوري هم كردم فايده نداشت.به نظر شما دوباره اين رام رو بريزم؟

سلام به همه دوستان. من هم همین مشکل برام پیش اومد.در ضمن من برای درست شدن وایفا رام گوشی را عوض کردم ویه رام کوک شده به اسم virtuous unity v1.31 روش ریختم که یه پچ عربی هم براش بود. با فارسی هیچ مشکلی نداره،فونتشم خیلی خوشگل تر از اون قبلیه.در ضمن Sense 3 هم داره.ولی دوست دارم همون رام اورجینال را رو گوشیم داشته باشم.کسی میتونه راهنمایی کنه چکار باید بکنم؟؟؟:(

shooter09
22-08-2011, 23:29
:sign_help:سلام ببخشید من از همون وقتی که open disk رو باز کنی error میده.کمکم کنید.

Saeed Sadeghi
29-08-2011, 14:20
سلام ببخشید این ruu که دادین آندروید جینجربرد ورژن چنده؟؟ 2.3.3 یا 2.3.4 یا .....؟؟؟؟؟

masood_0121
17-11-2011, 11:30
2.3.3 هستش

muhamad1111
26-11-2011, 19:57
این رامه چجوری باید اجراش کرد اجرا نمیشه برای اون دوستمون هم که گفته گپی نمی شه تیک انلی رید رو باید برداری

Sir.Daryanavard
26-11-2011, 23:46
سلام دوستان
پیشه من این اخطار رو میده مشکل چیه؟
http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=656268&stc=1&d=1322338507
قبل از نصب Gold Card باید روی گوشی چه رامی باشه؟

muhamad1111
29-12-2011, 19:05
:bp::bp:salam khastam begam chon in servere rome ye kam moshkel dare va man har kari kardam natoonestam dll konam khastam ye adress jadid bedam albate ba tashakor az samir aziz babate in adress jadid ba linke mostaghim(http://essi123.dl.rapidbaz.com/kEvHn/RUU_HTC_ARA_1.36.415.6_Radio_20.28d.30.0805U_3805. 04.02.01_M_release_187871_signed.exe)

شهابيله
16-03-2012, 22:53
با سلام
من از روش پست اول تونستم گلدن کارت رو درست کنم و بعد رام رو نصب کنم.
تو مرحله اجرای فایل اجرای رام با عرور 155 مواجه شدم که متوجه شدم این ارور برای این هست که کامپیوتر نمیتونه گوشی رو به حالت بوت لودر ببره. برا همین اول گوشی رو به صورت دستی به حالت بوت لودر بردم و بعد فایل رام را اجرا کردم. و ارور 155 حل شد.

pouya 999
03-04-2012, 04:09
دوستان اگه این کارو انجام بدیم بعد اندورید 4 بیاد مشکلی نداره واسه آپدیت ؟
به عبارت دیگه این کار به s-off و روت نیاز داره ؟

Hosseinsh5
06-04-2012, 23:54
سلام دوست عزيز لينك دانلود رام پاك شده خواهشن دوباره آپ كن :bn:

S.H.A.H.R.O.K.H
23-04-2012, 23:11
از این رام میتونیم برای دانگرید hboot استفاده کنیم؟؟؟؟

reza2224
25-04-2012, 14:18
از این رام میتونیم برای دانگرید hboot استفاده کنیم؟؟؟؟

بله ، کلا هر رامی که ورژن 2.3.3 داشته باشه امکان دانگرید رو داره ...

ولی اگه گوشیتون مال منطقه ی دیگه ای هست باید گلدکارت بسازید و مراحل دانگرید رو پیش ببرید .

satsw2
05-05-2012, 19:04
سلام خیلی ها مثله خود من شاید دنبال این میگشتن و بلاخره بعد از یک ماه با جمع آوری اطلاعات از چند سایت و

بعضی دوستان بلاخر تونستم رام مسخره هندی (1.35.720.2) رو به این رام آپدیت کنم و این رام چون آپدیت جدیده به

احتمال 99 درصد رو همه جواب میده فقط باید دقت کنین اگه نشد هیچ ضرری نداره

قبل از ساختن گلد کارت اول این رام رو از اینجا بگیرید که بعد از ساخت گلد کارت سریع رام رو نصب کنید
رام عربی 1.36.415.6
(http://hotfile.com/dl/118641710/ee4958d/RUU_Saga_HTC_ARA_1.36.415.6_Radio_20.28d.30.0805U_ 3805.04.02.01_M_release_187871_signed.exe.html)

دوست عزیز لینک بالا خرابــــــــــــــــه:an:

مهدی.و
28-06-2012, 16:05
دوست عزیز لینک بالا خرابــــــــــــــــه:an:

من همین الان دانلود کردم. سالمه فقط سرعتش یه خورده پایینه!

مهدی.و
28-06-2012, 18:15
این رامه چجوری باید اجراش کرد اجرا نمیشه برای اون دوستمون هم که گفته گپی نمی شه تیک انلی رید رو باید برداری

فایل exe هست، من اجرا میکنم. گلد کارت هم درست کردم ولی بازم ارور 131 میده. لطفا راهنمایی کنید.

مشخصات گوشیم:


Android version: 2.3.5
Sence : 3.0
Build number: 3.12.405.1
Baseband: 12.65.60.29U_26.14.04.28_M