PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ریستارت شدن پیاپی p990



Mohammad62
04-06-2007, 13:31
دوستان میخوام یکی از تجربه هام رو براتون بگم من خودم یک بعد از حذف کردن برنامه کریستال عربیک وقتی گوشی رو خاموش کردم و بعد که روشن کردم لوگوی سونی اریکسون پشت سر هم تکرار میشد و گوشی ریست میشد که مجبور شدم گوشی رو آپدیت کنم این بار روی گوشی یکی از دوستانم وقتی داشتم بک آپ اینباکسش رو برمیگردوندم وقتی گوشی ریست شد همون حالتی که قبلا برای خودم پیش اومده بود اتفاق افتاد و همش پشت سر هم ریست میشد که پیش خودم گفتم این هم باید حتما آپدیت بشه چون خیلی امتحان کردم همه جوره ولی روشن نمیشد پیش خودم گفتم مموری رو دربیارم شاید فرجی بشه مموری رو که در آرودم و گوشی رو روشن کردم بدون هیچ دردسری گوشی روشن شد اینها رو نوشتم که بخونید اگر دوستان همچنین مشکلی براشون پیش اومد و گوشیشون همین اشکال رو پیدا کرد این روش رو هم امتحان کنن تا شاید احتیاجی به آپدیت و فلش کردن گوشی نداشته باشن و کمتر به دردسر بیفتن

golshifteh
12-06-2007, 01:12
دوست عزیز جالب اینجاست که رو هر گوشی یه جور واکنش نشون میده.رو گوشی من خیلی راحت نصب شد و خیلی راحت هم پاک شد.ولی رو گوشی رفیقم همین بلا سرش اومد که البته با در آوردن مموری هم فرجی نشد.به دوستان پیشنهاد میکنم اگه چنین بلایی سرشون اومد گوشی رو پیش هیچ کس نبرن.تنها راهش آپدیته.که البته یه سری مزایا مثله به روز شدن گوشی رو هم داره.

TSAO TSAO
12-06-2007, 07:21
سلام دوست من

ممنون از اینکه تجربه گران بهاتونو در اختیار ما گذاشتی

عموما این ترفند زمانی قابل انجام است که برنامه مورد نظر روی مموری نصب شده باشد.

SaTaN 666
12-06-2007, 08:25
جالب اینجاست که من وقتی این مشکل برام پیش اومد آپدیتش کردم هم درست نشد
و مجبور شدم فلش کنم

mehdi2m
05-07-2007, 15:12
چجوری میشه این گوشی رو فرمت کرد برای منم این مشکل پیش اومده؟

Mohammad62
05-07-2007, 16:39
فرمت مموری یا مموری داخلی گوشی؟
اگر مموری داخلی هست وقتی میخوای مستر ریست کنی یک چک مارک یا تیک داره که اگر اون رو هم بزنی مموری داخلی گوشی هم فرمت میشه

FARID
05-07-2007, 17:07
برای فرمت مموری داخلی باید وارد منوی مخفی گوشی بشی.
برای آموزش وارد شدن به اینجا مراجعه کن :
http://www.mobilesara.net/showthread.php?t=30076

discovery11
05-07-2007, 20:08
سلام دوستان

من هم وقتی فارسی سازه کریستال رو نصب کردنم دقیقا همین بلا سرن اومد !!!!!!

آقا فرید درست میکن چون منم اون رو تو مموریم نصب کردم با در آوردن مموری گوشی بالا اومد بعدش با یه ریستار گوشیم مثل روزه اولش شد.

mehdi2m
06-07-2007, 00:21
نه منظور من وقتیه که گوشی بالا نمیاد و نمیتونیم از داخل گوشی مموری گوشی رو فرمت کنیم یه راه میانبر مثل نوکیا نداره که مثلا همزمان با کلید روشن چند تا کلید دیگر رو هم بگیریم که گوشی فرمت شه؟

FARID
06-07-2007, 08:55
نه منظور من وقتیه که گوشی بالا نمیاد و نمیتونیم از داخل گوشی مموری گوشی رو فرمت کنیم یه راه میانبر مثل نوکیا نداره که مثلا همزمان با کلید روشن چند تا کلید دیگر رو هم بگیریم که گوشی فرمت شه؟
شاید هم وجود داشته باشه من این کد رو نمیدونم.

amin6485
15-07-2007, 11:29
برای من هم این مشکل بوجود آمد بار اول با همون در آوردن مموری کار راه افتاد ولی گوشی حسابی کند شد، بعد که دو باره مموری رو گزاشتم دو باره همین مشکل بو جود آمد که این بار حتی با در آوردن مموری هم دروست نشد.
کار به جائی رسید که بر دمش گارانتی و اون هم مجبور شد بردش رو عوض بکنه، بورد گارانتی بود ولی شماره سریال جدید 15000 تومان خرج رو دستم گزاشت اون هم به خاطر همون برنامه Crystal لعنتی در هر صورت دفعه اول شانسی ممکن که درست بشه ولی دفعه های دیگه رو تضمین نیست.

Mohammad62
19-07-2007, 17:45
برای من هم این مشکل بوجود آمد بار اول با همون در آوردن مموری کار راه افتاد ولی گوشی حسابی کند شد، بعد که دو باره مموری رو گزاشتم دو باره همین مشکل بو جود آمد که این بار حتی با در آوردن مموری هم دروست نشد.
کار به جائی رسید که بر دمش گارانتی و اون هم مجبور شد بردش رو عوض بکنه، بورد گارانتی بود ولی شماره سریال جدید 15000 تومان خرج رو دستم گزاشت اون هم به خاطر همون برنامه Crystal لعنتی در هر صورت دفعه اول شانسی ممکن که درست بشه ولی دفعه های دیگه رو تضمین نیست.
دوست عزیز اون گارانتی احتمالا به شما دروغ گفته چون مشکل نرم افزاری با یک آپدیت ساده یا فلش کردن حل میشه و اون هم خیلی بی انصاف بوده که با وجود این که گارانتی بوده از شما 15000 تومن گرفته

amir3cm
28-07-2007, 20:53
manam hamin moshkelo daramm lotfan komakam konid.bayad ghoshimm update beshe?

Mohammad62
19-08-2007, 17:25
بله اگر کریستال عربیک رو نصب کردید و گوشی روشن نمیشه باید آپدیت کنید

eleboys1
05-09-2007, 01:31
سلام دوستان.
من هم همين مشكل رو داشتم و اين فروم خيلي بهم كمك كرد. تنها راه نجات از اين مشكل آپديت كردن هستش كه البته اگر اينترنت پرسرعت داشته باشيد كار جالبي هم هست!!! فكر نكنم هيچ جور كد و ترفند ديگه اي هم در اين مورد وجود داشته باشه! فقط بگم مرگ بر كريستال عربيك يك يك يك!!!!!!!!!!

Babak49
10-09-2007, 18:58
فوري فوري
ببخشيد اگر دوستان هستند بفرمايند طريقه آپديت كردن و فايل مربوطه را از كجا ميتونم بگيرم

™SIAMAK
10-09-2007, 21:34
فوري فوري
ببخشيد اگر دوستان هستند بفرمايند طريقه آپديت كردن و فايل مربوطه را از كجا ميتونم بگيرم
دوست عزيز شما به تاپيك زير مراجعه كن همه چي دستگيرت ميشه :
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=28020
:wink: :Great:

farzin_p990i
10-09-2007, 22:18
دوست عزیز جالب اینجاست که رو هر گوشی یه جور واکنش نشون میده.رو گوشی من خیلی راحت نصب شد و خیلی راحت هم پاک شد.ولی رو گوشی رفیقم همین بلا سرش اومد که البته با در آوردن مموری هم فرجی نشد.به دوستان پیشنهاد میکنم اگه چنین بلایی سرشون اومد گوشی رو پیش هیچ کس نبرن.تنها راهش آپدیته.که البته یه سری مزایا مثله به روز شدن گوشی رو هم داره.
تمام مشكل پي990 همين فيليپشه:115: :115: :115: :115: :115: :ouch:

™SIAMAK
11-09-2007, 06:36
تمام مشكل پي990 همين فيليپشه:115: :115: :115: :115: :115: :ouch:
دوست عزيز اين ديگه از اون حرفها بودا:exclaim: :exclaim: :exclaim: :exclaim: :exclaim:
آخه فليپ گوشي چه مشكلي داره :coonfused:

zakariya_razi
19-10-2007, 22:11
با سلام و تشکر از سایت خوبتون.
من امشب اولین باریه که با سایت شما آشنا میشم.
موضوعات جالبی داره که امیدوارم برام مفید باشه.
یادم باشه این سایتو به دوستام هم معرفی کنم.
شب همه بخیر.

ddt_2012
28-11-2007, 12:58
سلام
من هم همچنین مشکلی دارم ولی با خالی کردن مموری هم درست نشد.
فکر کنم همه اش بخطر همین نرمافزارهای داخل مموری باشه که از اول توش وارد شده بوده چون من نرم افزار wayfinder navi:sad:gatorرو نصب کردم
بعد از اینکه خاموش کردم گوشیم دیگه بالا نیومد.:mdr:

FARID
28-11-2007, 18:33
سلام
من هم همچنین مشکلی دارم ولی با خالی کردن مموری هم درست نشد.
فکر کنم همه اش بخطر همین نرمافزارهای داخل مموری باشه که از اول توش وارد شده بوده چون من نرم افزار wayfinder navi:sad:gatorرو نصب کردم
بعد از اینکه خاموش کردم گوشیم دیگه بالا نیومد.:mdr:

بله بارها گفتم نرم افزارهای trial روی مموری گوشی خیلی خطرناک هست.

klisa2
08-12-2007, 01:31
با سلام
منم همين مشگل رو داشتم اما وقتي رم گوشي در اوردم مشكل حل شد و گوشي سريع بالا اومد
به فكرم رسيد رم فرمت كنم اما وقتي مي خواستم فرمت كنم گوشي پيغام داد رم فاسد شده و نميتونه فرمت كنه
با كامپيوتر رفتم تو رم گوشي متاسفانه تو پوشه order\backup يك تعداد پوشه با حروف عجيب غريب بود كه نه كپي ميشد گرفت نه پاك ميشد از كل رم كپي گرفتم به غير از ان قسمت و رم اين بار از كامپيوترفرمت كردم
اما فرمت كردن همانا رم 1گيگ ابي سان ديسك فاسد بودن همانا. از كامپيوتر فرمت شد اما گوشي من ديگه اون رم قبول نكرد

FARID
08-12-2007, 08:19
با سلام
منم همين مشگل رو داشتم اما وقتي رم گوشي در اوردم مشكل حل شد و گوشي سريع بالا اومد
به فكرم رسيد رم فرمت كنم اما وقتي مي خواستم فرمت كنم گوشي پيغام داد رم فاسد شده و نميتونه فرمت كنه
با كامپيوتر رفتم تو رم گوشي متاسفانه تو پوشه order\backup يك تعداد پوشه با حروف عجيب غريب بود كه نه كپي ميشد گرفت نه پاك ميشد از كل رم كپي گرفتم به غير از ان قسمت و رم اين بار از كامپيوترفرمت كردم
اما فرمت كردن همانا رم 1گيگ ابي سان ديسك فاسد بودن همانا. از كامپيوتر فرمت شد اما گوشي من ديگه اون رم قبول نكرد

بارها و بارها اتفاق افتاده مموری تقلبی.

aydin.gsm1
13-07-2011, 10:03
دوستان میخوام یکی از تجربه هام رو براتون بگم من خودم یک بعد از حذف کردن برنامه کریستال عربیک وقتی گوشی رو خاموش کردم و بعد که روشن کردم لوگوی سونی اریکسون پشت سر هم تکرار میشد و گوشی ریست میشد که مجبور شدم گوشی رو آپدیت کنم این بار روی گوشی یکی از دوستانم وقتی داشتم بک آپ اینباکسش رو برمیگردوندم وقتی گوشی ریست شد همون حالتی که قبلا برای خودم پیش اومده بود اتفاق افتاد و همش پشت سر هم ریست میشد که پیش خودم گفتم این هم باید حتما آپدیت بشه چون خیلی امتحان کردم همه جوره ولی روشن نمیشد پیش خودم گفتم مموری رو دربیارم شاید فرجی بشه مموری رو که در آرودم و گوشی رو روشن کردم بدون هیچ دردسری گوشی روشن شد اینها رو نوشتم که بخونید اگر دوستان همچنین مشکلی براشون پیش اومد و گوشیشون همین اشکال رو پیدا کرد این روش رو هم امتحان کنن تا شاید احتیاجی به آپدیت و فلش کردن گوشی نداشته باشن و کمتر به دردسر بیفتن

خيلي جالبه!!!
همين مشكل براي من پيش اومد، شصتاد بار فلش زدم، CID گوشي رو بردم بالا GDFS رايت كردم،مشكل حل نشد.
تا اينكه مموري را در آوردم و گوشي بدون مشكل روشن شد!:ad:
تجربه جالبي بود!:bq:

aydin.gsm1
13-07-2011, 10:29
با سلام
منم همين مشگل رو داشتم اما وقتي رم گوشي در اوردم مشكل حل شد و گوشي سريع بالا اومد
به فكرم رسيد رم فرمت كنم اما وقتي مي خواستم فرمت كنم گوشي پيغام داد رم فاسد شده و نميتونه فرمت كنه
با كامپيوتر رفتم تو رم گوشي متاسفانه تو پوشه order\backup يك تعداد پوشه با حروف عجيب غريب بود كه نه كپي ميشد گرفت نه پاك ميشد از كل رم كپي گرفتم به غير از ان قسمت و رم اين بار از كامپيوترفرمت كردم
اما فرمت كردن همانا رم 1گيگ ابي سان ديسك فاسد بودن همانا. از كامپيوتر فرمت شد اما گوشي من ديگه اون رم قبول نكرد

اون فايلها و پوشه هاي عجيب و غريب فكر كنم مربوط ميشن به بدسكتور، اگه تو محيط cmd فرمت كنيد، يه كم طول ميكشه ولي درست فرمت ميشه.