PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حل مشکل کمبود فضای مموری داخلی برای همیشه



Unknown_2517
29-06-2011, 13:38
اگه شما گالاکسی SL دارای عزیز مثل من اهل نصب بازی‌های HD باشید حتما مثل من با مشکل کمبود جا مواجه شدید. چون I9003 دارای 4 گیگابایت مموریست که 2 گیگش برای فون مموری مصرف شده و در نهایت حافظه قابل استفاده برای ما 1.78 گیگ است که مسلما بار ریختن سه تا بازی گیم لافت پر میشود.

برای حل این مشکل ما میخواهیم جای دو تا مموری رو با هم عوض کنیم یعنی مموری داخلی تبدیل به خارجی و برعکس مموری خارجی تبدیل به داخلی بشه. برای این کار:
1- یک مموری SD کلاس 4 بگیرید با کیفیت خوب که حداقل 16 گیگ باشه و 32 گیگ که چه بهتر.
(کلاس های بالاتر هزینه بیخودی صرف کردنه اما از کلاس 4 پایین تر نباشه چون با کارایی سیستم شدیدا در ارتباطه)
مموری رو در ویندوز با فرمت FAT32 و یونیت سایز 32 kilobytes فرمت کنید.

2- گوشی شما باید حتما Root شده باشه. و اینکار روی فریمور Froyo 2.2.1 تست شده و کاملا بی خطره.

3- ما اینجا دوتا فایل فشرده داریم به نامهای:
mod_voldfstab.zip (فایل ویرایش شده برای جابه جایی مموری ها)
ori_voldfstab.zip (فایل اصلی ویرایش نشده برای بازگشت به حالت اولیه گوشی)
که شما هر دوتا رو دانلود کنید و به مموری کارتتون انتقال بدید.

4- حالا فایل mod_voldfstab.zip رو استخراج کنید. که درونش فایلی است به نام "vold.fstab" که شما باید با استفاده از برنامه Root Explorer (که در حالت mount r/w قرار داره) این فایل رو به مسیر root/system/etc انتقال بدید و اگه سوال جایگزینی کرد شما YES بزنید و تمام.

5- گوشیتون رو ریستارت بکنید و از 32 گیگ مموری داخلی و 2 گیگ مموری خارجی (!!) لذت ببرید.
(اگه با یک ریستارت نشد چندبار این کارو بکنید و باز هم اگر نشد به ریکاوری بروید و Wipe Cache Partition رو بزنید ایشالله حله)

6- اگه برنامه هاتون رو به مموری انتقال دادید، یا اول به گوشی انتقالشون بدید و یا بعد از انجام این کار پوشه .android_secure در مموری خارجی (که الان داخلیه) رو به مموری داخلی (که الان خارجیه) انتقال بدید.

7- اگه خواستین به حالت اولیه برگردید از محتویات فایل ori_voldfstab.zip طبق دستورات بالا عمل کنید.

این کار خیلی راحته و میتونید بی نقص انجام بدید و اینم عکس از گوشی خودم:

http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=583392&stc=1&d=1309343859

safari.shamami
29-06-2011, 21:22
دوست عزیز کارت حرف نداشت واقعا از اینبهتر نمیشد فقط یه سوال من یه رم 8 گیگ گرفتم از کجا بفهمم که کلاس 4 هستش!

mohsen2940810
29-06-2011, 21:37
خیلی مطلب باحالی بود اولا تشکر از پست مفیدت
بعد یه سئوال : اگه رمو در بیاریم چه اتفاقی می افته؟

Unknown_2517
29-06-2011, 23:19
خوشحالم که مورد استفاده دوستان قرار گرفت.


دوست عزیز کارت حرف نداشت واقعا از اینبهتر نمیشد فقط یه سوال من یه رم 8 گیگ گرفتم از کجا بفهمم که کلاس 4 هستش!

شما اگر رم با پدر مادر گرفته باشید داخل دایره کوچک روی مموری درج شده مثل عکس زیر:

http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=583731&stc=1&d=1309378745


خیلی مطلب باحالی بود اولا تشکر از پست مفیدت
بعد یه سئوال : اگه رمو در بیاریم چه اتفاقی می افته؟

معمولا اتفاق خاصی نمیفته چون من خودم این کارو کردم. اما یک نکته: اگر مموری در حال استفاده توسط دستگاه باشه احتمال سوختن درگاه گوشی یا مموری کارت یا هردو وجود داره. پس مراقب باشید!!

aliseadabady
03-07-2011, 21:34
با سلام
آقا من هرچی میگردم این مسیرو پیدا نمیکنمroot/system/etc
فقط همین دو قسمت هست system/etc
root نیست

Unknown_2517
04-07-2011, 14:43
با سلام
آقا من هرچی میگردم این مسیرو پیدا نمیکنمroot/system/etc
فقط همین دو قسمت هست system/etc
root نیست

برادر عزیز Root همونجایی هست که شما دارید توش این دو قسمتی که میگی رو میبینی. ;)
"سرشاخه اولیه" گوشی که در ان پوشه ها و درایوها قرار میگیرند و زیرمجموعه آن میشوند Root نام داره.
راستی ترتیب اینه:
1- Root
2- System
3- ETC

aliseadabady
04-07-2011, 22:23
آقا کارت حرف نداشت منم همین کارو کردم درست شد
راستی گفته بودید نباید رمو در بیاریم درسته؟

Unknown_2517
04-07-2011, 22:50
خدا رو شکر مشکلتون حل شد. آره برادر اینکارو نکن. برا گوشیت ضرر داره...

omid667
07-07-2011, 15:02
دستت درد نکنه. یه کم دیرتر گفته بودی گوشی رو ردش کرده بودم

MGEngineer
15-07-2011, 01:28
unknown عزیز از این 32GB چقدر به SD اختصاص داده میشه و چقدر به نصب برنامه؟؟
منظورم اون قسمتی هست که از توی Task Manager گزینه ی Storage رو اتنخاب میکنی چقدرش Internal SD هست و چقدرش Internal phone storage ؟؟

Unknown_2517
15-07-2011, 11:29
سلام داداش، این مموری با همون 1.5 گیگابایت داخلی Swap یا به فارسی تعویض میشه و هیچ ربطی به اون دو گیگ داخلی که قابل رویت نیست نداره. البته بگم اگر شما هر چی برنامه تو آندرویده نصب کنید فکر نکنم به دو گیگابایت برسه ضمن اینکه با APP2SD میتونید نصفشو به اون 1.5 گیگ انتقال بدید...

MGEngineer
24-07-2011, 17:10
unknown عزیز بعد از تعویض حافظه ی داخلی و خارجی بکاپ هایی که میگیریم روی مموری داخلی(همون 1.5 گیگ خود گوشی) قرار میگیره؟؟؟
مثلا با برنامه ی backup root یا بکاپ از رام با clockworkmod
چون 1.5 گیگ برای بکاپ از رام کافی نیست

Unknown_2517
24-07-2011, 22:58
unknown عزیز بعد از تعویض حافظه ی داخلی و خارجی بکاپ هایی که میگیریم روی مموری داخلی(همون 1.5 گیگ خود گوشی) قرار میگیره؟؟؟
مثلا با برنامه ی backup root یا بکاپ از رام با clockworkmod
چون 1.5 گیگ برای بکاپ از رام کافی نیست

سلام ، حقیقتش رو بخوای من تا حالا بک آپ رو تو نسخه فاینال cwm امتحان نکردم. اما تست میکنم جوابشو براتون می‌نویسم.

MGEngineer
26-07-2011, 10:39
محمد حسین جون من هر دفعه گوشی رو ریست میکنم حافظه ی جانبی و داخلی رو mount نمیکنه و وقتی میرم تو فایل منیجر با پیغام
your phone does not have a SD card inserted
مواجه میشم
و باید از ریکاوری Wipe Cache Partition و همینطور mount SD و Mount System رو بزنم تا بعد از بالا اومدن اونا رو بشناسه
برای شما هم همینطوره؟؟

Unknown_2517
26-07-2011, 11:17
محمد حسین جون من هر دفعه گوشی رو ریست میکنم حافظه ی جانبی و داخلی رو mount نمیکنه و وقتی میرم تو فایل منیجر با پیغام
your phone does not have a SD card inserted
مواجه میشم
و باید از ریکاوری Wipe Cache Partition و همینطور mount SD و Mount System رو بزنم تا بعد از بالا اومدن اونا رو بشناسه
برای شما هم همینطوره؟؟

بله این مشکلی نیست. چون در توضیحات سازنده هم به این مساله اشاره شده:

Flashing Zip Files:
If in the updater-script there isn't the "mount /system" option you must - before apply the zip - mount manually /system under "Mount and Storage" menù and then flash your zip.

چون من کابلم رو گم کردم نمیتونم نسخه فاینال رو بریزم تا بفهمم در صورت تعویض دو تا مموری آیا 1.5 گیگابایت رو به عنوان SD خارجی میشناسه یا نه. اما فکر میکنم اینطور نباشه. چون تعویض این دوتا داخل سیستم هست. حالا هر وقت کابلو پیدا کردم تست میکنم یا شما خودت زحمتشو بکش...

MGEngineer
26-07-2011, 11:51
تعویض این دوتا داخل سیستم هست. حالا هر وقت کابلو پیدا کردم تست میکنم یا شما خودت زحمتشو بکش...

درسته
الان دارم با clockworkmod از رام بکاپ میگیرم و این رو داره روی کارت حافظه میریزه
SD Card Space free:3099MB
البته وسط بکاپ نوشته:
No /sdcard/.android_secure found. Skipping backup of applications on external storage
یعنی کارت حافظه رو به عنوان External شناخته.درسته؟

Unknown_2517
26-07-2011, 14:42
این پیغام فکر کنم معنیش این باشه که هیچ برنامه ای که توسط app2sd به مموری انتقال داده شده باشه در گوشی شما شناسایی نشده، برای همین از اونها بک آپ نمیگیره. چون شما وقتی با app2sd برنامه ها رو انتقال بدی به پوشه .android_secure منتقل میشه.

Sent from my GT-I9003 using Tapatalk

hesamgta
26-07-2011, 14:47
ببخشید میدونم اینجا جاش نیست ولی رم 32 کلاس 4 خوب قیمتش چنده؟

Unknown_2517
26-07-2011, 14:52
ببخشید میدونم اینجا جاش نیست ولی رم 32 کلاس 4 خوب قیمتش چنده؟

من خودم توشیبا با گارانتی 5 ساله خریدم 80 هزار تومان

hesamgta
26-07-2011, 15:07
از کجا گرفتی؟
من اینجا(تهران) قیمت کردم رم32 کلاس بالا( خودش میگفت کلاس 10) گفت kingmax داریم 138 هزار تومن!

MGEngineer
26-07-2011, 17:50
این پیغام فکر کنم معنیش این باشه که هیچ برنامه ای که توسط app2sd به مموری انتقال داده شده باشه در گوشی شما شناسایی نشده، برای همین از اونها بک آپ نمیگیره. چون شما وقتی با app2sd برنامه ها رو انتقال بدی به پوشه .android_secure منتقل میشه.

Sent from my GT-I9003 using Tapatalk

دوستان توجه داشته باشن که با جابه جا کردن حافظه داخلی و خارجی از این روش توی clockworkmod هم جای Internal و external عوض میشه
یعنی اگه خواستین کارت حافظه رو از clockworkmod فرمت کنید باید format sdcard رو انتخاب کنید

Unknown_2517
27-07-2011, 09:21
از کجا گرفتی؟
من اینجا(تهران) قیمت کردم رم32 کلاس بالا( خودش میگفت کلاس 10) گفت kingmax داریم 138 هزار تومن!

خوب داداش من شما میگی کلاس 4 چنده منم به شما قیمت دادم اینی که شما قیمت کردی کلاس 10 هست

Unknown_2517
27-07-2011, 11:11
دوستان توجه داشته باشن که با جابه جا کردن حافظه داخلی و خارجی از این روش توی clockworkmod هم جای Internal و external عوض میشه
یعنی اگه خواستین کارت حافظه رو از clockworkmod فرمت کنید باید format sdcard رو انتخاب کنید


آقا پارسا عزیز، علی الظاهر این چیزی که شما می‌فرمایی ربطی به جا‌به‌جایی مموری‌ها داخل سیستم نداره و چه شما مموری‌ها رو عوض بکنید و چه نکنید CWM مموری خارجی رو به عنوان SD-Card میشناسد توضیحشو تو تاپیک CWM دادم.
البته در مورد فرمت کردن حرف شما صحیح هست و برای فرمت حافظه خارجی (external SD) باید گزینه Format SDcard انتخاب گردد.

linas_kal2007
28-07-2011, 14:56
می خواستم بدونم اگر کلاس 2 باشه نمیشه این کارو کرد؟

sirdavid57
05-08-2011, 17:59
با سلام
بعد از انجام دادن کارهايي که گفتيد براي گوشيم در قسمت SD کار زير گزينه هاي مموري اکسترنال و اينترنال مينويسه Unavailable. تقريبا گوشيم فلج شده. چون Sd کارد رو نميشناسه فايل اصلي رو هم نميتونم بزارم سر جاش. در ضمن مموري کلاس 2 است. لطفا راهنمايي کنيد.

MGEngineer
06-08-2011, 01:02
با سلام
بعد از انجام دادن کارهايي که گفتيد براي گوشيم در قسمت SD کار زير گزينه هاي مموري اکسترنال و اينترنال مينويسه Unavailable. تقريبا گوشيم فلج شده. چون Sd کارد رو نميشناسه فايل اصلي رو هم نميتونم بزارم سر جاش. در ضمن مموري کلاس 2 است. لطفا راهنمايي کنيد.

برای من هم اولش همین مشکل رو داشت
بهترین کار اینه که از clockworkmod هر دو حافظه ی داخلی و خارجی رو فرمت کنی

sirdavid57
06-08-2011, 12:00
چطوری؟ clockworkmod چطوری بالا بیارم نصب نیست.یه خورده بیشتر توضیح بده. از ریکاوری مد، فکتوری ریست و فرمت sd card کردم تمام برنامه هام هم حذف شد هیچی درست نشد.

sirdavid57
08-08-2011, 22:35
سلام
کسی نیست جواب منو بده

MGEngineer
11-08-2011, 01:46
چطوری؟ clockworkmod چطوری بالا بیارم نصب نیست.یه خورده بیشتر توضیح بده. از ریکاوری مد، فکتوری ریست و فرمت sd card کردم تمام برنامه هام هم حذف شد هیچی درست نشد.

دوست عزیز clockworkmod رو ازینجا بگیر:

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=156592&page=2

آموزش نصبش رو هم ازینجا نگاه کن:

http://www.mobilestan.net/showpost.php?p=2139204&postcount=1

وقتی وارد clockworkmod شدی برو به گزینه ی mounts and storage وگزینه های
format /sdcard و format /sd-ext رو بزن انشالله درست میشه
فقط یادت باشه تو این مد جای حافظه ی داخلی وخارجی برعکسه
یعنی sdcard مموری کارتت هست و sd-ext حافظه ی داخلی گوشی
البته با این کار هر دو حافظه کلا فرمت میشه

sirdavid57
11-08-2011, 15:25
با تشکر
کارهایی که گفتید انجام دادم از طریق cwm اس دی کارد فرمت شد اما باز هم گوشی اونا رو نمیشناسه و پیغام قبلی همچنان برقرار بود و بالاخره با فلش کردن، گوشی درست شد.این وسط هم یه چیزهایی یاد گرفتیم. حالا برگشتم سر جای اول و مشکل مموری. ایا با این مشکلی که برام پیش اومد رم کلاس 4 بگیرم مشکل حل خواهد شد خیلی از راهنمایی شما متشکرم.

MGEngineer
12-08-2011, 01:55
با تشکر
کارهایی که گفتید انجام دادم از طریق cwm اس دی کارد فرمت شد اما باز هم گوشی اونا رو نمیشناسه و پیغام قبلی همچنان برقرار بود و بالاخره با فلش کردن، گوشی درست شد.این وسط هم یه چیزهایی یاد گرفتیم. حالا برگشتم سر جای اول و مشکل مموری. ایا با این مشکلی که برام پیش اومد رم کلاس 4 بگیرم مشکل حل خواهد شد خیلی از راهنمایی شما متشکرم.

راستش برای من هم اولش همین مشکل رو داشت و هر بار که گوشی رو ریستارت میکردم هیچ حافظه ای نمیشناخت و من برای اینکه این مشکل پیش نیاد قبل از روشن کردن گوشی به cwm میرفتم و ازونجا تو قسمت mounts and storage همه ی گزینه ها رو mount میکردم وبا این کار وقتی گوشی روشن میشد حافظه ها رو میشناخت ولی بعد ازینکه حافظه ی داخلی و خارجی رو از cwm فرمت کردم مشکلم حل شد
مموری من 8gig کلاس 4 هست ومدلش HC هست که 14تومن خریدمش اما نمیدونم علت مشکل شما به کلاس مموری برمیگرده یا نه

chopin
28-09-2011, 03:22
با سلام
من این کار رو انجام دادم و با یه رم کلاس 14 شانزده گیگ جای مموری ها رو عوض کردم. ولی بعد از این کار کامپیوتر در حالت دیباگ مود و دیتا استورج رم داخلی و خاجیم رو نمی شناسه. می شه لطفا راهنمایی بفرمائید؟

a.heydari.kh
28-09-2011, 03:59
داداش من برام 2 تا سوال پیش اومد
اول اینکه وقتی این دوتارو باهم جابه جا می کنیم اون فضای حدود 2 گیگ که برای نصب برنامه ها داریم به 8 یا 16 گیگ افزایش پیدا می کنه؟
و دوم اینکه این کار رو روی گوشی های دیگه مثل xperia x10 هم میشه انجام داد؟ اگه اینطور باشه که خیلی خوب میشه. شما لااقل 2 گیگ فضا دارین بعد مینالین و اینقدر افزایش میدین اما گوشیه من فقط 500 مگ فضا برای نصب برنامه داره که این خیلی عذاب آوره. کاشکی موقعی که من می خواستم گوشی بگیرم هم این گوشی اومده بود تو بازار:ck:

chopin
28-09-2011, 09:44
با سلام مجدد. آقا من با هزار درد سر تونستم حالت دیباگ مود رو دوباره راه بندازم و الان درایوهاش از کامپیوتر قابل استفاده است.حالا مشکلی که ایجاد شده اینه که وقتی یه فایلی رو دارم کپی می کنم تو رم داخلی که الان شده 16 گیگ بعد از یه دیقه از حالت دیباگ مود میاد بیرون.یعنی نگار یو اس بی رو از کامپیوتر کشیده باشی و باید دوباره وصلش کنم تا دوباره بشناستش. خواهش می کنم از تون اگر می دونید راهنمایی بفرمائید

Unknown_2517
28-09-2011, 14:22
داداش من برام 2 تا سوال پیش اومد
اول اینکه وقتی این دوتارو باهم جابه جا می کنیم اون فضای حدود 2 گیگ که برای نصب برنامه ها داریم به 8 یا 16 گیگ افزایش پیدا می کنه؟
و دوم اینکه این کار رو روی گوشی های دیگه مثل xperia x10 هم میشه انجام داد؟ اگه اینطور باشه که خیلی خوب میشه. شما لااقل 2 گیگ فضا دارین بعد مینالین و اینقدر افزایش میدین اما گوشیه من فقط 500 مگ فضا برای نصب برنامه داره که این خیلی عذاب آوره. کاشکی موقعی که من می خواستم گوشی بگیرم هم این گوشی اومده بود تو بازار

سلام دوست من،
اینکار حافظه 2.1 گیگابایتی نصب برنامه‌ها رو افزایش نمیده ولی برای برنامه‌هایی که فایلههای اضافیشونو بر روی sd داخلی میریزند خیلی مفیده مثل بازیهای گیم لافت و نرم‌افزار iQURAN و ...
این روش بر روی گوشیهای دارای دو sd احتمالا جواب میده. بک اپ بگیرید و امتحان کنید.


با سلام مجدد. آقا من با هزار درد سر تونستم حالت دیباگ مود رو دوباره راه بندازم و الان درایوهاش از کامپیوتر قابل استفاده است.حالا مشکلی که ایجاد شده اینه که وقتی یه فایلی رو دارم کپی می کنم تو رم داخلی که الان شده 16 گیگ بعد از یه دیقه از حالت دیباگ مود میاد بیرون.یعنی نگار یو اس بی رو از کامپیوتر کشیده باشی و باید دوباره وصلش کنم تا دوباره بشناستش. خواهش می کنم از تون اگر می دونید راهنمایی بفرمائید

اگر از رام 2.3.4 استفاده میکنید باید نسخه مخصوص جینجربرد را بریزید.

تعویض مموری داخلی و خارجی (نسخه GingerBread) (http://forum.mobilestan.net/showpost.php?p=2220169&postcount=8)

saeid_sds
21-01-2012, 15:50
یه سوال اگر بعد این کار بری توی تنظیمات گوشی و unmount sd card رو بزنی چه اتفاقی میوفته ؟

yusefy
21-01-2012, 16:10
این کار رو رو اس 2 هم میشه انجام داد؟
از حافظه sd card خود گوشی میشه استفاده کرد؟

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

ardavan75
24-01-2012, 14:55
سلام من تمام مراحل رو انجام دادم الان مموری کاردمو نمی خونه میخواستم clockworkmod رو روی موبایلم نصب کنم ولی همش fail میزنه و نصب نمیشه باید چکار کنم

مبایلم Galaxy W wonder GT-I8150 هستش لطفا راهنمایی کنید

ardavan75
24-01-2012, 19:42
[یکی کمک کنه من باید چکار کنم تا موبایلم به حالت اولش برگرده تمام مراحل رفتم هیچکدام ازانها جواب نداد چگونه باید موبایلمو فلش کنم لطفا کمکم کنید



Galaxy W wonder GT-I8150

Leon 2008
10-02-2012, 10:06
سلام آقا من رم 8 tdkکلاس 4 گرفتم میخواستم بدونم رم 8 جواب میده برا اینکار؟

Leon 2008
10-02-2012, 10:07
رام 2.3.4 هم دارم

maeysam
14-02-2012, 15:13
آقا محمدحسین سلام من اون کاراییو که گفته بودی رو انجام دادم روگوشیم ولی مشکل اینجاست موقعی که تو یه برنامه ام بعد بیرون که میام میخوام یه برنامه دیگه رو باز کنم گوشیم ری استارت میشه مشکل از کجای کاره؟:dr:

omidmomid
29-08-2012, 23:19
یه سوال من یه مموری 16 کلاس 10 خریدم و رام گوشی 2.3.6 هستش با تعویض جایی مموری کارت ها مشکلی واسه گوشیم پیش نمیاد؟
بعد از فلاش کردن دوباره به حالت اولیه خود برمیگرده؟

sinakhore
01-09-2012, 09:23
سلام واقعا مطلب خوبیه ولی خواهشا این روش رو برای i9003 با رام 4.0.4 REM ics بزارید
ممنون

omidmomid
01-09-2012, 09:58
سلام واقعا مطلب خوبیه ولی خواهشا این روش رو برای i9003 با رام 4.0.4 REM ics بزارید
ممنون

از کدوم رام استفاده میکنی رام [ICS_OFFICIAL] [4.0.4] گلکسی SL - بنام EhndroiX - نسخه 12.8.26 خودش این امکان رو داره و میتونی جای مموری ها رو بدونه درد سر عوض کنی

sinakhore
01-09-2012, 10:31
از کدوم رام استفاده میکنی رام [ics_official] [4.0.4] گلکسی sl - بنام ehndroix - نسخه 12.8.26 خودش این امکان رو داره و میتونی جای مموری ها رو بدونه درد سر عوض کنی
لطف می کنی بگی چجوری اینکارو بکنم

omidmomid
01-09-2012, 10:36
لطف می کنی بگی چجوری اینکارو بکنم

من هم اکنون این رام را دارم استفاده میکنم و هر دو مموری داخلی و خارجی هم توسط گوشی هم توسط کامپیوتر به خوبی شناسایی میشه و نکته جالب اینکه میتونید جایه حافظه داخلی و خارجی را در قسمت تنظیمات عوض کنید.به این صورت که وارد تنظیمات شده بعد وارد storage شده و از گزینه ها وارد storage configuration شده و تیک use internal storage را برداشته و یه ریست کنید تا جایه حافظه داخلی و خارجی عوض بشه.
با تشکر

sinakhore
01-09-2012, 10:41
من هم اکنون این رام را دارم استفاده میکنم و هر دو مموری داخلی و خارجی هم توسط گوشی هم توسط کامپیوتر به خوبی شناسایی میشه و نکته جالب اینکه میتونید جایه حافظه داخلی و خارجی را در قسمت تنظیمات عوض کنید.به این صورت که وارد تنظیمات شده بعد وارد storage شده و از گزینه ها وارد storage configuration شده و تیک use internal storage را برداشته و یه ریست کنید تا جایه حافظه داخلی و خارجی عوض بشه.
با تشکر

مشکلم حل شد خیلی ممنون

bazel
24-10-2012, 13:30
با سلام و تشکر از شما آقای محمد حسین من عملیات را انجام دادم و به خوبی جای مموری کارت و SD عوض شد ولی بعد از اتصال با کابل USB به کامپیوتر دیگه کامپیوتر درایوها رو نمیشناسه و بعد از جدا کردن از کابل توی تنظیمات که نگاه می کنم می بینم فضای اشغال شده رو زده صفر و مجبورم دوباره ریستارت کنم گوشی رو لطفا این مشکلو برام حل کنید با تشکر.:dy:

avin4730
04-11-2012, 00:56
خیلی تک بود مممنوووووووووووون
موبایلستان نباشه چی میشه؟؟؟؟

mehran200067
12-11-2012, 22:20
آقا من این کارایی رو که گفتی با رام JPKPM کردم
شد ولی وقتی میخوام با Mass storage وصل شم هم حافظه داخلی و خارجی رو اصلا نمیشناسه و کامل قطع میشه
چیکار کنم؟

n.khatami
25-11-2012, 13:46
سلام عزیز، من یک galaxy y dous دارم که حافظه داخلیش 170mb هستش و روش sdcard کلاس 10 16gb دارم که با استفاده از کامپیوتر sd کارتم رو به 2 پارتیشن تقسیم کردم و با titanum تمام برنامه ها رو به اون انتقال میدم می خواستم ببینم اگه از روش شما استفاده کنم مشکلی واسم پیش نمیاد؟
795717

Sent from my GT-S6102 using Tapatalk 2

banbeli
09-01-2013, 00:00
سلام تورو خدا کمک کنین من وقتی میرم ان فیلو کپی کنم ارور میده میگه you cannot paste here because the file system is read only

esichan
11-02-2013, 17:38
سلام دوستان من مراحل فوق رو براي s5570 انجام دادم ولي الان ديگه مموري رو نميشناسه بايد چه كاري انجام بدم ؟


لطفا توضيح بدين ممنون

esichan
11-02-2013, 17:43
سلام تورو خدا کمک کنین من وقتی میرم ان فیلو کپی کنم ارور میده میگه you cannot paste here because the file system is read only

شما وارد نرم افزار root explorer كه ميشي قسمت بالا نوشته mount r/o روش كليك كن تغيير حالت بده به mount r/w مشكلت حل ميشه

Sorix
04-03-2013, 20:57
گوشی من sony xperia J هست من همچین مشکلی دارم این کارم امتحان کردم اما نشد :( من نمیدونم گوشیم چطوری رووت میشه :(( خوب منم میخوام رو sd برنامه ها install بشه :((

saeed65
28-03-2013, 19:03
من لینکارو رو تبلت وینتاچ با حافظه 4 گیگ چطوری انجام بدم؟

Peyman_cz
01-04-2013, 16:29
من لینکارو رو تبلت وینتاچ با حافظه 4 گیگ چطوری انجام بدم؟

پیشنهاد می کنم از نرم افزار Directory Bind این کارو انجام بدین، امن تر هست.

mohsenxxet
09-08-2014, 16:18
سلام من نصب کردم بابا ؛ اومد هیچ چیزی نداشت نه رم داخلی رو نشون میداد نه خارجی بابا چه کار کنم ریست فکوری کردم بازم هیچی نشون نمیده چه کار کنم؟ راهنماییم کنید ممنون میشم فلش هم زدم نشود نشون نمیده راهنمایم کنید گوشیم خراب شد گوشیم گلگسی اس4

milad.3141
11-08-2014, 11:56
سلام واسه اکسپریا ری هم راهی هست که بشه حافظه رو جابه جا کرد

mohsenxxet
12-08-2014, 09:50
سلام من نصب کردم اومد هیچ چیزی نداشت نه رم داخلی رو نشون میداد نه خارجی بابا چه کار کنم ریست فکوری کردم بازم هیچی نشون نمیده چه کار کنم؟ راهنماییم کنید ممنون میشم فلش هم زدم نشود نشون نمیده راهنمایم کنید گوشیم خراب شد گوشیم گلگسی اس کسی نیست جواب منو بده سه روزه

hasa2005
04-11-2014, 08:09
با سلام وعرض خدا قوت به تمام بچه های با معرفت موبایلستان .من یک تبلت با رام 4.2.2 دارم توی ادرسی که دادین سه تا فایل هم نام هست هرسه تا هم ظا هرا برای همین منظور گذاشته شده اما فایل اول که دقیقا با فایلی که شما تو سایت گذاشتین هم نام ویکی هست جایگزین کردم وریستارت هیچ اتفاقی نیفتاد باید برای این تبلت که رم داخلیش 2 گیگ هست چکار کنم رم 32 کلاس 10 خریدم اگر مشخصات تبلت را بخواین اینه و دیگه اینکه فایل فلششو دارم یکی دو بار ایراد پیدا کرده زدم درست شد تبلت چینی هست ولی ازش راضیم تنها مشکلش همین کمی حافظه داخلیه که اون هم به همت وراهنمایی شما حل میشه انشالله
اینهم مشخصات تبلت
برند تبلت Ztouch-tablet+mobil دوسیم کارت خور علامت اختصاریZtouch tabمدل MTK 6572 که شماره سی پی یو هم هستاندرویید نسخه 4.2.2حافظه داخلی 2گیگ
سرعت 1.2 گیگ
روی مین اینها رو نوشته p6572-BB-V2.2روی برچسب مین برد نوشته P1000+ PCB:V2.2 V205



متاسفانه اپلود برای من بسته است که فایلها را براتون بفرستم ولی نامشون را میفرستم
3-vold.fstab.fat
2-vold.fstab
1-vold

ehsan2004
04-11-2014, 19:16
قفل شد
دوست عزیز اینجا بخش ارشیو هست سوالتونو در بخش مربوط به تبلتهای اندروید مطرح کنید