PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [آموزش] نحوه نصب اوبونتو 10.10 بر روی گالاکسی اس 2



arashdn
27-08-2011, 14:31
سلام
من بازم اومدم ، با یه آموزش جدید
این اموزش رو در سایت ایکس دی ای دیدم و خودم ترجه اش کردم
این ایمیج 1.6 گیگابایتی هم زدم دانلود و با توجه به سرعت نجومی 15 کیلوبایت بر ثانیه امیدوارم تا 24 ساعت آینده تموم بشه تا بتونم تستش کنم
خب قبل هر کاری باید این فایل ایمیج اوبونتو رو که سایز بسیار کمی معادل 1.6 گیگابایت داره دانلود کنید ..
لینک مستقیم از سرور های خودم : http://files.arashdn.net/android/i9100/other/ubuntu_i9100_arashdn.com.zip
بعد نیاز به دو تا برنامه هم دارید
ترمینال امیولیتر : http://files.arashdn.net/android/app/system/Terminal_emulator.apk
وی ان سی ویوور : http://files.arashdn.net/android/app/net/vnc_viewer.apk
این دو تا برنامه رو نصب کنید و بعد فایل ubuntu_i9100_arashdn.com رو اکسترکت کنید و فولدر ubuntu رو مستقیما بزارید تو حافظه 16 گیگ گوشی
یعنی مسیر
/sdcard
حالا توجه کنید که گوشی شما باید روت شده باشه ...
برنامه ترمینال امیولیتر رو باز کنید و دستور زیر رو بزنید
su
و درخواست سوپر یوزر رو قبول کنید
بعد بزنید

sh /sdcard/ubuntu.shحالا دکمه هوم رو فشار بدید توجه کنید پروسس ترمینال امولیتار حتما باید باز باشه
برنامه وی ان سی ویوور رو باز کنید و مشخصات زیر رو بدید

address: localhost
port: 5900
password: ubuntuاگر هم در مورد کیفیت رنگ سوال شد بزنید 24 بیت
حالا لذت ببرید

وایفای و یو اس بی هاست هم کار میکنه یعنی میتونید ماوس و کیبرد و ... هم وصل کنید ...

موقعی که کارتون تموم شد از برنامه وی ان سی بیاید بیرون و ترمینال امولیتور رو باز کنید و بنویسید

shut-down یا از طریق خود ابونتاو شات کنید
و بعد حتما برنامه ترمینال اوملیتور رو کیل کنید و یه بار clear memory کنید
تمام

چند تا نکته مهم
1- اوبونتو با کرنل اسپید مود مشکل داره تو رام های کریسکلو از کرنل CF-root استفاده کنید مشکلی هم پیش نمیاد
2- تو برنامه وی ان سی که من دادم آدرس و پورت با هم و به صورت زیر باید وارد بشه
localhost:5900
3- همین که دستور sh ubuntu.sh رو زدید ممکنه یه صفحه بیاد و بنویسه لودینگ و جلو نره اون وقت شما همونطور دکمه هوم رو بزنید و وی ان سی رو اجرا کنید
به زودی یه ویدئو آموزشی هم آماده میکنم



با سپاس
منیع : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1223128




ویرایش توسط مدیریت بخش

C0D3R
30-08-2011, 14:52
اسکرین شاتها

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=628981&stc=1&d=1317144094 http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=628982&stc=1&d=1317144094 http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=628983&stc=1&d=1317144094 http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=628984&stc=1&d=1317144094




ویرایش توسط مدیریت بخش

Vahid KianfaR
31-08-2011, 09:22
مرسی داداش یه چند تا اسکرین شات میزاری؟

چون قبلا روی Hd2 نصب کرده بودم که OTG فعال میشد ولی الان به خاطر Tunneling روی گوشی نیاز به Ubuntu دارم

raminhp
31-08-2011, 11:57
سلام
دوست عزیز میشه بگید این اوبونتو چیکار میکنه؟
نمیدونم دیگه!!! تازه کار م:ah:

azareei
31-08-2011, 12:05
سلام
دوست عزیز میشه بگید این اوبونتو چیکار میکنه؟
نمیدونم دیگه!!! تازه کار م:ah:
آقا رامین اوبونتو سیستم عامل لینوکسی هستش

raminhp
31-08-2011, 14:01
خیلی ممنون
گفتم که تازه کارم و نمی دونم
بازم متشکرم

باز سلام
من وقتی ترمینال رو باز میکنم دستورو مینویسم چند لحظه صر میکنه بعد میگه out of ram
مشکل چیه؟
راهنمایی کنید ممنون میشم

amin-se
01-09-2011, 20:03
بابا یه دو تا اسکرین شات بزارین ببینیم چه شکلیه!!

ehsan2004
02-09-2011, 17:21
خیلی ممنون
گفتم که تازه کارم و نمی دونم
بازم متشکرم

باز سلام
من وقتی ترمینال رو باز میکنم دستورو مینویسم چند لحظه صر میکنه بعد میگه out of ram
مشکل چیه؟
راهنمایی کنید ممنون میشم

قبل از وارد کردنه دستورات با تسک منیجر تمام برنامه های را ببنید ببیند مشکلتون حل میشه یا نه

علیغ
21-09-2011, 18:40
میشه بگید ببینم چچوری روی hd2 نصب کردین اصلا این کار شدنی نیست چون حافظه داخلی hd2 به این چیزا نمیرسه دوم اصلا otg به هیچ وج ممکن نمیخوره لطفا اگه میخوان pm بدین درست بدین که هرکه سرچ کرد
جواب الکی نگیره ممنون میشم
دوم اگه میشد روی یک dvd برای فروش میزاشتین خیلی بهتر بود ممنون میشدم حداقل با این هجم بهتر بود

mehdyy
21-09-2011, 20:02
میشه بگید ببینم چچوری روی hd2 نصب کردین اصلا این کار شدنی نیست چون حافظه داخلی hd2 به این چیزا نمیرسه دوم اصلا otg به هیچ وج ممکن نمیخوره لطفا اگه میخوان pm بدین درست بدین که هرکه سرچ کرد
جواب الکی نگیره ممنون میشم
دوم اگه میشد روی یک dvd برای فروش میزاشتین خیلی بهتر بود ممنون میشدم حداقل با این هجم بهتر بود

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=125391

mehradomid
23-09-2011, 15:50
سلام به همگی.
دوست عزیز یه سوال ایا در سیستم عامل اوبونتو در گالکسی اس 2 میشه به فایل های گوشی مثل فیلم و عکس دسرسی داشت؟فایل منیجر داره؟

ehsan2004
24-09-2011, 13:20
سلام به همگی.
دوست عزیز یه سوال ایا در سیستم عامل اوبونتو در گالکسی اس 2 میشه به فایل های گوشی مثل فیلم و عکس دسرسی داشت؟فایل منیجر داره؟

من هنوز روی گوشیم تست نکردم
ولی اون موقع که روی دیزایر تست کردم نشون میداد و مشکلی نداشت
فکر نکنم روی گلکسی 2 هم مشکلی داشته باشه

mamad CJ
24-09-2011, 15:29
سلام

اسکرین شات ازش نیست؟

tir00
25-09-2011, 01:04
عزيزان , سروران , دوستان , موبايلستاني ها .....

يه اسكرين شات بذارين ببينيم چيه آخه :bh:....

ariaieboy
25-09-2011, 01:05
سلام
من نصب کردم عالیه
تازه به حافظه های گوشی مثل هلو دسترسی داری.
من گوشیم رو با کابل به کامپیوتر وصل کردم و از تو گوشی usb tethering رو فعال کردم، الان تمام درایوهای کامپیوترم تو اوبونتوی گوشیم توی بخش نتورک مثل گلابی اومدن و استفاده میکنم. راحت به فایل ها دسترسی دارم.
اگر wifi keyboard رو تو گوشی نصب کنین راحت با مرورگر کامپیوتر تو گوشی و اوبونتوئ گوشی تایپ میکنید.
من کلی حال کردم.
سوالی بود در خدمتم...
درواقع کامپیوتر دومم شده با یک ترا هارد!!!

پست ارسال شده توسط موبايل

saman_b1990
26-09-2011, 13:50
doostan tuye linke marja screenshot ham has
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1223128

ehsan2004
26-09-2011, 19:18
doostan tuye linke marja screenshot ham has
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1223128

کاربر محترم لطفا فارسی تایپ کنین
این جزء قوانین سایت هست

saman_b1990
27-09-2011, 14:08
معذرت که تو پست قبلی فینگلیش نوشتم
یه مشکل پیش اومده
تویه VNC viewer برای ساختن کانکشن پسوردنمیخاد و موقع زدن کانکت این ارور میاد
error
the port on which the computer is listening for a connection
could not be contacted

rom:JPKF3
گوشی هم روت شده و ترمینال هم ارور نمیده

rezan8
27-09-2011, 14:51
یک عکسی از این محیط Linux واسه ما بزارید که ببینیم چه خبره.

saeed_z
27-09-2011, 19:57
این رو HD2 هم جواب میده در صورتی که Android نصب کرده باشین :bp: :bp: :bp:

saman_b1990
29-09-2011, 00:33
معذرت که تو پست قبلی فینگلیش نوشتم
یه مشکل پیش اومده
تویه VNC viewer برای ساختن کانکشن پسوردنمیخاد و موقع زدن کانکت این ارور میاد
error
the port on which the computer is listening for a connection
could not be contacted

rom:JPKF3
گوشی هم روت شده و ترمینال هم ارور نمیده

کسی کمک میکنه؟
busy box هم نصب کردم باز هم همون ارور
فایل ubuntu.sh رو با notepad باز کنید کد هاش هست اما من نمیدونم کدوم کد مشکل داره

ehsan2004
29-09-2011, 18:33
این رو hd2 هم جواب میده در صورتی که android نصب کرده باشین :bp: :bp: :bp:

عزیزم این سوال را در بخش گوشی خودتون بپرسید



معذرت که تو پست قبلی فینگلیش نوشتم
یه مشکل پیش اومده
تویه vnc viewer برای ساختن کانکشن پسوردنمیخاد و موقع زدن کانکت این ارور میاد
error
the port on which the computer is listening for a connection
could not be contacted

rom:jpkf3
گوشی هم روت شده و ترمینال هم ارور نمیده


کسی کمک میکنه؟
busy box هم نصب کردم باز هم همون ارور
فایل ubuntu.sh رو با notepad باز کنید کد هاش هست اما من نمیدونم کدوم کد مشکل داره


والا من خودم تست نکردم روی گوشیم وکسانی که تست زدن باید ببین این ارور را دارن یا نه
ولی ممکنه این مورد مخصوصه کامپیوتر باشه و واسه گوشی جواب نمیده

saman_b1990
02-10-2011, 18:08
عزیزم این سوال را در بخش گوشی خودتون بپرسید







والا من خودم تست نکردم روی گوشیم وکسانی که تست زدن باید ببین این ارور را دارن یا نه
ولی ممکنه این مورد مخصوصه کامپیوتر باشه و واسه گوشی جواب نمیده

بالاخره اومد و واقعا آدمو متعجب میکنه
busy box نصب کنینو بعد از لود کردنه ubuntu.sh یکم صبر کنین بعد برین تویه vnc و کانکت بشین

Forever After
10-10-2011, 21:38
سلام بنده میخوام روی گالکسی 1 نصب کنن همین الا به من بگین ایا میشه وبیخودی این همه فایلو دانلود نکنم

C0D3R
10-10-2011, 21:54
سلام بنده میخوام روی گالکسی 1 نصب کنن همین الا به من بگین ایا میشه وبیخودی این همه فایلو دانلود نکنم

سلام

دوست عزیز شما برای نصب ubuntu روی گوشیه مورد نظرتون از اینجا (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=759376)فایلتون رو دانلود و نحوه نصب رو مطالعه کنین

Forever After
10-10-2011, 22:04
آخه منم غمم همینه ورژن 10 به بالاشو میخوام نمیدونم این تاپیکی که شما دادین ورژن چنده
gui گرافیک فعال میشه؟منظورم محیط گرافیکیه
ممنونم بابت زحمتتون

C0D3R
10-10-2011, 22:12
آخه منم غمم همینه ورژن 10 به بالاشو میخوام نمیدونم این تاپیکی که شما دادین ورژن چنده
gui گرافیک فعال میشه؟منظورم محیط گرافیکیه
ممنونم بابت زحمتتون

نسخه 10.10 مربوط به گلکسی اس رو هم از اینجا (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=962023)بگیرین

danialray
04-11-2011, 10:46
کسی کمک میکنه؟
busy box هم نصب کردم باز هم همون ارور
فایل ubuntu.sh رو با notepad باز کنید کد هاش هست اما من نمیدونم کدوم کد مشکل داره

منم این مشکل رو دارم.کمکم کنید چیکار کنم آخه !!؟؟؟؟؟
:cm:

danialray
05-11-2011, 09:34
یکی کمکم بکنه.vnc ارور میده... هرچی گشتم نتونستم توی xda مطلبی راجع به این اررور پیدا کنم.
error
error
the port on which the computer is listening for a connection
could not be contacted

danialray
05-11-2011, 12:29
منم این مشکل رو دارم.کمکم کنید چیکار کنم آخه !!؟؟؟؟؟
:cm:

خوب ممنون از دوستان عزیز که من هرچی خودم رو کشتم جواب ندادن...
جواب این بود : باید روی گوشی رم داشته باشی memory card:hello:

sa102
29-11-2011, 21:38
دوستان خواهشا کمک کنید بعد دو روز دانلود کردن حالا لینکش خراب شده خواهشا لینکشو درست کنید تا بتونم ادامشو بزنم

C0D3R
29-11-2011, 21:57
دوستان خواهشا کمک کنید بعد دو روز دانلود کردن حالا لینکش خراب شده خواهشا لینکشو درست کنید تا بتونم ادامشو بزنم

لینک تست شد مشکلی نیست

chopin
01-12-2011, 07:18
لینک تست شد مشکلی نیست

گویا لینک مشکل داره، منم نمیتونم دانلود کنم!

arashdn
01-12-2011, 19:41
لینکو تست کردم
ایرادی نداشت و راحت دی ال میشه ....

Bodalaf
05-12-2011, 23:45
موس کار نمی کنه کسی میدونه مشکل از کجاست؟

pedramsanan
08-12-2011, 20:39
آقا این سیستم عامله یا یه نرم افزار برای کنترل pc از طریق موبایل؟

C0D3R
08-12-2011, 23:30
آقا این سیستم عامله یا یه نرم افزار برای کنترل pc از طریق موبایل؟

سیستم عاملی هست که تحت آندروید اجرا میکنین

n78nokia
09-12-2011, 13:58
توی ترمینال اجرا میکنم وقتی توی vnc کانکت میکنم ارور میده
The port on which the computer is listening for a concction could not be cotacted

sa102
16-12-2011, 10:44
دوستان واسه منم مشکل داره موقع connect کردن vnc یه پنجره باز میشه وerror میده

vnc connecction filed!

مشکل از کجاست؟

mohsen.hex
16-12-2011, 18:12
رو این سیستم عامل میشه نرم افزار هم نصب کرد
مثلا
Carbide.c++
و میشه به یو اس بی دیگر چیز ها رو زد و درایورشون رو نصب کرد و ...

اخه میگم اگه بشه دیگه با این هم میتونم برنامه نویسی کار کنم!

LeO-6687
19-12-2011, 14:52
سلام
این یه جور ایمولاتور ه ؟
یعنی سیستم عامل جداگانه نیست درسته ؟ و اینکه امکان بر قراری تماس داره ؟

bahram-dal
19-12-2011, 23:07
سلام و چند تا سوال
آیا میشه رو این سیستم عامل نرم افزار نصب کرد
آیا نرم افزارهای این سیستم عامل مثل آندرویده یا اینکه نرم افزار تخصصی هم داره مثل فتوشاپ آنتی ویروس قوی و...
اگه هست لطف کنید یه لینک واسه دانلود بزارید

با تشکر

C0D3R
20-12-2011, 09:44
سلام
این یه جور ایمولاتور ه ؟
یعنی سیستم عامل جداگانه نیست درسته ؟ و اینکه امکان بر قراری تماس داره ؟

سلام
دقيقا با Emulator شما اوبونتو رو نصب ميكنين و امكان برقراري تماس در محيطش رو ندارين


سلام و چند تا سوال
آیا میشه رو این سیستم عامل نرم افزار نصب کرد
آیا نرم افزارهای این سیستم عامل مثل آندرویده یا اینکه نرم افزار تخصصی هم داره مثل فتوشاپ آنتی ویروس قوی و...
اگه هست لطف کنید یه لینک واسه دانلود بزارید

با تشکر

سلام
برنامه روي اوبونتو ميشه نصب كرد اما در صورتيكه آشنايي با لينوكس و برنامه هاش داشته باشين

chopin
20-12-2011, 12:37
دوستان کسی روش نصب برنامه backtrack5 که یکی از نسخه های کاربردی لینوکس هست رو روی این گوشی بلده؟ من تا یه جاهاییش پیش رفتم ولی موقع اینستال حافظه ای که به سیستم عامل روی گوشی اختصاص داده می شه پر می شه. این فضا 512 مگابایته. راهی وجود نداره که بشه افضایشش داد؟
سوال بعدی من اینه که ext2 یعنی چی؟ چه جوری می شه گوشی ext2 بشه؟
ممنون می شم اگر کسی میدونه پاسخ بده با تشکر :)

LeO-6687
07-01-2012, 10:14
سلام و خسته نباشید.
بالاخره بعد از مدتها ترافیک خریدم و این ایمیج رو دانلود کردم واسه تست.
ولی تو VNC به مشکل بر میخورم و این ارور رو میده :
the port on which the computer is listening for a connection could not be contacted
چه جوری باید رفعش کنم ؟
ممنون.

chopin
08-01-2012, 11:33
احتمالا داری پورت و آی پی رو اشتباه میزنی تو وی ان سی. باید تو قسمت آی پی پورت بنویسی : localhost:5900

LeO-6687
08-01-2012, 18:09
احتمالا داری پورت و آی پی رو اشتباه میزنی تو وی ان سی. باید تو قسمت آی پی پورت بنویسی : Localhost:5900

ولی من دقیقا همین رو میزنم..
"بیزی باکس" هم نصب کردم طبق گفته دوستمون ولی فرقی نکرد .
آیا باید کار خاصی کرد تو "بیزی باکس " ؟ آخه من زیاد از این برنامه سر در نمیارم!

hosseinD720
10-01-2012, 12:57
ممنون دوست عزیز .
من طبق آموزشای دوستمون Backtrack رو نصب کردم و ترقیب شدم که اینم نصب کنم.
فقط یه مشکلی پیش اومده ، تا 93% دانلود کردم اما از این به بعد میگه سرور files.arashdn.net رو پیدا نمیکنم.
فک میکنم مشکل از dns باشه چون تو browser هم چیزی نمیاره .
ممنون میشم لینک رو چک کنین و اگه مشکل داشت اصلاح کنین.
متشکر.

chopin
10-01-2012, 13:44
ممنون دوست عزیز .
من طبق آموزشای دوستمون backtrack رو نصب کردم و ترقیب شدم که اینم نصب کنم.
فقط یه مشکلی پیش اومده ، تا 93% دانلود کردم اما از این به بعد میگه سرور files.arashdn.net رو پیدا نمیکنم.
فک میکنم مشکل از dns باشه چون تو browser هم چیزی نمیاره .
ممنون میشم لینک رو چک کنین و اگه مشکل داشت اصلاح کنین.
متشکر.
منم این مشکل رو داشتم، احتمالا بندویچ لیمیتیشن داره این سروره دوستمون. چند ساعت صبر کنید دوباره رزیوم کنید.احتمالا درست می شه دوست عزیز.

hosseinD720
10-01-2012, 19:51
منم این مشکل رو داشتم، احتمالا بندویچ لیمیتیشن داره این سروره دوستمون. چند ساعت صبر کنید دوباره رزیوم کنید.احتمالا درست می شه دوست عزیز.

فک نمیکنم از بندویچ باشه چون ادرس رو نمیشه حتی پینگ کرد . حدس میزنم از دی ان اس باشه .
الان تقریبا 18 ساعت گذشته و چندین بار هم امتحان کردم . حل نشد .
شما یه لطفی بکن و لینک رو تست کن .

M.O.S.T.A.F.A
11-01-2012, 06:24
دوستان حتماً باید از ایمیج مخصوص استفاده کنیم یا نه هر ایمیجی میتونه باشه؟

chopin
11-01-2012, 10:44
باید حتما ایمیج مخصوص باشه

chopin
15-01-2012, 16:35
فک نمیکنم از بندویچ باشه چون ادرس رو نمیشه حتی پینگ کرد . حدس میزنم از دی ان اس باشه .
الان تقریبا 18 ساعت گذشته و چندین بار هم امتحان کردم . حل نشد .
شما یه لطفی بکن و لینک رو تست کن .
الان تست کردم، کار کرد :)
حالا نمیدونم دانلودش کردی یا نه؟

mohsen.hex
15-01-2012, 19:26
سلام
من این بیزی باکس رو دانلود کردم از اینجا
http://android-softwares.blogspot.com/2011/09/busybox-40-apk.html
بعد از نصب رو گوشی ایکونش رو میزنم بعد دوباره میخاد نصب کنه که نصب کردم ورژنش هم1.19.2 وبعد روال رو میرم ولی متاسفنه همون ارور که میگه پورت پیدا نشد رو میده!

راستی موقع نصب ازم مسیر خواست این رو ان تخاب کردم
system/bin
و این هم بود که من انتخابش نکردم!
system/xbin

چکار کنم؟

hosseinD720
15-01-2012, 20:06
الان تست کردم، کار کرد :)
حالا نمیدونم دانلودش کردی یا نه؟

بله ، خیلی وقته دانلود کردم ;)


سلام
من این بیزی باکس رو دانلود کردم از اینجا
http://android-softwares.blogspot.com/2011/09/busybox-40-apk.html
بعد از نصب رو گوشی ایکونش رو میزنم بعد دوباره میخاد نصب کنه که نصب کردم ورژنش هم1.19.2 وبعد روال رو میرم ولی متاسفنه همون ارور که میگه پورت پیدا نشد رو میده!

راستی موقع نصب ازم مسیر خواست این رو ان تخاب کردم
system/bin
و این هم بود که من انتخابش نکردم!
system/xbin

چکار کنم؟

منم همین مشکل رو داشتم ، مشکل بعد از دستور
sh ubuntu.sh
ایجاد میشه .
یه چیزایی مینویسه میگه برخی از برنامه ها رو به مموری خارجی انتقال بدید.
منم یه مموری کارت گذاشتم رو گوشی یه بنامه که حجم بالایی داشت و move to ext.sd کردم بعد درست شد . البته نه من نه خودش فهمید مشکل از چیه ولی احتمالا از مموری بود.
بعد هم که مموری رو برداشتم مشکلی به وجود نیومد و راحت ران میشد .

chopin
16-01-2012, 08:35
سلام
من این بیزی باکس رو دانلود کردم از اینجا
http://android-softwares.blogspot.co...ox-40-apk.html
بعد از نصب رو گوشی ایکونش رو میزنم بعد دوباره میخاد نصب کنه که نصب کردم ورژنش هم1.19.2 وبعد روال رو میرم ولی متاسفنه همون ارور که میگه پورت پیدا نشد رو میده!

راستی موقع نصب ازم مسیر خواست این رو ان تخاب کردم
system/bin
و این هم بود که من انتخابش نکردم!
System/xbin

چکار کنم؟
اصلا بیزی باکس رو لازم نیست نصب کنید، چون اگه گوشیتون روت شده باشه بصورت دیفالت بیزی باکس روش نصب هست، حالا اگه موقع نصب اوبونتو به مشکل بر خوردید بگید مشکلتون کجاست تا راهنمایی کنم :)

mohsen.hex
16-01-2012, 23:27
به گفته شما و بعد نوشته های برنامه کل برنامه ها رو به حافضه جانبی انتقال دادام و ریست کردم و دوباره تست کرددم باز همون وارنینگ رو میده میگه بیشتر 256 برنامه روی گوشی نصب دارین و اونها رو انتقال بدین و ...

نمیدونم چکار کنم !
کرنل من
phenomenal2.1 black stock extreme_fenomeno
و
jpkj2
2.3.5

chopin
17-01-2012, 14:14
به گفته شما و بعد نوشته های برنامه کل برنامه ها رو به حافضه جانبی انتقال دادام و ریست کردم و دوباره تست کرددم باز همون وارنینگ رو میده میگه بیشتر 256 برنامه روی گوشی نصب دارین و اونها رو انتقال بدین و ...

نمیدونم چکار کنم !
کرنل من
phenomenal2.1 black stock extreme_fenomeno
و
jpkj2
2.3.5
ببینم مگه شما رو رامتون خیلی برنامه نصب کردید؟ لازم نیست ایمیج رو به مموری خارجی گوشیتون انتقال بدید. تو همون مموری داخلی هم باشه کفایت می کنه. راهی که من میتونم بهتون پیشنهاد بدم اینه که از رامتون یک بک آپ بگیرید و بعد رامتون رو ریست فکتوری کنید و بعد اوبونتو رو نصب کنید. اگه اجرا شد این نشون می ده که تعداد برنامه های نصب شده روی رامتون زیاده و اوبونتو نمیتونه اجرا کنه خودش رو.

mohsen.hex
17-01-2012, 21:35
من حدود 15 برنامه نصب کردم که همشون هم کم حجمن و دو ورژن از انگری بردز که سنگین ترین چیز ها هستن!

chopin
18-01-2012, 08:53
من حدود 15 برنامه نصب کردم که همشون هم کم حجمن و دو ورژن از انگری بردز که سنگین ترین چیز ها هستن!
خب پس اون کاری که گفتم رو بکن، یه بکاپ بگیر و ریست فکتوری کن ببین درست میشه...

mohsen.hex
18-01-2012, 21:42
سلام

این کاری رو که گفتین کردم بازم نشد

ورژن 2.3.5
بعد فکتوری
بعد روت ش کردم
بعد ترمینال ...
بعد ویرتال ...

باز هم دقیقا همون پیام رو میده!

شما از چه کرنلی استفاده کردین و چه رامی؟

chopin
19-01-2012, 10:02
من واسه اجرای بک ترک و اوبونتو از رام رسمی jpkj2_2.3.5 با کرنل دیفالت خودش استفاده می کنم

hosseinD720
22-01-2012, 16:52
سلام

این کاری رو که گفتین کردم بازم نشد

ورژن 2.3.5
بعد فکتوری
بعد روت ش کردم
بعد ترمینال ...
بعد ویرتال ...

باز هم دقیقا همون پیام رو میده!

شما از چه کرنلی استفاده کردین و چه رامی؟

من با هر کرنلی که تست کردم جواب نداد ، فقط با cf کامل جواب میده ، من از رام کوک شده(v3rtr3ma) استفاده میکنم ولی هم اوبونتو هم بک ترک رو استفاده میکنم .

R.A.D.I.K.A.L
31-01-2012, 23:33
من هم تمامی مراحل رو رفتم جلو ولی برای من اول که دستور رو توی ترمینال میزنی هیچی نمیشه حتی اررور هم نمیده با وی ان سی هم کانکت نمیده و دفته دوم که دستور رو توی ترمینال مزینم اررور مبنی بر 225 برنامه... رو میده . خیلی مشتاقم برنامه رو نصب کنم ولی گیرم دیگه.... :ac:

mahditehrani
02-02-2012, 19:54
سلام .
دوستان یه سوال داشتم . هر ورژنی از لینوکس رو میشه روش نصب کرد یا نه حتما باید ورژن مخصوص به خودش باشه ؟؟
بعدش هم اگه میشه باید ایمیج با چه فرمتی باشه ؟ منظور iso یا nrg یا فرمت های دیگه .

hosseinD720
03-02-2012, 20:55
سلام .
دوستان یه سوال داشتم . هر ورژنی از لینوکس رو میشه روش نصب کرد یا نه حتما باید ورژن مخصوص به خودش باشه ؟؟
بعدش هم اگه میشه باید ایمیج با چه فرمتی باشه ؟ منظور iso یا nrg یا فرمت های دیگه .

سلام دوست عزیز
نه متاسفانه،باید ورژن مخصوص باشه.

mohsen.hex
03-02-2012, 22:45
من با هر کرنلی که تست کردم جواب نداد ، فقط با cf کامل جواب میده ، من از رام کوک شده(v3rtr3ma) استفاده میکنم ولی هم اوبونتو هم بک ترک رو استفاده میکنم .

سلام مجدد
میشه لینک این کرنلی که گفتین رو بدین؟
بک ترک رو از توی ابونتو میاری بالا یا جدا؟
بک ترک وایرلس گوشی رو پشتیبانی میکنه؟
باهاش هیچ کاری هم کردی؟

hosseinD720
03-02-2012, 22:58
سلام مجدد
میشه لینک این کرنلی که گفتین رو بدین؟
بک ترک رو از توی ابونتو میاری بالا یا جدا؟
بک ترک وایرلس گوشی رو پشتیبانی میکنه؟
باهاش هیچ کاری هم کردی؟

سلام
تو تاپیک روت کردن گوشی موجوده.
جدا.
یادم نیست ولی تا اونجا که یادمه اره.
هیچ کاری زیاد کردمم :4:

mohsen.hex
04-02-2012, 18:42
سلام
تو تاپیک روت کردن گوشی موجوده.
جدا.
یادم نیست ولی تا اونجا که یادمه اره.
هیچ کاری زیاد کردمم :4:


من این روت رو نصب کردم باز نشد!
http://download.chainfire.eu/44/CF-Root/SGS2/CF-Root-SGS2_XX_XEO_KI4-v4.4-CWM4.zip

اگه ممکنه لینک یه رام و یه روت بهم بدین ببینم چی میشه

R.A.D.I.K.A.L
04-02-2012, 19:10
آقا واسه منم نمیشه !!!

mohammadqaderi
04-02-2012, 20:00
من با این روش(sh sdcard/ubuntu.sh) هر چند تستش کردم نشد.
ولی برای به اجرا در آوردنش روی گوشیم از دستورزیر که به ترتیب نوشتم استفاده کردم.
cd sdcard
su
sh ubuntu.sh
وبعد وارد برنامه vnc_viewerشوید وبعد کانکت.

البته فایل های ubuntu.img و ubuntu.sh بدون پوشه در حافضه خود گوشیم ریختم.:cz::bs::cz:

mohsen.hex
04-02-2012, 21:20
من با این روش(sh sdcard/ubuntu.sh) هر چند تستش کردم نشد.
ولی برای به اجرا در آوردنش روی گوشیم از دستورزیر که به ترتیب نوشتم استفاده کردم.
cd sdcard
su
sh ubuntu.sh
وبعد وارد برنامه vnc_viewerشوید وبعد کانکت.

البته فایل های ubuntu.img و ubuntu.sh بدون پوشه در حافضه خود گوشیم ریختم.:cz::bs::cz:

ایول:cd:
مال من هم شد!

mohsen.hex
04-02-2012, 21:31
اقا من موس وصل کردم توی ابونتو نمیاد فقط توی صفخه اصلی هست که باید بردش روی اون کرسور موس و کلیک رو نگه داشت و جابجا کرد !
ابا مبشه مستقیمش کرد؟
ایا میشه بلوتوس و وایرلس رو برد توی ابونتو؟

mohsen.hex
05-02-2012, 19:39
سلام
تو تاپیک روت کردن گوشی موجوده.
جدا.
یادم نیست ولی تا اونجا که یادمه اره.
هیچ کاری زیاد کردمم :4:

میتونم خواهش کنم بهم بگین چطور aircrack رو بارم بالا
از کجا دانلود کنم؟

hosseinD720
05-02-2012, 22:27
میتونم خواهش کنم بهم بگین چطور aircrack رو بارم بالا
از کجا دانلود کنم؟

سوالات مربوط به بک تراک رو اینجا (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=187305) بپرس .
تاپیک رو بخونی تا حدی جواب دادن.

hosseinD720
05-02-2012, 22:30
اقا من موس وصل کردم توی ابونتو نمیاد فقط توی صفخه اصلی هست که باید بردش روی اون کرسور موس و کلیک رو نگه داشت و جابجا کرد !
ابا مبشه مستقیمش کرد؟
ایا میشه بلوتوس و وایرلس رو برد توی ابونتو؟

اگه اشتباه نکنم تو رام های miui با کرنل dark مستقیم بود،البته تو خود رام ، تو اوبونتو تست نکردم.
من از اینترنت وایرلس استفاده کردم و مشکلی نداشت .

meshki_pooosh20
07-02-2012, 09:17
سلام نحوه اتصال به کامپیوتر وپیدا شدن درایوهای کامپیوتر توی اوبونتو رو اگه امکانش هست یکی از دوستان کامل توضیح بده مرسی من وقتی وصل می کنم اسم کامپبوترم میاد توی قسمت network اما می زنم که باز کنه یه کادر مباد که username و domin و password میخواد اینجا نمی دونم چه کار کنم اگه میشه توضیح بدین ممنون؟:ac:

hosseinD720
08-02-2012, 01:08
سلام نحوه اتصال به کامپیوتر وپیدا شدن درایوهای کامپیوتر توی اوبونتو رو اگه امکانش هست یکی از دوستان کامل توضیح بده مرسی من وقتی وصل می کنم اسم کامپبوترم میاد توی قسمت network اما می زنم که باز کنه یه کادر مباد که username و domin و password میخواد اینجا نمی دونم چه کار کنم اگه میشه توضیح بدین ممنون؟:ac:

سلام
احتمالا شما از ویندوز 7 استفاده میکنید.
username رو اسم یوزری که تو ویندوز ازش استفاده میکنید قرار بدید password هم پسوردتون(اگه پسورد ندارید باید ست کنید.) اگه دامین هم ایجاد نکردید خالی بذارید .

meshki_pooosh20
08-02-2012, 14:22
سلام
احتمالا شما از ویندوز 7 استفاده میکنید.
Username رو اسم یوزری که تو ویندوز ازش استفاده میکنید قرار بدید password هم پسوردتون(اگه پسورد ندارید باید ست کنید.) اگه دامین هم ایجاد نکردید خالی بذارید .

سلام دوست عزیز نه مشکل از اینا نیست پسورد هم دادم یوزر خودمم دادم نشد

meshki_pooosh20
08-02-2012, 14:58
سلام
احتمالا شما از ویندوز 7 استفاده میکنید.
username رو اسم یوزری که تو ویندوز ازش استفاده میکنید قرار بدید password هم پسوردتون(اگه پسورد ندارید باید ست کنید.) اگه دامین هم ایجاد نکردید خالی بذارید .

پیغام میده unable mount location الان هارد رو باز میکنه اما روی پوشه ای که share کردم میزنم این پیغام میده unable mount location چکار کنم؟

hosseinkh
08-02-2012, 19:15
سلام . ممنون زحمت کشیدی
لطف کنید سری گوشی هایی که قابلیت نصب روشون هستو معرفی کنید

:: HOSSEIN KH ::
Ashiyaneh.org

ehsanlaae
20-02-2012, 16:18
لینکها مشکل پیدا کرده.Not Found - 404 میده

n78nokia
23-03-2012, 18:58
هر کاری میکنم توی ترمینال دستور رو میزنم جواب نمیده ارور مبنی بر اینکه خیلی برنامه روی مموریتون نصب هست و برید حذف شون کنید و از اینجور حرف ها اما در صورتی که من هیچ برنامه ای روی گوشیم نصب نکردم رامم رو تازه عوض کردم (کاستوم رام turkbey v1) چیکار کنم الان حدود 6 ماه درگیرشم نتونستم اجراش کنم کمک؟؟؟؟؟:be:

mehdyy
23-03-2012, 23:31
سلام
از دوستان کسی می دونه نسخه رسمی ابونتو برای اندورید کی می یاد؟

http://weblogina.com/media/images/ubuntu-for-android-1.jpg

erfan100
05-04-2012, 11:49
دوستانی که اوبونتو رو روی گوشیشون نصب کردن , میتونن با نصب کردن نرم افزار wine در اوبونتو , برنامه هایی که پسوند exe دارند رو اجرا کنند .(حتی فتوشاپ و .. )!!!!!!

Fire_B0ys
16-08-2012, 18:19
لینکهای داده شده رو نمیشناسه، لطفا چک کنید لینکها خرابن

behzad_estakhri
08-01-2013, 18:41
سلام.
آقا لینکا کار نمیکنن.میشه لینک جدید بدین؟