PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رام کاستوم 2.3.4 JVR♦♦ فــــارســــی ♦♦ (Juffo 3.5)



™RAMIN
03-08-2011, 06:28
رام کاستوم وسریع Juffo 3.5 بر پایه 2.3.4 JVR با پشتیبانی کامل از زبان شیرین پارسی
این رام به همراه یه تم بسیار زیباست که پیشنهاد میکنم نصب کنید
=======================================
نصب این رام یه فرقی با رام های کاستوم دیگه داره که در ادامه توضیح میدم:

برای نصب این رام باید یه رام سه فایل با بیس jvr 2.3.4 فلش کنید،
که از اینـــــــجا دانـــــــلود (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=161365) کنید.
بعد از فلش رام سه فایل رام دانلود شده رو از حالت فشرده خارج کنید
یه فولـدر به نام juffo 3.5 که تـــــک فایل Juffo.V3.5.tar داخــل هست
گوشی رو به دانلودینگ ببـــرید و به سیستم وصل کنید.
نرم افزار اودین رو باز کنید و فایل Juffo.V3.5.tar رو در PDA انتخاب کنید
توجه داشته باشید که تــیک پــــارتــــــیشن رو نـــــزنید و استارت کنید
بعد از بالا اومدن رام به ریــکــاوری مود میره که باید یــه بار وایـــپ کنید
بعد 5 الی 6 دقیقه رام میاد بالا.
یا حـــق.


ROM features:

deodexed
rooted with CWM
optimized
zip-aligned
extended power menu
CRT-off
support Arabic languages (read and write)
support SMS conversion to MMS after 200 pages
remove SMS log from call log
new boot sound
9 lock screen (thnx to Whitehawkx )
RAM script (thnx juwy)
lag fixed
battery with %
over-scroll glow
delete EPM header
new market
Arabic fonts changer app
talk 1.3
Quadrant score avg (2080-2200)
++Arabic user must use Arabic support keyboard++




Rom info:

juffo 3.5

base on XXJVR 2.3.4 for SGSI


دانلود رام

http://www.multiupload.com/KOYE9SHFG2دانلود تم (نصب از ریکاوری)+وایپ

http://www.multiupload.com/7QTHELGQR5http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=599152&stc=1&d=1312341257http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=599151&stc=1&d=1312341257
http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=599156&stc=1&d=1312341257http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=599157&stc=1&d=1312341257
http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=599155&stc=1&d=1312341257

nigc
03-08-2011, 08:11
با پشتیبانی کامل از زبان شیرین پارسی منظورتون اینه که وب رو هم کامل فارسی نشون میده یا فقط مثل بقیه فاذسی سازه است اگه اینجوریه پس پشتیبانی کامل فارسی بی معنی و فقط پشتبانی فارسی داره

Vahid KianfaR
03-08-2011, 15:17
من این رام رو همون اولی که اومد فلش کردم چندتا نکته رو بگم که خود سازنده گفته و من انجام دادم:

1.دوستانی که الان روی رام های جینجر برد (GingerBread) هستن نیازی نیست رام 3 فایلی JVR بنصبن
فقط کافیه رام تک فایل رو بگیرن با ODIN فلش بزنن تیک Repartition رو هم بردارید

2.از اطلاعاتتون با Recovery بک آپ بگیرین و فقط Data رو Restore کنین همه چی مثل بنز کار میکنه

3.بعد از اینکه فلش زدین حتما یه دور Wipe Cache,Wipe Dalvik cache , Wipte Data بکنید بعد Reboot کنین

4.فارسی رو هم فقط توی اس ام اس نشون میده برای Gmail,Browser... ساپورت نمیکنه مگه از UC Browser استفاده کنید


How to install "it is on your own risk"

If u r coming from FROYO ROM make sure to install stock JVR ROM first

if u r on any GingerBread ROMs

download juffo 3.5 ROM from here

http://www.multiupload.com/KOYE9SHFG2

unzip

flash via ODIN by putting tar in PDA only (without reparation)

and flash

wipe data, cache and dalvic then reboot

it should take 2-4 min in the first boot

amir3d
04-08-2011, 08:02
با سلام و خسته نباشی میشه تم این رام رو روی jvq نصب کرد؟
من الان رام Amestris [JVQ]Version روی گوشیم نصبه؟
با تشکر:bn:

M_J_Nazari
05-08-2011, 07:48
من این رام رو همون اولی که اومد فلش کردم چندتا نکته رو بگم که خود سازنده گفته و من انجام دادم:

1.دوستانی که الان روی رام های جینجر برد (GingerBread) هستن نیازی نیست رام 3 فایلی JVR بنصبن
فقط کافیه رام تک فایل رو بگیرن با ODIN فلش بزنن تیک Repartition رو هم بردارید

2.از اطلاعاتتون با Recovery بک آپ بگیرین و فقط Data رو Restore کنین همه چی مثل بنز کار میکنه

3.بعد از اینکه فلش زدین حتما یه دور Wipe Cache,Wipe Dalvik cache , Wipte Data بکنید بعد Reboot کنین

4.فارسی رو هم فقط توی اس ام اس نشون میده برای Gmail,Browser... ساپورت نمیکنه مگه از UC Browser استفاده کنید

رام تک فایل کجاست؟

Vahid KianfaR
05-08-2011, 14:57
رام تک فایل کجاست؟

خود رام رو که دانلود کنید یه فایل tar. تک فایله که باید با ODIN فلش کنید

ashkanwww
06-08-2011, 06:36
اگه میشه یه لینک سالم بذارید . ممنون میشم

pyan
06-08-2011, 09:43
سلام. مرسی رام خوبی بود اما ساپورت کامل فارسی نیس؟؟؟ من توی language هاش نه فارسی پیدا کردم نه عربی و نمیشه sms فارسی فرستاد. فقط یه برنامه داره که فونت عربی رو تعیین میکنه. میشه راهنمایی کنین چجوری میتونم فارسیشو درست کنم؟
در ضمن lock screen هاش خیلی عالیه!!! باز هم ممنون!

tinastoda
06-08-2011, 10:54
سلام دوست عزیز برای فارسی نوشتن باید از یک کیبورد با قابلیت پشتیبانی فارسی مثل smart keyboard استفاده کنی

Arman.bala
06-08-2011, 11:56
من یه مشکلی دارم

یه گوشی مشتری برام اوردن که اصلا نمی تونم به حالت بوت لودر ببرمش اما وقتی گوشی روشنه و به کامپیوتر وصلش می کنم تو برنامه odin پورت کام رو می شناسه و می تونه اینجوری فلشش کنه...اما ریسکش رو نکردم !!!

حالا با این تفاسیر که به حالت بوت لودر نمی ره فلش از طریق روشن بودن گوشی رو انجام بدم یا نه ؟؟!!!!

gole.yakh
06-08-2011, 12:12
خیلی رام خوبیه .ساپورت فارسیه خوبی هم داره.مصرفشم عالیه.

jafar47
06-08-2011, 13:00
دوستان خدایش مصرف این رام نسبت به رام jvq چطوره؟
ارزششو داره اینو نصب کنم.رام فعلیم Darkys_v10.2_Extreme_Edition_Final هست.ممنوم.

SX1
06-08-2011, 19:25
من یه مشکلی دارم

یه گوشی مشتری برام اوردن که اصلا نمی تونم به حالت بوت لودر ببرمش اما وقتی گوشی روشنه و به کامپیوتر وصلش می کنم تو برنامه odin پورت کام رو می شناسه و می تونه اینجوری فلشش کنه...اما ریسکش رو نکردم !!!

حالا با این تفاسیر که به حالت بوت لودر نمی ره فلش از طریق روشن بودن گوشی رو انجام بدم یا نه ؟؟!!!!

دوست عزیز این مشکل در بسیاری از گلکسی های بازار وجود دارد که باید برای رفع آ« حتما پچ مربوط به رفع مشکل سه دکمه رو اعمال کنید و بعد اقدام به نصب کنید .
دقت کنید به هیچ عنوان تا وقتی که مشکل دانلودینگ مد رو رفع نکردید اقدام به نصب و فلش کردن رام نکنید .

basiiiii
06-08-2011, 22:28
من رام jvq نصب كردم
و cf_root مخصوص خودشو فلش كردم
الان راحت مي تونم اين dedex روش فلش كنم?

M_Erjenany
07-08-2011, 00:46
من رام jvq نصب كردم
و cf_root مخصوص خودشو فلش كردم
الان راحت مي تونم اين dedex روش فلش كنم?

شما طبق پست اول همين تاپيك كه دوستان اموزش رو گذاشتن عمل كنيد

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

در كل رام خوبيه حداقلش اينه كه هي نبايد فارسي ساز نصب كنيم

Manoch6060
07-08-2011, 10:05
دوستان سوال اينه روي jvq جواب ميده يا بايد حتما jvr بريزيم ؟ ممنون

MoHaMaD
07-08-2011, 11:07
دوستان سوال اينه روي jvq جواب ميده يا بايد حتما jvr بريزيم ؟ ممنون
دوست گلم همونطور که دوستمون گفت فقط کافیه رامتون جینجربرد باشه . لازم نیست حتما jvr رو نصب کنین .
موفق باشین



Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

jafar47
07-08-2011, 13:16
از دوستان کسی نیست منو تو پست 12 راهنمایی کنن؟؟؟؟؟؟؟

hasan star
07-08-2011, 14:25
صفحه رام و تم هردو شیل تره میشه یه لینک دیگه بذارین

Manoch6060
07-08-2011, 15:09
داداش لینک ها هیلتره ......

M@HDI
07-08-2011, 15:33
از دوستان کسی نیست منو تو پست 12 راهنمایی کنن؟؟؟؟؟؟؟

والا من 4 تا 5 روز ازش استفاده مي كردم مشكل بخصوصي نداشت و مصرف باطريش هم چون از كرنل و مودم رام اصلي استفاده ميكنه تقريبا برابر بود ولي خوب اگه فايلهاي سيستمي رو به ext4 تبديل كني يه كم مصرف بيشتر از رام اصلي ميشه! ولي در كل رام خوبيه!!!

jafar47
07-08-2011, 15:38
والا من 4 تا 5 روز ازش استفاده مي كردم مشكل بخصوصي نداشت و مصرف باطريش هم چون از كرنل و مودم رام اصلي استفاده ميكنه تقريبا برابر بود ولي خوب اگه فايلهاي سيستمي رو به ext4 تبديل كني يه كم مصرف بيشتر از رام اصلي ميشه! ولي در كل رام خوبيه!!!

ممنون دوست عزیز که جواب دادین.

-<Sal3H>-
07-08-2011, 15:43
از دوستان کسی نیست منو تو پست 12 راهنمایی کنن؟؟؟؟؟؟؟

با اجازه آقا مهدی:این رامو نصبیدم.خوبه ولی عالی نیست.دارکی با کرنل گالکسین فوق العاده میشه.یا اصلا چرا راه دور بریم همین آمستریس اسکات جان میشه گفت عالیه.یک کودومو که بیشتر دوست داری بنصب.ولی آمستریس آخر زیباییه.ولی تو مصرف فک کنم دارکی بهتر باشه نصب به این دوتای دیگه.کلان رام هایی مثل دارکی از یه کلاس خاصی برخوردارن و با بقیه قیاس پذیر نیستند

-<Sal3H>-
07-08-2011, 16:01
لینک خارج از هیتلر کاستوم:



juffo3.5 (http://hotfile.com/dl/125705223/c2a6829/juffo_3.5.rar.html)

لینک مستقیم تم:




v3.5.secret (http://www.uploadbaz.com/wgaiajruegpl)
(در ضمن اگه تعداد افرادی که لینک مستقیم رامو می خوان زیاد باشه حتما تو آپلود باز براشون آپلود میکنم)

jafar47
07-08-2011, 18:38
با اجازه آقا مهدی:این رامو نصبیدم.خوبه ولی عالی نیست.دارکی با کرنل گالکسین فوق العاده میشه.یا اصلا چرا راه دور بریم همین آمستریس اسکات جان میشه گفت عالیه.یک کودومو که بیشتر دوست داری بنصب.ولی آمستریس آخر زیباییه.ولی تو مصرف فک کنم دارکی بهتر باشه نصب به این دوتای دیگه.کلان رام هایی مثل دارکی از یه کلاس خاصی برخوردارن و با بقیه قیاس پذیر نیستند

از شما هم ممنونم دوست عزیز.
دوست عزیر لینک دانلود رام آمستریس که گفتین رو ترجیحا جدیدترین ورژن اگه قرار بدی ممنونت میشم.

-<Sal3H>-
07-08-2011, 19:51
از شما هم ممنونم دوست عزیز.
دوست عزیر لینک دانلود رام آمستریس که گفتین رو ترجیحا جدیدترین ورژن اگه قرار بدی ممنونت میشم.

من اینجا که نمی تونم لینک یه رام دیگه رو بذارم اما از لینک زیر برید آخرین ورژن رو هم دانلود کنید و هم از اسکات عزیز حمایت کنین

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1189676

mahdyshr
07-08-2011, 20:34
این لینک مستقیم این رام

دانلود (http://www.uploadbaz.com/l93y64cunrpk)

c@ncer
07-08-2011, 21:22
دو تا سوال؟!

1-من RTL-Browser از ریکاوری نصب کردم کار نکرد! هنوزم در مرورگر (غیر از اپرا و فایرفاکس) حروف فارسی جدا و از چپ به راست هستن! کسی نصب نکرده ببینه جواب میده یا نه؟ تو xda بعضی ها جواب گرفته بودن!

2-وقتی وارد گالری میشم,همه چی سیاه میشه باید با هوم بیام بیرون وگرنه هیچی کار نمیکنه.ولی با فایل منیجر میتونم به فایلهای مدیام دسترسی داشته باشم و پخش کنم.کلا گالری تعطیله! کسی با این مشکل مواجه نشده!؟؟؟؟

M_Erjenany
08-08-2011, 12:17
دو تا سوال؟!

1-من RTL-Browser از ریکاوری نصب کردم کار نکرد! هنوزم در مرورگر (غیر از اپرا و فایرفاکس) حروف فارسی جدا و از چپ به راست هستن! کسی نصب نکرده ببینه جواب میده یا نه؟ تو xda بعضی ها جواب گرفته بودن!

2-وقتی وارد گالری میشم,همه چی سیاه میشه باید با هوم بیام بیرون وگرنه هیچی کار نمیکنه.ولی با فایل منیجر میتونم به فایلهای مدیام دسترسی داشته باشم و پخش کنم.کلا گالری تعطیله! کسی با این مشکل مواجه نشده!؟؟؟؟

مینا خانم درباره سوال اولتون فقط باید تست کنم تا بهتون جواب بدم .........

درباره سوال دوم باید بگم که بعضی از رامهای اصلی این مشکل رو داشت شما قبل از اینکه این رام رو نصب کنی یه Full Wipe بکن به احتمال 70 درصد باید درست بشه . قبلا هم این مشکل بود ولی الان تو رامهای کاستوم این مشکل وجود نداره و من ندیدم , اوایل این مشکل بود ولی بعدش کوکر ها برطرف کردن !

یه کار دیگه هم شما میتئنی انجام بدی ! اگه مموری دارید فرمت کنید یا اگه هم از SDcard استفاده میکنید اون رو هم یه بار فرت کنید و بعد فایلهاتون رو دوباره بریزید .

ولی راه حل اول عملی تره , فقط قبل از Full Wipe و نصب رام SDcard رو فرمت کنید . حتما

c@ncer
08-08-2011, 13:06
مینا خانم درباره سوال اولتون فقط باید تست کنم تا بهتون جواب بدم .........

درباره سوال دوم باید بگم که بعضی از رامهای اصلی این مشکل رو داشت شما قبل از اینکه این رام رو نصب کنی یه Full Wipe بکن به احتمال 70 درصد باید درست بشه . قبلا هم این مشکل بود ولی الان تو رامهای کاستوم این مشکل وجود نداره و من ندیدم , اوایل این مشکل بود ولی بعدش کوکر ها برطرف کردن !

یه کار دیگه هم شما میتئنی انجام بدی ! اگه مموری دارید فرمت کنید یا اگه هم از SDcard استفاده میکنید اون رو هم یه بار فرت کنید و بعد فایلهاتون رو دوباره بریزید .

ولی راه حل اول عملی تره , فقط قبل از Full Wipe و نصب رام SDcard رو فرمت کنید . حتما


من یک بار دیگه فلش زدم اول به JVR و بعدش هم دوباره به juffo 3.5 و بعد از نصب تم آرنج,بعدش از ریکاوری rtl رو نصب کردم الان مشکل نمایش در بروزر هم حل شد! دیگه حروف جدا یا برعکس نشون داده نمیشن! عین رام رسمی فارسی رو نشون میده.مشکل گالری هم بعد از فلش مجدد حل شد.مصرف باتریم هم فعلا خوبه از دیشب تا صبح امروز فقط یک درصد مصرف داشتم.به نظرم معقوله....با تست کوادرانت هم به 2500 رسیدم.

باز هم تشکر از توجهتون

hasan star
09-08-2011, 11:07
اخوی ها شما مثل اینکه فرق بین لینک مستقیم و غیر مستقیم رو نمیدونین.
اگه کسی میدونه لینک مستقیم چیه لطف کنه بذاره ماشاا... اینترنت ایران مثل چراغ تکنو میادو میره.
البته مشکل از ما نیست ها اینترنتشون خسه اینام آب میریزن توش تا روون بشه.

hasan star
09-08-2011, 14:34
من یک بار دیگه فلش زدم اول به JVR و بعدش هم دوباره به juffo 3.5 و بعد از نصب تم آرنج,بعدش از ریکاوری rtl رو نصب کردم الان مشکل نمایش در بروزر هم حل شد! دیگه حروف جدا یا برعکس نشون داده نمیشن! عین رام رسمی فارسی رو نشون میده.مشکل گالری هم بعد از فلش مجدد حل شد.مصرف باتریم هم فعلا خوبه از دیشب تا صبح امروز فقط یک درصد مصرف داشتم.به نظرم معقوله....با تست کوادرانت هم به 2500 رسیدم.

باز هم تشکر از توجهتون

میشه بگید بیسی که برای این رام استفاده کردین کدام رام بوده؟
JPJV6 or JVR

c@ncer
09-08-2011, 21:46
میشه بگید بیسی که برای این رام استفاده کردین کدام رام بوده؟
JPJV6 or JVR

همون طور که در پست اول هم گفته شده این رام بر پایه jvr هستش!

payam 4uzandeh
11-08-2011, 20:41
این تمه خیلی خوبه اما من یکم تم اصلیو ترجیح میدم. بجز این، تم دیگه ای برای jvr 2.3.4 نیست اینجا؟

Manoch6060
12-08-2011, 21:44
دوستان بعضی اوقات پیغام فورس کلوز میده !!! چکار باید کرد ؟ مخصوصاً در خواندن اس ام اسها . ممنون

™RAMIN
13-08-2011, 00:49
دوستان بعضی اوقات پیغام فورس کلوز میده !!! چکار باید کرد ؟ مخصوصاً در خواندن اس ام اسها . ممنون

فرس از چه اپلکیشنی میده،من باهاش مشکلی نداشتم ،خصوصا تو اس ام اس.

M_Erjenany
13-08-2011, 12:34
این تمه خیلی خوبه اما من یکم تم اصلیو ترجیح میدم. بجز این، تم دیگه ای برای jvr 2.3.4 نیست اینجا؟


دوست عزیز تو این بخش یه تاپیک به نام ( تم و ابزار های اختصاصی ) هست شما به اونجا یه سر بزن و اگه نبود درخواست بده .

M_Erjenany
13-08-2011, 12:37
دوستان بعضی اوقات پیغام فورس کلوز میده !!! چکار باید کرد ؟ مخصوصاً در خواندن اس ام اسها . ممنون



اقا این مشکل در صورتی به وجود میاد که شما رام رو درست نصب نکرده باشید و خصوصا انکه قبل از نصب Full Wipe و Format های لازم رئ انجام نداده باشید

من چند روز روی گوشیم بود و هیچ مشکلی نداشتم

شما یه بار دیگه رام سه فایل با بیس jvr 2.3.4 فلش کنید و این کاستوم رو با کارهایی که گفتم انجام بدید مشکلتون حل میشه .

Manoch6060
13-08-2011, 17:40
فرس از چه اپلکیشنی میده،من باهاش مشکلی نداشتم ،خصوصا تو اس ام اس.

بیشتر تو اس ام اس فرس میده ، ولی با یکبار خاموش کردن و خارج کردن 2 دقیقه ای باطری این مشکل بر طرف شد !!!! چرا ؟؟؟ ضمناً در پست اول گفته شده با پشتیبانی از زبان فارسی ولی من فارسی نمی بینم تو این رام . ممنون

Manoch6060
13-08-2011, 17:43
اقا این مشکل در صورتی به وجود میاد که شما رام رو درست نصب نکرده باشید و خصوصا انکه قبل از نصب full wipe و format های لازم رئ انجام نداده باشید

من چند روز روی گوشیم بود و هیچ مشکلی نداشتم

شما یه بار دیگه رام سه فایل با بیس jvr 2.3.4 فلش کنید و این کاستوم رو با کارهایی که گفتم انجام بدید مشکلتون حل میشه .

عزیز من طبق آموزش ها رامو نصب کردم ولی با یکبار خاموش کردن و خارج نمودن باطری بمدت 2 دقیقه مشکل حل شد . راستی فارسی این رام کجاست ؟ ممنون

M_Erjenany
13-08-2011, 19:03
عزیز من طبق آموزش ها رامو نصب کردم ولی با یکبار خاموش کردن و خارج نمودن باطری بمدت 2 دقیقه مشکل حل شد . راستی فارسی این رام کجاست ؟ ممنون



پشتیبانی از زبان فارسی یعنی اینکه شما Sms هاتون به صورت فارسی کامل میتونید ببینید .

یه کیبرد با پشتیبانی فارسی هم شما نصب کن قابلیت تایپ فارسی هم دارید

Manoch6060
14-08-2011, 20:11
ممنون ، من اسمارت کی برد ورژن 3.1 رو نصب کردم اما چه جوری تو محیط اس ام اس بیارمش ؟

™RAMIN
14-08-2011, 22:35
ممنون ، من اسمارت کی برد ورژن 3.1 رو نصب کردم اما چه جوری تو محیط اس ام اس بیارمش ؟

شما از قسمت تنظیمات تکس کیبوردی که نصب کردید رو فعال کنید و جایی رو که میخوای تایپ کنی لمس کنو نگه دار
یه منو باز میشه اینپوت مود رو بزن و کیبوردت رو سلکت کن.