PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : روشن شدن علامت Gpsr برای سیم کارت Iran Tci اپراتور اول



imanhm
12-06-2007, 09:47
دوستان 2 روزه که علامت Gprs روی موبایل من که از سیم کارت اپراتور اول با پیش شماره یک استفاده می کنم من روشن شده . من شنیدم تا شهریور Gprs اینام راه میفته و احتمالا دارن تست می کنن ، شبیه به اون کاری که ایرانسل کرد.ولی من که نتونستم فعلا استفاده کنم . لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره لطف کنه اینجا مطرح کنه.ممنون

samanjan
12-06-2007, 10:06
من امروز امتحان می کنم اگر شد به شما جواب خواهم

rehi1
12-06-2007, 10:45
قبلا هم یکی از مدیران انجمن ها در یکی از مناطق چنین علامتی رو دیده بوده فکر میکنم داره تست میشه و ممکنه به عنوان امتحان دارند به بعضی از مشترکین میدن تا قابلیتش بررسی شه و گویا قرعه فال به نام شما خورده

FARID
12-06-2007, 11:12
وفا رحیمی چند وقت ÷یش میگفت امکان راه اندازی تا ÷ایان سال نیست.

Vahid_ath
12-06-2007, 12:41
وفا رحیمی چند وقت پیش میگفت امکان راه اندازی تا پایان سال نیست.
آره درسته همينو گفت

كسايي هم كه اين علامتو رو گوشيشون دارن اسم منطقشونم بگن

ACTION_GAMER
12-06-2007, 12:46
خوشحال نشید اینا جی پی ار اس وصل کن نیشستند خودشون گفتند تا شهریور

imanhm
12-06-2007, 12:52
الان تو منطقه خیابان شریعتی - خیابان دولت این علامت معلوم شده . راستی یادم رفت بگم اونوقت ها که Se-w810 داشتم توی پارکینگ خونمون که می رفتم کاملا آنتن می رفت و 2باره این علامت ظاهر می شد .

P.990i
17-06-2007, 22:08
چند بار هم این علامت روی گوشیم ظاهر شده اما وقتی گوشیمو Restart می کنم (خاموش روشن) علامت دیگه نیستش (پاک میشه)

mohammad666
17-06-2007, 23:44
وقتی آنتن گوشی کم میشه این علامت میاد ولی زود میره
برای من چند بار اتفاق افتاده
مخصوصا توی مترو

noki_6630
18-06-2007, 00:16
من هم یه دفعه رو گوشیم آرم تالیا ظاهر شد!اون ائایل
1:(

ehsanch
16-07-2007, 05:56
الان تو منطقه خیابان شریعتی - خیابان دولت این علامت معلوم شده . راستی یادم رفت بگم اونوقت ها که Se-w810 داشتم توی پارکینگ خونمون که می رفتم کاملا آنتن می رفت و 2باره این علامت ظاهر می شد .
اون 3g هست و ربطی به gprs نداره... وقتی آنتن نباشه اگه dual mode را انتخاب کرده باشید در تنظیمات شبکه اینو نشون میده که البته در ایران فعال نیست

ALFEX
16-07-2007, 19:21
نه داداش ناپايان سال خبري نيست شهريور علكيه !

loosari
11-09-2007, 18:44
من تو چند تا سایت خوندم که نوشته بود آبان ماه میاد:rules:

loosari
11-09-2007, 18:58
من تو چند تا سایت خوندم تا آبان ماه!:rules:

azadmard2
11-09-2007, 19:05
حالا حالا حا مونده جچوری بعده 12 سال sms اومد اینم اونطوری میاد

Ashimoto
11-09-2007, 22:03
من تو چند تا سایت خوندم که نوشته بود آبان ماه میاد:rules:
قبلا گفته بودن آبان ماه... ولی نه که همه چی حساب شده و.... است حرفشون رو عوض کردن و گفتن تا آخر امسال راه میفته

rozezard
12-09-2007, 12:52
بابا چرا خودتون را خسته مي كنيد اين همراه اول از اين كار ها نمي كنه اين قول ها مي ده تا همه به طرف ايرانسل نرن

EHSAN
26-09-2007, 16:23
تا اخر سال 86 شاید خبری شد

smohammad234
26-09-2007, 16:31
اقا مرسی که اطلاع دادی
من الان برم یه امتحانی بکنم

ShahabSAMSUNG
26-09-2007, 20:57
دوستان عزیز توجه کنن که اوپراتور اول هنوز حتی تجهیزات Gprs رو هم نداره!!!
اون علامت تحت تاثیر ایرانسل ظاهر میشه.

هموطن
03-10-2007, 00:50
آره دوستان تو گوشی من و دوستم هم همین اتفق افتاده

CONS†AN†INE
03-10-2007, 01:15
همش الکیه!!!:loveit:

center23
03-10-2007, 01:48
مگر اینکه خواب ببینیم تا شاید بعدش تعبیر بشه

iman_sfm
03-10-2007, 02:25
واسه منم اکثر وقتها وقتی از یکجایی که آنتن نداشتم میام بیرون همراه با آنتن ظاهر میشه.

shadanpoor
03-10-2007, 02:35
عزیزان در گوشی های سونی اریکسون این امکان وجود داره که زمانی که اپراتور اصلی سیم کارت آنتن نداشته باشه و یا تو تعویض Bts کمی فاصله بیافته، آنتن اپراتور دیگه ای که سیگنالهاش قوی تره و یا در دسترس تره(مشغول نیست) رو نشون میده!!! خوب اگه ایرانسل رو نشون بده با Gprs اون نشون میده دیگه!!!!

HADI_MEDIA
03-10-2007, 02:37
ای بابا چه ساده ایدااااااااااااااا...


اینا اگه میخواستن gprs رو فعال کنن 2 ماه تو بوق کرنا میکردن..

EHSAN
04-10-2007, 15:25
اگه می خواست فعال بشه تا حالا 100 بار تو پیام بازرگانی تبلیغ شده بود

goodarz_online
05-10-2007, 09:27
عزیزان همراه اول بجر سر کیسه کردن مردم هیچ کار دیگه ای تو برنامه نداره
خیالتون راحت باشه
من با 250 تومان حقوق با مکالمات معمولی حالا یکم زیاد 150 تومان فیش برام اومده
من مکالمه زیاد دارم ولی اس ام اس ندارم9700. تومان هزینه اس ام اس یعنی دزدی

EHSAN
10-10-2007, 16:03
شاید گوشیت از ای ویروسا که که باعث میشه اس ام اس الکی فرستاده بشه گرفته

ba_safa
10-10-2007, 23:52
لطفآ درباره 3g بيشتر توضيح دهيد

hamedserver
11-10-2007, 00:20
دوستان عزیز اپراتور اول بدلیل استفاده از تجهیزات قدیمی هرگز امکان راه اندازی سرویس gprs با سرعت بالا رو نداره.این کاری هم که قراره بکنند همون سرویس دیتای قدیمی مخابراته که قبلا وجود داشت ولی خیلی گرون بود و با بعضی از برنامه های نرم افزاری سرویس دیتا را به اینترنت تبدیل می کنند که سرعت پایین تری نسبت به gprs ایرانسل خواهد داشت.

moradbeag
11-10-2007, 08:37
کرج هم وصله
گوشیم از من پسورد ...... میخواد

EHSAN
19-10-2007, 05:54
چی ایرانسل؟