PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رام گلکسی 2 کوک شده با بیس XXKH3 توسط Alienware (آپدیت31 شهریور)



*ReZa*
31-08-2011, 13:36
به نام خدا


نسخه 8 این رام بسیار گرافیکی هم رلیز شد. در این ورژن اکثر باگ ها مثل باگ های Kitchen App برطرف شده و به ورژن استیبل نزدیک شده.




اسکرین شات :


http://www.up.rahatdownload.com/images/i3o8jw6gq89omjeh1mo.png (http://www.up.rahatdownload.com/)




توضیحات کلی رام :






Details of Alienware_Rom

Based on Firmware: XXKH3 Android 2.3.4
Ninphetamine-2.1.3 with CWM Recovery
Deodexed
Zipaligned Optimiert
Root + Busybox
HoneyComp xml mod
New Battery Icons
New Notification Icons
Change all Programm Icons
Alienware Rom have Multi-Language Support

Features of Alienware Rom

Everything in Blue
Over 30 themed Apps
CRT-Animation
Overscroll Glow
Extended Power Menü
New Bootanimation
New System-Sounds
New Notification & Alert-Sounds
Ad-Free Host (No more Adds in Apps, just a few exceptions)
Voip-Sip Support
Alienware Wallpaper Gallery
Samsung Crap Apps removed
Added Apps: App Cleaner/ HD Fancy Widget / Widget Clock
Added Gingerbread Keyboard
New Lockscreen Wallpaper Hacked Camera with better Sound
New Trans-Market_3.0.27-v1.0
Hacked Google Talk2
ALL_ROM_Addcallrecorder_SicOpaT
Hacked Camera.apk
and many many more ...
تغییرات ورژن 7 و 8:





Changelog: Alienupdate_v.7

New Jkay Mod v8.2
twframework new pics
framework-res new pics and opti
New Usb Connect Pic
new progress indermate
Camera fix
added LauncherPro (blue style)
TouchWizCalculator fix
New Talk2 1.3 with AV
Transparent Market 3.0.27
New wallpaper apk
Csc fix
New Bootanimation
added beta Kitchen app
Changelog: Alienupdate_v.8

Jkay Mod v10 + New App
Display fix
Fix screen tint





روش نصب رام:

1- رام KH3 رو به همراه کرنل فلش بزنید .
2- رام Alienware رو دانلود کنید و به حافظه داخلی انتقال بدید .
3- وارد ریکاوری بشید و رتمو نصب کنید( نصب رام حدود 5 دقیقه طول میکشه ).
4- از رام لذت ببرید !



لینک های دانلود رام:



لینک مستقیم دانلود رام Alienware vV8.zip (http://romapp.seehausmoto.de/xxkh3/roms/Alienware_Rom_base_XXKH3-v.8.zip)






ویرایش توسط مدیریت بخش

S.H.A.H.R.O.K.H
01-09-2011, 11:10
دوستان میتونید از فارسی ساز Kh3 استفاده کنید....رام فوق العاده زیبا و کم مصرفی هستش......

S.H.A.H.R.O.K.H
03-09-2011, 12:56
دوستان تاپیک رو به حاشیه نکشید....ممنون...
باید بگم که رام فوق العاده ایی هستش ولی کاش از انیمیشن دیگه استفاده میکرد...یه کم اعصاب خورد کنه....تمش قشنگه ولی با خاموش و روشن کردن گوشی از بس صداهای عجیب غریب میاد که آدم میترسه...
در کل فعلا که تا اینجا عالی بوده و ازش خیلی راضیم...

C0D3R
09-09-2011, 14:02
لینک دانلود ورژنه جدید به پست اول منتقل شد

S.H.A.H.R.O.K.H
09-09-2011, 15:59
دوستان باید بگم که رام عالی هستش...هیچ مشکلی نداره...حتی یه نرم افزار هم داره که هم میتونی انیمیشن و هم تمش رو عوض کنی ....حتی لانچر تاچ وایز چند مدل داره...واقعا کارش خوب بوده...
اضافات زیادی رو میتونید از طریق اینترنت روش نصب کنید...فقط برای بار اول که رام رو نصب کردید حتما یک بار بذارید باطریتون خالی بشه بعد از خاموشی فول شارژش کنید و از ریکاوری باطری رو وایپ کنید تا به حالت ایده آل خودش برسه...

اینم یه لینک مستقیم از ورژن 3 برای راحتی دوستان

http://shahrokh2008.s110.rapidbaz.com/premium/891b5462ff882301724223f65f0a8768/4e6a0d93/s110.us./22601315?Alienware_Rom_base_XXKH3.zip

amiri1970
09-09-2011, 17:02
براي sms هم بايد حتما فارسي ساز نصب كنيم يا خودش ساپورت ميكنه؟

S.H.A.H.R.O.K.H
09-09-2011, 17:31
خیر از فارسی ساز رامهای kh3 استفاده کنید به راحتی جواب میده...

gold_boy3
10-09-2011, 15:54
یه لینک مستقیم و سرعتی لطفا؟؟؟اون لینک مستقیم دوستمون اول باید عضو بشی .دنگو فنگ داره

m2sh
10-09-2011, 17:45
سلام دوربین شما مشکلی نداره ؟

دوربین برای من باز نمیشه و فورس کلورز میده

ممنونم :ax:

C0D3R
10-09-2011, 20:24
سلام دوربین شما مشکلی نداره ؟

دوربین برای من باز نمیشه و فورس کلورز میده

ممنونم :ax:

مهران جان مشکلی نباید داشته باشه اگه بعد از نصب رام وایپ دالویک نکردی انجام بده باید حل بشه

parvizb
12-09-2011, 01:03
دوستان من این رام رو نصب کردم ولی متاسفانه کیز رو نمیشناسه در صورتی که رامهای دیگه مثل CriskeloRom خیلی راحت کانکت میشه و این ارور را میده دلیلش چیه ؟؟؟

S.H.A.H.R.O.K.H
12-09-2011, 11:32
تو ورژن قبلی مشکلی نداشت ولی ورژن جدیدش دوربین کار نمیکنه...کسی امتحان کرده؟؟

m2sh
12-09-2011, 12:35
تو ورژن قبلی مشکلی نداشت ولی ورژن جدیدش دوربین کار نمیکنه...کسی امتحان کرده؟؟

سلام درسته دوربین کار نمیکنه

ممنونم :ax:

C0D3R
12-09-2011, 13:53
دوستان من این رام رو نصب کردم ولی متاسفانه کیز رو نمیشناسه در صورتی که رامهای دیگه مثل CriskeloRom خیلی راحت کانکت میشه و این ارور را میده دلیلش چیه ؟؟؟

بهنام جان برنامه كيز رو در حالت run as administrator اجرا كن و قبل از اجرا كابل رو به سيستم وصل نكن ، بعد از اينكه برنامه كامل اجرا شد گوشي رو وصل كن اگه شناخت كه هيچ اگه نه از منوي تولز اينتال درايور رو بزن به احتمال زياد كارت راه ميوفته .
چون از ويندوز سون استفاده ميكني بهتره مود اجرا برنامه كيز رو روي ويندوز ايكس پي بزاري اينجوري به خطاهاي احتمالي هم نميخوري .
در آخر هم UAC ويندوزت رو هم off كن


تو ورژن قبلی مشکلی نداشت ولی ورژن جدیدش دوربین کار نمیکنه...کسی امتحان کرده؟؟


سلام درسته دوربین کار نمیکنه

ممنونم :ax:

تست شد دوربين در اين ورژن مشكل داره و كار نميكنه

parvizb
12-09-2011, 13:58
دوستانی که این رام رو نصب کردن میتونن راحت به برنامه کیز وصل بشن ؟؟؟ کسی تست کرده......بعدش تو این رام یک اپلیکیشن بود که روی همه برنامه های و حتی برنامه های نصب شده پسورد میتونستی بزاری حالا اسم همین برنامه رو میخواستم ...دوستان کمکم کنند اخه خیلی برنامه توپی بود

C0D3R
12-09-2011, 14:55
دوستانی که این رام رو نصب کردن میتونن راحت به برنامه کیز وصل بشن ؟؟؟ کسی تست کرده......بعدش تو این رام یک اپلیکیشن بود که روی همه برنامه های و حتی برنامه های نصب شده پسورد میتونستی بزاری حالا اسم همین برنامه رو میخواستم ...دوستان کمکم کنند اخه خیلی برنامه توپی بود

بهنام جان اين پست رو توي رام Leomar هم داده بودي عزيز اينجوري اسپم ميشه و تاپيك شلوغ ميشه بي زحمت عزيزم سوال رو توي بخش سوال و جواب مطرح كن كسي بدونه اسم برنامه موردنظرت چيه راهنمائيت ميكنه .

ممنون عزيز

parvizb
13-09-2011, 21:56
تو همین رام یک نرم افزاری هست که تو قسمتهای مختلف و اپلیکیشنها و گیمها حتی میشد پسورد گذاشت اسم اولش هم zx هست اگر اشتباه نکنم ..حالا دوستانی که این رام رو دارن بهم بگن اسم نرم افزاره

S.H.A.H.R.O.K.H
16-09-2011, 13:38
ورژن 7 این رام هم ریلیز شده که مشکلات قبلی رو رفع کرده و به نظر من چزو بهترین رامهای موجوده....حتی بهتر از کریسکلو(نظر شخصی)

Mehdi_Full
16-09-2011, 20:00
ورژن 7 این رام هم ریلیز شده که مشکلات قبلی رو رفع کرده و به نظر من چزو بهترین رامهای موجوده....حتی بهتر از کریسکلو(نظر شخصی)
آقا شاهرخ شما ورژن 7 رو نصب کردید ؟
من الآن رو گوشیم KH1 نصبه میشه مستقیم اینو نصب کنم یا بیس یه ورژن دیگه میخواد ؟

اینم ورژن 7 که آقا شاهرخ اعلام کردند
حدود 266 مگ هست (فقط دوستان زحمت مستقیم کردن لینک رو بکشن)
Alienware_Rom_base_XXKH3-v.7.zip (http://www.multiupload.com/4DGY1U46VM)

S.H.A.H.R.O.K.H
17-09-2011, 13:17
من که باگی اصلا ازش ندیدم...کلا با رامهای kitchen خیلی حال میکنم چون حتی نوع کرنل رو هم میتونی مشخص کنی....ولی حتما باید روی رام اصلی kh3 نصب بشه....اسم اون نرم افزار هم zdbox هستش...

hadi_chaloos
21-09-2011, 19:15
تو ورژن جدید مشکل دوربین حل شده؟

khalilkn96
21-09-2011, 20:14
بله مشکل دوربین حل شده

تو رو خدا کمکم کنید این انیمیشن منو رو چجوری غیره فعال کنم
اصلا دوست ندارم

S.H.A.H.R.O.K.H
21-09-2011, 22:09
از توی kitchen خود رام نرم افزار انیمشن رو دانلود کنید و نوع انیمشن رو به دلخواه عوض کنید....

ehsan2004
22-09-2011, 13:53
ورژنه جدید به پست اول منتقل شد

khalilkn96
23-09-2011, 15:29
iman جان این رام تم دیگه نداره ؟؟؟؟

S.H.A.H.R.O.K.H
23-09-2011, 22:43
چرا داره...از خود نرم افزار kitchen موجود در رام استفاده کنید...

khalilkn96
25-09-2011, 21:54
IMAN جان عزیز من launcher رو عوض کردم الان هر کاری میکنم به منوی اصلی خودشبر نمی گرده

کمممممممممممممممممممممممم ممممممممممممک

S.H.A.H.R.O.K.H
25-09-2011, 23:18
خوب از یه home swicher استفاده کن یا لانچر رو حذف کن تا به منو اصلی برگرده....