PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [آموزش]نحوه اضافه کردنه کیبرد فارسی/عربی برای رام های Deodexed گلکسی2



mamad CJ
06-09-2011, 16:14
به نام خدا




کیبرد فارسی سامسونگ با امکان swype رو معرفی میکنم.



قبل از نصب به این نکات دقت کنید:

1- این کیبرد فقط برای رام های deodexed هست و برای رام های رسمی و odexed جواب نمیده.
2- این کیبرد تا حالا روی اکثر رام های deodexed جواب داده با این وجود قبل نصب از گوشی بکاپ بگیرین.
3- قبل نصب کیبرد, از ریکاوری حتما wipe catch و wipe dalvilk کنین .


روش نصب :

کیبرد رو به sd card انتقال بدین و از ریکاوری نصب کنید.


http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=652676&stc=1&d=1321792131



http://www.uploadking.com/I9WH4EKT50

موفق باشید.


كيبورد فوق در پست دوم همين تاپيك نيز ضميمه شده


ويرايش توسط مديريت بخش

*ReZa*
06-09-2011, 21:56
سلام

دوستاني كه ميخوان فونت تغيير بدن ميتونن از فونتهای ضميمه شده استفاده كنن

ورژن جدید با فونت اصلاح شده و تغییر اندازه حروف کیبرد, رلیز شد.


طریقه نصب در پست یک (http://forum.mobilestan.net/showpost.php?p=2292025&postcount=1)

tahir
06-09-2011, 23:13
یعنی الان ما رو رام رسمی که Deodexed هست بریزیم مشکلی برا رام پیش نمی یاد؟
دوستان کسی مطمئن هست ازش؟

aliziba20
06-09-2011, 23:31
یعنی الان ما رو رام رسمی که deodexed هست بریزیم مشکلی برا رام پیش نمی یاد؟
دوستان کسی مطمئن هست ازش؟
من تست کردم به راحتی جواب میده

*ReZa*
07-09-2011, 00:25
این کیبورد روی رام CriskeloRomورژن 17 و 18 نصب میشه ؟؟؟ مشکلی نداره ؟؟؟
روی هر رام deodexed میشه. احتمالش خیلی کمه که نشه. تستش ضرری نداره. البته قبلش بکاپ فراموش نشه.

taha_ee
07-09-2011, 02:17
ممنون میشدم اگر منبع رو اعلام می کردید تا دوستان اگر مشکلی براشون پیش میومد توی ترد اصلی در XDA گزارش میدادن تا مشکل رو رفع کنم . از لحاظ رعایت ادب و احترام هم پسندیده تر بود :sorry:

به هر حال اگر کسی مشکلی داشت به آدرس زیر مراجعه بفرمائید


http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1250865

C0D3R
07-09-2011, 06:42
سلام

تست شد و روي رامهاي Deodexed شده جواب ميده اما همونطور كه رضا جا توضيح دادن قبلش حتما Wipe Catch و Wipe Dalvic رو انجام بدين .

tahir
07-09-2011, 11:48
من هم نصبش کردم مشکلی نداشت خوبه ولی عیبش اینکه که فونتی که برا فارسی قبلا داشتم و از رامی که تو این http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=166633 لینک هست رو پاک کرده یه فونته درشت که زیاد خوب نیست رو ریخته حالا راهی برا استفاده از فونته قبلی هست دوستان؟
اشکالی پیش میاد اگه از فونتی که تو لینک بالا داده دوباره بریزمش رو رام تا فونت رو عوض کنه؟

از همون فونت قبلی از لینک بالا کپیش کردم به پوشه فونت حالا دیگه هیچ مشکلی نداره عین رام رسمی که ساپورت فارسی داره

parvizb
07-09-2011, 13:31
دوستان من روی رام CriskeloRom ورژن 18 نصب کردم همه چیزش اوکی بجز اون نوشته های تو مسیجم بعضی از حروف علامت سوال است چرا ؟؟؟ چکارش کنم درست بشه

*ReZa*
07-09-2011, 14:10
دوستان من روی رام criskelorom ورژن 18 نصب کردم همه چیزش اوکی بجز اون نوشته های تو مسیجم بعضی از حروف علامت سوال است چرا ؟؟؟ چکارش کنم درست بشه
احتمالا مشکل مربوط به فارسی ساز هست. به کیبرد مربوط نیست.

C0D3R
07-09-2011, 14:31
دوستان من روی رام CriskeloRom ورژن 18 نصب کردم همه چیزش اوکی بجز اون نوشته های تو مسیجم بعضی از حروف علامت سوال است چرا ؟؟؟ چکارش کنم درست بشه

با اجازه آقا رضا ، بهنام جان از قسمت ستينگ اس ام اس ها input mod رو اتوماتيك كن بايد درست بشه

aliziba20
07-09-2011, 20:23
من هم نصبش کردم مشکلی نداشت خوبه ولی عیبش اینکه که فونتی که برا فارسی قبلا داشتم و از رامی که تو این http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=166633 لینک هست رو پاک کرده یه فونته درشت که زیاد خوب نیست رو ریخته حالا راهی برا استفاده از فونته قبلی هست دوستان؟
اشکالی پیش میاد اگه از فونتی که تو لینک بالا داده دوباره بریزمش رو رام تا فونت رو عوض کنه؟

از همون فونت قبلی از لینک بالا کپیش کردم به پوشه فونت حالا دیگه هیچ مشکلی نداره عین رام رسمی که ساپورت فارسی داره

با سلام خدمت دوست عزیز
منم این مشکلو داشتم شما به راحتی با نصب مجدد فارسی ساز از طریق منوی ریکاوری و جایگزینی فونت دلخواه مشکلتون حل میشه موفق باشید

parvizb
07-09-2011, 21:33
با تشکر از محمد جان و رضا جان
من همون اولش رو حالت اتو گذاشتم ولی درست نشد ... یعنی مسیجهای فارسی که تو قسمت اینباکس هست بعضی از حروفها علامت سوال هست نه اینکه همه اس ام اس ...مثلا حروف ی علامت سوال میاد

ehsan2004
09-09-2011, 13:47
با تشکر از محمد جان و رضا جان
من همون اولش رو حالت اتو گذاشتم ولی درست نشد ... یعنی مسیجهای فارسی که تو قسمت اینباکس هست بعضی از حروفها علامت سوال هست نه اینکه همه اس ام اس ...مثلا حروف ی علامت سوال میاد


دوستان من روی رام CriskeloRom ورژن 18 نصب کردم همه چیزش اوکی بجز اون نوشته های تو مسیجم بعضی از حروف علامت سوال است چرا ؟؟؟ چکارش کنم درست بشه

بهنام جان تنها راه حل واسه شما تعویضه فونته باید فونتتون را عوض کنین تا درست بشه در حقیقت باید فونت DroidSansArabic.ttf را عوض کنین






عنوان تاپیک ویرایش شد
تاپیک به بخش عمومی منتقل شد
با تشکر از اقا رضای عزیز

masoomiyat
09-09-2011, 22:16
روی رام Batista نصب کردم دو تا مورد داشت:
سایز فونت هم فارسی و هم انگلیسی بزرگتر و بد قواره شد
حرف ی رو به صورت مربع نشون میده

i8910
11-09-2011, 23:08
دوستان شما که زحمت برنامه رو کشیدین لااقل یک فونت خوب وزیبا وسازگار با این گوشی رو هم معرفی کنید لطفا

ehsan2004
12-09-2011, 20:50
فونت ها به پسته دوم منتقل شد

taha_ee
13-09-2011, 09:17
کاربرانی که ورژن دوم رو تست کردن لطفا گزارش بدن تا اگر فونتها باز هم مشکلی داره روش کار کنم

mghb
24-09-2011, 18:33
ممنون میشدم اگر منبع رو اعلام می کردید تا دوستان اگر مشکلی براشون پیش میومد توی ترد اصلی در XDA گزارش میدادن تا مشکل رو رفع کنم . از لحاظ رعایت ادب و احترام هم پسندیده تر بود :sorry:

به هر حال اگر کسی مشکلی داشت به آدرس زیر مراجعه بفرمائید


http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1250865
رو

Ki4جواب نداد

ehsan2004
25-09-2011, 14:59
رو

ki4جواب نداد

این جمله را بخونید:


این کیبرد رو فقط روی رام های deodexed نصب کنید .

فقط و فقط روی رام کوک شده

Mehdi_Full
25-09-2011, 18:12
کیبرد فارسی پست دوم رو روی رام جدید دارکی 2.3.5 ریختم اما زبانی به نام فارسی یا اردو تو لیست زبانهای کیبرد نبود
مجبور شدم از MultiLing Keyboard استفاده کنم
اگر مشکل قابل حل باشه ترجیح میدم با کیبرد خود سامسونگ کار کنم چون بهتره
با تشکر

ehsan2004
26-09-2011, 19:16
کیبرد فارسی پست دوم رو روی رام جدید دارکی 2.3.5 ریختم اما زبانی به نام فارسی یا اردو تو لیست زبانهای کیبرد نبود
مجبور شدم از multiling keyboard استفاده کنم
اگر مشکل قابل حل باشه ترجیح میدم با کیبرد خود سامسونگ کار کنم چون بهتره
با تشکر

چون بیس رام ها متفاوته پس فعلا نمیتونین از کیبرده سامی استفاده کنین تا ویرایش بشه و بعد بیات

Shahrokh K!NG
28-09-2011, 15:09
کیبرد سامسونگ یه چیز دیگست که حیف رو 2.3.5 نصب نمیشه، نزدیک ترین کیبرد به سامسونگ کیبرد perfect keyboard هست که خیلی شبیهشه

C0D3R
28-09-2011, 15:37
کیبرد سامسونگ یه چیز دیگست که حیف رو 2.3.5 نصب نمیشه، نزدیک ترین کیبرد به سامسونگ کیبرد perfect keyboard هست که خیلی شبیهشه

دوست عزيز اينجا جوابتون رو براي 2.3.5 دادم :


سلام

دوست عزيز داخل پست 2 (http://forum.mobilestan.net/showpost.php?p=2339861&postcount=2)ضميمه شده

Shahrokh K!NG
28-09-2011, 15:45
دوست عزيز اينجا جوابتون رو براي 2.3.5 دادم :

شرمنده دیر دیدم اون پست رو، ممنون

ضمیمه: همین رو روی 2.3.5 ریختم فارسی به کیبرد اضافه شد! الآن اون پستتون رو روش دوباره نصب کنم یا اینو پاکش کنم اول؟

C0D3R
28-09-2011, 16:08
شرمنده دیر دیدم اون پست رو، ممنون

ضمیمه: همین رو روی 2.3.5 ریختم فارسی به کیبرد اضافه شد! الآن اون پستتون رو روش دوباره نصب کنم یا اینو پاکش کنم اول؟

اگر مشكلي نداره و كار ميكنه خوب نيازي نيست پاك كنين مهم اينه كه كيبورد سامسونگ فارسي بشه

suldenaz
29-09-2011, 23:49
دوستان من پست دوم رو نصب کردم و ممنونم که الان کیبورد فارسی دارم اما مشکل من اینه که ح ر و ف ب ه ص و ر ت ج د ا گ ا ن ه ن ش و ن د ا د ه م ی ش ه
چیکار کنم(XXKI3 - android 2.3.5 -DarkyROM2_KI3_Base)

mahdi dj
30-09-2011, 19:49
سلام محمد جان این کیبرد روی رام اورجینال 2.3.5 اروپا نصب میشه ؟

asalehb
30-09-2011, 21:03
اين كي بورد برروي رام گلکسی 2 رسمی Deodexed با بیس KI3_2.3.5 كاملا تست شد و جواب داد.

C0D3R
30-09-2011, 21:15
سلام محمد جان این کیبرد روی رام اورجینال 2.3.5 اروپا نصب میشه ؟

سلام عزیزم

بله قابل نصب هست و جواب میده

suldenaz
30-09-2011, 21:53
دوستان من پست دوم رو نصب کردم و ممنونم که الان کیبورد فارسی دارم اما مشکل من اینه که ح ر و ف ب ه ص و ر ت ج د ا گ ا ن ه ن ش و ن د ا د ه م ی ش ه
چیکار کنم(xxki3 - android 2.3.5 -darkyrom2_ki3_base)

ح ر و ف ب ه ص و ر ت ج د ا گ ا ن ه ن ش و ن د ا د ه م ی ش ه
چیکار کنم

asalehb
30-09-2011, 22:10
ح ر و ف ب ه ص و ر ت ج د ا گ ا ن ه ن ش و ن د ا د ه م ی ش ه
چیکار کنم

اول برو رام گلکسی 2 رسمی Deodexed با بیس KI3_2.3.5 و فارسي سازشو نصب كن بعدش اينو نصب كن درست ميشه.

smaiel
01-10-2011, 19:00
ضمن سپاس از دوستان منم به خاطر این فارسی ساز رام را از اول نصب کردم منتهی همون مشکل جدا بودن حروف زحمتمون را به هدر داد

C0D3R
01-10-2011, 20:25
ضمن سپاس از دوستان منم به خاطر این فارسی ساز رام را از اول نصب کردم منتهی همون مشکل جدا بودن حروف زحمتمون را به هدر داد

سلام

رضا جان شما باید بعد از نصب رام توی همون تاپیک فیکسر فارسی ساز رو هم نصب میکردین بعد این کیبورد رو نصب میکردی

smaiel
02-10-2011, 10:03
سلام

رضا جان شما باید بعد از نصب رام توی همون تاپیک فیکسر فارسی ساز رو هم نصب میکردین بعد این کیبورد رو نصب میکردی

ممنون من طبق گفته شما عمل کردم
حالا نمی دونم منظورتون از فیکسر اگه همون فایل 7.5 مگابایتیه که از طریق cwm نصب کرده بودم وگرنه مورد دیگه ای اونجا نبود
روشنم کنین ممنون می شم

takmark
02-10-2011, 10:11
سلام من از بیس اروپا 2.3.5 استفاده می کنم . می خواستم ببینم ازکجا باید شروع کنم که این بیس هم کیبورد فارسی اضافه بشه هم فارسی قابل خوندن باشه ؟

اگه سوالم رو اشتباه پرسیدم به بزرگی خودتون ببخشید .

C0D3R
02-10-2011, 11:33
ممنون من طبق گفته شما عمل کردم
حالا نمی دونم منظورتون از فیکسر اگه همون فایل 7.5 مگابایتیه که از طریق cwm نصب کرده بودم وگرنه مورد دیگه ای اونجا نبود
روشنم کنین ممنون می شم

سلام
رضا جان منظورم دقيقا همون فايل 7.5مگ هست اما اگر با نصب اون باز هم حروف جدا از هم هستند نشون دهنده اين هست كه اصلا نصب نميشه ،

شما يكبار گوشيتو wipe cache و wipe dalvic كن بعد اين فارسي ساز رو روش نصب كن بايد درست بشه ، چون تا بحال مشكلي از اين رام و فارسي سازش نبوده و نيست در كل اگر نشد بك آپ بگير يكبار فول وايپ كن و دوباره رام رو نصب كن و بعد هم فارسي سازش رو


سلام من از بیس اروپا 2.3.5 استفاده می کنم . می خواستم ببینم ازکجا باید شروع کنم که این بیس هم کیبورد فارسی اضافه بشه هم فارسی قابل خوندن باشه ؟

اگه سوالم رو اشتباه پرسیدم به بزرگی خودتون ببخشید .

سلام

دوست عزيز شما به اين تاپيك (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=170727) برو و طبق آموزش فايلها رو دانلود و نصب كن

mgh412
02-10-2011, 14:43
سلام
یه سوال
این فونتی که تویه پست دوم گذاشتیدو چطوری باید اضافه کرد؟؟؟

C0D3R
02-10-2011, 14:57
سلام
یه سوال
این فونتی که تویه پست دوم گذاشتیدو چطوری باید اضافه کرد؟؟؟

سلام

محمد جان شما بايد اون فونت رو با برنامه root explore داخل اين مسير system/font كپي كني و بعد هم گ.شيتو يكبار ريبوت كني .

موفق باشي

sharifclass
09-10-2011, 13:36
سلام
آقا اين كيبرد سامسونگ معرفي شده براي رام رسمي KI3 2.3.5 رو نصب كردم از اينجا (http://forum.mobilestan.net/showpost.php?p=2339861&postcount=2) كه شما معرفي كرديد اما فقط انگليسي داره و وقتي فارسي رو انتخاب ميكني بازهم انگليسي تايپ ميكنه. اما با بقيه كيبرد ها خوبه مثلا پرفكت كيبرد. مشكل از چيه؟ چون من به كيبرد سامسونگ عادت كردم و ميخوام با اون فارسي تايپ كنم؟

C0D3R
09-10-2011, 23:09
سلام
آقا اين كيبرد سامسونگ معرفي شده براي رام رسمي KI3 2.3.5 رو نصب كردم از اينجا (http://forum.mobilestan.net/showpost.php?p=2339861&postcount=2) كه شما معرفي كرديد اما فقط انگليسي داره و وقتي فارسي رو انتخاب ميكني بازهم انگليسي تايپ ميكنه. اما با بقيه كيبرد ها خوبه مثلا پرفكت كيبرد. مشكل از چيه؟ چون من به كيبرد سامسونگ عادت كردم و ميخوام با اون فارسي تايپ كنم؟

دوست عزیز از این (http://hotfile.com/dl/131780642/8d9bee4/GT-I9100_WanamLite.KI8.Stock.RTLFIX.ArabicKB.V2.zip.h tml)استفاده کنین و اگه مشکلی بود بهم بگین

amin-se
10-10-2011, 02:07
دوست عزیز از این (http://hotfile.com/dl/131780642/8d9bee4/GT-I9100_WanamLite.KI8.Stock.RTLFIX.ArabicKB.V2.zip.h tml)استفاده کنین و اگه مشکلی بود بهم بگین

با عرض پوزش از اقا محمد
این کیبورد که روی رام 2.3.5 deodex نصب بشه، باعث میشه گوشی روی مثلث زرد گیر کنه و بالا نیاد، دو بار امتحان کردم

C0D3R
10-10-2011, 13:48
با عرض پوزش از اقا محمد
این کیبورد که روی رام 2.3.5 deodex نصب بشه، باعث میشه گوشی روی مثلث زرد گیر کنه و بالا نیاد، دو بار امتحان کردم

دوست عزيز شما از كيبورد اين پست (http://forum.mobilestan.net/showpost.php?p=2292806&postcount=2)هم استفاده كردين؟

mori_kntu
10-10-2011, 14:31
سایز فونتهای کیبورد رو نمیشه کوچک کرد؟

ehsan2004
10-10-2011, 16:27
سایز فونتهای کیبورد رو نمیشه کوچک کرد؟

نه عزیزم نمیشه
البته میتونین ولی باید فونت را با برنامه ادیت کنین

amin-se
11-10-2011, 02:22
دوست عزيز شما از كيبورد اين پست (http://forum.mobilestan.net/showpost.php?p=2292806&postcount=2)هم استفاده كردين؟

بله استفاده کردم، به خوبی جواب میده و مشکلی نیست
همین حالا از همین کیبورد استفاده میکنم
اصلا بهتر هست این کیبورد رو به جای کیبورد قبلی برای رام 2.3.5 deodexed معرفی کنین چون کیبردی که اونجا معرفی شده رو تست کردم اشکال داشت در جابجایی بین فارسی و انگلیسی.

sharifclass
11-10-2011, 20:43
دوست عزیز از این (http://hotfile.com/dl/131780642/8d9bee4/gt-i9100_wanamlite.ki8.stock.rtlfix.arabickb.v2.zip.h tml)استفاده کنین و اگه مشکلی بود بهم بگین
سلام ازش استفاده کردم و گوشی روی منوی سامسونگ گیر کرد و بالا نیامد. چیکار کنم حالا؟ کیبرد فابریک دیگری نیست؟

ehsan2004
12-10-2011, 15:23
سلام ازش استفاده کردم و گوشی روی منوی سامسونگ گیر کرد و بالا نیامد. چیکار کنم حالا؟ کیبرد فابریک دیگری نیست؟

ورژنه رامتون چی هست؟
نباید مشکلی باشه
اگه کیبرده دیگری پیدا نکردید یا همون کیبرد اصلی را نصب کنین یا رامتون را عوض کنید
یا اگه بکاپ قبلا گرفتید ریستورش کنین

sharifclass
12-10-2011, 17:59
ورژنه رامتون چی هست؟
نباید مشکلی باشه
اگه کیبرده دیگری پیدا نکردید یا همون کیبرد اصلی را نصب کنین یا رامتون را عوض کنید
یا اگه بکاپ قبلا گرفتید ریستورش کنین

سلام
آپدیت داشتم و ریستور کردم بعد این کیبورد (http://forum.mobilestan.net/showpost.php?p=2292806&postcount=2) رو نصب کردم کاملا درست عمل میکنه و عالی هست. به نظرم به اول تاپیک منتقل شه خیلی خوب هست.
ورژن رام 2.3.5 فارسی شده دئودکس KI3
ممنون از شما.

amirpcp30
04-11-2011, 11:30
سلام

دوستاني كه ميخوان فونت تغيير بدن ميتونن از فونتهای ضميمه شده استفاده كنن

ورژن جدید با فونت اصلاح شده و تغییر اندازه حروف کیبرد, رلیز شد.


طریقه نصب در پست یک (http://forum.mobilestan.net/showpost.php?p=2292025&postcount=1)
سلام
من این کیبورد رو روی رام turkbey نصب کردم فقط یک مشکلی که داره اینه که خیلی جا ها فونت بزرگ تر شده مثل قسمت تنظیمات می خواستم ببینم راهی هست به حالت اول برگرده؟
کیبورد talk رو هم انتخاب می کنم force close میده من روی کیبورد خود سامسونگ که میزنم فارسی اومده و درست کار می کنه مشکلی نیست؟

C0D3R
20-11-2011, 15:55
توضيحات پست اول ويرايش شد

rayan.boy96
25-11-2011, 18:03
دوست عزيز شما از كيبورد اين پست (http://forum.mobilestan.net/showpost.php?p=2292806&postcount=2)هم استفاده كردين؟
سلام آقا محمد منم همین مشکل رو دارم لطف میکنی راهنمایی کنید

mostafa-km2010
03-09-2012, 20:06
سلام ببخشید من نصب کردم بدونه اینکه وایپ کنم الان هر رامی میزم حتی فارسی کیبرد فارسی رو نمیاره چی کار کنم؟

tyb.brk
11-11-2012, 11:02
ممنون ببخشید یه سوالی دیگه داشتم مربوط به اینجا نیست
میگم من کاستوم رام با بیس xwlpx 4.0.4 نصب کردم زبان و منوی فارسی نداره
راهی هست من این رام را فارسی کنم ممنون