PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [آموزش] نحوه تغییر آیکونهای Jkay lockscreen (همه رامها)



C0D3R
31-08-2011, 15:03
سلام به همه دوستان

امروز آموزش کاستومایز کردن (تغییر دادن) آیکونهای لاک اسکرین Jkay رو بهتون میگم , امیدوارم مورد توجهتون قرار بگیره .


http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=615248&stc=1&d=1314791529

نحوه نصب :

1 - ابتدا فایل ضمیمه رو دانلود کنین و بعد اونرو اکسترکت کنین .

توجه : فایل ضمیمه مربوط به ریکاوری مود نمیباشد و نحوه نصب از ریکاوری مود نیست .

2 - فولدر اکترکت شده رو داخل sd کپی و جایگزین فولدر کال syspsicon کنین

3 - برای تغییر آیکون نیز مانند تصویر بالا بر روی منوی phone چند ثانیه انگشتتون رو نگه دارین و بعد با انتخاب گالری آیکون مربوطه رو برای 6 دکمه انتخاب کنین .


http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=615208&stc=1&d=1314791529

موفق باشین

armangoli20000
12-09-2011, 21:16
منظور از کال syspsicon چیه؟ sd کارت که میگی یعنی باید مموری کارت بگیریم واسه گوشی؟ یا منظور همون مموریه گوشیه( همون 16 گیگ)؟

C0D3R
12-09-2011, 21:26
منظور از کال syspsicon چیه؟ sd کارت که میگی یعنی باید مموری کارت بگیریم واسه گوشی؟ یا منظور همون مموریه گوشیه( همون 16 گیگ)؟

سلام

دوست عزیز شما با برنامه root explorer داخل گوشیت پوشه syspsicon رو پیدا کن و منظور از SD همون حافظه داخلی گوشی هست (16 گیگ خودش)

bynam
23-09-2011, 14:38
سلام من رام باتیستا رو نصب کردم و این لاک اسکرین Jkay روش بطور پیش فرض بود من میخوام این رو حذف کنم تا گوشی مثل حالت دیفالت بشه اما هر کاری میکردم بعد از باز کردن گوشی میرفت تو موزیک پلیر گوشی تو گزینه های برنامه نفهمیدم از کجا باید غیر فعالش کنم که کلا این برنامه کار نکنه
رفتم از تو برنامه تیتانیوم این رو حذف یا فریز کنم اما اصلا تیتانیوم تو لیست برنامه های گوشی از این اسمی نبود

من چطور میتونم روی رامهایی که پیشفرض این برنامه رو شون نصب است از کار بندازم و یا حذفش کنم که لاک اسکرین حالت عادی پیدا بکنه
ممنون

C0D3R
23-09-2011, 14:47
سلام من رام باتیستا رو نصب کردم و این لاک اسکرین Jkay روش بطور پیش فرض بود من میخوام این رو حذف کنم تا گوشی مثل حالت دیفالت بشه اما هر کاری میکردم بعد از باز کردن گوشی میرفت تو موزیک پلیر گوشی تو گزینه های برنامه نفهمیدم از کجا باید غیر فعالش کنم که کلا این برنامه کار نکنه
رفتم از تو برنامه تیتانیوم این رو حذف یا فریز کنم اما اصلا تیتانیوم تو لیست برنامه های گوشی از این اسمی نبود

من چطور میتونم روی رامهایی که پیشفرض این برنامه رو شون نصب است از کار بندازم و یا حذفش کنم که لاک اسکرین حالت عادی پیدا بکنه
ممنون

سلام

دوست عزیز از طریق

theme setting=>lockscreen action
وارد هرکدوم بشین و توسط منو و انتخاب Not in use غیرفعال کنین و تیکهای lockscreen option رو هم برداین , اینطوری لاک اسکرینتون عادی میشه

Benyaminj
04-10-2011, 14:06
من وقتی آيکون انتخاب میکنم از گالری پيغام primission denied میده.

C0D3R
04-10-2011, 14:23
من وقتی آيکون انتخاب میکنم از گالری پيغام primission denied میده.

از نسخه Odex استفاده ميكنين يا Deodex ؟

Benyaminj
04-10-2011, 18:17
از نسخه Odex استفاده ميكنين يا Deodex ؟

نسخه deodex ...رام 2.3.5 criskelo rom

C0D3R
05-10-2011, 13:13
نسخه deodex ...رام 2.3.5 criskelo rom

دوست عزيز آيكونها رو داخل روت گوشيتون بايد كپي كنين

khalilkn96
05-10-2011, 21:02
سلام آقا محمد جان

آیکونهای جدید تری اگه هست
بزار واسه دانلود حالشو ببریم

C0D3R
05-10-2011, 21:18
سلام آقا محمد جان

آیکونهای جدید تری اگه هست
بزار واسه دانلود حالشو ببریم

سلام

عزیزم آیکونهای جدیدی پیدا کنم براتون حتما up میکنم

موفق باشی

khalilkn96
08-10-2011, 21:33
hamin ke khalilkn96 goft

C0D3R
08-10-2011, 23:34
hamin ke khalilkn96 goft

دوست عزیز لطفا طبق مقررات سایت عمل کنین و فارسی تایپ کنین همچنین از ردن اسپک خودداری کنین ,

آیکون جدید (http://www.mediafire.com/?9v6qrar3skjnani)

Benyaminj
09-10-2011, 20:36
دوست عزيز آيكونها رو داخل روت گوشيتون بايد كپي كنين

سلام...يه بار فکتوری ريست کردم درست شد.

RadeoN
02-12-2011, 21:12
ﺁﻗﺎ ﻣﻦ ﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﻓﻮﻟﺪﺭ syspsicon ﻧﺪﯾﺪﯾﻢ!!

morteza-mmo
16-12-2011, 22:30
سلام
با root explorer سرچ کردم فولدر syspsicon نداره؟؟؟
رامم اصلیه خود گوشیه و تا حالا عوضش نکردم
2.3.5

و اینکه odex , deodex رام رو چطوری میشه فهمید؟ و چه فرقی با هم دارند؟

ممنون

R.A.D.I.K.A.L
16-01-2012, 23:16
داداشای گلم :
رام : 2.3.5 JPKJ2
بیس : I9100XXKI4
کرنل : SpeedMode-S2 Test1

میخوان آیگون باتری گوشی تو نوار ابزار بالا به صورت درصدی بیاد یا کلا بتونم خودم عوضش کنم . میشه یه کمک کنید ببینم چطوری میشه این کارو کرد ؟

C0D3R
17-01-2012, 08:47
داداشای گلم :
رام : 2.3.5 JPKJ2
بیس : I9100XXKI4
کرنل : SpeedMode-S2 Test1

میخوان آیگون باتری گوشی تو نوار ابزار بالا به صورت درصدی بیاد یا کلا بتونم خودم عوضش کنم . میشه یه کمک کنید ببینم چطوری میشه این کارو کرد ؟

سلام
برنامه Jkay اين رام رو ساپورت نميكنه و نميتونين تغييراتي در رام Odex انجام بدين

R.A.D.I.K.A.L
17-01-2012, 12:20
سلام
برنامه Jkay اين رام رو ساپورت نميكنه و نميتونين تغييراتي در رام Odex انجام بدين

مرسی داداش . خوب یه رامه خیلی خوب که DeoDex باشه بهم معرفی میکنی که دیپه راحت باشم ؟
دمت گرم

POSITIVEBOY2
07-02-2012, 09:15
سلام
ا- این روش برای i9100g هم جواب میده؟
2- گوشی حتما باید روت باشه؟ من یه جا خوندم رام های رسمی روت نمخوان درسته این حرف؟

C0D3R
07-02-2012, 09:25
سلام
ا- این روش برای i9100g هم جواب میده؟
2- گوشی حتما باید روت باشه؟ من یه جا خوندم رام های رسمی روت نمخوان درسته این حرف؟

سلام
اگر رويه رامهايه كاستوم i9100g اين برنامه رو كوكرها استفاده كرده باشن و برنامش در رام موجود باشه بله از همين روش ميتونين استفاده كنين،
گوشي رو روت ميكنيم براي نصب برنامه و تم و . . . چون بعضي برنامه ها براي اجرا نياز به استفاده از فايلهاي سيستمي دارن كه اگر روت نباشه يا نصب نميشن يا نصب ميشن اما اجرا نميشن