PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : root کردن galaxy sl با SuperOneClickv1.9.5-ShortFuse



reza_eminem67
27-06-2011, 15:54
سلام دوستان گلم:hello::hello::hello::hello:
با این برنامه به راحتی میتونید گوشیتون رو رووت کنید خودم تست کردم. :bp::bp::bp:
اول فایل ضمیمه رو دانلود میکنید هرجا که دلتون خواست داخل PC اکسترکت کنید
حالا داخل گوشی به مسیر زیر برید
settings---applications--Development
حالا گزینه ی USB debugging mode رو فعال کنید.
دیگه کار تقریبا" تمومه فایل ضمیمه رو که اکسترکت کردین روی SuperOneClick کلیک کنید تا برنامه باز بشه و روی گزینه ی ROOT کلیک کنید . حالا به منو برنامه هاتون برید اگر برنامه ی superuser روی گوشیتون نصب شده دیگه گوشیتون رووت شده برو حالشو ببر فقط گوشیتون رو یک بار خاموش روشن کنید حتما".
دوستان این نکته رو بگم که برنامه هایی که برای اجرا نیاز به رووت دارن حتما باید بعد از رووت شدن نصب بشن تا اجرا بشن.
هر سؤالی داشتید راجع به این موضوع در خدمتم:br::br::br::br::br::br:

iranman
29-06-2011, 12:24
دوست عزیز اگه روت کنیم گوشی رو از گارانتی خارج میشه یا نه

iranman
29-06-2011, 12:31
دوست عزیز اگه گوشی رو روت کنیم از گارانتی خارج میشه یا نه

farshid1234
29-06-2011, 12:41
دوست عزیز اگه روت کنیم گوشی رو از گارانتی خارج میشه یا نه

از گارانتی خارج میشود ولی چیزی به اسم unroot داریم که میتوانیم از حالت روت برگردانیم برنامش برای i9000 هست ولی نمیدونم unroot برای 9003 هم داریم یا خیر

reza_eminem67
30-06-2011, 01:15
دوست عزیز اگه گوشی رو روت کنیم از گارانتی خارج میشه یا نه

آری رفیق خارج میشه ولی برنامه رو اگه دانلود کنی میبینی که unroot هم داره امتحان کردم کار میکنه پس نگران نباش

amirr0098
30-06-2011, 14:05
یه سوال ار کجا مبشه فهمید گوشی روت هست یا نه بعد اگه روت کنیم چه قرفی میکنه ؟ :d

1malek
30-06-2011, 15:25
سلام
خدا خیرت بده بالاخره یکی پیدا شد که به فکر این گوشی ننه مرده هم بیفته:by:
به راحتی روت شد واقعا ممنون

1malek
30-06-2011, 15:26
سلام
خدا خیرت بده بالاخره یکی پیدا شد که به فکر این گوشی ننه مرده هم بیفته:by:
به راحتی روت شد واقعا ممنون

reza_eminem67
30-06-2011, 17:55
یه سوال ار کجا مبشه فهمید گوشی روت هست یا نه بعد اگه روت کنیم چه قرفی میکنه ؟ :d

همون طور که بالا نوشتم اگه برنامه supreuser رو گوشیتون نصب باشه یعنی اینکه گوشیتون روت شدست .
یه سری برنامه برای نصب نیاز به روت دارن یا برای نصب رام نیاز به روت داری هرچند به قول دوستمون این گوشی ننه مردس :ak::ak::ak::ak::ak::ak: هنوز رام درست حسابی واسش نیومده

phoenix-86
09-07-2011, 19:38
یه سری برنامه برای نصب نیاز به روت دارن یا برای نصب رام نیاز به روت داری

آقا رضا برای نصب رام احتیاج به روت شدن هست؟؟؟؟؟؟؟؟:bw:

reza_eminem67
10-07-2011, 02:10
آقا رضا برای نصب رام احتیاج به روت شدن هست؟؟؟؟؟؟؟؟:bw:

برای رام های رسمی نیازی به روت شدن نیست ولی برای رام های غیر رسمی (که هنوز واسه این گوشی نیومده) نیاز به روت شدن هست

h0n1
10-07-2011, 22:39
داداش اگه ممکنه آموزش تصویریشو کامل بذار
من هرکار میکنم این نرم افزار root explorer میگه گوشیم هک نیست این نرم افزار superuser هم نصبه z4root هم شده
ولی وقتی میخام فایل vold رو (واسه تعویض جای هارد اکسترنال و اینترنال) رو کپی کنم توی root/system/etc میگه گوشه شما روت نشده و شما اجازه ی دسترسی به این بخش را ندارید

آقا تورو قرآن کمک کنین

Unknown_2517
10-07-2011, 23:27
داداش اگه ممکنه آموزش تصویریشو کامل بذار
من هرکار میکنم این نرم افزار root explorer میگه گوشیم هک نیست این نرم افزار superuser هم نصبه z4root هم شده
ولی وقتی میخام فایل vold رو (واسه تعویض جای هارد اکسترنال و اینترنال) رو کپی کنم توی root/system/etc میگه گوشه شما روت نشده و شما اجازه ی دسترسی به این بخش را ندارید

آقا تورو قرآن کمک کنین

لطفا ورژن فریمورتون رو ذکر کنید. (در شماره گیر بزنید #1234#* )
مطمئنا این گوشی با z4root روت نمیشود.
در برنامه RootExplorer در هنگام کپی فایل اگر پیغام Read-Only داد باید حالت برنامه رو از بالا Mount RW تغییر بدید.
نهایتش اگر مطمئن هستید با Super User درست روت میکنید و تا انتها پیش میره و پیغام Successfully میده و باز شما مشکل داری. خودتو اذیت نکن. یک فریمور دیگه رو گوشیت فلش کن و اونو روت کن که بهترینشون JPKE1 هست.

phoenix-86
11-07-2011, 11:20
برای رام های رسمی نیازی به روت شدن نیست ولی برای رام های غیر رسمی (که هنوز واسه این گوشی نیومده) نیاز به روت شدن هست

ممنون.شما درست میگی ولی به بچه هایی که تازه با این مفاهیم دارن آشنا میشن کامل توضیح بدیم تا دچار سردرگمی نشن.. ممنون آقا رضا بابت زحماتت...

kherad00701
14-08-2011, 23:44
با سلام
می خواستم بدونم اگه بخوام از رام گوشی بکاپ بگیرم باید چکار کنم؟ تا موقعی که خواستم بتونم به رام اول برگردونم
با تشکر از دوستان

reza_eminem67
15-08-2011, 04:25
با سلام
می خواستم بدونم اگه بخوام از رام گوشی بکاپ بگیرم باید چکار کنم؟ تا موقعی که خواستم بتونم به رام اول برگردونم
با تشکر از دوستان

سلام رفیق
اول ببین ورژن فریمورگوشیت چنده (تو قسمت شماره گیر بزن #1234#* )
بعد که فهمیدی چنده لطف کن برو تو این قسمت
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1151704
بعد با توجه به نوع رامت یکی از اون فایلهایی که تو قسمت لینک هست با استفاده از بیلدر شکن :bv: دانلود کن
یه سری هم به اینجا بزن نحوه ی استفاده از فایل رو گفته
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=161502

farhad4b2
02-09-2011, 23:16
سلام من به همین روش گوشیمو روت کردم ولی یه سری برنامه ها که با میکروفون سر و کار داشت از کار افتاد و همینطور برنامه set install location کار نمیکرد بیشتر برای همین روت کردم ولی مجبور شدم آنروت کنم ورژن فریمورم هم اینه: JPKB1

reza_eminem67
03-09-2011, 08:25
سلام من به همین روش گوشیمو روت کردم ولی یه سری برنامه ها که با میکروفون سر و کار داشت از کار افتاد و همینطور برنامه set install location کار نمیکرد بیشتر برای همین روت کردم ولی مجبور شدم آنروت کنم ورژن فریمورم هم اینه: Jpkb1

سلام
بچه ها هرکی روت کرده مشکلی نداشته شما یه کاری کن وقتی روت کردی یک بار فکتوری رسیت کن ببین باز هم مشکلی داری

amin_spy2010
03-09-2011, 12:22
سلام بر همه
من 1ماهه گوشی گلکسی اس ال خریدم شارژ گوشیم تموم شد و خاموش شد
منم زدم شارژ شارژشم فول شد ولی دیگه روشن نشد و تو قسمت samsung گیر میکنه
آیا راه حلی داره درستش کنم یا با همون روت میشه درستش کرد؟؟؟؟
خواهش میکنم یکی کمکم کنه واقعا آدم پشیمون میشه گوشی میگیره!!!
کمک:dy::dy::dy::dy::dy::dy::dy::dy::dy::dy::dy: :dy::dy::dy::dy::dy:

reza_eminem67
03-09-2011, 13:15
سلام بر همه
من 1ماهه گوشی گلکسی اس ال خریدم شارژ گوشیم تموم شد و خاموش شد
منم زدم شارژ شارژشم فول شد ولی دیگه روشن نشد و تو قسمت samsung گیر میکنه
آیا راه حلی داره درستش کنم یا با همون روت میشه درستش کرد؟؟؟؟
خواهش میکنم یکی کمکم کنه واقعا آدم پشیمون میشه گوشی میگیره!!!
کمک:dy::dy::dy::dy::dy::dy::dy::dy::dy::dy::dy: :dy::dy::dy::dy::dy:

sسلام داداش اینقد این کله رو نزن تو دیوار
برو لینک زیر آخرین نسخه رام این گوشی رو دانلود کن فلش کن ایشالا حله
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=165570

vahabkh
05-10-2011, 18:40
با سلام

یک سوال مبتدیانه از دوستان دارم
اگر بعد از روت کردن روی گوشی رام بریزیم آیا گوشی unroot می شود ؟ یا نه فقط یکبار روت کردن برای همیشه کافی است ؟
ممنون

reza_eminem67
05-10-2011, 22:57
با سلام

یک سوال مبتدیانه از دوستان دارم
اگر بعد از روت کردن روی گوشی رام بریزیم آیا گوشی unroot می شود ؟ یا نه فقط یکبار روت کردن برای همیشه کافی است ؟
ممنون

اگه رام عوض کنی روت میپره دوباره باید رووت کنی