PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رام گلکسی 2 رسمی Deodexed با بیس XXKH3 با ساپورت فارسی



m2n69
03-09-2011, 14:00
سلام خدمت دوستان کلوپ گالکسی اس 2



توضیحات اولیه:

این رام همون رام رسمی منتشر شده توسط سامسونگ هست برای دوستانی که علاقه به رامهای رسمی دارند در ادامه نحوه فارسی سازی هم برای کسانی که با فارسی زیاد سروکار دارن ارائه میشه


اسکرین شات:


http://up.vatandownload.com/images/q96u6zru4ulsx72sp24.pnghttp://up.vatandownload.com/images/opt3x7erqmby5xw0ods2.png

توضیحات کلی از فروم xda :



gingerbread 2.3.4

i9100xxkh3

pda: Xxkh3
csc: Oxakh13 (multicsc: Cpw, itv, dbt, kor, xeo, xef, xeu)
modem: Xxkh3
kernel: Cf-root kh3

features:

Deodexed
zipaligned
rooted
superuser
busybox
clockworkmod recovery 4
cf-root kh3 kernel
no lag in deodexed browser

لینک دانلود :
رام رسمی XXKH3
http://hotfile.com/dl/127188601/47c712c/I9100XXKH3.rar.html

رام Deodexed
http://hotfile.com/dl/127601824/9355a4a/XXKH3-Deodexed-Zipaligned-Rooted-CWM-Busybox.zip.html




آموزش های لازم برای فارسی سازی در پست دوم

m2n69
03-09-2011, 15:06
آموزش فارسی سازی


خوب دوستان اول باید رام رسمی رو دانلود و نصب کنین (تو پست اول هم موجوده)
http://hotfile.com/dl/127188601/47c712c/I9100XXKH3.rar.html
این هم آموزش نصب رام و فلش کردن گوشی
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=163897



حالا یه کرنل خوب مثل اسپید مد رو گوشی نصب میکنین
لینک ورژن 38
http://forum.mobilestan.net/showpost.php?p=2282280&postcount=36



حالا رام Deodexed رو دانلود میکنین (تو پست اول هم موجوده)
http://hotfile.com/dl/127601824/9355a4a/XXKH3-Deodexed-Zipaligned-Rooted-CWM-Busybox.zip.html

رام Deodexed رو به مموری داخلی منتقل کرده و از طریق ریکاوری نصب میکنین
فایل RTL ضمیمه شده را از طریق ریکاوری نصب میکنین
حالا فایل Arabic support رو از طریق ریکاوری نصب میکنین
فونت ضمیمه شده را از حالت زیپ خارج کرده و به system>fonts انتقال میدین (بوسیله نرم افزار RooT Explorer و یا ..)

در آخر یه کیبورد فارسی هم نصب کنین (من اسمارت کیبورد رو ضمیمه کردم)

کیبورد خوب یا قابلیت Swype

فونتش رو خودم عوض کردم خیلی عالیه



نصب از طریق ریکاوری




دانلود از ضمیمه




تشکرهای ویژه از :
MASOUD (مدير ارشد انجمن)
ehsan2004 (مدير انجمن)
*ReZa*
mobina83
Z E U S
reach u
shabnamali




ویرایش توسط مدیریت بخش

tahir
04-09-2011, 15:10
از دوستانی که این رام رو امتحان کردن
تو مرورگر خود گوشی مثل رام اصلی روون هست و دچار لگ نمیشه؟

ehsan2004
04-09-2011, 16:22
از دوستانی که این رام رو امتحان کردن
تو مرورگر خود گوشی مثل رام اصلی روون هست و دچار لگ نمیشه؟

عزیزم توی مشخصاتش بخونید متوجه میشید




پست اول ویرایش شد

tahir
04-09-2011, 20:45
عزیزم توی مشخصاتش بخونید متوجه میشید




پست اول ویرایش شد

میدونم اونجا نوشته اما مثلا برا رام کریس هم نوشته بود که لگ کم شده اما به پای رام رسمی نمیرسید

m2n69
04-09-2011, 21:00
از دوستانی که این رام رو امتحان کردن
تو مرورگر خود گوشی مثل رام اصلی روون هست و دچار لگ نمیشه؟

تو توضیحات گفتیم
no lag in deodexed browser

ortegoli
05-09-2011, 05:06
سلام من kh3 دارم اگر از طریق ریکاوری برم اطلاعاتم که نمیپره منظورم برنامه های نصب شده و بازی هاست؟
راستی حتماً باید از کرنل های دیگه استفاده کنیم کرنل خود رام رو نمیشه استفاده کرد؟

reza_17173
05-09-2011, 05:58
دوستان من زیاد وارد نیستم.
این Deodexed دقیقا" چیه؟ یه کاستوم رامه بر اساس XXKH3؟ آخه تو آموزش دیدم که از طریق ریکاوری مود نصب میشه. چون من فقط رام رسمی می ریزم و حدود 10 روز پیش رام XXKH3 رو ریختم و واسه مشکل sms فارسی برنامه Mirsal رو نصب کردم و واسه Broswer فارسی هم برنامه Persian Broswer رو نصبیدم واسه کیبورد هم Persian Soft Keabord رو.
این Deodexed دقیقا" چیه و آیا نیازه که من نصبش کنم؟

C0D3R
05-09-2011, 06:53
دوستان من زیاد وارد نیستم.
این Deodexed دقیقا" چیه؟ یه کاستوم رامه بر اساس XXKH3؟ آخه تو آموزش دیدم که از طریق ریکاوری مود نصب میشه. چون من فقط رام رسمی می ریزم و حدود 10 روز پیش رام XXKH3 رو ریختم و واسه مشکل sms فارسی برنامه Mirsal رو نصب کردم و واسه Broswer فارسی هم برنامه Persian Broswer رو نصبیدم واسه کیبورد هم Persian Soft Keabord رو.
این Deodexed دقیقا" چیه و آیا نیازه که من نصبش کنم؟

سلام
دوست عزيز deodexed يك اصطلاح هست براي پروسه يا تغييراتي كه روي يك رام انجام ميگيره براي اينكه بشه توش دست برد و تغييراتي رو اعمال كرد .

براي درك و آشنايي بهتر خوندن مطلب زير خالي از لطف نيست :

فایل های ODEX: در فایل های سیستمی اندروید، برنامه ها با پسوند apk ارائه میشوند. این نرم افزارها مجموعه ای از فایل های های ODEX هستند که مبنای آنها ذخیره ی فضای حافظه هست. این فایل های ODEX دقیقا مجموعه ای از قسمت های مختلف یک نرم افزار هستند که برای قبل از بوت شدن بهینه شده اند. با این کار کاهش پروسه بوت شدن سریعتر انجام میپذیرد. برنامه هایی که از طریق ODEX طراحی میشوند، همه ی فایل های آنها در اولین بوت سیستم عامل، اکسترکت (باز) شده و درون حافظه کپی میشوند. برای اجرای بعد دیگر نیازی به اکسترکت کردن نیست، همه ی فایل ها وجود دارند، بدلیل اینکه نیازی به اکسترکت دوباره ی فایل ها نیست، سرعت اجرای برنامه های ODEX بسیار بالاست. و بخاطر اینکه قبل از اجرا شدن، اکسترکت شده اند، هک کردن آنها بسیار سخت میباشد.


فایل های DEODEX: اصولا DEODEX به منظور ویرایش و بازگردانی فایل های ODEX بکار میره، بصورتیکه فایل های اکسترکت شده در ODEX ها جمع آوری میشوند و بصورت یک مجموعه در می آیند. بنابراین فایل های اکسترکت شده، بصورت فایل هایی با نام classes.dex دوباره اسمبل میشوند. با انجام این کار تمامی فایل های یک نرم افزار با هم در یک مجموعه برگشت داده و یک جا جمع آوری میشوند. در نتیجه امکان تغییرات فایل ODEX با این روند فراهم میشود.

در کل، تمامی نرم افزارها و یا رام های deodex شده ، تمامی نرم افزار ها و فایل های آنها برگشت داده شده و بصورت متحد در یک مجموعه جمع آوری شده، و دیگر از طریق مکانی دیگر اجرا نمیشوند. با این کار، ما میتوانیم تمامی تغییرات را در آنها انجام دهیم.

این فایل ها چه جوری کار میکنند؟اندروید از یک ماشین مجازی تحت جاوا برای اجرای نرم افزارها استفاده میکنه، که Dalvik Virtual Machine نامیده میشود.

یک فایل دئودکس شده یا فایل dex حاوی یک cache هست که ، ماشین مجازی دلویک از این کش استفاده میکنه. این فایل cacheدرون برنامه اجرایی (APK) ذخیره میشود.
یک فایل ODEX از طرفی دیگر یک نسخه ی بهینه شده از همین فایل dex هست که به جای اینکه cacheدرون برنامه (APK) قرار بگیره ، درکنارش ذخیره میشه .
سیستم عامل اندروید بصورت پیشفرض این تکنیک رو برای تمامی برنامه های سیستمی خودش انجام میده.

حالا، وقتی یک سیستم عامل اندروید داره بوت میشه، cache دلویک، با استفاده از همین فایل های odex برای ماشین مجازی دلویک ساخته میشوند. که این کش به سیستم عامل میگوید که برنامه های odex یا deodex شده، کجا اکسترکت و بارگذاری خواهند شد. در دفعات بعدی بوت ، به جای اینکه نرم افزارها دوباره اکسترکت و بارگذاری شوند، سیستم عامل اندروید، فایل های کش را بررسی کرده و از طریق فایل های کش دلویک، فایل های اکسترکت شده را میخواند. به همین دلیل هست که در اولین بوت زمانی بسیار طولانی تری باید منتظر بمانیم زیرا فایلهایOdex یا Deodex شده، در حال اکسترکت و کپی شدن هستند . ولی در بوت های بعدی که نیازی به باز شدن و کپی مجدد آنها نیست، زمان بوت شدن بسیار بالاتر خواهد شد.

سايت زير رو هم ميتونين مطالعه كنين :

what-is-odex-and-deodex-in-android-complete-guide (http://www.addictivetips.com/mobile/what-is-odex-and-deodex-in-android-complete-guide/)

موفق باشين

ortegoli
05-09-2011, 08:03
تست شد کار میکنه فقط از برنامه ها تون بکاپ بگیرید که بعد از نصب پاک میشن همشون
آقا یعنی خدا عمرتون بده من که از mirsal و نصب مرورگر اضافی راحت شدم خیلی ممنون
راستی دوستان مرورگر اصلاً لگ نداره و حروف رو درست نشون میده

reza_17173
05-09-2011, 12:24
ممنون بابت توضیحات کاملی که دادین درباره فایل های ODEX و DEODEX. بار اول که خوندم زیاد چیزی دستگیرم نشد ولی بار دوم بهتر متوجه شدم :)
ظاهرا" خیلی خوبه واسه کسایی که فقط با رام های اصلی کار می کنن. این رام Deodexed رو منم امروز می ریزم.

soheiloooooo
05-09-2011, 14:12
کاش میشد این رامها رو یه سرور دیگه غیر از هان فایل آپلود میکردین.خیلی سرور مسخره و سرعت پایینی هست.با این اوضاع اینترنت هم مدام قطع میشه و از اول بایستی دانلود کرد.از دست اندرکاران خواهش میشه سرور دیگه انتخاب کنید خواهشا

reza1reza1
05-09-2011, 14:52
با سلام
آیا نصب کرنل قبل از رام deodex ضروری است یا اختیاری؟

ehsanehsan
05-09-2011, 14:59
میشه روی این رام تم نصب کرد
اگه میشه معرفی کنید

ortegoli
05-09-2011, 23:16
دوستان یک ایراد پیدا کردم وقتی از دیال پد روی هر قسمتی میزنی مثل لاگ یا مخاطبین فروس کلز میده

reza_17173
05-09-2011, 23:30
دوستان یک ایراد پیدا کردم وقتی از دیال پد روی هر قسمتی میزنی مثل لاگ یا مخاطبین فروس کلز میده

واسه من همچین مشکلی نداره!
فقط سوالی که من دارم اینکه این کیبورد که توی پست اول هست رو ریختم ولی کیبوردش انگلیسیه که! چی کار باید بکنم که کیبورد فارسی داشته باشم؟!

tahir
05-09-2011, 23:38
ﺑﺮﺍ ﻣﻦ ﻫﻢ ﻫﯿﭻ ﺑﺎﮔﯽ ﻧﺪﺍﺭﻩ

soheiloooooo
06-09-2011, 00:07
دوستان شما چطوری از هاتفایل دانلود میکنین.سرعت دانلود من از 4بالاتر نمیره.شورشو در آورده این هاتفایل.کسی نیس این فایلا رو بصورت سی دی در آورده باشه؟

ortegoli
06-09-2011, 00:39
تو لاگ تماس ها گوشیم نمیره نمیدونم چه کنم این ارور رو میده
the process android.process.acore has stopped unexctedly please try again
راستی یک سوال دیگه من وقتی اس ام اس فارسی میفرستم بر عکس میره برای مقصد چجوری اینو درست کنم

ویرایش
اولی با فرمت فکتوری درست شد اما دومی رو چکار کنم

reza_17173
06-09-2011, 04:47
فقط سوالی که من دارم اینکه این کیبورد که توی پست اول هست رو ریختم ولی کیبوردش انگلیسیه که! چی کار باید بکنم که کیبورد فارسی داشته باشم؟!
حل شد.
رام خوبیه. ممنون از دوستان. فقط تنها ضد حالی که خوردم اینه که نمی دونم چرا این بار برنامه My Backup Pro موقع بکاپ گرفتن از سیو بازی ها و برنامه هام بکاپ نگرفت و همشون به صورت Default دوباره نصب شدن.

soheiloooooo
06-09-2011, 09:04
تو لاگ تماس ها گوشیم نمیره نمیدونم چه کنم این ارور رو میده
the process android.process.acore has stopped unexctedly please try again
راستی یک سوال دیگه من وقتی اس ام اس فارسی میفرستم بر عکس میره برای مقصد چجوری اینو درست کنم

ویرایش
اولی با فرمت فکتوری درست شد اما دومی رو چکار کنم

دومی به گوشی گیرنده ی مسج ربط داره و احتمالا فارسی رو بخوبی ساپورت نمیکنه

ehsan2004
06-09-2011, 12:55
تو لاگ تماس ها گوشیم نمیره نمیدونم چه کنم این ارور رو میده
the process android.process.acore has stopped unexctedly please try again
راستی یک سوال دیگه من وقتی اس ام اس فارسی میفرستم بر عکس میره برای مقصد چجوری اینو درست کنم

ویرایش
اولی با فرمت فکتوری درست شد اما دومی رو چکار کنم

مورد دوم برید توی تنظیمات مسیج و input method را بزارید روی اتو ببینید درست میشه یا نه

delster
07-09-2011, 09:43
دوستان وقتی من میخوام فونت رو از طریق روت اسکپلورر به سیستم فونت گوشی انتقال بدم میگه
you cannot paste here because the file system is read only

soheiloooooo
07-09-2011, 11:04
دوستان وقتی من میخوام فونت رو از طریق روت اسکپلورر به سیستم فونت گوشی انتقال بدم میگه
you cannot paste here because the file system is read only

اگر گوشیه شما روت شده باشه در بالا نرم افزار روت اکسپلور گزینهMount R/Wوجود داره که با کلیک روی آن به Mount R/O تغییر پیدا میکنه.برای کپی کردن فایلها اونو روی Mount R/W قرار بدید.
R/w=Read & Write
R/O=Read Only

delster
07-09-2011, 12:43
اسمارت کیبرد رو چطوری باید فارسی کرد من همه دستورات پست اولو انجام دادم ولی گزینه fa یا persian توی زبان ها نیست

mammal1
07-09-2011, 12:57
من نصب کردم عالیه تشکراز دوست عزیز
توی مرورگر فارسی نشون نمیده حیف شد

delster
07-09-2011, 15:51
اسمارت کیبرد رو چطوری باید فارسی کرد من همه دستورات پست اولو انجام دادم ولی گزینه fa یا persian توی زبان ها نیست
و یه سوال دیگه اینه که چرا توی بروزر حروف فارسی رو درست نشون نمیده

C0D3R
07-09-2011, 16:21
اسمارت کیبرد رو چطوری باید فارسی کرد من همه دستورات پست اولو انجام دادم ولی گزینه fa یا persian توی زبان ها نیست
و یه سوال دیگه اینه که چرا توی بروزر حروف فارسی رو درست نشون نمیده

برنامه smart keyboard رو اجرا و به ترتيب:


settings>smart keyboard pro>language>language selection key

هم تيك English رو بزن هم تيك فارسي و تمام

delster
07-09-2011, 16:41
از یه کیبرد دیگه که در این تاپیک هست استفاده کردم
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=167253
ولی وقتی مرورگر رو اجرا میکنم الان به یه سایت رفتم نمیدونم چرا حرف ی رو اینجوری نشون میده اینم یه عکس از صفحه
http://0000.4.img98.net/out.php/i45203_sc20110907-180238.jpg

tahir
07-09-2011, 19:41
از یه کیبرد دیگه که در این تاپیک هست استفاده کردم
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=167253
ولی وقتی مرورگر رو اجرا میکنم الان به یه سایت رفتم نمیدونم چرا حرف ی رو اینجوری نشون میده اینم یه عکس از صفحه
http://0000.4.img98.net/out.php/i45203_sc20110907-180238.jpg

برا من هم حرف ی رو نشون نمی داد با عوض کردن فونت که از تو امضای دوستمون cod3r تو قسمت فارسی سازش میتونیت مشکل فونتتون رو حل کنید

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

hawx
08-09-2011, 21:28
من تازه این گوشی رو خریدم میخوام بدونم نمیشه رام رو به این ورژن اپدیت کرد
یعنی نخوایم رام رو خودمون عوض کنیم

C0D3R
08-09-2011, 23:28
من تازه این گوشی رو خریدم میخوام بدونم نمیشه رام رو به این ورژن اپدیت کرد
یعنی نخوایم رام رو خودمون عوض کنیم

دوست عزیز شما برای اینکه در مورد گوشیتون و رامها بیشتر آشنایی پیدا کنین تاپیک زیر رو مطالعه کنین :

اگه تازه گلکسی اس 2 خریدید این تاپیک را مطالعه کنین (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=165836)

fredonly
08-09-2011, 23:29
سلام

ممنون میشم کمکم کنین!!!به نظر شما رام رسمی بهتره یا کوک شده

در پی تست های خودم رام کوک شده بهتر جواب داده ولی میخوام نظر شما رو بدونم ممنون

C0D3R
09-09-2011, 01:08
سلام

ممنون میشم کمکم کنین!!!به نظر شما رام رسمی بهتره یا کوک شده

در پی تست های خودم رام کوک شده بهتر جواب داده ولی میخوام نظر شما رو بدونم ممنون

سلام
دوست عزیز انتخاب کامل سلیقه ای هست یکی رام رسمی رو بخاطر اورجینال بودن و سادگیش میپسنده , یکی هم رام کوک شده رو میپسنده بخاطر کاستومایز شدن و بهینه شدنش .
در آخر چون نظرم رو میخواین باید بگم من خودم رام کوک شده رو بیشتر استفاده میکنم تا اورجینال

موفق باشین

hossein 8766
12-09-2011, 09:44
آقا ببخشید رمز فایل زیپ شده چیه ؟ آخه رمز می خواهدxxkh3

C0D3R
12-09-2011, 10:02
آقا ببخشید رمز فایل زیپ شده چیه ؟ آخه رمز می خواهدxxkh3

رمز : samfirmware.com

hossein 8766
12-09-2011, 10:25
چاکر آقا دمت گرم

ehsan2004
12-09-2011, 20:40
کیبرد swype به پست دوم منتقل شد

Hojabr.Alizadeh
13-09-2011, 18:13
سلام. من بعد از این که فارسی رو فعال کردم دوباره با وی-پی n مشکل دار شدم.
وقتی وصل میشم گوشی ریست میشه.
مودمم رو هم تغییر دادم. نشد.
الان من اسپید مود بزنم فارسی از بین میره؟ مشکل وی-پی n برطرف میشه یا نه؟

BlueSky1
15-09-2011, 11:18
با سلام.
خیلی ممنون از راهنماییهای خوبتون. من همه کارهایی رو که گفتید انجام دادم. بعد از نصب مجدد Speedmod اون علامت زرد رنگ هنگام بوت ظاهر میشه. برای پاک کردن اون علامت چی کار کنم؟ البته من نمیخوام کرنل استوک نصب کنم و میخوام همین speedmod رو داشته باشم. با تشکر

m2n69
15-09-2011, 11:26
با سلام.
خیلی ممنون از راهنماییهای خوبتون. من همه کارهایی رو که گفتید انجام دادم. بعد از نصب مجدد speedmod اون علامت زرد رنگ هنگام بوت ظاهر میشه. برای پاک کردن اون علامت چی کار کنم؟ البته من نمیخوام کرنل استوک نصب کنم و میخوام همین speedmod رو داشته باشم. با تشکر

عزیزم این مثلث زرد یعنی این که گوشی روت شده
شما اگه خیلی دوست داری از بین ببریش باید کابل jig استفاده کنی

judas.kiss
15-09-2011, 16:13
دوستان کدومشو دانلود کنم؟؟
یه رام kh3 هست به همراه به رام دیگه...

من گوشیم رووت نشده نیازی نیست رووت کنم؟؟ فقط با ادین نصبش کنم بره؟

*ReZa*
15-09-2011, 17:53
دوستان کدومشو دانلود کنم؟؟
یه رام kh3 هست به همراه به رام دیگه...

من گوشیم رووت نشده نیازی نیست رووت کنم؟؟ فقط با ادین نصبش کنم بره؟

هم رام kh3 و هم رام deodexed kh3 رو دانلود کنید. اول رام kh3 رو با ادین فلش کنید بعد برای نصب رام deodexed با کرنل cf root رام kh3 رو باید روتش کنید. بعد هم رام deodexed رو از ریکاوری نصب کنید .

BlueSky1
15-09-2011, 20:49
عزیزم این مثلث زرد یعنی این که گوشی روت شده
شما اگه خیلی دوست داری از بین ببریش باید کابل jig استفاده کنی

دوست عزیز این کابلی که میگی حالا چی هست؟ :bw:

C0D3R
15-09-2011, 20:59
دوست عزیز این کابلی که میگی حالا چی هست؟ :bw:

سلام

با این کابل میتونین اون مثلثه زرد رنگی را که موقعه نصب رام یا کرنل کوک شده در اول بوت شدن گوشی میبینید حذف کنین

با این کابل میتونین تعداد بار فلش کردنه گوشی را صفر کنین

و این کابل کاربرده اصلیش وقتی هست که گوشیتون بریک شده باشه و بخواید از روشه دیگه به حالته دانلودینگ برید

BlueSky1
16-09-2011, 14:33
ممنون از پاسختون. حالا کجا آموزشش رو می تونم پیدا کنم؟ :ab:

C0D3R
16-09-2011, 14:45
ممنون از پاسختون. حالا کجا آموزشش رو می تونم پیدا کنم؟ :ab:

دوست عزیز از اینجا (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=163602) میتونین آموزش ساخت رو مطالعه کنین , اگر نتونستین بسازین آقا احسان ساخته شده اش رو دارند میتونین بهشون pm بدین .

H@@MID
16-09-2011, 20:27
من با این رام وقتی تماس می گیرم ،سنسور Proximity مانند یک led قرمز روشن میشه .( نورش کمه و در تاریکی دیده میشه ) مشکل از چی می تونه باشه ؟

Ramzdar
25-01-2012, 17:55
Fardu_Edited By m2n69 چیه؟ باید چکارش کنم؟

p.z12791
25-01-2012, 19:13
من با این رام وقتی تماس می گیرم ،سنسور proximity مانند یک led قرمز روشن میشه .( نورش کمه و در تاریکی دیده میشه ) مشکل از چی می تونه باشه ؟

خوب دوست عزیز اون سنسور نور و باید روشن بشه اگه نشه باید شک کنید

C0D3R
26-01-2012, 19:22
fardu_edited by m2n69 چیه؟ باید چکارش کنم؟

سلام
فارسی ساز رام هست که باید دانلود و از ریکاوری مود نصب کنین

haman_sanati
29-01-2012, 16:38
agha password In file chiye

nimaemami20
29-01-2012, 16:45
agha password In file chiye

رمر:samfrimware.com

FL66
04-02-2012, 14:36
رام رسمی از آپلودر hot file حذف شده
اگه لطف کنید یه لینک دیگه بدین ممنون میشم
اگه مستقیم باشه که چه بهتر

C0D3R
04-02-2012, 15:19
رام رسمی از آپلودر hot file حذف شده
اگه لطف کنید یه لینک دیگه بدین ممنون میشم
اگه مستقیم باشه که چه بهتر

سلام

لينك رام رسميه KH3 (http://www.uploadking.com/BSBPCV2BY9)

اينهم لينك مستقيم رام رسميه KH3 (http://androidfirmwares.com/downloads/SamsungGALAXYS2_I9100XXKH3.zip)

رمز : androidfirmwares.com