PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش انتقال صدا از گوشی p990 بوسیله بلوتوث به کامپیوتر



Mohammad62
05-06-2007, 14:40
گوشی p990 همون طور که میدونید داری بلوتوس ورژن 2 و استریو هست و میتونید موسیقی و صداهای پخش شده رو به کامپیوتر ، هدفون بلوتوس و نسل جدید پخش های اتوموبیل که قابلیت اتصال به بلوتوس را دارند انتقال بدهید
برای انتقال به کامپیوتر ابتدا باید یک قطعه بلوتوس بر روی pc خود داشته باشید من این آموزش رو مبتنی بر برنامه BlueSoleil خدمت شما دوستان توضیح میدم بعد از نصب کامل برنامه و اطمینان از کارکرد برنامه از داخل برنامه و از قسمت منو ها با انتخاب گزینه my services بر روی قسمت properties کلیک می کنید تا وارد قسمت سرویسها شوید و قسمت headset audio gateway را پیدا کرده و در قسمت auto start this serives when my Bluetooth start تیک زده و در مرحله بعد قسمت av headphone رو از تب های پنجره پیدا کرده و بر روی auto start this serives when my Bluetooth start تیک زده و در قسمت playback device کارت صوتی کامپیوتر خود را انتخاب میکنید و در پایان کلید ok را میزنید حالا کامپیوتر خود را یک بار ریستارت میکنید تا تغییرات اعمال شود بعد از راه اندازی دوباره برنامه را باز میکنیم و بلوتوس گوشی خود را روشن میکنیم و گوشی خود را بوسیله برنامه pair میکنیم و تا عکس قفلی بر روی اسم کامپیوترمان بر روی گوشی ظاهر شود
حالا بر روی اسم کامپیوترمان روی گوشی کلیک میکنیم در صفحه باز شده در قسمت settings اسم کامپیوتر خودتان رو میبینید که باید برروی قسمت trust this device و enable as audio تیک بزنید
مثل شکل زیر
http://www.sharemation.com/xsoftware/p990i/1-1.jpg
حالا بر روی قسمت services کلیک کنید و سرویسهایی رو که کامپیوترتان ساپورت میکند نمایان میشود مثل شکل زیر که باید دو سرویسی که دورشان خط قرمز کشیده شده وجود داشته باشد

http://www.sharemation.com/xsoftware/p990i/2.jpg
بعد از اطمینان از این مراحل بر روی قسمت done کلیک کرده و بر روی قسمتی که عکس یک هد ست هست میرویم و میبینیم که کامپیوتر ما به عنوان یک هندزفری و وسیله صوتی در این قسمت اضافه شده مثل شکل زیر
http://www.sharemation.com/xsoftware/p990i/1.jpg
حالا در قسمت منوی بلوتوس گوشی بر روی قسمت وسط منو که عکس یک گوشی قرار داره میرویم و دوباره بر روی اسم کامپیوترمان کلیک نموده و در صفحه باز شده از بالای صفحه بر روی قسمت computer کلیک نموده و منوی connect ظاهر می شود
مثل شکل زیر
http://www.sharemation.com/xsoftware/p990i/1-1.jpg
بر روی آن کلیک میکنیم که بعد از کانکت شده آیکون یک هدست یا همون هندزفری بر روی منوی وضعیت پایین گوشی ظاهر می شود که نشان از کانکت شدن گوشی به pc دارد حالا باید جهت تست یک فایل رو پخش کرد وارد مدیا پلایر شوید و یک فایل رو انتخاب و پخش کنید به صورت پیش فرض وقتی شما به کامپیوترتان کانکت هستید وقتی مدیاپلایر فایلی رو پخش میکنه به کامپیوتر انتقال پیدا میکنه و اگر این جور نبود و صدا باز هم از اسپیکر خود گوشی پخش میشد با چرخاندن دکمه جاگ دیال کنار گوشی منوی ترنسفر ظاهر میشه و میتونید اسم کامپیوتر خودتون رو انتخاب کنید تا صدا به pc شما منتقل بشه و خواهید دید که صدا از اسپیکر های کامپیوتر شما پخش خواهد شد البته با استفاده و کنترل از روی گوشی شما اگر یک سیستم صوتی خوب هم داشته باشید که عالیه چون صدا افت کیفیت زیادی نداره حالا وقتی شما عمل پخش رو شروع کردید و صدا از اسپیکر کامپیوترتون در اومد با چرخوندن دکمه jog dial یا کلیک بر روی کم یا زیاد صدا بر روی مدیا پلایر مثل شکل زیر که میبینید نوشته صدا به کامپیوتر در حال انتقاله و میتونید با کلیک بر روی قسمت speaker دوباره صدا رو از اسپیکر گوشیتون پخش کنید مثل شکلهای زیر
http://www.sharemation.com/xsoftware/p990i/4.jpg
|
http://www.sharemation.com/xsoftware/p990i/5.jpg
|
http://www.sharemation.com/xsoftware/p990i/6.jpg
امیدوارم این مطلب مفید واقع بشه و بدونید که این هم یکی از قابلیتهای بالای این گوشی هست و میتونید به گوشیتون افتخار کنید خیلی ها میگن گوشی ما مدل ..... با این که خیلی از گوشی تو ارزون تره صداش این قدر بلند تره ولی فکر کنم هرکدوم این رو ببینن فکشون میچسبه به زمین و صدای گوشیشون رو کم میکنن

mardtanhayeshab
08-07-2007, 20:09
با سلام

دوست عزیز من تمام کارها را مو بخ مو انجام دادم
اما با وجود اینکه در سرویس ها در گوشیم advanced Audio و Headset getway دارد اما در گوشیم عکس هنندز فری نمیاد هنگام استفاده از Medi Player گوشی اسم کامپیوترم در لیست
Transfer to : هست اما هنگامی که کامپیوتر را برای Transfer انتخاب میکنم پیغام
can not connect to Home_pc ( Home PC is my computer name را میدهد .
لطف میکنید راهنمائی کنید مشکل کجاست . ؟!

با تشکر محمدرضا :go: :arrow: :111: :flower: :love: :rules:

در ضمن من یک هنز فری بلتوس Sony ericsson HBH-GV435 دارم که هنگام خرید گوشی روی بسته بندی گوشیم بوده (گارانتی سیتادل)اما با آن هم نمیتونم از مدیا پلیر آهنگ ترانسفر کنم .
مشکل در این باره چه جوری حل میشه

Mohammad62
09-07-2007, 10:40
با هندز فری خود گوشی که نمیشه ولی اون مشکلتون رو بررسی میکنم و نتیجه رو اعلام میکنم

mardtanhayeshab
17-07-2007, 16:33
:na: :coonfused: :180: :coool:

از لطفت بی نهایت سپاسگزارم .
من هنوز منتظر بررسی و جواب شما هستم.

:whistle: :rofl:

Mohammad62
17-07-2007, 16:47
راستش من بررسی نمودم اگر بلوتوستون busy نباشه بدون هیچ مشکلی وصل میشه و شما باید اول کانکت بشید تا آیکن هندزفری هم بیاد

jafar2820
20-07-2007, 11:39
دستت درد نکنه محمد جان خیلی عالی بود من که حال کردم
به گوشیم افتخار می کنم

mardtanhayeshab
28-07-2007, 20:14
راستش هنوز مشکلم حل نشده .
هر کاری هم میکنم نمیشه
به نظر شما ممکنه بلوتوس کامپیوترم ضعیف باشه مدلش میکرسیم هست خیلی شبیه USB Memory هست و 8000 تومان خریدمش.

Mohammad62
07-08-2007, 16:19
ببینید اول باید گوشی رو کانکت کنید(یعنی در منوی بلوتوس گوشی که رفتید کانکتن بشید به pc که اون رو pair کردین) و بعد از این که کانکت شد به pc بعد از مدیا پلایر صدا رو انتقال بدید

ImanKhan
09-09-2007, 02:47
با سلام

دوست عزیز من تمام کارها را مو بخ مو انجام دادم
اما با وجود اینکه در سرویس ها در گوشیم advanced Audio و Headset getway دارد اما در گوشیم عکس هنندز فری نمیاد هنگام استفاده از Medi Player گوشی اسم کامپیوترم در لیست
Transfer to : هست اما هنگامی که کامپیوتر را برای Transfer انتخاب میکنم پیغام
can not connect to Home_pc ( Home PC is my computer name را میدهد .
لطف میکنید راهنمائی کنید مشکل کجاست . ؟!

با تشکر محمدرضا :go: :arrow: :111: :flower: :love: :rules:

در ضمن من یک هنز فری بلتوس Sony ericsson HBH-GV435 دارم که هنگام خرید گوشی روی بسته بندی گوشیم بوده (گارانتی سیتادل)اما با آن هم نمیتونم از مدیا پلیر آهنگ ترانسفر کنم .
مشکل در این باره چه جوری حل میشه

منم دقیقا همین مشکل رو دارم بیشتر راهنمایی کنید

flyatsky
14-09-2007, 16:07
با سلام
من هم خيلي مشتاقم با Sony ericsson HBH-GV435 بتونم موسيقي گوش كنم اگه راهنمائي كنيد بي نهايت ممنون ميشم .

hossein_marmar
29-09-2007, 13:00
سلام
من توي لسيت سرويس ها اصلا av headphone و headset audio gateway برام فعال نيست !
چرا ؟

Mohammad62
01-10-2007, 14:52
با سلام
من هم خيلي مشتاقم با Sony ericsson HBH-GV435 بتونم موسيقي گوش كنم اگه راهنمائي كنيد بي نهايت ممنون ميشم .
متاسفانه با هندزفری این امکان وجود نداره

Mohammad62
01-10-2007, 14:54
سلام
من توي لسيت سرويس ها اصلا av headphone و headset audio gateway برام فعال نيست !
چرا ؟
احتمالا بلوسویل این سرویسها رو برای قطعه سخت افزاری بلوتوس شما نمیتونه راه اندازی کنه
یک بار هم بلوسویل رو حذف و سپس دوباره نصب کنید و تست کنید

hossein_marmar
02-10-2007, 01:36
سلام
يه ورژن ديگه نصب كردم درست شد.
من bluetooth 20 متري دارم ولي براي پخش آهنگ اگه فاصله بيشتر از 2-3 متر بشه صدا خيلي خراب ميشه. مشكل از گوشيه يا bluetooth كامپيوتر؟

Mohammad62
06-10-2007, 11:02
هیچ کدوم
چون این که بلوتوس 20 متری یا مثلا 10 متری و آنتن دار و بدون آنتن همش خالی بندیه
چون اصلا بلوتوس آنتن نداره و نهایتا همون 4 یا 5 متر رو جواب میده و اونهایی هم که میبینی آنتن داره آنتنش الکیه و یک تیکه پلاستیک بیشتر نیست
چون یک بار بلوتوس خودم از دستم افتاد و قابش شکست و دیدم آنتنش الکیه و به هیچ جا وصل نیست

FARID
06-10-2007, 19:29
هیچ کدوم
چون این که بلوتوس 20 متری یا مثلا 10 متری و آنتن دار و بدون آنتن همش خالی بندیه
چون اصلا بلوتوس آنتن نداره و نهایتا همون 4 یا 5 متر رو جواب میده و اونهایی هم که میبینی آنتن داره آنتنش الکیه و یک تیکه پلاستیک بیشتر نیست
چون یک بار بلوتوس خودم از دستم افتاد و قابش شکست و دیدم آنتنش الکیه و به هیچ جا وصل نیست
ولی من با این زیاد موافق نیستم با اینکه محمد جان شما استاد مایی.
من بلوتوثم خیلی قدیمیه و کلاس یک هست آنتن داره و بردش 100 متره.
کلا آداپتور بلوتوث دو جوره کلاس یک با برد 100 متر و کلاس 2 با برد 10 متر.

Mohammad62
08-10-2007, 17:02
ولی من با این زیاد موافق نیستم با اینکه محمد جان شما استاد مایی.
من بلوتوثم خیلی قدیمیه و کلاس یک هست آنتن داره و بردش 100 متره.
کلا آداپتور بلوتوث دو جوره کلاس یک با برد 100 متر و کلاس 2 با برد 10 متر.
داری چوب کاریمون میکنی آقا فرید
شما استاد مایی :flower:
ولی یک بار قاب بلوتوست رو باز کن ببین آنتنش به جایی وصله باز کردنش خیلی راحته اگر وصل نباشه برد زیادی نمیتونه بده
اکثر مدلها و مارکهای اصلی آنتن ندارن که قیمتشون هم بالای 15 هزار تومنه در صورتیه که مارک بیلینتون که مدلهای مشابه چینی با اسامی مشابه به اون دارن رو با 6500 تومان میشه خرید و در مورد کلاس یک و دو حرفتون کاملا دقیق و درسته