PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [آموزش] استفاده از هندزفری آیفون وhtc بر روی گلکسی اس2



ehsan2004
19-07-2011, 18:00
با سلام خدمت دوستان عزیز این بار براتون یه سوپرایز توپ دارم که بازم به داشتن این گوشی و سیستم عامل اندروید و ویژگی اوپن سورس بودن پی ببرید





همون طور که میدونین هندزفری کلا سامسونگ ها تنها یه دکمه داره و درضمن کیفی جالبی هم نداره و همیشه دوست داشتم که از هندزفری ایفون یا از هندزفری Zagg که مخصوصه آیفون هست و یا از هندزفری موزیک HTC استفاده کنم تا بتونم هم تماس ها را جواب بدم و هم از کیفیت خوبه این هدفون ها استفاده کنم خوب به لطف سیستم عامل باز و خوبه اندروید این امر تحقق پیدا کرد و امروز تونستم هر سه مدل هندزفری بالا را تست کنم روی گوشی عزیزم و الان دیگه گوشیم همه چیزش کامل شده :ab:




اما روش کار اینه که اگه نحوه اتصال هندزفری های ایفون و HTC را با هم مقایسه کنیم کاملا با هم یکی هستند و شاید یکی از مواردی که این دو از هم تقلید کردند همین مورد هست که سرش دارن با هم دعوا میکنن ..بگذریم..



حالا اگه ما بتونیم ساپورت هندزفری HTC را به گوشیمون اضافه کنیم اونوقت میتونیم به راحتی از هندزفری آیفون هم استفاده کنیم



شما با نصب پچی که در زیر گذاشته شده هم قابلیت گفته شده در بالا را پیدا میکنین و هم از فیکسر شبکه ad-hoc Fixer که در اتصال به وای فای لپ تاپ مشکل داره بهره مند میشید این فیکسر برای همه ورژن های اندروید باید جواب بده دوستان تست کنن نتیجه را بگن



اما روش نصب:



فایل ضمیمه را دانلود کنین

به فضای داخلی گوشیتون منتقلش کنین

برید به ریکاوری مد

و install zip from sd را بزنین

بعد فایل را انتخاب کنین و فلش بزنین

بعد از بالا اومدن این دو مورد بالا اضافه خواهد شد

برید حال کنین



بنده این مود را روی سه مدله هندزفری HTC دیزایر و هندزفری Zagg Smartbud و هم هندزفری آیفون4 تست کردم و کاملا جواب میده و خدایی بهترینش همون هندزفری ZAGG بود ولی خوب هندزفری HTC و آیفون کاملا دکمه موزیک روش داشت



نکته دوم:برای هندزفری هایی که دکمه موزیک روش داره به راحتی میتونین آهنگ را عقب یا جلو ببرید و برای هندزفری هایی مثله zagg باید از برنامه Poweramp استفاده کنین که با دوبار فشار دادن دکمه آهنگ جلو میره و با سه بار فشار دادن عقب میره و یه بار هم میشه play,
pause


موفق باشید


کپی برداری از مطالب فوق باید با ذکر نام نویسنده موضوع و سایت موبایلستان باشد از عزیزانی که این امر را رعایت میکنن کمال تشکر را دارم

H@DI
19-07-2011, 18:58
مثل همیشه عالی بود احسان جان

hos1370
19-07-2011, 22:30
فقط دو سوال
یک:بعد از هر بار تعویض رام باید دوباره اینو نصب کرد؟
دو:اون فایلی رو که باید دانلود کنیم و بریزیم رو مموری باید همیشه داخل مموری باشه یا بعد از نصب میتونیم پاک کنیم؟

ehsan2004
20-07-2011, 13:53
فقط دو سوال
یک:بعد از هر بار تعویض رام باید دوباره اینو نصب کرد؟
دو:اون فایلی رو که باید دانلود کنیم و بریزیم رو مموری باید همیشه داخل مموری باشه یا بعد از نصب میتونیم پاک کنیم؟

1.بله چون این پچ روی رام نصب میشه و بعد از هر بار نصب رام جدید باید نصبش کنین
2.نه نیازی نیست که همیشه داخل مموری باشه بلکه وقتی از طریق ریکاوری مد نصبش کردید دیگه میتونین پاکش کنین

moienh
23-07-2011, 12:12
سلام به دوستان من اين فايل شما را گرفتم ولي روي رام من نصب نشد ميشه بگيد اشکال از کجاست؟رام من همون رام فارسي شده اروپاست ۲.۳.۴

ehsan2004
23-07-2011, 14:09
سلام به دوستان من اين فايل شما را گرفتم ولي روي رام من نصب نشد ميشه بگيد اشکال از کجاست؟رام من همون رام فارسي شده اروپاست ۲.۳.۴

توی ریکاوری چه اروری میده؟دقیق ارورش را بگید تا راهنمایتتون کنم

درضمن برای نصب این افزونه باید حتما clockworkmode داشته باشید

aitak
23-07-2011, 16:51
مهندس عزیز دست مریزاد. بازم گل کاشتی
خوشحالم این گوشی رو دارم نه بخاطر اینکه گالکسیه بخاطر اینکه توام داری:cv:
منتظر شاهکارهای بعدی هستیم

moienh
24-07-2011, 23:40
عزيز مشکل حل شد خيلي ممنون

hamid_mam
05-08-2011, 08:50
دوست عزیز لینک خرابه.

parmismobile
06-08-2011, 12:21
دوست عزیز لینک خرابه.
نه دوست عزیز به خاطر سرور سایت بود
آقا احسان من این پچ رو ریختم اما وای فای رو که روشن میکنم 5 ثانیه بعد خاموش میشه!

ehsan2004
06-08-2011, 12:30
نه دوست عزیز به خاطر سرور سایت بود
آقا احسان من این پچ رو ریختم اما وای فای رو که روشن میکنم 5 ثانیه بعد خاموش میشه!

مشکل از مودم هست باید مورد را عوض کنین
البته بعضی رام ها اینطوری هستند اگه دیدید مشکل دارید بگید تا پچ تنهای هدفون را بزارم

vestaboy
06-08-2011, 15:17
ممنون از راهنمایی شما
اونوقت میشه از هندزفری خود سامسونگ هم برای تعویض آهنگ استفاده کرد؟منظورم با نصب این برنامه ؟

vestaboy
06-08-2011, 15:29
ممنون از راهنمایی شما
اونوقت میشه از هندزفری خود سامسونگ هم برای تعویض آهنگ استفاده کرد؟منظورم با نصب این برنامه ؟

hamid_mam
06-08-2011, 17:29
سلام
آقا احسان این پچ رو من ریختم اما وای فای بعد از روشن کردن بلافاصله خاموش میشه . میشه بگید منظور از عوض کردن مودم چیه ؟ لطفا کمک کنید .مرسی


سلام
آقا احسان این پچ رو من ریختم اما وای فای بعد از روشن کردن بلافاصله خاموش میشه . میشه بگید منظور از عوض کردن مودم چیه ؟ لطفا کمک کنید .مرسی

آقا احسان مودمو عوض کردم همینطور wipe هم کردم ولی درست نشد. لطفا کمک کنید. wi-fi ندارم.:ak:

ehsan2004
07-08-2011, 15:32
سلام
آقا احسان این پچ رو من ریختم اما وای فای بعد از روشن کردن بلافاصله خاموش میشه . میشه بگید منظور از عوض کردن مودم چیه ؟ لطفا کمک کنید .مرسی



آقا احسان مودمو عوض کردم همینطور wipe هم کردم ولی درست نشد. لطفا کمک کنید. Wi-fi ندارم.:ak:

شما این افزونه را روی رام رسمی زدید؟باید رام کوک شده باشه
اگه رام کوک شد هست رامتون بگید چی هست تا بهتون بگم چکار کنین که به حالته اولیه برگردید


ممنون از راهنمایی شما
اونوقت میشه از هندزفری خود سامسونگ هم برای تعویض آهنگ استفاده کرد؟منظورم با نصب این برنامه ؟

آره میتونین با همین برنماه از هندزفری خوده سامسونگ واسه همین کار استفاده کنین

hamid_mam
08-08-2011, 16:03
آقا احسان رام اصلی 2.3.4 فارسی.
دوباره روت رام کردم درست شد. ممنون

ehsan2004
09-08-2011, 12:56
آقا احسان رام اصلی 2.3.4 فارسی.
دوباره روت رام کردم درست شد. ممنون

اره دیگه درست میشه اگه میخواید فقط از قابلیت هدفون استفاده کنین اون فایل زیپ را باز کنین و فایل wpa_supplicant را پاک کنین اینطوری این قابلیت وای فای حذف میشه

vestaboy
09-08-2011, 13:28
شما این افزونه را روی رام رسمی زدید؟باید رام کوک شده باشه
اگه رام کوک شد هست رامتون بگید چی هست تا بهتون بگم چکار کنین که به حالته اولیه برگردید



آره میتونین با همین برنماه از هندزفری خوده سامسونگ واسه همین کار استفاده کنین

ممنون از راهنمایی شما پس کلا میشه با هر هنذفری که روش 1 دکمه داره برای قطع و وصل تماس این کارو کرد؟
مثلا ep630i کریتیو؟

ehsan2004
09-08-2011, 13:35
ممنون از راهنمایی شما پس کلا میشه با هر هنذفری که روش 1 دکمه داره برای قطع و وصل تماس این کارو کرد؟
مثلا ep630i کریتیو؟

نه هر هندزفری چون باید از لحاظه فنی به هم دیگه بخورن شما اگه دارید تست کنین نتیجه را بگید البته بعیدم نیست ولی ممکنه جواب بده ممکنه نده درهرصورت تست کنین اگه شد خبرش را همینجا بدید

vestaboy
09-08-2011, 13:52
نه هر هندزفری چون باید از لحاظه فنی به هم دیگه بخورن شما اگه دارید تست کنین نتیجه را بگید البته بعیدم نیست ولی ممکنه جواب بده ممکنه نده درهرصورت تست کنین اگه شد خبرش را همینجا بدید

نه من ندارم اما تو فکرش هستم اس 2 بگیرم
اما گذاشتم هم ارزون تر بشه و هم اینکه ببینم مشکل داغ کردن و صفحه نمایشش به کجا میرسه
ممنون به هر حال

seyyedalex
16-08-2011, 19:46
با سلام خدمت آقا احسان.
بنده رامم dr.akrim Kg6 V1 هستش اگه این پچ رو که گفتی نصب کنم مشکلی که پیش نمیاد؟

ehsan2004
17-08-2011, 11:07
با سلام خدمت آقا احسان.
بنده رامم dr.akrim Kg6 V1 هستش اگه این پچ رو که گفتی نصب کنم مشکلی که پیش نمیاد؟

نه مشکلی نداره و جواب میده فقط قبلش اگه خواستید از توی این مسیر این فایل را بکاپ بگیرید که اگه مشکلی در اتصال وای فای بوجود اومد بتونین برش گردونین:

با روت اکسپلورر برید به این مسیر و این قایل را بکاپ بگیرید:

system\bin\wpa_supplicant

بعد پچ را بزنین اگه مشکلی با وای فای بود این را ریستور کنین

پچ هدفون مشکلی نداره و روی همه رام های کوک شده جواب میده

msz
18-08-2011, 16:48
سلام. من پچ رو زدم و وایرلس گوشی خودبه خود off می شد.\wpa_supplicant رو هم کپی کرده بود ولی وقتی برگردوندم آیکون wifi روشنه اما کار نمی کنه!
چه کار کنم؟؟
ویرایش: مشکل حل شد!

ehsan2004
19-08-2011, 20:05
سلام. من پچ رو زدم و وایرلس گوشی خودبه خود off می شد.\wpa_supplicant رو هم کپی کرده بود ولی وقتی برگردوندم آیکون wifi روشنه اما کار نمی کنه!
چه کار کنم؟؟
ویرایش: مشکل حل شد!

اون بکاب را ریستور کنین حله
در ضمن این پچ جواب میده ولی یه موردی هست

باید قبل از زدنه پچ اون وایرلس را به صورت دستی توی وای فای بسازید و اد کنین بعد این پچ را بزنین من این کار را میکنم و مشکلی نداره ولی اگه قبل از ساخته پچ اون نقطه اتصال وایرلس را نسازید مشکل خواهید داشت

raminhp
23-08-2011, 12:24
با سلام
آقا احسان من همه کارا رو کردم ولی وقتی هندزفری رو میزنم اون بالا علامتش میاد ولی اصلا صدا نداره
رامم رام رسمی اروپا2.3.4 هست

ehsan2004
24-08-2011, 10:32
با سلام
آقا احسان من همه کارا رو کردم ولی وقتی هندزفری رو میزنم اون بالا علامتش میاد ولی اصلا صدا نداره
رامم رام رسمی اروپا2.3.4 هست

پست اول را مطالعه فرمایید

واسه رامه رسمی نیست!!

raminhp
24-08-2011, 10:45
خیلی ببخشید واقعا شرمنده

rbm2020
06-09-2011, 00:20
من میخوام اهنگ از هدست جبرا گوش کنم باید چیکار کنم

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

soft_b
06-09-2011, 00:33
با هندزفری n900 یا 5800 میشه وصل شد و آهنگ گوش داد؟
کیفیت صدا بالا نمیره؟
چجوری میتونیم بلندی صدا رو زیاد کنیم؟

ehsan2004
06-09-2011, 11:09
من میخوام اهنگ از هدست جبرا گوش کنم باید چیکار کنم

sent from my gt-i9100 using tapatalk

اگه موزیک باشه میتونین ولی معمولی باشه باید توی مشخصاتش نگاه کنین ببینید چنین قابلیتی داره یا نه
درضمن وصل شدن به هندزفری بلوتوث کاره سختی نیست و مشکلی نداره


با هندزفری n900 یا 5800 میشه وصل شد و آهنگ گوش داد؟
کیفیت صدا بالا نمیره؟
چجوری میتونیم بلندی صدا رو زیاد کنیم؟

خیر نمیشه چون ساختار نوکیا با ایفون و اندروید متفاوته
فقط میتونین از هدفونش استفاده کنین


کیفیت صدا خیلی خوبه اگه هدفونتون خوب باشه
من با زگ نمیتونم صدا را به نصف برسونم
زگ که تو ایران پیدا نمیشه ولی فیلیپس دوستان خریده بودند خیلی راضی بودند

rbm2020
06-09-2011, 13:01
اگه موزیک باشه میتونین ولی معمولی باشه باید توی مشخصاتش نگاه کنین ببینید چنین قابلیتی داره یا نه
درضمن وصل شدن به هندزفری بلوتوث کاره سختی نیست و مشکلی نداره



خیر نمیشه چون ساختار نوکیا با ایفون و اندروید متفاوته
فقط میتونین از هدفونش استفاده کنین


کیفیت صدا خیلی خوبه اگه هدفونتون خوب باشه
من با زگ نمیتونم صدا را به نصف برسونم
زگ که تو ایران پیدا نمیشه ولی فیلیپس دوستان خریده بودند خیلی راضی بودند

من بهش وصل میشم و تماس گرفتن و جواب دادن قضیه اش حله
فقط میخوام موزیک پخش کنم


این عکس هدستمه که از کسی گرفتم برای تست

http://www.pic.iran-forum.ir/images/588v1mzy97kwjxqi65vc.jpg

http://www.pic.iran-forum.ir/images/6vj2qqi2qfnzay757qi8.jpg

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

ehsan2004
06-09-2011, 13:53
من بهش وصل میشم و تماس گرفتن و جواب دادن قضیه اش حله
فقط میخوام موزیک پخش کنم


این عکس هدستمه که از کسی گرفتم برای تست

http://www.pic.iran-forum.ir/images/588v1mzy97kwjxqi65vc.jpg



sent from my gt-i9100 using tapatalk

برید توی کاتالوگش بخونید ببینید قابلیته موزیک گوش دادن داره یا نه چون بعضی هدست ها ندارن و باید به جاش از هدست های موزیک استفاده کنین

rbm2020
06-09-2011, 16:15
برید توی کاتالوگش بخونید ببینید قابلیته موزیک گوش دادن داره یا نه چون بعضی هدست ها ندارن و باید به جاش از هدست های موزیک استفاده کنین

کاتالوگش موجود نیست!!!!!!!!!!!!!
من از کسی گرفتم و فقط هدست با شارژرش موجوده!!!!!!!!!
کسی این مدل رو نمیشناسه یا خودش نداره
با لب تاپ که امتحان میکنم اهنگ رو پخش میکنه یعنی در اصل کل صدای لب تاب میوفته روی هد ست حالا هرچی باشه (موزیک و فیلم و صداهای محیط ویندوز و ...) ولی در گوشی فقط هنگام مکالمه صدا منتقل میشه

ehsan2004
09-09-2011, 15:13
کاتالوگش موجود نیست!!!!!!!!!!!!!
من از کسی گرفتم و فقط هدست با شارژرش موجوده!!!!!!!!!
کسی این مدل رو نمیشناسه یا خودش نداره
با لب تاپ که امتحان میکنم اهنگ رو پخش میکنه یعنی در اصل کل صدای لب تاب میوفته روی هد ست حالا هرچی باشه (موزیک و فیلم و صداهای محیط ویندوز و ...) ولی در گوشی فقط هنگام مکالمه صدا منتقل میشه

مدلش را توی نت سرچ بزنین ببینید با گوشی قابلیت پخش آهنگ را داره یا نه
مدلش که مشخصه راحت میتونین کاتالوگش را پیدا کنین

i8910
09-09-2011, 16:05
کاتالوگش موجود نیست!!!!!!!!!!!!!
من از کسی گرفتم و فقط هدست با شارژرش موجوده!!!!!!!!!
کسی این مدل رو نمیشناسه یا خودش نداره
با لب تاپ که امتحان میکنم اهنگ رو پخش میکنه یعنی در اصل کل صدای لب تاب میوفته روی هد ست حالا هرچی باشه (موزیک و فیلم و صداهای محیط ویندوز و ...) ولی در گوشی فقط هنگام مکالمه صدا منتقل میشه

دوست عزیز هندزفری های جبرا غیر از چند نمونه استریو فقط روی گوشی های نوکیا قابلیت پخش موزیک رو دارند.البته افرادی مثل آقا احسان که دست تو کار فریمور ها دارند باید بتونند فایل مربوطه رو از گوشیهای نوکیا استخراج و روی گوشیهای دیگه اجرا کنند که باید اگه زحمتش رو قبول کنند برای دوستان دیگه انجام بدند.

Galaxy-S2
10-09-2011, 12:29
آقا احسان من از این فایل استفاده، اما متأسفانه ( مثل چنتای دیگه از دوستان ) Wi-Fi خود به خود خاموش میشه و ...
حتی اون فایلی که توی پوشه bin بود که فرمودی پاکش کنید، پاک کردم و مجدد نصب کردم، اما بازم مشکل حل نشد
رامم: 2.3.4 XXKH3 ( البته کاستوم ریختم)
میشه بفرمایید چیکار کنم؟

Galaxy-S2
11-09-2011, 05:28
آقا احسان من از این فایل استفاده، اما متأسفانه ( مثل چنتای دیگه از دوستان ) Wi-Fi خود به خود خاموش میشه و ...
حتی اون فایلی که توی پوشه bin بود که فرمودی پاکش کنید، پاک کردم و مجدد نصب کردم، اما بازم مشکل حل نشد
رامم: 2.3.4 XXKH3 ( البته کاستوم ریختم)
میشه بفرمایید چیکار کنم؟

ضمنأ اینو هم عرض کنم که مودم kh3 رو از طریق CWM و مودم kg3 رو با odin نصب کردم، بازم مشکل حل نشد
حالا من چیکار کنم؟؟؟!

Galaxy-S2
11-09-2011, 12:11
آقا احسان من از این فایل استفاده، اما متأسفانه ( مثل چنتای دیگه از دوستان ) wi-fi خود به خود خاموش میشه و ...
حتی اون فایلی که توی پوشه bin بود که فرمودی پاکش کنید، پاک کردم و مجدد نصب کردم، اما بازم مشکل حل نشد
رامم: 2.3.4 xxkh3 ( البته کاستوم ریختم)
میشه بفرمایید چیکار کنم؟


ضمنأ اینو هم عرض کنم که مودم kh3 رو از طریق cwm و مودم kg3 رو با odin نصب کردم، بازم مشکل حل نشد
حالا من چیکار کنم؟؟؟!

خوااااهش میکنم، ک30 نیست کمک کنه؟؟؟!
الان تکلیف گوشی من چیه؟؟؟

C0D3R
11-09-2011, 12:51
خوااااهش میکنم، ک30 نیست کمک کنه؟؟؟!
الان تکلیف گوشی من چیه؟؟؟

سلام

دوست عزيز شما اين فايل رو دانلود و جايگزين فايل گوشيت در مسير system/bin كن و گوشيو يكبار ريبوت كن و به ريكاوري مود برو و از منوي advance گزينه wipe dalvic رو انتخاب كن و دوباره گوشيو ريبوت كن مشكل بايد حل بشه


wpa_supplicant (http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=621403&d=1315732163)

در آخر هم دوست عزيز بخاطر pm ممنون شما بهم لطف دارين اما خواهشي كه دارم اينه لطف كنين سوالي رو كه توي تاپيك مطرح ميكنين منتظر جواب باشيد و كمي صبر كنين تا دوستان به مشكل رسيدگي كنن و اگر جوابي ندادند مثل همين كاري كه كردين با pm خبر بدين و از زدن پستهاي تكراري خودداري كنين تا تاپيك بي جهت شلوغ نشه .

موفق باشين

SEDANEH
22-09-2011, 12:23
سلام دوستان من امتحان می کنم می گه فایل پشتیبانی نمی شه
نقل قول از:سلام

دوست عزيز شما اين فايل رو دانلود و جايگزين فايل گوشيت در مسير system/bin كن و گوشيو يكبار ريبوت كن و به ريكاوري مود برو و از منوي advance گزينه wipe dalvic رو انتخاب كن و دوباره گوشيو ريبوت كن مشكل بايد حل بشه

wpa_supplicant

در آخر هم دوست عزيز بخاطر pm ممنون شما بهم لطف دارين اما خواهشي كه دارم اينه لطف كنين سوالي رو كه توي تاپيك مطرح ميكنين منتظر جواب باشيد و كمي صبر كنين تا دوستان به مشكل رسيدگي كنن و اگر جوابي ندادند مثل همين كاري كه كردين با pm خبر بدين و از زدن پستهاي تكراري خودداري كنين تا تاپيك بي جهت شلوغ نشه .

موفق باشين
من دیروز خریدم لطفا تخصصی تر توضیح دهید با تشکر

ehsan2004
22-09-2011, 12:25
سلام دوستان من امتحان می کنم می گه فایل پشتیبانی نمی شه

شما چیو امتحان میکنی؟
پچ را زدید روی گوشی با ریکاوری مد؟
چه هدستی تست کردید"؟

SEDANEH
22-09-2011, 21:32
شما چیو امتحان میکنی؟
پچ را زدید روی گوشی با ریکاوری مد؟
چه هدستی تست کردید"؟

سلام
نرم افزاری که هدست های دیگر را می خواند .من الان به غیر از هدست خود سامسونگ نمی تونم از هدست های دیگر استفاده کنم بقیه هدست ها صدا را خراب می کنند حرفه من موسیقی است.هنذفری موزیکال نوکیا را نمی خواند.فقط سامیونگ را می خواند.ضمنا این ریکاوری مد چیست؟

ehsan2004
24-09-2011, 13:15
سلام
نرم افزاری که هدست های دیگر را می خواند .من الان به غیر از هدست خود سامسونگ نمی تونم از هدست های دیگر استفاده کنم بقیه هدست ها صدا را خراب می کنند حرفه من موسیقی است.هنذفری موزیکال نوکیا را نمی خواند.فقط سامیونگ را می خواند.ضمنا این ریکاوری مد چیست؟

از هندزفری های htc و ایفون استفاده کنین
این دو تا خیلی عالین
اگرم بازم جواب نمیده از هندزفری زگ بگید بچه ها از خارج براتون سفارش بدن و استفاده کنین

mehdisatss
07-10-2011, 17:51
سلام. ممنون بابت همه زحماتتون ...
میخواستم بدونم من رامم باتیستاس ki3 میشه اینو روش نصب کرد یا نه ؟ آیا اصلا لازمه ؟ یه چیزی روش داره dsp manager تو اپلیکیشتن ها اون چیه؟ همین کارو انجام میده؟ یا یه چیز دیگس؟ این پچ شما با اینا کانفلیکت ایجاد نمیکنه؟ بریزم؟ ... مرسی

ehsan2004
07-10-2011, 17:59
سلام. ممنون بابت همه زحماتتون ...
میخواستم بدونم من رامم باتیستاس ki3 میشه اینو روش نصب کرد یا نه ؟ آیا اصلا لازمه ؟ یه چیزی روش داره dsp manager تو اپلیکیشتن ها اون چیه؟ همین کارو انجام میده؟ یا یه چیز دیگس؟ این پچ شما با اینا کانفلیکت ایجاد نمیکنه؟ بریزم؟ ... مرسی

رام های باتیستا تا اونجایی که من یادمه خودش این را داشت
یعنی در حقیقت تا چند ورژنه قبلیش که داشت
میتونین تست کنین ببینید ساپورت میکنه یا نه

pedramsanan
18-12-2011, 22:06
سلام.این پچ مشکل داره.من نصبیدم wifi گوشیم از کار افتاد.رامو عوض کردم تا درست شد.بازم امتحان کردم و همین مشکل برام پیش اومد.دوستان مواظب باشید مثل من به مشکل بر نخورید

bahahs
19-12-2011, 14:42
با تشکر از ایمان و محمد عزیز
اینم فیکس شده است

pedramsanan
19-12-2011, 22:24
با تشکر از ایمان و محمد عزیز
اینم فیکس شده است

یعنی این اون مشکل روشن نشدن wifi رو ایجاد نمیکنه؟

pedramsanan
02-01-2012, 11:36
یعنی این اون مشکل روشن نشدن wifi رو ایجاد نمیکنه؟

بابا دمتون گرم.یکی جواب بده.آقا این مشکل که بعد نصب این پچ با روشن کردن وای فای داشت حل شده تو نسخه جدید یا نه؟

bahahs
03-01-2012, 12:52
بابا دمتون گرم.یکی جواب بده.آقا این مشکل که بعد نصب این پچ با روشن کردن وای فای داشت حل شده تو نسخه جدید یا نه؟

دوست عزیز
برای من که فیکسش کردم درست شد!

pedramsanan
13-01-2012, 15:32
سلام.من امروز این پچ آخر رو هم امتحان کردم.باز مشکل روشن شدن wifi برام پیش اومد.در ضمن من این پچ رو دو رام 2.3.5 و 2.3.6 امتحان کردم و همین مشکل رو داشتم

ehsan2004
13-01-2012, 16:05
سلام.من امروز این پچ آخر رو هم امتحان کردم.باز مشکل روشن شدن wifi برام پیش اومد.در ضمن من این پچ رو دو رام 2.3.5 و 2.3.6 امتحان کردم و همین مشکل رو داشتم

عزیزم فکر کنم قبلا توی صفخات قبل توضیح داده بودم
اگه از پچه من استفاده میکنین این فایل را توض پاک کنین:

wpa_supplicant

یعنی فایله زیپ را باز کنین و این را با سرچ توی زیپ پاکش کنین
بعد از پاک کردن به راحتی میتونین فقط قابلیته ساپورت هندزفری را داشته باشید
این فایل مربوط به وای فای هست و ماله ورژن های قدیمی بوده

javid25125
16-01-2012, 06:00
سلام
کسی میدونه این روش رو هدفون beats به صورت کامل جواب میده؟!یا نه! (کلیدهای موذیک کامل کارمیکنه)
2-این روش کیفیت هدفون beats رو نسبت به اینکه رو گوشی htc نصب باشه پایین نمیاره؟

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

ehsan2004
17-01-2012, 16:59
سلام
کسی میدونه این روش رو هدفون beats به صورت کامل جواب میده؟!یا نه! (کلیدهای موذیک کامل کارمیکنه)
2-این روش کیفیت هدفون beats رو نسبت به اینکه رو گوشی htc نصب باشه پایین نمیاره؟

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

عزیزم هدفون های beats فقط روی دیوایسهایی جواب میده که تکنولوژی خودش را هم داشتهباشه
روی گوشیهایی که ندارن کیفیت هدفون فرقی نداره با هدفونهای موجود تو بازار

javid25125
19-01-2012, 08:41
عزیزم هدفون های beats فقط روی دیوایسهایی جواب میده که تکنولوژی خودش را هم داشتهباشه
روی گوشیهایی که ندارن کیفیت هدفون فرقی نداره با هدفونهای موجود تو بازار
سلام
یعنی به هیچ وجه نمی تونیم از هدفون بیتس روی S2 استفاده کنیم؟!
2) و اگرهم از هدفون beats به جای هدفون فابریک S2 استفاده کنیم هیچ افزایش کیفیتی نداریم؟!
2)



Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

وحیدیها
23-01-2012, 18:43
رام من 2.3.5 xxjvt هست اینو نصب کردم وای فای بعد روشن کردن خودکار خاموش میشه نمیشه برگردوند یا باید دوباره رام نصب کنم؟

ehsanlaae
10-02-2012, 18:07
سلام.من از بلوتوس هندز فریه نوکیا استفاده میکنم.ولی متاسفانه صدایه گوشه راستش خیلی ضعیفه.سره نوکیا درست کار میکنه.میخواستم ببنیم چی باید بکنم تا رویه s2 هم کار کنه!!!!!

mahdihadi110
06-11-2015, 23:40
تست کنم

Emran2796
22-11-2018, 22:47
عزیز خسته نباشین ، من یجورایی به کل سردرنمیارم ممنون میشم ابتدایی‌تر کمکم کنین
من فایلهایی روهم ک باید دانلود کنم ، پیدا نکردم