PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رام گلکسی 2 رسمی jpkh1 نسخه خاورمیانه



C0D3R
24-08-2011, 20:24
سلام به همگی

رام رسمی خاورمیانه برپایه XXKH1 رو براتون قرار میدم که 2.3.3 هست .

ویژگیها :

به زودی اضافه میشه

نحوه نصب :

1 - رام فوق رو دانلود کنین و از آموزش داده شده ( نحوه فلش کردن رام های گلکسی2 با Odin (http://forum.mobilestan.net/showpost.php?p=2099575&postcount=1) )برای نصب استفاده کنین .

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=609968&stc=1&d=1314208920 http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=609969&stc=1&d=1314208920


لینک دانلود :

I9100JPKH1_I9100XXKG5_I9100OJPKH1 (http://hotfile.com/dl/127709228/0aa15db/I9100JPKH1_I9100XXKG5_I9100OJPKH1.rar.html)

لینک مستقیم ( مدت محدود ) :

I9100JPKH1_I9100XXKG5_I9100OJPKH1 (http://leechfactory.com/gecnbxfrwkwd/I9100JPKH1_I9100XXKG5_I9100OJPKH1.rar.html)

پسورد :

Password is samfirmware.com
Password is samsung-firmwares.com

reza_elf
24-08-2011, 20:39
سلام
اولین نفر رسیدم انگار خب این رم چجوری منظورم ار لحاظ اینترفیسی و باقی مسائل اگه خوبه که من همین الان دانلود کنم بعدش رو kg6 مستقیم میشه نصب کرد دیگه ؟
لینک اموزش تاپیک خرابه فیکسش کنید لطفا مرسی

C0D3R
24-08-2011, 20:47
سلام
اولین نفر رسیدم انگار خب این رم چجوری منظورم ار لحاظ اینترفیسی و باقی مسائل اگه خوبه که من همین الان دانلود کنم بعدش رو kg6 مستقیم میشه نصب کرد دیگه ؟
لینک اموزش تاپیک خرابه فیکسش کنید لطفا مرسی

سلام
دوست عزیز از لحاظ گرافیکی مانند تمام رامهای اصلی دیگه ساده هست اما خوب از نطر شارژ و گرما و wifi به نسبت ورژن قبلی بهتر هست . بله میشه رو KG6 نصب کرد .
لینک تست شد و مشکلی نیست .

amin-se
24-08-2011, 21:00
بابا پس این 2.3.4 رسمی فارسی کی میاد؟! این رام باید 2.3.4 بود نه 2.3.3
این آپدیت روی kies هم اومده

reza_elf
24-08-2011, 21:35
:up:سلام
میخواستم الان دانلود کنم ممنون از اطلاعاتی که دادین در مورد این رام به نظر من زیاد جالب نیست من miui رو به این ترجیح میدم :sorry:

H@@MID
24-08-2011, 21:59
با سلام
فونت این رام و آیکون باطری همانطوره که در عکسها است یا شخصا" تغییر داده شده است ؟

aliziba20
24-08-2011, 22:32
با عرض تشکر از ابلیس عزیز
لطفا نحوه روت کردن و همچنین کرنل استوک این رامو بذارین ممنون

C0D3R
25-08-2011, 08:50
با عرض تشکر از ابلیس عزیز
لطفا نحوه روت کردن و همچنین کرنل استوک این رامو بذارین ممنون

سلام
تاپیک مرجع روت کردن تمام رام های رسمی گلکسی2 (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=157694)

payampp
25-08-2011, 09:25
آقا ابلیس من الان از رام 2.3.4 دکتر اکریم استفاده میکنم البته kg1 . واقعا هم رام خوبیه. میخواستم ببینم ارزش داره دوباره برگردم به 2.3.3 ؟ چون میترسم دوباره گرم شدن و ... داشته باشه.

C0D3R
25-08-2011, 09:52
آقا ابلیس من الان از رام 2.3.4 دکتر اکریم استفاده میکنم البته kg1 . واقعا هم رام خوبیه. میخواستم ببینم ارزش داره دوباره برگردم به 2.3.3 ؟ چون میترسم دوباره گرم شدن و ... داشته باشه.

سلام
دوست عزیز این رام هم مشکل گرم شدن نداره اما خوب رام Dr.Akrim یه چیزدیگس :bf:

vahooli
25-08-2011, 11:47
البته شما باید موضوغ تاپیک رو jpkh1 می زنید چون xx مال اروپا هست دیگه خاور میانه نمیشه .jp خاورمیانه هست . :)

smaiel
25-08-2011, 12:44
آقا ابلیس من الان از رام 2.3.4 دکتر اکریم استفاده میکنم البته kg1 . واقعا هم رام خوبیه. میخواستم ببینم ارزش داره دوباره برگردم به 2.3.3 ؟ چون میترسم دوباره گرم شدن و ... داشته باشه.

دوست عزیز واقعا رام های دکتر اکریم حرف نداره
من الان kg6 را دارم رو گوشیم البته از نوع دکترش
در عرض 14 ساعت 4درصد مصرف باطری داشتم در حالی که حدود 3-4 دقیقه مکالمه داشتم در این فاصله زمانی و 3-4 تا اس ام اس و زنگ بیدار باش سحری البته یه کم دیر بیدار شدم
من نمی دونم چطوری می شه از این رام بی خیال شد تا تجربه دیگری از 2.3.3 را امتحان کرد
البته از دوست عزیز و فعالمون که این رامو گذاشتن جدا ممنونم اما من نظر خودمو گفتم

aliziba20
25-08-2011, 12:56
اقا ابلیس عزیز ممنون
اگه ممکنه کرنل استوک این رامو بزارید ممنون

i8910
25-08-2011, 14:04
سلام دوستان. این رام فارسی هم تو منو داره یا نه عربیه

aliziba20
25-08-2011, 15:49
سلام دوستان. این رام فارسی هم تو منو داره یا نه عربیه
با سلام
این رام از فارسی بصورت کامل پشتیبانی میکنه

علیغ
25-08-2011, 21:15
این رام رسمی همه میدونیم رام های کاستوم همیشه یه مشکلی داشته یادوربین یا مارکت یا داغی یا باطری یا ...
پس رام رسمی بهتره حداقل بدون مشکله .. بگذریم
خوب این رام مشکل داغی نداره مشکل مارکت نداره مشکل باطری یا دوربین یا کابلها یا هر چی دیگه رو نداره وفارسی کامله ...همه را حداقل 12 ساعت تست کردم با بازی اینترنت و....پس سوال های دیگه رو بچه ها توضیح دادن در رامهای دیگه
این که روی ارم s میمونه یا رسیت میشه بعد زدن اولین بار البته در بعضی از مواقع ...این مشکل از اینجاست که رام تک فایلی و باید بایه رام سه فایلی زده بشه به این ترتیب مودم وcsc و pit مثل kg6 وفایل رام جدید هم داخل pda و بعد استارت رو میزنیم...
حالا سوال من تم یا حداقل نوار مشکی بالا رو میشه تغییر داد ؟؟؟؟؟؟ لطفا

farmokhtari
26-08-2011, 08:53
با سلام فایل روت کردن این رام را هم بذارید

M E H D I
26-08-2011, 10:30
با سلام فایل روت کردن این رام را هم بذارید

و خداوند سرچ را آفرید:دی

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=157694

mehdimagical
26-08-2011, 13:24
سلام
من این رام رو نصب کردم.اول اینکه تک فایل بود.دوم اینکه بعد از نصب گوشی تو آرم سامسونگ گیر میکرد و هی ریست میشد.دوباره مجبور شدم kg6 رو بریزم.
علتش چی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

tbl4kar
26-08-2011, 14:06
سلام
من این رام رو نصب کردم.اول اینکه تک فایل بود.دوم اینکه بعد از نصب گوشی تو آرم سامسونگ گیر میکرد و هی ریست میشد.دوباره مجبور شدم kg6 رو بریزم.
علتش چی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد اینکه kh1 رو نصب کردب یاید بری تو ریکاوری (power+up+home)بعد اونجا wip factory کنی .

amin-se
27-08-2011, 05:00
با سلام
فونت این رام و آیکون باطری همانطوره که در عکسها است یا شخصا" تغییر داده شده است ؟

شخصا تغییر داده شده
آیکن های رام ساده هست مثل بقیه رامهای اصلی

*DRAGON*
27-08-2011, 07:30
سلام
ميخواستم بدونم قبل از ريختن اين رام فكتوري ريست كنيم؟بعدش چي؟
آخه من اولين باره كه ميخوام رام بريزم
و زياد وارد نيستم، در مورد اين رام ميخواد گوشي رو وايپ كنيم و اگه ميخواد چجوري وايپ كنيم؟ البته من آموزش فلش زدن رام با برنامه اودين رو خوندم اما در مورد وايپ كردن توضيح نداده بود. اگه راهنماييم كنين خيلي ممنون ميشم.

mehdimagical
27-08-2011, 09:58
سلام
ميخواستم بدونم قبل از ريختن اين رام فكتوري ريست كنيم؟بعدش چي؟
آخه من اولين باره كه ميخوام رام بريزم
و زياد وارد نيستم، در مورد اين رام ميخواد گوشي رو وايپ كنيم و اگه ميخواد چجوري وايپ كنيم؟ البته من آموزش فلش زدن رام با برنامه اودين رو خوندم اما در مورد وايپ كردن توضيح نداده بود. اگه راهنماييم كنين خيلي ممنون ميشم.

سلام
همونجوري كه دوست عزيزمون tbl4kar فرمودن و منم خودم همين كار رو انجام دادم شما هم انجام بده.
اول رام kh1 رو نصب کن بعد برو تو ریکاوری(power+up+home) بعد اونجا wipe factory کن

rrallireza
27-08-2011, 11:29
دوستان من نصب میکنم گوشی از s بالا نمیره!

ashkanwww
27-08-2011, 12:27
دوستان قبل و بعد از نصب این رام full wipe انجام بدن مشکل حل میشه

ostad-navid
27-08-2011, 13:56
با انجام wipe كانتكت و برنامه ها پاك ميشن؟؟؟؟؟؟

علیغ
27-08-2011, 14:42
تم یا حداقل نوار مشکی بالا رو کسی تغیر داده....پ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/////

ehsan2004
28-08-2011, 00:29
با انجام wipe كانتكت و برنامه ها پاك ميشن؟؟؟؟؟؟

وایپ همون ریست فکتوری هست و همه چیز پاک میشه


تم یا حداقل نوار مشکی بالا رو کسی تغیر داده....پ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/////

رام رسمی نمیشه هیچ کاریش کرد باید همینطوری استفاده کنین چون قفل شدس

babak666
30-08-2011, 18:18
سلام. خسته نباشید. من این رام رو نصب کردم و خیلی هم ازش راضیم هم از نظر شارژ هم از نظر سرعت عالی کار میکنه. بعد از نصب یه مشکل خیلی عجیب واسم پیش اومده. گوشی رو که به سیستم وصل میکنم وقتی میخوام یک فایل رو کپی کنم(هر نوع فایلی) ارتباط قطع میشه و این ارور رو نشون میده:

the device has either stopped responding or has been disconnected

درایور samsung رو هم حتی پاک کردم و دوباره نصب کردم اما بازم همین مشکل رو دارم. با kies air راحت کپی میکنم و مشکلی ندارم تنها مشکلم انتقال از طریق usb هستش. این مشکل دقیقا بعد از عوض کردن رامم پیدا شد. ممنون میشم راهنماییم کنید.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

parvizb
30-08-2011, 22:35
دوستانی که این رام رو نصب کردن اگر امکان داره از جاهای مختلفش اسکرین شات بزارن مخصوصا از قسمت شماره گیر یا دیالر گوشی

علیغ
30-08-2011, 23:59
ایکن باطری رو میشه تغییر داد یا فونت ..هالا کسی میتونه نوار مشکی بالا رو تغییر بده ....؟؟؟؟

parvizb
31-08-2011, 12:55
نه عزیزم رامهای اصلی رو نمیشه کاریش کرد ...یکنواخت هست

علیغ
31-08-2011, 18:38
کسی دیگه نیست جواب بده .
برادر من: من میگم ایکن باطری و اضافه کردن CRT-Off و بعضی از چیز ها در رام رسمی انجام دادم بعد تو میگی رام رسمی رو نمیشه کاری کرد
فقط تو این نوار مشکی بالا موندم کدوم یک از فایل های درون system/framework تغییر رنگ بدم ؟؟؟؟

soheiloooooo
02-09-2011, 13:34
کسی دیگه نیست جواب بده .
برادر من: من میگم ایکن باطری و اضافه کردن crt-off و بعضی از چیز ها در رام رسمی انجام دادم بعد تو میگی رام رسمی رو نمیشه کاری کرد
فقط تو این نوار مشکی بالا موندم کدوم یک از فایل های درون system/framework تغییر رنگ بدم ؟؟؟؟

حالا چرا میزنیش؟زشته بابا اینجا و این سبک صحبت کردن باهم

Mehdi_Full
02-09-2011, 14:50
باسه نصب این رام تیک ریپارتیشن دیگه نیازی نیست ؟
این رام سه فایله هم داره یا خیر ؟
اگر بخوام یه کرنل دیگه مثل اسپید مود رو بریزم باید بعد از نصب رام اینکارو بکنم ؟

ممنون

C0D3R
02-09-2011, 15:10
باسه نصب این رام تیک ریپارتیشن دیگه نیازی نیست ؟
این رام سه فایله هم داره یا خیر ؟
اگر بخوام یه کرنل دیگه مثل اسپید مود رو بریزم باید بعد از نصب رام اینکارو بکنم ؟

ممنون

نه تیک repartition رو نباید بزنین
من 3 فایله از این رام ندیدم شاید باشه .
بعد از نصب رام کرنل رو نصب کنین

ehsan2004
02-09-2011, 18:52
کسی دیگه نیست جواب بده .
برادر من: من میگم ایکن باطری و اضافه کردن CRT-Off و بعضی از چیز ها در رام رسمی انجام دادم بعد تو میگی رام رسمی رو نمیشه کاری کرد
فقط تو این نوار مشکی بالا موندم کدوم یک از فایل های درون system/framework تغییر رنگ بدم ؟؟؟؟


لطفا یه مقدار دوستانه تر صحبت کنین

بعضی موارد چون فایلش oedx نیست میشه تغییر داد ولی واسه اون قسمته بالا رام چون فایلش oedx هست نمیشه کاریش کرد مگه اینکه اول deoxoed بشه و بعد در رام قرار داده بشه که اونوقت هم میشه کوک شده

majid207
03-09-2011, 16:59
باسلام خسته نباشید دوستان من این رام را نصب کردم قبلا باطری خالی میشد 5ساعت یا بیشتر طول میکشید تا فول بشه الان 3 ساعته فول میشه ولی زود خالی میشه کمکم کنید این مشکل چطوری حل میشه با تشکر لطفا جواب بدهید ممنون

Farzin_Silver
03-09-2011, 20:33
دوستان من این رام رو با کرنلی که تو تاپیک مرجع روت هست روت کردم.ولی clockworkmod نداره.

میخوام ببینم چطوری میتونم clockworkmod ریکاوری رو بدون نصب کرنل دیگه ای داشته باشم؟
ممنون

majid207
03-09-2011, 22:13
کسی نیست جواب من را بده لطفا جواب بدید یا رام رو عوض کنم راهنمایی بفرمایید

C0D3R
03-09-2011, 22:57
کسی نیست جواب من را بده لطفا جواب بدید یا رام رو عوض کنم راهنمایی بفرمایید

سلام
دوست عزیز شارژ این رام مشکلی نداره شما یکبار گوشیتو full wipe کن و دوباره رام رو نصب کن .

k_m_kh
04-09-2011, 18:53
دوستان من این رام رو با کرنلی که تو تاپیک مرجع روت هست روت کردم.ولی clockworkmod نداره.

میخوام ببینم چطوری میتونم clockworkmod ریکاوری رو بدون نصب کرنل دیگه ای داشته باشم؟
ممنون

با سلام من هم همین مشکل رو داشتم . کرنل خودش کاستوم هست و روت نمیکنه اما من با کریل رام XXKH1 اروپا روتش کردم CWMهم بهش اضافه شده هیچ مشکلی هم نداره مصرف باطریش هم خیلی بهتره اگه خواستی این لینکشه :

********* البته با تشکر فراوان از دوست عزیز و زحمتکشمون جناب C0D3R عزیز ************

براي روت كردن رامهاي XXKH1

PART 1 (http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=606405&stc=1&d=1313827098)
PART 2 (http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=606406&stc=1&d=1313827098)

k_m_kh
04-09-2011, 18:56
ایکن باطری رو میشه تغییر داد یا فونت ..هالا کسی میتونه نوار مشکی بالا رو تغییر بده ....؟؟؟؟

لطف میکنید روش تغییر ایکن باطری و انتن رو روی رامهای اصلی برای ما هم توضیح بدین . ممنون میشم

m_abdi1
04-09-2011, 23:17
سلام
من این رام رو ریختم و مصرف باطریم خیلی کمتر شده. میخواستم ببینم اگه روش کرنل اسپید مود رو برزم گوشیم روت میشه؟

soheiloooooo
05-09-2011, 02:01
سلام
من این رام رو ریختم و مصرف باطریم خیلی کمتر شده. میخواستم ببینم اگه روش کرنل اسپید مود رو برزم گوشیم روت میشه؟

من خودم با اسپید مد 38 روتش کردم.به تازگی اسپید مد39هم اومده.توی همین فروم سرچ کنی هست و براحتی باش روت میشه.اما اگه میخوای cwm هم داشته باشی باید از کرنل دیگه ای استفاده کنی که cwmتوش باشه مثل اونی که دوستمون در پست #42همین تاپیک معرفی کردن

arian007
08-09-2011, 09:29
دوست عزیز cwm رو جدا هم میتونی نصب کنی من دیروز این رام رونصب کردم و کرنل اسپید مود رو نصب کردم و بعد cwm
تو سایت لینکش پیدا میشه

arian007
08-09-2011, 10:12
سلام
برای تغییر آیکون باطری فایل زیر رو دانلود کنید و از ریکاوری اونو نصب کنید
http://cache.ce4arab.com/vb7/images/sub/08_2011/471437.png

http://www.mediafire.com/?k764wd8ala75zvu

soheiloooooo
09-09-2011, 11:53
سوال:
1-آیا میشه روی یک رام چندین کرنل رو عوض کرد؟بعنوان مثال با کرنل اسپید مو 38 روتش کرد.بعد با کرنل استوک مثلث زرد رو برداشت؟و جدیدا هم که اسپید مود39 اومده اونو نصب کرد.مشکلی پیش نمیاد؟
2-بهترین کرنل از نظر مصرف باطری کدوم هست؟چون بنظر میرسه با این کرنل هایی که گفتم همشون دراستفاده از وایرلس باطری رو قورت میدن.مگه نه؟

hosein_54
09-09-2011, 14:01
سلام
برای تغییر آیکون باطری فایل زیر رو دانلود کنید و از ریکاوری اونو نصب کنید
http://cache.ce4arab.com/vb7/images/sub/08_2011/471437.png

http://www.mediafire.com/?k764wd8ala75zvu

دوست عزیز تو قسمت signature verification گیر می کنه !
و اما مشکل درصد باطری رو با یک برنامه ساده مثل Battery-indicator-Pro-3.0.6 حل کرد و امکانات بیشتری نظیر درجه حرارت و مدت شارژ و دشارژ رو هم داشت.
برای راحتی اسکرین شات و برنامه رو اضافه کردم.

architect_afshi
09-09-2011, 14:30
دوست عزیز تو قسمت signature verification گیر می کنه !
و اما مشکل درصد باطری رو با یک برنامه ساده مثل battery-indicator-pro-3.0.6 حل کرد و امکانات بیشتری نظیر درجه حرارت و مدت شارژ و دشارژ رو هم داشت.
برای راحتی اسکرین شات و برنامه رو اضافه کردم.

این واجت ساعت و آب و هوا اسمش چیه ؟

hosein_54
09-09-2011, 14:45
این واجت ساعت و آب و هوا اسمش چیه ؟


fancy widgets v3.3.5
http://www.4shared.com/get/cWoarNdP/Fancy_Widgets_v335.html

ehsan2004
09-09-2011, 15:48
سوال:
1-آیا میشه روی یک رام چندین کرنل رو عوض کرد؟بعنوان مثال با کرنل اسپید مو 38 روتش کرد.بعد با کرنل استوک مثلث زرد رو برداشت؟و جدیدا هم که اسپید مود39 اومده اونو نصب کرد.مشکلی پیش نمیاد؟
2-بهترین کرنل از نظر مصرف باطری کدوم هست؟چون بنظر میرسه با این کرنل هایی که گفتم همشون دراستفاده از وایرلس باطری رو قورت میدن.مگه نه؟

1.بله میشه ولی هر دفعه فقط یه کرنل روی رام میشینه
اگه pc ایتون مشکلی نداشته باشه و عملیات را درست انجام داده باشید مشکلی پیش نمیات

2. کرنل کم مصرف Jeffrey-SpeedFrey2.0.0uVx3-Release برای گلکسی2 (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=164200)

arian007
10-09-2011, 18:40
سلام من این رام رو چند روزه نصب کردم منتهی تو اس ام اس ها حرف ی کوچک رو نشون نمیده و به جاش مربع میزاره به نظز شما مشکل از کجاست؟
من الان میخواستم یه ریکوردر نصب کنم از ریکاوری ،ولی بعد از نصب سیستم بالا نیومد و رو آرم اول میمونه
حالا میخواستم بدونم راهی هست که این مشکل برطرف بشه؟
یا راهی هست که یتونم فایل رام رو تو sd کپی کنم؟

C0D3R
10-09-2011, 20:15
سلام من این رام رو چند روزه نصب کردم منتهی تو اس ام اس ها حرف ی کوچک رو نشون نمیده و به جاش مربع میزاره به نظز شما مشکل از کجاست؟
من الان میخواستم یه ریکوردر نصب کنم از ریکاوری ،ولی بعد از نصب سیستم بالا نیومد و رو آرم اول میمونه
حالا میخواستم بدونم راهی هست که این مشکل برطرف بشه؟
یا راهی هست که یتونم فایل رام رو تو sd کپی کنم؟

سلام
دوست عزیز برای مشکل حروفتون اول از داخل تنظیمات iput mod رو روی automatic بزارین اگر مشکل حل نشد اونوقت باید فونت عوض کنین.
در رابطه با مشکل دومتون شما ابتدا گوشیو به ریکاوری مود ببرین و از منوی advance گزینه wipe dalvic رو بزنین اگر گوشی بالا اومد که هیچ اگه درست نشد با استفاده از رام رسمی و بردن گوشیتون به حالت دانلودینگ فلش بزنین.


موفق باشین

mehdisatss
12-10-2011, 15:58
آقا ما بعد عمری کاستوم نصب کردن 2.3.5 حالا میخوام برگردم یه استوک آفیشیال فارسی بریزم!

این رام خوبه؟ همه چیزش اوکی ه؟ هیچ قسمتش باگی چیزی نداره؟ ارزش داره بنصبم؟ شارژ و گرمایشش چی؟ کرنلش رو عوض کنیم بعد ریختن به چیز دیگه ؟ چی بریزیم کرنل ؟
بیزحمت دوستانی که اینو نصبیدن یه جواب بدن از سردرگمی در بیایم . تشکر

soft_b
12-10-2011, 18:19
آقا ما بعد عمری کاستوم نصب کردن 2.3.5 حالا میخوام برگردم یه استوک آفیشیال فارسی بریزم!

این رام خوبه؟ همه چیزش اوکی ه؟ هیچ قسمتش باگی چیزی نداره؟ ارزش داره بنصبم؟ شارژ و گرمایشش چی؟ کرنلش رو عوض کنیم بعد ریختن به چیز دیگه ؟ چی بریزیم کرنل ؟
بیزحمت دوستانی که اینو نصبیدن یه جواب بدن از سردرگمی در بیایم . تشکر

از همه لحاظ عالیه و هیچ مشکلی نداره. از کرنل ninghetamine من دارم استفاده میکنم رو این رام

mehdisatss
13-10-2011, 12:10
از همه لحاظ عالیه و هیچ مشکلی نداره. از کرنل ninghetamine من دارم استفاده میکنم رو این رام

ممنون از پاسخ. آخرین ورژن کرنل رو بریزم یا باید از ورژن های قدیمیش استفاده کنم مرسی

msmiran
08-11-2011, 13:35
سلام دوستان
از KI3 2.3.5 Official میشه بدون هیچ کاری اومد به این رام؟

سپاس فراوان

C0D3R
08-11-2011, 13:44
سلام دوستان
از KI3 2.3.5 Official میشه بدون هیچ کاری اومد به این رام؟

سپاس فراوان

سلام
بله ميشه

msmiran
08-11-2011, 14:02
سلام
بله ميشه

سلام
ممنون از پاسختون
من زدم، ولی روی لوگوی اولش گیر میکنه، کار خاصی باید انجام بدم؟

C0D3R
08-11-2011, 14:31
سلام
ممنون از پاسختون
من زدم، ولی روی لوگوی اولش گیر میکنه، کار خاصی باید انجام بدم؟

اول وايپ كش و وايپ دالويك كنين و ريبوت كنين درست ميشه