PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [آموزش] فارسی ساز گلکسی جیو 2.3.4 - 100٪ دستساز و سالم



pooria1370
14-09-2011, 15:36
وستان دیدم واقعا این گوشی نیاز به فارسی ساز داره پس دست بکار شدم و فارسی سازشو ساختم

رام های جیو چون استاندارد نیستن نمیشه با نرم افزار فریمورک و فایل های لیبش رو فارسی کرد به همین علت دستی فارسی کارم

این فارسی ساز کامله : میسج / نرم افزار / وب / راست به چپ /و ... (منو فارسی نمیشه)
همراه پکیج به فونت هم نصب میشه که اونم دست ساز خودمه و سایزش رو هم یمقدار بزرگتر کردم تا به جیو بیاد (برا نکسوس اس ساخته بودمش)

موارد مورد نیاز:
1-رام 2.3.4 (تست شده روی جیوپرو 1.2 و 1.3) روی باقیه رام های 2.3.4 هم تست کنید نتیجرو بگید
2-کاستوم ریکاوری
3-فایل فارسی ساز

-----------
آموزش :
کاستوم ریکاوری رو نصب کنید طبق آموزش زیر
مراحل:
0-رام پايه ي شما بايستي 2.3.4 باشد.
1-فایل gt-s5660-cwm-recovery-20110826-6.tar.md5 (http://cdn.thegraveyard.org/particle/gt-s5660/gt-s5660-cwm-recovery-20110826-6.tar.md5) را دانلود کنید

2-برنامه _Odin Multi Downloader v4.42.exe را اجرا کنید
این برنامه رو در بخش نصب رامها قبلاً دانلود کرده بودید

3- از قسمت OPS Section فایل Gio_v1.0.ops (http://www.mediafire.com/?cfcios22vy1m07n) را انتخاب کنید
این فایل نیز در بخش رامها موجود هست

4-از آپشن سمت چپ برنامه تیک One Package رو فعال کنید

5-قسمت پایین برنامه از گزینه One Package Section فایلي که از بند شماره یک دانلود کرده بودید را انتخاب کنید

6- گوشی را خاموش و کلید پاور+ولوم پایین+کلید وسط را نگه دارید تا صفحه Downloadingظاهر بشه کابل USB را وصل کرده و منتظر باشید تا کادر COM Port Mapping زرد رنگ بشه روی کلید Startکلیک کنید تا انتقال فایلها صورت بگیره و بعد از نمایش Pass در کادر بالای برنامه یعنی اینکه برنامه با موفقیت انجام شده

------------------------------
1- فایل فارسی ساز رو بریزید روی مموری کارت

2- حالا گوشی را خاموش کنید
3- کلید پاور+کلید وسط رو نگه دارید تا به صفحه ریکاوری منتقل شوید
می بینید که صفحه ریکاوری مد خیلی تغییر کرده و چندین گزینه بهش اضاف شده.

4- حالا با به قسمت mount and storag برید و دیتا/سیستم/کش رو mount کنید (برید روش و دکمه وسط رو بزنید تا اسمش به unmount تغییر کنه)
mount کرد خیلی مهمه اگر این کار رو نکنید فایل ها اجازه ندارن جایگزین بشن پس مطمئن بشید مرحله بالا رو انجام دادید.

5- بک بزنید تا برسید صفحه اول ریکاوری
6- وارد install zip from sd card بشید
7- وارد choose zip from sdcard بشید و فایل فارسیساز رو پیدا کنید و انتخابش کنید
8- yes رو انتخاب کنید و منتظر بمونید تا مراحل نصب تموم بشه
9- reboot system now رو بزنید و از از گوشیتون نهایت لذت رو ببرید




دانلود فارسی ساز (http://www.eliza.ir/Eliza-ir.zip)




هرجاش رو که مشکل داشتید بگید
-----------------------------------------------------
" زکات علم انتشار و آموزش اونه "

pooria1370
14-09-2011, 17:32
روی رام های رسمی تست نکنید چون جواب نمیده - رام های رسمی فایلهاشون اودکس شده

مخصوص رام های کاستوم ترجیحا جیوپرو

babakslt
14-09-2011, 20:35
لطفا از محیط فارسی عکس بذارین. مرسی

pooria1370
14-09-2011, 21:21
http://image.and-share.ir/out.php/i2502_SC20110914221256.pnghttp://image.and-share.ir/out.php/i2501_SC20110914221153.pnghttp://image.and-share.ir/out.php/i2500_SC20110914220529.png

اینم اسکرین شات

hojjat2006
14-09-2011, 22:37
خیلی خیلی ممنون بدون هیچ مشکلی کار میکنه بازم تشکر

yugi_oh
16-09-2011, 21:46
سلام ... آقا swype فارسی هم داره ؟

mohsen.asgari
16-09-2011, 23:29
http://image.and-share.ir/out.php/i2502_SC20110914221256.pnghttp://image.and-share.ir/out.php/i2501_SC20110914221153.pnghttp://image.and-share.ir/out.php/i2500_SC20110914220529.png

اینم اسکرین شات
سلامدوست عزیز من 2.3.4ام ولی وقتی این کارارو مو به مو انجام میدم گوشیم بالا نمیاد یعنی میمونه رو همون galaxy gioپیشواز

mohsen.asgari
16-09-2011, 23:32
سلام دوست عزیز من 2.3.4ام ولی وقتی این کارارو مو به مو انجام میدم گوشیم بالا نمیاد یعنی میمونه رو همون galaxy gioپیشواز....
دوست عزیز میشه لینک همین ورژن آندرویدی که اسکرین شاتشو گذاشتی بذاری ما هم نصب کنیم:ab:

yugi_oh
17-09-2011, 11:18
آقا یه سوال دیگه این که توی think free office و Office suit هم فارسی میشه ... ؟
و یه سوال دیگه این که (نمیدونم جای درستی دارم میپرسم یا نه ؟) این رام 2.3.4
gio pro 1.2 مصرف باتریش کمتر از 2.2 هستش؟ ممنونم

pooria1370
18-09-2011, 01:25
اینکه میبینید محیطش زیبا شده سلیقه ای هست و باید نرم افزارای اضافه نصب کنید
در کل رامی که نصبه جیوپرو 1.2

----------
اونی دوستی هم که گوشیش بالا نیومد حتما رو رام رسمی نصب کرده
فقط باید روی رامکاستوم نصب بشه
و طبق مراحلی که نوشتم

aminjpo
18-09-2011, 21:11
اینکه میبینید محیطش زیبا شده سلیقه ای هست و باید نرم افزارای اضافه نصب کنید
در کل رامی که نصبه جیوپرو 1.2

----------
اونی دوستی هم که گوشیش بالا نیومد حتما رو رام رسمی نصب کرده
فقط باید روی رامکاستوم نصب بشه
و طبق مراحلی که نوشتم

دوست عزیز گله شما که زحمت کشیدی بیا و کاملش کن آموزشش را دقیقا و مرحله به مرحله و همچنین با اسکرین شات بزار و لینک هات همه فایل های که استفاده می کنی و شما خودت استفاده کردی رو کامل بده نگو مثلا رام فلان... دقیق ادرس شو بده

pooria1370
18-09-2011, 23:23
دوست عزیز گله شما که زحمت کشیدی بیا و کاملش کن آموزشش را دقیقا و مرحله به مرحله و همچنین با اسکرین شات بزار و لینک هات همه فایل های که استفاده می کنی و شما خودت استفاده کردی رو کامل بده نگو مثلا رام فلان... دقیق ادرس شو بده

این آدرس - آموزششم هست

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=166668

yugi_oh
18-09-2011, 23:27
دوست عزیز گله شما که زحمت کشیدی بیا و کاملش کن آموزشش را دقیقا و مرحله به مرحله و همچنین با اسکرین شات بزار و لینک هات همه فایل های که استفاده می کنی و شما خودت استفاده کردی رو کامل بده نگو مثلا رام فلان... دقیق ادرس شو بده


آقا من که نصب کردم هیچ مشکلی هم نداشت ... تازه رام هم از یه سایت خارجی دانلود کردم ... شما هم به جای غر زدن یه کمی مطالعه کرده بودی مشکلت حل شده بود.

sharooon
19-09-2011, 00:37
دوستان من رام رو نصبيدم فقط يه مشكل كوچولو دارم اونم اينه كه وقتي فايل <<<< gt-s5660-cwm-recovery-20110826-6.tar.md5 >>>>رو وقتي به برنامه odin وارد ميكنم برنامه odin خود به خود بسته ميشه ممكنه بگين چرا همچين ميشه ؟

farshadvl
20-09-2011, 14:46
پوریا جان دستت درد نکنه من زدم جواب داد
روی جیو پرو 1.3 ورژن 2.3.4 مثل بنز داره کار میکنه :dp:

sadegh_r
22-09-2011, 00:15
پوریا جان من همین کارو میکنم ولی نه فارسی بهش اضافه میشه نه اینکه صفحه من شبیه اسکرین شاتی که گذاشتی میشه همه کارها درست انجام میشه ولی نمیدونم چرا زبان فارسی به مسج اضافه نمیشه لطفا منو راهنمایی کن ممنون...

sadegh_r
22-09-2011, 00:17
راستی من رام کاستوم gio pro 1.3 رو رو گوشیم دارم.

pooria1370
22-09-2011, 01:11
راستی من رام کاستوم gio pro 1.3 رو رو گوشیم دارم.

کاری به اسکرین شات ها نداشته باش

مراحل رو مو به مو انجام بده به نتیجه میرسی
کاستوم ریکاوری حتما باید باشه
و اینکه حتما باید مانف کنی یعنی mount به unmount تبدیل بشه

مراحل رو درست انجام بدی درست میشه
فک میکنم قسمت مانف رو درست انجام نمیدی

sadegh_r
22-09-2011, 16:03
پوریا جان من وقتی اس ام اس برام میاد حروف به هم چسبیده هستن و درست نشون میده ولی نمیتونم فارسی تایپ کنم ممنون میشم ....

mohsen.asgari
24-09-2011, 00:07
[QUOTE=pooria1370;2311951]وستان دیدم واقعا این گوشی نیاز به فارسی ساز داره پس دست بکار شدم و فارسی سازشو ساختم

رام های جیو چون استاندارد نیستن نمیشه با نرم افزار فریمورک و فایل های لیبش رو فارسی کرد به همین علت دستی فارسی کارم

این فارسی ساز کامله : میسج / نرم افزار / وب / راست به چپ /و ... (منو فارسی نمیشه)
همراه پکیج به فونت هم نصب میشه که اونم دست ساز خودمه و سایزش رو هم یمقدار بزرگتر کردم تا به جیو بیاد (برا نکسوس اس ساخته بودمش)

موارد مورد نیاز:
1-رام 2.3.4 (تست شده روی جیوپرو 1.2 و 1.3) روی باقیه رام های 2.3.4 هم تست کنید نتیجرو بگید
2-کاستوم ریکاوری
3-فایل فارسی ساز

-----------
آموزش :
کاستوم ریکاوری رو نصب کنید طبق آموزش زیر
مراحل:
0-رام پايه ي شما بايستي 2.3.4 باشد.
1-فایل gt-s5660-cwm-recovery-20110826-6.tar.md5 (http://cdn.thegraveyard.org/particle/gt-s5660/gt-s5660-cwm-recovery-20110826-6.tar.md5) را دانلود کنید

2-برنامه _Odin Multi Downloader v4.42.exe را اجرا کنید
این برنامه رو در بخش نصب رامها قبلاً دانلود کرده بودید

3- از قسمت OPS Section فایل Gio_v1.0.ops (http://www.mediafire.com/?cfcios22vy1m07n) را انتخاب کنید
این فایل نیز در بخش رامها موجود هست

4-از آپشن سمت چپ برنامه تیک One Package رو فعال کنید

5-قسمت پایین برنامه از گزینه One Package Section فایلي که از بند شماره یک دانلود کرده بودید را انتخاب کنید

6- گوشی را خاموش و کلید پاور+ولوم پایین+کلید وسط را نگه دارید تا صفحه Downloadingظاهر بشه کابل USB را وصل کرده و منتظر باشید تا کادر COM Port Mapping زرد رنگ بشه روی کلید Startکلیک کنید تا انتقال فایلها صورت بگیره و بعد از نمایش Pass در کادر بالای برنامه یعنی اینکه برنامه با موفقیت انجام شده

------------------------------
1- فایل فارسی ساز رو بریزید روی مموری کارت

2- حالا گوشی را خاموش کنید
3- کلید پاور+کلید وسط رو نگه دارید تا به صفحه ریکاوری منتقل شوید
می بینید که صفحه ریکاوری مد خیلی تغییر کرده و چندین گزینه بهش اضاف شده.

4- حالا با به قسمت mount and storag برید و دیتا/سیستم/کش رو mount کنید (برید روش و دکمه وسط رو بزنید تا اسمش به unmount تغییر کنه)
mount کرد خیلی مهمه اگر این کار رو نکنید فایل ها اجازه ندارن جایگزین بشن پس مطمئن بشید مرحله بالا رو انجام دادید.

5- بک بزنید تا برسید صفحه اول ریکاوری
6- وارد install zip from sd card بشید
7- وارد choose zip from sdcard بشید و فایل فارسیساز رو پیدا کنید و انتخابش کنید
8- yes رو انتخاب کنید و منتظر بمونید تا مراحل نصب تموم بشه
9- reboot system now رو بزنید و از از گوشیتون نهایت لذت رو ببرید




دانلود فارسی ساز (http://www.eliza.ir/Eliza-ir.zip)




هرجاش رو که مشکل داشتید بگید
-----------------------------------------------------
" زکات علم انتشار و آموزش اون

دستت درد نکنه واقعا عالیه:bs:

jh_topgraph
24-09-2011, 04:51
آقا پوریا دست شما درد نکنه
من همین الان رو giopro v1.3 نصب کردم.
عالیه...
خسته نباشید منتظر کارای بعدی هستیم:ab:

aminjpo
24-09-2011, 16:42
چه مشکلاتی داره؟چه دردسر های؟ارزشش رو داره؟

aminjpo
25-09-2011, 22:20
دوست عزیز من روی 2.2.1 استاندار فارسی امتحان کردم
رام رو نصب کردم به جیو پرو 1.2
2.توی ریکاوری گزینه مونت و انمونت وجود نداره!
3.من همین رامی که دادی رو نصب کردم یا من اشتباه کردم و باید می رفتم اول یه 2.3.4 نصب می کردم یعد می اومدم این رام رو نصب می کردم؟
توی ریکاوری اصلا گزینه های دیگه مونت و انمونت نبود درزمن اپدیت که می کردم پیغام می داد که cannt accss می داد

pooria1370
25-09-2011, 23:41
دوست عزیز من روی 2.2.1 استاندار فارسی امتحان کردم
رام رو نصب کردم به جیو پرو 1.2
2.توی ریکاوری گزینه مونت و انمونت وجود نداره!
3.من همین رامی که دادی رو نصب کردم یا من اشتباه کردم و باید می رفتم اول یه 2.3.4 نصب می کردم یعد می اومدم این رام رو نصب می کردم؟
توی ریکاوری اصلا گزینه های دیگه مونت و انمونت نبود درزمن اپدیت که می کردم پیغام می داد که cannt accss می داد

چون شما کاستوم ریکاوری نصب نکردی
حتما کاستوم ریکاوری رو نصب کنید

aminjpo
26-09-2011, 19:18
دوست عزیز من روی 2.2.1 استاندار فارسی امتحان کردم
رام رو نصب کردم به جیو پرو 1.2
2.توی ریکاوری گزینه مونت و انمونت وجود نداره!
3.من همین رامی که دادی رو نصب کردم یا من اشتباه کردم و باید می رفتم اول یه 2.3.4 نصب می کردم یعد می اومدم این رام رو نصب می کردم؟
توی ریکاوری اصلا گزینه های دیگه مونت و انمونت نبود درزمن اپدیت که می کردم پیغام می داد که cannt accss می داد

جوابببببببببببببب

pooria1370
26-09-2011, 21:06
جوابببببببببببببب

دقت نمیکنی - جوابتو بالا داده بودم

moslem2007
27-09-2011, 19:20
سلام دوستان . بنده تازه یه جیو خریدم 270 تومن . پشتت زده بود ساخت ویتنام! بعد وقتی مسیج فارسی میاد باهاش مشکل داره و حروف رو جدا از هم نشون میده! میشه لطفا کمک کنید بگید باید چیکار کنم تا درست بشه ؟! بنده هیچی از آندروید نمیدونم . 5 ساله فقط سیمبین کار کردم . لطفا کامل و واضح توضیح بدید .
ممنون

vanta
29-09-2011, 14:43
دوستان من میخواستم به gingerbread 2.3.4 آپگرید کنم، این روش فارسی سازی رو اونم جواب میده یا فقط روی جیو پرو که دوستان در پستهای اول بهش اشاره کردند. میخوام مطمئن بشم بعد آپگرید کنم

pooria1370
29-09-2011, 15:07
روی رام های رسمی جواب نمیده علتشم گفته شده

شما هر رام کاستوم یا کوک شده 2.3.4 نصب کنید این فارسی ساز جواب میده

vanta
29-09-2011, 19:25
روی رام های رسمی جواب نمیده علتشم گفته شده

شما هر رام کاستوم یا کوک شده 2.3.4 نصب کنید این فارسی ساز جواب میده
یعنی gingerbread رام رسمی هست و این کار روش امکان پذیر نیست پس؟

Analia2011
29-09-2011, 20:02
سلام دوستان امروز من gio s5660 خریدم.ورژن اندرویدش 2.3.3 هستش.اما نمیدم جیو ورژن چنده از کجا بفهمم میتونم فارسیش کنم مسیجشو؟لطفا راهنماییم کنید به مسیج فارسی بدجور نیاز دارم

aminjpo
30-09-2011, 01:51
جوابببببببببببببب

دویت عزیز من رام جیو پرو رو نصب کردم منضورت از نصب کاستوک ربیکاوری چیه؟
اخه من همه مراحل رو انجام دادم رفتم یه 2.34 گرفتم بعدش جیو پرو رو نصب کردم بعدش رفتم مونت انمونت کنم نشد
بعدش شما گفتی کاستوم ریکاوری رو نصب نرکدی می شه توضیح بدیه یعنی چی کاستوم ریکاوری؟

aminjpo
02-10-2011, 22:30
جوابی نبود

sbbnm_2005
03-10-2011, 13:41
دویت عزیز من رام جیو پرو رو نصب کردم منضورت از نصب کاستوک ربیکاوری چیه؟
اخه من همه مراحل رو انجام دادم رفتم یه 2.34 گرفتم بعدش جیو پرو رو نصب کردم بعدش رفتم مونت انمونت کنم نشد
بعدش شما گفتی کاستوم ریکاوری رو نصب نرکدی می شه توضیح بدیه یعنی چی کاستوم ریکاوری؟


این مرحله رو انجام بده
آموزش :
کاستوم ریکاوری رو نصب کنید طبق آموزش زیر
مراحل:
0-رام پايه ي شما بايستي 2.3.4 باشد.
1-فایل gt-s5660-cwm-recovery-20110826-6.tar.md5 را دانلود کنید

2-برنامه _Odin Multi Downloader v4.42.exe را اجرا کنید
این برنامه رو در بخش نصب رامها قبلاً دانلود کرده بودید

3- از قسمت OPS Section فایل Gio_v1.0.ops را انتخاب کنید
این فایل نیز در بخش رامها موجود هست

4-از آپشن سمت چپ برنامه تیک One Package رو فعال کنید

5-قسمت پایین برنامه از گزینه One Package Section فایلي که از بند شماره یک دانلود کرده بودید را انتخاب کنید

6- گوشی را خاموش و کلید پاور+ولوم پایین+کلید وسط را نگه دارید تا صفحه Downloadingظاهر بشه کابل USB را وصل کرده و منتظر باشید تا کادر COM Port Mapping زرد رنگ بشه روی کلید Startکلیک کنید تا انتقال فایلها صورت بگیره و بعد از نمایش Pass در کادر بالای برنامه یعنی اینکه برنامه با موفقیت انجام شده
اینم فایل دانلود (http://cdn.thegraveyard.org/particle/gt-s5660/gt-s5660-cwm-recovery-20110826-6.tar.md5)

aminjpo
06-10-2011, 00:14
دوست عزیز در قسمت اس ام اس هم می شه فارسی تایپ ؟کرد؟یا فقط می خونه برای نوشتن مشکل داره؟
2.اگر رم رو پارتیشن بندی کنی باز هم برنام ها می رن تو فون

aminjpo
06-10-2011, 14:55
دوست عزیز در قسمت اس ام اس هم می شه فارسی تایپ ؟کرد؟یا فقط می خونه برای نوشتن مشکل داره؟
2.اگر رم رو پارتیشن بندی کنی باز هم برنام ها می رن تو فون

جواب لطفا

farshadvl
10-10-2011, 23:53
با سلام
من آپدیت کردم به 2.3.5 الان این فایل ریکاوری روش جواب میده؟

farshadvl
11-10-2011, 00:05
دوست عزیز در قسمت اس ام اس هم می شه فارسی تایپ ؟کرد؟یا فقط می خونه برای نوشتن مشکل داره؟
2.اگر رم رو پارتیشن بندی کنی باز هم برنام ها می رن تو فون

1) آره فارسی تایپ میکنه
2) اگر رامتون قابلیت app2sd داشته باشه بهراحتی می توانید برنماه هاتونو از طریق settings/Applications/Manage Applications به مموری انتقال بدید.
در ضمن برنامه های زیادی واسه این کار هست که می توندی تو بخش آندرویک دانلود کنید.

موفق باشید

sbbnm_2005
11-10-2011, 12:53
دوستان میتونید یه فارسی ساز برای این رام توپ بدید
http://forum.mobilestan.net/showpost.php?p=2374078&postcount=1

mohammadI900
13-10-2011, 01:17
سلام

من تمام مراحل را انجام دادم. به نظر همه چی درست انجام شده. اما من هیچ اثری از فارسی نمی بینم. مثلا یک کیبورد فارسی برای تایپ sms !!!
لطفا راهنمایی کنید

mohammadI900
13-10-2011, 14:29
لطفا جواب بدید...

armanherkool
13-10-2011, 14:57
سلام

من تمام مراحل را انجام دادم. به نظر همه چی درست انجام شده. اما من هیچ اثری از فارسی نمی بینم. مثلا یک کیبورد فارسی برای تایپ sms !!!
لطفا راهنمایی کنید

دوست عزيز اين فارسي ساز منو رو كه فارسي نميكنه يا زبان فارسي رو به گوشي
اضاف نميكته فقط گوشيت فارسي رو ساپورت ميكنه مثلا اگه sms برات بياد درست نشون ميده
و اگه با مرورگرت بري تو سايتهاي فارسي درست نشون ميده براي تايپ فارسي هم بايد
يه كيبورد فارسي بريزي رو گوشي و از قسمت كيبورد فعالش كني

RED EYE
13-10-2011, 15:17
برای تایپ فارسی از go keyboard و یا smart keyboard استفاده کنید

mohammadI900
13-10-2011, 18:09
دوست عزيز اين فارسي ساز منو رو كه فارسي نميكنه يا زبان فارسي رو به گوشي
اضاف نميكته فقط گوشيت فارسي رو ساپورت ميكنه مثلا اگه sms برات بياد درست نشون ميده
و اگه با مرورگرت بري تو سايتهاي فارسي درست نشون ميده براي تايپ فارسي هم بايد
يه كيبورد فارسي بريزي رو گوشي و از قسمت كيبورد فعالش كني

سلام
درسته. قبل از این که این پست را بخوانم تست کردم و دیدم sms فارسی می گیره و سایت های فارسی را نشان میده. الان یک کیبورد میریزم تست می کنم.
ممنون از راهنماییتون

farshadvl
13-10-2011, 18:33
4- حالا با به قسمت mount and storag برید و دیتا/سیستم/کش رو mount کنید (برید روش و دکمه وسط رو بزنید تا اسمش به unmount تغییر کنه)
mount کرد خیلی مهمه اگر این کار رو نکنید فایل ها اجازه ندارن جایگزین بشن پس مطمئن بشید مرحله بالا رو انجام دادید.

بعد از نصب دوباره باید unmount کنیم ؟

hossputer
17-10-2011, 16:47
دوستان من نمیخوام آندروید عوض کنم یعنی نمیشه یه کاریش کرد فقط اس ام اس فارسی بخونه ؟ همین ...

روتش کردم اما نمیخوام آنردوید جدید نصب کنم این گوشی ویتنامیه با آندورید 2.3.3 ... ( فابریکه آندرویدش )

لطفا راهنمایی کنید کله سایت رو زیر رو کردم هیچی نیست که بشه ؟ ):

RED EYE
17-10-2011, 17:20
دوستان من نمیخوام آندروید عوض کنم یعنی نمیشه یه کاریش کرد فقط اس ام اس فارسی بخونه ؟ همین ...

روتش کردم اما نمیخوام آنردوید جدید نصب کنم این گوشی ویتنامیه با آندورید 2.3.3 ... ( فابریکه آندرویدش )

لطفا راهنمایی کنید کله سایت رو زیر رو کردم هیچی نیست که بشه ؟ ):

شدنش میشه ولی باید رام رو Deodex کنی تا فایل های فارسی ساز بتونن جایگزین فایل های اصلی بشن (چون رام های اصلی همه odex هستند اما کاستوم رام ها به طور پیشفرض Deodex هستند )

mohammadI900
18-10-2011, 08:28
سلام

من که همه چیز را نصب کردم و جواب گرفتم. فقط کاش منوها هم فارسی می شد. آخه این گوشی مال خودم نیست و کاربر اصلی اش زیاد حرفه ای نیست و ترجیح میده همه چی فارسی باشه.
کاری نمیشه کرد؟

carp3
21-10-2011, 21:21
میتونی از رو فولدر /system/fonts یه کپی بزاری ؟ من رو2.3.5 استوک با arabic_script فارسی کردم با فونت الجزیره... خوب نشون میده اما مزخرفه فونتش. گویا شما خودت فونت ریختی یا این کاستوم رام ها فونت خوبی همراشونه.

hr.dabagh
30-10-2011, 21:17
سلام
من فارسی ساز را نصب کردم ولی هنوز مشکل فونت های فارسی حل نشده است
چرا؟

hasan_engineer
03-11-2011, 22:45
دوستان عزیز من همه مراحل گفته شده رو دقیقا اجرا کردم روی 2.3.4ورژن
جواب نداد یعنی گوشی روی لوگو گیر کرد ولی بر روی GioPro_v1_2که تست کردم بدون هیچ نقصی اجرا شد فارسی رو هم ساپورت کردم لذا توصیه من به دوستان اینه که روی 2.3.4اجرا نکنند

C0D3R
12-11-2011, 19:28
عنوان تاپیک ویرایش و به بخش عمومی منتقل شد

hassannouri
25-12-2011, 23:52
درود...
این فارسی نویس نداره؟
برای اضافه کردن زبان فارسی به کیبورد چیکار باید بکنیم؟

saman-72
26-12-2011, 00:46
درود...
این فارسی نویس نداره؟
برای اضافه کردن زبان فارسی به کیبورد چیکار باید بکنیم؟

شمامیتونیدازنرم افزارGo Keyboard استفاده کنید
بروبه این تاپیک
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=181863

omid_fakhrayi
27-12-2011, 00:22
فقط میخواستم تشکر کنم.

clupcd
04-01-2012, 14:17
سلام من رام اصلی سامسونگ رو تازه آبگرود کردم به2.3.3 فارسی ایا ارزش داره giopro که 2.3.4 هستش رو نصب کنم؟
اخه یکی تو همین انجمن فارسی ساز 2.3.4 کاستوم رو نوشته..
نظرتون چیه؟

alizamany
04-01-2012, 14:30
ارزش نداره نصب کنی اما اگه رام cyanogen 7.2 بریزی ارزش داره . :bt:

clupcd
04-01-2012, 14:40
cyanogen 7.2 چی هست میشه توزیح بدی؟

مجید دهنون
16-02-2012, 09:21
سلام دوست عزیز
من این مراحل رو طی کردم ولی گوشیم بالا نیومد و روی ارم سامسونگ میموند. منم ریست فکتوری کردم. بالا اومد ولی فارسی نشد.میشه راهنمایی کنید. ممنون میشم.

alizamany
16-02-2012, 13:29
سلام دوست عزیز
من این مراحل رو طی کردم ولی گوشیم بالا نیومد و روی ارم سامسونگ میموند. منم ریست فکتوری کردم. بالا اومد ولی فارسی نشد.میشه راهنمایی کنید. ممنون میشم.

شما از چه رامی استفاده می کنید؟ system و data و cach را unmont کردید

allahdini
17-04-2012, 05:36
سلام دوست عزیز. من هم رام کاستوم نداشتم و فارسی ساز رو نصب کردم و گوشی بالا نمیاد. متاسفانه بکاپ هم نگرفتم. میشه لطف کنید بگین چطور گوشی رو به حالت اولیه بر گردونم؟

azhar ariana
24-05-2012, 03:41
من s5660v دارم خواستم با این روش فارسیش کنم نشد روآرم سامسونگ گیر میکنه بالا نمیاد فکتوری ریست هم زدم جواب نداد!خواهشا اساتید کمکم کنید!

azhar ariana
25-05-2012, 00:54
update کردم حل شد.:ai:

D@@riush
15-06-2012, 03:40
دوست عزیز منم همون مشکل دوستمون که گفته بود :گوشی تا پیشواز جیو بیشتر بالا نمیاد رو پیدا کردم چطور میتونم این مشکل رو حل کنم؟ لطفا کمک کنید.