PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فریمور جدید بادا 1.2 فارسی jpkg1



SAEED.S.i.S
11-09-2011, 08:06
مژده به ویو داران عزیز



Bada 1.2 FirmWare - WAVE S8500 JPKG1
ریلیز شد...



دانلود هات فایل...

(http://hotfile.com/dl/129462658/231a216/S8500JPKG1.rar.html)

لینک جدید:


http://asanfile.com/file/view/12129?Path=Sony%20Ericsson%20|%20Flash%20File%20|% 20Setool%20-%20Box%20|%20K790%20|%20CID51%20|%20R1GB001



*****لینک سالم به تاریخ 93/03/20 ((پست 109)) کلیک کنید***** (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=168013&p=4288330&viewfull=1#post4288330)

masood-joon
11-09-2011, 10:00
فرقاش چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Hitrik
11-09-2011, 20:52
فرقاش چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟


سوال منم همينه , چه تفاوتي داره ؟
فارسيش , باگ هم داره ؟

amir_helios
11-09-2011, 21:17
برای s8530 قرار نیست اپدیت بیاد احیانآً؟

eissa68
11-09-2011, 22:07
اقا ما اينترنت لاك پشتي استفاده ميكنيم تو سايت آپ ميشه؟

mrf24
11-09-2011, 22:08
دوستان من با کینز که میخوام آپدیت کنم تا 100% فایل آپدیت رو دانلود میکنه بعد موقع اماده سازی برای آپدیت گوشی کینر ارور میده و بسته میشه . چیکارش باید بکنم؟

ghibish
12-09-2011, 10:54
ممنون میشم در مورد نصب این رام راهنمایی بکنید

پوشه boot رو نداره
آیا نیاز به پیش نیاز داره؟
قبل از نصبش باید فریمور دیگه رو فلش بزنم؟

سپاس از مهرتون

Hitrik
12-09-2011, 11:59
سوال منم همينه , چه تفاوتي داره ؟
فارسيش , باگ هم داره ؟

لطفا عزيزاني كه نصب كردن و براشون مقدوره بيان اسكرين شات بزارن و بگن آيا باگ هم داره اين فريمور ؟

و اينكه دقيقا چه فرقي ميكنه ؟

ارزش داره فلش بزنيم ؟

abedi1357
12-09-2011, 13:26
من ریختم تاثیر خاصی که محسوس باشه ندیدم

ghibish
12-09-2011, 14:58
تو قسمت Rsrc2 کدوم یکی از این دو فایل رو قرار بدم

Rsrc2_S8500_Open_Arabic_Common(Low)

Rsrc2_S8500_Open_Arabic_Common(Mid)

SAEED.S.i.S
12-09-2011, 15:02
برای s8530 قرار نیست اپدیت بیاد احیانآً؟
فعلا که چیزی گفته نشده..

سوال منم همينه , چه تفاوتي داره ؟
فارسيش , باگ هم داره ؟


فرقاش چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تغییر خاصی مشاهده نشده بغیر از سرعت بهتر...

ممنون میشم در مورد نصب این رام راهنمایی بکنید

پوشه boot رو نداره
آیا نیاز به پیش نیاز داره؟
قبل از نصبش باید فریمور دیگه رو فلش بزنم؟

سپاس از مهرتون
این یه فریمور فول هسته و مثل بقیه فریمور هافلش باید زد.

لطفا عزيزاني كه نصب كردن و براشون مقدوره بيان اسكرين شات بزارن و بگن آيا باگ هم داره اين فريمور ؟
تغییر خاصی مشاهده نشده بغیر از سرعت بهتر...باگی تو نوشتن ندیدم
و اينكه دقيقا چه فرقي ميكنه ؟

ارزش داره فلش بزنيم ؟
به نظرم نه!

reza_khof
12-09-2011, 15:02
تو قسمت Rsrc2 کدوم یکی از این دو فایل رو قرار بدم

Rsrc2_S8500_Open_Arabic_Common(Low)

Rsrc2_S8500_Open_Arabic_Common(Mid)

low رو بزنی بهتره

SAEED.S.i.S
12-09-2011, 15:03
تو قسمت Rsrc2 کدوم یکی از این دو فایل رو قرار بدم

Rsrc2_S8500_Open_Arabic_Common(Low)

Rsrc2_S8500_Open_Arabic_Common(Mid)

حتما اونی low داره انتخاب کنین ...

ahmadi.ali
12-09-2011, 21:05
با سلام من فریم ور جدید را نصب کردم از نظر ظاهری هیچ گونه تغییری نکرده ولی یک سری باگ های قبلی رفع شده وسرعت گوشی بیشتر شده:hello:

masood-joon
12-09-2011, 21:56
مثلا چه باگی دوست عزیز مثلا فریمور jpkc1 چه باگی داشته که تو این بر طرف شده ؟؟؟
میشه بیشتر بگی میخوام بریزم.

SAEED.S.i.S
13-09-2011, 08:58
لینک مستقیم راپید باز


دانلود (http://aafvwsv.dl.rapidbaz.com/k78Wn/S8500JPKG1.rar)

Hitrik
14-09-2011, 15:09
مثلا چه باگی دوست عزیز مثلا فریمور jpkc1 چه باگی داشته که تو این بر طرف شده ؟؟؟
میشه بیشتر بگی میخوام بریزم.


منم همين سوالو دارم ؟!!!!!!!!!!!!!

reza_khof
14-09-2011, 16:43
من فلش زدم سرعتش یکم بالا رفته ولی بعضی مواقع الکی ریست میشه
برنامه اس اچ مسنجر هم که باز میکنم بعد چند دقیقه ریست میکنه

dandy
15-09-2011, 11:23
پسورد فایل ها چیه؟

dandy
15-09-2011, 11:27
لینک مستقیم راپید باز


دانلود (http://aafvwsv.dl.rapidbaz.com/k78wn/s8500jpkg1.rar)

دوست عزیز پسورد فایل ها چیه؟

SAEED.S.i.S
15-09-2011, 14:46
دوست عزیز پسورد فایل ها چیه؟

samfirmware.com

sina_d900
17-09-2011, 13:07
هر چند دقیقه یکبار گوشی ریست میشه خیلی افتضاحه از سامسونگ بعیده:bg:

mrf24
17-09-2011, 20:24
هر چند دقیقه یکبار گوشی ریست میشه خیلی افتضاحه از سامسونگ بعیده:bg:

اما ماله من اصلا اینجور نیست و به خوبی داره کار میکنه و مثل سابق هنگام کار کردن پشت گوشی داغ نمیشه.

civil.scholar
17-09-2011, 20:40
هر چند دقیقه یکبار گوشی ریست میشه خیلی افتضاحه از سامسونگ بعیده:bg:

اتفاقا این فیرمور بسیار stable هست و عملکرد خیلی خوبی هم داره

HExa_ss
22-09-2011, 19:25
سلام دوستان...با این آپدیت مشکل دوربین حل میشه ؟:ac:

s_Ar_s
24-09-2011, 12:06
دوستان لطف کنید تو سایت اپ کنید بقیه قابلیت رزیوم ندارن ممنون میشم.

7727320
25-09-2011, 13:42
از وقتی اومدش دانلود کردم تا حالا یه بار هم هنگ نکرده حتی توی دوربین

civil.scholar
25-09-2011, 13:58
سلام دوستان...با این آپدیت مشکل دوربین حل میشه ؟:ac:

باید تست بشه ولی احتمالش خیلی کمه

s_Ar_s
25-09-2011, 18:11
اقا این نمیشه دانلود نمیشه دمتون گرم یه لینکی بدین که رزیوم داشته باشه خوب باشه ممنون میشم

GoLPeSaR
25-09-2011, 21:27
شکدام فیرمور فارسی ساپورت از همه جدید تر و بهتر هست؟میشه لینک بدی؟

GoLPeSaR
25-09-2011, 21:46
اقا این نمیشه دانلود نمیشه دمتون گرم یه لینکی بدین که رزیوم داشته باشه خوب باشه ممنون میشم

خدمت شمااا


http://forum.mobilestan.net/showpost.php?p=2308647&postcount=18

jetdroid
26-09-2011, 01:48
شکدام فیرمور فارسی ساپورت از همه جدید تر و بهتر هست؟میشه لینک بدی؟
همین فریمور jpkg1 جدید و فارسی ساپورت هست.

armana8500
26-09-2011, 21:26
سلام می خواستم ببینم آیااین فریمور بهتر ازjpke1 هست یا نه:ab:

civil.scholar
26-09-2011, 21:32
سلام می خواستم ببینم آیااین فریمور بهتر ازjpke1 هست یا نه:ab:

تقریبا در یه سطح هستند این فیرمور مصرف باتری کمتری داره اما ke1 باگهای کمتری داره
البته تغییرات خیلی کم هستند

armana8500
26-09-2011, 21:37
میشه بفرمائید چه باگهایی داره چون دارم دانلودش میکنم

civil.scholar
26-09-2011, 21:42
میشه بفرمائید چه باگهایی داره چون دارم دانلودش میکنم

در قسمت مسیج ها یه مقدار باگ داره ولی در کل فیرمور خیلی خوبیه

armana8500
26-09-2011, 22:19
ببخشیدزیادزحمت می دم خواهشا" بفرمائید آیامنشی دارد همچنین دوربین مشکل فیلمبرداری slow ندارد:cv:

s_Ar_s
28-09-2011, 14:45
اقا مشکل دوربین که نداره ؟

reza_khof
28-09-2011, 17:23
من تنها مشکلی که ازش دیدم بعضی وقتا اسمس که میاد ریست میشه
بعضی وقتام عکس قفل کردن گوشی میپره! و مخاطبین ناپدید میشن!

amir3d
24-10-2011, 00:24
رام گوشی من jpkc1 هست الان میخوام به jpkg1 اپدیت کنم بار اولمم هست این اروور میده ERR : Amss Erase

مشکل از چیه

shantia_73
24-10-2011, 04:11
رام گوشی من jpkc1 هست الان میخوام به jpkg1 اپدیت کنم بار اولمم هست این اروور میده ERR : Amss Erase

مشکل از چیه

شما از Multi loader 5.65 استفاده کنید و فایل ها رو به درستی انتخاب کنید.
موفق باشید.

morteza999
24-10-2011, 21:42
با سلام
میخواستم ببینم ایا فریموربادا2 رو میشه به بادا 1.2 که فارسی هم هست تغییر و چطوری؟ با تشکر

hek
24-10-2011, 21:54
با سلام
میخواستم ببینم ایا فریموربادا2 رو میشه به بادا 1.2 که فارسی هم هست تغییر و چطوری؟ با تشکر
نه عزيز جون سازو كارش فرق داره

civil.scholar
24-10-2011, 22:02
با سلام
میخواستم ببینم ایا فریموربادا2 رو میشه به بادا 1.2 که فارسی هم هست تغییر و چطوری؟ با تشکر

اگه منظورتون اینه که از بادا 2 دانگرید کنید به بادا 1.2 بله میشه با یه فلش زدن ساده

anahita1362
26-10-2011, 11:42
سلام بر همگی
من 8500 دارم بادام هم ورزن 2 از نوع pkh3هست اما نه فارسی داره نه اسپوف نصب میشه بهترین فیریمور 1.2 برای گوشیم چیه که کمترین مشکلات داشته باشه وچطوری به 1.2 دانگرید کنم بلد نیستم ممنون از همه دوستان

sh.s.sh
05-11-2011, 08:34
سلام
اگه گوشيمو به 1.2 فلش بزنم بازي هاي 1.0.2 رو ش جواب ميده? تو بعضي بازيها نوشته 1.0.2 later

jetdroid
05-11-2011, 13:23
سلام بر همگی
من 8500 دارم بادام هم ورزن 2 از نوع pkh3هست اما نه فارسی داره نه اسپوف نصب میشه بهترین فیریمور 1.2 برای گوشیم چیه که کمترین مشکلات داشته باشه وچطوری به 1.2 دانگرید کنم بلد نیستم ممنون از همه دوستان
سلام.
بهترین فریمور رو از پست اول همین تاپیک دانلود کنید.
روش فلش کردن هم از تاپیک زیر بخونید:
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=112689

سلام
اگه گوشيمو به 1.2 فلش بزنم بازي هاي 1.0.2 رو ش جواب ميده? تو بعضي بازيها نوشته 1.0.2 later
سلام.
بله جواب میده

viktor
05-11-2011, 15:13
دوستان سلام. من گوشی رو با این ورژن یعنیjpkg1 آپدیت کردم. خوشبختانه هیچ مکشلی در هیج جای گوشی ندارم. فقط وقتی میخوام با کیز کار کنم و برنامه مخصوص بادا1.2 رو نصب کنم نصب نمیشه و وقتی روی getکلیک میکنم بعد از چند ثانیه به صفحه برنامه مورد نظر برمیگرده. چیکار کنم؟
در ضمن کیز رو هم یه بار حذفش گکردم و مجدد نصب کردم.

kasraac
29-11-2011, 10:50
لطفا پسورد فایل زیپ را مرقوم بفرمایید

jetdroid
29-11-2011, 12:17
لطفا پسورد فایل زیپ را مرقوم بفرمایید
samfirmware.com
یا
sammobile.com

mrmbmh
01-12-2011, 11:13
سلام دوستان
من الان فیرمویر jpjj3 ترکیبی دارم که بادا 1.0 هست،این فیرمویرهای 1.2 از لحاظ پایداری به خوبی اینها هستند؟ این فیرمویر jpjj3 خوبه فقط مشکل دوباره اومدن دلیوریاش رو اعصابه

I.N.F.U.S.E
01-12-2011, 17:02
سلام دوستان
من الان فیرمویر jpjj3 ترکیبی دارم که بادا 1.0 هست،این فیرمویرهای 1.2 از لحاظ پایداری به خوبی اینها هستند؟ این فیرمویر jpjj3 خوبه فقط مشکل دوباره اومدن دلیوریاش رو اعصابه

سلام عزیز
صددرصد 1.2 بهتر از 1 هست.

mrmbmh
01-12-2011, 19:55
مرسی از جوابتون
بعد اینکه من مستقیم میتونم از 1.0.2 بیام رو این؟ (فوله؟)
بعد اینکه مشکل دوباره اومدن دلیوری ها بعد از خاموش روشن کردن هنوز هست؟

jetdroid
01-12-2011, 22:05
مرسی از جوابتون
بعد اینکه من مستقیم میتونم از 1.0.2 بیام رو این؟ (فوله؟)
بعد اینکه مشکل دوباره اومدن دلیوری ها بعد از خاموش روشن کردن هنوز هست؟
بله فول هست و میتونید مستقیم فلش کنید.
اون مشکل هم برطرف شده.

sinamahi
08-12-2011, 12:43
با سلام خدمت اساتید و دوستان محترم . راستش من این رام رو ریختم و تا الانشم که مشکلی ندارم از نظر سرعت و باطری هم خیلی بهتر شده .
فقط یک مورد مونده من قبل از اینکه رام رو بریزم ار مسیج هام بکاپ گرفتم . ولی الانه که میخوام مسیج هام رو روی گوشی منتقل کنم توی کیز گزینه ای نیست فقط برای انتقال دوباره به کامپیوتر هست. اگه میشه کمکم کنید چون خیلی مهمه.

bastaki4u
20-12-2011, 01:18
با سلام
من این رام رو ریختم الان گوشی بالا نمیاد و خاموشه ومینویسه download FactoryFs.bin again
در دانلودر رو FactoryFs گیر میکنه
اینم لاگ فلش
Download Start Ch[0]
BootLoader 1703.9KB OK[0.5s]
Dbl 281.5KB OK[0.8s]
Wait reset !!
Amss 12863.2KB OK[4.7s]
Apps 51118.1KB OK[22.1s]
Rsrc1 70516.7KB OK[24.6s]
Rsrc2 1768.0KB OK[0.8s]
Error : FFS Write [5.6s]
ممنون میشم راهنمایی کنید
تشکر

VIVASAMSUNG
20-12-2011, 09:11
ظاهرا فایل فکتوری اف اس یا درست دان نشده یا ناقصه!
شما روی یه کامپوتر دیگه امتحان کن اگه همین طوری شد باید یه بار دیگه فریمور رو دان کنی!

mhmmm
24-12-2011, 18:28
سلام اقایون یه سوال گوشیه من بادا 1 jpjg2_ko هست میخام بادا 1.2 فلش بزنم حالا با کدوم فیرمور اینکارو بکنم

MISAGH
24-12-2011, 18:39
سلام اقایون یه سوال گوشیه من بادا 1 jpjg2_ko هست میخام بادا 1.2 فلش بزنم حالا با کدوم فیرمور اینکارو بکنم


همین فریمور در این تاپیک بهترین ورژن هست

mohsen415
24-12-2011, 23:14
دوستان این فریمور از ke2 فکر نکنم جدیدتر باشه درسته؟
بنده الام ke2 رو فلش زدم مشکلی هم باش ندارم

bastaki4u
27-12-2011, 08:16
با سلام
من این رام رو ریختم الان گوشی بالا نمیاد و خاموشه ومینویسه download factoryfs.bin again
در دانلودر رو factoryfs گیر میکنه
اینم لاگ فلش
download start ch[0]
bootloader 1703.9kb ok[0.5s]
dbl 281.5kb ok[0.8s]
wait reset !!
Amss 12863.2kb ok[4.7s]
apps 51118.1kb ok[22.1s]
rsrc1 70516.7kb ok[24.6s]
rsrc2 1768.0kb ok[0.8s]
error : Ffs write [5.6s]
ممنون میشم راهنمایی کنید
تشکر
دوستان هر کاری میکنم اینه گوشیه فلش نمیگیره
فبل از فلش مشکل دوربین داشت فلش زدم اینجوری شد
هر کس میتونه گوشی رو درست کنه پیغام بده گوشی رو براش بفرستم دستمزدش هم قبوله
در ضمن بردم نمایندگی شیراز گفت باید برد کامل عوض شه
ممنون

gergis
27-12-2011, 08:28
دوستان هر کاری میکنم اینه گوشیه فلش نمیگیره
فبل از فلش مشکل دوربین داشت فلش زدم اینجوری شد
هر کس میتونه گوشی رو درست کنه پیغام بده گوشی رو براش بفرستم دستمزدش هم قبوله
در ضمن بردم نمایندگی شیراز گفت باید برد کامل عوض شه
ممنون

سلام
يک بار شبيه مشکل شما را داشتم و با عوض کردن کامپيوتر مشکلم حل شد. يعني ممکنه ارتباط گوشي و کامپيوتر آنطور با بايد برقرار نشده باشه. ّبه امتحانش مي ارزه اين آزمايش را هم انجام بدين.
موفق باشين

bastaki4u
27-12-2011, 10:53
سلام
يک بار شبيه مشکل شما را داشتم و با عوض کردن کامپيوتر مشکلم حل شد. يعني ممکنه ارتباط گوشي و کامپيوتر آنطور با بايد برقرار نشده باشه. ّبه امتحانش مي ارزه اين آزمايش را هم انجام بدين.
موفق باشين

اینکارم کردم مشکل برطرف نشد جالبه با ورژنهای دیگه همون مرحله اول اخطار میده
ولی با این ورژن تا این مرحله میاد
فکر کن 1000 بار بیشتر فلش کردم این گوشی رو
شما از چه ورژنی و با چه ویندوزی فلش زدید ؟
مرسی

MISAGH
27-12-2011, 11:28
اینکارم کردم مشکل برطرف نشد جالبه با ورژنهای دیگه همون مرحله اول اخطار میده
ولی با این ورژن تا این مرحله میاد
فکر کن 1000 بار بیشتر فلش کردم این گوشی رو
شما از چه ورژنی و با چه ویندوزی فلش زدید ؟
مرسی

از مولتی لودر 6.67 استفاده می کنید ؟

گوشی تون رو در حالت اینترنت شیرینگ به کامپیونر وصل کنید و بعد برنامه رو نصب کنید

bastaki4u
27-12-2011, 18:21
از مولتی لودر 6.67 استفاده می کنید ؟

گوشی تون رو در حالت اینترنت شیرینگ به کامپیونر وصل کنید و بعد برنامه رو نصب کنید

مهندس قربونت گوشی روشن نمیشه اخطار رایت FactoryFs میده
یعنی وقتی گوشی رو فلش میزنی رو FactoryFs اررور میده

MISAGH
27-12-2011, 18:28
مهندس قربونت گوشی روشن نمیشه اخطار رایت factoryfs میده
یعنی وقتی گوشی رو فلش میزنی رو factoryfs اررور میده


خوب عزیز مولتی اودر رو نگفتین

bastaki4u
27-12-2011, 19:36
خوب عزیز مولتی اودر رو نگفتین

مولتی اودر v5.67
لینک 6.67 بزارید
ممنون

gergis
28-12-2011, 23:39
اینکارم کردم مشکل برطرف نشد جالبه با ورژنهای دیگه همون مرحله اول اخطار میده
ولی با این ورژن تا این مرحله میاد
فکر کن 1000 بار بیشتر فلش کردم این گوشی رو
شما از چه ورژنی و با چه ویندوزی فلش زدید ؟
مرسی

بازم سلام
ويندوز من xp است. نرم افزار گوشيم هم همين آخرين ورژن 1.2 فارسي است. تجربه من اينه که اين گوشي خيلي جون سختيه. تا به حال حداقل دو مرتبه سر فلش کردن، گوشيم از کار افتاده و بعد از مدتي تلاش دوباره راه افتاده. مرتبه اول با تغيير کامپيوتر درست شد. مرتبه دوم موقع فلش کردن به بادا 2، گوشيم بدجوري مرد و خيلي ترسيده بودم و نااميد شده بودم که بالاخره با استفاده از مالتي لودر 5.65 درست شد. بد نيست که مالتي لودرهاي مختلف را هم امتحان کنين.
موفق باشين

gold_boy3
30-12-2011, 23:58
دوستان من این فریمور ریختم گوشی همش ریست میشه بالا نمیاد و این اولین باره که این گوشی فریمور عوض کردم. ویک نکته که تو اموزش گفته بود
10. بر رویSHP APP کلیک کنین و فایل ShpApp.app رو انتخاب کنین.
من اصلا همچین فایلی در این فریمور ندیدم.لطفا کمکم کنید؟؟؟؟

jetdroid
31-12-2011, 00:02
دوستان من این فریمور ریختم گوشی همش ریست میشه بالا نمیاد و این اولین باره که این گوشی فریمور عوض کردم. ویک نکته که تو اموزش گفته بود
10. بر رویshp app کلیک کنین و فایل shpapp.app رو انتخاب کنین.
من اصلا همچین فایلی در این فریمور ندیدم.لطفا کمکم کنید؟؟؟؟
این فایل حتما باید توی فریمور باشه مگه میشه نباشه؟!
از کجا دانلود کردید که این فایل رو نداره؟!

VIVASAMSUNG
31-12-2011, 00:27
والا از لینک مستقیم چند صفحه قبل دانلود کردم و فلش هم بدون ارور انجام شد ولی اون فایل نبود جاشو خالی گزاشتم و ادامه دادم

خیلی بعیده که نباشه! همون فایلی رو که دان کردید دوباره اکسترک کنید!
و اگه براتون مقدوره از یه لینک دیگه که داده شده دان کنید!
شما در واقع یه قسمتی از فریموتون نیست!

gold_boy3
31-12-2011, 00:42
دوباره اکسترکت کردم و گمشده پیدا شد و زدم داره فلش میشه.فقط خدا کنه مشکلی پیش نیاد.ممنونم که به این سرعت کمک کردین.
دوستان نمیدونم چرا وقتی با بروزر گوشی سایت باز میکم نصف صفحه نشون نمیده با اینکه صفحه کامل لود شده ولی باز هم گوشه سمت چپ به راست هرچی انگشت میکشی نمیره.کلا واسه این مشکل فریمور عوض کردم ولی فایده نداشت

VIVASAMSUNG
31-12-2011, 10:15
مشکل از دلفینه!
این مشکل رو برای یعضی از سایت ها مثل تراوین و ... داره!
می تونید از UC browser استفاده کنید!

ARA
31-12-2011, 10:25
دوباره اکسترکت کردم و گمشده پیدا شد و زدم داره فلش میشه.فقط خدا کنه مشکلی پیش نیاد.ممنونم که به این سرعت کمک کردین.
دوستان نمیدونم چرا وقتی با بروزر گوشی سایت باز میکم نصف صفحه نشون نمیده با اینکه صفحه کامل لود شده ولی باز هم گوشه سمت چپ به راست هرچی انگشت میکشی نمیره.کلا واسه این مشکل فریمور عوض کردم ولی فایده نداشت

اپرا هم می تونی استفاده کنی

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?goto=newpost&t=187466

alicia
01-01-2012, 23:32
سلام ب همه دوستان
اگه ی نفر لطف کنه ومنو راهنمایی کنه خیییلی ازش ممنون میشم
من خیلی وقته ک ویو دارم,bada 1.0-s8500GPJG2-ko
میخام ب بادای 1.2 ارتقا بدم,ی توضیح ساده میخام از روش فلش کردن و اینکه چه فریمویریرو پیشنهاد میکنین که فارسی هم داشته باشه؟؟؟
تاحالاچندباری گوشیهایه دیگمو فلش کردم ولی تو این مورد هنگ کردم!!!
لطفا کمک!سریع!
درضمن بازم ممنون میشم اگه لینکهای مربوط ب لودر و فریمور وچیزایی ک لازمه رو برام بذارین!مرسی

VIVASAMSUNG
01-01-2012, 23:38
به G1 فلش بزنید روش فلش زدن و هر توضیح دیگه ای رو این جا پیدا می کنید
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=174995

wgolzar
04-01-2012, 10:39
مژده به ویو داران عزیز



Bada 1.2 FirmWare - WAVE S8500 JPKG1
ریلیز شد...



دانلود هات فایل... (http://hotfile.com/dl/129462658/231a216/S8500JPKG1.rar.html)

خسته نباشید اقا من این فریمور رو از لینکی که دادید دانلود کردم ولی پسورد میخواد بی زحمت یکی بگه پسوردش چیه؟؟؟؟؟:bw:

MISAGH
04-01-2012, 10:41
خسته نباشید اقا من این فریمور رو از لینکی که دادید دانلود کردم ولی پسورد میخواد بی زحمت یکی بگه پسوردش چیه؟؟؟؟؟:bw:


samfirmware.com

wgolzar
05-01-2012, 09:01
اگر ممکنه اخرین ورژن برنامه مولتی لودر رو برام بزارید
یه سوالم داشتم
من فریمور گوشیم jpjg2 بادا 1 هست . میتونم به فریمور jpkg1 ارتقا بدم؟

Adel
05-01-2012, 11:06
این اخرین ورژن مالتی لودره
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=172634
و سوالتون هم چون این فریمور فوله میشه مستقیم فلش زد

wgolzar
05-01-2012, 18:48
این اخرین ورژن مالتی لودره
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=172634
و سوالتون هم چون این فریمور فوله میشه مستقیم فلش زد

ببخشيد فريمور فول يعني چي؟ چه فرقي با بقيه ميكنه؟

jetdroid
05-01-2012, 19:03
ببخشيد فريمور فول يعني چي؟ چه فرقي با بقيه ميكنه؟
فریمور فول داخلش یه فولدر boot بیشتر از فریمورهای آپدیت داره.
و اینکه فریمور فول رو به تنهایی میتونی روی گوشی فلش بزنی ولی فریمور آپدیت رو حتما باید روی یه فریمور دیگه فلش بزنی.

wgolzar
06-01-2012, 12:56
اگر ممکنه اخرین ورژن برنامه مولتی لودر رو برام بزارید
یه سوالم داشتم
من فریمور گوشیم jpjg2 بادا 1 هست . میتونم به فریمور jpkg1 ارتقا بدم؟


من گوشیم 8500 هست هرچی میخوام فریمور گوشیمو به jpkg1 فلش بزنم این پیغام میاد

MISAGH
06-01-2012, 13:07
من گوشیم 8500 هست هرچی میخوام فریمور گوشیمو به jpkg1 فلش بزنم این پیغام میاد

فایل apps یا در مولتی لودر وارد نکردید یا اشتباه وارد کرید یا خراب شده

14708
08-01-2012, 11:45
سلام بهترین و جدید ترین فریم ور 1.2 که بدون ایراد هم باشه ، آیا این فریم وره ؟ یا فریم دیگری مثل wave s8500 jpke2 هست ؟ جدیدترینش و به روزترینش کدومه ؟

Adel
08-01-2012, 13:25
همین یکی از همه جدیدتر و به روز تره

meshk
20-01-2012, 18:41
سلام دوستان یه مشکل واسم پیش اومده و ازتون کمک میخوام گوشی من به همین فریمور آپدیت شده و مدتی هست که باهاش کار میکردم و روی گوشیم بود هیچ مشکلی هم باهاش نداشتم اما امروز یه اس ام اس واسم اومد وقتی بازش کردم گوشی هنگ کرد خاموش شد و دیگه هر کاری میکنم روشن نمیشه چی کار باید بکنم ممنون میشم جواب بدین

z1z1z1z1z1
09-02-2012, 12:55
سلام دوستان یه مشکل واسم پیش اومده و ازتون کمک میخوام گوشی من به همین فریمور آپدیت شده و مدتی هست که باهاش کار میکردم و روی گوشیم بود هیچ مشکلی هم باهاش نداشتم اما امروز یه اس ام اس واسم اومد وقتی بازش کردم گوشی هنگ کرد خاموش شد و دیگه هر کاری میکنم روشن نمیشه چی کار باید بکنم ممنون میشم جواب بدین

پس شما هم مشکل منو پیدا کردی !!! البته من با Ke1 اینجوری شد!!!
بعضی وقتا یه مشکلات نادری پیش میاد که آدم تو کف میمووونه به خدا!!!
من که مجبور شدم فلش بزنم درست شد!

anderes141
12-02-2012, 21:47
سلام دوستان بادا گوشی من این ورژن هست ورفتم بیرون که برام بادا 2ارتقا بدن میگن بوت گوشی رو نمیخونه وممکنه گوشی خاموش بشه وازاین حرف ها!!بااین بادا هم گوشی من انتن دهی بسیارضعیفی داره ودربعضی ازجاها علامت ورود ممنوع میزنه!!لطفاراهنمایی کنید!!

Zlatan_ibra
07-03-2012, 21:55
من تا حالا اصلا فلش نزدم گوشی رو از وقتی که خریدم
الان خواستم این فریمور رو فلاش بزنم اما هیچ تغییری نکرد/لطفا جواب بدین چرا؟

behzad_emp
07-03-2012, 22:07
من تا حالا اصلا فلش نزدم گوشی رو از وقتی که خریدم
الان خواستم این فریمور رو فلاش بزنم اما هیچ تغییری نکرد/لطفا جواب بدین چرا؟

هیچ تغییری نکرد؟؟
به چی فلش زدید؟؟

Jeiran
14-03-2012, 21:12
دوستان من به این فریم ور فلش که زدم متوجه یه موردی شدم میخواستم بدونم واسه شما هم صادقه

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=702744&stc=1&d=1331748483

موقعی که اس ام اس های فارسی رو باز میکنم در نمایش سطر دوم به بعد بجای اینکه چینش از سمت راست به چپ باشه از چپ به راسته و در اس ام اس هایی که بیشتر از چند سطر هستن سطر دوم به بعد رو بصورت چپ چین مرتب میکنه که همیشه در سمت راست فضاهای خالی رو خواهم داشت آیا راه حلی واسه این معضل هست ؟ تا یادم هست در فریمور قبلی این مشکل رو نداشتم اگر واقعا واسه بقیه دوستان هم به همین صورت هست بفرمایید به کدامین فریمور فول می بایست فلش کرد که این مشکل رو نداشته باشه

saeid 93
21-04-2012, 14:52
آقا ببخشید اینکه همه ی لینکای دانلودش پاک شدن
لینک جدید ندارین

darivash
13-05-2012, 20:24
بچه ها خواهش ميكنم يه لينك جديد ازين ورژن بذاريد.هر جا ميگردم يه لينك سالم پيدا نميكنم

sina_d900
13-05-2012, 20:32
بچه ها خواهش ميكنم يه لينك جديد ازين ورژن بذاريد.هر جا ميگردم يه لينك سالم پيدا نميكنم

این آخرین فریم ور بادا 1.2 بادا برای ایران هستش
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=180066

متاسفانه من برای این رام لینکی پیدا نکردم اگه ضروری هستش من بصورت پارت بندی شده قرار بدم اگه ضروری هست به من یه پیغام خصوصی بدین ضمن اینکه اگه بادا برا شما زیاد مهم نیس میتونین از بادا 2 استفاده کنین بهتر از بادا 1 هستش

darivash
14-05-2012, 09:35
سلام خدمت آقاسینای عزیز.ممنون از جوابتون.
الان روی گوشیم بادا 2 نصب هست.ازش هم راضی هستم ولی واقعا هرکاری میکنم یاد نمیگیرم که روش بازی و نرم افزار نصب کنم.نصب بازی و نرم افزار روی بادا2 برام یه آرزو شده.تو سایت هم خیلی گنگ و پیچیده توضیح داده شده.و به این دلیل میخوام به بادا 1.2 برگردم.اگه بهم روش نصب و اسپوف نرم افزار روی بادا2رو یاد بدید که بهیچ عنوان به بادا1 برنمیگردم.خواهش میکنم کمکم کنید
با تشکر

sina_d900
14-05-2012, 12:57
سلام خدمت آقاسینای عزیز.ممنون از جوابتون.
الان روی گوشیم بادا 2 نصب هست.ازش هم راضی هستم ولی واقعا هرکاری میکنم یاد نمیگیرم که روش بازی و نرم افزار نصب کنم.نصب بازی و نرم افزار روی بادا2 برام یه آرزو شده.تو سایت هم خیلی گنگ و پیچیده توضیح داده شده.و به این دلیل میخوام به بادا 1.2 برگردم.اگه بهم روش نصب و اسپوف نرم افزار روی بادا2رو یاد بدید که بهیچ عنوان به بادا1 برنمیگردم.خواهش میکنم کمکم کنید
با تشکر

از تاپیک زیر استفاده کنین
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=215576
اگه سوالی هم دارین از علیرضا (ARA) بپرسین که بهتر مییتونه راهنمایی تون کنه

parvizb
31-07-2012, 11:25
دوستان الان بهترین رام برای ویو ورژن1.2 کدومش هست ؟؟؟

.:Hesam:.
31-07-2012, 11:33
دوستان الان بهترین رام برای ویو ورژن1.2 کدومش هست ؟؟؟

همین jpkg1 بهترین رامهستش!

parvizb
31-07-2012, 13:31
با تشکر .من ورژن 1 رسمی را میخواستم و الان ورژن 2 را دارم و همراه بانک را خیلی بد اجرا میکنه در صورتی ه روی ورژن 1 خیلی عالی عمل میکرد .حالا ورژن 1 بهترینش را میخواستم

Adel
31-07-2012, 15:49
از همین یا فریمور jpkc1 استفاده کنید

H@/\/\ID
21-12-2012, 22:55
لینک جدید:
http://asanfile.com/file/view/12129?Path=Sony%20Ericsson%20|%20Flash%20File%20|% 20Setool%20-%20Box%20|%20K790%20|%20CID51%20|%20R1GB001

lilipit
27-01-2013, 16:18
لینک جدید:
http://asanfile.com/file/view/12129?path=sony%20ericsson%20|%20flash%20file%20|% 20setool%20-%20box%20|%20k790%20|%20cid51%20|%20r1gb001
یه لینک دیگه که سالم باشه میتونید قرار بدید این لینکش پولی هست میگه 20 هزار بریز حساب تا اجازه دانلود بده

ARA
27-01-2013, 16:35
یه لینک دیگه که سالم باشه میتونید قرار بدید این لینکش پولی هست میگه 20 هزار بریز حساب تا اجازه دانلود بده

سخت پیدا شه بادا های 1.2 زیاد با هم فرق ندارن یکی دیگه بریز

SAJJAD
11-02-2013, 06:14
لینک سالم Hotfile

http://hotfile.com/dl/145790950/739cc40/S8500JPKG1.zip

M0RT3Z4
10-06-2014, 14:35
سلام

یکی از دوستان ک این فیرمور رو داره میتونه اپلودش کنه ؟

کل نت رو شخم زدم یه لینک سالم گیرم نیومد !

اگه کسی هم لینک سالم داره ممنون میشم بده

sina_d900
10-06-2014, 14:45
سلام

یکی از دوستان ک این فیرمور رو داره میتونه اپلودش کنه ؟

کل نت رو شخم زدم یه لینک سالم گیرم نیومد !

اگه کسی هم لینک سالم داره ممنون میشم بده

منتظر باشین !!!

حجمش زیاده و طول میکشه آپلود کنم

M0RT3Z4
10-06-2014, 14:46
منتظر باشین !!!

حجمش زیاده و طول میکشه آپلود کنم

داداش اگه زحمت میشه ولش کن یه چیز دیگه پیدا میکنم

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

sina_d900
10-06-2014, 14:48
لینک جدید رام

پارت 1 (http://www.rodfile.com/shalnrndfwnp) / پارت 2 (http://www.rodfile.com/bd4yvnn0taui) / پارت 3 (http://www.rodfile.com/2uh4ixoai0bq) / پارت 4 (http://www.rodfile.com/6mhyhn5yuam5) / پارت 5 (http://www.rodfile.com/fnyc1xyv48n0) / پارت 6 (http://www.rodfile.com/1qsebtpu3ld7) / پارت 7 (http://www.rodfile.com/flppffr1akcw) / پارت 8 (http://www.rodfile.com/khacto7xeehn) / پارت 9 (http://www.rodfile.com/ghwrs2nvt6xd) / پارت 10 (http://www.rodfile.com/fru6f2gg02jb)

sina_d900
10-06-2014, 14:49
داداش اگه زحمت میشه ولش کن یه چیز دیگه پیدا میکنم

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

تو 10 پارت 30 مگی آپلود می کنم منتظر باشین !!!

sajad 123
02-06-2016, 13:31
باسلام خدمت دوستان عزیز ، اکثر لینک های فریمور های بادا 1.2 ویو 1 خراب شده اند ، بی زحمت از دوستان میخوام که اگر میتونن بهترین رام بادا 1.2 رو قرار بدن ، خیلی احتیاجش دارم ، باتشکر:please::sign_help:

hamid5906
28-01-2017, 13:22
باسلام خدمت دوستان عزیز ، اکثر لینک های فریمور های بادا 1.2 ویو 1 خراب شده اند ، بی زحمت از دوستان میخوام که اگر میتونن بهترین رام بادا 1.2 رو قرار بدن ، خیلی احتیاجش دارم ، باتشکر:please::sign_help:

سلام
بفرمایید رام بادا 1.2v ویو 1

http://www.4shared.com/rar/Ms9UwMwQ/S8500-JPJG2.htm

ismaeilst
07-07-2017, 23:19
سلام
بفرمایید رام بادا 1.2v ویو 1

http://www.4shared.com/rar/Ms9UwMwQ/S8500-JPJG2.htm

سلام بادا 1.2 برای 8530 ویو 2 کسی نداره اگه لینک بدین ممنون میشم

M0RT3Z4
01-06-2018, 05:28
ممنون میشم پسوردش رو بزارید