PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : باز هم فلت قطع کردم اینبار V3i ، چه کار کنم؟



daxtin
08-08-2011, 23:12
سلام به همه دوستان
باز هم خراب کاری کردم
موقع تعویض قاب موتورولا V3i زدم و فلت رو قطع کردم (طبق معمول)

همینجور که این گوشی به تاریخ پیوسته
فکر نکنم بتونم تو همدان این فلت رو گیر بیارم
آیا شما سایتی میشناسید که این فلت رو بفروشه و معتبر هم باشه؟
آیا شما روشی میشناسید که بشه این رو درست کرد؟

همسرم میگه:
باز تو پیچ یه چیزی رو باز کردی ، جنازشو تحویل دادی؟ :cx:
خواهشا آبروداری کنید

اینم عکس دسته گل من :دی

http://www.mobilestan.net/~mobile/attachment.php?attachmentid=600582&stc=1&d=1312838056


600582

hassanexit
13-08-2011, 10:54
بیا دوست عزیز اینم لینکش
خدا هیچ مردی رو جلو خانومش سر افکنده نکنه ... (http://www.plaza.ir/SearchResults.aspx?SearchFld=v3i&x=0&y=0)

M.TALAIE
13-08-2011, 11:02
به بخش مربوطه منتقل شد

daxtin
19-08-2011, 19:34
سلام به همه دوستان
شرمنده که تو بخش آ1200 پست دادم اصلا هواسم نبود
به اونجا عادت کردم آخه
تشکر از مهدی جان که منتقل کرد
------------------
خیر از جوونیتون ببینید
فلت رو گیر آوردم
قاب رو هم عوض کردم
ولی وقتی که باطری رو انداختم و دکمه پاور رو زدم پایین گوشی داغ کرد و روشن نشد
سریع باتری رو درآوردم
این بدبختی رو چی کار کنم؟:cg:

راستی استایل جدید موبایلستان مبارک باشه
من نبودم ، خیلی خوب شد
دست بچه های گرافیک درد نکنه